اعتراض کارگران ریختهگری تراکتورسازی تبریز
اعتراض کارگران ریختهگری تراکتورسازی تبریز به اضافهکاری اجباری؛ «روزانه ۱۲ ساعت در هوای آلوده کار میکنیم»
یکی از کارگران کارخانه ریختهگری تراکتورسازی تبریز از شرایط سخت و غیرقانونی کار در این واحد تولیدی پرده برداشت. او میگوید: «کارفرما همه را مجبور کرده اضافهکاری بمانیم. روزانه ۱۲ ساعت، حتی جمعهها باید در محیطی با آلودگی شدید هوا کار کنیم. اینجا از قانون فقط فشارش برای ما مانده، نه حمایتش.»
این اظهارات در حالی مطرح میشود که طبق ماده ۶۱ قانون کار، اضافهکاری در مشاغل سخت و زیانآور ممنوع است. همچنین ساعات قانونی کار برای این مشاغل ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تعیین شده، اما به گفته این کارگر، عملاً دو برابر این زمان در شرایط کاملاً ناسالم کار انجام میدهند.
او میافزاید: «با حداقل حقوق، روزی ۱۲ ساعت در هوایی نفس میکشیم که پر از گازهای سرطانزاست. از صبح تا شب، یا شب تا صبح در این فضای آلوده کار میکنیم و هیچ مسئولی پاسخگو نیست. حتی یک بازدید ایمنی هم به چشممان نخورده.»
این وضعیت، بار دیگر بیتفاوتی نهادهای نظارتی و وزارت کار را نسبت به رعایت قوانین حفاظت از سلامت نیروی کار در ایران آشکار میسازد؛ جایی که جان کارگران در ازای تولید و سود، قربانی بیقانونی و بیعدالتی آشکار میشود.
*************
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات از سر گرفته شد
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات تبریز، بیجار، اصفهان، سنندج، کرمانشاه و ....، اعتراض سراسری به فساد و غارت سازمانیافته.
بازنشستگان شرکت مخابرات در شهرهای مختلف، با برگزاری تجمع اعتراضی خواستار پایان دادن به ظلم و سوءمدیریت حاکم بر این شرکت شدند.
معترضان، ستاد اجرایی فرمان امام و تعاونیهای وابسته به سپاه را بهعنوان مالکان پشتپرده مخابرات، مسئول وضعیت اسفبار معیشتی و نقض حقوق قانونیشان دانسته و از ادامهی سرکوب سیستماتیک عدالت و کرامت بازنشستگان انتقاد کردند.
این تجمعات در ادامهی موجی از اعتراضات سراسری بازنشستگان مخابرات در سراسر کشور شکل گرفته است؛ اعتراضی علیه فساد ساختاری، بیپاسخی مسئولان و چپاول حقوق نسلی که سالها به زیرساختهای ارتباطی کشور خدمت کرده است.
دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴
*************
راهپیمایی و تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد در چند شهر
تجمع بازنشستگان در تهران
بازنشستگان تهران وشهرستان ها امروز ۱۴۰۴/۱/۲۴ مقابل سازمان تامین اجتماعی تجمع کردند. بازنشستگان با دردست داشتن تراکت هایی حاوی مطالبات شان خواهان افزایش حقوق با توجه به تورم افسارگسیخته وهمچنین ارائه درمان رایگان و... و در نهایت خواهان آزادی فعالین زندانی شدند.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان فولاد مازندران
بازنشستگان فولاد بار دیگر در مازندران تجمع کردند؛ در اعتراض به فقر، حقوقهای عقبافتاده و وعدههای توخالی!
«بودجه رانت و اختلاس هست، برای ما نه!»
«سفره خالی، مسئول خیانتکاری!»
آنها هشدار دادند: «اگر سکوت کنیم، بیشتر لهمان میکنند. فقط با اعتراض است که صدایمان شنیده میشود!»
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی.
اینجا کلیک کنید.
