تداوم کارزارعفو بین الملل در حمایت از جعفر عظیم زاده درهنگام مرخصی
عفو بین الملل، اول جولای ۲۰۱۶: جعفر عظیم زاده فعال کارگری ایرانی و رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران، در ٣٠ ژوئن بعد از بر خورداری از مرخصی، به اعتصاب غذای بیش از دوماهه خود پایان داد. او اما همچنان در خطر بازگشت به زندان بسر می برد. در صورت بازگشت به زندان، او زندانی عقیدتی بشمار خواهد آمد.
جعفرعظیم زاده که جوشکار و رئیس تحادیه آزاد کارگران ایران است، در ٣٠ ژوئن به اعتصاب غذای ٦٣ روزه خود بعد از آن پایان داد که مقامات قضایی با قرار وثیقه ۵/۴ میلیارد ریالی (١۵٠ هزار دلار)، به او مرخصی ۵ روزه دادند و بطور غیر رسمی به وکیل او اعلام کردند که تقاضای اعاده دادرسی که ایشان قبلا به دیوان عالی تسلیم کرده بود را مورد بررسی قرار خواهند داد. اگر چه مقامات قضایی بطور غیر رسمی به جعفر عظیم زاده و وکیل ایشان قول داده اند که ممکن است مرخصی ۵ روزه او را تمدید کنند، اما او همچنان در خطر بازگرداندن به زندان بسر می برد. اگر تقاضای جعفر عظیم زاده برای دادرسی مورد پذیرش قرار گیرد، دیوان عالی، حکم صادره را ابطال و بررسی موضوع حکم را به دادگاه اولیه ارجاع خواهد داد.
جعفر عظیم زاده در مارس سال ٢٠١۵ طی محاکمه ای غیر منصفانه در دادگاه انقلاب تهران به اتهام " اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی" و " تبلیغ علیه نظام" به ٦ سال زندان محکوم شد. او همچنین به دوسال محرومیت " از تعامل در فضای مجازی و فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای" محکوم شد. حکم فوق که تنها به دلیل فعالیت های مسالمت آمیز سندیکایی علیه او صادر شده بود شامل موارد زیر است: فعالیت برای تهیه طومار۴٠ هزارنفری کارگران برای افزایش حداقل دستمزد، مصاحبه با رسانه های مستقر در خارج از کشور، مشارکت در ایجاد اتحادیه آزاد کارگران ایران، شرکت در تجمع روز جهانی کارگر در سال ٢٠٠٩ در پارک لاله تهران و دیگر تجمع های مسالمت آمیز در مقابل مجلس، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، و دیدار با دیگر گروه های سندیکایی مانند سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه و سندیکای کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران و وحومه. دوران گذراندن حکم زندان او از ٨ نوامبر سال ٢٠١۵ آغاز شد.
جعفرعظیم زاد اعتصاب عذای خود را از ٢٩ آوریل در اعتراض به موارد زیر آغاز کرد: بازداشت و محکومیت خودش و دیگر فعالین سندیکایی و معلمان با اتهامات امنیتی، سرکوب تجمع ها و اعتصاب های مسالمت آمیز فعالین سندیکایی، ممنوعیت بر گزاری مراسم روز جهانی کارگر و روز معلم بطور مستقل و تداوم دستمزد های زیر خط فقر.
لطفا هر چه سریع تر به زبان فارسی، انگلیسی، عربی، اسپانیایی و یا به زبانی که خود صحبت می کنید، به مقامات ایران نامه بنویسید و از آنها بخواهید که:
جعفر عظیم زاده به زندان باز گردانده نشود و حکم زندان و دیگر احکامی که تنها به دلیل فعالیت های مسالمت آمیز سندیکایی علیه او صادر شده، ابطال گردد؛
به مقامات ایران یاد اوری کنید که طبق " میثاق بین المللی حقوق اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی"، و نیز "میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی" که آنها موظف به اجرای کامل هر دو میثاق، در کنار موارد دیگر، هستند، حق همگانی در ایجاد اتحادیه های کارگری و پیوستن به اتحادیه های کارگری را رعایت کنند و به آن احترام بگذارند.
اصل فراخوان به زبان انگلیسی و اطلاعات بیشتر مربوط به اقدام فوری عفو بین الملل در حمایت از جعفر عظیم زاده در سایت این سازمان ( اینجا را کلیک کنید) موجود است. درج شده است. اتحاد بین المللی، ضمن استقبال از تداوم کارزار عفو بین الملل در این خصوص، کماکان به تلاش خود در حمایت از جعفر عظیم زاده و دیگر فعالین کارگری در بند ادامه خواهد داد. جعفر عظیم زاده و کلیه فعالین کارگری زندانی باید بدون قید و شرط آزاد شوند.
ترجمه و باز تکثیر از اتحاد بین المللی ...
