اعلام موجودیت نهاد کارگری
"همبستگی با جنبش طبقاتی کارگری ـ پاریس"
«Solidarité avec le mouvement de classe prolétarien»
سیستم سرمایه داری، چون همیشه در کلاف سردرگمی دست و پا می زند، با این تفاوت که در شرایط کنونی با بحران فزاینده ی ساختاری و نیز با بحرانی در کل سیستم اقتصادی- اجتماعی- سیاسی روبه رو گشته و در چنین شرایطی هزینه ی آن را به دوش طبقه کارگر قرار می دهد، زیرا باید از مالکیت خود بر ابزار تولید و انحصارات دفاع نماید و سیستم جهانی سرمایه را که با بحران مالی عظیمی روبه رو شده است، با دستبرد بیشتر به حقوق بیشمار کارگران و زحمتکشان، به سوی به اصطلاح ترمیم سرمایه و سودآوری هرچه بیشتر سوق دهد.
از این منظر است که دستمزدها را کاهش و زمان کار را افزایش می دهد. بیکاری سیر صعودی و هزینه ی سنگین آن در چارچوب بیمه های اجتماعی و حق بیکاری تقلیل می یابد و مزایای بازنشستگی کاهش قابل توجهی می نماید و... از چنین زاویه ای است که طبقه کارگر جهانی در برابر سیستم سرکوب دولتی و استثمار سرمایه داری صف آرایی می کند و سبب ساز خیزش های عظیم اعتراضی می شود.
بازتاب بحران اقتصاد جهانی در کشورهای آفریقای شمالی و خاورمیانه که در مسیر بحران مالی و فقر روزافزون کارگران و زحمتکشان و حتا نارضایتی اقشاری از خرده بورژوازی را نیز به همراه دارد، نمود پیدا می کند؛ در نتیجه این جوامع را به سوی حرکت های اعتراضی اجتماعی می کشاند. ولی بورژوازی امپریالیستی به دلیل نبود تشکل و سازماندهی همه جانبه ی طبقه کارگر این کشورها، بر امواج شکوهمند اعتراضی آنان سوار می شود و علیه دولت های بومی که پیشاپیش حامی مناسبات تولیدی، تجاری و سیاسی آنها بود، به طور مستقیم وارد درگیری های مسلحانه نیز می گردد و با تغییر مهره های سیاسی هیأت حاکمه سالوسانه از ابزار کهنه و عقب مانده ی دمکراسی دروغین بورژوایی که بوی تعفن آن مشام هر برابری طلب و آزادیخواه باورمند به دمکراسی کارگری و انقلاب اجتماعی را آزار می دهد، بهره وری می نماید تا بتواند ساختار اقتصادی را حفظ کند. در بستر چنین چارچوبی است که مبارزه ی طبقاتی طبقه کارگر با افشای سیستم استثماری و فریبکارانه ی نظام سرمایه داری جهانی و با حفظ استقلال طبقاتی خویش از هر گونه سم پاشی های بورژوایی، همچون کارفرمایان ونهادهای دولتی و بوروکراسی و از جمله مناسبات سلسله مراتبی در قالب هر تشکلی، اهمیت بسزایی می یابد و به باور ما مبارزه با نظم موجود، سامان دادن به تشکل یابی و استقلال طبقاتی آن در صدر برنامه ها قرار می گیرد.
جنبش کارگری ایران نیز یکی از حلقه هایی است که در زنجیره ی گسترده ی جهانی مبارزه ی طبقاتی قرار می گیرد و از یک سو با نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی و از سوی دیگر با نظام سرمایه داری جهانی و اهداف شوم آن مبارزه می کند. با توجه به مجموعه شرایط یاد شده، ما تنی چند از فعالان کارگری که از مطالبات و منافع طبقاتی طبقه کارگر دفاع قاطعانه می نمائیم و در ضرورت حفظ استقلال و دوری از سم پاشی ها و به انحراف کشاندن بورژوایی، ازفرقه گرائی و ایدئولوژی های سرمایه دارانه و پارلمانتاریسم، به هر بهانه ای که طرح شود، مبارزه می کنیم و نظام سرمایه داری جهانی و به ویژه حاکمیت سرمایه داری جمهوری اسلامی و یا هر شکلی از حاکمیت دیگری از سرمایه را دشمن خواسته های کارگری و دگرگونی های اجتماعی می دانیم، به این نتیجه رسیدیم که نهاد کارگری "همبستگی با جنبش طبقاتی کارگری" در پاریس را تشکیل داده، تا بتوانیم با ارتباط هرچه گسترده تر با جنبش کارگری ایران و نیز جنبش جهانی کارگری و با دوری جستن و برش از پوپولیسم و سکتاریسم که سرانجام پای بورژوازی را به جنبش کارگری می کشاند و نیز در کنار نهادهای دیگری که در این زمینه فعالیت می نمایند، در حد توان خویش به باروری مبارزات بیافزائیم. با اشاره به اینکه این آگاهی نیست که زندگی را تعیین می کند، بلکه زندگی در بستر مبارزات اجتماعی است که آگاهی را تعیین می نماید؛ می توان گفت که هیچ درک از پیش تعیین شده ای کارکرد راهبردی ندارد و تنها در مسیر مبارزه و در عمل و واکنش هاست که راهکارهای روشمند را مشخص می کند. بدیهی است که عناصر این نهاد از گرایش های متفاوت تشکیل یافته است که با طرح گفتمان در چارچوب معضلات سیاسی ـ اجتماعی و دامن زدن به اندیشه ورزی در عرصه ی مفاهیم مبارزاتی و همچنین آرایش و پالایش خویش، اقدام های عملی خویش را با رویکردی واقع بینانه، پی خواهد گرفت و اهداف مترقی و انقلابی کارگران را با درکی طبقاتی پشتیبانی خواهد کرد.
با گذر از چنین اهدافی که در آینده آن را دنبال خواهیم کرد، دست همه ی رفقا و دیگر نهاهای کارگری را به گرمی می فشاریم، خواهان نزدیکی و اتحاد گسترده با آنان هستیم و از طبقه کارگر جهانی و جنبش کارگری ایران پشتیبانی می نمائیم.
همبستگی با جنبش طبقاتی کارگری - پاریس
s.mouvement.cp@gmail.comنشانی الکترونیکی :
١٩ ماه می ٢٠١٢ برابر با ٣٠ اردیبهشت ١٣٩١