بازنشستگان فولاد، امروز در مقابل صندوق بازنشستگی فولاد کشور - خیابان وزرا - تنها پنج نفر بودند، اما صدای اعتراضشان از صدها هزار گلوی فریادزده بلندتر بود!
همین که در شرایط سرکوب، تهدید و ناامیدی، هنوز چند نفر حاضر میشوند وسط پایتخت بایستند و بگویند: «ما حقوقمون رو میخوایم، نه وعده!» یعنی هنوز شعلهی امید و جسارت زنده است.
آنچه شرمآوره، نه تعداد معترضینه، بلکه حکومتیست که با این همه ثروت، نتونسته حتی امنیت و معیشت بازنشستگان خودش رو تأمین کنه.
این فقط ۵ نفر نبودند؛ این صدای فروخوردهی هزاران بازنشستهای بود که دیگه رمق ایستادن ندارن اما هنوز چشم انتظار عدالتن.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان فولاد اصفهان با فریاد: دولت ورشکسته، دشمن بازنشسته!
اینجا کلیک کنید.
راهپیمایی و تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی شوش در اعتراض به گرانی،تورم فقر و نداری، در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و نامناسب، در اعتراض به چپاول، غارت و دزدی، در اعتراض به تبعیض و نابرابری ها، در اعتراض به نبود امکانات پزشکی و درمانی و رفاهی مناسب، در اعتراض به ستم و استثمار.
یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی داوطلبان آزمون کیفیتبخشی مقابل وزارت آموزش و پرورش
امروز جمعی از داوطلبان معترض آزمون کیفیتبخشی معلمان ۱۴۰۳، در واکنش به "تخلفات آشکار وزارت آموزش و پرورش"، برای چندمینبار مقابل ساختمان این وزارتخانه تجمع کردند.
این داوطلبان با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار لغو نتایج اعلامشده و اصلاح فرآیند آزمون شدند. به گفته معترضان، علیرغم وعدههای مکرر وزارتخانه برای بررسی خطاهای سیستمی و همچنین تأیید تخلفات در جلسه رسمی کمیسیون آموزش مجلس، هنوز اقدام موثری برای احقاق حقوق داوطلبان صورت نگرفته است.
از جمله اعتراضات اصلی میتوان به افزایش غیرشفاف تراز آزمون، مهندسی نمرات، و عدم پاسخگویی رسمی مسئولان اشاره کرد؛ امری که به گفته داوطلبان "بیسابقه در روندهای ارزیابی آموزش و پرورش" تلقی میشود.
داوطلبان اعلام کردهاند تا زمان ایجاد ردیف استخدامی و اصلاح روند ارزیابیها، از پیگیری مطالبات قانونی خود دست نخواهند کشید.
*************
تجمع اعتراضی کارگران شرکت ایران پوپلین رشت
تجمع اعتراضی کارگران شرکت ایران پوپلین رشت نسبت به عدم دریافت حقوق اسفند ماه سال گذشته!!
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین در اعتراض به عدم افزایش حقوق
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین واقع در شهرک صنعتی زنجان (شرکت پیمانکاری یسنا آرمان زندگی- مهیاز-) در اعتراض به عدم افزایش حقوق وخودداری از ادامه کاروماندن در خوابگاه،
*************
تجمع کارگران پالایشگاه بید بلند برای افزایش دستمزد
جمعی از کارگران آزمونی (در مسیر استخدام) پالایشگاه بیدبلند بهبهان در اعتراض به عدم انجام وعده چهارساله مدیریت نسبت به افزایش دستمزد، روز چهارشنبه ۲۰ فروردین دست از کار کشیدند و خواستار افزایش مزد و اصلاح رویه مالیاتی با هدف کاهش میزان مالیات دریافتی از کارگران شدند.
پالایشگاه بیدبلند حدود ۱۳۰۰ کارگر پیمانکاری و ۷۰۰ کارگر آزمونی دارد
*************
گزارشی کوتاه از علت جان باختن کارگران معدن زغالسنگ مهماندویه دامغان
گزارش میدانی از معدن زغالسنگ مهماندویه دامغان که دو روز پیش ۷ کشته بهجا گذاشت / دستگاه تهویه نبود، کارگران مردند!
