افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش و مطالب کارگری


اخبار کارگری                                                                                                      سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ٢۱ ژولای ۲۰٢٠


فراخوان جمعی از معلمان و کنشگران

مدنی علیه اعدام و سرکوب آزادی و معیشت کارگران و معلمان!

در شرایطی به‌سرمی‌بریم که اکثریت مردم از یک‌ سو در تنگناهای معیشتی قرار دارند و از سوی دیگر نبود حداقل آزادی را تحمل می‌کنند.
در این روزها جامعه در التهاب اعدام سه تن از معترضان به گرانی بنزین در آبان ماه سال ۹۸ است؛ که این افزایش قیمت تاثیر بزرگی بر معیشت و فقیرسازی مردم داشته و دارد.
همچنین کارگران نیشکر هفت تپه به مدت ۳۶روز است که در اعتصاب به‌سرمی‌برند. آنها ۳ الی ۴ ماه است که دستمزد خود را نگرفته اند. آنان به عدم پرداخت دستمزد ، نداشتن امنیت شغلی اعتراض دارند و خواهان بازگشت همکاران اخراجی‌شان به کار و برچیدن بساط خصوصی‌سازی هستند.
همچنین شاهد ادامه حبس ظالمانه معلمان دربند در شرایط کرونا هستیم از سویی ۷ تن از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی معلمان استان خراسان شمالی،‌ که از اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی هستند، با پرونده سازی کذایی مجموعا به ۴۱ سال زندان، تبعید، شلاق، جریمه‌ی نقدی و اخراج محکوم شده‌اند.
ما امضا کنندگان اولیه این فراخوان به عنوان جمعی از معلمان بازنشسته و شاغل ایران، همانگونه که با تمام اشکال خشونت در مدرسه و خارج از مدرسه مخالفیم اعدام سه جوان معترض آبان را نمونه بارز خشونت عریان دولتی و سیستماتیک می‌دانیم. از نظر ما به جای محاکمه و اعدام جوانان معترض باید عاملان فقر و فلاکت و کسانی که شرایط امروز را رقم زده‌اند مجازات گردند باید کسانی که دستور کشتار مردم معترض را دادند پاسخگو باشند و حساب پس دهند. ما نیز همسو با بیش از ۱۱ میلیون ایرانی فریاد می‌زنیم #اعدام_نکنید.
از نظر ما بین مطالبات کارگران به خصوص کارگران اعتصابی هفت تپه و مطالبات معلمان و بازنشستگان تفاوتی وجود ندارد ما همه خواهان یک معیشت و زندگی شرافتمندانه هستیم همان منطقی که معلمان خراسان شمالی را محکوم می‌کند همان‌ها برای بازداشت شدگان آبان ماه حکم اعدام صادر می‌کنند و کارگران هفت تپه را به بند می‌کشند. ما خواهان توقف سرکوب آزادی و معیشت همگان هستیم و باور داریم تنها در سایه اتحاد و یکی شدن مطالبات فرهنگیان و عموم مردم محقق خواهد شد از این منظر نسبت به بی‌عملی تشکل‌های صنفی در شرایط موجود اعتراض داریم و انتظار داریم کسانی که در این تشکل‌ها در جایگاه تصمیم‌گیری نشسته‌اند نسبت به تضییع حقوق واقعی فرهنگیان با نمایش‌های مفتضح نوبخت سکوت نکنند و در مساله افزایش حقوق منافع کلان و همه فرهنگیان از شاغل تا بازنشسته و از خریدخدمتی تا خدمتگزار و غیررسمی و حق‌التدریسی را لحاظ نمایند. از سویی از این تشکل‌ها که کارنامه مثبتی در مطالبه‌گری صنفی دارند می‌خواهیم با درک عمیق از شرایط این روزها ، در کنار مردم ، خانواده‌های داغدار آبان، کارگران زحمتکش قرار گیرند مگر به جز این است که ما معلمان ، معلمان همه فرزندان ایران هستیم و مشکل کارگران ، مشکل کودکان و دانش‌آموزان ماست. پس یک صدا و متحد می‌خوانیم:
این درد مشترک
هرگز جدا جدا
درمان نمی‌شود

📣 فرهنگیان و کنشگران مدنی در صورت تمایل وارد فرم نگار شده و با ثبت نام و نام خانوادگی این بیانیه را امضا نمایید. اینجا کلیک کنید.

***********

دومین روز از تجمع و اعتصاب کارکنان نیروگاە دماوند در اعتراض بە:

🔹واگذاری به شرکت مپنا و خصوصی سازی نیروگاه دماوند.
🔹عدم پرداخت بموقع حقوق و مزایا.
🔹عدم پرداخت ۷ درصد سهم صندوق کارکنان از سمت نیروگاه.
🔹 گم شدن ۹ میلیارد تومان موجودی صندوق شرکت.
🔹استفاده از مدیران بانکی بانک دی در امور نیروگاه که هیچ گونه تجربه و سابقه حتی ۱ ساعت کار در نیروگاه را ندارند.
🔹تغییر پیاپی مدیر عامل نیروگاه بطوری که از پارسال تا کنون ۴ بار مدیر عامل عوض کردن.
🔹عدم پرداخت حق بیمه تکمیلی به مدت ۱ سال که این حق بیمه هر ماه از حقوق کارکنان کسر میشود ولی برای بیمه واریز نمیشود.
🔹دزدی و اختلاس گستردە در شرکت، در یک سال گذشتە ٣ بار مدیر مالی عوض شدە است.

***********

کارگران هپکو اراک دست به اعتراض زدند

امرور کارگران شرکت هپکو اراک در اعتراض به پرداخت نشدن ۲ماه حقوق معوقه دست به اعتصاب زدند و در مقابل مدیریت شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند. کارگران با در دست داشتن پلاکاردهایی از جمله شعارهای زیر را نوشته بودند:
«داعشیان صنعت، مدیران بی کفایت»!
«ما کارگران خواستار عزل مدیریت فعلی هستیم».
«دستگاه کار ندارد - دستگاه کار میخواهد»!
«کرونا بهانه‌ست، تعطیلی هدف است»!
به گزارش دریافتی در جریان اعتصاب امروز کارگران هپکو، نیروهای حراست مانع ادامه تجمع کارگران اعتصابی شدند.

۲۹ تیر ۱۳۹۹

كميته هماهنگی برای كمك به ايجاد تشكل های کارگری

***********

اطلاعیه کارگران گروه ملی فولاد در همبستگی با کارگران هفت تپه

با عرض سلام و ادب خدمت کلیه همکاران محترم
چه عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار

درد بزرگی است، درد و رنج برادران ما در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که روزی ما نیز با آن در گریبان بوده و تا کنون زخم های آن التیام نیافته و اما شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه:
شرکتی که سال ۱۳۴٠ پایه گذاری و کار خود را شروع کرد و سال ۱۳٥٤ رسما با نام شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پا به عرصه تولید نهاد و در واقع در خط و مشی استراتژیک این شرکت عظیم قرار بر تبدیل شدن به قدرت اول تولید شکر و محصولات بالادستی در سطح خاورمیانه و آسیا و یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا منجر شود، اما متاسفانه سردرگم بازیهای سیاسی ، سیاستمداران و مافیای بزرگ شکر گردید و طی واگذاریهای غیر منطقی و خارج از عرف به برخی آقا زاده ها باعث از بین رفتن این سرمایه بزرگ ملی بدست نااهلان و سرازیر شدن قشر بزرگ کارگر به خیابانها طی سالهای گذشته بودیم اما تنها راهکاری که آقایانی که در سطح کلان کشور برای فرار از حقیقت به آن متوسل شده اند ، دستگیری فعالان کارگری،پرونده سازی و سپردن آنها به پشت میله های زندان جهت سرپوشانی بر اعمال خود و انحراف اصل موضوع بوده،امری که در شرکتهای بزرگ گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه کاملا لمس گردیده ولی هیچ موقع اینگونه اعمال کارگران را از هدف نهایی خود به عقب نشینی وادار نکرده،بلکه جهت نیل به هدف راسختر از همیشه به مبارزه پرداخته،و میبینیم این روزها شعار مرگ بر اسد بیگی و مرگ بر رستمی تنین انداز شده که پیامی آشکار به ماداده و نشانگر نفرت و عدم اعتماد قشر معظم کارگران از مسئولان بی کفایت کشور و استان را دارد و این شعارها تحولی دیگر در عرصه مبارزات کارگری را نشان داده و به برخی آقایان تهران نشین و دست نشانده های آنها در خوزستان اخطاری جدی میباشد و به معنای آن است که زمان برای آقایان رو به اتمام بوده .
لذا با این اوصاف و ضمن محکومیت هر گونه عمل تحریک کننده جهت تحریف اصل موضوع ، از همین تریبون ما کارگران شرکت بزرگ گروه ملی فولاد اهواز همبستگی خود را با این شیرمردان اعلام می نمائیم و پرداخت تمام حقوق عقب افتاده کارگران، بازگشت رونق تولید به شرکت و واگذاری شرکت به دولت را خواهانیم. در ضمن به کارگران و شیرمردان هفت تپه اعلام می نمائیم که رمز موفقیت شما همچون گذشته در اتحاد و پافشاری بر حقوق مسلوبه می باشد.

***********

خبر دریافتی

اعتراض کارگران بوتان گاز ساوه

برای مشاهدۀ تصاویر و فیلم ها به کانال تلگرام کمیته هماهنگی برای کمک اینجا مراجعه کنید.
کارگران بوتان گاز ساوه در اعتراض به عدم دریافت حقوق معوقە خود دست به اعتصابات زدند.

۲۶ تیر ۱۳۹۹

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

اسماعیل بخشی: خواستیم، ایستادیم، بدست آوردیم:

«آزادی نمایندگان هفت تپه»

با همت و اتحاد و ایستادگی کارگران شریف هفت تپه که هر چه فریاد داشتند بر سر مسئولین و مسببان بازداشت بی دلیل فعالین کارگری هوار کردند تا بالاخره عصر چهارشنبه چهار نماینده ی خود یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی، مسلم چشمه خاور و محمد خنیفر را از زندان چور وستم رها کردند... زنده باد هفت تپه      بله، اینجا هفت تپه ست

***********

‍فراخوان تشکل های کارگری، بازنشستگان و دانشجویان در حمایت از اعتصاب کارگران هفت تپه

در تجمع بازنشستگان از اعتصاب کارگران هفت تپه وسیعا” حمایت میکنیم! یک ماه است که جامعه ملتهب ومردم جان به لب رسیده ، اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه و مطالبات برحقشان را پیگیری میکنند. این اعتراض متحدانه که خیابانهای شهر و کارخانه را به لرزه انداخته افکار عمومی را در حمایت از خود تحت تاثیر قرار داده است. پیروزی آنان ، پیشروی طبقه مزدبگیر اعم از شاغل ، بازنشسته ، بیکاران و همه آسیب دیدگان از وضعیت کنونی برای دستیابی به یک زندگی مرفه و آزاد است. این مقاومت ها و اعتراضات بخشی از پیکره تحول خواهی بنیادین یک طبقه بزرگ اجتماعی است که دیگر حاضر نیست مانند گذشته تن به ادامه فقر و گرسنگی و تحمل چنین زندگی دردآوری در دنیای پر از پیشرفت وامکانات کنونی دهد. در تجمع روز ۲۵ تیر ۹۹ در مقابل سازمان تامین اجتماعی ، در کنار مطالبات و خواسته های بازنشستگان، پشتیبانی و حمایت قاطع خود را از مبارزات برحق کارگران نیشکر هفت تپه اعلام خواهیم کرد. تشکلهای امضاء کننده، به همه بخشهای کارگری و مردم محروم جامعه فراخوان می دهند تا همگام با بازنشستگان با برگزاری تجمعات حمایتی از کارگران هفت تپه در روز بیست و پنجم تیر حمایت کنند. زنده باد اتحاد و همبستگی سراسری کارگران و همه مردم محروم.

۲۴ تیر۱۳۹۹

۱- اتحاد بازنشستگان ایران

۲- انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار

۳- سندیکای نقاشان البرز

۴- شورای بازنشستگان ایران

۵- گروه کارگران و معلمان ۱۹ اسفند

۶- گروهی از فعالین کارگری سقز

۷- گروهی از فعالین لغو کار کودکان

۸- دانشجویان پیشرو دانشگاه اصفهان

۹- دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

۱۰- دانشجویان دانشگاه آزاد نجف آباد اصفهان

۱۱- جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های مشهد

۱۲- جمعی از دانشجویان دانشگاه های هنر تهران

۱۳- بازنشستگان فلزکار مکانیک

۱۴- گروه شورای همبستگی کارگری


***********

‍ احکام اعدام معترضین شرکت کننده در خیزش آبان ٩۸ باید فورا لغو شود.

