افق روشن
www.ofros.com

مجموعه ای از اخبار، گزارشات و مصاحبه


اتحادیه آزاد کارگران                                                                                      سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵ مه ۲۰۱٨


امروز نیز حدود ۸۰۰ نفر از کارگران هپکو اراک در روی ریل سراسری راه آهن تجمع کردند

طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران در پی تجمعات دو روز گذشته و بی پاسخی مسئولین ذیربط زنان کارگر این مجموعه صنعتی نیز همراه دیگر همکاران خود در تجمع امروز حضور داشتند. کارگران گفته اند امروز تا پاسخ روشنی نگیریم از روی ریل کنار نمیرویم.
این کارگران ازساعات اولیه صبح به همراه ناهار خود در این تجمع شرکت کردند. تاکنون هیچ مسئولی پاسخگو نبوده است و حرکت راه آهن سراسری زمان بندی حرکت قطار ها را تغییر داده است.

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

حمله وحشیانه نیروهای امنیتی به تجمع معلمان و ضرب و شتم آنها را

قویا محکوم می کنیم و خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط معلمان بازداشتی هستیم

معلمان کشور سالهاست بدلیل پایمال شدن بدیهی ترین حقوق انسانی خود و همچنین روند نابودی آموزش و پرورش کشور مبارزه شجاعانه و مستمری را برای حفظ کرامت انسانی خود، توقف خصوصی سازی و پولی کردن اموزش، برخورداری از بیمه درمانی کار آمد، مدیریت مستقیم معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان، پایان دادن به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و بازداشت و زندانی کردن معلمان پیشرو و محو تبعیض در آموزش و پرورش آغاز کرده اند و در این راه هزینه های سنگینی را متحمل شده اند.
با اینحال مقاومت و مبارزه مسئولانه آنان لحظه ای متوقف نشده و سال به سال اعتلای بیشتری یافته و علیرغم تشدید فضای امنیتی در کشور در پی مبارزات سراسری توده های مردم در دی ماه سال گذشته و سرکوب خونین آن توسط حکومتگران، معلمان طی فراخوانی از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان در روز بیستم اردیبهشت دست به تجمعات پرشور و جسورانه ای در بسیاری از شهرهای کشور زدند.
اما تجمع آنان در تهران در مقابل سازمان برنامه و بودجه با یورش وحشیانه نیروهای امنیتی مواجه و بسیاری از معلمان شرکت کننده در تجمع با گستاخی تمام مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و بیش از ده نفر از آنان مجروح و بازداشت و در کمال بی شرمی با دست بند و پا بند به زندان اوین منتقل شدند.
سرکوب معلمان در مقابل سازمان برنامه و بودجه در حالی در برابر چشمان مردم ایران و جهانیان با وحشیانه ترین و سبعانه ترین شکلی صورت گرفت که اختلاس گران و چپاولگران صندوق ذخیره فرهنگیان و دارائی صدها هزار نفر از مردم ایران در موسسات مالی وابسته به حوزه های قدرت، آزادانه و با امنیت کامل به دزدیها و غارتگریهای خود ادامه می دهند.
بدون تردید وجود چنین وضعیتی در هر کشوری، اعلام جنگی آشکار از سوی حکومت با میلیونها کارگر و معلم و عموم توده های مردم و پیشدستی در این جنگ برای تحمیل فجیع ترین شکلی از زندگی اجتماعی در یک جامعه هشتاد میلیونی است.
اما اگر حکومتگران در این اندیشه اند که میتوانند در پی فضای حاکم بر کشور در نتیجه توجه توده های میلیونی مردم رنجدیده ایران به موضوع برجام، مبارزات ما کارگران و معلمان را براحتی مورد وحشیانه ترین تعرضات قرار دهند و ما را وادار به تمکین در برابر وضعیت جهنمی موجود کنند باید بدانند تداوم چنین سیاستهایی بصورت خیره کننده ای دی ماههای عظیم تری را با خود به همراه خواهد آورد و ما کارگران و معلمان را بسرعت به مصافی تعیین کننده با وضعیت به غایت غیر قابل تحمل موجود خواهد کشاند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با اعلام همبستگی با مبارزات بر حق معلمان و محکوم کردن یورش وحشیانه به تجمع آنان در مقابل سازمان برنامه و بودجه و هشدار به حکومتگران در تداوم سیاست سرکوب، خواهان ازادی فوری و بی قید و شرط معلمان بازداشتی و معلمان در حال تحمل حبس محمود بهشتی، مختار اسدی و آزادی و رسیدگی عاجل به خواستهای معلم اعتصابی اسماعیل عبدی و پایان دادن به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و سیاسی در کشور است.

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

اعتصاب رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب گروه ملی فولاد اهواز

روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب گروه ملی فولاد اهواز بدلیل عدم دریافت حقوق خود و به نشانه اعتراض، از جابجایی پرسنل به شرکت و بالعکس خودداری نمودند. کارگران شیفت صبح و عصر برای بازگشت به منازل خود سرگردان و بلاتکلیف بودند.
بنا به اخبار رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران به همین جهت کارگران شیفت شب هم نتوانستند درمحل کار خود حاضر شوند. لازم به ذکر است که آخرین دریافتی رانندگان سرویس ها مربوط به بهمن ماه سال گذشته بوده است.

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

گفت‌وگو با پروین محمدی، نایب رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران

«حاکمان هر روز توسط میلیون‌ها کارگر معترض محاکمه می‌شوند»

«مردم یک جامعه یک شبه نمی‌توانند شرایط زیست‌شان را تغییر دهند، بلکه این پروسه را اعتراض و جنگ هر روزه جلو می‌برد.» این یکی از نکات مطرح در مصاحبه زیر با پروین محمدی، نماینده سابق کارگران صنایع فلزی ایران و نایب رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران، با زمانه به مناسبت روز جهانی کارگر (اول ماه مه / ۱۱ اردیبهشت) است. خانم محمدی در این مصاحبه تصویری از وضعیت کارگران و رزم هر روزه آنان به دست می‌دهد.
✍️ هر روز چند و هر هفته ده‌ها اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگری برپا می‌شود که خواست محوری اغلب آ‌نها پرداخت مزدهای معوقه است. چه عواملی سبب شده کارفرماها از پرداخت مزد کاری که کارگر انجام داده‌، خودداری کنند، چرا کارگران نتوانسته‌اند این وضع را به نفع خود تغییر دهند؟
✅پروین محمدی: از دو دهه‌ی گذشته همراه با شروع به اصطلاح خصوصی‌سازی و اجرای ماده ۴۴ قانون اساسی، عدم پرداخت مزد کارگران هم به شکل سراسری کلید خورد. چرا سراسری؟
تمام شرکت‌هایی که کارکنان آن‌ها حقوق معوقه دارند، شرکت‌های بزرگ دولتی‌اند که در حرف، به باصطلاح بخش خصوصی و در عمل، با رانت به مافیای اقتصادی واگذار شده‌اند. عملکرد صاحبانِ جدید پیمودن مسیر نابودسازی و تعطیلی این شرکت‌های تولیدی به صورت ظاهرا قانونی است. در سال‌های گذشته شرکت‌هایی همچون صنایع فلزی ایران، ارج، زاگرس، شهاب، پارس الکتریک، فیلور(جنرال استیل) و ده‌ها برند معروف تعطیل شده‌اند. اکنون در ادامه این سیاست رکود و ورشکستگی شرکت‌های بزرگی چون هپکو، آذرآب، نیشکر هفت‌تپه، گروه ملی فولاد اهواز، روغن‌نباتی نینا، جهان و غیره را شاهد هستیم.
راه حل مشکلات کارگران کوتاه کردن دست مافیای قدرت و دزدان اقتصادی از چرخه تولید و برگرداندان ثروت‌های اجتماعی به صاحبان واقعی آن است.
تمام این شرکت‌ها، چه آنها که تعطیل شده‌اند و چه آنهایی که باقی مانده‌اند و کارگرانشان چندین ماه حقوق معوقه دارند، در یک مساله مشترک‌اند: خریدار اصلی یک مقام مهم حکومتی است. این شرکت‌ها با رقمی ده‌ها برابر پایین‌تر از قیمت اصلی واگذار شده‌اند. چند نفر نوچه به افکار عمومی و کارگران به عنوان مالکان شرکت معرفی شده‌اند و پروسه نابودی شرکت شروع شده است. کارگران این شرکت‌ها با مبارزات پیگیر و متحدانه‌اشان تنها توانسته‌اند روند نابودی شرکت‌ها را کند کنند. اگر مقاومت‌ها و مبارزات کارگران این مجموعه‌ها نبود، به طور حتم ما با سرعت به مراتب بیشتری شاهد فروپاشی این شرکتها بودیم.
کارگران نتوانستند این وضعیت را به نفع خودشان تغییر دهند چون با یک مقام مهم حکومتی سرکار دارند، نه با یک کارفرمای به اصطلاح خصوصی.
✍️ برغم آن که مسئولان به وخامت وضعیت معیشت کارگران و سایر مزدبگیران و گسترش فقر و بیکاری اذعان می‌کنند، در بر همان پاشنه می‌چرخد. از ایجاد شغل خبری نیست. حداقل مزد برای سال ۹۷ به روال گذشته چند برابر زیر خط فقر تعیین شده و کاهش ارزش پول ملی سطح معیشت کارگران را بازهم تنزل خواهد داد. ارزیابی شما چیست؟ کارگران با این وضعیت چگونه روبرو خواهند شد؟
✅مسئولان چاره‌ای جز اعتراف به شکست ندارند. این اعتراف از سر تعقل نیست، بلکه رسانه‌ای شدن گسترده تجعمات و اعتراضات هر روزه کارگران، برای مسئولان چاره‌ای جز این نمی‌گذارد که قبول کنند ما را به خاک سیاه نشانده‌اند.
به یُمن مبارزات پیگیر کارگران در ابعاد محلی و سراسری، و وجود ابزارقدرتمند ارتباط جمعی همچون تلگرام و ... دست سانسورگران بیش از پیش کوتاه شده. حاکمان هر روز توسط میلیون‌ها کارگر معترض محاکمه می‌شوند و برای حفظ بقای خود چاره‌ای ندارند جز این که بپذیرند که سیاست‌های تاکنونی‌شان شکست خورده است.
اما در پاسخ سوالتان که کارگران با این وضعیت چگونه روبرو میشوند، باید بگویم کارگران روز به روز، بیش از پیش متوجه عملکرد مافیایی مسئولان می‌شوند و پی‌می‌برند که در حاکمیت اراده‌ای برای حل معضلات کارگران وجود ندارد، و کارگران چاره‌ای جز این ندارند که برای برون رفت از معضل کنونی و نجات خود و خانواده‌هایشان به اعتراضات سراسری در ابعاد گسترده دست بزنند.

****************

کارگران نورد و لوله صفا برای مطالبات خود دست به اعتصاب زدند

امروز شنبه مورخه ۹۷/۲/۸ کارگران نورد لوله صفا پس از اعتصاب چند روز پیش خود و پس از آن تعطیلی کارخانه، برای معوقات چندین ساله خود دست به اعتصاب
بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران نورد لوله صفا سالهاست برای حقوق های معوقه، عدم پرداخت حق بیمه و دیگر مطالبات خود با کارفرمای شرکت درگیرند و بخاطر همین مطالبات بارها با اعتصاب و تجمع در کارخانه و دیگر نهادهای ذیربط اعتراض خود را به پایمال شدن حقوق خود اعتراض کردند و تعدادی زیادی از کارگران به همین علت اخراج و تحت فشار نیروهای امنیتی قرار گرفتند.
اعتصاب چند روز گذشته و تداوم آن به امروز به دلیل مطالبات زیر می باشد:
۱- نیمی از حقوق برج ۹ سال ۹۵
۲- تمام حقوق برج ۱ سال ۹۶
۳- نیمی از حقوق برج ۸ سال ۹۷
۴- حقوق های برج ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ سال ۹۶
۵- حقوق برج ۱ سال ۹۷
پیرو این مطالبات کارفرمای شرکت بعد از عید به کارگران وعده داد که در تاریخ ۹۷/۱/۲۸ تمام معوقات به روز شود.
پس از اینکه وعده کارفرما در تاریخ یاد شده محقق نشد، کارگران شیفت شب در تاریخ ۹۷/۲/۱ دست به اعتصاب زدند، کارفرمای شرکت بجای اجرای وعده های خود و پرداخت مطالبات به حق کارگران و در اقدامی که از سالها برای درهم شکستن اعتصاب کارگران در پیش گرفته است از تاریخ ۹۷/۲/۳ کارخانه را تعطیل کرد و بدستور مدیریت کارخانه قرار شد که امروزشنبه ۸ اردیبهشت ماه کارگران به سرکار بازگردند، ولی امروز کارگران ضمن ورود به کارخانه دست به اعتصاب زدند.

۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

گزارشی درباره شرکت روند شیر دوش

شرکت روند شیر دوش در دو مجموعه ،تهران وساوه با بیش از ۷۰ کارگر مشغول بکار میباشد. این مجموعه تولید کننده دستگاه شیر دوش گاو به صورت صنعتی و دستی است.
طبق گزارشات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران دریافتی های کارگران بصورت تیکه تیکه پرداخت میشود بطوری که چندین ماه حقوق معوقه دارند ولی کارگران قادر به محاسبه آن نیستند (به دلیل پراکندگی و ناقص پرداخت کردن حقوق ماهیانه) و با اینکه روزانه ۴ ساعت اضافه کاری انجام میدهند و روزهای تعطیل رسمی سر کار هستند اما هیچ وجهی بابت آن دریافت نمیکنند کارگران این مجموعه اذعان میکنند که کارفرما پاسخ اعتراض کارگران را با تهدید به اخراج و تسویه میدهد.
۲۰ نفراز کارگران در ساوه و ۵۰ نفردر تهران مشغول بکار هستند قراردادشان موقت و بصورت ماهیانه تنظیم میشود.
کارفرمای این شرکت پاسخ چرایی این وضعیت را نبود درآمد عنوان میکند درصورتیکه در سال گذشته رکورد فروش را داشته است.
کارگران عنوان میکنند که هر کس به اداره کار جهت شکایت از وضع موجود مراجعه کند از کار بیکار میشود. در گذشته بودند کارگرانی که به همین دلیل از کار بیکار شدند.

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

مقاومت و ایستادگی در مقابل زور نتیجه داد، کارگران تعلیق شده

گروه ملی فولاد اهواز پیروزمندانه به کار خود در کارخانه برگشتند

۲۸ نفر از کارگران گروه ملی فولاد اهواز که به مدت ۱۲ روز کارت های انها برداشته شده بود و حراست مانع از ورود انها به کارخانه می شد پیروزمندانه وارد کارخانه و در واحد خود مشغول به کار شدند و نیز دو نفر از کارگران به نام های اقایان رحیم سعیدی و حافظ کنعانی نیز که به مدت ۸ روز در زندان مرکزی اهواز بازداشت شده بودند، با قرار کفالت ازاد شدند
بنا به گزارش های رسیده به اتحادیه ازاد کارگران ایران، بدنبال اعتصاب، تجمع و تظاهرات اعتراضی باشکوه خیابانی کارگران گروه ملی فولاد در سال گذشته که منجر به کسب بخش قابل ملاحظه ایی از مطالبات خود شدند، در سال جدید کارفرمای شرکت در اقدامی جنون امیز و برای شکستن قدرت، اتحاد و همبستگی کارگران، با مانع شدن از ورود تعداد ۲۸ نفر از کارگران، تحت تعقیب قرار دادن چندین نفر از کارگران ، ایجاد بلاک لیست و به خدمت گرفتن تعدادی از ارازل و اوباش و لاتهای سابقه دار، سعی در وحشت، ارعاب و تفرقه در میان کارگران نمود که با هوشیاری، اتحاد کارگران و اعتصاب به موقع کارگران خط لوله سازی و تجمع و پیگیری هر روزه کارگران در استانداری، اداره کار، دادستانی ، دفاتر نمایندگان مجلس و دیگر نهادهای ذیربط و همچنین فشار تاجر بزرگ اهن خریدار لوله، که بابت عدم تعهد شرکت در تحویل لوله ها ( به علت اعتصاب خط لوله سازی که در همبستگی با همکاران بازداشتی و تعلیقی انجام دادند) کارفرما و مدیران شرکت را تحت فشار قرار داده بود، همه نقشه های شوم کارفرما نقش بر اب شد
مقاومت و ایستادگی کارگران گروه ملی فولاد اهواز نه تنها باعث ازادی کارگران زندانی و برگشت به کار پیروزمندانه ۲۸ نفر از کارگران شد بلکه با مقاومت و پیگیری به عمل امده توسط کارگران، مقرر شد روز چهارشنبه این هفته در جهت فیصله دادن به این غائله که صاحب کارخانه در این مدت برای کارگران و تولید استان ایجاد کرده است ، مالک کارخانه در شورای تامین استان در اهواز حضور یابد.

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

کارکنان صنعت نفت در اعتراض به عدم اجرای کامل قانون معیشتی ماده ۱۰،

تعدیل مدرک، بهداشت و درمان ، سنوات بازنشستگی در مقابل ساختمان اصلی وزارت نفت تجمع کردند.

