جمع ساچمه های تبعیدی برگزار میکند:
از دهه شصت تا به امروز، ادامه کشتار با ساچمه های مرگبار
سخنرانان:
مرسده قائدی - شهلا طالبی - شهره قنبری - علی فتحی
گرداننده برنامه: سولماز خرسند
جمعه ۱۸ نوامبر ۲۰۲۲ - در کلاب هاوس "ساچمه های تبعیدی"
ساعت ۹ صبح به وقت ونکوور - ۶ عصر به وقت اروپای مرکزی - ۸:۳۰ شب به وقت ایران
زخمهایی که برتن شماست، همان زخم هایی است که جان آذر مهرعلیان، مژگان رضوانیان و ایرج ترابی را در تظاهرات ۳۱ فروردین ۱۳۶۰ گرفت.
زخم شما، زخم ماست. زخم هایی که هنوز با گذشت بیش از چهار دهه در سرتاسر دنیا با خود حمل میکنیم.
آنچه امروز در خیابان های ایران در حال رخ دادن است، از سویی نمادی از مقاومتی است که از همان بحبوبه به قدرت رسیدن رژیم جمهوری اسلامی شکل گرفت و از سوی دیگر ادامه استفاده از سرکوبی است که رژیم برای بقای قدرت خود همچنان تا به امروز به کار میگیرد.
https://www.clubhouse.com/event/xeX8VWdP
************
دعوت به برنامه روز چهارم ژوئیه ۲۰۲۲ - ساعت ۶ بعدازظهر در W3 ساچمه های تبعیدی - ساخت المان
جان بدر بردگان انفجار نارنجک دستی ساخت المان، پس ازگذشت بیش از ۴۰ سال، در ملاقات با یکدیگر توجه افکار عمومی را بر روی اثرات دراز مدت صدور اسلحه جلب میکنند.
پرتاب چند نارنجک دستی ساخت آلمان توسط عمال رژیم جمهوری اسلامی به درون تظاهرات اعتراضی روز اول اردیبهشت ۱۳٦٠ در مقابل دانشگاه تهران که توسط هزاران نفر و بر علیه انقلاب فرهنگی و بسته شدن دانشگاه های ایران صورت گرفته بود، سه کشته و صدها نفر زخمی به جای گذاشت.
برخی از جان بدربردگان آن روز، موفق به فرار ازکشور شده و پس ازگذشت سال ها یک دیگر را یافته و بهم پیوسته اند.
در تابستان ۲۰۲۲، جان بدر بردگان این جنایت، شاهدان، حامیان و حاملان ساچمه های نارنجک دستی، برای اولین بار با یکدیگر ملاقاتی حضوری میکنند تا بر روی این واقعه خونین، وسرگذشت خویش و آنچه بر آنها گذشت بایکدیگر تبادل نظر کنند و نظرگاهشان را نسبت به روابط ایران و آلمان با یکدیگر و با افکار عمومی در میان بگذارند.
آنها در برنامه روز چهارم ژوئیه ۲۰۲۲، به رابطه این نوع جنایات با مسئله زندان، بخصوص زندان زنان، ازدیاد سیل پناهجوی و جابجایی هزاران انسان از سرزمین هایشان، سیاست های صدور اسلحه و روابط سودجویانه حکومت ها با یکدیگر و همکاری آنها در کشتارهای جمعی، سخن می گویند تا مستند دیگری را در اختیار نسل های آینده بگذارند.
اکنون با درس گیری از آنچه که نارنجک های دستی ساخت آلمان به همت رژیم جمهوری اسلامی و در همکاری با دولت آلمان بر سر ما آورد، و با توجه به رخداد جنگ اوکراین که توجه اذهان عمومی را به مسئله صدور تسلیحات نیز جلب کرده است، این سئوال بخصوص پیش روی ماست که چه عواقب خطیری در راستای صدور تسلیحات، برای جهان قابل پیش بینی است، و مسئولیت این نوع جنایات را از هم اکنون بررسی کرده و جانیان را مورد موُاخذه قراردهیم.
ترتیب برنامه
۱. تئاتر ساخت آلمان: اجرای از گروه درنگ ۴۵ دقیقه
۲. سخنرانی علی فتحی: بنیان گذار جمع ساچمه های تبعیدی، ضمن معرف این جمع، به موضوع "ساچمه های تبعیدی" از آغاز انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۵۹ تا اعدام های دسته جمعی در سال ۱۳٦٧ می پردازد. ۱۰ دقیقه
۳. اسلاید، عکس از هنرهای دستی شهره قنبری در درون زندان که با کمترین امکانات تهیه و مخفیانه به بیرون از زندان فرستاده شد، و نمایشگاه نقاشی های شهره قنبری که تلاشی دیگر است بر ارائه تصویر از فجایع درون زندان و شکنجه و بازجویی. سخنرانی شهره قنبری، زندانی سیاسی سابق با گذری به دوران جنگ ایران و عراق و "تأثیرات جنگ بر زندانیان زن". ۴۵ دقیقه
۴. موزیک
۵. معرف کتاب و کتابخوانی با شرکت شهلا طالبی مقیم آریزونا در ایالات متحده آمریکا. شهلا طالبی، زندانی سیاسی سابق است که
ضمن معرف کتاب "نقبی به دهلیزهای انقلاب" و با خوانش فرازهایی از آن، که روایت رنج زندگی در زندان، مقاومت، امید و روایت های همرزمان وی می باشد، به تأثیر حادثه ۱۱ سپتامبر بر تردد خود در اماکن و موسسات عمومی به دلیل وجود ساچمه هایی که در بدن او جای گرفته اند و موجب فعال شدن آژیر میگردد، نیز می پردازد.