هم میهن نوشت:
بررسیهانشان میدهد، کمبود اکسیژن دلیل مرگ کارکنان معدن بوده، نه آنطور که مسئولان میگویند، تجمع گاز متان.
یکی از کارگران شاغل در معادن دامغان میگوید: آنجا چند معدن فعال است، بدون اینکه یک آمبولانس و دکتر آنجا باشد. درحالیکه موظفند اینها را تهیه کنند، کارگر آسیبدیده را تا برسانند به دامغان یا شاهرود که مرده است. دو سال پیش یک کارگر حادثه دید و تا به بیمارستان برسد، مرد.
*************
اعتراضات کارگران پالایشگاه فجر جم به سال جدید کشیده شد
کارگران پالایشگاه گاز فجر جم، یکی از مهمترین قطبهای تولید انرژی کشور، همچنان در اعتراض و تحصن هستند؛ اعتراضاتی که از پاییز گذشته آغاز شده و با ورود به ۱۴۰۳ وارد مرحلهای جدیتر شده است.
کارگران همچنین به تبعیض آشکار بین پرداختیهای کارمندان و کارگران اعتراض دارند.
سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
*************
بی توجهی به اصول ایمنی در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت کارگران شد
اعلام اسامی هفت معدنچی جانباخته در حادثه معدن زغالسنگ دامغان.
اسامی جانباختگان این حادثه به شرح زیر است:
۱. مرتضی شکاری
۲. احمد شکاری۳. مهدی گیلکی
۴. هانی گیلکی (۳۵ ساله)
۵. طلاحسین ابراهیمی (۲۰ ساله، اتباع خارجی)
۶. مجتبی اکبری (۲۵ ساله، اتباع خارجی)
۷. علی ابراهیمی (۲۵ ساله، اتباع خارجی)
بی توجهی به اصول ایمنی در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت کارگران شد
دبیر انجمن زغالسنگ کشور: بی توجهی به اصول ایمنی و سیستماتیک نبودن وضعیت در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت ۶ نفر از معدنکاران شده است.
هنوز اطلاعات دقیقی از علت حادثه در این معدن اعلام نشده است.
این معدن در مقیاس بسیار کوچیک و جزو معادن عضو انجمن زغالسنگ کشور نبوده است.
تعداد کارگران آن بسیار محدود بود و طبق اطلاعات کسب شده سرکارگر این معدن نیز فوت کرده است ضمن اینکه هیچ اطلاعی از بازرس فنی و مسیول ایمنی در این معدن نداریم.
از نظر بنده علت این حادثه تصاعد گاز متان بوده است. اگر گاز منواکسید بود، منجر به انفجار می شد.
*************
جان باختن هفت کارگر معدن جواهر زغال دامغان
حادثه در معدن مهماندویه دامغان/ معدنکاران دچار گازگرفتگی شدند
حادثهای وحشتناک در معدن جواهر زغال دامغان رخ داده که باعث مرگ پنج کارگر شد و احتمالاً یک نفر دیگر هم جان خود را از دست داده است. این حادثه که به گازگرفتگی در تونلهای معدن مربوط میشود، در حال حاضر ۵ تا ۶ کارگر را در معرض خطر قرار داده و نیروهای امدادی در تلاش برای نجات آنها هستند.
در حالی که خوشبختانه انفجار در معدن رخ نداده، اما وضعیت آلوده به گاز کربن دیاکسید است که خطر خفگی و تلفات بیشتری را به همراه دارد.
حادثه تلخ در معدن جواهر زغال دامغان: تعداد جان باختگان به ۷ نفر رسید
در پی حادثه گازگرفتگی در معدن جواهر زغال در مهماندویه دامغان، هفت نفر در سالن معدن محبوس شده بودند. پنج نفر از این معدنچیان، از جمله پیمانکار و سه کارگر اتباع خارجی، جان خود را از دست دادهاند و پیکر دو نفر دیگر نیز پس از مدتها محبوس شدن در معدن خارج شده است.