روز یکشنبه ۲/۲/۱۳۹۷ کارکنان رسمی صنعت نفت بدلیل اعتراض به اجرایی نشدن قانون معیشتی ماده ۱۰ ، برقراری تعدیل مدرک تحصیلی، موضوع بهداشت و درمان و نیز سنوات بازنشستگی کارکنان بوده است، دست به تجمع اعتراضی در مقابل ساختمان اصلی وزارت زدند.
بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران بیش از دوسال است که کارکنان رسمی صنعت نفت خواهان پیگیری و اجرای موارد فوق می باشند ، کارکنان صنعت نفت در این مدت مطالبات خود را از طریق مدیران ارشد وزارت نفت، نمایندگان مجلس و دیگر ارگانهای ذیربط پیگیری کردند اما نتیجه ایی در بر نداشت از همین رو در سال ۹۵ در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات همگی به توافق رسیدند که در مقابل وزارت نفت تجمع برگزار کنند به همین منظور درخواست صدور تجمع به فرمانداری تهران داده شد که یک شب قبل از تجمع به آنها اعلام شد که مجوز نخواهند داد، اما وعده هایی در جهت رسیدگی به مطالبات آنها داده شد که هرگز اجرایی نشد.
کارکنان صنعت نفت دیروز یکشنبه در اعتراض به عدم اجرایی شدن وعده های مسئولین و همچنین اجرایی شدن مطالبات به حق خود، با اینکه از چندین روز جلوتر بشدت تهدید می شدند در مقابل ساختمان اصلی وزارت نفت تجمع اعتراضی برگزار کردند که با واکنش نیروهای امنیتی روبرو شدند و با ضرب و زور بنرهای اعتراضی مطالباتی آنها را جمع کردند و سعی در متفرق کردن کارکنان نفت شدند.
نیروهای امنیتی از کارکنان معترض صنعت نفت خواستند که به نمازخانه ساختمان بروند تا از دفتر وزیر یک نفر بیاید و با آنها مذاکره کند که کارکنان نفت زیر بار نرفتند و در نهایت از کارکنان نفتی خواسته شد تا عریضه ایی تنظیم کنند تا به وزیر منتقل شود، که در نهایت تجمع با قول رسیدگی به مطالبات کارکنان نفت، تحویل شکوائیه و اخذ شماره تلفن برای پیگری کلیه مطالبات از جمله قانون معیشتی ماده ۱۰ کارکنان نفت پایان یافت.

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

****************

پنجمین روز تجمع کارگران شهرداری دزفول

کارگران شهرداری دزفول روز پنجشنبه ۳۰ فروردین برای پنجمین روز تجمع اعتراضی در مقابل شهرداری و فرمانداری این شهر برپا کردند. این کارگران بابت مطالبات معوقه خود بارها دست به تجمع زده اند و پاسخ درخوری از مسئولین نشنیده اند.
طبق خبرهای ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران کارگران شهرداری دزفول با بیش از ۱۰ سال سابقه کار که تعداد آنان نزدیک به ۱۰۰ نفر میباشد از دی ماه سال گذشته تا کنون حقوق دریافت نکرده اند و حقوق ماههای بهمن و اسفند سال ۹٦ ،عیدی وپاداش سال ۹۵ و ۹٦ ، سنوات سال ۹۴ را طلبکار هستند و کارفرما ۷ ماه بیمه تامین اجتماعی آنان را واریز نکرده است.
اما متاسفانه شهردار دزفول با کمال بی شرمی پاسخ بی تعهدی خود و پیمانکارانش را که موجب خانه خرابی کارگران شده است را با تهدید به اخراج داده است طبق نقل قول از طرف کارگران وی گفته است که همین است که هست، اگر به اعتراض ادامه بدهید، اخراج میشوید.

۳۱ فروردین ۱۳۹۷

****************

کارگران گروه ملی در حمایت از همکارانی که از ورودشان

به شرکت ممانعت شده دست به تجمع مقابل ساختمان حراست زدند.

امروزصبح یکشنبه ۲٦ فروردین کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در محوطه شرکت تجمع اعتراضی برپا کردند
کارگران این شرکت پس از بسته شدن کارتها و ممنوع الورود شدن تعدادی از همکارانشان توسط مدیریت دست از کار کشیدند و در مقابل دفتر حراست و امور اداری تجمع اعتراضی برپا کردند و خواهان باز شدن کارتهای همکارانشان که به دستور مدیر حراست مسدود شده بود شدند
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران بعلت نبود مواد اولیه فقط بخش لوله سازی این شرکت که حدود ۴۰۰ نفر در آن مشغول بکار هستند ،فعال میباشد که در دو روز گذشته به دلیل اعتراض به اخراج همکارانشان دست از تولید کشیده اند و مانع بارگیری وفروش ضایعات شدند
طبق خبرها ی رسیده یکی از کارگران بنام رحیم سعیدی امروز صبح در مقابل درب کارخانه دستگیر و به پلیس امنیت و اطلاعات منتقل میشود
ریاست اداره حراست نیز به کارگران اخراجی عنوان کرده است که حکم جلب و بازداشت برای حدود ۵۰ نفر از کارگران صادر شده که بتدریج توسط پلیس دستگیر خواهند شد
برای ایجاد رعب و وحشت میان کارگران ، روابط عمومی شرکت طبق اطلاعیه ای اعلام کرده که از امروز با تجمع کنندگان و معترضان برخورد قانونی صورت میگیرد و فسخ قرارداد میشوند اما کارگران اعلام کردند تا همکاران اخراجی به سر کارخود باز نگردند این اعتراض و اعتصاب ادامه خواهد داشت

۲٦ فروردین ۱۳۹۷

****************

فشار، ارعاب و سرکوب کارگران گروه ملی فولاد اهواز کلید خورد

به دنبال مقاومت شجاعانه و حق طلبانه کارگران فولاد اهواز در سال گذشته که با بیست و هفت روز اعتراض، اعتصاب و تجمع متحد و پر قدرت خود توانستند دو ماه معوقات مزدی خود را در اخرین روزهای سال بگیرند
در سال جدید کارفرمای گروه ملی فولاد اهواز با استفاده از نیروهای امنیتی، فشار، ارعاب و سرکوب، کارگران مقاوم گروه ملی فولاد را در دستور خود قرار داده است
بنا به گزارش های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در روز چهارشنبه ۹۷/۱/۲۲ یکی از کارگران گروه ملی اهواز به نام اقای حافظ کنعانی به پلیس اطلاعات و امنیت احضار می شود که پس از چند ساعت بازجویی آزاد می گردد
در ادامه روز پنج شنبه ۹۷/۱/۲۳ پلیس برای ارعاب کارگران به درب منزل سه نفر از کارگران گروه ملی اهواز مراجعه می کند که هر سه انان در منزل حضور نداشتند به موازات همین ارعاب پلیس امنیت، کارفرما برای فشار و سرکوب کارگران از دو روز پیش، کارت ورود به شرکت تعدادی از کارگران را مسدود می کند که حراست مانع از ورود آنها به کارخانه می شود، فعلا اسامی سه نفر به نام های‌ آقایان کریم سیاحی، پیمان شجراتی و رحیم سعیدی به دست ما رسیده است
بنا به گزارش های رسیده هم اکنون سه واحد تولیدی شرکت تقریبا متوقف است اما کارگران واحد لوله سازی که فعال است در اعتراض به اقدامات و فشارهای وارده به همکاران خود و در همبستگی با انها دست از کار کشیدند و اعلام کردند این نخستین واکنش آنها به فشار، ارعاب و سرکوب همکاران خود می باشد و در صورت ادامه این وضع، دست به اعتراض های گسترده تری خواهند زد

۲۴ فروردین ۱۳۹۷

****************

رحمان گلچهره: هفت تپه، روی دوش سرنیزه ها!

سرمایه و مدافعانش ،به جنگی آشکار، نابرابر و بیشرمانه ،علیه هست و نیست ما کارگران و نیروی کارمزدی در ایران روی آورده و هم اکنون ، با قشونی که همواره پیشقراول تعرض سرمایه در کشمکش کارگران و کارفرما نقش ایفا کرده ، هفت تپه را بر روی سرنیزه ها «فتح » کرده است . همه حضرات ذینفع از کار کارگران ، از کارفرما و نماینده شهر، تا فرماندار و رئیس قشون ، اشغال و روشن سازی کوره ها با جبر سرنیزه را لبخند زنان مژده دادند.
شما «مالکان» هفت تپه و مدافعان نظم سرمایه!
با تمام ارکان و نهادهای اعمال قدرت ، از اتحاد کارفرما و فرماندار و امام جمعه، تا نیروهای حفظ امنیت سود سرمایه، تمام قد در برابر اعتراضات و اعتصابات بر حق ما کارگران در دفاع از معیشت و زندگی ، و در تلاش علیه تهاجم غیر انسانی به چندر غاز مزد و مطالبات به گرو گرفته شده مان ، به یک صف شدید.
به عریان ترین و گستاخانه ترین شکل ممکن، چهره کریه و ضد
انسانی نظم سرمایه را با تمام قوانین نوشته و نانوشته ضدکارگری موجود ، علیه زندگی و زیست ما کارگران و مزدبگیران بنمایش گذاشتید،
تمام ارکان و نهادهای مدافع استثمار و غارت دسترنج و گروکشی نان ما کارگران را ، حتی با عدم پای بندی به تعهدات و قوانین کذائی نیم بندی که خود رقم زده اید، با تمام وعده وعیدهای فریبکارانه، که هدفی جز
تحمیق و پراکنده ساختن صفوف متحدانه اعتراضی ما کارگران را در پی نداشت،
از احظار فله ای کارگران معترض و بخدمت گرفتن دادگاه ها و قشون کشی دائمی و دندان قروچه رفتن ،تا اجیر اراذل/ اوباش و هفت تیرکشی، در کنار تحمیل گرسنگی و تحقیر منزلت معاش کارگران(نسیه بری)،
تمام کارنامه «درخشان» شما مالکان کارخانه و سرمایه ، و تمام نهادهای
ذینفع و مدافع تان در پاسخ به خواست کارگران بوده است.
و هم اکنون ،تعرض و سرکوب علیه اعتصاب بر حق کارگران و روشن کردن کوره ها و تمکین اجباری به کار با زور سرنیزه و تهدید بگیر و ببند، و ممانعت از ورود کارگران معترض به کارخانه …
برای ما کارگران ، بطور یقین پیش از آنکه نشان از قدرت و مشروعیت تان باشد، بیانگر ضعف، دست پاچگی و آخرین تیر ترکش شما در برابر اراده و توان متحدانه ما کارگران است.
جناب کارفرما ،حضرات و نهادهای مدافع خانه خرابی کارگران هفت تپه!
اینگونه «فتح » کردن دروازه های فقر و سرکوب کارخانجات هفت تپه، به زور قشون، نه تنها نشان از افتخار غرور آور شما و رضایت ما کارگران نیست ، که به باور ما کارگران، استیصال و درماندگی شماست، تصویر بی لیاقتی وحرص سودجویی تان به بهای تحمیل فقر ،گرسنگی و گرو کشی مزد و نان هزاراران انسان زحمت کشی ست ،که ارتزاق ، ثروت اندوزی و بریز و بپاش تان از قبل غارت مزد آنهاست.
عریان شدن بی نقاب از ماهیت کریه ضدکارگری و ضدانسانی تان در دفاع از عقب مانده ترین نظم سرمایه به بهای تحمیل فقر و خانه خرابی هزاران خانواده کارگریست.
این «فتح الفتوح» با زور قشون، به جهت شکستن مقاومت و تلاش ما کارگران در دفاع از معیشت و هست و نیست خود ، نه تنها ما را به عقب نخواهد راند ، که نشان از بجلو آمدن ماست. میگوئید نه!
به انعکاس مبارزات و تلاش متحدانه برحق مان، بر چهره و رفتار خود نگاه کنید،
تمام ارکان و نهادهایی که با پول و دسترنج ما بر پا داشته اید ، علیه ما
بسیج کرده اید،
اما ! تلاش ، پیشروی و دست آوردهای مبارزاتی ما ،چه در هفت
تپه و چه دوشادوش و تنیده شدن در جنبش کارگران و کارمزدی، در فولاد ، در هپکو و واحد، در جنبش معلمان و بازنشستگان و….، برای تغییر این شرایط نفرت آور و بهبود وضعیت موجود، غیر قابل انکار است!
آقایان!
سرنیزه بدست روی بشکه باروتی مملو از نفرت و انزجار کارگران از وضعیت نکبت باری نشسته اید ،که خود کاشته اید !
درست است که سالها ،مدام برای جیب و سفره کارگران نقشه ریختید و نان شان را به گرو گرفتید،
مدام سرش قشون ریختید و …..،یا فریب وعده ها را پیش کشیدید تا وادار به تمکین اش کنید.
کارگران هفت تپه که بیکار ننشستند تا که تباهی زندگی شان را نظاره کنند.
هر بار متحدتر و قدرتمندتر از قبل بجلو آمده اند،
میگوئید نه!
پشت سرتان را نگاه کنید!
ما کارگران اراده مستقیم خود،
یعنی مجمع عمومی را بعنوان
موثرترین ابزار تصمیم گیری و دخالت گری در تغییر و بهبود شرایط مان ، بجلو آوردیم.
در هفت تپه! حضور قدرتمند زنان کارگر وخانواده های کارگری، بعنوان ستون محکم،شانه به شانه،
درکارخانه و کف خیابان، در دفاع از حقوق انسانی مان ، جزو سیمای ماست.
اعتصاب،دیگر بعنوان قدرتمندترین بستر متحدانه دسترسی به مزد و مطالبات برحق انسانی ، نشان خودش را بر اعتراضات مان حک کرده است.
آقایان!
پاسخ هیولای فقر و گرسنگی را سرنیزه نیست،شما بر کوهی از نفرت و انزجار و اراده مصمم کارگران برای تغییر وضعیت غیرانسانی که خود ساخته اید نشسته اید !

۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۷

****************

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته کیان تایر مقابل درب کارخانه کیان تایر

کارگران بازنشسته کیان تایر دیروز سه شنبه ۲۱/۱/۹۷ در مقابل درب ورودی کارخانه کیان تایر بار دیگر به دلیل اعتراض به عدم پرداخت سنوات پایان خدمت خود دست به تجمع اعتراضی زدند در این تجمع کارگران بازنشسنه کیان تایر با یک زنجیره انسانی در جاده ساوه از سه راه بوتان نبش کارخانه کیان تایر بسمت اسلامشهر شدت اعتراض خود را به نمایش گذاشتند
بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه ازاد کارگران ایران، در حدود ۳۰۰ نفر از کارگران بازنشسته کیان تایر از ساعت ۹ صبح روز سه شنبه در اعتراض به پرداخت نشدن سنوات ایام خدمت ماهیانه ۵۰۰ هزارتومان که چندین سال است درگیر آن هستند در مقابل کارخانه کیان تایر تجمع کردند
طبق گزارشات رسیده با توجه به توافقی که میان نمایندگان بازنشستگان با وزارت صنعت و هیات حمایت از صنایع به عنوان کارفرمای کیان تایر به عمل امده بود، باید طی دو سال مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان به حساب ۴۰۰ بازنشسته کیان تایر واریز شود که تاکنون خلف وعده کردند و فقط در انتهای سال گذشته پس از مدتها مبلغ سه میلیون تومان به هر بازنشسته پرداخت کردند در عین حال هرکدام از کارگران بازنشسته این شرکت بابت سنوات بازنشستگی خود از ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان طلبکار میباشد و اگرپرداخت آن به همین منوال یعنی ۵۰۰ تومان در ماه ادامه یابد بیش از یک دهه طول خواهد کشید
کارگران بازنشسته کیان تایر چندین سال است این مشکل را دارند و به طور مکرر در مقابل وزارت صنعت و کارخانه تجمع اعتراضی برگزار کردند
به گفته کارگران معترض، تا پیش از اخرین واریز پول به حساب بازنشستگان در اسفند ماه سال گذشته ، هفت ماه بود که ریالی به حساب های آنان واریز نشده بود و همین موضوع برای کارگران مشکلات معیشتی زیادی ایجاد کرده است
در نتیجه تجمع اعتراضی دیروز، جلسه ایی توسط هیئت اجرایی کارخانه کیان تایر با اعضای منتخب نمایندگان کارخانه کیان تایر برگزار شد و مقرر گردید در تاریخ چهارشنبه۲۲/۱/۹۷ هیئت اجرایی کارخانه به همراه نمایندگان منتخب بازنشستگان و تعدادی از مسئولین ذیربط برای رفع موانع پرداخت مبالغ تعیین شده، زمان دقیق پرداخت تعیین شود
به گفته کارگر شرکت کننده در این تجمع این وعده و قول در حضور جمع کثیری از بازنشستگان و مامورین حراست داده شد
و مسئولین بدانند، ما تا دریافت آخرین ریال حق و حقوق مان کوتاه نمی آییم و دست از تلاش و پیگیری برنخواهیم برداشت

۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۷

****************

در ادامه سرکوب و احضار و بازداشت کارگران شرکت نیشکر هفت تپه،

اسماعیل بخشی یکی از نماینده های کارگران نیز احضار شد

صبح امروز در ادامه سرکوب، احضار و بازداشت کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، اسماعیل بخشی یکی از نماینده های کارگران این مجتمع بزرگ کشت و صنعت نیز توسط پلیس امنیت از طریق تماس تلفنی احضار و ایشان ساعت ۵ بعد از ظهر امروز ۱۲ فروردین ماه در محل این نهاد امنیتی مورد بازجوئی قرار گرفت و بنا به دستور دادستانی شوش تا اطلاع ثانوی به شرکت ممنوع الورود و احضاریه ای کتبی نیز مبنی بر حضور او در دادسرای شهرستان شوش در ساعت ٨ صبح روز سه شنبه ۱۴ فروردین ماه به وی ابلاغ گردید.
احضار و بازجوئی اسماعیل بخشی امروز در حالیست که قبلا نیز برای وی پرونده ای تشکیل شده است و بر اساس آن ایشان به برپائی تجمعات غیر قانونی و تشویش اذهان عمومی متهم شده است.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران از شرکت نیشکر هفت تپه، امروز علاوه بر احضار و ممنوع الورود کردن اسماعیل بخشی به شرکت، ساعت یازده و نیم صبح معاونت نیروی انتظامی شهر شوش به همراه تعداد دیگری از مامورین انتظامی با ورود به قسمت کوره بخار کارخانه، اعلام کرد بنا بر دستور شورای تامین شهر و دادستانی شوش ماموریت دارد به هر نحوی شده است کوره بخار را روشن کند.
وی در اجرای این دستور به کارگران قسمت کوره بخار کارخانه اعلام کرد ماموریت دارم هر کسی را که از دستور روشن کردن کوره سرپیچی کند همینجا دستبند زده و بازداشت کنم.
بنا بر این گزارش، علیرغم مقاومتی که کارگران در روشن کردن کوره بخار از خود نشان دادند اما معاونت انتظامی شهرستان شوش با تهدید به بازداشت فوری کارگران و موکول کردن آزادی همکاران بازداشتی آنان به روشن کردن کوره بخار موفق شد کارگران را وادار به راه اندازی کوره کند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم روشن کردن جبری کوره بخار توسط معاونت انتظامی شهرستان شوش، کارگران شیفت بعد از ظهر کماکان از حضور در محل کار خودداری کردند و اعتصاب در این مجتمع بزرگ کشت و صنعت که از روز هفتم فروردین ماه آغاز شده است همچنان ادامه دارد.

