روناهی حسین نژاد از اعتراف اجباری پدرش می گوید: اینجا کلیک کنید.
جان حمید حسیننژاد حیدرانلو در خطر است
به خانواده گفته اند که ممکن است تا ۴۷ ساعت دیگه حکم اعدام اجرا بشود. روناهی حسین نژاد از اعتراف اجباری از پدرش و همچنین از خودش که با پدرش در چند ساعت در ترکیه با خانواده نبوده است حرف زده است.
سایت های نزدیک به سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی اقدام به پخش اعترافات اجباری حمید حسین نژاد حیدرانلو برای زمینه سازی اجرای حکم اعدام وی کرده اند. به همین دلیل صحبت های روناهی و پخش گسترده آن حائز اهمیت است. صدای حمید حسین نژاد حیدرانلو باشید.
************
تماس حمید حسیننژاد و خبر سلامتی
پس از چند روز تحصن خانواده و بستگان حمید حسیننژاد حیدرانلو مقابل زندان ارومیه، او دقایقی پیش در تماس کوتاهی از سلامتی خود خبر داد و خواستار ادامه پیگیریها برای لغو حکم اعدامش شد.
با اینحال، محل نگهداری این زندانی سیاسی همچنان نامشخص است.
************
توقف اجرای حکم اعدام حمید حسیننژاد حیدرانلو در ارومیه؛
خانواده: تا تماس با فرزندمان تحصن را ادامه میدهیم
صبح روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴، یکی از برادران حمید حسیننژاد حیدرانلو، زندانی سیاسی کُرد محکوم به اعدام، به زندان مرکزی ارومیه فراخوانده شد. مسئولان زندان در این دیدار به وی اطلاع دادهاند که اجرای حکم اعدام برادرش، شب گذشته به دستور دادستان ارومیه متوقف شده است.
در پی این تحولات، مسئولان زندان از خانواده و بستگان این زندانی سیاسی خواستهاند تا به تحصن خود مقابل زندان پایان دهند. اما خانواده حسیننژاد با این درخواست مخالفت کرده و تأکید کردهاند که تا زمان برقراری تماس تلفنی یا ملاقات حضوری با فرزندشان، به تحصن خود ادامه خواهند داد.
حمید حسیننژاد حیدرانلو پیشتر به اتهامات سیاسی و امنیتی به اعدام محکوم شده و وضعیت او در روزهای اخیر نگرانیهای گستردهای در میان فعالان حقوق بشر و خانوادهاش ایجاد کرده است.
جمعه ۲۹ فروردین ماه
************
تجمع جمعی از زندانیان سیاسی سابق مقابل زندان مرکزی ارومیه
ساعت ١٤ روز جمعه ٢٩ فروردین جمعی از زندانیان سیاسی سابق اقدام به تجمع مقابل زندان مرکزی ارومیه کرده و خواهان لغو حکم اعدام حمید حسیننژاد حیدرانلو شدند.
لازم به توضیح است از روز پنجشنبه٢٨ فرودرین خانواده و بستگان حمید در اعتراض به حکم اعدام حمید دست به تحصن مقابل زندان مرکزی ارومیه زدهاند.
بر اساس اخبار مسئولان زندان گفته اند، طبق گفته دادستانی فعلا حکم اعدام وی تعلیق شده و وی به مکان دیگری منتقل شده است.
گزارش دیگر می گوید خانواده و بستگان وی بشدت نگران بوده و جویای محل انتقال وی شده اند، ولی مقامات زندانی جوابی نداده اند.
************
گلرخ ایرایی: نسبت به احکام اعدام سِر شدهایم.
نگاه میکنیم. آهی و افسوسی. گاهی چشمی هم تر میشود. برای آسوده کردن وجدان خود پناه میبریم به «که بود؟» و «چه کرد؟» ها.
چیزی پیدا میکنیم و درحالیکه اشکِ گوشهی چشم را با نوک انگشت روی صورت محو میکنیم، حزبی بودن یا عضویتش در گروه یا وابستگیاش به جریان، تفکر یا ایدئولوژی خاصی را مرور میکنیم یا عکسی پیدا میکنیم که پوزیشناش مورد پسندمان نیست و راضی میشویم به اینکه «حقاش نبود ولی نمیبایست میکرد» و نفسی از سر اندوه اما به آسودگی بالا میآید...
برای مطالعه متن کامل
اینجا کلیک کنید.
************
نامه سپیده قلیان به دختر حمید حسیننژاد حیدرانلو
زندانی سیاسی کورد در خطر اجرای حکم اعدام
به نام انسانیت، به نام عدالت
روناهی عزیزم، سلام.
