فراخوان تظاهرات اعتراضی علیه اجلاس
سران کشورهای گروه ۲۰ در شهر هامبورگ آلمان
بار دیگر سران ۲۰ کشور امپریالیستی با سران دیگر کشورهای سرمایهداری جلسه سالیانه خود را در هفتم و هشتم ژوئیه در شهر هامبورگ برگزار میکنند. هدف از برگزاری این جلسات مشخص است. هدف آنها هماهنگی بیشتر در تشدید ستم و استثمار کارگران جهان میباشد. قدرتهای امپریالیست با رقابت قدرت و با حمایت خود از دولتها و حکومتهای ارتجاعی در اقصی نقاط جهان مسبب جنگهای منطقهای و شکلگیری جریانات واپسگرا، ارتجاعی و بنیادگرای اسلامی امثال داعش هستند. آنها باعث کشتار روزانه مردم زحمتکش جهان میباشند. هدف آنها در این جلسات، یافتن راه برونرفت از بحران جهانی سرمایه، هماهنگی بیشتر در تقسیم بازارهای جهان و تشدید جنگ و امنیت سرمایه است.
در چنین شرایطی نیروهای چپ و کمونیست و ضد سرمایهداری از مدتها پیش خود را برای اعتراض به برگزاری این نشست آماده کردهاند. آکسیونهای اعتراضی و سراسری را در شهر هامبورگ سازماندهی نمودهاند.
دولت آلمان که میزبان و برگزارکننده این جلسه میباشد، برای مقابله با اعتراضات نیروهای چپ و کمونیست و ضد سرمایهداری، بیش از ده هزار نیروی ویژه پلیس و ضد شورش را از سراسر آلمان گسیل کرده است. بیش از یک سال میباشد که در تدارک این جلسه مشغول هستند تا جلسه سران کشورهای امپریالیست و سرمایهداری در حصار نیروهای پلیس و سرکوب بتوانند، برگزار کنند.
نیروهای چپ و کمونیست
کمیته خارج کشور سازمان فدائیان (اقلیت) ضمن همبستگی و شرکت در آکسیونهای اعتراضی با نیروهای چپ و کمونیست آلمان دعوت میکند که با شرکت خود در این اعتراضات با ما همراه باشید، تا سران کشورهای امپریالیست بهراحتی نتوانند نقشهها و دسیسههای خود را پیش ببرند.
سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی
برقرار باد حکومت شورایی
زندهباد سوسیالیسم
کمیته خارج از کشور سازمان فدائیان (اقلیت)
۶ ژوئیه ۲۰۱۷
***********
تظاھرات ضد سرمایه داری علیه اجلاس جی بیست: به جهنم خوش آمدید!
روز پنجشنبه ۶ جولای کە قدرت ھای جھانی بدون توجە بە وضعیت آب و ھوا ی جھان ، کشتارھا و جنگ ھا توسط دولت ھای مطبوع خود در ھامبورگ بسر میبرند ما نیز در مقابل آنھا ، وظیفە خود میدانیم کە خیابانھای هامبورگ را سنگر مقاومت نماییم.
از اینرو رفقای اکتیویست کە در زمینە حمایت از حیوانات ، حفاظت از زمین و محیط زیست ، مسائل کارگری ، آنتی فاشیسم و آزادیخواهی فعالند ، می توانند در این روز حضوری فعالانە داشتە باشند تا پاسخ محکمی باشد به سرمایە داری که در حال تخریب و نابودی کره زمین است.
لازم بە ذکر است که تا این اجلاس وضعیت جھان ھر سال رو بە وخامت بیشتری رفتە و آن ھم از دستاوردھای این اجلاس است و بحران ھای گرمی ھوا و حقوق بشری و جنگ ھای موجود از مثال ھای بارز این دستاوردھاست .
تنھا راە حل موجود تظاھرات در سطح وسیع است کە بتوان انزجار خودمان را از دولت ھا در خیابان فریاد بکشیم و اعلام کنیم کە مشکلات دنیای ما وجود شماست
از این رو امید است رفقا یی کە در شھرھای ھامبورگ و اطراف آن ھستند و امکان حضور را دارند بە تظاھرات بپیوندند.