دستگاه قضایی حکومت به ریاست صلواتی قاضی پرسابقه در صدور احکام اعدام زندانیان سیاسی، حکم اعدام برای سه جوان معترض، مبارز و حق طلب به نامهای امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی به جرم شرکت در خیزش توده ای آبان ٩۸ صادر کرده است. این حکم ضد بشری توسط دیوان عالی کشور تایید گردیده است.
در اصفهان نیز ۸ نفر و در بعضی از شهرهای دیگر افرادی به همین جرم به اعدام محکوم شده اند.
حکومت که به گفته سران و مقاماتش، خود را در مقابل تامین معیشت مردم ناتوان و به زانو درآمده می بیند، راهی غیر از دست بردن به خشونت، کشتار و اعدام معترضان به نابسامانی اقتصادی، گرانی، فقر و گرسنگی را در مقابل خود نمی بیند.
قتل عام هزاران انسان معترض به افزایش یک شبه سه برابری قیمت بنزین در آبان ٩۸ و بازداشت و شکنجه و زندانی نمودن هزاران نفر دیگر طی سه روز، وحشت دستگاههای حکومتی از گسترش آن اعتراضات مردمی بود که خود را در قالب حمله خونین به معترضین نشان داد. وحشتی که قبل از خیزش آبان ٩۸ از زبان سران به همدیگر هشدار داده می شد و بعد از آن کشتار، امروزه با نگرانی سراسيمگی بیشتر از زبانشان جاری است.
هشدارهای امنیتی مقامات به همدیگر که حتی از طرف وزیر بهداشت برای آماده باش به فرماندهان امنیتی، انتظامی و رئیس دولت برای مقابله با خیزشهای میلیونی گرسنگان داده می شود، نشان از آن است که کشتار خونین آبان ٩۸ با تمام ابعاد جنایتکارانه اش نتوانسته است، مردم به جان آمده را ساکت و منکوب کند. هشدارهای مقامات جدی هستند! زیرا خشم و نفرت ده ها میلیون انسان به فقر و گرسنگی کشانده شده که عامدانه بی دارو و درمان به دست بلای کشنده ویروس کرونا سپرده شده و هر روز خیلی از انسانها را قتل عام می کند، جدی است. علاوه بر این زخم ناشی از قتل و کشتار هزاران کودک، نوجوان، جوان و میانسال توسط تفنگ بدستان سرکوبگر همچنان بر جسم و روان جامعه چنگ می کشد. مردمی که هم اینک نیز به خاطر شانه خالی کردن دولت و حکومت در قبال مسولیت تامین معیشت دوران کرونایی و تامین دارو و درمان برای مبتلایان به کرونا، هر روز عزیزان جانباخته خود را روانه قبرستان می کنند و به عزایشان می نشینند، آرام نخواهند نشست و نظاره‌گر نخواهند ماند.
صدور احکام اعدام برای این سه جوان، اقدامی جنایتکارانه به قصد مرعوب کردن مردم و پیشگیری از وقوع شورش های گرسنگان است که سران و مقامات مدام با اضطراب و دلهره به همدیگر هشدارش را می دهند.
این احکام باید وسیعا مورد اعتراض واقع گردند و خواهان لغو فوری آن و آزادی بلافاصله و بدون قید و شرط امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی، محمد رجبی و دیگر زندانیان سیاسی محکوم به اعدام شد.

۲۴ تیر ۱۳۹۹

۱- اتحاد بازنشستگان ایران

۲- انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار

۳- سندیکای نقاشان البرز

۴- شورای بازنشستگان ایران

۵- گروه کارگران و معلمان ۱۹ اسفند

٦- گروهی از فعالین کارگری سقز

۷- گروهی از فعالین لغو کار کودکان

۸- دانشجویان پیشرو دانشگاه اصفهان

۹- دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

۱۰- دانشجویان دانشگاه آزاد نجف آباد اصفهان

۱۱- جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های مشهد

۱۲-جمعی از دانشجویان دانشگاه های هنر تهران

۱۳- گروه شورای همبستگی کارگری

۱۴- بازنشستگان فلزکار مکانیک

***********

با تمام توان خود برای لغو حکم ظالمانه اعدام فرزندان مبارز ایران به پاخیزیم!

مصطفی نیلی وکیل سه جوان متهم ِ اعتراضات آبان ماه سال ۱٣٩۸ از تأیید حکم اعدام موکلانش امیر حسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رئیسی در دیوان عالی رژیم اسلامی ایران خبر داد. این سه جوان مبارز نه تنها هیچ جرمی مرتکب نشدند، بلکه علیه محرومیت ها و فقر تحمیلی همچون سایر توده های زحمتکش، اعتراض نمودند و این حق مسلم هر انسانی است. صدور حکم اعدام آنها توسط قوه قضائیه و دیوان عالی کشور در تداوم سرکوب های خونین آبان ماه و انتقام جویی نهادهای قدرت از مردم زحمتکشی است که با اعتراضات گسترده خود علیه سه برابر کردن قیمت بنزین و فلاکت، نشان دادند که سرمایه داری حاکم ناقض هرگونه حقوق اقتصادی و اجتماعی تودۀ مردم است. اعتراضات توده ای ِ آبان ٩۸، تداوم خشم و انزجار مردم محرومی بود که ۴۱ سال تبعیض، بی حقوقی، گرانی و بیکاری، زندگی آنها را به فقر و فلاکت کشانده است. گرانی بنزین شعله خشم این مردم به ستوه آمده از جور ستمگران را برافروخته تر کرد. این احکام بی شک از نظر مردم ایران و جهان محکوم است.
در این دوران سیاه، در مقابل سیطرۀ ستم های سرمایه داری حاکم، دو گزینه در برابر مبارزان راه آزادی مردم قرار دارد: اعتراض و عدم تمکین به ظلم و قبول از خودگذشتگی در راه مبارزات تودۀ مردم و یا تحمل خواری از دیدن فقر تودۀ مردم و دم برنیاوردن در برابر آن! روشن است که این گزینۀ دوم نمی تواند راه مبارزان آزادی از استثمار و ستم باشد. از صدر تا ذیل مهره های حکومت و سرمایه داران و صاحبان مستغلات بزرگ - که اساسا هیأت واحدی را تشکیل می دهند - در بهشتی باور نکردنی، زندگی ِ راحت و مجلل ِ خود را به مثابه اعجاز و شگفتی های تاریخ بشر به رخ می کشند. در مقابل «باستی هیلزِ لواسان»، که نمونه شگفتی ساز دنیای سرمایه داران است، گور خوابی، کارتن خوابی، پشت بام خوابی نیز پدیده های بسیار تلخ شگفت انگیز دنیای کارگران و زحمتکشان اند. مردمی که تاراج دسترنج و درآمدهای عمومی خود را به چشم می بینند و شاهدند که چگونه ثروت و منابع مالی جامعه بجای شکوفایی و خدمت به مردم زحمتکش، به خرید سلاح و مهمات و ادوات جنگی اختصاص می یابد و در خدمت ِ نابودی و نسل کشی ِ ملت های محروم تحت ستم و برافروختن آتش جنگ های منطقه ای و عظمت طلبی قرار می گیرد، حق دارند به این سیاست های ضد بشری معترض باشند و بخواهند که سرنوشت شوم خود را متحول کنند. جوانانی که از سیاست گذاری های مسئولان و نظم موجود چیزی جز فقر و نا امنی، سرخوردگی نصیبی نمی برند حق دارند خشمگین باشند و کینه طبقاتی ِ خود را با شوریدن به عاملان فساد و فقر و عقب افتادگی ِ جامعه نشان دهند. این جوانان افتخار جامعه و پتانسیل کنشگری و مقاومت در مقابل بی حقوقی تودۀ مردم و ستمگری سرمایه داران و حاکمان هستند.
مخالفت سراسری همگان با اعدام به ویژه اعدام امیر حسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی، مخالفت با زورگویان و قلدرانی است که تداوم چپاول، غارتگری و انحطاط جامعه را در گرو ِ اعدام و حذف فیزیکی ِ جوانان معترض می دانند. مخالفت با اعدام، دفاع از حق حیات انسان هاست. چتر حمایت خود را از این فرزندان حق طلب گسترده کنیم و متحد و یکصدا از اعدام آنها جلوگیری کنیم .

گروه اتحاد بازنشستگان

٢٣ تیر ماه

***********

فراخوان حمایت

در تجمع بازنشستگان از اعتصاب کارگران هفت تپه وسیعا" حمایت میکنیم!

یکماه است که جامعه ملتهب ومردم جان به لب رسیده، اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه و مطالبات برحقشان را پیگیری میکنند. این اعتراض متحدانه که خیابانهای شهر و کارخانه را به لرزه انداخته افکار عمومی را در حمایت از خود تحت تاثیر قرار داده است. پیروزی آنان ، پیشروی طبقه مزدبگیر اعم از شاغل، بازنشسته، بیکاران و همه آسیب دیدگان از وضعیت کنونی برای دستیابی به یک زندگی مرفه و آزادست.
این مقاومت ها و اعتراضات بخشی از پیکره تحول خواهی بنیادین یک طبقه بزرگ اجتماعی است که دیگر حاضر نیست مانند گذشته تن به ادامه فقر و گرسنگی و تحمل چنین زندگی دردآوری در دنیای پر از پیشرفت وامکانات کنونی دهد.
در تجمع روز ٢۵ تیر ۹۹ در مقابل سازمان تامین اجتماعی، در کنار مطالبات و خواسته های بازنشستگان، پشتیبانی و حمایت قاطع خود را از مبارزات برحق کارگران نیشکر هفت تپه اعلام خواهیم کرد.
تشکلهای امضاء کننده، به همه بخشهای کارگری و مردم محروم جامعه فراخوان می دهند تا همگام با بازنشستگان با برگزاری تجمعات حمایتی از کارگران هفت تپه در روز بیست و پنجم تیر حمایت کنند.

زنده باد اتحاد و همبستگی سراسری کارگران و همه مردم محروم.


٢۴ تیر ۱۳۹۹

۱- اتحاد بازنشستگان ایران

٢- انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار

۳- سندیکای نقاشان البرز

۴- شورای بازنشستگان ایران

۵- گروه کارگران و معلمان ۱۹ اسفند

۶- گروهی از فعالین کارگری سقز

۷- گروهی از فعالین لغو کار کودکان

***********

اسماعیل بخشی: فرزند کارگرانیم، کنارشان می‌مانیم

«تصاویری که مشاهده می‌کنید، مربوط به حضور فرزندان کارگران در بیست و پنجمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت‌تپه است. «سپهر» نام پسر قهرمان ماست. در این اعتصاب به‌دلیل گرمای شدید و ویروس کرونا، پدران با وجود شوق فراوان فرزندان‌شان، مانع از حضور آنها در تجمعات شدند، اما سپهر وقتی غم و شرمندگی پدر را در خانه می‌بیند، دیگر تاب نمیاورد و اصرار می‌کند که باید باشد، می‌آید تا به پدر بگوید شرمنده نباش، چون سرو سرت را بالا بگیر، تو اسوه‌ی شرافتی پدر، غمگین نباش من کنارت هستم.
سپهر نوجوان‌مان می‌آید جلوی درب فرمانداری، رو به کارگران می‌ایستد، پلاکاردی در دست می‌گیرد که روی آن خلع ید کسانی را طلب می‌کند که باعث خالی شدن جیب و سفره‌ی خانواده و البته، شرمساری پدرش شده‌اند….
کارگران شعار می‌دهند کنارشان می‌ایستند، سخنرانی می‌کنند می‌ایستند، مسئولین بی‌خیالند و اهمیتی به بی‌نانی سفره‌ی کارگر نمی‌دهند و همچنان سپهر، کنار کارگران و پدرش می‌ایستد، دمای هوا گرم و گرم‌تر می‌شود و تا آخرین رمق می‌ایستد و ستاره می‌شود… اما‌ دمای هوا پنجاه درجه است و ستاره سپهرمان بیش از توانش ایستاده است. از گرما و گرسنگی ضعف می‌کند، ولی پلاکارد را زمین نمی‌گذارد تا اینکه جان‌هامان به فدایش، از حال می‌رود و تن نازنینش نقش زمین می‌شود…
کارگران با دیدن این صحنه، خون‌شان به جوش می‌آید و هرچه فریاد دارند بر سر کسانی که مسبب این بی‌شرمی شده‌اند، می‌زنند.
و امروز اسوه، الگو و قهرمان ما سپهری است که در اعتصاب کارگران هفت‌تپه حاضر می‌شود، تا آخرین توان می‌ایستد تا به پدر و کارگر رنج دیده‌ی خود بگوید:
فرزند کارگرانیم کنارشان می‌مانیم
و ما هم به پسر قهرمان‌مان می‌گوییم:
ما همه‌ سپهریم، برایش می‌میریم».