با این وضعیت، تمامی هفت نفر گرفتار در این حادثه جان خود را از دست دادهاند.
اگرچه علت نشت گاز مشخص نیست، گازگرفتگی به عنوان علت وقوع این حادثه اعلام شده است.
احتمال میرود که هنوز سه کارگر دیگر در معدن باقیمانده باشند و ممکن است تعداد کشتهها افزایش یابد.
سخنگوی هلالاحمر: افراد محبوس در معدن دامغان ۷ نفر بودند که همگی جانشان را از دست دادند./ امتداد
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات در تبریز، سنندج، هرمزگان و مریوان
بازنشستگان مخابرات در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و وضعیت معیشتی خود، در شهرهای مختلف از جمله تبریز، سنندج، هرمزگان و مریوان، گیلان و ... تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمعکنندگان عمدتاً به ستاد اجرایی و بنیاد تعاون سپاه پاسداران به عنوان سهامداران عمده شرکت مخابرات اعتراض دارند.
جلوگیری از فیلمبرداری صداوسیمای حکومتی از تجمع بازنشستگان مخابرات
در ادامه اعتراضات سراسری بازنشستگان مخابرات، اینبار در گیلان، وقتی تیم صداوسیمای حکومتی برای پوشش اعتراضات وارد محل شد، با ممانعت شدید مواجه شد و اجازه هیچگونه فیلمبرداری یا تهیه گزارش به آنها داده نشد.
بازنشستگان خشمگین، که سالهاست از بیتوجهی و ظلم سهامداران عمده مخابرات - یعنی ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد تعاون سپاه - به تنگ آمدهاند، اجازه ندادند حتی رسانه حکومتی تصویرسازی دروغین از اعتراضشان داشته باشد.
ستاد اجرایی و سپاه، هم در حق کارگران ظلم میکنند، هم اجازه دیده شدن این ظلم را نمیدهند.
اینجا کلیک کنید.
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی کارکنان نفت فلات قاره - منطقه لاوان
پرسنل منطقه عملیاتی لاوان در اعتراض به تفکیک تبعیضآمیز مشاغل و شمول فوقالعادههای مناطق عملیاتی در سقف حقوق دست به تجمع زدند.
آنها اعلام کردند تا تحقق مطالبات بحق تمام کارکنان مناطق عملیاتی، به اعتراض ادامه خواهند داد.
*************
باز هم تکرار فاجعه بار حوادث کار در معادن
ریزش معدن سنگآهن در عبداللهآباد مهاباد جان یک کارگر را گرفت!
فرماندار مهاباد: امروز ساعت ۹ و نیم خبردار شدم که معدن شماره ۴ سنگ آهن عبداللهآباد ریزش داشتیم.
دو نفر از معدنچیها گرفتار شده بودند.
در همان لحظات اولیه عملیات امداد، یکی از گرفتارشدگان که راننده لودر بود، نجات پیدا کرد.
ساعت ۱۱ و نیم عملیات جستوجو به پایان رسید ولی متأسفانه دیگر کارگر معدن فوت کرد.