زمان تظاهرات روز پنجشنبە ۶ جولای ۲۰۱۷ ساعت ۱۶ در هامبورگ Paul fischmarkt
نشست سران گروه جی بیست (G20) در روزهای ۷-۸ جولای در مرکز نمایشگاه هامبورگ آلمان برگزار خواهد شد .
از قبل از اجلاس تدابیر امنیتی گسترده ای در سطح هامبورگ اتخاذ شده است. در این راستا در مجاورت مرکز نمایشگاهی هامبورگ منطقه امنیتی به وسعت ۳۸ کیلومتر مربع تشکیل شده است.
برگزاری هرگونه راهپیمایی و تظاهرات و ورود افراد به جز ساکنان و ماموران امنیتی به آن منطقه ممنوع است.
همچنین حدود ۲۰ هزار پلیس در طول برگزرای این اجلاس ماموریت حفاظت امنیت این منطقه را به عهده خواهند داشت. تیمهای امنیتی هلند و اتریش نیز از پلیس آلمان حمایت خواهند کرد. در منطقه مذکور که پرواز ممنوع شده است دستکم ۱۷ دستگاه بالگرد حضور خواهد داشت. علاوه بر این واحدها ۱۸۵ سگ و اسب نیز نگهبانی خواهند کرد.
همچنین جهت شورشهای احتمالی ۴۰ دستگاه خودروی ضد شورش به حالت آماده باش بوده و تیم ویژه مبارزه با تروریسم نیز در مناطق مختلف این شهر مستقر خواهند شد.
همچنین برای ممانعت از ورود افراد رادیکال و انقلابی ، ویزای شینگن تا ۱۱ جولای ماه جاری به تعویق افتاده است.
برای ورود به محوطه نمایشگاه هامبورگ ۱۴ نقطه بازرسی وجود دارد.
در جریان برگزاری اجلاس سران گروه بیست در خارج از منطقه امنیتی گروه های مختلف از جمله چپ ها و آنارشیستها تظاهرات برگزار خواهند کرد.
آلمان که ریاست اجلاس گروه بیست را در یکم دسامبر ۲۰۱۶ از چین بر عهده گرفت و تحت عنوان «شکل دادن یک جهان به هم پیوسته » ۳ محور اصلی «تضمین ثبات، افزایش پایهداری و پایبندی به مسئولیت» را موضوع بحث دراین اجلاس تعیین کرد.
در اجلاس گروه بیست علاوه بر حضور کشورهای آلمان، آمریکا، آرژانتین، استرالیا، برزیل، چین، اندونزی، فرانسه، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، هند، بریتانیا، ایتایا، ژاپن، کانادا، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، ترکیه و کمیسون اروپا؛ به دعوت روسای دورهای گروه بیست برخی سازمانهای بزرگ بینالمللی نظیر سازمان ملل متحد، صندوق بینالمللی پول، بانک جهانی، سازمان تجارت جهانی، سازمان بینالمللی کار وسازمان همکاری اقتصادی اروپا نیز درآن حضورخواهند یافت.
درحالی که اسپانیا به عنوان کشور مهمان دائمی در نشست گروه ۲۰، شرکت می کند، آلمان کشورهای نروژ، هلند و سنگاپور را نیز به عنوان روسای دورهای نشست مذکور دعوت کرد.
دونالد ترامپ، امانوئل ماکرون و مون جائه این روسای جمهوری آمریکا، فرانسه و کره جنوبی نیز شرکت کنندگان جدید نشست گروه ۲۰ خواهند شد. نمایندگی ترکیه در این نشست نیز بر عهده رجب طیب اردوغان خواهد بود.
کشورهای اقتصادی گروه G20 حدود ۸۰ درصد اقتصاد جهان را در دست دارند. درسال ۲۰۱۵، تولید ناخالص داخلی چین ۱۹٫۷ تریلیون دلار بود . به طوری که چین در صدر فهرست بزرگترین اقتصاد دنیا و پس ازآن ایالات متحده و سپس هند و ژاپن قرار دارند. آلمان با ۳٫۹ هزار میلیارد دلار پنجمین اقتصاد جهان است. حدود سه چهارم تجارت جهانی توسط کشورهای گروه ۲۰ انجام می شود.
عصر آنارشیسم - ۲۰۱۷٫۰۷٫۰۵