٦. موزیک
این برنامه به مدت سه ساعت بوده و ورود برای همگان آزاد است. کمک های مالی اهدایی پذیرفته می شود.
توجه: این برنامه تماما فیلم برداری می شود، دررسانه های عمومی و مجازی منتشرگردیده وهمچنین برای ساخت یک فیلم مستند به کارگرفته میشود.
برگزار کننده: .IKWe.V
محل و آدرس برنامه: W3-Hamburg, Nernstweg 32-34, 22765 Hamburg
صفحه مجازی پروژه:
/https://madeingermany.video
************
جلسه ۴۰ سالگی ساچمه ها تبعیدی
خطاب به همه شما یاران، دوستان و رفقا و حامیان ساچمه های تبعیدی
با درود به همه شما که به فراخوان گردهمآیی ما جمع ساچمه های تبعیدی - پاسخ مثبت داده و با حضورتان در برنامه چهلمین سالگرد انفجار نارنجک توسط مزدوران جمهوری اسلامی در تظاهرات اعتراض به انقلاب فرهنگی و بسته شدن دانشگاهها در مقابل دانشگاه تهران، به ما قوت قلب بخشیدید.
این دومین حرکت موفق رو به بیرون از سوی جمع ساچمه های تبعیدی بعداز اعلام موجودیت در هفدهم ژوئن ۲۰۲۰ بود.
اولین حرکت ما شرکت فعالانه مان در تظاهرات علیه صنایع تسلیحاتی آلمان بود که در روز بیست و هشتم آگوست ۲۰۲۰ در شهر کاسل - آلمان برگزار شد. در این تظاهرات رفقای ما دادخواست جمع ساچمه های تبعیدی علیه رژیم جمهوری اسلامی در استفاده از نارنحک دستی در تظاهرات دانشجویان متعاقب انقلاب فرهنگی را که منجر به کشته شدن سه تن و مجروح شدن بیش از صد و نود تن گردید، و همچنین شریک جرم شناختن دولت آلمان با فروش این نارنجک ها به ایران را در اختیار جمعیت وسیع تظاهر کنندگان قرار داده و چهره کاذب دفاع از حقوق بشر کشورهای غربی را دریدند که بسیار مورد استقبال آنها قرار گرفت. ما فیلم این تظاهرات و قرائت دادخواستمان توسط علی فتحی، بنیانگذار ساچمه های تبعیدی را در این برنامه در اختیار شما قرار دادیم.
ما در دومین حرکتمان، یعنی گردهمآیی شنبه بیست و چهارم آوریل ۲۰۲۱ قادر گردیدیم با کمک و همکاری بسیاری از شما یاران، پشتوانه عظیمی را برای مستندی که در دست تهیه داریم، بیافزاییم. مستندی که در تلاش ارتباط گیری با شما اعضاء خانواده یاران به خون خفته مان بود، در جستجوی شما یارانی بود که این ساچمه ها را با خود بیش از چهار دهه حمل کرده و به بخشی از فراز و فرودهای زندگی تان تبدیل شده است، و در صدد یافتن شما عزیزانی بود که شاهدان زنده آن فاجعه بوده و حتی خود نیز به کمک نجات جان مجروحان در آن روز برآمدید. ما چه خوشوقتیم که در این گردهمآیی شما را باردیگر در کنار خود یافتیم و سخنانتان در طول برنامه بر دل های همگان نشست.
حضور، سخنان و همراهی اعضاء خانواده های آذر مهرعلیان و ایرج ترابی، افزوده ای بر برنامه ما بود که حافظه تاریخی همگان را عمیقا زیرو رو کرد و شاهدان سخنگوی دیگر نیز به این امر جان دوباره ای بخشیدند.
شرکت و سخنان حمایت کننده رفیق فیلمبردار آلمانی مان که در به ثبت رساندن تصویری و تهیه مستند ساچمه های تبعیدی ما را یاری میدهد نیز به همراه پخش فیلم "ساخت آلمان" وی، نقش برجسته ای در این برنامه ایفا کرد.