بیانیه شماره ۱ بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اهواز
ملت شریف بزرگ ایران
سلام علیکم
ما بازنشستگانیم
خواهان حقمانیم
به پشتوانه و در کنار شما بر علیه ظلم و ستم، احقاق حق و حقوق، درکف خیابون فریاد عدالت خواهانه سر می دهیم. از آنجائیکه دولت این روزها در حال چانه زنی تعیین دستمزد سالیانه هستند ما بازنشستگان خواهان اجرای مر قانون ماده ۹۶،۱۱۱ و تعیین سبد معیشت و اعلام تورم از سوی بانک مرکزی هستیم درغیر اینصورت
فقط کف خیابون بدست میاید حقمون
تا حق خود نگیریم در کف خیابون میمانیم
اهم مطالبات بجا مانده به شرح ذیل می باشند:
۱- ما بازنشستگان خواهان اجرای مر قانون ماده ۹۶، ۱۱۱، با تعیین سبد معیشتی جهت افزایش مزدی سالیانه برمبنای تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی می باشیم
۲- الزام درمان رایگان مطابق ماده قانونی۵۴ سازمان. ت. ا. و
اصل ۲۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی
۳- خواهان ساخت و تجهیز درمانگاها و بیمارستان های ملکی هستیم درغیر اینصورت خرید درمان رایگان در بیمارستان های غیر دولتی توسط سازمان تامین صورت گیرد
۴- بیمه تکمیلی بازنشستگان از انحصار کانون ها آزاد و زیر نظر خود سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد
۵- بازگشت بانک رفاه کارگران به سازمان. ت. ا که صاحبان آن کارگران و بازنشستگان هستند
۶- پرداخت معوقات ۴۰ درصدی همسان سازی و درج افزایشات مبالغ آن در پایه حقوقی احکام سال ۱۴۰۳ که تاکنون انجام نشده است
۷- پرداخت ۲۵٪ باقی مانده متناسب سازی از سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و معوقات آن طبق برنامه توسعه ۵ ساله ششم اجرا گردد
۸- اجرای متناسب سازی برنامه توسعه هفتم بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بطور صحیح بدون فرمول من درآوردی
۹- کوتاه شدن دست ابربدهکاران و دولت ها از سازمان تامین اجتماعی که سرمایه داران اصلی آن کارگران و بازنشستگان هستند. سازمان سرمایه اولیه آن بین النسلی است
۱۰- باز پس گرفتن بدهی های دولت بیش از ۳۰۰۰ همت به سازمان.ت.ا. می باشد. دولت ابر بدهکار به سازمان تامین می باشد
۱۱- پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مانند شاغلین طبق ماده ۹۶
۱۲- پرداخت حق جنگی، بدی آب و هوا. دوران اشتغال بکار بازنشستگان در مناطق جنگی برحسب ماده ۱۱۲ برنامه ۵ ساله ششم
۱۳- عدم تاخیر در پرداخت حقوق ماهیانه بدون فوت وقت حتی در روزهای تعطیلی
۱۴- بازگشت حذف بیش از ۴۰۰ قلم دارو از دفترچه تامین اجتماعی حیاتی و الزامیست
۱۵- لغو مصوبه ۱۲ ماده ای هیئت وزیران در مورخه ۱۴٠۳/۱٠/۲۴ واگذاری سهام و فروش شرکت های متعلق به سازمان. ت. ا
۱۶- لغو ادغام صندوق های بازنشستگی کشوری و فولاد در سازمان تامین اجتماعی
معیشت، منزلت، درمان رایگان، حق مسلم ماست
جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان - اهـواز
یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی بازنشستگان در چند شهر
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی استان گیلان در شهر رشت
"کارگر زندانی، معلم زندانی، آزاد باید گردند!"
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان رشت در یکشنبه اعتراض
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی و فرهنگی و مخابرات تهران در اعتراض به بیتوجهی عامدانهی مسئولان به مطالبات بازنشستگان.
میزان افزایش دستمزدها با توجه به گرانی، آب خواهد شد.
فریادهای بازنشستگان:
خط فقر ۱۰۰ میلیون حقوق ما ۱۰ میلیون!
غارتهای نجومی فلاکت عمومی!
اسماعیل گرامی آزاد باید گردد!
نوروز ذبیحی آزاد باید گردد!
ابراهیم مددی آزاد باید گردد!
تا حق خود نگیریم یکشنبهها همینجا!
فولادی های با نشاط اصفهان باز هم به «نشاط» آمدند!