***********

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی اصفهان

یکی از سخنرانان: چه کسی باعث شده که کارد به استخوان مردم برسه مصیبت ما از سال ۸۷ شروع شده
شعار جمعیت: مرگ بر دروغگو
اگر به خواسته های ما توجه نکردند باز هم دست به تجمع خواهیم زد. کاری نکنید که ما حق مان را از کف خیابان بگیریم.
بازنشستگان: زندگی در رفاه و آرامش حق بازنشستگان بعد از عمری کار و خستگی

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

تجمع کارگران واحد تولیدی کنتورسازی قزوین

کارگران واحد تولیدی کنتورسازی قزوین در اعتراض به عدم دریافت مطالبات مزدی خود در مقابل دفتر امام جمعه قزوین تجمع کردند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

بگذار همه دنیا بدانند که طبقه کارگر ایران

اعتصاب و حق طلبی هفت تپه خود را تنها نمیگذارد

اعتصاب کارگران هفت تپه هفدهمین روز خود را پشت سر گذاشت. آوازه این اعتصاب سراسر ایران فضای سیاسی و خبری ایران را فراگرفته است. کیست که به عزت و احترام حرکت متحدانه پنج هزار کارگر و خواستهای بر حق و عادلانه هفت تپه به وجد نیاید؟ هفت تپه صدای رسای اعتراض و بیان روشن مطالبات کل طبقه کارگر ایران است. کارگران هفت تپه جلو افتاده اند. آنها در مقابل کوهی از توطئه و سیاست های ضد کارگری از طرف کارفرما و دولت راه را نشان میدهند. این راه چیزی جز درایت و پافشاری بر وحدت میان کارگران و سرسختی بر سر مطالبات نیست. امروز میلیونها کارگر در هزاران واحد تولیدی، از صنعت نفت و خودرو سازی ها تا معادن و کارگاهها اعتراض خود را در اعتصاب هفت تپه باز میشناسند، از این اعتصاب نیرو میگیرند و دلشان برای پیروزی آن میتپد.
اعتصاب هفت تپه دست کارگران ایران را در دست هم گذاشته است. به هم سرنوشتی کارگران معنایی زنده و زمینی بخشیده است. وقت آنست دست هفت تپه را بفشاریم و برای هم سرنوشتی، بخصوص روی زمین سفت مبارزاتی و عملی سهمی شایسته ادا کنیم.
ما کارگران و استادکاران ساختمانی، اعلام میکنم بخشی از این مبارزه هستیم. پیروزی در هفت تپه را به معنای پیروزی خود و برای کل طبقه کارگر ایران می نگریم. ما تمام توان خود را در قالب انواع کمپین های حمایتی و صندوق های مالی و... برای اعتصاب نیشکر بکار خواهیم انداخت. تاریخ معاصر طبقه کارگر در ایران مملو ازاعتصابات و مبارزاتی است که از همبستگی و اتحاد با یکدیگر واماندند. هفت تپه میتواند، باید و شایسته آنست که سرمنشاء دریایی از ابتکارات همبستگی بخش های کارگری در سراسر ایران شود.

کانون انجمن های کارگران ساختمانی کردستان

***********

احتمال حبس شدن هشت نفر در معدنی در گیلان غرب

سخنگوی جمعیت هلال احمر از احتمال حبس شدن شش تا هشت نفر در معدنی در شهرستان گیلان غرب خبر داد.
به گزارش تسنیم، محمد نصیری گفت: «ساعت ۱۳:۳۵ امروز بر اساس گزارش دریافتی از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان کرمانشاه مبنی بر ریزش معدن در شهرستان گیلان غرب روستای سرتیتان سه تیم عملیاتی از شهرستان‌های گیلانغرب "اسلام آباد غرب" و یک تیم واکنش سریع استان توسط بالگرد به منطقه حادثه اعزام شدند.»
به گفته او، افراد محلی از حبس شدن شش تا هشت نفر در این معدن خبر داده‌اند. تیم‌های امدادی عازم محل شده و عملیات آواربرداری آغاز شده است.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

جمعه ۱۳ تیرماه

***********

اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران پسماند شهرداری بوشهر

۱۰ تیر- اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران پسماند شهرداری بوشهر که چند ماهی هست حقوق نگرفته اند و گرسنه اند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

تجمع عده ای از پرستاران مقابل سازمان علوم پزشکی گیلان

عده ای از پرستاران استان گیلان در اعتراض به محقق نشدن وعده‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص وضعیت استخدامی خود، دوشنبه ۹ تیر ماه در مقابل سازمان علوم پزشکی گیلان واقع درخیابان پرستار رشت دست به تجمع زدند.
این پرستاران در دوران اوج بیماری کرونا در سخت ترین شرایط وباکمترین امکانات، فداکارانه به مراقبت از بیماران پرداختند اما اکنون که از شدت بحران تا حدی کاسته شده،مسئولین وعده های خود مبنی بر استخدام این پرستاران را به دست فراموشی سپرده و پاداش این زحمتکشان چیزی نیست جز اخراج و عدم پرداخت حقوق.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

تجمع کارکنان رسمی وزارت نفت و کارکنان و بازنشستگان مخابرات

تجمع اعتراضی کارکنان رسمی وزارت نفت مقابل ساختمان وزارت نفت در اعتراض بە اجرایی نشدن مادە ۱٠
طبق ماده ۱٠، جهت افزايش توليد در وزارت نفت قرار بود از سال ۹۳ حقوق کارکنان اضافە شود، کە با وجود تصویب مجلس بیژن زنگنە وزیر نفت، این قانون را تاکنون اجرایی نکردە است. ایشان قبلا" در مصاحبه ای گفته بود:" ماده ۱٠ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت «اجازه» است نه «تکلیف» و از وجود مشکلات مالی به عنوان عدم اجرای کامل این ماده قانونی به ویژه در بخش افزایش حقوق‌ها یاد کرد.
بر اساس این ماده، نظام های اداری، استخدامی و پرداخت آن دسته از کارکنان که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغل هستند، بهبود می یابد. اجرای ناقص ماده ۱٠ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و بی توجهی به بندهایی همچون مسائل «معیشتی» و «افزایش پایه حقوق» یکی از گلایه‌های اصلی کارکنان صنعت نفت در سالهای اخیر بوده است.
به گفته حاضرین در تجمع، ۲۰ هزار نفر از کارمندان رسمی وزارت نفت از اضافه حقوق مصوبه سال ۹۳ مجلس برای مشاغل سخت بهره‌مند نشده‌اند. ۲ نفر از نمایندگان تجمع‌کنندگان در جلسه‌ای با فرزین مینو معاون وزیر نفت، به طرح مطالبات خود پرداختند.
رسانه‌های داخلی گزارش داده‌اند که پس از تجمع امروز و مذاکره با نماینده معترضان، وزارت نفت مهلت یک ماهه‌ برای حل این مشکل درخواست کرده است.
امروز دوشنبه ۹ تیر، همزمان با تجمع کارکنان وزارت نفت ، - کارکنان و بازنشستگان مخابرات نیز در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل وزارت ارتباطات تجمع برپا کرده و خواستار حضور و پاسخگویی محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات شده و شعار می‌دادند: «جهرمی باید بیاد!»

شورای بازنشستگان ایران

***********

(در وداع با عزیزان، مختار خندانی، یاسین کریمی، بلال امینی)

اگر بوته ای در آتش بسوزد، لانه ای می میرد
اگر درختی بسوزد، جنگلی به زاری می نشیند.
آه اگر جنگل بسوزد، باید جهانی باران بگرید

بار دیگر بازیگر شوم این جهان وارونه، برایمان غمی دیگر آفرید، و سه تن از نقاشان، آب و آتش و خاکستر را از ما ربود. کسانی که به رهایی جنگل و بوته و شادابی گل و نغمه پرندگان، چک، چک قطره های باران و شبنم باور داشتند. و چه بی طمع با دستان خالی، نه برای کسب سودی، یا نفع شخصی، یا کیش شخصیتی، شتابان برای رهایی از خاکستر شدن زیبایی‌ها به جنگ شعله وآتش شتافتند. کە خود چون شاملو می گوید: "کباب قناری بر سوسن و یاس شدند" بی گمان جهان، چهره های خوش سیما و زحمتکش، عزیزان، مختار خندانی، یاسین کریمی، بلال امینی را در حافظه تاریخی یاداشت خواهد کرد، کە فداکارانه با حداقل‌ترین امکانات برای نجات جنگلها و بوته زارها، مالامال به عشقی وصف ناپذیر تلاش می نمودند. تلاشی که نمادی از انسانیت بود برای بهتر نمودن کمیت و کیفیت زندگی، انسان و طبیعت.
تلاش این عزیزان همراه دیگر یارانشان، مبارزه بدون چشمداشت و بی وقفه، در عصری که انسان در درون منفعت پرستی بی حد حصر فرو غلتیده است، دال و علامتی از موجودیت انسان بودن در معنی راستین آن را بیان می‌کند. تجسد وظیفه‌ای که بایستی در تک تک انسان‌ها به وجود آید، تا شاهد چنین تراژدی‌هایی نباشیم. و یادآوری شود، در قرن بیست و یکم با وجود ابزارهای متنوع در تقابل با آتش‌سوزیها، نباید به دستان خالی و ابزارهای اولیه اکتفا کرد، بایستی و ضرورت دارد برای چنین حوادثی، آماده‌گی، هزینه و ابزار ممکن را قبل از وقوع در دسترس داشت، اما متاسفانه در همه جهان، علی‌الخصوص در کشورهای عقب نگه‌داشته شده، به اندازه یک درصد جنگ افزارهای کشتار جمعی و انسان کُشی، در قبال حفظ جان انسان و طبیعت هزینه نمی‌شود. ضمن ارج نهادن به جان‌گذشتگی این نمادهای انسانی، به همه انسان‌هایی که قلبشان برای رهایی از زشتی‌ها می تپد، به خانواده‌های این مبارزین رهایی‌بخش طبیعت و انسان تسلیت می گویم. امیدواریم با تغییر مثبت رویکرد انسان نسبت به خود وطبیعت دنیایی عاری از رنج و فلاکت داشته باشیم.

جهانگیر محمود ویسی

كمیته هماهنگی برای كمك به ایجاد تشكل های کارگری

***********

تجمع اعتراضی کارگران معدن در استان کرمان

کارگران معدن امین یار فاریاب در استان کرمان در اعتراض به عدم دریافت حق بیمه و دستمزد معوقه امروز یکشنبه ۸ تیر ماه، دست به تجمع زدند.

كميته هماهنگی برای كمك به ايجاد تشكل های کارگری

***********

صدور حکم شلاق و زندان برای کارگران آذراب اراک و فعالان کارگری را محکوم می کنیم!

قوه قضائیه یورش جدیدی را به کارگران مبارز و فعالان کارگری آغاز کرده است. این پرونده سازی ها، جرم تراشی و صدور احکام ظالمانه، تاوان اعتراض ها و حق طلبی کارگرانی است که به رغم همه سرکوب ها و بگیر و ببندها خواهان مطالبات مسلم خود و حق برخورداری از زندگی در شان انسانی می باشند. پا به پای گسترش سیاست تعرض همه جانبه به سطح زندگی و معیشت کارگران و سایر اقشار زحمتکش و تداوم سرکوب ها، اعتراضات، اعتصابات و تجمعات کارگران و مردم محروم به جان آمده ابعاد وسیعتری یافته است. به گونه ای که در مقطعی افزایش اعتراضات و حمایت ها و همدلی جنبش های اجتماعی موجود از یکدیگر در برابر فقر و فلاکت و ستم، عقب نشینی مصلحتی قوه قضائیه و صدور حکم آزادی بخشی از فعالان در بند را در پی داشت. اما با پاندمی و شیوع ویروس کرونا، مسئولان قضائی نیز فرصت طلبانه از بوجود آمدن شرایط جدید سود جسته و ترفند توهم پراکنی های مبنی بر " رافت اسلامی"، را کنار زدند. دور دیگر از احضارها و صدور احکام جدید زنگ خطری است که مستقیما با تشدید یورش به سفره زحمتکشان و لگدکوب نمودن حق برخورداری از زندگی در رفاه و آزادی اکثریت میلیونی زحمتکش مرتبط است! نسبت به سرکوب و استمرار به بند کشیدن کارگران و صدور احکام قرون وسطایی شلاق و زندان، معترضیم و تعرض به آزادی و خاموش کردن صدای حق طلبی کارگران را محکوم نموده و پشتیبان و متحد اعتراضات کارگران آذراب هپکو، کارگران نیشکر هفت تپه و سایر فعالان باشیم.

فریاد فریاد از این همه بیداد!

گروه اتحاد بازنشستگان

تیرماه /۹۹

***********

ازمطالبات و اعتراض کارگران نیشکر هفت تپه وسیعاًحمایت کنیم!

کارگران نیشکر هفت تپه در اعتراض به مطالبات معوقه، برای نهمین روز متوالی تجمع اعتراضی خود را ادامه دادند.
کارگران نیشکرهفت تپه که در سالهای اخیر با مطالبه محوری لغو خصوصی سازی، مبارزات پرشکوه خود را علیرغم سرکوب های گسترده سازمان داده اند، در اعتراض به عدم پرداخت سه ماه حقوق معوقه و عدم تمدید دفترچه های درمان نهمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند.
کارگران نیشکر هفت تپه سالهاست درگیر مطالباتی اند که از تحولات مدیریتی زیرپوشش رانت و رابطه و فسادهای گسترده ناشی از خصوصی سازی، گریبان آنان را گرفته است. اماعلیرغم همه اعتراضات این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده و همچنان این وضعیت ادامه دارد.
رسوائی کارفرمای نیشکر هفت تپه و حمایت های پشت پرده مسئولین حکومتی از آنان به علت تخلفات و فساد مالی بازتاب گسترده ای در جامعه در اثبات حقانیت کارگران این شرکت داشته است.
علیرغم این حقانیت آشکاردر این شرایط سخت و فشارهای تورمی غیر قابل تحمل ، هیچ نهادی پاسخگوی مطالبات معوقه کارگران نیشکر هفت تپه نیست.
این بخش از طبقه کارگر نه تنها درمقابل کارفرما ، بلکه در مقابل قدرت حکومتی حامی آن ایستاده است. درنتیجه مبارزات برحق و متحدانه این کارگران زحمتکش شایسته بیشترین حمایت هاست. هر درجه پیروزی آنان، پیشروی طبقه مزدبگیر در کل جامعه است.