ما در این برنامه قادر گردیدیم به مثابه بخشی از جنبش وسیع دادخواهی، به تلاش هایی که تاکنون برای حفظ ذهنیت تاریخی از سوی بسیاری از شما صورت گرفته بود، بیافزاییم.
ما قادر گردیدیم به کمک شما، بر تاریخ و روایات رسمی ای که از سوی سخنگویان رژیم بیش از چهل سال است صورت میگیرد، بار دیگر خط بطلان بکشیم و روایات واقعی را در اختیار همگان قرار بدهیم.
ما توانستیم خاطره دانشجویان مبارزی را که نه برای بازگشتن به کلاس های درس - که این هم به جای خود امری در خور اهمیت است و حق محفوظ آنها - بلکه در اعتراضات سراسری به بستن دانشگاه ها به مثابه سنگر مبارزاتی همیشگی، در مقابله جانانه با یک انقلاب فرهنگی تمام عیار ارتجاعی، بار دیگر زنده کنیم.
ما توانستیم حکومت هایی را که تمام بن مایه استحکامشان، تسلیحات عریض و طویل است، و به پشتوانه صدور آن به کشورهای دیگر، در جنایات رژیم های دیکتاتوری شریک جرم گشته و از این طریق هم به سودهای کلان دست می یابند را به درستی افشاء کنیم.
ما هرگز قادر نمی بودیم بدون استقبال پرشور شما از این برنامه و بدون حمایت های شما در به اشتراک گذاری اطلاعیه هایمان از پیش، به آنچه که در بالا برشمردیم، دست یابیم. مضافا به اینکه ما همه موفقیت برنامه مان را از سویی حاصل تلاش خود فعالان ساچمه های تبعیدی میدانیم و از سوی دیگر نتیجه این دلگرمی هایی که شما با حضور و استقبالتان و در میان گذاشتن روایات خود، به ما دادید.
ما در راستای جنبش دادخواهی، همچنان در امتداد مستند سازی ای که قولش را داده ایم، در حرکت
ایم و بدون شک این حضور پرشور شما و زیررو کردن حافظه تاریخی مان توسط همه سخنگویان این برنامه را توشه این مهم خواهیم کرد.
دستان همه شما دوستان و یارانمان را به گرمی میفشاریم. باشد که در تلاش در این مستند سازی از کمک های بیشتر شما برخوردار باشیم.
شما میتوانید از طریق فیسبوک ساچمه های تبعیدی و همچنین ای میلمان، با ما در تماس باشید و هر گونه کمکی را که مناسب پیشبرد امر مستندسازی ساچمه های تبعیدی میدانید، در اختیارمان بگذارید.
sachmehaye-tabeedi@hotmail.com
بدین وسیله ویدئوی گردهمآیی اینترنتی مان را که در روز بیست و چهارم آوریل برگزار شد، در اختیار همگان قرار میدهیم.
دستان همگی شما را با مهر و دوستی میفشاریم و به امید همکاری های بیشتر در پروژه مستند سازی ساچمه های تبعیدی
جمع ساچمه های تبعیدی
چهاردهم ماه مه ۲۰۲۱
برای دیدن ویدئو ساچمه های تبعیدی
اینجا کلیک کنید.
************
گردهمآیی در چهلمین سالگرد انفجار نارنجک در مقابل دانشگاه تهران
:جمع ساچمه های تبعیدی برگزار میکند
حمله به دانشگاه ها و بستن آنها تحت نام انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۵۹ یکی از حلقه های مهم تثبیت سیستم سرکوب همه جانبه ایدئولوژیک و سیاسی حکومت اسلامی درجامعه ایران است. مقاومت گسترده دانشگاهها در مقابل این تهاجم به قیمت جان های بسیاری تمام شد، اما اعتراض و تلاش برای بازگشایی ادامه یافت. در ۳۱ فروردین ۱۳۶۰ در اولین سالگرد بسته شدن دانشگاه ها توسط جمهوری اسلامی، تظاهراتی از طرف سازمان دانشجویان و دانش آموزان هوادار سازمان پیکار در مقابل دانشگاه تهران برگزار شد که با پرتاب نارنجک توسط اوباشان حزب الله جمهوری اسلامی به خون کشیده شد. در این تظاهرات سه نفر کشته و صدها نفر زخمی شدند. در چهلمین سالگرد این واقعه، ما تنی چند از کسانی که هنوز هم ساچمه های این نارنجک ها را در بدن خود حمل می کنیم به همراه دیگر شاهدان عینی و خانواده های کشته شدگان این فاجعه، قصد داریم از تلاشمان برای مستند کردن وقایع آنروز بگوییم.
زمان: ۲۴ آوریل ۲۰۲۱
ساعت ۱۰ صبح - ۱۲ به وقت ونکوور (کانادا) - ۷ - ۹ شب به وقت اروپای مرکزی
مکان: پلاتفورم زوم