تجمع و راهپیمایی بازنشستگان فولاد و معدن اصفهان در یکشنبه اعتراض
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی اهواز مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی خوزستان در اعتراض به شرایط بد معیشتی، وضعیت سخت درمانی و پایمال شدن حقوق خود و بی توجهی مسئولین.
اینجا و
اینجا کلیک کنید.
ایرانو غارت کردن، ما را بیچاره کردن
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی شوش در اعتراض به فقر، گرانی و تورم، در اعتراض به وضعیت اسفبار معیشتی، در اعتراض به فساد، دزدی و غارت، در اعتراص به نبود امنیت، آسایش و رفاه، در اعتراض به نبود امکانات درمانی و بهداشتی، در اعتراض به تبعیض، ستم و استثمار.
قالیباف حیا کن، مجلس و رها کن
زیر بار تورم شکسته پشت مردم
از خوزستان تا گیلان ننگ بر مدیران
وعده وعید چه خوب بود ولی همش فریب بود
گرانی تورم بلای جان مردم
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع کارگران ماشینسازی اراک
تجمع کارگران ماشینسازی اراک در اعتراض به واریز نشدن معوقات
صبح امروز جمعی از کارگران کارخانه ماشینسازی اراک در اعتراض به عدم وصول برخی معوقات مزدی برای حدودا یکساعت تجمع صنفی برگزار کردند
*************
اعتراض جمعی از نانوایان کرمانشاه مقابل استانداری
امروز یکشنبه ۱۷ فروردین جمعی از نانوایان استان کرمانشاه در مقابل استانداری دست به تجمع زدند.
مشکلات معیشتی، افزایش هزینهها و بیتوجهی مسئولین به شرایط سخت نانوایان دلایل تجمع اعلام شده است.
*************
دومین روز تجمع اعتراضی کارکنان مخابرات علیه احکام اخراج!
اخراجیها باید به سر کار برگردند
اعتراض کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز
اعتراضات کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز وارد دومین روز خود شده و هیچ نشانهای از توقف آن دیده نمیشود.
پس از سالها تلاش و خدمت، کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز به دلیل اخراجهای ناعادلانه اعتراض میکنند. این کارکنان که بیش از ده سال سابقه دارند، امروز به خیابانها آمدهاند تا صدای بیعدالتی را فریاد بزنند. اخراج این افراد، نه فقط ضربهای به زندگی آنهاست بلکه بیاعتنایی به سالها تلاش و تعهدشان است.
ما خواستهای جز عدالت نداریم و اعتراضاتمان تا رسیدن به حقمان ادامه خواهد داشت!
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتراض دوباره کارگران کارخانجات مخابراتی ایران
صبح امروز شنبه (۱۶ فروردین ماه) گروهی از کارگران کارخانجات مخابراتی ایران (آیتیامسی) که به صورت قراردادی مشغول به کارند، با تجمع مقابل شرکت خواستار پیگیری ادامه فعالیت شغلی خود با کارفرما شدند.
تجمع کنندگان کارگرانی هستند که با سوابق بالا با قراردادهای موقت در این کارخانه مشغول به کارند اما شب گذشته از طرف شرکت به همه کسانی که در اعتراضات ماه گذشته حضور داشتند، اعلام شد که اجازه حضور در محل کار خود را ندارند.
این کارگران معتقدند که قرار است امروز شنبه، استانداری فارس پیگیریهایی در خصوص وضعیت کارگرانی که تهدید به اخراج شدهاند و مشکلات ایجاد شده در ارتباط با معوقات مزدی؛ انجام دهد.
بر اساس گفتههای این کارگران
، جدا از بلاتکلیفی شغلی شماری از همکاران، سایر کارگران با ادامه وضعیت نامناسب مالی شرکت نگران از دست دادن شغل خود هستند. اگر مشکلات کارخانه ادامه پیدا کند، بدون شک باید منتظر تعطیلی کارخانه باشیم.
کارگران ۵ ماه حقوق از کارفرما طلب کارند. آنها روزسیام بهمن ماه سال ۱۴۰۳ برای وصول مطالبات خود دست به اعتراض صنفی زدند و این موضوع بهانهای شده برای تهدید امنیت شغلی آنها.