شورای بازنشستگان ایران

۳ خرداد ۹۹

***********

از مطالبات کارگران هفت تپه حمایت می کنیم و در کنار آنها ایستاده ایم!

کارگران و مردم زحمتکش ایران اجحافاتی که بر کارگران شرکت نیشکرهفت تپه شده است، را از یاد نمی برند. تکرار عدم پاسخگوئی به حقوق های معوقه و شانه خالی کردن از تمدید دفترچه های بیمه و باز نگردانیدن آقایان بخشی و ایمان اخضری و محمد خنیفری و سالار بیژنی و دیگر اخراجیان بر سر کار از طریق دزدان تصاحب کننده شرکت نیشکر هفت تپه آن هم به نام خصوصی سازی و حمایت حکومتیان از آنها بازهم کارگران این شرکت را برای دستیابی به مطالبات خود به اعتراض و تجمع و کشانیدن به خیابان های شهر شوش وادار نمود. ما کارگران،معلمین و بازنشستگان تا رسیدن کارگران شرکت نیشکرهفت تپه به مطالباتشان مصمم و استوار در کنار آنها ایستاده ایم.

شورای بازنشستگان ایران

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک ایران

اتحاد بازنشستگان ایران

سندیکای نقاشان استان البرز

بازنشستگان فلزکارمکانیک

بازنشستگان بافنده سوزنی

گروه نوزده اسفند

گروه شورای همبستگی کارگری

***********

کانون بازنشستگان ذوب آهن اصفهان

سلام همکاران محترم
باتوجه به اوضاع غیرقابل تحمل ونابسامان دوران بازنشستگی که محصول عملکردمجریان ناتوان ،نالایق وسربارحقوق بگیرمان است!!
بعدازاینهمه تلاش بی وقفه درغالب ،تجمعات ،مکاتبات،جلسات و......هنوزاجرای قانون برایشان سخیف وبازدارندگی هنرشان درعرصه قانون گریزی آنان بخوبی برایمان مشهوداست!!!
ازاکنون به همکاران عزیزمان اطلاع داده آنان رابرای جمع شدن دراصفهان خیابان شهیدنیکبخت جلوی ساختمان دادگستری روزشنبه۹۹/۴/۷ساعت۸صبح دعوت وحضوربهم برسانیم.

لازم بذکراست
چنانچه تاتاریخ ۹۹/۴/۵ یادشده مشکلات مان بشرح ذیل اجراورفع کنندازتجمع منصرف می شویم.
۱- همسانسازی
۲- قرارداددرمان
۳- قراردادبیمه عمروحوادث
۴- خدمات
۵- پرداخت مطالبات
توجه:رعایت فاصله اجتماعی واستفاده ازماسک الزامی الزامی است.

کانون بازنشستگان ذوب آهن اصفهان

باتشکر

***********

سپیده قلیان بازداشت و جهت تحمل حبس به زندان منتقل شد

خبرگزاری هرانا - سپیده قلیان، از متهمین پرونده اعتراضات هفت تپه و فعال مدنی امروز یکشنبه ۱ تیرماه پس از حضور در واحد اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد. خانم قلیان آذرماه ۹۸ توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۱ تیرماه ۱۳۹۹، سپیده قلیان، فعال مدنی پس از حضور در واحد اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.
بازداشت خانم قلیان جهت تحمل دوره محکومیت وی در حالی صورت گرفته است که او برخلاف شماری از هم پرونده‌ای‌های خود مشمول عفو نشده است. سپیده قلیان در تاریخ ۲۷ آبان ‌ماه ۹۷ به همراه دستکم ۱۹ تن از جمله تمامی اعضای مجمع نمایندگان کارگری نیشکر هفت‌تپه، چند فعال کارگری و تعدادی از شاغلین و مدیران شرکت که جهت پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان در پلیس امنیت حاضر شده بودند در محل پلیس امنیت شوش بازداشت شد و در تاریخ ۲۷ آذرماه همان سال با قرار وثیقه آزاد شده بود.
صدا و سیمای جمهوری اسلامی شب شنبه ۲۹ دی ماه ۹۷ با پخش گزارشی با عنوان “طراحی سوخته” به انتشار اوراق بازجویی تعدادی از دستگیرشدگان اعتراضات کارگری خوزستان و اعترافات تلویزیونی سپیده قلیان، اسماعیل بخشی، علی نجاتی عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه و چند تن دیگر علیه خودشان پرداخت که در آن گفته بودند با گروه‌های مارکسیستی و برانداز در خارج از ایران ارتباط دارند.
اسماعیل بخشی و سپیده قلیان پیش از پخش این مستند اعلام کرده بودند که نیروهای وزارت اطلاعات و دیگر نیروهای امنیتی آنها را شکنجه کرده‌اند. قوه قضائیه و وزارت اطلاعات این اظهارات را رد کردند. آنها ساعاتی بعد از این اظهارات مجددا توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
سپیده قلیان در تاریخ ۴ آبان‌ماه با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان آزاد شد. او نهایتا در تاریخ ۲۳ آذر ۹۸ توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ۵ سال حبس قطعی محکوم شدند.

***********

در حمایت از مبارزات کارگران نیشکر هفت تپه

نبض مبارزه ظلم ستیزانه و حق طلبانه جنبش کارگری دوباره در هفت تپه به تپش افتاده است تا به تعرض مافیای چپاولگر و باندهای اختلاسگر پایان ببخشد.
مافیایی که قدرت خود را از سیستم حاکم و ثروت خود را از محصول کار و زحمت کارگر کسب کرده سالهاست با بیرحمی ذاتی خود بر معیشت ما کارگران تاخته و فقر و محرومیت را بر ما و خانواده هایمان تحمیل ساخته است با این همه هنوز نتوانسته و نخواهد توانست کمر همت مبارزه حق طلبانه کارگر را خم کند.
این سیستم مافیایی به رغم رسوایی های پیاپی در بر ملا شدن جنایت ها ؛ دزدی ها ؛ اختلاس های چند ده هزار میلیاردی و غارتگری هایش همچنان تلاش میکند به پشتوانه شرکای امنیتی،نظامی و قضایی خود با پرونده سازی های مضحک و دربند کردن فعالان کارگری نظیر آنچه که در مورد اعضای اتحادیه آزاد کارگران اتفاق افتاد ؛ صف مستحکم مبارزه ما کارگران را به عقب براند اما شروع دور تازه اعتراضات و اعتصابات کارگران شجاع و آگاه هفت تپه و سایر محیط های کارگری در جای جای کشور معادلات سیستم را برهم زده است.
در طی سالیان گذشته طبقه کارگر هم سرکوب گسترده و عریان را تجربه کرده و هم نمایش های خنده آور از ژست های عدالت جویانه دستگاه قضایی را دیده است ، اما نه مرعوب سرکوب و نه مفتون این خیمه شب بازی های بی سرانجام شده است.
چگونه میشود دستگاهی که ادعای مقابله با فساد و مفسدین را دارد و دادگاههای متخلفان اقتصادی برگزار میکند اما همزمان کارگری که مقابل همین فسادها و بیحقوقی ها ایستاده و آن را افشا کرده و فریاد زده و حقش را طلبیده محکوم و دربند سازد؟
ما پشتیبانی و حمایت مان از کارگران معترض نیشکرهفت تپه را با صدایی بلند و رسا اعلام میداریم و در این مبارزه خود را در کنار آنها و همقدم با تک تک شان میدانیم. همچنین احضار ، تهدید و بازداشت فعالان کارگری و پرونده سازی های امنیتی اخیر را محکوم کرده و خواهان پایان بخشیدن به این رویه غیر قابل قبول هستیم.

جمعی از کارگران و فعالان کارگری گروه ملی فولاد اهواز

***********

بیانیه در حمایت از کارگران هفت تپه

از کارگران معترض هفت تپه با تمام توان حمایت می کنیم

کارگران مبارز و رزمنده هفت تپه دور جدیدی از اعتصاب خود را با تمام قدرت آغاز کرده و روز گذشته ششمین روز متوالی اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند.
کارگران هفت تپه صدای رسا و پر خروش اعتراض همه کارگران ایران به حقوق های معوقه، دستمزد ۵ برابر زیر خط فقر، اخراج سازی، چپاول و اختلاس، سرکوب و بازداشت و اخراج رهبران اعتصابات هستند. کارگران هفت تپه طی دو سال گذشته درس های ارزشمند مبارزاتی به کل جنبش کارگری داده اند.
اینبار نیز با شهامت و شجاعت به میدان آمده اند تا جلوه های قدرتمندتری از مبارزه را به نمایش بگذارند.
کارگران هفت تپه با خواستهای اساسی ای دور جدید از اعتصاب را شروع کرده اند. پرداخت فوری حقوق، پرداخت کامل حق بیمه، قطع کردن دست دزدانی مانند اسدبیگی و شرکایش و از همه مهمتر بازگشت به کار همکاران و رهبران اعتصابات پرشور سال گذشته، اسماعیل بخشی، محمد خنیفر و دیگران، خواستهای این دوره از اعتصابشان هستند. این خواستها باید مورد تایید و تأکید و حمایت سراسری قرار گیرند.
پیروزی کارگران هفت تپه در گروه حمایت همه جانبه همه کارگران است و متقابلا هر میزان از موفقیت کارگران هفت تپه، جنبش مطالباتی کارگری را قدرتمندتر خواهد کرد.
سندیکای کارگران هفت تپه با اقدامی اصولی به همه کارگران و تشکلهای کارگری فراخوان حمایت از کارگران هفت تپه داده است.
ما ضمن ارج نهادن به این اقدام درست سندیکای کارگران هفت تپه، حمایت و پشتیبانی همه جانبه خود را از اعتصاب کارگران هفت تپه اعلام میداریم و از همه بخش های کارگری و تشکل ها می خواهیم به هر طریق ممکن حمایت خود را از کارگران هفت تپه اعلام دارند.

زنده باد کارگران هفت تپه

۱- انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

٢- سندیکای نقاشان البرز

۳- گروهی از فعالین کارگری سقز

۴- گروهی از فعالین حقوق کودکان

۱۳۹۹/۴/۱

***********

شاهپور احسانی راد بازداشت شد

اردوی کار: شاهپور احسانی راد فعال کارگری در محل زندگی اش در شهرستان ساوه دستگیر شد. این خبر را صالح نیکبخت وکیل وی اعلام کرده است.
احسانی راد به گفته خانواده اش امروز به تهران و زندان اوین اعزام می شود. وی که مثل همه فعالین کارگری دیگر مرتکب هیچ جرمی نشده و صرفا از منافع کارگران دفاع کرده است، به اتهام اقدام بر علیه امنیت داخلی و خارجی و تبلیغ علیه نظام به شش سال حبس و دوسال تبعید به شهر نیکشهر در استان سیستان و بلوچستان و محرومیت های متعدد اجتماعی از جمله محرومیت از حق دسترسی به تلفن دستی محکوم شده است.