متاسفم که این نامه در چنین شرایط تلخی نوشته میشه، اما برای من افتخار بزرگیه که به خاطر تو، خواهر کوچک و شجاعم، دوباره معنای عدالت و حق حیات رو عمیقتر لمس کردم.
تو همسنوسال برادرزادههام، طهورا و مهرا، هستی؛ همونقدر پر از شور زندگی، همونقدر شیفتهی دنیایی که همهی آدما توش حق حیات داشته باشن. تو با صدای رسا و قلب بزرگت، عدالتخواهی رو به من و خیلیهای دیگه یادآوری کردی. تو این سرزمینی که حکمرانان آن با حق زندگی ما در ستیزن، شنیدن فریاد تو و فرزندان این خاک برای حق حیات، تکاندهندهست؛ اینکه به جای کودکی کردن، پرچم عدالت رو دست بگیری و با شجاعت بگی «نه به مرگ». ...
برای مطالعه متن کامل
اینجا کلیک کنید.
************
آخرین ملاقات قبل از اعدام
امروز، خانواده حمید حسیننژاد حیدرانلو، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، ملاقات دهدقیقهای با وی در زندان مرکزی ارومیه داشتند. این آخرین ملاقات با حضور نیروهای امنیتی و در شرایط کنترلشده صورت گرفت. حمید حسیننژاد، در این دیدار کوتاه و در حالیکه با دستبند و پابند منتقل شده بود، از احتمال جدی اجرای حکم اعدام خود در بامداد روز جمعه ۲۹ فروردین خبر داد.
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴، خانواده و بستگان این زندانی سیاسی در مقابل زندان مرکزی ارومیه تجمع کرده و خواستار توقف اجرای حکم اعدام او شدند.
حمید سه فرزند خردسال دارد که از مردم ایران و سازمانهای حقوق بشری برای نجات جان پدرشان کمک خواستند
.دخترش گفت: بابای من کولبر است قاتل نیست
************
تجمع خانوادههای زندانیان سیاسی محکوم به اعدام مقابل زندان اوین
تجمع خانوادههای زندانیان سیاسی محکوم به اعدام مقابل زندان اوین؛ اعتراض به احکام مرگ، فریادی علیه سرکوب
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، خانوادههای زندانیان سیاسی محکوم به اعدام بار دیگر مقابل زندان اوین تجمع کردند؛ اعتراضی که همزمان با اعتصاب غذای جمعی زندانیان در ۴۰ زندان کشور، در چارچوب کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» برگزار شد. این تجمع یکی از سلسله اعتراضات علیه موج گسترده صدور احکام اعدام برای فعالان سیاسی و عقیدتی در ایران است.
خانوادهها با در دست داشتن تصاویر ۹ زندانی سیاسی محکوم به اعدام ـ وحید بنیعامریان، پویا قبادی، محمد تقوی سنگدهی، ابوالحسن منتظر، بابک علیپور، اکبر دانشورکار، مهدی حسنی، بهروز احسانی اسلاملو و محمدجواد وفایی ثانی ـ خواستار توقف فوری روند صدور و اجرای احکام اعدام شدند.
در این تجمع، صدای مادران و پدران سالخوردهای که شعار «نه به اعدام»، «نه به احکام ظالمانه» سر میدادند، پژواک مظلومیتی بود که بار دیگر بیپاسخ مانده است. آنها با دستنوشتههایی خواهان لغو فوری احکام اعدام شدند و نظام را مسئول مستقیم این سرکوب سیستماتیک دانستند.
اینجا کلیک کنید.
اعدام قتل عمد دولتی است
************
«سهشنبههای نه به اعدام» در هفته شصت و چهارم به ۴۰ زندان گسترش یافت
با پیوستن بند زنان زندان زاهدان و زندان ازبرم لاهیجان به کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» این کارزار در هفته شصت و چهارم به ۴۰ زندان گسترش یافت.
حکومت درمانده ولایت فقیه که اکنون در باتلاق بحرانهای داخلی و بینالملی گرفتار شده برای جلوگیری از خیزشهای مردمی طبق روال همیشگی اعدامها را تشدید کرده؛ بطوری که تنها در روزهای ۱۹ و ۲۰ فروردین به ترتیب ۱۱ و ۱۸ زندانی را اعدام کردهاست.