۱۲ فروردین ماه ۱۳۹۷

****************

تداوم سرکوب و تحمیل فقر و گرسنگی مطلق به کارگران شرکت نیشکر هفت تپه

را قویا محکوم میکنیم و خواهان رسیدگی فوری و بی چون و چرا به خواستهای آنان هستیم

علیرغم اینکه از تابستان سال گذشته شرکت نیشکر هفت تپه بطور مداوم و هر روزه ای صحنه رو در روئی هزاران کارگران این مجتمع بزرگ کشت و صنعت با کارفرما و عوامل امنیتی و انتظامی بوده است و این رو در روئی ها و کشمکشها تا آخرین ساعات پایان سال ۹٦ ادامه داشت با این حال کارفرما و مسئولین شهر شوش نه تنها به هیچیک از وعده های خود برای پایان دادن به مصائب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه عمل نکردند بلکه در اولین روزهای سال نو بی آنکه فکری به حال پرداخت دستمزدهای معوقه آنان بکنند دست به تهیه طرح اخراج صدها کارگر و حراج زمینهای شرکت زدند و همین امر باعث شد تا هزاران کارگر شرکت نیشکر هفت تپه از روز سه شنبه گذشته و در حالی که فقط ۷ روز از آغاز سال نو گذشته بود دست به اعتصاب و اعتراض بزنند و تعدادی از آنان پس از یکسال رنج و محنت به جای اینکه با دستی پر در کنار خانواده هایشان ایام سال نو را سپری کنند با سرکوب وحشیانه نیروهای امنیتی و انتظامی مواجه و عزیزترین روزهای سال را در بازداشت بگذرانند.
بر اساس آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، روند سرکوب و ارعاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که از اولین روزهای سال نو با اعلام تعطیلی کذائی شرکت و تیراندازی عوامل کارفرما به کارگران در روز چهارشنبه هشتم فروردین ماه آغاز شده بود روز پنج شنبه با دستگیری و ضرب و شتم کارگران وارد مرحله سرکوبگرانه تری شد و صبح امروز نیز تعداد دیگری از آنان علیرغم وعده ای که فرمانداری برای رسیدگی به خواستهایشان با حضور در محل شرکت داده بود به دادستانی شهر شوش احضار و سعید منصوری و جاسم حمدانی بعلاوه ۵ کارگر دیگر که هنوز اسامی شان بدست ما نرسیده است در محل شرکت و منازلشان بازداشت شدند.
اسامی کارگرانی که روز پنج شنبه دستگیر و همچنان در بازداشت هستند عبارتند از: ۱- حسن نعامی ۲- حمید کثیر ۳- کریم دبات ۴- مجید چعب ۵- احمد چنانی ٦- کریم زبید همچنین اسامی تعدادی از حدود بیست کارگری که به دادستانی شهر شوش احضار شده اند به شرح زیر است: ۱- سید حسن فاضلی ۲- فواد الکثیر ۳- ساجد الکثیر۴- حسن الکثیر ۵- محمد خنیفر ٦- سعید منصوری ۷- مهدی ثاعمی ٨- چاسب حمدانی
علاوه بر اینها در طول سال گذشته بیش از یکصد نفر از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه احضار و مورد دستگیری واقع شده اند و یکی از کارگران بخش کشاورزی در اعتراض به عدم پرداخت مزد با انداختن خود به کانال آبیاری مزرعه نیشکر خودکشی کرد.
احضار، دستگیری و ضرب و شتم کارگران شرکت نیشکر هفت تپه از اواسط تابستان گذشته و از اولین روزهای سال نو در حالی بطور بی وقفه ای ادامه دارد که هم اکنون هزاران کارگر این مجتمع بزرگ کشت و صنعت بخشی از حقوق دی ماه و حقوق ماههای بهمن و اسفند سال گذشته و عیدی و پاداش خود را دریافت نکرده اند و کارفرما با همدستی مسئولین شهر شوش با توسل به وعده های دروغین و تکیه به نیروی سرکوب حکومتی تلاش دارد هزاران کارگر این مجتمع بزرگ کشت و صنعت را همچون بردگان اعصار گذشته به کار با شکم گرسنه وادار نماید.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با جلب توجه افکار عمومی و سازمانها و نهادهای بین المللی کارگری نسبت به سرکوب و تحمیل بردگی قرون وسطائی سیستماتیک به هزاران کارگر شرکت نیشکر هفت تپه و با تاکید به رسیدگی فوری و بی چون و چرا به خواستهای آنان و خلع ید از مالکیت مشتی دزد و غارتگر بر شرکت نیشکر هفت تپه، نسبت به تداوم سرکوب و تحمیل فقر و گرسنگی به هزاران کارگر این شرکت هشدار میدهد و دولت روحانی و مسئولین استان خوزستان را مسبب اصلی تمامی مصائبی میداند که به آنان و خانواده هایشان تحمیل شده است.

یازدهم فروردین ماه ۱۳۹۷

****************

تعقیب و گریز کارگران نیشکر هفت تپه از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی

پس از تجمع کارگران نیشکر هفت تپه در مقابل فرمانداری در روز چهارشنبه ٨ فروردین و سخنرانی معاون فرماندار و دادن قولها و وعده های پیگیری مشکلات کارگران در جمع آنان برای ۱۵ الی ۲۰ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه از طرف دادستانی شهر شوش احضاریه کتبی صادر شد.
در این احضاریه قید شده بود که در ساعت ۹ صبح روز شنبه ۱۱ فروردین این کارگران به دادستانی شوش مراجعه کنند. صبح امروز شنبه ۱۱ فروردین تمامی این کارگران ازساعت ۹ تا ۱۲ ظهر به صورت جداگانه به این دادستانی مراجعه نمودند ولی مسئولین حاضر در دادستانی به آنان میگویند که امروز تعطیل رسمی است و دادستانی نیز تعطیل میباشد.
ساعت یک بعد از ظهر امروز نیروی انتظامی بهمراه نیروهای امنیتی به شرکت نیشکر هفت تپه وارد میشوند و میگویند حکم جلب این کارگران بدلیل عدم حضور در دادستانی و وجود شاکی خصوصی (رستمی) برای آنان صادر شده است.
نیروی انتظامی و امنیتی بعد از دستگیری تعدادی از کارگران در شرکت نیشکر هفت تپه جهت دستگیری مابقی، به آدرسهای مسکونی آنان مراجعه میکنند.
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران تا کنون سعید منصوری وحبیب چنانی جزو دستگیر شدگان هستند در ضمن برادر فواد حجازی را به جای وی دستگیر نمودند.
تعقیب و گریز نیروی انتظامی و امنیتی جهت دستگیری این کارگران تا انتشار زمان تنظیم این خبر (چهار و نیم بعد از ظهر) در هفت تپه و شهرکهای مسکونی کارگران ادامه دارد.

۱۱ فروردین ۱۳۹۷

****************

هشدار به کارگران، تشکلها و سازمانهای کارگری

پیرامون جریان حکومتی با نام "اتحادیه کارگران ایران"

طی ماههای گذشته بخشی از عوامل نهادهای حکومتی کارگری با مشاهده بالندگی و خیزهای رو به پیش جنبش کارگری و عجز و ناتوانی شان در مهار اعتصابات و اعتراضات کارگری، در صدد بر آمده اند تا از طریق موازی سازی با تشکلهای مستقل و اصیل کارگری و بر این بستر ایجاد سر درگمی در جنبش کارگری ایران، سدی در برابر پیشروی این جنبش و تقویت تشکلها و نهادهای مستقل کارگری ایجاد کنند.
البته که بکار گیری این سیاست از سوی تشکلها و نهادهای دست ساز و حکومتی کارگری موضوع تازه ای نیست. اما از آنجا که هم سیاست سرکوب و نابودی تشکلهای مستقل کارگری و هم سیاست اتحادیه سازی و چهره سازیهای آنان در مراکز تولیدی و صنعتی از قبیل پتروشیمی ها و دیگر مراکز کارگری در طول سالهای گذشته با هوشیاری کارگران به شکست کشانیده شده است اینک در صدد بر آمده اند تا با جعل زیرکارانه نام اتحادیه آزاد کارگران ایران، هم دست به جاسوسی از روابط اتحادیه ما در مراکز کارگری بزنند و هم با ایجاد سر در گمی در میان کارگران و افکار عمومی، اهداف ضد کارگری خود را به پیش برند.
این جریان که از چند ماه پیش فعالیت خود را با یک کانال تلگرامی تحت عنوان"اتحادیه کارگران ایران" آغاز کرده است با حذف کلمه "آزاد" از نام اتحادیه ما که کمتر کسی در نگاه اول متوجه آن میشود تور خود را در میان کارگران و حتی برخی تشکلها و نهادهای مستقل کارگری پهن کرده و تلاش دارد با توسل به چنین شیوه رذیلانه ای، اعتبار اتحادیه آزاد کارگران ایران را در میان کارگران سراسر کشور در راستای اهداف ضد کارگری خود بکار گیرد.
ما همانگونه که در بیانیه ۱٦ آبانماه خود پیرامون کانال تلگرامی این جریان جاسوسی و ضد کارگری اعلام کردیم بر این باوریم سرمایه داری حاکم بر ایران، توام با سرکوب تشکلهای مستقل کارگری و خانه نشین کردن فعالین این تشکلها، در صدد است تا با موازی سازی با تشکلهای مستقل کارگری و براه انداختن جریانات رنگارنگ و متعدد در جنبش کارگری ایران، مرز تشکلها و نهادهای مستقل و اصیل کارگری را با جریانات کارگری حکومتی، کم رنگ و مخدوش کرده و با جا انداختن آنها در درون جنبش کارگری ایران، دست به لوث کردن امر تشکل یابی کارگری و تضعیف تشکلها و نهادهای مستقل کارگری موجود بزند.
ما با جلب توجه تشکلها و سازمانهای مستقل کارگری به این مهم، بر ضرورت افشای جریان سازیهای ضد کارگری حکومتی تاکید و بدینوسیله از همه کارگران عضو و مرتبط با اتحادیه در سراسر کشور میخواهیم با افشاگری در مورد کانال تلگرامی با نام مخدوش "اتحادیه کارگران ایران" و یا فراخوانهایی با این نام، در ارتباطات خود با اتحادیه ما و یا توجه به فراخوانها به آرم و گزینه "آزاد" در نام اتحادیه توجه نمایند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران - دهم فروردین ماه ۱۳۹۷

****************

دومین روز اعتصاب سراسری کارگران نیشکر هفت تپه

در پی اعتصاب و اعتراض روز گذشته ی کارگران نیشکر هفت تپه و بی پاسخی مسئولین این شرکت، امروز چهارشنبه ٨ فروردین ماه از دقایق اولیه صبح، ابتدا کارگران بخش های کشاورزی دست به اعتصاب زده و در محوطه شرکت تجمع کردند و سپس کارگران قسمتهای مختلف شرکت نیشکر هفت تپه به آنان پیوستند.
کارگران وقتی دیدند که هیچ مدیر و مسئولی برای پاسخ دهی به آنان وجود ندارد همگی به سمت کوی ایلام در هفت تپه ی بالا (محله مسکونی مهندسین شرکت) حرکت کردند.
در بدو ورود کارگران خشمگین با حراست شهرک درگیر شدند و پس از عبور از حراست به سمت منازل مسکونی رستمی و اسد بیگی و دیگر مهندسین شرکت حرکت کردند.
در این بین نیروهای بادیگارد رستمی و اسدبیگی و مهندسین با کارگران درگیر شدند و یکی از آنان که قابل شناسایی توسط کارگران بود، شروع به تیراندازی کرد.
اما کارگران عقب ننشستند و خشمگین تر از پیش با این نیروها درگیر و به سمت منازل هجوم آوردند و باعث فرار آنها و مسئولین کوی ایلام شدند.
طبق گفته کارگران با این همه بی حقوقی تحمیل شده و کار در دمای بالای ۶۰ درجه، روی کارگر اسلحه میکشند و به خودشون اجازه ی شلیک گلوله هم میدهند انگار کارگران برده ی آنان هستند.
طبق گزارشات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز کارگران قصد رفتن به سه راه خونساری را داشتند اما بعد از این درگیری و تصادف دو ماشین از کارگران در این مسیر که منجر به زخمی شدن آنان و انتقالشان به بیمارستان گردید به شرکت نیشکر هفت تپه بازگشتند وبه اعتصاب خود ادامه دادند.
طبق همین گزارش در شب گذشته نیز در شیفت بعد از ظهر و شبکار، مدیریت با همکاری نیروی انتظامی سعی در بارگیری شکر موجود در انبار شرکت را نمود که با تجمع بموقع کارگران در مقابل درب انبار شکر و درگیرشدنشان با نیروهای اعزام شده از بارگیری کیسه های شکر ممانعت بعمل آوردند.

٨ فروردین ۱۳۹۷

****************

همه کارگران نیشکر هفت تپه متحدانه به اعتصاب پیوستند

صبح امروز ۷ فروردین ماه بعد از انتشار لیستی از اراضی پلاک های مختلف واگذار شده به محصولگرا و خبر اخراج تمام نیروهای اقبالی و روز مزد در اردیبهشت ماه ،در ابتدا تمام کارگران بخشهای کشاورزی دست از کار کشیدند و در محوطه شرکت تجمع نمودند.
پس از دقایقی تمام کارگران قسمتهای مختلف شرکت نیشکر هفت تپه اعم از کارخانه، خوراک دام وتجهیزات ،مهندسی، فضای سبزوحتی ترابری و حراست به کارگران کشاورزی پیوستند و در محوطه شرکت جمع شدند و پس از بی پاسخی مسئولین شرکت دست به راهپیمایی در بازارچه محله هفت تپه با سر دادن شعارهایی همچون "نه رستمی نه بیگی شرکت بشه دولتی" و "کارگر هفت تپه گرسنه است گرسنه است" زدند.
کارگران خشمگین در مسیر راهپیمایی بنرهای تبریک سال نو را که توسط کارفرمای شرکت در منطقه هفت تپه نصب شده پاره کردند و آتش زدند و در جلوی درب ورودی اصلی شرکت با آقای ارپناهی یکی از پیمانکاران محصولگرا درگیر شدند و با وساطتت نیروی انتظامی از مهلکه جان سالم بدر برد.
کارگران نیشکر هفت تپه در آخرین روزهای سال ۹٦ بابت عدم تحقق وعده های داده شده دست به اعتصاب زدند و مقرر شد تمامی شکرهای تولید شده در انبار دپو شود و پول فروش آن جهت پرداخت مطالبات کارگران هزینه شود
کارگران نیز در این مدت از بارگیری شکر جلوگیری کردند و نگذاشتند یک کیسه شکر هم از شرکت خارج شود فقط قسمتی از کارگران حقوق بهمن ماه را دریافت نموده است. و اکثرکارگران حقوق بهمن را دریافت نکرده ند. در ضمن حقوق اسفند و عیدی و پاداش آنان نیز پرداخت نشده است.
واگذاری زمینهای کشاورزی به پیمانکار، کارگران فعلی مشغول در این بخش را بیکار خواهد کرد.
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران کارگران هشدار دادند که اگر به خواستهای آنان توجهی نشود فردا در سه راه خانساری تجمع خواهند کرد و جاده ترانزیتی اهواز اندیمشک را خواهند بست.

۷ فروردین ۱۳۹۷

****************

پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران به مناسب آغاز سال ۱۳۹۷

بار دیگر بهار با سرسبزی و طراوتش و سال نو با امیدهایش از راه رسید. جوانه ها از دل زمین سر بر آوردند و ما انسانها با تمام امیدها و آمال و آرزوهایمان برای سعادت و خوشبختی قدم در سال نو میگذاریم.
اما علیرغم این همه امید پایان ناپذیر در وجود ما انسانها، چهل سال است زندگی ما کارگران ایران بِه از سال پیش نشده است و هر سال با فقر و فلاکت بیشتری نسبت به سال پیش قدم در سال نو گذاشته ایم. با اینحال، سال نود و شش با دی ماه خیره کننده اش و زمستانی متفاوت از سالهای گذشته، بارقه ی امید را برای به کرسی نشاندن تحولات انسانی در کشور، در دلهای ما کارگران و مردم آزاده ایران بارور کرد.
کیفیت و کمیت اعتصابها و تجمعات اعتراضی ما کارگران در سراسر کشور و مبارزات بی وقفه ای که کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، هپکو، آذر آب، نیشکر هفت تپه و بسیاری دیگر از مراکز تولیدی و صنعتی در مبارزه برای دستیابی به مطالباتشان به پیش بردند متفاوت از سالهای گذشته و مالامال از تجارب ارزنده ای بود که بی تردید در سال نو، در رشد و شکوفائی مبارزات طبقه کارگر ایران برای خلاصی از شرایط جهنمی موجود، تاثیرات تعیین کننده ای از خود بر جای خواهد گذاشت.
ما کارگران ایران در سال نود و شش، بسیاری از یاران و همکارانمان را که نتیجه مستقیم تحمیل بی حقوق از سوی سرمایه داری حاکم بر ایران بود از دست دادیم، از اهواز و هفت تپه و تا تهران و اراک و جای جای کشور مورد سرکوب و بازداشت و تعقیب قضائی قرار گرفتیم، صدها هزار نفر از ما بدلیل تعطیلی کارخانجات آواره خیابانها شدیم، میلیونها نفر از ما بدلیل پایین بودن حداقل مزد تا چندین برابر زیر خط فقر و عدم پرداخت همین دستمزدها شرمسار خانواده و فرزندان خردسال خود شدیم، دهها و صدها هزار نفر از ما خطرات سرکوب و بازداشت و وارد آمدن فشارهای روحی و روانی ناشی از اعتصاب و تجمع را به خود و خانواده هایمان به جان خریدیم اما علیرغم اینهمه مصائب زانوی غم بغل نکردیم، لحظه ای در دفاع از حقوق انسانی خود از پای ننشستیم و تا واپسین روزهای سال و در جایی همچون شرکت نیشکر هفت تپه و بسیاری مراکز دیگر تا واپسین ساعات پایان سال ایستادیم و برای دستیابی به مطالباتمان جنگیدیم.
و اینک در واپسین ساعات سال ۹۶ علیرغم اینکه با رنج و اندوه و سفره ای خالی قدم به سال نو میگذاریم فرا رسیدن بهار را عزیز و گرامی خواهیم داشت و سال نو را با اتکا به دستاوردهای مبارزات تاکنونی خود و قدرت اتحاد و همبستگی مان به سالی سراسر مبارزه و پیشروی به سوی دستیابی به یک زندگی انسانی و برپائی دنیائی بهتر تبدیل خواهیم کرد.