************
ترجمه فراخوان اقدام فوری عفو بین الملل در حمایت از جعفر عظیم زاده
عفو بین الملل: سلامتی و جان فعال اتحادیه ای زندانی در معرض خطر است
جعفر عظیم زاده، رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران که از ۱۸ ژوئن ۲۰۱۶ در بیمارستان سینا در تهران بستری می باشد، در ۲۷ ژوئن، در پی اعتصاب غذای دو ماهه، در بیمارستان بیهوش گشته است. او در معرض خطر بازگردانده شدن به زندان اوین است؛ جان او در صورت بازگشت به زندان در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت. جعفر عظیم زاده یک زندانی عقیدتی است.
جعفر عظیم زاده، فعال کارگری و زندانی عقیدتی، که یک جوشکار است و همچنین رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران می باشد، از زمان انتقالش به بیمارستان سینا در تهران در ۲۹ خردادماه تا به حال چندین بار بیهوش گشته. او در حال سپری کردن محکومیتی شش ساله در ارتباط با فعالیت های کارگری مسالمت آمیزش می باشد.
جعفر عظیم زاده که به دلیل فعالیت های کارگری مسالمت آمیز به حبس محکوم شده است، از دهم اردیبهشت ماه، دو روز پیش از اول ماه مه (روز جهانی کارگران) در اعتراض به دستگیری و محکومیت خود و دیگر فعالان کارگری و معلمین؛ سرکوب تجمع های مسالمت آمیز فعالین تشکل های کارگری؛ ممنوعیت برگزاری مراسمهای مستقل روز جهانی کارگر و روز جهانی معلم، و تداوم دستمزدهای زیر خط فقر، دست به اعتصاب غذا زده است. وی هم اکنون پس از دوماه اعتصاب غذا، علاوه بر بیهوشی، همچنین دچار تپش قلب، خونریزی روده و کلیه، مثانه و مشکلات ادراری نیز شده است. شنوایی و بینایی وی مختل گشته و احساس سرگیجه دارد و برای راه رفتن نیز مشکل دارد. او همچنین دچار بی حسی در سمت چپ بدن خود شده است.
دادستان کل تهران از توجه به درخواستهای خانواده جعفر عظیم زاده امتناع کرده و اعلام داشته است برای جعفر عظیم زاده هیچ کاری نمیکند، حتی اگر بمیرد. این در حالی است که سازمان پزشکی قانونی ایران (یک نهاد رسمی دولتی) در نامه ای نظر بر این دارد که جعفر عظیم زاده باید در مرخصی پزشکی به سر ببرد.
جعفر عظیمزاده ابتدا در۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ بازداشت شد، که طی آن وی به مدت ۴۶ روز در سلول انفرادی - بدون هیچگونه دسترسی به وکیلش یا هرگونه ارتباط با خانواده اش - در بند ۲۰۹ زندان اوین به سر برد. او در اسفندماه سال ۹۴ پس از محاکمه ناعادلانه در دادگاه انقلاب تهران به اتهام "اجتماع و تبانی بهقصد اقدام علیه امنیت ملی" و "تبلیغ علیه نظام" جمعاً به شش سال حبس محکوم شد. او همچنین به ممنوعیت "عضویت در احزاب سیاسی و اجتماعی، گروه و یا تعاونی" و نیز محرومیت از «تعامل در فضای مجازی و رسانهها و مطبوعات» محکومشده است. وی در ۸ نوامبر ۲۰۱۵ برای تحمل شش سال حبس به زندان اوین مراجعه کرد.
لطفا بلافاصله نامه ای به زبان فارسی، انگلیسی، عربی، فرانسوی، اسپانیایی و یا زبان خودبنویسید و ارسال نمایید.
با در خواست آزادی فوری و بدون قید و شرط جعفر عظیم زاده از مقامات ایرانی: چون او یک زندانی عقیدتی می باشد و صرفا به خاطر فعالیت های مسالمت آمیز اتحادیه ی اش بازداشت شده است.
تاکید بر اینکه پس از آزادی جعفر عظیم زاده، وی میبایست از مراقبت های تخصصی پزشکی در خارج از زندان (مطابق با اخلاق پزشکی، از جمله اصول استقلال و رضایت آگاهانه) برخوردار شود.
و یادآوری مقامات ایران نسبت به تعهداتشان نسبت به مقاوله نامه های بین المللی، همچون "میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی" و "میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی"، که موظف به اجرای تمامی موارد و بندهای آن مقاوله ها هستند: منجمله احترام گذاردن به و حمایت کردن از حقوق همگانی در ایجاد و پیوستن به اتحادیه های کارگری.
اصل فراخوان به زبان انگلیسی و اطلاعات بیشتر مربوط به اقدام فوری عفو بین الملل در حمایت از جعفر عظیم زاده در سایت عفو بین الملل ( اینجا را کلیک کنید) موجود است.
ترجمه و باز تکثیر از اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
info@workers-iran.org;
www.workers-iran.org; / twitter.com/IASWIinfo;