در این میان ۵ زندانی سیاسی - عقیدتی با اسامی مالک علی فدایی نسب، فرهاد شاکری، تاجمحمد خرمالی، عبدالرحمن گرگیج و عبدالحکیم عظیم گرگیج در زندان وکیل آباد مشهد پس از ۱۰ سال زندان و شکنجه به دار آویخته شدند.
علاوه بر این صبح روز دوشنبه ۲۵ فروردین، یک زندانی بلوچ ۲۲ ساله به نام علی دهانی که در آبان ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری مردم ایران، بعد از کشتار بیرحمانه نزدیک به ۱۰۰ تن از مردم در جمعه خونین زاهدان و خاش، به اتهام کشتن چهار تن از مأموران حکومتی در شهرستان بمپور بدون حق دادرسی عادلانه در زندان مرکزی زاهدان اعدام شد.
همچنین یک زندانی کودک مجرم، با نام کوچک بهزاد در زندان گنبدکاووس که در زمان ارتکاب جرم زیر سن قانونی بود، به دار آویخته شد.
از روز ۱۹ فروردین تا ۲۵ فروردین تعداد زندانیان اعدام شده بلوچ، بالغ بر ۱۸ زندانی بوده است.
ابعاد گسترده نقض فاحش حقوق بشر در ایران که روزانه شاهد آن هستیم هشداری جدی برای جامعه و فعالان حقوقبشری و نهادهای بینالمللی است که هرگونه بیعملی و نادیده انگاری با این حکومت مستبد باعث گرفتن جان مردم ستمدیده و زندانیان بیشتری میشود.
کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» که در این هفته با پیوستن جمعی از زندانیان زن در زندان زاهدان و همچنین زندان ازبرم لاهیجان به ۴۰ زندان گسترش پیدا کرده است، با آنچه که در توان دارد علیه حکم غیرانسانی اعدام، ایستادگی و مقاومت میکند و از تمامی نهادها و سازمانهای حقوق بشری و سیاسی بینالمللی میخواهد که صدای مردم و زندانیان در ایران باشند ؛ زیرا که دهها زندانی سیاسی، عقیدتی و هزاران زندانی با جرایم عمومی زیر حکم اعدام هستند که از حداقل حق دادرسی منصفانه محروم بوده و هستند.
کارزار ضمن تشکر صمیمانه از حمایتها، از تمام حامیان و مخالفان اعدام میخواهد با دنبال کردن گزارشهای هفتگی در کانال تلگرامی و پیوستن به اینستاگرام کارزار ما را بیش از پیش یاری نمایند.
آدرس صفحه رسمی اینستاگرام کارزار سهشنبههای نه به اعدام:
اینجا کلیک کنید.
لازم به ذکر است گزارشهای هفتگی کارزار هر سهشنبه راس ساعت ده صبح به وقت ایران در کانال تلگرامی کارزار منتشر خواهد شد.
آدرس کانال رسمی تلگرامی کارزار سهشنبههای نه به اعدام:
اینجا کلیک کنید.
کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ در ۴۰ زندان زیر برای شصت و چهارمین هفته اعتصاب غذا میکنند:
زندان اوین (بند زنان، بند ۴و ۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرم آباد، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل آباد شیراز(بند زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان جوین، زندان وکیل آباد مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان )، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان دیزل آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان کامیاران و زندان زاهدان (بند زنان) و زندان ازبرم لاهیجان
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
هفته شصت و چهارم
کارزار سهشنبههای نه به اعدام
************
تجمع اعتراضی مقابل زندان اوین
امروز، جمعی از خانوادههای زندانیان سیاسی محکوم به اعدام با در دست داشتن عکس عزیزانشان، مقابل زندان اوین تجمع کردند.
تصاویر شاهرخ دانشورکار، وحید بنیعامریان، ابوالحسن منتظر، مهدی حسنی، محمد تقوی، بهروز احسانی، محمدجواد وفایی ثانی و پویا قبادی، در دست خانوادههایی بود که فریاد «نه به اعدام» سر دادند و خواهان لغو فوری این احکام شدند.
خانوادهها با در دست داشتن دستنوشتههایی با مضمون «نه به اعدام» و بنری بزرگ علیه احکام مرگ، بار دیگر صدای اعتراضشان را به گوش مردم و جهان رساندند.
این تجمع در شصتوسومین هفته از کارزار سراسری «سهشنبههای نه به اعدام» و همزمان با اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در ۳۸ زندان کشور برگزار شد.
اینجا کلیک کنید.