این کارگران در زمان اشتغال با چندین ماه حقوق معوقه از پس مخارج زندگی خانوادههایمان برنمیآمدیم و حال اگر بیکار شویم، به طور قطع خانوادهایمان آسیب خواهند
*************
تجمع کارگران کارخانجات مخابراتی ایران
یکی از کارگران به خبرنگار کارگر ۲۴ گفت: حقوقمان ۵ ماه عقب افتاده، مدیر عامل آقای خدابخشی زیر بار پرداخت حقوق نمی رود. کلا این آقا و مشاوران او تنها کارگران را به اخراج و یا کم کردن مدت قرارداد تهدید می کنند.
ما کف حقوق اداره کار می گیریم ولی همان هم پنج ماه عقب افتاده و آنطور که پیداست امسال قصدی برای پرداخت حقوق ندارند.
*************
تظاهرات کشاورزان اصفهان
اعتراض کشاورزان و اهالی شهر زیار شرق اصفهان برای زاینده رود.
اعتراض ما برای جاری شدن دائمی زایندهرود بود، نه ۸ روز آب به قیمت شکستهشدن استخوانهای کشاورزان! اگر امروز فریب این نمایش را بخوریم، سال بعد باید دوباره با چشمهای کور و دستان خالی به خیابان بیاییم!
اینجا کلیک کنید.
آب زایندهرود باید دائمی باشد! کشاورزان صدقه نمیخواهند، حقشان را میخواهند!
به اصفهان نفس بدید، زاینده رود رو پس بدید!
پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴
*************
کشاورزان شرق وغرب اصفهان سیزده را در کنارتراکتورهایشان و ایراد سخنرانی بدر کردند
فراخوان راهپیمایی وتجمع روز پنج شنبه ١۴ فروردین در شهر زیار
فراخوان راهپیمایی روز شنبه ١٦ فروردین در اصفهان و تجمع مقابل استانداری
وعده بازگشایی آب زاینده رود از چهارشنبه شب(١٣ فروردین)
تعطیلی مراکز دولتی و مدارس استان یزد در روزهای شنبه و یکشنبه ١٦ و ١٧ فروردین به استثنای شهرستانهای ابرکوه، خاتم و مروست
فیلم ها وگزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی و رسانه ها،از ادامه اعتراضات کشاورزان شرق وغرب اصفهان نسبت به عدم اختصاص حقآبه و وعده های توخالی مسئولان روزچهارشنبه ١٣ فروردین با تجمع وایراد سخنرانی در شهرهای ورزنه و کلیشاد (از توابع شهرستان فلاورجان) وهمچنین فراخوان راهپیمایی وتجمع روز پنج شنبه ١۴ فروردین در شهر زیار،فراخوان راهپیمایی روز شنبه ١٦ فروردین در اصفهان و تجمع مقابل استانداری،وعده بازگشایی آب زاینده رود از چهارشنبه شب(١٣ فروردین) و تعطیلی مراکز دولتی و مدارس استان یزد در روزهای شنبه و یکشنبه ١٦ و ١٧ فروردین به استثنای شهرستانهای ابرکوه، خاتم و مروست بدلیل بحران آب خبرمی دهند.
*************
اعتراضات کشاورزان و دامداران اصفهان
تحصن کشاورزان و دامداران شهرستان فلاورجان به جهت مطالبه حق آبه زاینده رود
تحصن کشاورزان و دامداران شهرستان فلاورجان و دیگر شهرستان های غرب اصفهان در جهت مطالبه حق آبه قانونی زاینده رود ضمن حمایت از کشاورزان غرب اصفهان دهمین روز خود را پشت سر گذاشت.