سال نو به کارگران، مردم آزاده ایران و بویژه

زندانیان صنفی و سیاسی و خانوادهای آنان مبارک باد.

بهاران خجسته باد

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز پس از بیست و شش روز

اعتصاب و تجمعات اعتراضی بی وقفه به بخش مهمی از خواستهای خود دست یافتند

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز پس از ۲٦ روز اعتصاب و تجمعات بی وقفه در مقابل استانداری خوزستان و راهپیمائی های متعدد در سطح شهر اهواز موفق به دریافت دو ماه از سه ماه حقوق معوقه و عیدی خود شدند.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که از روز دوم اسفند ماه دست به اعتصاب زده بودند با مصائب بیشماری در روند اعتراضات خود مواجه شدند و علیرغم بی توجهی های محض کارفرما و مسئولین استانداری خوزستان به خواستهایشان و همچنین تهدیدات و بازداشتهایی که از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی صورت گرفت لحظه ای در مبارزه برای دستیابی به مطالبات بر حق شان از پای ننشستند و متحد و مصمم تا ظهر دیروز به اعتصاب و تجمعات روزانه خود در مقابل استانداری خوزستان ادامه دادند.
بدون تردید اعتصاب ۲٦ روزه کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز برگ درخشانی از مبارزات سخت و طاقت فرسای طبقه کارگر ایران در مقابله با شریط مشقت باری است که سیستم سرمایه داری حاکم بر کشور به ما کارگران تحمیل کرده است و میتواند راهنمای عمل ما کارگران در سراسر کشور در مبارزه برای دستیابی به خواستهایمان باشد.
هر چند این مبارزه بر سر دریافت حقوق معوقه و شرایط سختی بود که کارفرما به کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز تحمیل کرده بود اما این موفقیت و تجارب گرانبهای آن میتواند راه گشای پیشروی ما کارگران ایران در مبارزه برای دستیابی به یک زندگی انسانی و پایان دادن به شرایط مصیبت بار موجود باشد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با آرزوی موفقیت برای کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در سال نو و امید به پایان یافتن مصائبی که در سال نود و شش به آنان تحمیل شد، یاد و خاطره آرش محمدی را که قربانی تحمیل بی حقوقی، مطامع کارفرما و نظام ضد انسانی سرمایه داری شد گرامی میدارد و سال نو را صمیمانه به یکایک آنان تبریک میگوید.

مستحکم تر باد اتحاد و همبستگی سراسری کارگران ایران

۲٨ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

ادامه تجمعات اعتراضی کارگران گروه ملی صنعتی اهواز

در مقابل استانداری خوزستان در بیست و ششمین روز اعتصاب

صبح امروز یکشنبه ۲٧ اسفند ماه کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در بیست و ششمین روز اعتصاب به تجمع اعتراضی خود در مقابل استانداری خوزستان ادامه دادند و با سر دادن شعارهایی خواهان رسیدگی به خواستهایشان شدند.
تجمع امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در ادامه تجعات هر روزه آنان در مقابل استانداری خوزستان در حالی برگزار شد که ازطرف استاندار خوزستان اعلام شد یک ماه از سه ماه حقوق معوقه کارگران از سوی موسوی مالک شرکت امروز به حساب آنان واریز خواهد شد و یکماه دیگر نیز بعلاوه عیدی کارگران هم توسط استانداری از طریق بانک ملی تامین اعتبار شده و فردا واریز خواهد گردید. اما بیش از چهار هزار کارگر گروه ملی صنعتی فولاد اهواز با توجه به فرا رسیدن سال نو و شرایط بسیار مشقت باری که در نتیجه عدم دریافت حقوقهای خود درطول ماههای گذشته با آن مواجه بوده اند امروز در مقابل استانداری خوزستان با شعار " نه یکی نه دو تا، سه ماه حقوق و عیدی" خواهان پرداخت همه حقوقهای معوقه خود و عیدی هایشان شدند.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز از دوم اسفند ماه که دست به اعتصاب زده اند تا به امروز بطور روزانه به استثنای روزهای تعطیل در مقابل استانداری خوزستان دست به تجمع و همچنین راهپیمائی در خیابانهای اهواز زده اند. در طول این مدت آنان شاهد مرگ همکارشان آرش محمدی بدلیل بستری شدن در بیمارستان فاقد اتاق ای سی یو به خاطر عدم پرداخت حقوق و نداشتن تمکن مالی برای بستری شدن در بیمارستان مجهزتری بودند، ده نفر از همکارانشان بمدت یک هفته تحت بازداشت قرار داشتند، تعدادی از کارگران حین تجمع و راهپیمائی بدلیل شدت فشارهای وارده دچار اغما و بی هوشی شدند و دیروز ماشین پرایدی یکی از آنان را حین تجمع زیر گرفت.
اما علیرغم همه این مصائب و مشقاتی که در طول بیست و شش روز گذشته به کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز وارد شد آنان با عزمی قوی و متحدانه در مبارزه برای دستیابی به مطالبات برحق شان، تسلیم تهدیدها و بی توجهی های محض کارفرما و مسئولین استانداری به خواستهایشان و وعده های رنگارنگ آنان نشدند و تا به امروز بطور بی وقفه ای به اعتصاب و تجمعات اعتراضی خود ادامه دادند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران از گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، امروز بعد از ظهر یکماه از حقوقهای معوقه کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی به حسابهای آنان واریز شد و اگر وعده داده شده از سوی استانداری خوزستان درست از آب در بیاید فردا یکماه دیگر از حقوق و عیدی آنان نیز به حسابشان واریز خواهد شد. همچنین کارفرما اعلام کرده است از روز ۲۹ اسفند تا ۱۴ فروردین ماه ۹٧ شرکت تعطیل خواهد بود. کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند تا دریافت همه حقوقهای معوقه خود به اعتصاب و تجمعات اعتراضی شان ادامه خواهند داد.

۲٧ اسفند ۱۳۹٦

****************

پروین محمدی: نتیجه مذاکرات طولانی شما برای ما تنها مرگ به ارمغان میآورد

نمایش مضحکه تعیین مزد

ساعتها پشت دربهای بسته با هم بحث میکنند که چطور رقمی را اعلام کنند که باز یکسال دیگر در فقر و بدبختی و ناتوانی خانواده های ما کارگران را نگه دارند
لحظه به لحظه نمایش را پوشش خبری میدهند ،تا ۴ صبح بیدار میمانند و جلسه پشت جلسه که ما تصور کنیم اولا نمایندگان واقعی کارگران در حال چانه زنی با ابرکارفرمایان هستند و بعد بپذیریم دولت در این دعوا برای تعیین مزد نقش میانجیگری ما بین کارگران و کارفرمایان را بازی میکند
درصورتی که دولت نماینده ٨۰ درصد سرمایه گذاری در کشور است و خودش ابر کارفرمای ایران است
نماینده کارفرمایان حاضر در جلسه که نمایندگی بیست درصد سرمایه گذاری در کشور را بعهده دارد نوچه ی کارفرمای بزرگ (دولت) است میماند نمایندگان به اصطلاح کارگری که همگی منتخبین دولت هستند و بدون اجازه آن حق ورود به جلسه شورای عالی کار را ندارند
ما کارگران فعلا تا اجرای بند دوم ماده ۴۱ قانون کار نیاز به چانی زنی نداریم باید طبق هزینه سبد معیشت خانوار تعیین شده دستمزد سال بعد را بپردازند اصطلاح چانه زنی برای کشوری است که میخواهد بیشتر از حداقل هزینه سبد معیشت به کارگرانش بدهد نه اینجا که به قول آقای ظریفی آزاد (یکی از مدیران کل وزارت کار)در چند شب گذشته از صدا و سیما پخش شد،عنوان کردند که پایین ترین دستمزد را درسطح جهان داریم
به یمن رسانه ها و فضای مجازی دیگر نمیتوانند کتمان کنند که پایین ترین سطح دستمزد را داریم نمیتوانند پنهان کنند که سهم دستمزد کارگر در قیمت تمام شده ی کالا کمتر از ۵ درصد است درصورتی که درپیشرفته ترین کشورهای سرمایه داری این سهم به ٧۰ درصد میرسد سالها نمایشی را برگزار کردید که با افزایش دستمزد کارگران ،کارفرمایان دربهای شرکتها را میبندند اما دیدیم که با تعیین کمترین دستمزد هم هر سال تعداد بیشتری از کارخانجات تعطیل شد دستمزد ما کارگران بهانه بود سالها عنوان کردید با افزایش دستمزد تورم بالا میرود اما باز شاهد بودیم که تورم بالا رفت و سفره های ما خالی تر شد دستمزد ما کارگران بهانه بود
اکنون با بالا رفتن اطلاعات عمومی درمیابیم که سال ۵٨ به یمن پیروزی انقلاب دستمزد کارگران از ٦۳۰ تومان به ۱٧۰۱ تومان تغییر کرد یعنی بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت ولی نه درب کارخانه ایی بسته شد و نه تورمی بالا رفت
آقایان شورای عالی کار ۴۰ سال خوردید و چپاول کردید و فقر و تنگدستی و خودکشی و بیکاری و کلیه فروشی و کارتن خوابی و ...را به خانه ها و زندگی کارگران هدیه کردید چه فرزندان جوانی که جلوی چشمانمان پرپر شد از مریضی و سوتغذیه و آرزوهای برباد رفته و...
چه شرمساریهایی که هر ماهه با این سطح دستمزد در بین عزیزانمان کشیدیم نسلی را نابود کردید و دست بردار نیستید چطور خجالت نمیکشید که هزینه سبد خانوار را محاسبه میکنید و منتشر میکنید سبدی که کمترین و حداقل ترین سبد برای زنده ماندن در این جهنمی است که درست کرده اید باز میروید در اتاقهای دربسته ساعتها وقت میگذارید که از این حداقل مرگ هم بزنید و کمترش کنید ?!!!
شرمتان باد
دیگر نمیتوانید این چرخه را ادامه دهید
نمیگذاریم
تا حق خود نگیریم از پای نمینشینیم

پروین محمدی نماینده سابق کارگران صنایع فلزی ایران

۲٧ اسفند ۱۳۹٦

****************

پیام جمعی از کارگران شرکت سیمگون ارسالی به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

گزارشی از وضعیت بحرانی کارگران شرکت سیمگون

کارگران شرکت سیمگون قزوین چهارده ماه حقوق و سه سال عیدی معوقه طلب دارند.
هفت ماه حقوق سال ۹۵و هفت ماه حقوق سال ۹۶ طلبکارند.
از شهریور تا اسفند سال ۹۵ و شهریور تا اسفند امسال را حقوق پرداخت نکرده اند
عیدی با احتساب امسال،سه سال میشه که واریز نکردند
میگن پول نداریم
بیمه به موقع واریز نمیشود،الان دفترچه هامون اعتبار ندارد،وقتی بیمار میشویم به دلیل بی پولی معمولا نزد دکتر نمیرویم
حدود ۱۱۰ نفر پرسنل دارد
شیرآلات بهداشتی تولید میکند
میانگین سابقه کارگران حدود بیست سال هست
از سال ۷۲به صورت خصوصی تاسیس و شروع به کار کرد.
قرارداد ها همه یک ماهه است
کوچکترین نظارتی بر روی شرکت نیست.
آدرس شرکت : قزوین، کیلومتر ۳، جاده رشت
بیش از بیست بار در داخل شرکت اعتراض و اعتصاب کردیم که هر بار با اخراج عده ای، کارگران را سر جایشان نشاندند
تولید کارگاه گاهی خوب و گاهی بد هست. معمولا تک شیفت و گاهی دوشیفت کار میکنیم
به اداره شکایت کردیم، راه به جایی نبردیم. آنقدر لفت دادند و تهدید کردند که پس از ۶ ماه مجبور شدیم شکایت را ادامه ندیم
کارفرما از استانداری نامه آورده اند که توقیف اموال صورت نگیرد
تشکل کارگری نداریم
کارگران چهاردرصد باز نشستگی را با فروختن اموال خود واریز میکنند. قسمتی از شرکت سختی کار دارد.
همه جا کارگر بازنشست میشود جشن میگیرند، ما عزا میگیریم.
وضعیت کارگران فوق بحرانی است. لطفا اطلاع رسانی کنید

****************

بیست و پنجمین روز اعتصاب و اعتراض کارگران گروه ملی فولاد اهواز

امروز شنبه ۲٦ اسفند ماه کارگران گروه صنعتی ملی فولاد اهواز بیست و پنجمین روز اعتصاب خود را با تجمع در مقابل استانداری خوزستان با سر دادن شعارهایی همچون"کارگر میمیرد ذلت نمیپذیرد" یا " صل علی محمد، طاقت ما سر امد" برگزار کردند
کارگران بعد از طی ساعاتی از تجمع در مقابل استانداری و بی پاسخی مسئولین ذیربط ، روانه خیابان منتهی به کیانپارس شدند و دست به راهپیمایی اعتراضی زدند
در این راهپیمایی کارگران سپس در فلکه دوم کیانپارس تجمع کرده وفریاد میزدند "نه زندان ،نه تهدید، دیگر اثرندارد" و یا "همشهری بگوش باش، اهواز صاحب نداره"
کارگران معترض در چهار راه پهلوان متوقف شدند و مانع تردد ماشینها شدند چند نفر از کارگران گروه ملی فولاد اهواز بعلت بن بست دست یافتن به مطالبات و نزدیک شدن ایام نوروز در بین جمعیت از حال رفتن و به یاری همکارانشان بهبود یافتند
در این حین خودروی پرایدی باسرعت داخل جمعیت کارگران آمد که بعد از زیر گرفتن یکی از کارگران به نام هادی خلفی نیا متواری شد. بلافاصه کارگر زخمی به بیمارستان مهر اهواز انتقال یافت پلیس گزارش های ضدونقیضی از دستگیری راننده متواری میدهد.
کارگران با اندوه همراه با عصبانیت شدید به محل استانداری بازگشتند و چند نفر با پرسنل نیروی انتظامی درگیر شدن اما تعدادی از کارگران همکاران خود را دعوت به آرامش کردند
دهقان معاون سیاسی امنیتی استانداری به همراه خون میرزایی فرماندار اهواز و سرهنگ صفری رئیس پلیس اهواز به میان کارگران آمده و وعده پرداخت بخشی از مطالبات را دادند که با اعتراض شدید کارگران روبرو شد و با شعارهای اعتراضی همچون" استاندار وفرماندار، بی عرضه و بیخیال" صحبتهای آنان را قطع کردند
طبق گزارشات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران حضور موتور سواران نیروی انتظامی و اتوبوس مملو از یگان ویژه چشمگیر بود قرار براین شد که فردا ساعت ۱۰صبح معاون سیاسی مجددا به محل تجمع آمده و نتیجه جلسات امروز و امشب در تهران را اعلام نماید. صبح امروز موسوی جلسه ای باوزیر اقتصاد و معاون بانکی این وزارتخانه داشته است.امشب هم جلسه دیگری با وزیر صنعت دارد. موسوی در اینستاگرام خود نوشت درصورت عدم حصول نتیجه مورد انتظار از مالکیت گروه ملی کناره گیری خواهدکرد.

۲٦ اسفند ۱۳۹٦

****************

تعدادی از نمایندگان کارگران نیشکر هفت تپه به دادگاه احضار شدند

امروز شنبه ۹۶/۱۲/۲۶ بار دیگر تعدادی از نمایند گان کارگران، از طرف دادستانی به دادگاه احضار شدند بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، اقایان اسماعیل بخشی، کرامت پام، رحیم بسحاق و رمضان علیپور امروز از طرف دادستانی شوش به دادگاه احضار شدند احضا‌ر و فشار بر فعالان و نمایندگان کارگران هفت تپه از طرف دادستانی شوش در حالی صورت می گیرد که کارفرمای شرکت و مسئولین شهری پس از اعتراض و اعتصاب مکرر کارگران تعهد کردند که مطالبات کارگران را بپردازند اما تاکنون و در حالی چند روزی به انتهای سال باقی نمانده است به تعهدات خود را عمل نکرده اند و کارگران با وجود نزدیکی عید همچنان برای گرفتن مطالبات خود معترض هستند

۲٦ اسفند ۱۳۹٦

****************

تجمع کارگران بازنشسته کیان تایر در مقابل شرکت

امروز صبح شنبه ۲٦ اسفند ماه کارگران بازنشسته کیان تایر در پی عدم پرداخت مطالبات توافق شده از طرف کارفرما به آنان ،دست به تجمع اعتراضی در مقابل شرکت کیان تایر زدند
این کارگران پس از تجمع در مقابل شرکت از خروج کامیونهای آن جلوگیری کردند و اخطار دادند که اگر صدایشان شنیده نشود تجمع خود را به مقابل بخشداری جاده ساوه خواهند کشاند
طبق آخرین گزارشات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران در ظهر امروز وعده پرداخت بخشی از طلب کارگران به آنان داده شد ولی کارگران محل تجمع را ترک نکردند و خواهان اجرایی شدن وعده ی داده شده شدند
طبق همین گزارش در پایان وقت اداری امروز بالاخره کارفرما به حساب همه ی کارگران بازنشسته نفری سه میلیون تومان واریز نمود
لازم به ذکر است در پی تجمعات کارگران بازنشسته کیان تایر در هفته ها و ماههای گذشته در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت و وعده های داده شده از سوی این نهاد برای پرداخت سنوات ۴۰۰ کارگر بازنشسته این کارخانه و پیگیریهایی که نماینده های آنان انجام دادند روز پنجم اسفند ماه طی جلسه ای در محل کارخانه مقرر گردید تا پایان اسفند ماه جاری مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به کارگران بازنشسته کیان تایر پرداخت گردد.