گروه اتحاد بازنشستگان

***********

بیانیه جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان

با شیوع ویروس کرونا،بحرانی عمیق در ساختار اقتصادی و اجتماعی جهان آشکار شد که نشان از ناکارآمدی و پوسیدگی سیستم تولیدی حاکم داردکه روایت گر فجایعی ست که در راه است.مناسباتی که جان انسان در آن کم بهاترین کالاست و ره آورد آن برای اکثریت جامعه فلاکت،فقر، بیکاری وبیماری است.
در این میان امارئیس سازمان جهانی کار به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان ادعا میکند "تا سال ۲۰۲۵ کارگری کودکان را محو میکنیم". صحت این ادعا را با نگاهی گذرا به وضعیت جامعه و کودکان در شرایط حاضر می توان دریافت.
ناتوانی در دستیابی به مایحتاج زندگی، محرومیت از زیست روزمره، عمیق تر شدن و چند بعدی شدن فقردر خانواده ها و متعاقب آن افزایش فشار برای کسب درآمد، فشار روحی و نا امیدی را بدنبال دارد که کودکان از اولین قربانیان آن هستند.
با شروع موج اول این بحران، شاهد بیکاری نزدیک به ۲۰۰ میلیون نفر بودیم. بسیاری از رشته ها به نابودی کامل رسیدند و شاغلین در آن دچار بحران و فقر مطلق شدند.
این موج بیکاری دو جنبه بسیار مهم درون خود دارد که به زودی شکل بحرانی و فاجعه بارش عریان تر میشود.
قبل از هر چیز باعث محقر شدن و کوچکتر شدن سبد کالاهای اساسی شده و در این میان کودکان بیشتر از همه دچار محدودیت و محرومیت شده اند. از سوی دیگر باعث افزایش زمان و شدت کار میشود. گاه به شکل بالا رفتن زمان کار برای تامین درآمد و معیشت و یا حتی دو شغله و چند شغله شدن و گاهی هم از طریق ورود به بازار کار زنان و کودکان برای مشارکت در تأمین هزینه ها.
ارزان شدن نیروی کار و تشدید رقابت برای جستجوی کار بحران دیگری است که هر روزه دامنگیر نیروی کار در جامعه است.
همه این شرایط بستری را برای استفاده بیشتر از نیروی کار کودکان فراهم می آورد.
در ایران اهمال کاری باعث شیوع گسترده تر بیماری و درگیری همگانی شد. هیچ برنامه حمایتی موثر برای تحت پوشش قرار دادن اقشار ضعیف در جامعه اجرا نشد و بحران در اشکال مختلفش گسترده تر شد. سازمان های مردمی نیز مانند سایر بخش های جامعه غافلگیر شده و از اثرات بحران در امان نبوده و تقریبا با موج اتفاقات خود را هماهنگ میکردند. علت این موضوع هم از زاویه عدم آمادگی و سازمان دهی برای مقابله با بحران روی داد و هم از تشتت و پراکندگی جریان فعالیت برای دستیابی به مطالبات حقوق کودکی. چرا که طی سالهای اخیر و با بروز بحران های اجتماعی اقتصادی پس از حوادثی مانند زلزله، سیل، خشکسالی و غیره کار تشکیل ستادهای مردمی و پیگیری مطالبات کودکان می بایست به یک امر روزمره و روتین تبدیل می شد. این امر نه تنها این زمان، بلکه در دراز مدت هم مانعی جدی برای پیشبرد اهداف حقوق کودکی خواهد بود.
با جمع بندی نکات فوق به مواردی می رسیم که می توان بعنوان مطالبه از سازمان ها و نهادهای مسئول و از طرف دیگر به عنوان دستور کار سازمان های فعال در حوزه کودکان قرار داد.
۱- تدوین و تصویب فوری قوانینی که منافع حال و آینده کودکان را به هیچ ملاحظه ای محول نکند(لایحه حمایت از کودکان).
۲- پرداختن حداقل مستمری به تمامی کودکان به عنوان بیمه تحصیلی و آموزشی.
۳-تامین و تضمین درمان و خدمات بهداشتی رایگان برای تمامی کودکان
۴-تهیه و تخصیص امکانات و ابزار لازم آموزشی برای تمام کودکان، بویژه امکانات آموزش از راه دور.
۵- طرح فوری کمک مالی و تامین اجتماعی برای تمامی خانواده هایی کودکان شان از چرخه تحصیل بازمانده اند
۶-تجدید و بازنگری سیستم آموزش رسمی و تغییر ضوابط و مقررات آن به نفع کودکان برای جلوگیری از گریز کودکان از محیط آموزشی.
۷-به رسمیت شناسی و تأمین امنیت فعالان عرصه دفاع از حقوق و منافع کودکان؛ یکی از اولین ضمانت های دستیابی به حقوق کودکان که می بایست به فوریت حاصل شود. بدیهی است برای دست یابی به مطالبات ذکر شده، می بایست جامعه و بویژه سازمان های مردمی پیگیر این حقوق و مطالبات شده و موضوعاتی را در دستور کار روزمره خویش قرار دهند که بخشی از آن بدین شرح است:
نقش و وظایف سازمان های مردمی
۱- تشکیل ستادهای مردمی مقابله با بحران ها
۲- دعوت از جامعه جهت نظارت و هدایت سازمان های ذیربط
۳- تدوین پروتکل های اجتماعی برای همکاری و مشارکت عمومی و تبلیغ و ترویج برنامه ها و راهکارهای حمایت از کودکان
۴- پیگیری، اعمال فشار و چانه زنی بر سر مطالبات کودکان به ویژه کودکان کار در دستگاه ها و سازمان های ذیربط برای دستیابی به بیمه های تامین اجتماعی (بیمه آموزشی، درمانی و بیمه های فراگیر) از مبرم ترین وظایف سازمان های مردمی است.
با نظر به موارد فوق و برای اجرایی شدن مطالبات حقوق کودکی، هم اکنون می بایست شعار "لغو کار کودکان همین امروز ممکن است" را در دستور کار خویش قرار دهیم تا به جهانی شایسته کودکان دست یابیم.

جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان

***********

لابی گری و دلالی در جنبش کارگری را افشا و محکوم کنیم!

اخیرا نامه ای از سوی کنفدراسیون بین المللی مواد غذایی ( IUF ) به مسئولان قضائی ایران مبنی بر معرفی فریدون نیکوفرد (عضو سابق سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ) به عنوان نمایندۀ ناظر آن سازمان در دادگاه اختلاس امید اسد بیگی در رسانه های جمعی و فضای مجازی منتشر شده است. در همین رابطه سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه نیز طی نامه ای سرگشاده و اعتراضی با شرحی مبسوط، این اقدام خودسرانه و غیر مسئولانه کنفدراسیون بین المللی مواد غذایی (IUF) را نقد کرده و با توضیح واقعیاتی پیرامون فریدون نیکوفرد، دلایل عدم صلاحیت او در جایگاه نمایندگی کارگران هفت تپه در دادگاه اسد بیگی را منتشر کرده است. توضیحاتی که در نامه سرگشاده سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه در افشای هویت آقای فریدون نیکوفرد و ایفای نقش منفی او دراعتصاب و اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۹۷ و پشت پا زدن به منافع کارگران و همگامی نیکوفرد با کارفرما و تلاش برای به شکست کشاندن اعتصاب و دادن مشورت های لازم به اسد بیگی و رستمی مدیران فاسد شرکت، آمده است، کافی است که هرفرد یا سازمان صادق،به عدم صلاحیت او پی ببرد. انتصاب نمایندگی به نیکوفرد که در مناسبات معیوب و با سفارشی و لابی گری های برخی دلالان سیاسی صورت گرفته بیانگر عمق فاجعه و فسادی است که درمیان این عناصر در واقع ضد کارگروجود دارد. این روش های سوداگرانه و بورژوائی در میان کارگران جایی ندارد و محکوم به شکست است.
اما مهم تر ازآنچه گفته شد عمل غیر مسئولانه کنفدراسیون بین المللی مواد غذایی IU F)) است که بر خلاف اصول و قواعد یک تشکل فراگیر جهانی – کارگری، بر پایه مناسبات لابی گرایانه، به روابط قیم مآبانه و غیر دموکراتیک وارد گشته است. این روش همچنانکه سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه در نامه سرگشاده خود متذکر شده، دخالت در امور داخلی ِ یک تشکل مستقل است. روش هایی که برخاسته از مناسبات سالم و جمع گرایانه نباشد در پروسه رشد خود منجر به ایجاد فساد و بوروکراسی در ساختار تشکل های کارگری می گردد. جریاناتی که برای پیشبرد مقاصد و منافع خود به نظرات و خواست های کارگران وقعی نمی گذارند و با سوء استفاده از موقعیت ها و امتیازهایی که در برخی نهادهای کارگری جهانی دارند، تلاش می کنند برفراز رأی کارگران تصمیم گیری نمایند. این اقدامات قیم مآبانه و مبتنی بر لابیگری و دلالی موجب می شوند افراد خاصی با انگیزه منافع شخصی و ایجاد شکاف در تشکل های مستقل کارگری و به انحلال کشاندن آنها، بر مسند امور قرار گیرند و عنوان جعلی نمایندگی کارگران را یدک بکشند. پیروان این شیوه با قسم یاد کردن به نام طبقه کارگر، به چهره های صاحب نفوذ و لابی گرانی تبدیل می شوند که هیچ اعتقادی به تشکل مستقل و پیشرو طبقه کارگر ندارند. سازمان دهندگان نمایش مضحک معرفی نیکوفرد به حضور در دادگاه امید رستمی با هدف تضعیف و ایجاد انشقاق در سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه و ضربه زدن به جنش اعتراضیِ کارگران، پروسه خدمت رسانی به مدیران آبرو باخته و حاکمیت سرمایه داری را به اثبات رساندند.
تاریخ جنبش کارگری به وفور چنین روش ها و حاملان چنین تفکراتی را به خود دیده است. نمونۀ عینیِ دیگری از همین خوش خدمتی ها، حرکتی بود که چندی پیش توسط امثال همین دار و دسته یا شرکای آنها زیر عنوان «برگزاری انتخابات مجمع عمومی» دروغین با حمایت مدیریت و حراست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، برای انحلال سندیکای کارگران شرکت واحد صورت گرفت که البته با هشیاری کارگران و فعالان کارگری توطئه آنها نقش بر آب شد. واقعیت این است که تا زمانی که سرمایه داری امکان حیات خود را با حفظ مالکیت خصوصی بر وسایل تولید و استثمار ارزش اضافی تداوم می بخشد، مجیزگویانی که از پس مانده های سفره سرمایه داران تغذیه می نمایند و کاسه لیس آنها هستند همواره در جنبش کارگری وجود و حضور خواهند داشت. این حضور را در همین دورۀ اخیرمی توان به درجات مختلف در جنبش کارگری مشاهده کرد: نمایش انتخابات مجمع عمومی دروغین در شرکت واحد، به رسمیت شناختن نمایندگان به اصطلاح کارگری در شورای عالی کار و تهیه تومار در دفاع از آنها و دلالی و لابی گری با کنفدراسیون جهانی مواد غذایی و چهره سازیِ کاذب از مشاوران رستمی و اسد بیگی زیر عنوان نماینده کارگران هفت تپه، پروژه های متفاوتی از عملکرد جریان راست و مخرب در جنبش کارگری می باشد.
یکی از وظایف فوری و مهم کارگران آگاه، تشکل های مستقل کارگری و سازمانها ی سیاسی مدافع طبقه کارگر، مقابله با خدمتگزاران سرمایه داری، افشای سیاست های انحلال طلبانه آنها و دفاع از موجودیت تشکل های مستقل کارگری است. '

زنده باد اتحاد طبقاتی کارگران

پاینده باد تشکل های مستقل کارگری

کارگران منطقه ماهشهر و بندرامام

کارگران پروژهای پارس جنوبی

فعالان کارگری شوش و اندیمشک

فعالان کارگری جنوب

جمعی از کارگران محور کرج تهران

***********

بیانیه پیرامون صدور حکم ۱۳ ماه زندان علیه جعفر عظیم زاده

روز هجدهم خرداد مأمورین زندان جعفر عظیم زاده دبیر هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران را به دفتر شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برای ابلاغ حکم انتقال دادند. دفتر شعبه ۲۶ حکم ۱۳ ماه زندان تعزیری به اتهام ”تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق فعالیت رسانه ای در داخل زندان” را به جعفر ابلاغ نمود. روند این پرونده سازی جدید بسیار عاجلانه از سوی سیستم قضایی صورت گرفت به شکلی که روز ۲۲ اردییهشت در شعبه دوم بازپرسی تفهیم اتهام به جعفر صورت گرفت و در روز ۱۲ خرداد و ظرف مدت فقط بیست روز در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب دادگاهی شد.
مصادیق اتهام واهی وارده به جعفر، صدور بیانیه در اعتراض به قطع بیمه درمانی زندانیان سیاسی و غیرسیاسی در سال گذشته و نیز انتشار فایل صوتی او در اعتراض به صدور احکام زندان علیه کارگران هفت تپه و دستگیرشدگان روز جهانی کارگر سال ۹۸ بود.
شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ایمان افشاری علناً مأمور شده است تا اعضای اتحادیه آزاد و کارگران و فعالین صنفی را به زندانهای طویل المدت محکوم نماید و تصویر واقعی برخورد سرکوبگرانه سرمایه داران حاکم علیه کارگران را به نمایش بگذارد. پیشتر همین شعبه سه تن دیگر از اعضای اتحادیه به اسامی شاپور احسانی راد، ناهید خداجو و نسرین جوادی را به احکام شش و هفت سال زندان محکوم نموده بود.
پرونده سازی جدید و صدور حکم زندان علیه جعفر عظیم زاده در حالی صورت میگیرد که او در حال سپری کردن دوران محکومیت پنجساله خویش در بند هشت زندان اوین است. صدور حکم زندان به اتهام تبلیغ علیه نظام علیه کارگری که به ناحق در زندان است چه معنی میتواند داشته باشد غیر از اینکه قصد دارند تا نگذارند از زندان آزاد شود و یا اینکه اگر تحت تأثیر اعتراضات جدی و یا تداوم شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا ناچار به آزادی او شوند چماق حکم زندان مجدد را بالای سر وی نگه دارند تا هر زمان که بخواهند دوباره او را به زندان برگردانند.
این تعرض نهادهای امنیتی به جعفر عظیم زاده به اینجا ختم نشده است و برای همسر او اکرم رحیم پور نیز به اتهام تبلیغ علیه نظام پرونده قضایی مفتوح کرده اند. در ادامه این اِعمال فشار نهادهای امنیتی به جعفر و خانواده وی، سیستم قضایی در اقدامی بسیار عجیب و ضد انسانی وثائق جعفر را که بایست از همان زمان دستگیری و زندانی شدن رفع توقیف مینمود را به مرحله ضبط رسانیده است که تاکنون مبلغ سیصد میلیون تومان از پانصد میلیون تومان وثیقه وی توسط دادگاه ضبط گردیده است. این اگر دزدی آشکار از جان و مال کارگران نیست پس چیست؟
زندانی کردن جعفر عظیم زاده و چپاول وثیقه های او و پرونده سازی مجدد علیه وی و همسرش تنها به این دلیل است که نگذارد کارگران مطالبات صنفی خویش را فریاد بزنند تا سرمایه داران حاکم ته مانده ناچیز هستی کارگران را تماماً به یغما ببرند.
حمله سیستماتیک به یک فعال کارگری به قصد نابودی کامل وی و خانواده و کل زندگی اش به این دلیل است تا بتوانند او را به سکوت وادارند و مانع از مبارزات این رهبر کارگری شوند.
همزمان نهادهای امنیتی با صدور احکام طولانی زندان علیه ناهید خداجو، نسرین جوادی و شاپور احسانی راد و دستگیری حیدر قربانی از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران قصد دارند تا صدای رسای این تشکل کارگری را خاموش کنند غافل از اینکه کارگران عضو این اتحادیه حتی برای لحظه ای نمیتوانند دست از پیگیری مطالبات صنفی و طبقاتی خویش برداشته و تن به مرگ تدریجی بر اثر فقر و فلاکت و بیحقوقی در زیر چکمه های چماقدارانِ سرمایه داران بدهند.
مگر میشود که میلیونها کارگر کشور را زیر سلطه این همه فقر و بیحقوقی با توسل به زندان و سرکوب خاموش کرد؟
طبقه کارگر ایران حتی اگر تمامی فعالین شناخته شده کنونی جنبش کارگری و تشکل های مستقل کارگران را به زندان بیافکنند باز به مبارزات خود در راستای مطالبات معیشتی اش ادامه خواهد داد و روز به روز بر وزن این اعتراضات خواهد افزود.
اتحادیه آزاد کارگران ایران بر سیاست شوم و ضد انسانی دستگاه های امنیتی برای به نابودی کشاندن تشکلهای مستقل از جمله اتحادیه آزاد و سرکوب و زندانی کردن فعالین واقعی جنبش کارگری آگاه است و ضمن اعتراض شدید به صدور حکم جدید علیه جعفر عظیم زاده خواهان آزادی فوری وی و حیدر قربانی و نیز توقف تعقیب قضایی از اکرم رحیم پور، ناهید خداجو، شاپور احسانی راد، نسرین جوادی و دیگر فعالین صنفی و اجتماعی است.
بدیهی است که چنانچه این رویه ی بیدادگاهی علیه اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران ادامه پیدا کند به هر شکل مقتضی و بیشتر از پیش دست به اعتراض خواهیم زد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۰ خرداد ۹۹

***********

به اجرای حکم شنیع شلاق در مورد رسول طالب مقدم و اعمال فشار بر زندانیان سیاسی وسیعا اعتراض کنیم.