کشاورزان خشمگین شاهتور در شرق اصفهان برای پیگیری مطالبات خود امروز هم به خیابان آمدند
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتصاب کارگران معدن تیتانیوم کهنوج در اعتراض به اخراج نیروهای بومی
امروز ۷ فروردین ماه ۱۴۰۴، در پی اخراج ۱۰ کارگر بومی دیگر از معدن تیتانیوم کهنوج، کارگران این شرکت معدنی دست به اعتراض و اعتصاب زدهاند.
طی شش ماه گذشته، این شرکت نزدیک به ۶۰ نیروی بومی را با توجیه اتمام قرارداد و عدم نیاز، از کار اخراج کرده است. این اخراجهای گسترده در حالی ادامه دارد که سکوت مسئولان و نمایندگان کهنوج در قبال این مسئله، نگرانیهایی را در میان کارگران ایجاد کرده است.
کارگران بومی معتقدند که معدن تیتانیوم کهنوج، که باید برای توسعه و اشتغال مردم این منطقه باشد، عملاً در اختیار افراد غیربومی قرار گرفته و حقوق نیروهای محلی در آن نادیده گرفته میشود.
معترضان خواستار رسیدگی فوری به این مسئله و پاسخگویی مسئولان در قبال وضعیت اشتغال نیروهای بومی هستند
معدن تیتانیوم ،کهنوج واقع در ۲۵ کیلومتری جنوب شهرستان کهنوج در استان کرمان یکی از بزرگترین معادن تیتانیوم در ایران و جهان محسوب میشود که پس از ۲۵ سال وقفه به بهره برداری رسیده است.
در روزهای اخیر دستکم ۲۱ کارگر بومی بلوچ نیز از شرکت "ماهوربافان بلوچ" توسط مسئولان این مجموعه اخراج شده بودند.
پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴
*************
حمله به کارگران نی بر نیشکر هف تپه
حمله به کارگران نی بر نیشکر هف تپه، ادامه طرح نهادهای امنیتی برای اختلاف اندازی بین کارگران عرب و لر است
شرکت نیشکر هفت تپه روز، چهارشنبه، شاهد درگیری قومی، بین نیروهای بومی و غیر بومی، بود. در این درگیری، که با تحریک نیروهای مدیریت شرکت آغاز شد، کارگران نی بر که عمدتا لر هستند، پس از برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل در ورودی شرکت، هدف حمله نیروهای حراست (عمدتا عرب) با چماق قرار گرفتند، به تعدادی از خودروها آسیب وارد شد و شماری هم زخمی شدند که تعداد دقیق آنها مشخص نیست. همچنین دست کم ۱۵ تن از کارگران نی بر بازداشت شدند.
اسامی برخی از بازداشت شدگان: میرزا مهرابی، کیماس درقاعدی، داودی، اسکندر براتی، حسینعلی نوروزی، محمدیار نوروزی، نوراله نوروزی و حسن داودی.
به گزارش روزبه بوالهری ، اختلافات قومی از حدود یک سال و نیم پیش با دسیسه وزارت اطلاعات آغاز شد و همین موضوع باعث شد که اعتراضات کارگری هم فروکش کند. در همان زمان، فعالان کارگری و شماری از کارگران نیشکر هفت تپه در گفتگوهایی که با آنان داشتم، به پیامد سیاست وزارت اطلاعات و همراهی مدیر عامل شرکت با آن ابراز نگرانی کرده بودند.
ج. ا هنوز هم اعتراضات و اعتصاب های کارگری هفت تپه از دهه ۸۰ خورشیدی تاکنون را فراموش نکرده است؛ اعتراضاتی که سرمشق اعتراض های گسترده تر کارگری در مناطق مختلف ایران و به ویژه، در استان خوزستان شد. این سیاست که نمونه ای از آن در اروميه دیده شد، می تواند در مناطق دیگر تکرار شود. موضوعی که می تواند به زیان اعتراضات علیه ج ا تمام شود
___________________________
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب زمستان ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب پائیز ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب تابستان ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب بهار ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب زمستان ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب پائیز ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب تابستان ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب بهار ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب سال گذشته
اینجا کلیک کنید.