************
شصتوسومین هفتهی کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» در ۳۸ زندان کشور
رد دوبارهی اعاده دادرسی پخشان عزیزی و اتهام «بغی» علیه کریم خجسته
با پایان تعطیلات نوروزی، که طی آن میزان اعدامها بهطور نسبی کاهش یافته بود، بار دیگر شاهد افزایش چشمگیر صدور و اجرای احکام اعدام هستیم. در روزهای اخیر، شمار زیادی از زندانیان برای اجرای حکم به قرنطینه منتقل شدهاند. از جمله روز دوشنبه، دستکم ۱۰ زندانی در زندان قزلحصار به «بند امن» منتقل شدند که نشاندهندهی احتمال قریبالوقوع اجرای حکم اعدام آنان است.
همزمان با این تشدید سرکوب، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان پنجاهوهشتمین نشست خود در ژنو، با تصویب قطعنامهای، نقض گستردهی حقوق بشر در ایران را محکوم و مأموریت «گزارشگر ویژه» و «هیئت حقیقتیاب مستقل» را برای یک سال دیگر تمدید کرد. در این قطعنامه، دامنهی مأموریت هیئت حقیقتیاب از قیام ۱۴۰۱ فراتر رفته و شامل سایر جنایات نظام و جمعآوری اسناد و مدارک برای پیگرد قضایی مسئولان نیز شده است.
همچنین در همین هفته، پارلمان اروپا با صدور قطعنامهای، موج گستردهی اعدامها در ایران و تأیید احکام اعدام مهدی حسنی و بهروز احسانی را محکوم کرده و بار دیگر خواستار آزادی تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی و تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران از سوی اتحادیه اروپا شده است.
با اینحال، حاکمیت جمهوری اسلامی بیاعتنا به فشارها و اعتراضات داخلی و بینالمللی، همچنان به روند سرکوب و صدور احکام مرگ ادامه میدهد. برای نمونه، اعاده دادرسی پخشان عزیزی، زندانی سیاسی کُرد، برای دومینبار از سوی دیوان عالی کشور رد شده و خطر اجرای حکم اعدام او بیش از پیش افزایش یافته است. همچنین، کریم خجسته، دیگر زندانی سیاسی در زندان لاکان رشت، به اتهام «بغی» متهم شده که میتواند مقدمهی صدور حکم اعدام برای او باشد.
ما، اعضای کارزار «سهشنبههای نه به اعدام»، ضمن اعلام نگرانی عمیق از افزایش تهدید اجرای احکام اعدام علیه زندانیان سیاسی و عقیدتی، این احکام را قاطعانه محکوم میکنیم و نسبت به گسترش اعدام زندانیان با جرایم غیرسیاسی محکوم به اعدام هشدار میدهیم. همچنین ضمن قدردانی از حمایتهای بینالمللی، خواستار آن هستیم که جامعهی جهانی ادامهی هرگونه رابطه یا معامله با جمهوری اسلامی را مشروط به لغو کامل مجازات اعدام کند.
زندانهایی که در هفتهی شصتوسوم (سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) در اعتصاب غذا شرکت میکنند:
اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)، قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، کرج، تهران بزرگ، خورین ورامین، چوبیندر قزوین، اراک، خرمآباد، اسدآباد اصفهان، دستگرد اصفهان، شیبان اهواز، سپیدار اهواز (زنان و مردان)، نظام شیراز، عادلآباد شیراز (زنان و مردان)، برازجان، رامهرمز، بم، کهنوج، طبس، جوین، مشهد، گنبدکاووس، قائمشهر، لا
کان رشت (زنان و مردان)، رودسر، حویق تالش، دیزلآباد کرمانشاه، اردبیل، تبریز، ارومیه، سلماس، خوی، نقده، میاندوآب، سقز، بانه، مریوان، کامیاران.
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
هفته شصتوسوم کارزار «سهشنبههای نه به اعدام»
************
ادامهی کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" در هفتهی شصتودوم با همراهی ۳۸ زندان مختلف؛
تأیید حکم اعدام زندانی سیاسی حمید حسیننژاد حیدرانلو، توسط دیوان عالی!
حکومت ولایتفقیه حتی در ایام نوروز و در ماه رمضان، مجازات ضدانسانی اعدام را متوقف نکرده است و در روزهای اخیر، شماری از زندانیان قربانی ولع سیریناپذیر حاکمان ایران به اعدام و سرکوب محکوم شدهاند. در همین فاصله، حکم اعدام زندانی سیاسی حمید حسیننژاد حیدرانلو، اهل چالدران، که به "بغی" متهم شده است، توسط دیوان عالی حکومت تأیید و در تاریخ ۴ فروردین به وی ابلاغ شده است. بنابراین خطر اجرای حکم او بسیار جدی است و ضروری است صدای این زندانی و دیگر محکومان به اعدام باشیم.