اجرای حکم ٧٤ ضربه شلاق برای رسول طالب مقدم از اعضای سندیکای شرکت واحد و از بازداشت شدگان روز جهانی کارگری یک خط قرمز برای ما کارگران و توده مردم محروم و معترض است. در برابر این گستاخی و اجرای چنین احکام وحشیانه متعلق به دوران بربریت ساکت نخواهیم نشست و صدای اعتراضمان را بلند خواهیم کرد.
رسول طالب مقدم در روز ١٢ خرداد در پی فشارهایی که به وی و به وثیقه گذارش وارد شده و برای اجرای حکم دوسال حبس احضار شده بود، به زندان اوین مراجعه کرد و همانروز حکم شنیع ٧٤ ضربه شلاق را برای او اجرا کردند و سپس روانه زندانش نمودند.
اما دستگاه سرکوب بیش از یک روز در برابر فشار اعتراضات کارگری و توده ای توان نگهداشتن طالب مقدم در زندان را نداشت و در هراس از وسیعتر شدن اعتراضات در سطح جامعه، آزادش کردند. ما با قدرت خود طالب مقدم را آزاد کردیم و از اینجهت بر قدرت طبقاتی خود می بالیم. اما اجازه نمیدهیم که آزادی طالب مقدم بر روی عمل وحشیانه مقامات قضایی در قبال این فعال کارگری که بر پیکرش شلاق وارد آوردند، سایه بیندازد. شلاق بر بدن رسول طالب مقدم شلاق بر پیکر طبقه کارگر و جامعه ایست که حاضر به قبول فقر و بندگی نیست. ما انزجار خود را در برابر این اقدام وحشیانه اعلام میکنیم. شلاق باید ممنوع شود.
رسول طالب مقدم بخاطر شرکت در مراسم روز جهانی کارگر حکم زندان و شلاق گرفته بود. ما با اعلام حمایت و همبستگی مان از او، گرامیداشت روز جهانی کارگر را ارج میگذاریم و آنرا حق مسلم کارگران و کل جامعه میدانیم.
ما همچنین اعلام میکنیم که دیگر اجازه نمیدهیم که با امنیتی کردن مبارزات به حقمان برایمان پرونده سازی کنند و احکام زندان صادر نمایند.
آتنا دائمی، گلرخ ایرایی، سهیل عربی، مهدی فراحی شاندیز، جعفر عظیم زاده، محمد جعفری، اسماعیل عبدی و.... زندانیان سیاسی هستند که مدام تحت فشار دستگاههای امنیتی، قضایی و زندانبانان می باشند. با آزادی آنان مخالفت می شود و حتی به خاطر اعتراضاتشان از داخل زندان، پرونده های قضایی تشکیل می دهند. باید متحدانه نسبت به این اعمال فشارها اعتراض کرد.
دستگاه قضایی که یکی از بازوان سرکوب و اعمال فشار بر فعالین کارگری و اجتماعی است، در کنار دستگاه امنیتی نهایت فشار ضد انسانی خود را به کار گرفته اند تا کارگران و کل مردم به تنگ آمده جامعه را از مبارزه و ادامه اعتراضات گسترده نسبت به شرایط ضد انسانی تحمیل شده توسط دولت و حکومت برحذر دارند.
اما شدت نفرت و انزجار توده ای، امروز به حدی است که توان عملی کردن چنین اعمالی را از سرکوبگران تا حد زیادی سلب نموده است.
لغو احکام سنگین کارگران و فعالین مرتبط با پرونده هفت تپه تحت عنوان عفو، نمونه برجسته عقب نشینی دولت و حکومت در برابر مبارزات قدرتمند طبقه کارگر است.
دولت و حکومت به راحتی حاضر به دست برداشتن از سرکوب و اعمال فشار بر فعالین و معترضین جامعه نیستند و در عین حال نمودهایی از ناتوانیشان در اعمال سرکوب را نیز مدام از خود بروز می دهند. به همین خاطر است که دچار تناقض در برخورد با فعالین جنبش های اعتراضی شده اند. از طرفی احکام زندان برخی فعالین را لغو می کنند و از طرفی دیگر بر فشارهای خود بر دیگر فعالین می افزایند! این دوگانگی در برخورد حاکمیت، حاصل مبارزات و اعتراضات ما کارگران، معلمان، بازنشستگان، پرستاران، بیکاران، زنان و جوانان است.
باید با سراسری نمودن مبارزات علیه فقر، بیکاری، بازداشت و زندانی نمودن فعالین سیاسی، قدرت توده ای خود را به میدان آوریم تا که دستگاههای سرکوبگر بیش از این توان سرکوب و زندان و کشیدن شلاق بر پیکر انسانهای حق طلب را نداشته باشند.

١- اتحاد بازنشستگان ایران

٢- انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

٣- بازنشستگان سندیکای بافنده سوزنی

۴- بازنشستگان سندیکای فلزکار مکانیک

۵- سندیکای فلزکار مکانیک

۶- سندیکای نقاشان البرز

۷- شورای بازنشستگان ایران

۸- کمیته پیگیری ایجاد تشکل‌های کارگری

۹- گروهی از فعالین کارگری سقز

۱٠- گروهی از فعالین لغو کار کودکان

٩٩/٣/١٧

***********

تبریک‌ به مناسبت آزادی رسول طالب مقدم

سید رسول طالب مقدم کارگر بازنشسته شرکت واحد که تحت فشار مقامات و مسئولین زندان برای اجرای حکم حبس دوساله ی خود، به بخش اجرای احکام اوین مراجعه و به محض ورود، حکم وحشیانه شلاق در مورد وی به اجرا گذاشته شده بود پس از انتقال به بخش قرنطینه، از زندان آزاد شد.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، آزادی این کارگر شریف و حق طلب را به جنبش کارگری، خانواده محترم و دوستان و همکاران شان تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت می کند.
به امید روزی که هیچ کارگر و هیچ انسان آزاده و عدالت طلبی، به جرم بیان عقاید و پیگیری و دفاع از حقوق و مطالبات کارگران و توده های مردم محروم و زحمتکش پشت میله های زندان نباشد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

***********

شلاق توحش سرمایه بر پیکر کارگران!

رسول طالب مقدم ، از اعضای سندیکای شرکت واحد و از بازداشت شدگان تجمع اول ماه مه، روز جهانی کارگر سال ۹۸ ، سرانجام پس از بارها تماس و تهدید از جانب مقامات و مسئولین زندان، برای به اجرا گذاشته شدن وثیقه ی وثیقه گذار، خود را به اجرای احکام زندان اوین معرفی کرده، و در همان بدو ورود حکم ۷۴ ضربه شلاق در مورد ایشان به اجرا گذاشته شد. وی پس از تحمل ضربات شلاق توحش و عقب ماندگی سرمایه، به جای مداوا، با بدنی زخمی و درهم کوفته به داخل سلول برده شد تا دو سال زندان خود را در آن محیط آلوده و نا امن سپری نماید. گویی که عمدی در این میان در کار بوده است.
طالب مقدم که علاوه بر اتهام شرکت در تجمع روز جهانی کارگر، با اتهامات واهی و ساختگی نظیر وابستگی به دستجات و احزاب و در همین رابطه استفاده از تلفن همراه، مواجه شده بود، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اصطلاح محاکمه و به دو سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق و دو سال تبعید محکوم شده بود، پس از یازده روز بازداشت با قرار وثیقه ۲۸۰ میلیون تومانی ازاد شد. وی یکی از کارگران صدیق و با وجدان سندیکای شرکت واحد است که به سهم خود، همواره پیگیر حقوق و مطالبات کارگران این شرکت بوده است.
این کارگر بازنشسته در شرایطی به جرم‌ پیگیری خواست ها و مطالبات برحق خود و هم طبقه ای هایش وحشیانه به زیر مهمیز شلاق کینه و تنفر سرمایه کشیده می شود که هر روز خبرتازه ای از اختلاس و به تاراج رفتن اموال مردم توسط سرمایه داران و حامیان آنان در هر گوشه و کنار این مملکت به گوش میرسد. به راستی در کجای دنیا، به خاطر شرکت در مراسم روز جهانی کارگر، و پیگیری حقوق و مطالبات کارگران، این چنین با کارگران رفتار می کنند و چنین ظلم و وحشیگری ای را در حق آن ها روا می دارند؟
از وحشیانه بودن چنین احکام‌ قرون وسطایی که بگذریم، اجرای چنین احکامی برای کارگران، به نوبه خود، نشان از هراس و وحشت عوامل سرمایه از رشد و گسترش روزافزون مبارزات کارگران دارد. سرمایه هار و بحران زده آن چنان از رشد و گسترش جنبش کارگری دچار اضطراب و وحشت شده است که دیگر چاره ای جز به کارگیری چنین احکامی که یاد آور دوران برده داری است ندارد.
از نظر حکومت و حامیان سرمایه قرار است که این نوع فشارها و مجازات ها درس عبرتی باشند برای دیگر کارگرانی که می خواهند مثل طالب مقدم، حقوق و مطالبات شان را پیگری کنند و آن ها را با اتحاد و اعتراض خود به کرسی بنشانند.
اما سرمایه و عوامل ریز و درشتش باید تا کنون متوجه شده باشند که با این قبیل ترفندها و اقدامات ضدکارگری نمی توان کارگران و جنبش رو به گسترش آنان را متوقف نموده و از حرکت باز داشت.
چرا که اگر این چنین بود از آن زمان که عوامل و ارگان های مدافع سرمایه آزمون دستگیری و شکنجه و شلاق و زندان و تبعید و تهدید مکرر کارگران و فعالان کارگری و اجتماعی را در دستور کار داشتند تا کنون موفق شده بودند و امروز دیگر طالب مقدم و بسیاری دیگر از کارگران با شهامت و حق طلب در میان نبودند. آری، سرمایه نمی تواند با شلاق بر پیکر کارگران و بگیر و ببند و ارعاب و تهدید و تبعید، آنان را از پیگیری حقوق و مطالباتشان بازدارد و مجبور به سکوت و بی تفاوتی کند.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری ضمن محکوم نمودن احکام وحشیانه و قرون وسطایی شلاق و تبعید و زندان کارگران آگاه و معترض، ابراز نگرانی جدی خود را از به خطر افتادن سلامتی این کارگر شریف و حق طلب که به دلیل همه گیری بیماری مهلک کرونا و زخم و تورمی که بر پیکر خود دارد بیش از هر زمان دیگر در معرض ابتلا به این بیماری کشنده قرار گرفته است، اعلام نموده و به مقامات قضایی و مسئولین زندان هشدار می دهد که مسئولیت این اقدام ضدکارگری، مستقیما متوجه آن مسئولین و مقامات بوده و در قبال هر اتفاق ناگواری که ممکن است برای این کارگر باوجدان و زحتمکش پیش بیاید باید پاسخگو باشند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری

***********

تبریک تبریک

سید رسول طالب مقدم از زندان آزاد شد

آزادی سید رسول طالب مقدم از زندان را به ایشان و خانواده محترم، سندیکای کارگران شرکت واحد و جامعه کارگری تبریک عرض می‌کنیم. خبر تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