بیست وششم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

گزارش ارسال شده به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران از وضعیت بد کارگران

کارگاه ماهیچه سازی شرکت ریخته‌گری تراکتور سازی تبریز توسط کارگران این مجموعه

ما حدود ۱۲۰ نفر دراین کارگاه مشغول بکار هستیم ولی کل شرکت حدود ۸۰۰ نفرهستند با سابقه ی میانگین ۱۰ سال دستمزد مان میانگین با اضافه کاری هم حدود یک میلیون وهفت صد تومن است
عقب مانده حقوق نداریم ولی وضعیت قرارداد های کارگرها خیلی مزخرف هست قرارداد توی این کارگاه به صورت قطعه کاری بوده وهر ساله با افزایش حقوق کارگران شرکت هم آمار قطعه ها را افزایش میدهند یعنی درکل افزایشی صورت نمیگیرد قرار داد قطعه کاری آنهم با زمان های کم، سه وشش ماهه، بدون مزایا که ادعا میکنند همه مزایا در داخل پول قطعه هست
مزایایی چون سختی کار و حق جذب و ... به ما تعلق نمیگیرد
شرکت جزو مشاغل خیلی سخت و زیان‌آور بوده به طوری که در بعضی اوقات به دلیل وجود ذرات معلق در هوا، سطح دید کارگاه به کمتر از یکی دو متر میرسد قانون بازنشستگی اجرا میشود ولی حق سخت و زیان آور داده نمیشه
اگه قطعه باشه و تولید کنی پول میگیری اگه نه که هیچی به هیچی در طول سال اگه کارکردت زیر حقوق پایه باشه یه هفتصد تومن میدهند آنهم فقط برای سه ماه اگر به سه ماه هم برسه قرار داد رو تمدید نمیکنن
کارگرانی که در محیط کارگاه دچار حادثه میشوند علی رغم اینکه ازآنها حق بیمه حوادث گرفته میشود ولی برای آنها حادثه رد نمیکنند و عنوان حادثه را بی احتیاطی قید میکنند چون درصورت رد گزارش حادثه، مسئولین کارگاه جریمه میشوند
بر فرض اینکه کارکردت بدون کسورات بشود سه میلیون تومان ،حق بیمه فقط از اون هشتصد و خورده ای حقوق پایه کسر میشود که در موقع حوادث کارگران کلا بدبخت میشوند چون کارگری مثلا پاهاش شکسته ،حادثه رد نکردند، الان چهار ماه خانه نشین شده و بیمه ماهی هفتصد تومن بهش پول میدهد این شرکت قبلا دولتی بوده ولی از زمان احمدی نژاد به بخش خصوصی واگذار شد اکنون بانک مهر اقتصاد سهام دار اصلی این شرکت است

****************

شاپور احسانی راد:

هیچ جایی در دنیا سهم دستمزد در قیمت تمام شده کالا زیر ۵ درصد نیست!!!

حداقل دستمزد در ایران پایین ترین سطح در جهان است، شب گذشته این جملات را معاون روابط وزیر کار، ظریفی ازاد یکی از ضد کارگری ترین چهره های شورای عالی کار، در برنامه شبکه دو در رابطه با" تعیین حداقل دستمزد" ابراز داشتند، در ادامه اعتراف کردند که "سهم دستمزد" در اقتصاد امریکا بیش از ۷۵ درصد، در استرالیا بیش از ٦۵ درصد، در اکثر کشورها بالاتر ۵۰ درصد و در تعداد کمی از کشورها نیز ۲۵ تا ۳۵ درصد می باشد و ایران با زیر ۵ درصد، پایین ترین رقم دستمزد را در جهان دارد، ما اظهار نظر مفصل در باره مقوله مهم " سهم مزد در قیمت تمام شده کالا" را به کارشناسان اقتصادی و تاثیر این مقوله را در زندگی چهل و دو میلیون خانوار کارگری و بطور کل جامعه را به کارشناسان اقتصاد سیاسی واگذار می کنیم اما بطور یقین می توانیم اشاره کنیم حتی افزایش ۳۰ درصدی افزایش دستمزد، چیزی حدود ۳ تا ۵ درصد در قیمت تمام شده کالا تاثیر می گذارد، ضمن اینکه برای ما کارگران این امری بدیهی است که " سرمایه" نه یک عدد و یا مقداری پول، بلکه یک رابطه اجتماعی است که نه تنها بر سیاست، بل بر اقتصاد، فرهنگ و اخلاق جامعه تاثیر می گذارد و از همین روست که امروز برای کارگران مثل روشن است که چرا با این سهم نازل دستمزد در قیمت تمام شده کالا، ابعاد اینهمه گرانی کالاها و تورم از کجاست؟ بواقع همه حقوق های نجومی، املاک نجومی، سواریهای لوکس، پاداش های نجومی، پورسانتها، ریخت و پاشها و... در "سهم و جبران قیمت تمام شده کالا" لحاظ می شود و اینگونه است که دولت به عنوان کارفرمای بزرگ و در یک اقتصاد رفاقتی سالها با سوئ استفاده از انجماد دستمزدها زیر ۵ درصد و به قیمت نابودی زندگی میلیونها کارگر، همه اختلاس ها، دزدی ها، غارت و چپاول باندها و بنگاه های پول برباد ده و پول خور خود را پوشش می دهد و به ناگهان در زمان تعیین حداقل دستمزد با دستکاری عامدانه در شاخص های اقتصادی، نرخ تورم را پایین می آورند و با شامورتی بازی در شورای عالی کار حداقل دستمزد چند برابر زیر خط فقر را بر زندگی کارگران تحمیل می کنند، اعتراف صریح ظریفی آزاد که ایران در قیاس با دیگر کشورها پایین ترین حد دستمزد را دارد، اعتراف شرم آور محجوب که سبد معیشتی دو میلیون و هفتصد هزارتومانی به اندازه ای است که خانوار کارگری لخت نباشند، بخورند و نمیرند و در سر پناهی باشند، اعتراف هادی ابوی که می گوید: هزینه های که در سبد مصرفی خانوارهای کارگری لحاظ کردیم با اقلام اساسی معیشت کارگران سر و کار دارد و سفره کارگران را کوچکتر کردیم و با چنین شرایطی به رقم سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به عنوان خط معیشت رسیدیم، اعتراف ناصر چمنی که می گوید: دولت و کارفرمایان هر دو در یک سمت و سو حرکت می کنند، اعتراف صادقی مبنی بر " لمپن " بودن تشکل های کارگری دولت ساخته و نماینده های آن که در شورای عالی کار حضور دارند و اعترافات دیگر مقامات جمهوری اسلامی مبنی بر ٦۷ درصد شکاف دستمزد با تورم موجود، به ما کارگران نشان می دهد که شورای عالی کار مقبولیت و مشروعیت " تعیین حداقل دستمزد" را ندارد و تنها چاره ما کارگران همانطور که در بیانیه پنج تشکل مستقل کارگری اعلام شده است بر مبنای سبد هزینه معیشت امروزه، حداقل دستمزد پنج میلیون تومانی است که باید با اتکا به اتحاد و همبستگی، اعتراض، اعتصاب، تجمع و نیروی قدرتمند اجتماعی حود کسب کنیم.

۲۳ اسفند ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در بیست و دومین روز اعتصاب،

تجمع و راهپیمائی های اعتراضی خود را در مقابل استانداری خوزستان و خیابانهای اهواز ادامه دادند

امروز در بیست و دومین روز اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، آنان تجمع و راهپیمائی های بی وقفه خود را که بدنبال شروع اعتصاب در دوم اسفند ماه در مقابل استانداری خوزستان و خیابانهای اهواز آغاز کرده اند ادامه دادند.
بنا به گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز در پی تجمع کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی در مقابل استانداری خوزستان، آنان اقدام به راهپیمائی به سوی خیابان کیانپارس و سر دادن شعارهای اعتراضی کردند که با توجه به جمعیت بالای کارگران، ترافیک شدیدی در خیابانهای منتهی به فلکه ساعت، میدان فلسطین و چهار راه پهلوان پیش آمد.
بنا بر این گزارش، با توجه به عدم توجه کارفرما به پرداخت حقوقهای معوقه کارگران در آستانه سال نو و خشم و انزجاری که از این وضعیت وجود کارگران را در بر گرفته است امروز نیروهای انتظامی و امنیتی با هدف ارعاب کارگران و جلوگیری از گسترش اعتراضات خیابانی آنان حضور چشمگیری در مقابل استانداری خوزستان و مسیرهای راهپیمائی آنان داشتند و یگانهایی از نیروهای موتور سوار و گارد ویژه نیز در محل مستقر شده بودند.
بنا به اظهار کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، دیروز نیز در پی تجمع و راهپیمائی کارگران در مقابل استانداری خوزستان و خیابانهای اهواز، علیرغم حضور چشمگیر نیروهای امنیتی و نیروهای گارد ویژه، آنان برای ساعتی خیابان کیانپارس را مسدود و شروع به سر دادن شعار کردند و جمعی نیز جهت اعتراض به واگذاری اغیر اصولی شرکت به بخش حصوصی و عدم توجه کارفرما به تعهداتش، در مقابل بانک ملی شعبه سرپرستی دست به تجمع زدند که در پی آن برای مذاکره و برگزاری جلسه با مدیریت بانک به دفتر ایشان هدایت شدند.
بنا به این اظهارات، در این جلسه که با حضور مدیریت بانک ملی و سه تن از معاونین ایشان برگزار شد کارگران مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به خودداری مالک شرکت برای عمل به تعهداتش اعلام و خواهان پیگیریهای لازم از سوی مسئولین این بانک در مورد عمل کارفرما به تعهداتش شدند.
کارخانجات گروه ملی صنعتی فولاد اهواز از سوی بانک ملی به بخش خصوصی و موسوی کارفرمای فعلی آن واگذار شده است و طبق قرارداد واگذاری که فرماندار اهواز آنرا اعلام کرده است مطابق تفاهم نامه منعقد بین بانک ملی ایران و موسوی سرمایه گذار جدید شرکت، میبایست ایشان ضمن تسویه حساب کامل معوقات حقوق کارگران سهمی به عنوان آورده به سرمایه درگردش شرکت جهت تامین مواد اولیه تزریق مینمود که متاسفانه موسوی به این تعهدات خود عمل نکرده است و بیش از چهار هزار کارگر این مجتمع بزرگ صنعتی بدلیل عدم پرداخت حقوقهای معوقه از سوی کارفرما در آستانه سال نو در شرایط بسیار مشقت باری قرار دارند.
دیروز در پی جلسه مسئولین بانک ملی شعبه سرپرستی اهواز با کارگران معترض، مقرر شد کلیه حسابهای بانکی کارکنان گروه ملی که به خاطر تعویق و تاخیر پرداخت اقساط بانکی مسدود شده اند رفع انسداد شده و تا پایان فروردین ماه سال آینده به کارگران گروه ملی برای پرداخت اقساط بانک ملی مهلت داده شود.
بنا به آخرین گزارشهای رسیده از تجمع و راهپیمائی دیروز و امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز در پی تجمع و راهپیمائی کارگران گروه ملی صنعتی اهواز دو نفر از کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی به دلیل شرایط حادی که دارند به حالت اغما افتاده و در مقابل چشمان همکارانشان نقش زمین شدند. همچنین امروز کارفرمای گروه ملی صنعتی اهواز که بدلیل حمایت مسئولین استان از عملکرد ظالمانه اش، بیش از پیش جری شده و از هیچگونه ستمی به کارگران ابائی ندارد اقدام به تعطیلی رستوران و قطع ناهار آنان کرد.
فیلم تجمع و راهپیمائی دیروز و امروز کارگران گروه ملی صنعتی اهواز بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس https://telegram.me/ettehad قرار دارد.

۲۳ اسفند ۱۳۹٦

****************

پیام از طرف کارگران خانه سازی (شرکت ایثار) کرمانشاه ارسالی به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

بیحقوقی کارگران خانه سازی (شرکت ایثار) کرمانشاه

سلام
ما کارگران کارخانه خانه سازی (شرکت ایثار) کرمانشاه دو ماه حقوق معوقه داریم و بیمه ی تامین اجتماعی و تکمیلی ما به مرز اخطار رسیده است و عیدی و پاداش و سنوات سالیانه را نیز دریافت نکرده ایم
این شرکت ۲۰۰ کارگر قراردادی و ۱۰۰ کارگر پیمانکاری دارد و در وضعیت نیمه تعطیل به سرمیبرد فعالیت اصلی این شرکت ساخت قطعات بتنی خانه های پیش ساخته وبتن ریزی وقطعات بتنی مانند دیوار، تراورس، دال، دیوار است تمامی ما کارگران در این شرکت با سابقه بیش از ۲۵ سال به صورت قرارداد های یکماهه مشغول بکار هستیم و کوچکترین حق اعتراضی نداریم ودر صورت اعتراض به تعویق حقوق ها با فشار اخراج روبرو میشویم
مالکیت این شرکت در گذشته متعلق به وزارت مسکن وشهر سازی بوده که زمانی بیش از ۲۰۰۰ کارگر در آن کار میکردند اکنون این شرکت وابسته به بنیاد مستضعفان است و به مدت ۱٨ سال مدیریت آن توسط این بنیاد تعیین میشد ولی سه سالی است که مدیریت این شرکت اکثرا از بازنشستگان سپاه میباشند. ممنون از انتشار درد دلهای ما کارگران

۲۲ اسفند ۱۳۹٦

****************

اعتصاب و تجمعات اعتراضی کارگران گروه ملی فولاد اهواز بدون وقفه ادامه دارد

امروز دوشنبه ۲۱ اسفند بار دیگر کارگران گروه ملی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان دست به تجمع اعتراضی زدند و برای ساعاتی در مقابل آن تحصن کردند.
این کارگران با سر دادن شعارهایی همچون"همشهری به هوش باش،ما کارگریم نه اوباش" ، "کارگر میمیرد،ذلت نمیپذیرد"و "این همه بیعدالتی،هرگز ندیده ملتی"اعتراض خود را به وضعیت مشقت باری که دارند اعلام کردند و در پی بی توجهی مسئولین استانداری ، در صفی عظیم و بهم پیوسته در خیابان منتهی به کیانپارس اهواز دست به راهپیمایی زدند و شعارهای فوق را فریاد کشیدند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران در پی این تجمع و راهپیمایی، مقارن ظهر امروز ۱۰ نفر از کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی برای پیگیری وعده پرداخت حقوق که هفته گذشته توسط فرماندار اهواز در جمع کارگران داده شده بود به دفتر فرماندار مراجعه نمودند.
بنا بر این گزارش، بدنبال این مراجعه فرماندار اهواز اظهار داشت، براساس قول و گفته موسوی سهامدار شرکت آن وعده را ‌دادم و هیچ مسئولیتی درقبال پرداخت حقوق شما ندارم و از این لحظه برای گرفتن مطالبات تان به شخص موسوی مراجعه نمائید.
خون میرزائی فرماندار اهواز حتی با صراحت عنوان کرده است که مشکل کارگران گروه ملی فولاد در قیاس با سایر مشکلات شهر برای وی اهمیت چندانی ندارد و گرسنگی و خالی بودن سفره آنان برایش مهم نیست.
فرماندار اهواز همچنین به کارگران مراجعه کننده اظهار داشته است: موسوی از انجام تعهدات خود در قبال پرداخت حقوق و تامین مواد اولیه برای راه اندازی کارخانجات سر باز میزند و برای دریافت تسهیلات درنظر گرفته شده از تامین وثیقه های لازم خودداری میکند.
بنا به آخرین گزارشهای رسیده از شرکت گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال انتشار اظهارات فرماندار اهواز در میان کارگران این مجتمع عظیم فولاد، خشم آنان بشدت بر انگیخته شده است و آنها اعلام کرده اند اقدامات اعتراضی تری را در پاسخ به بی توجهی کارفرما و مسئولین فرمانداری و استانداری نسبت به پرداخت حقوقهای معوقه خود در دستور خواهند گذاشت.