ما نسبت به احتمال اجرای احکام اعدام بعد از پایان تعطیلات، بهخصوص نسبت به اجرای حکم کسانی که حکم ظالمانهٔ آنان تأیید شده، هشدار میدهیم. پروندهٔ وریشه مرادی در دیوان عالی است. ما خواهان لغو فوری حکم اعدام وریشه مرادی از سوی دیوان عالی هستیم، زیرا این حکم نه یک تصمیم قضایی، بلکه یک قتل دولتی از پیش طراحیشده است و نسبت به تأیید حکم ایشان و سایر زندانیان ابراز نگرانی شدید میکنیم و در مقابل آن مقاومت خواهیم کرد.
کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" ضمن ابراز انزجار از اعدامهای سبعانه و احکام ضدانسانی اعدام فارغ از هر نوع اتهامی، خواهان لغو اعدام در ایران است.
همانطور که در هفتههای گذشته شاهد حضور و تجمع جمعی از خانوادههای زندانیان محکوم به اعدام در مقابل زندان لاکان رشت، اوین، سقز و در شهر سنقر بودیم، در همراهی و همدلی با این خانوادهها از تمامی مردم آزادیخواه و خانوادهٔ زندانیانی که عزیزانشان محکوم به اعدام هستند، میخواهیم در مکانهای عمومی، مقابل زندانها یا هر مکان دیگر تجمع اعتراضی برگزار کنند و خواهان لغو حکم ضدبشری اعدام باشند. زیرا که این طبیعیترین، مشروعترین و منطقیترین حقوق خانوادهها و هر انسان آزاده و عموم شهروندان است که علیه احکام ظالمانهٔ اعدام اعتراض کنند.
کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" سهشنبه ۱۲ فروردین در هفتهٔ شصتودوم در ۳۸ زندان زیر در اعتصاب غذا خواهند بود:
زندان اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرمآباد، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادلآباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان جوین، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان دیزلآباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان و زندان کامیاران.
هفتهٔ شصتودوم
۱۲ فروردین ۱۴۰۴
کارزار سهشنبههای نه به اعدام
************
شصتویکمین هفتهی کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" در ۳۸ زندان کشور
به دار آویختن بیش از ۱۱۵۰ زندانی محکوم به اعدام در سال ۱۴۰۳
کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" در نخستین هفتهی سال ۱۴۰۴، آمار اعدامهای سبعانهی حکومت اعدامی در سال ۱۴۰۳ را به این شرح اعلام میکند: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۱۵۰ زندانی محکوم به اعدام، از جمله ۳۸ زن، به دار آویخته شدند. از میان آنان، ۱۳۵ نفر از هموطنان بلوچ و ۱۰۴ نفر از هموطنان کُرد بودند. همچنین ۵ زندانی سیاسی–عقیدتی اعدام و ۸ تن از زندانیان در ملأ عام، به شیوهای قرونوسطایی، حلقآویز شدند.
لازم به ذکر است که حدود ۸۵ درصد از اعدامهای سال ۱۴۰۳ در دوران "ریاستجمهوری" پزشکیان صورت گرفته است. این خود نشان میدهد که جناحهای این حکومت در کشتار و اعدام مردم ایران هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
ما، اعضای کارزار "سهشنبههای نه به اعدام"، متحد و یکصدا و با تمام توان، در برابر حکم ضدانسانی اعدام ایستادهایم و از تمامی احزاب، سازمانها، تشکلها و فعالان سیاسی، حقوق بشری، مدنی، صنفی، دادخواهان و... که دغدغهی "حق حیات و حقوق بشر" و مخالفت با اعدام دارند، میخواهیم که در سال جدید اقدامات عملی و مؤثرتری برای مقابله با اعدام انجام دهند؛ به امید اینکه سال ۱۴۰۴، سال پایان سرکوب و اعدام و آغاز آزادی برای ایران باشد.
کارزار "سهشنبههای نه به اعدام"، در شصتویکمین هفتهی خود، روز سهشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴، در ۳۸ زندان زیر دست به اعتصاب غذا خواهد زد:
زندان اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرمآباد، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادلآباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان جوین، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند زنان و مردان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان دیزلآباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، و زندان کامیاران.
هفتهی شصتویکم
سهشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳
___________________________
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب زمستان ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب پائیز ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب از اول بهمن ۱۴۰۲ تا ۲٨ شهریور ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.