***********

سیدرسول طالب مقدم از بازداشتی‌های روز جهانی کارگر ۹۸

و عضو سندیکای کارگران شرکت واحد به زندان فشافویه منتقل شد

سیدرسول طالب‌مقدم عضو سندیکای کارگران شرکت واحد و از بازداشتی‌های روز جهانی کارگر ۹۸ دوشنبه دوازدهم خرداد از زندان اوین به زندان فشافویه منتقل شد. با توجه به تماس‌های مکرر شعبه یک اجرای احکام دادسرای اوین برای احضار ایشان و اجرای حکم دو سال زندان، دو سال تبعید و ۷۴ ضربه شلاق احضار شده بود. طااب مقدم روز دوشنبه دوازدهم خرداد به اجرای احکام مراجعه نمود، که متاسفانه ابتدا حکم ۷۴ ضربه شلاق اجرا شد و ابتدا ایشان را به زندان اوین منتقل شد اما چند ساعت بعد وی را به زندان تهران بزرگ (فشافویه) منتقل کردند.
اجرای حکم شلاق در مورد کارگر زحمتکش سیدرسول طالب‌مقدم، توهین و دهن کجی به کارگران می‌باشد. عدم تفکیک زندانیان و قراردادن این کارگر زندانی به کنار زندانیان با جرایم خطرناک و عادی برای فشار بیشتر بر ایشان و آزار و اذیت بیشتر وی می‌باشد. لازم به ذکر است طالب‌مقدم با ۳۵ سال بیمه پردازی در شهریور سال گذشته بازنشسته شده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد شلاق زدن به کارگر شریف، زحمتکش و حق‌طلب سندیکایی سید رسول طالب مقدم را محکوم می‌کند و خواهان آزادی بی‌قید و شرط ایشان و تمامی فعالین کارگری و معلمان و فعالین دانشجویی دربند می‌باشد و اعلام‌ می‌دارد با روش‌های قرون وسطایی هرگز نخواهید توانست صدای دردمند کارگران آگاه و فعالین کارگری را خاموش کنید.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

***********

۷۴ضربه شلاق بر پیکر کارگر زحمتکش سید رسول طالب مقدم

۷۴ ضربه شلاق بر پیکر کارگر زحمتکش سید رسول طالب مقدم عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه زدند و برای اجرای حکم به قرنطینه زندان اوین منتقل گردید
امروز، ۱۲ خرداد سید رسول طالب مقدم عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و از بازداشت‌شدگان روز جهانی کارگر ۹۸ پس از تماس‌های مکرر چند روز گذشته با ایشان و همچنین تهدید وثیقه‌گذار به اجراء گذاشتن وثیقه، این کارگر سندیکایی خودش را به شعبه یک اجرای احکام مستقر در دادسرای اوین معرفی کرد.
به محض ورود در اجرای احکام بازداشت و حکم ۷۴ ضربه شلاق بر پیگر این کارگر زحمتکش بازنشسته سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران توسط مسئول اجرا حکم اجرا گردید و در شرایط بسیار نامناسب جسمی به قرنطینه زندان اوین منتقل شد.
قوه قضاییه و مسئولین زندان بعد از اجرای حکم ظالمانه ۷۴ ضربه شلاق که باعث زخم و متورم و کبودی پشت وی شده است و باعث نگرانی همسر و فرزندان و همکارانش نامبرده می باشد باید هر چه سریع تر برای مداوای وی به مراکز درمانی خارج از زندان اقدام کنند.
سندیکای کارگران شرکت واحد قویا به مسیولین قضایی و زندان هشدار میدهد در صورت بروز هر گونه اتفاق ناگوار با وجود گسترش اپیدمی ویروس کرونا در زندانها برای سید رسول طالب مقدم باید پاسخ گو باشند
طالب مقدم سال‌هاست در سندیکا در جهت احقاق حقوق همکارانش فعالیت کرده و بسیار از سوی مدیرت شرکت واحد، حراست و نیروهای امنیتی مورد تهدید واقع شده است. ایشان پس از بازداشت در روز جهانی کارگر، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به دو سال حبس، دو سال تبعید و ۷۴ ضربه شلاق محکوم گردیده است
سندیکای کارگران شرکت واحد اجرای حکم ظالمانه ۷۴ ضربه شلاق و دو سال زندان، دو سال تبعید برای سید رسول طالب مقدم و همچنین احکام ظالمانه قضایی علیه فعالین کارگری، فعالان صنفی معلمان، دانشجویان و حامیان کارگران را محکوم می‌کند و خواهان لغو فوری این احکام ظالمانه می‌باشد

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

***********

انصراف جعفر عظیم زاده از حضور در جلسه دادگاه

امروز برپایه احضار قبلی، جعفر عظیم زاده میبایست از زندان اوین به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برای برگزاری جلسه رسیدگی اعزام گردد اما ایشان از حضور در جلسه دادگاه انصراف داده و متن انصراف خود را به شرح زیر به مسئولین بند ۸ زندان اوین تحویل داد:
” باستحضار میرساند اینجانب جعفر عظیم زاده با توجه به ارائه دفاعیات لازم در شعبه دوم بازپرسی ناحیه ۳۳ اوین، انصراف خود را از شرکت در محکمه شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اعلام و منتظر صدور حکم میمانم.
بدیهی است چنانچه دادگاه مذکور نیز به رویه غیرقانونی که در شعبه دوم بازپرسی دادسرای اوین حاکم بود ادامه داده و حکمی غیرعادلانه علیه اینجانب صادر کند اینبار به محکمه وجدان عمومی مراجعه و دفاعیات خود را رو به مردم ایران و در حضور هیئت منصفه ای هشتاد میلیونی ارائه خواهم کرد.”
جعفر عظیم زاده وفق بخشنامه آزادی زودهنگام زندانیان به مورخه ۲۷ اسفند ۹۸، هم اکنون بطور کاملاً غیرقانونی در زندان است و به همین دلیل نهادهای امنیتی و قوه قضائیه در اقدامی که در رسیدگی به پرونده های سیاسی و غیرسیاسی به طور حیرت آوری بی سابقه است ظرف مدت بسیار کوتاهی از مورخه ی ۹۹/۲/۲۲ تا امروز مورخه ی ۹۹/۳/۱۲ (کلاً بیست روز) هم برای او تشکیل پرونده جدید داده و هم در شعبه دوم بازپرسی آخرین دفاعیات وی را اخذ و هم امروز برای ایشان در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب بیدادگاهی برپا کرده اند تا عاجلانه با صدور یک حکم فرمایشی جدید تداوم حبس غیرقانونی او را جنبه قانونی دهند. این اقدام یک پرونده سازی بسیار گستاخانه و سیستماتیک علیه یک کارگر و فعال کارگری است که جرمی جز دفاع از حقوق صنفی خود و کارگران ایران مرتکب نشده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران ضمن ابراز انزجار از پرونده سازی های واهی علیه جعفر عظیم زاده خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط اوست و اعلام میدارد چنانچه سریعاً به تداوم پرونده سازی علیه جعفر عظیم زاده خاتمه نداده و ایشان را آزاد ننمایند از هر طریق ممکن چه در نظر افکار عمومی جامعه و چه در سطح بین المللی این اراده ی دستگاههای سرکوبگر امنیتی و قضائی علیه جعفر عظیم زاده را بیشتر از پیش افشا کرده و مورد اعتراض قرار خواهیم داد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- دوازدهم خرداد نود و نه

***********

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

نامه سرگشاده در رابطه با پیام کنفدراسیون ای یو اف

#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_

به تاریخ ۲۰ ماه می سال ۲۰۲۰ یک متن از طرف آی یو اف در سایت های اینترنتی منتشر شده است.
در این پیام خطاب به مسئولین مربوطه امده است که آقای فریدون نیکو فرد بعنوان نماینده مجاز ای یو اف و همچنین به نمایندگی از طرف کارگران هفت تپه، در جلسه دادگاهی امید اسد بیگی،کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه حضور داشته باشد.
برای ما سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، جای سئول دارد که چرا آی یو اف برای سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه تعیین تکلیف می کند!
اولا اگر قرار است آی یو اف، نظراتی در باره حضور اعضای سندیکای کارگران‌ نیشکر هفت تپه در جلسات دادگاهی امید اسد بیگی و سایرمتهمین پرونده اختلاس ارزی یا موارد دیگر داشته باشد، چرا با سندیکای کارگران هفت تپه تماس نگرفته است؟
آیا کسانی خارج از سندیکای هفت تپه ( در داخل و یا خارج ایران ) کار چاق کن شده اند و به دلیل داشتن ارتباط با اتحادیه های بین المللی، وارد معامله شده و افرادی را بعنوان نماینده سندیکای کارگران هفت تپه به آی یو اف معرفی کرده اند؟
جواب ما بعنوان سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه با استناد به نامه منتشر شده ای یو اف، این‌ است که فرد و یا افرادی بخصوص در خارج از کشور به دلیل شرایط شغلی در اتحادیه ها، توانسته اند افرادی چون فریدون نیکو فرد را بعنوان‌ نماینده و عضو سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه به آی یو اف معرفی کنند و آی یو اف بر این مبنی کاملا غلط آقای نیکو فرد را بعنوان نماینده سندیکا و نماینده کارگران هفت تپه معرفی کرده است.
در اینجا ذکر چند نکته لازم است:
اول اینکه از نظر حقوقی آی یو اف (IUF) این اجازه را ندارد که در روابط تشکیلاتی و داخلی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه دخالت مستقیم داشته باشد و به نماینده گی از طرف سندیکای هفت تپه، شخص و یا اشخاصی را برای انجام اموری که ارتباط مستقیمی به انجام‌ وظایف سندیکا کارگران هفت تپه دارد، دخالتگری داشته باشد، مگر اینکه باهماهنگی قبلی با سندیکای کارگران هفت تپه در این مورد به توافق رسیده باشند.
دوم‌اینکه آقای فریدون نیکو فرد عضو سندیکای کارگران هفت تپه نمیباشند.
آقای فریدون نیکو فرد و رضا رخشان به دلیل تعهد کتبی که در دفاتر اسناد رسمی به نهادهای امنیتی ومدیر عامل وقت هفت‌ تپه مبنی براینکه درصورت بازگشت به کار دیگر هیچ گونه فعالیتی نخواهند داشت و تخلافات متعدد، از طرف هیئت مدیره سندیکای کارگران هفت تپه اخراج شده اند و همچنین آقای فریدون نیکوفرد بطور شخصی هم از سندیکای هفت تپه، استعفای خود را به هیئت مدیره تحویل داده اند.
با توجه به آنچه گفته شد آقای فریدون نیکو فرد، نه عضو سندیکا هستند و نه عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه.

توضیحاتی کوتاه در باره آقای فریدون نیکو فرد.
آقای نیکو فرد در روز های اول ایجاد سندیکای کارگران‌ نیشکر هفت تپه بعنوان عضو هیئت مدیره سندیکا فعالیت داشتند. ایشان بعد از مدتی مسیر خود را تغییر و‌‌ فعالیت های کارگری را کنار گذاشتند و در سال های اخیر بطور رسمی و علنی همکاری خود را با کارفرمایان شرکت نیشکر هفت تپه ادامه داده اند.
ایشان در جریان اعتصاب کارگران هفت‌تپه بخصوص در سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ نه تنها در جمع اعتراضی کارگران برای احقاق حقوق پایمال شده توسط کار فرمایان شرکت هفت تپه حضور نداشت،بلکه به اتفاق رخشان در کنار رستمی و اسد بیگی قرار گرفته و خواستار سرکوب بیشتر کارگران اعتصابی شد ه بود.
اقای فریدون نیکو فرد در سال ۱۳۹۶ زمانی که کارگران‌ هفت تپه در سنگر کارخانه برای کسب مطالبات دست به اعتراص زده بودند حامی مستقیم کارفرما بود.
در آن اعتراض زد و خوردی ما بین کارگران با رستمی ( یکی از کارفرمایان هفت تپه و‌ مدیر عامل وقت شرکت هفت تپه ) و دیگر عوامل کارفرما در گرفت که در جریان این زد و خورد چند تن از کارگران و همچنین رستمی زخمی و روانه بیمارستان شدند.
آقای فریدون نیکوفرد ضمن همراهی و عیادت از کارفرمای شرکت ( رستمی ) که در بیمارستان ذزفول بستری بود در مقابل درب ورودی بیمارستان از کارفرمایان هفت تپه خواستار شد که نباید با کارگران معترض مدارا کرد و باید بیشتر سرکوب شوند.( فیلم ان موجود است)
در ادامه همین‌خوش خدمتی ها به کارفرما و‌خیانت به کارگران، آقای فریدون نیکو فرد و رضا رخشان در همراهی با دیگر عوامل کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه کانال تلگرامی گفتگوی کارگر با کارفرما را ایجاد کردند.
در این صفحه تلگرامی تلاش آقای نیکو فرد و رضا رخشان این بود که ضمن حمایت از کارفرمای شرکت با تهمت و تفرقه انداختن‌ در صفوف کارگران‌ آنها را از برگزاری تجمعات اعتراضی منع کنند.
آنها در آن صفحه تلگرامی به صورت نوشتاری و صوتی، بارها بر علیه کارگران مبارزه هفت‌ تپه و‌نماینده گان آنها، و دیگر فعالین جنبش کارگری دست به تخریب زدند.
تلاش آنها این بود تا با ایجاد فضای یاس و نا امیدی، توهین و‌تهمت در صفوف کارگران‌ هفت تپه و نماینده گان واقعی کارگران، تفرقه ایجاد کنند تا کارفرمایانی همچون اسد بیگی بیشتر و بهتر بتوانند به ظلم و ستم خود در هفت تپه ادامه.