۲۱ اسفند ۱۳۹٦

****************

شاپور احسانی راد: کارفرمایان هفت تپه، فولاد اهواز و…

در جهنمی که برای زندگی کارگران ساخته اند، خواهند سوخت

حادثه تعرض کارگران به کارفرمای هفت تپه‌ اصلا‌ تصادفی نیست، شاید کارفرمای هفت تپه، خودکشی چند روز پیش نقدی را فراموش کرده است، شاید کارفرمای فولاد مرگ ارش محمدی برایش اهمیتی نداشته باشد، شاید سرمداران قدرت و سرمایه داران برایشان عادی شده باشد که سطل زباله، زندگی عده ای از فرودستان شده است، اما کارگران در جهنمی که دولت و کارفرمایان برایشان درست کرده اند چندین سال است در حال سوختن هستند ، چندین سال است که هفت تپه، فولاد، هپکو و خیل عظیم صنایع در ایران ‌مثل گوشت قربانی به عرصه سهم خواهی باندهای مافیایی قدرت درون حکومتی مبدل شده است و تنها چیزی که برای این باندهای قدرت مهم نیست، تولید، کار و زندگی میلیونها انسان شاغل در این صنایع است.
سالهاست باندهای قدرت و مباشرین کارفرمایی آنها، کارگران را در فقر و فلاکت، اضطراب، استرس و استیصال و درماندگی از گذران فرو برده اند. کارگران سالهاست در حال سوختن هستند و از بد روزگار دولت و صاحبان سرمایه، این سوختن اصلا عادت نمی شود و این رویایی باطل است که به نظرشان می رسد کارگران « می سوزند و می سازند،» اما اقایان باید بدانند که کارگران با ذره ذره سوختن همسر، کودک و خودشان، ذره ذره خشم و نفرت و کینه را در حال ساختن هستند.
با خودکشی نقدی در هفت تپه و مرگ دردناک آرش در فولاد اهواز و دهها کارگر دیگر در طول سال در سطح کشور، این خشم و نفرت و کینه در حال تکمیل آخرین خشت های ساختمان جهنمی هستند که اقایان کارفرماها و سرمداران قدرت با همدیگر برای کارگران ساخته اند، انها بدلیل سرگیجه قدرت، نمی دانند که در این ساختمان جهنمی که سالهاست کارگران در آن می سوزند چنان کینه و نفرتی پدید آمده است که دیگر کارگران دست از مرگ تدریجی، خود زنی ، خودکشی و خودسوزی برخواهند داشتد و این کارفرمایان هفت تپه، فولاد و‌‌‌.‌‌‌..‌.، و همه سرمداران قدرت خواهند بود که در این جهنم خودساخته خواهند سوخت.
حمله و تعرض کارگران هفت تپه به کارفرمایی که بویی از انسان و انسانیت نبرده است، هشداری به او و امثال اوست که آخر و عاقبت در جهنمی که برای زندگی ما ساختید بصورتی خواهید سوخت که هرگز تصور نخواهید کرد.
اقایان، این جهنم دست پخت خود شماست، بر ما کارگران خرده نگیرید.

۲۰ اسفند ۹۶

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در بیستمین روز اعتصاب

با برگزاری تجمع در مقابل استانداری خوزستان دست به راهپیمائی بزرگی در خیابانهای اهواز زدندشد

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، آنان در بیستمین روز اعتصاب متحدانه خود، صبح امروز بدنبال برگزاری تجمعی بزرگ در مقابل استانداری خوزستان دست به راهپیمائی با شکوهی در خیابانهای اهواز زدند.
بنا بر این گزارش، دیروز و در پی تجمع اعتراضی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان، به نقل از فرماندار به آنان اعلام شد کارفرما پولی برای دادن به کارگران ندارد و فرمانداری از جیب خود میتواند فقط یکماه از حقوقهای معوقه کارگران را پرداخت کند. همچنین در این نقل قول از فرماندار اهواز اعلام شده بود تا پایان هفته جاری نیز شورای تامین شهر برای بررسی خواستهای کارگران گروه ملی صنعتی اهواز تشکیل جلسه خواهد داد.
کارگران گروه ملی صنعتی اهواز صبح امروز در پی تجمع و راهپیمائی که انجام دادند بطور مرتب و تا پایان اعتراضشان شعارهای زیر را سر میدادند: "دشمن ما همینجاست، فقط میگن امریکاست" - "مرگ بر ستمگر،درود بر کارگر" - "این همه بیعدالتی،هرگز ندیده ملتی" - "حقوقا را نمیدن،مرگ بر امریکا"- "میایستیم،میمیریم،حقمونو میگیریم"- " کارگر میمیرد،ذلت نمیپذیرد" - عزا عزاست امروز،روز عزا است امروز گروه ملی بیچاره صاحب عزاست امروز" و...،
بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران از شرکت گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، امروز با دستور کارفرما رئیس حراست کارخانه اقدام به تعطیل کردن امور اداری شرکت نمود که در پی این اقدام خشم کارگران بیش از پیش برانگیخته شد و آنان طی پیامی با اعلام حمایت قاطعانه از همکاران خود در بخش امور اداری، اعلام کردند خط قرمز ما بستن درب شرکت و تعطیلی هر واحد و یا هر بخشی از آن میباشد و چنانچه کارفرما اقدام به چنین کاری کند با اتحاد کامل و جدیت فراوان با آن برخورد خواهند کرد.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند چنانچه تا پایان وقت اداری فردا ۲۱ اسفند ماه، معوقات آنان به حسابشان واریز نشود دست به اقدامات اعتراضی تری در سطح شهر اهواز خواهند زد.

۲۰ اسفند ۹۶

****************

در هشتمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه

با دخالت زورمدارانه رئیس اداره اطلاعات شوش کوره بخار کارخانه روشن شد

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز در هشتمین روز اعتصاب آنان، پس از جلسه مدیران شرکت که بدون حضور نماینده های کارگران صورت گرفت رئیس اداره اطلاعات شوش که در محل کارخانه حضور پیدا کرده بود اقدام به روشن کردن کوره بخار کرد.
دیروز در هفتمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، جلسه ای در شورای تامین شهر شوش با شرکت اعضای آن و ۱۵ نفر از نماینده های کارگران برگزار شد که در این جلسه به جای رسیدگی به مطالبات کارگران و پرداخت حقوقهای معوقه آنان، این نماینده ها بشدت مورد تهدید قرار گرفتند و کارفرما فقط وعده پرداخت یکماه از حقوق معوقه کارگران را در هفته آینده که آخرین روزهای پایانی سال است داد. اما علیرغم این تهدیدات، کارگران شرکت نیشکر هفت تپه امروز نیز با اتحاد و همبستگی به اعتصاب خود ادامه داده و حاضر نشدند اعتصاب خود را خاتمه دهند.
بنا بر این گزارش، در پی تداوم اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران در محوطه کارخانه و ایستادگی کارگران در برابر تصمیمات ضد کارگری شورای تامین شهر شوش، رئیس اداره کار به همراه مامورین امنیتی و انتظامی وارد شرکت شد و با حضور در جمع کارگران با دادن وعده هایی مبنی بر اصلاح قراردادها و تشکیل شورای اسلامی و برخی وعده های دیگر از آنان خواست تا به اعتصاب خود خاتمه دهند. اما کارگران با تاکید بر پرداخت دستمزدهای معوقه خود، حاضر به پایان اعتصاب نشدند. وعده تشکیل شورای اسلامی کار در حالی از سوی رئیس اداره کار شوش مطرح شد که سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه از سالها پیش توسط کارگران این مجتمع بزرگ کشت و صنعت ایجاد شده است و آنان بارها مخالفت خود را با تشکیل شورای اسلامی کارخانه که عملا بازوی مدیریت در مراکز تولیدی است اعلام کرده اند.
در پی این وضعیت، فراخوانی از سوی رستمی و اسد بیگی از سهامداران عمده شرکت مبنی بر تشکیل جلسه به تمامی مدیران و سرپرستان داده شد که این جلسه بدون حضور نماینده های کارگران برگزار شد و در پی آن و اتمام ساعت کاری که کارگران شیف صبح کارخانه را ترک کرده بودند رئیس اداره اطلاعات شوش اقدام به روشن کردن کوره بخار کارخانه کرد و به کارگران نیز اعلام شد روز شنبه آینده یکماه از حقوق معوقه آنان پرداخت خواهد شد و چنانچه کارفرما بتواند عیدی آنان نیز پرداخت خواهد شد!!!
بنا بر برخی خبرها، اقدام امروز رئیس اداره اطلاعات شوش در روشن کردن کوره بخار و وادار کردن کارگران شیفت بعد از ظهر به شروع کار، به این خاطر صورت گرفته است تا وضعیت شرکت بدلیل سفر محسن رضائی به شوش عادی به نظر برسد.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه اعلام کرده اند در مقابل این زورگوئی ها از سوی مسئولین امنیتی ساکت نخواهند نشست و اعتراضات خود را همچنان ادامه خواهند داد.

۲۰ اسفند ۹۶

****************

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه هفتمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم اعلام تعطیلی شرکت از سوی کارفرما که از صبح دیروز صورت گرفت و امروز هم ادامه داشت کارگران اعتصابی این مجتمع بزرگ کشت و صنعت طی دیروز و امروز دست به تجمع اعتراضی در محوطه کارخانه زدند و خواهان پرداخت مطالبات خود شدند.
دیروز در پی تعطیلی شرکت از سوی کارفرما و همچنین برچیدن دستگاه کارت زنی حضور و غیاب کارگران از سوی کارفرما، کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه در اقدام اعتراضی دیگری با حضور در دفتر حراست خواهان منع ورود مسئولین شرکت بویژه اسد بیگی و رستمی به شرکت شدند و اعلام کردند آنان حق ندارند به شرکت بیایند و از این پس ما خود کارها را اداره خواهیم کرد.
در پی این وضعیت و اعتراض شدید کارگران، مسئولین حراست با ابراز بی اطلاعی از برچیده شدن دستگاه کارت زنی، آنرا به سرجای خود بازگرداندند و به کارگران معترض اعلام شد بعد از ظهر جلسه ای با حضور مسئولین فرمانداری و کارفرما و نماینده های کارگران جهت رسیدگی به خواستهای آنان تشکیل خواهد شد اما کارگران با رد این مسئله و ابراز اینکه نیازی به مذاکره نیست، ما مطالباتمان را میخواهیم اعتراض خود را ادامه دادند و نهایتا با میانجی گری برخی از نماینده هایشان اعتراض را پایان دادند.
بنا بر این گزارش، کارفرما که با هدف خسته کردن کارگران و در هم شکستن اعتصاب آنان دست به تعطیلی کارخانه زده است همچنان از پرداخت حقوق دی ماه کارگران که از روز شنبه ۱۲ اسفند ماه اقدام به توزیع فیشهای آن کرده است خودداری میکند و طی روزهای گذشته علیرغم اعتراضات کارگران و درگیریهای که پیش آمد تلاش دارد با برگزاری جلسات مذاکره، وقت کشی کرده و در آخرین روزهای پایان سال از پرداخت معوقات هزاران کارگر خودداری کند و یا حداکثر یکماه از معوقات آنان را پرداخت کند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با اشراف به این شگرد از سوی کارفرما و علیرغم اینکه امروز نیز کارفرما شرکت را تعطیل اعلام کرده و سرویسهای ایاب و ذهاب نیز تعطیل بود با ماشینهای شخصی و کرایه ای عازم شرکت شدند و از صبح امروز دست به تجمع اعتراضی در محوطه شرکت زدند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران از شرکت صنعت نیشکر هفت تپه، علیرغم اعلام برگزاری جلسه شورای تامین شهر شوش که تا لحظه مخابره این خبر (ساعت ۱ ظهر) ادامه دارد، از آنجا که این جلسات نتیجه مثبتی برای دست یابی کارگران به خواستهایشان نداشته است آنان عازم بستن جاده ترانزیتی شوش - اهواز شدند که با تبادل نظری که میان کارگران انجام گرفت تصمیم بر این شد امروز را هم به عنوان آخرین مهلت برای پرداخت مطالبات خود در نظر بگیرند و چنانچه جلسه امروز شورای تامین شهر شوش منجر به پرداخت مطالبات معوقه آنان نشد اعتراضات خود را تشدید کنند.
بنا بر اظهار کارگران شرکت نیشکر هفت تپه هم اکنون زمزمه هایی در میان کارگران برای رفتن به شهر اهواز و برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل استانداری خوزستان در صورت عدم اقدام فوری مسئولین شهر شوش برای پرداخت معوقاتشان در گرفته است و کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با توجه به پایان سال اعلام کرده اند تا پرداخت دستمزدهای معوقه خود لحظه ای از پای نخواهند نشست.

۱۹ اسفند ۹۶

****************

بازداشت و تداوم بی خبری از وضعیت محمد حبیبی را قویا محکوم میکنیم

با گذشت یک هفته از بازداشت محمد حبیبی عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان که توام با ضرب شتم صورت گرفته بود هنوز از محل نگهداری این معلم آزادایخواه خبری در دست نیست و علت بازداشت او اعلام نشده است.
محمد حبیبی روز ۱۲ اسفند ماه در محل کارش با استفاده از گاز فلفل و خشونت بازداشت و سپس به منزل خود منتقل و آنجا نیز در مقابل چشمان خانواده اش مورد ضرب و شتم مامورین امنیتی قرار گرفت.
بازداشت محمد حبیبی با استفاده از گاز فلفل و توام با ضرب و شتم در مقابل چشمان دانش آموزان و خانواده اش و بکارگیری سیاست عدم اطلاع رسانی از محل نگهداری این معلم آزاده، بیانگر توسل حکومتگران و نهادهای امنیتی به خشن ترین شکلی از سرکوب و دستگیری معلمان کشور برای مقابله با موج عظیم عدالت طلبی و آزادیخواهی آنان است.
در کشوری که با داشتن عظیم ترین منابع زیرزمینی نفت و گاز، دانش آموزانش در کانکس و کپر مشغول تحصیل اند و معلمانش برای گذران زندگی بناچار عهده دار سرویسهای ایاب و ذهاب دانش آموزانند و هر ساله صدها هزار کودک و نوجوان از ادامه تحصیل باز می مانند و فارغ التحصیلانش به بردگی گرفته میشوند کاملا روشن است که فریاد تحول خواهی معلمانی چون حبیبی ها و عبدیها و بهشتی ها تحمل نشود و آنان با وحشیانه ترین شکلی توسط سرکوبگران بازداشت و زندانی بشوند.
اما در سوی دیگر بکارگیری ابزار سرکوب از سوی حکومتگران برای به تمکین واداشتن ما کارگران، معلمان و عموم توده های زحمتکش مردم ایران، واقعیت سرسخت و عظیمی در حال خود نمائی است و آن عدم توقف سیل خروشان اعتراضات کارگران، معلمان، بازنشستگان و عموم مردم ایران در جای جای کشور است که بی تردید در صورت تداوم سیاست سرکوب و عدم پایان دادن به شرایط مشقت بار موجود، بار دیگر و بسرعت، سراسر کشور صحنه خیزشهای زیر و رو کننده ای خواهد شد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران همدوش با معلمان کشور بازداشت محمد حبیبی را قویا محکوم میکند و با اعلام همبستگی با آنان در مبارزه عدالت طلبانه و آزادیخواهانه ای که به پیش می برند خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط محمد حبیبی، اسماعیل عبدی، محمود بهشتی لنگرودی و دیگر زندانیان آزادیخواه و محاکمه مامورینی است که به خود جرائت داده و محمد حبیبی را در مقابل چشمان دانش آموزان و خانواده اش مورد ضرب و شتم قرار داده اند.

۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۶

****************

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه پنجمین روز اعتصاب متحدانه خود را پشت سر گذاشتند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز پنج شنبه ۱۷ اسفند ماه اعتصاب کارگران هفت تپه ادامه یافت و از ساعات اولیه صبح کارگران بخشهای مختلف شرکت در محوطه شرکت دست به تجمع زدند.
بنا بر این گزارش، دیروز در پی درگیری شدیدی که بین کارگران و رستمی یکی از سهامداران عمده شرکت نیشکر هفت تپه پیش آمد رئیس اداره کار شوش با حضور در محل شرکت، جلسه ای را با شرکت نماینده های کارگران و رستمی برگزار کرد و پیشنهاد داد تا کارگران بمدت دو ماه هیچ اعتراضی نکنند و جو شرکت آرام شود تا کارفرما نیز بتواند به تعهداتش بابت پرداخت مطالبات اقدام نماید. اما نماینده های کارگران با تاکید به اینکه عدم اجرای تعهدات از سوی کارفرما عامل اعتراضات کارگران و جو نا آرام شرکت است، به تحقق وعده های داده شده از سوی کارفرما تا پایان اسفند ماه تاکید کردند.
رئیس اداره کار شوش در حالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه را مورد خطاب قرار داده و از آنان خواهان عدم اعتراض شده است که با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال، هزاران کارگر این مجتمع بزرگ کشت و صنعت حقوق ماههای دی و بهمن را دریافت نکرده اند و هیچ اقدامی نیز از سوی کارفرما برای پرداخت عیدی و پاداش کارگران و حقوق اسفند ماه آنان صورت نگرفته و آنان در شرایط بسیار سخت و مشقت باری به لحاظ گذران زندگی قرار دارند. علاوه بر این، در پی اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در آذر ماه سالجاری و تعهداتی که کارفرما و فرماندار و مسئولین اداره کار شوش برای بروزرسانی حقوقهای کارگران و تحقق دیگر خواستهای آنان دادند یک مدت طولانی و قابل توجهی، اعتصاب و اعتراضی در این مجتمع کشت و صنعت صورت نگرفت اما کارفرما در طول این مدت به هیچیک از تعهداتی که داده بود عمل نکرد و همین مسئله باعث بروز اعتصابات و اعتراضات کارگری از حدود دو هفته پیش به این سو در این شرکت شد و یکی از کارگران به نام علی نقدی در پی رد خواسته اش برای پرداخت دستمزدهای معوقه با انداختن خود به کانال آب، اقدام به خودکشی کرد و جان باخت.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز نیز در پی تجمع کارگران در محوطه شرکت و سخنرانی اسماعیل بخشی در میان همکارانش، برای چندمین بار او به همراه کرامت پام و رحیم بسحاق دو نفر از دیگر از نماینده های کارگران و اعضای سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، به پلیس امنیت شوش احضار و برای ساعتی مورد بازجوئی قرار گرفتند. همچنین امروز بیش از ده نفر از کارگران بخش کشاورزی نیز به پاسگاه هفت تپه احضار شده بودند که پس از ساعاتی به شرکت بازگشتند.