نکته پایانی؛
همانطور که قبلا اشاره شد کنفدراسیون بین‌المللی ای یو اف، از نظر حقوقی و تشکیلاتی این اجازه را ندارد در امور داخلی سندیکای کارگران‌ نیشکر هفت تپه دخالت داشته باشد، چرا که مجوز تعیین نماینده برای حضور در جلسه دادگاهی امید اسد بیگی و یا موارد دیگر، باید مستقیما از طریق سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه صورت گیرد.
پس رعایت حقوق و موازین داخلی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه یکی از پیش شرط های روابط ما با دیگر تشکل های می باشد و لازم است که، آی یو اف در این زمینه شفاف سازی کرده و مشخص کند چه کسانی به نام سندیکای کارگران هفت تپه با آنها در تماس هستند؟.

اتحاد رمز پیروزیست.

کارگران فقط با اتحاد خود میتوانند به حق خود برسند.

اتحاد اتحاد، پیروزی

۱۱خردادماه ۱۳۹۹

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

***********

احضارسیدرسول طالب مقدم از بازداشت‌شدگان روز جهانی کارگر ۹۸

با تماس‌های مکرر اجرای احکام، سیدرسول طالب مقدم از بازداشت‌شدگان روز جهانی کارگر ۹۸ و عضو سندیکای کارگران شرکت واحد جهت اجرای حکم زندان برای روز دوشنبه ۱۲ خرداد احضار شد
طی روزهای گذشته از شعبه یک اجرای احکام مستقر در دادسرای اوین تماس‌های مکرری با آقای سیدرسول طالب مقدم و برادر ایشان که وثیقه‌گذار می‌باشد گرفته شده و اعلام کرده‌اند در صورت عدم مراجعه فوری برای اجرای رای، وثیقه به اجراء گذارده خواهد شد. سیدرسول طالب مقدم از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر در سال ۹۸ در مقابل مجلس و عضو سندیکای کارگران شرکت واحد می‌باشد و پس از یازده روز بازداشت موقت از زندان اوین با وثیقه ۲۸۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شده بود. احضار طالب مقدم در حالی صورت گرفته که در روزهای گذشته خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضاییه) ادعا کرده بود که احکام بازداشت‌شدگان روز کارگر و کارگران بازداشتی هفت تپه لغو شده است.
طالب مقدم سال‌هاست در سندیکا در جهت احقاق حقوق همکارانش فعالیت کرده و بسیار از سوی مدیریت شرکت واحد، حراست و نیروهای امنیتی مورد تهدید واقع شده است.
سندیکا حکم ظالمانه دو سال زندان، دو سال تبعید و ۷۴ ضربه شلاق برای طالب مقدم و حکم پنج سال زندان برای حسن سعیدی دیگر عضو سندیکا همچنین احکام ظالمانه قضایی علیه فعالین کارگری، فعالان صنفی معلمان، دانشجویان و حامیان کارگران را محکوم می‌کند و خواهان لغو فوری این احکام ظالمانه می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

***********

تجمع کارگران «پلی اکریل و دم ای تی» اصفهان

روز چهارشنبه ۷ خرداد،‌ جمعی از کارگران پلی اکریل و “دی ام تی” اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای معوقه خود به طور جداگانه در محل کار خود اقدام به برگزاری تجمع کردند. کارگران شاغل در پلی‌اکریل و دی ام تی که هر دو، زیر مجموعه شرکت پلی‌اکریل اصفهان هستند، در خصوص تجمع خود می‌گویند: از سال ۹۵ و ۹۶ معوقات مزدی آنها پرداخت نشده است. در عین حال، عیدی سال ۹۸ را کامل نگرفته‌اند. آنها افزودند، علیرغم حضور در سر کار، دستمزدها به موقع پرداخت نمی‌شود و در سال جاری تاخیر در پرداخت دستمزدها وجود دارد.

كميته هماهنگی برای كمك به ايجاد تشكل های کارگری

***********

اعتصاب کارگران روغن نباتی شیراز در اعتراض به عدم دریافت سه ماە حقوق معوقه

کارگران روغن نباتی شیراز سه‌شنبه ۶ خرداد ماه در اعتراض به عدم دریافت سه ماه حقوق معوقه خود در جلوی ورودی کارخانه دست به اعتصاب زدند. کارگران بنرهای مبنی بر خواسته‌های خود را بر نرده‌های ورودی کارخانه نصب کرده بودند.
پیشتر در سال گذشته اردیبهشت ماه نیز کارگران شركت روغن‌نباتی شیراز در اعتراض به عدم دریافت ۴ ماه حقوق معوقه دست به اعتصاب زده بودند.

كميته هماهنگی برای كمك به ايجاد تشكل های کارگری

***********

جعفر عظیم زاده: من در دادگاه و بازپرسی فرمایشی

که با هدف پرونده سازی واهی صورت میگیرد شرکت نمیکنم.

شب گذشته به جعفر عظیم زاده ابلاغ شد که صبح امروز بایست در دادسرای ناحیه ۳۳ اوین در شعبه دوم بازپرسی دادگاه انقلاب حضور یابد.
عظیم زاده امروز طی یک نامه رسمی در برگه دولتی که به رئیس بند ۸ زندان اوین تحویل داد اعلام نمود: از آنجائیکه این دادگاه و بازپرسی کاملاً فرمایشی است و با هدف پرونده سازی برای اینجانب تشکیل میشود از شرکت در آن خودداری و انصراف میدهم.
جعفر عظیم زاده دبیر هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفره کارگران برای افزایش مزد پس از دستگیری در نهم اردیبهشت سال ۹۳ به اتهام فعالیتهای صنفی و دفاع از حقوق کارگران به شش سال زندان محکوم شده بود.
ایشان در ۱۲ تیر ۹۵ پس از ۶۳ روز اعتصاب غذا در اعتراض به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی با نظر مساعد مسئولین قضایی برای بررسی دوباره پرونده و اعاده دادرسی به آزاد شد ، اما دوباره ،در تاریخ نهم بهمن ۹۷ دستگیر و برای گذراندن دوران حبس به زندان اوین منتقل شد.
اکنون سیستم قضایی به بهانه های واهی قصد پرونده سازی های جدید علیه جعفر را دارد. اتهام زنی و جُرم تراشی برای کارگری که بیش از ۱۶ ماه است که مجددا در زندان محبوس است تنها از سر دشمنی آشکار نهادهای امنیتی و قضایی حکومت است.
تمامی این اقدامات حکومت در راستای سرکوب و اعمال فشار گسترده بر کارگران و رهبران جنبش کارگری به قصد بالا بردن هزینه فعالیتهای صنفی و مطالباتی صورت میگیرد. حکومت خوب میداند که با تحمیل بیسابقه ترین تعرضات معیشتی به جامعه و غرق نمودن کارگران در گرداب فقر و گرسنگی و با تصویب حقارتبار حداقل مزد چندین برابر زیر خط فقر، در سال پیشِ رو قطعاً با عروج اعتراضات و اعتصابات کارگری و خیزشهای گسترده توده ای علیه فقر فلاکت روبرو خواهد بود. از اینرو میخواهد تا با سرکوب و اعمال فشار و زندانی کردن رهبران و پیشروان مؤثر جنبش کارگری از هم اینک به مقابله گسترده با تلاطمات اجتماعی پیش رو برخیزد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران ضمن اعتراض شدید به بساط جدید حاکمیت برای پرونده سازی مجدد علیه عظیم زاده و تداوم حبس این کارگر زندانی خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط جعفر است و از تمامی کارگران و انسانهای آزادیخواه در سراسر جهان میخواهد تا به هر طریق ممکن چه در سطح داخلی و چه بین المللی به تداوم زندان و پرونده سازی مجدد علیه جعفر عظیم زاده اعتراض نمایند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۳ اردیبهشت ۹۹

***********

پروین محمدی آزاد شد

پروین محمدی نائب رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز در ادامه پیگیری تمدید مرخصی زندان خود به اجرای احکام دادگاه کرج مراجعه کرد که نامه ای مبنی بر آزادی از زندان به ایشان تحویل شد تا به زندان ارائه دهد.
پروین محمدی سال گذشته توسط دادگاه انقلاب کرج به یکسال زندان محکوم شده بود که با گذراندن یک سوم از دوران حبس خویش در حال حاضر در مرخصی به سر میبرد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی پروین محمدی را به ایشان و خانواده وی شادباش گفته و خواهان آزادی دیگر کارگران زندانی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی

۱۳/۲/۹۹

***********

دومین روز اعتصاب کارگران نی بر درهفت تپه

روزهای یکشنبه ودوشنبه کارگران نی بر نیشکر هفت تپه در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدها برای دومین روز، دست از کار کشیدن ودر مقابل دفتر مدیریت شرکت تجمع کردند.
در پی این تجمع مدیریت شرکت قول پرداخت دستمزد را به کارگران داد، اما تا ساعت‌ دریافت خبر دستمزد کارگران پرداخت نشده بود.
در این تجمع بیش از ۵۰۰ نفر از کارگران نی بر حضور داشتند.(تعدادکارگران نی بر بیش از ۲۵۰۰ نفر می باشد).
اکثریت کارگران نی بر، فصلی وبه صورت پیمانکاری هستند، این کارگران ازمزایای سختی کار، بیمه عمر وحق ایاب ذهاب محروم می باشند.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

دوشنبه هشتم اردیبهشت ۹۹

***********

کارگران را دنبال نخود سیا نفرستید!

کارگران، مزدبگیران.
با تصویب حداقل مزد سال ۱۳۹۹ از سوی کارفرمایان و دولت حامی کارفرما . اعتراضاتی در سطح کشوربه وجود آمد و کسانی در این راستا اقدام به نوشتن نامه و یا زیر لبی از شرکای سه جانبه گرایی انتقاد کردند که چرا بدون امضای نماینده به اصطلاح کارگران بخشنامه شورای عالی کار را جهت اجرا به مراکزهای مربوطه ابلاغ کرده اند. تجربه به ما می گوید که هر ساله یک ماه قبل از نشست سه جانبه گرایی و یک ماه بعد از تصویب حداقل مزد ، از سوی تشکلات ثبت شده در کشور و حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتراضاتی به وجود خواهد آمد. ولی بعد از اینکه حداقل مزد تصویب شد و برای اجرا به مراکز های مربوطه ابلاغ گردید. یک ماه الی دو ماه این اعتراضات ادامه داشته و بعد کاهش می یابد.
اما امسال (۹۹) با سالهای قبل متفاوت بود به خاطر اینکه، افرادی که بعنوان نماینده کارگر از سوی شوراهای اسلامی کار منصوب شده بودند تا بعنوان نماینده ما کارگران درجلسه شورای عالی کار شرکت کنند، مصوبه شورای عالی کار را امضاء نکردند. به دنبال انتشار بخشنامه شورای عالی کارتعدادی از کسانی که خود را با جنبش کارگری تداعی می کنند، طی بیانیه ای به مصوبه شورای عالی کار اعتراض و خواستار برقراری مجدد مذاکرات سه جانبه گرایی شده اند. امضاکنندگان بیانیه ، بخشنامه شورای عالی کار را به دلیل اینکه نماینده به اصطلاح کارگران آن را امضاء نکرده است، غیر قانونی دانسته و خواستار لغو آن بخشنامه هستند. ما کارگران نیز تاکید می کنیم که بخشنامه شورای عالی کار باید لغو گردد و دستمزد کارگران برابر تورم موجود افزایش یابد.
اما به استناد ماده ١٦٨ قانون کار بخشنامه شورای عالی کار قانونی و هیچ گونه ابهامی در آن وجود ندارد. بنابراین مشکل ما کارگران تشکیل جلسات مجدد شورای عالی کار نیست و این شورا می تواند با حضور ٧ نفر هم جلسات خود را برگزار کند و با اکثریت آراء هر گونه مصوبه ای را به تصویب برساند. مشکلات اصلی ما کارگران اصل سه جانبه گرایی است که کارگران در آن شورا هیچ نقشی ندارند. حال در خوشبختانه ترین حالت اگر نماینده کارگر از سوی سندیکا ها و کمیته های مستقل هم انتخاب شده باشند، باز هم نمی توانند در این شورا نقشی داشته باشند. نماینده کارگر با شرکت در جلسات شورای عالی کار که سه به شیش است ، نمی تواند خواست و مطالبات کارگران را برابر تورمی که هر ساله از سوی بانک مرکزی اعلام خواهد شد؛ به کارفرمایان و دولتی حامی کارفرما و یا خود کارفرما تحمل کنند. در طول سالهای گذشته همان شرکای سه جانبه بودند که برای ما کارگران دستمزد مصوب کردند و امروز زمین تا آسمان با هزینه ها مغایرت دارد!
با احترامی که برای تعدادی از امضاء کنندگان طومار داریم. درخواست مذاکرات مجدد با همان شرکاء و جمع آوری امضاء و ارسال آن به مراکز های دولتی که خود بانی بی حقوقی طبقه کارگر هستند، هیچ امیدی در بر ندارد. جز اینکه طبقه کارگر را از مبارزات رودررو به عقب باز می دارد و این عمل شما امضاکنندگان به نفع طبقه کارگر نیست. بلکه طبقه کارگر را به ناکجا آباد هدایت خواهند کرد.

محمود صالحی - ٩٩/٢/٧