۱۷ اسفند ۹۶

****************

چهارمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به درگیری کشیده شد

امروز چهارشنبه ۱٦ اسفند ماه کارگران همه بخشهای شرکت نیشکر هفت تپه بطور متحدانه ای برای چهارمین روز متوالی در اعتصاب بسر بردند و در پی تجمع در محوطه شرکت و حضور رستمی یکی از سهامداران عمده شرکت در میان کارگران و تکرار دروغ و وعده، این تجمع به درگیری شدید فیزیکی کشیده شد.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال تجمع کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه، ساعت ۱۱ صبح رستمی به همراه تعدادی از نیروهای انتظامی در میان کارگران حاضر شد و شروع به سخنرانی کرد. وی در این سخنرانی به جای توضیح عدم اجرای تعهداتش، کارگران را عامل عدم پرداخت مطالبات معرفی و آنان را با لحنی بد مورد ملامت قرار داد و در ادامه کرامت پام یکی از نمایندگان کارگران را آماج اتهامات خود گرفت و اعلام کرد ایشان نماینده شما نیست و سپس دست روی او بلند کرد که این امر خشم کارگران را برانگیخت.
در پی این وضعیت، محل استقرار رستمی از سوی کارگران خشمگین مورد سنگ پراکنی قرار گرفت و به علت شدت درگیری، نیروهای انتظامی حاضر درمحل که ناظر وضعیت بودند عملا کاری از دستشان برای پایان درگیری بر نیامد.
بنا بر این گزارش در ادامه این درگیری اسماعیل بخشی یکی از نماینده های کارگران برای جلوگیری از لطمات شدید جسمانی به رستمی ناچار شد خود را روی او بیاندازد و با سپر کردن خود به همراه برخی دیگر از کارگران او را سوار ماشین و از محل دور کردند. در این درگیری رستمی و تعدادی از کارگران زخمی شدند.
چهارمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه از روز یکشنبه ۱۲ اسفند ماه در حالی آغاز شد که علیرغم پیگیریهای مکرر کارگران برای پرداخت دستمزدهای معوقه، کارفرما و مدیریت شرکت مطابق روال گذشته و با هدف سر دواندن کارگران از روز شنبه اقدام به پخش فیشهای حقوقی دی ماه کرد اما تا امروز که روز چهارشنبه است هنوز ریالی به حساب کارگران واریز نشده است.
کارگران شرکت نیشکر هقت و نماینده هایشان در تجمع دیروز و امروزشان، خواهان عمل به تعهداتی شدند که کارفرما، فرماندار و مسئولین اداره کار شوش در پی اعتصاب شش روزه کارگران در آذر ماه سالجاری وعده تحقق قطعی آنها را داده بودند اما علیرغم باقی ماندن کمتر از دو هفته به پایان سال، نه تنها از تحقق وعده ها و تعهدات داده شده خبری نیست بلکه کارفرما عملا از پرداخت حتی یکماه حقوق معوقه کارگران که با پخش فیشهای حقوقی وعده پرداخت آنرا داده بود خودداری کرده است.
تعدادی از مهمترین خواستهای کارگران که کارفرما، فرماندار و مسئولین شوش در جمع کارگران در پی اعتصاب شش روزه آنان در آذر ماه سالجاری متعهد به تحقق آنها شده بودند به شرح زیر است:
۱- پرداخت و بروز رسانی حقوقهای معوقه طبق جدول زمانبندی شده و برکناری کلیه مدیران ضد کارگر
۲- قراردادی شدن کلیه کارگران روزمزد و برچیده شدن پیمانکاری اقبالی - توضیح: قرارداد کارگران روزمزد با توجه به ماهیت کارگاه باید بصورت ۶ ماهه و بر اساس فرم قرارداد وزارت کارمنعقد شود
۳- پرداخت ۸ ماه پول بن معوقه به کارگران روزمزد
۴- صدور احکام افزایش گروه ؛ تغییر عناوین ، افزایش رتبه و مزایای ماندگاری (از تاریخ ۰۱/۰۶/۱۳۹۶) به پرسنلی که تعلق میگیرد و کارفرما در طول دو سال گذشته از اجرای آنها اجرا سرباز زده است
۵- افزایش حق غذا ( طی ۱۰ سال گذشته هیچگونه افزایشی در این مورد صورت نگرفته است) - توضیح : براساس قانون کارفرما باید یک نوبت غذای گرم در اختیار کارگر قرار دهد
۶- افزایش بدی آب وهوا (بیش از ۱۰ سال گذشته افزایشی در این مورد صورت نپذیرفته است)
۷- افزایش حق همسر (بیش از ۱۰ سال است که هیچگونه افزایشی در این مورد صورت نپذیرفته است)
۸- اعمال ۳۵ روز مرخصی استحقاقی با توجه به شرایط سخت و زیان آور بودن کارگاه طبق قانون
۹- افزایش حق ایاب و ذهاب براساس ساعت اضافه کار خود شخص
۱۰- برقراری حق ایاب و ذهاب کارگران روزمزد - توضیح : بیشتر این کارگران مخصوصا کارگران بخش کشاورزی با وسیله نقلیه شخصی رفت و آمد میکنند و کارفرما براساس قانون کار موظف به تامین وسیله ایاب و ذهاب میباشد
۱۱- تعیین یک روز ثابت در ماه برای پرداخت حقوق
۱۲- پرداخت یک ماه حقوق ثابت بابت پاداش کشت - تعمیرات ( بهره برداری ) که طی دو سال گذشته پرداخت نشده است
۱۳- افزایش حق مسکن. در صورتی که کارفرما اجاره مسکن از کارکنانی که در منازل شرکت سکونت دارند دریافت نماید، باید به سایر کارگران نیز مطابق آن پرداخت نماید
۱۴- پرداخت حق بیمه های پرداخت نشده کلیه کارکنان به سازمان تامین اجتماعی

۱۶ اسفند ۹۶

****************

اطلاعیه جمعی از کارگران گروه ملی فولاد اهواز:

جامعه کارگری سالهاست که با ظلم و بی عدالتی و عدم پرداخت بموقع دستمزد خود از سوی کارفرما مواجه است.
در برابر این وضعیت هرگز ندیده ایم مسئولان و دست اندرکاران نهادهای حاکمیتی تلاشی قابل قبول برای رفع مشکلات معیشتی کارگران و بهبود شرایط کار انجام دهند.
کارگر هیچگاه مأوا و ملجأئی برای پناه بردن به آن و دادخواهی نداشته و ندارد و تنها راه برای رسیدن به حق و حقوق خود را در اعتراض میداند و میبیند ؛ طریقی که هرگز غیرقانونی و تخلف از قانون نیست.
اما در کمال تأسف شاهدیم که در گوشه و کنار هرگاه صدای اعتراض و فریاد حق طلبی کارگر بلند میشود پاسخ آن بازداشت و زندان است تا در نهایت کارگر را مجبور نمایند که از حقوق حقه خود عقب نشینی نماید.
اینبار قرعه بنام کارگران گروه ملی فولاد اهواز درآمد تا شاید صف قدرتمند و متحدمان را بشکنند و فریاد حق خواهی مان را در گلو خفه نمایند. اما زهی خیال باطل که این گرو کشی اتحاد ما را قوی تر و صف ما را مستحکم تر نمود.
در مقابل ما کسانی قرار دارند که در خیال خام و باطل شان چون صاحب ثروت و موقعیت و مکنت هستند خود را قدرتمند دانسته و با اتکاء به این قدرت خیالی و پوشالی خود را حتی مالک و صاحب انسانها و اراده آنها میدانند.
اما واقعیت میدانی و عرصه عمل همواره نشان داده که برخلاف تصور زورمداران؛قدرت واقعی در ید و اختیار کارگر است البته به شرط آنکه کارگر این قدرت راستین و توانائی های نهفته و آشکار خود را باور نماید.
امروز ما کارگران گروه ملی فولاد به درک این خودباوری و خوداتکائی رسیدیم و دیدیم که با ایستادگی برسر مواضع خود و مطالبه نان و سفره به یغما رفته مان همکاران عزیزمان از بند و زندان رهائی یافتند.
بر خود لازم میدانیم از جناب آقای فروغی وکیل سرشناس دادگستری که در کمترین زمان ممکن برای کمک به حل موضوع و عهده داری وکالت کارگران بازداشت شده خود را به اهواز رسانده و در کنار خانواده ها و کارگران این مجموعه پیگیر مسائل بودند تشکر و قدردانی نمائیم.
همچنین حمایت های معنوی اتحادیه آزاد کارگران ایران و پوشش مستمر اخبار مربوط به اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز را ارج نهاده و آرزو میکنیم روزی فرا رسد که هیچ کارگری مجبور نشود برای دسترنج و حق العمل مشقت بار خود رنجی مضاعف و زحمتی افزون بَرَد. امروز ما کارگران گروه ملی دو احساس متفاوت و دو واقعیت ناگزیر را تجربه کردیم.
غم از دست دادن همکاری رنجدیده و ستم کشیده و خوشحالی ناشی از رهائی و آزادی همکاران بی گناه مان از بند و گرفتاری و زندان.
هرچند که خبر درگذشت همکار عزیزمان آرش محمدی کام همه ما را تلخ نمود بااینحال ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار ایشان آزادی همکارانمان را به خانواده های ایشان و مجموعه کارگران این شرکت تبریک عرض مینمائیم.

جمعی از کارگران گروه ملی فولاد

۱۵ اسفند ۹۶

****************

بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون بازداشت و آزادی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز

٨ کارگر گروه ملی صنعتی فولاد اهواز پس از ٦ روز بازداشت و حبس در زندان مرکزی اهواز، ظهر امروز ۱۵ اسفند در میان استقبال خانواده و جمعی از همکاران خود با قرار کفالت ۵۰ میلیون تومانی آزاد شدند.
کارگران بازداشتی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز ۹ نفر بودند که یکی از آنان روز شنبه ۱۲ اسفند آزاد شده بود. اسامی این کارگران عبارتست از: فرهاد اکبریان - مرتضی اکبریان - میثم علی قنواتی - امین مؤمن پور - حسین نیسی - باقردلفی - تقی حسن زاده - هادی عفراوی - مهدی عادل زاده.
کارگران بازداشتی گروه ملی صنعتی اهواز در پی اعتصاب کارگران این مجتمع صنعتی که از روز چهارشنبه دوم اسفند ماه آغاز شده است روز پنج شنبه دهم اسفند در پایان نهمین روز اعتصاب و هنگام شب توسط اطلاعات نیروی انتظامی اهواز بازداشت و روز بعد به زندان مرکزی این شهر منتقل شدند.
این بازداشتها که با هدف ایجاد ترس و رعب در میان کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و توقف اعتصاب صورت گرفت و اساسا یک گروگانگیری از سوی کارفرما و مسئولین انتظامی شهر اهواز برای بکار واداشتن کارگران این مجمتع بزرگ صنعتی بدون دریافت حقوقهای معوقه بود، بلافاصله با عکس العمل متحدانه آنان و تشکلها و نهادهای کارگری و افکار عمومی مواجه شد، بطوریکه تجمعات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز از روز شنبه یازده اسفند ماه با شرکت هر چه متحدانه تر و گسترده تر کارگران در مقابل استانداری اهواز وارد مرحله تعرضی تری شد و تا امروز با شدت هرچه بیشتری ادامه پیدا کرد.
چیزی که در این میان و در پی بازداشت و آزادی ۹ کارگر گروه ملی صنعتی اهواز بیش از پیش روشن شد و این مسئله امروز با شعار "نه تهدید نه زندان دیگه فایده نداره" از سوی کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی فریاد زده شد این بود که دیگر نه زندان و نه هیچ نیروی سرکوبی را یارای مقابله با حق خواهی ما کارگران نیست.
مگر میشود در جامعه ای هم دستمزد چندین برابر زیز خط فقر را به کارگران تحمیل کرد هم این دستمزدها را ماهها پرداخت نکرد و هم آنان را همچون بردگان اعصار گذشته به سکوت و تمکین واداشت. مگر میشود کارگری را که ماهها دستمزد چندین برابر زیر خط فقرش را دریافت نکرده با غل و زنجیر وادار به کار کرد؟! مگر میشود در عصر انفجار اطلاعات و آگاهی، جامعه ای هشتاد میلیونی را به صدها سال پیش بازگرداند و سیستم بردگی تمام عیاری را همچون قرون و اعصار گذشته به آن جامعه تحمیل کرد؟!
کارگران گروه ملی صنعتی اهواز همچون کارگران هپکو، آذر آب، هفت تپه و صدها مرکز تولیدی در جای جای کشور نشان دادند که دیگر دوران مرعوب شدن ما کارگران به سرکوب و زندان سپری شده است و زندگی و معیشت ما برای برخورداری از یک زندگی انسانی، خط قرمز همه ی ما کارگران در مقابل هر حکومت و نیروی سرکوبی است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران به عزم راسخ و اتحاد و همبستگی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مبارزه پیگیر آنان برای آزادی همکاران بازداشتی خود درود می فرستد و بدینوسیله با اعلام همبستگی با آنان برای دستیابی به مطالباتشان، خواهان منع تعقیب قضائی ۹ کارگر بازداشتی این مجموعه بزرگ صنعتی و محاکمه همه آمرین و عاملین بازداشت و تشکیل پرونده قضائی برای آنان و همه مسببین وضعیت کنونی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و هزاران مرکز تولیدی و صنعتی در کشور است که امروزه در وضعیت بحرانی قرار دارند.

مستحکم تر باد اتحاد و همبستگی سراسری کارگران ایران

۱۵ اسفند ۹۶

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در چهاردهمین روز اعتصاب،

تجمع اعتراضی خود را در مقابل استانداری خوزستان ادامه دادند و همکاران آنها در حال آزاد شدن از زندان هستند

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در چهاردهمین روز اعتصاب، تجمعات متحدانه ی خود را در مقابل استانداری خوزستان ادامه دادند و همزمان جمع دیگری از آنان به همراه خانواده های کارگران بازداشتی برای استقبال از همکاران خود که قرار است با کفالت آزاد بشوند در مقابل زندان مرکزی اهواز حضور پیدا کردند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی بازداشت نه نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در شب پنج شنبه هفته گذشته، تجمعات کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی در مقابل استانداری خوزستان با شرکت بسیار گسترده کارگران انجام شده است، بطوری که بنا بر اظهار کارگران، تجمع چند روز گذشته بویژه تجمع روز گذشته و امروز آنان در مقابل استانداری خوزستان بی نظیر بوده است.
بنا بر این گزارش در پی تجمع امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان، فرماندار اهواز به همراه فرمانده انتظامی این شهر در جمع کارگران حاضر شدند و طی سخنانی اعلام کردند در روزهای آینده مطالبات آنان پرداخت خواهد شد و با این وعده ها خواهان توقف اعتصاب و تجمعات اعتراضی آنها شدند. اما کارگران بطور متجدانه و یکصدائی اعلام کردند تا زمان پرداخت مطالبات خود و آزادی همکارانشان به اعتصاب و تجمعات اعتراضی ادامه خواهند داد.
تجمع متحدانه ی امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان در حالی برگزار شد که از صبح امروز روند آزادی کارگران بازداشتی این مجتمع صنعتی با قبول قرار کفالت آغاز شده است.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، هم اکنون همکاران و خانواده های کارگران بازداشتی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مقابل زندان در حال استقبال از عزیزان خود هستند که از روز پنج شنبه گذشته در بازداشت بسر می برند.
بنا بر این گزارش، تا لحظه مخابره این خبر (ساعت ۲:۲۰ بعد از ظهر) همه کارگران به استثنای دو نفر آزاد شده اند و همه کارگران و خانواده ها منتظر آزادی دو نفر دیگر هستند.

۱۵ اسفند ۹۶

****************

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه سومین روز اعتصاب متحدانه خود را پشت سر گذاشتند

امروز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه ، کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در سومین روز اعتصاب خود با در دست داشتن پلاکاردهایی دست به تجمع اعتراضی در محوطه شرکت زدند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران بر روی بنرهایی نوشته بودند: "ما کارگران هفته تپه گرسنه ایم گرسنه" و " ما کارگران هفته تپه خانواده هایمان نیاز به پول دارند"
در پی این تجمع متحدانه از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، اسماعیل بخشی یکی از نماینده های کارگران طی سخنان پرشوری با یاد آوری تعهدات کارفرما از قبیل بروز رسانی حقوقها، اصلاح فرم قراردادها، بر چیده شدن شرکت پیمانکاری اقبالی، قراردادای شدن کارگران روز مزد و...، که در پی اعتصاب شش روزه کارگران در آذر ماه سالجاری کارفرمای شرکت، فرماندار و مسئولین اداره کار شوش وعده تحقق آنها را داده بودند بر تحقق خواستهای کارگران تاکید کرد و در ادامه اعلام داشت: تحقق خواستهای ما نیازی به مذاکره ندارد و این فقط جهانگیری معاون رئیس جمهور است که به عنوان مسئول واگذاری شرکت به بخش خصوصی باید بیاید و پاسخگوی ما کارگران باشد. او همچنین با اشاره به اختلافات میان سهامداران شرکت و عدم توانمندی آنان در اداره شرکت بدلیل عدم آشنائی آنان با صنعت نیشکر، بر توانمندی کارگران برای اداره شرکت تاکید گذاشت.
بنا بر این گزارش حین سخنرانی اسماعیل بخشی نیروهای انتظامی حاضر در محل تلاش کردند مانع سخنرانی او شوند اما با سر دادن شعارهایی از سوی کارگران از این اقدام خود صرف نظر کردند.
همچنین امروز در پی تداوم اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، تعدادی زیادی از کارگران از جمله حسن الکثیر، امیر الکثیر، مجید امیری، محمد خنیفر و ٨ نفر دیگر از کارگران از طریق تماس تلفنی به اداره اطلاعات شوش احضار شده اند. پیش تر اسماعیل بخشی، کرامت پام، رمضان علیپور و رحیم بسحاق از فعالین کارگری و اعضای سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه نیز به شعبه سوم دادیاری دادگستری شوش احضار شده اند.
بر اساس برخی خبرهای تایید نشده، در پی تداوم اعتراضات کارگری در شرکت نیشکر هفت تپه و اختلافات میان سهامداران شرکت، بسیاری از مدیران این مجتمع بزرگ کشت و صنعت در حال استعفا هستند و تصویر استعفای درخشانی مدیرکارخانه در بین کارگران پخش شده است.
بنابر اخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی تجمع اعتراضی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، جز احضار تعدادی زیادی از کارگران به اداره اطلاعات شوش، هیچکس پاسخگوی مطالبات بر حق آنان نشد.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در شرایطی که کمتر از دو هفته به پایان سال باقی مانده است حقوق ماههای دی و بهمن خود را دریافت نکرده اند و هیچ وعده ای نیز از سوی کارفرما برای پرداخت حقوق این ماهها و حقوق اسفند و عیدی و پاداش کارگران داده نشده است و علاوه بر اینها هیچ اقدامی از سوی کارفرما و مسئولین شهرستان شوش برای تحقق دیگر خواستهای آنان که پیش تر در پی اعتصاب شش روز آنها در آذر ماه سالجاری به این کارگران داده شده بود انجام نشده است.
فیلم تجمع کارگران شرکت نیشکر هفت تپه و سخنرانی اسماعیل بخشی از نماینده های آنان بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس https://telegram.me/ettehad قرار دارد.

۱۵ اسفند ۹۶

****************

تحمیل فقر و تنگدستی به کارگران باز هم جنایتی دیگر آفرید

آرش رئیس محمدی کارگر ۴۳ ساله گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به دلیل نداری و عدم امکان برای درمان پزشکی در گذشت
آرش رئیس محمدی از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد امروز ۱۵ اسفند ماه پس از ۴ روز بستری شدن در یکی از بیمارستانهای شهر اهواز درگذشت.
آرش رئیس محمدی که از روز جمعه ۱۲ اسفند ماه در بیمارستان گلستان شهر اهواز بستری شده بود بدلیل نبود تخت آی سی یو در این بیمارستان و نداشتن امکان مالی بدلیل عدم پرداخت حقوقهای معوقه اش برای انتقال به بیمارستان خصوصی و درمانهای لازم پزشکی، پس از ۴ روز رنج و عذاب در میان ناباوری خانواده و همکارانش درگذشت.
هر چند آرش رئیس محمدی شب آخر حیات با کمک خانواده و بستگان به بیمارستان آپادانا منتقل شده بود اما سه روز بستری شدن در بیمارستانی که علیرغم دارا بودن پرسنل دلسوز از امکانات کافی و تخت آی سی یو برخوردار نبود، جان این کارگر رنجدیده را گرفت.
بنا به اظهار همکاران آرش رئیس محمدی، سی تی اسکن مغز و قلب او هیچ مشکلی نداشت و فشارهای روحی روانی ناشی از مسائل اقتصادی و استیصال و درماندگی برای گذران زندگی تنها عاملی بود که روز جمعه حال او را دگرگون کرد و آرش پس از مراجعه به بیمارستان به کما رفت.
آرش رئیس محمدی با ۴۳ سال سن و داشتن دو فرزند ۳ و ۶ ساله، بیش از ۱۰ سال سابقه کار در گروه ملی صنعتی فولاد اهواز داشت.
آرش رئیس محمدی در حالی بدلیل نداشتن امکان مالی جان خود را از دست داد که سه ماه حقوق از کارفرمای گروه ملی صنعتی فولاد اهواز طلبکار بود و علیرغم ۱۴ روز اعتصاب کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی، نه تنها به خواستهای بر حق آنان برای پرداخت دستمزدهای معوقه شان اقدامی صورت نگرفته بلکه روزپنج شنبه گذشته در آخر شب ۹ نفر از این کارگران توسط اطلاعات نیروی انتظامی شهر اهواز بازداشت و بمدت ۶ روز زندانی شدند. موسوی کارفرمای این مجتمع بزرگ صنعتی در همان روزهای اول اعتصاب اعلام داشته بود من ریالی پول ندارم به شما بدهم.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با ابراز تاسف عمیق از مرگ آرش رئیس محمدی، این ضایعه جبران ناپذیر را به خانواده گرامی و همکاران او در گروه ملی صنعتی فولاد اهواز تسلیت میگوید و بدینوسیله اعلام میدارد تمامی کسانی که با نپرداختن حقوقهای کارگران فولاد اهواز و در همدستی با کارفرما شرایط به غایت مصیبت باری را برای کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی ایجاد کرده اند مسئول مستقیم مرگ ارش رئیس محمدی و تمام رنج و محنتی هستند که به هزاران کارگر فولاد اهواز و خانواده هایشان تحمیل شده است.

۱۵ اسفند ۹۶

****************

شاپور احسانی راد: امضای “حداقل دستمزد”

چند برابر زیر خط فقر جنایت مستقیم علیه زندگی میلیونها کارگر است

شاید کسانی خرده بگیرند که واژه ” جنایت ” برای افرادی که حداقل دستمزد را تعیین، مصوب و امضای خود را زیران می گذارند، خیلی سنگین است اما وقتی بطور واقعی ببینند که تعیین ” حداقل دستمزد، چگونه سرنوشت میلیونها انسان را زیر و رو می کند به ما حق خواهند داد که این واژه را بکار ببریم.
برای اینکه ابعاد این جنایت روشن شود باید نقاب از چهره دست اندرکارانی که ” سهم ما کارگران را از زندگی” با “تعیین حداقل دستمزد” رقم می زنند برداشته شود و نیز دستان پلیدی که امضایشان “چگونگی زیستن ” ما کارگران و حتی کودکانی از طبقه ما که هنوز متولد نشدند را تعیین می کند افشا شود دراین مورد لازم است به دو رویداد که در گذشته برایم پیش امده است نگاهی بیاندازم
رویداد اول برمیگردد به اواخرسال ۹۲، زمانی که ما به عنوان هماهنگ کنندگان طومار افزایش دستمزد، سی هزار امضای این طومار را ضمن تجمع در مقابل وزارت کار به این نهاد تحویل دادیم که پیرو ان جلسه ایی با حضور چهار نفر از ما و معاونت اجرایی وزیرکار اقای هفده تن و سه نفر از معاونینش در مورد افزایش دستمزد تشکیل شد، ما در دفاع از افزایش دستمزد به غیر از موارد کلی تعین حداقل دستمزد، به دو مورد تعین کننده روی میز مذاکره گذاشتیم، این دو مورد عبارتند از:
۱- در ایران سهم مزد در قیمت تمام شده کالا زیر پنج درصد است و یعنی استثمار کارگران توسط کارفرمایان و دولت از حد گذشته و باید “غارت” نامیده شود
۲- افزایش دستمزد بصورت واقعی و عادلانه تورم زا نیست زیرا حتی با افزایش ۶۰ درصدی دستمزد، طبق تورم همان موقع و سال بعد، همه دستمزد کارگر هزینه و مصرف خواهد شد و پس اندازی باقی نخواهد ماند که تورم زا باشد
در این جلسه که حدود دو ساعت طول کشید با توضیح مفصل و مستدل در باره افزایش دستمزد به روشنی کل پروسه انجماد دستمزدها را از سال ۵۹ شروع جنگ تا سال ۹۲ تشریح و بر همین اساس و استدلال قانع کننده دو مورد بالا، ضرورت و ذیحق بودن کارگران را برای افزایش دستمزد، اثبات کردیم و اتفاقا تمام بحث و استدلات ما مورد پذیرش اقایان قرار گرفت اما وقتی که گفتیم حالا که قانع شده و قبول کرده اید پس این افزایش دستمزد را بدهید اقای هفده تن گفت نمی توانیم این دستمزد را بدهیم بالایی ها قبول نمی کنند اینجا بود که ما گفتیم اگر بیکاری، اخراج ، به گرو گرفتن ماهها حقوق کارگران و سرکوب نبود و ما می توانستیم ده هزار کارگر برای مطالبه افزایش دستمزد به مقابل وزارت کار می اوردیم شک نداشتیم که ” افزایش دستمزد” مورد نظر کارگران در شورای عالی کار تصویب می شد اما این عدم توازن قوا، از جرم نابخشودنی شماها در به تصویب رساندن تعیین حداقل دستمزد زیر خط فقر نخواهد کاست و در این جلسه صریحا به آنها گفتیم شما که به یمن قدرت حکومتی، حق فروش نیروی کار ما کارگران را به نفع سرمایه داران مصادره می کنید اشکارا در حق ما جنایت می کنید. https://t.me/ettehad/45385
رویداد دوم برمیگردد به سال پیش که اقای علی خدایی یکی از اعضای شورای عالی کار در شبکه های مجازی با شور و شعف به کارگران مژده داد: “که ما در کمیته تخصصی مزدی که شورای عالی کار تعیین کرد با نمایندگان دولت و کارفرماها به جمع بندی سبد هزینه خانوار به مبلغ نزدیک دو میلیون پانصد هزارتومان به توافق رسیدیم” من این مطلب اقای خدایی را نقد کردم و ان را ریاکاری و دغلکاری دست اندرکاران شورای عالی کار نامیدم که سعی بر فریب و خاک پاشیدن بر چشم کارگران و فضاسازی برای تحمیل حداقل مزدی زیر خط فقر دارند، ایشان تماس تلفنی گرفت و به دفعات قصد و امرشان را دفاع از منافع کارگران دانست و گله داشت که چرا جریان شما در برابر هر عمل و حرکت تشکلهای دست ساز دولتی، علم مخالفت بلند می کند، من در این مباحثه، با این پرسش که اگر مبلغی کمتر از سبد هزینه خانوار که اعلام کرده و همگی بر ان به توافق رسیدید در شورای عالی کار مطرح شد، حاضرید که انرا امضا نکنید و جلسه را ترک کنید؟ و اگر جلسه را ترک نکرده و امضایتان را زیر مصوبه گذاشتید در حق کارگران ظلم و جنایت کرده اید؟ با این پرسش ها نظرات ایشان را به چالش کشیدم، درست چندین روز بعد شورای عالی کار با وجود انهمه کارشناسی، فضاسازی و توافقات سه جانبه شورای عالی کار و اعلام رسمی ان مبنی بر دومیلیون و پانصد هزارتومان سبد هزینه خانوار که خود نیز از حداقل های سطح معاش یک خانواده اخذ شده بود را به بایگانی سپردند و دشمنی اشکار خود را با امضای حداقل دستمزد ۹۳۰ هزارتومانی به طبقه کارگر نشان دادند.
مبارزات مستمر و دائمی کارگران در تمام این سالها، اعم از طومار چهل هزار امضا، اعتصابات، اعتراضات و تجمعات در مقابل وزارت کار و مجلس، برای افزایش دستمزد، تلاش همه جانبه کارگران را برای قدرتمند شدن به یک نیروی اجتماعی نشان میدهد تا توازن قوا و کفه ترازو را به نفع طبقه کارگر سنگین کنند
و در نتیجه ان بتوانند افزایش دستمزد و دیگر مطالبات انباشته خود را بدست بیاورند، خیزش دی ماه نتیجه این همه تلاش مستمر بود که جنبش فرودستان را علیه فقر و گرانی به خیابانها کشاند و شکی نیست این مبارزات تا تحقق مطالبات طبقه کارگر و همه جامعه، با قدرت به پیش خواهد رفت
جدا از مبارزات مستمرکارگران برای احقاق مطالباتشان، نتیجه دو رویداد بالا نشان می دهد که همه دست اندارکاران حکومتی از صدر تا ذیل، از جمله سران تشکلهای دست ساز دولتی و اعضای شورای عالی کار که در تصمیم سازی و تصمیم گیری برای حق معاش کارگران نقش دارند با امضا و تصویب دستمزد زیر خط فقر، سهمی بسزا در ستم و جنایت در حق میلیونها خانواده کارگری دارند.
در انتها لازم است تاکید کنم هر خانواده کارگری که در اثر فقر و فلاکت، طلاق و اعتیاد فرو بپاشد، هر خانواده کارگری در اثر نداری به کلیه فروشی، نوزاد فروشی و خودفروشی تن می دهد، هر فردی که در اثر بیکاری به کارتن خوابی، گورخوابی، بزهکاری، سرقت روی می اورد، همه کسانی که در اثر استرس، افسردگی و اختلالات روحی روانی دست به خودکشی و خودسوزی می زنند، به پای دست اندرکاران دخیل در تصویب دستمزدهای زیر خط فقر نوشته می شود و مطمئن باشید طبقه کارگر مسبب این همه جنایت در حق خود را بزودی به پای میز محاکمه خواهد کشاند.

۱۳ اسفند ۹۶

****************

دومین روز اعتصاب کارگران همه ی بخش های نیشکر هفت تپه

کارگران بخشهای کشاورزی و تجهیزات و مهندسی و بقیه بخش های شرکت نیشکر هفت تپه امروز دو شنبه ۱۴ اسفند ماه برای دومین روز پیاپی برای اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان دست از کار کشیدند و در محوطه شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.
طبق گزارشات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران درخشانی و سیفوری و تعدادی از مدیران درشیفت بعد از ظهر و شب، سعی کردن کوره و بخش کارخانه را که از صبح دیروز توسط کارگران اعتصابی خاموش شده بود روشن کنند.
اما کارگران متحدانه مانع اینکار شدند و تا مخابره این خبر کوره و کارخانه خاموش و تولید شکر متوقف شده است. امروز نیز تمامی کارگران با شروع اعتصاب در محوطه شرکت، مقابل دفتر مدیریت تجمع کردند و حمایت خود را ازکارگران نماینده ایی که از طرف دادگستری شهر شوش برای فردا سه شنبه احضار شدند اعلام نمودند.
تا لحظه مخابره این خبر (ساعت ۱۲ ظهر) هیچ مسئولی برای پاسخ دهی به میان کارگران نیامده است.

۱۴ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

ششمین روز اعتصاب کارگران شرکت کیسون

در پروژه خط دوم راه آهن بافق به زرین شهر قطعه شبنم_مشک در ایستگاه ورزنه اصفهان

ششمین روز اعتصاب کارگران شرکت کیسون امروز نیز با تجمع در کارگاه شرکت کیسون در ایستگاه ورزنه در شرق اصفهان ادامه داشت
طبق خبرهای ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران به کارگران این شرکت از ابتدای سال فقط حقوق اردیبهشت ماه پرداخت شده و تا کنون دریافتی دیگری نداشته اند و کارگران این پروژه در وضعیت بسیار اسفناکی به سر میبرند
طبق همین گزارش شرکت کیسون متعلق به آقای محمد رضا انصاری است که در کلیه پروژه ها وضعیت اسف باری را برای پرسنل کارگاهی که در شرایط سخت و با کمترین امکانات رفاهی و اسکان نامناسب مشغول کار میباشند رقم زده که فجیع ترین نمونه آن پروژه راه آهن شبنم مشک در محدوده شرق اصفهان و شهر ورزنه میباشد.
همچنین عده ای از پرسنل علاوه براینکه از سال ۹۶ تنها حقوق اردیبهشت را دریافت کرده اند حقوق سه ماه از سال ۹۵ و پنج ماه از سال ۹۴ خود را دریافت نکرده اند.
این کارگران در طول اعتصاب شش روزه اشان هیچگونه پاسخی از طرف مسئولین شرکت کیسون دریافت نکرده اند

۱۳ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

احضارکارگران شرکت نیشکر هفت تپه را به دادگاه قویا محکوم میکنیم

بدنبال اعتصاب صبح امروز کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، پلیس امنیت شوش ساعت ۱۱ قبل از ظهر طی تماسی با چهار نفر از کارگران این مجتمع کشت و صنعت آنان را به محل این نهاد فرا خواند و احضاریه ای از شعبه ۳ دادیاری دادگستری شوش را تسلیم آنها کرد.
طبق این احضاریه آقایان اسماعیل بخشی، قربان علیپور، کرامت پام و رحیم بسحاق از اعضای سندیکا و فعالین کارگری شرکت نیشکر هفت تپه می باید راس ساعت ٨ صبح روز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه خود را به شعبه سوم دادیاری دادگستری شوش معرفی کنند.
احضار ۴ کارگر شرکت نیشکر هفت تپه در حالیست که این کارگران به همراه ۵ هزار نفر از همکارانشان از ماهها پیش به عدم پرداخت دستمزدهای خود و مصائب بیشماری که به آنان توسط کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه تحمیل شده است معترضند و بارها دست به اعتصاب زده اند اما علیرغم تعهداتی که فرمانداری، اداره کار و کارفرمای این مجتمع بزرگ کشت و صنعت برای بروزسانی دستمزدها و تحقق دیگر خواستهای آنان داده اند و در شرایطی که کمتر از سه هفته به پایان سال باقی مانده است همچنان هزاران کارگر را که بدلیل عدم دریافت دستمزدهایشان در شراط به غایت مشقت باری قرار دارند سر می دوانند.
از طرف دیگر این کارگران در حالی به شعبه سوم دادیاری دادگستری شوش احضار شده اند که هم اینک ۹ نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز با دستور دادستانی این شهر در بازداشت بسر میبرند.
بازداشت ۹ کارگر گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و احضار ۴ کارگر شرکت نیشکر هفت تپه به دادگاه و تلاش کارفرمایان و حکومتگران برای واداشتن ما کارگران بکار با شکم گرسنه از طریق داغ و درفش، تلاشی برای تحمیل سازماندهی یک بردگی آشکار و یادآور دوران ننگین برده داری در تاریخ بشر است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن تداوم بازداشت کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و احضار کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به دادگاه، بار دیگر توجه تمامی نهادهای بین المللی کارگری را به تلاش دولت ایران و کارفرمایان برای وادار کردن کارگران بکار با شکم گرسنه و سازماندهی عریان و بی کم و کاست مناسبات برده دارانه قرون و اعصار گذشته جلب میکند و بدینوسیله از افکار عمومی مردم خوزستان و شهرهای اهواز و شوش و کارگران همه کارخانه ها و مراکز تولیدی و صنعتی در این استان میخواهد همراه با کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و شرکت نیشکر هفت تپه، دست به اعتراضات گسترده علیه تصمیمات ظالمانه قضائی که زندگی و هستی کارگران این مراکز بزرگ تولیدی را نشانه رفته است بزنند.

۱۳ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب و اعتراض همه بخشهای نیشکر هفت تپه

صبح امروز ۱۳ اسفند تمام بخشهای شرکت اعم از، کشاورزی، کارخانه، تجهیزات، خدمات و پشتیبانی و مهندسی در اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان دست از کار کشیدند و در محوطه شرکت تجمع کردند
در این بین آقای غفاری مدیر بخش خوراک دام مانع پیوستن کارگران این قسمت به اعتصابیون شده است طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران دیشب آقای سیفوری با الفاظ توهین وار حواله های ۲۵ کیلویی شکر پرسنل را پاره کرده و به صورت کارگران بازنشسته پرت میکند و میگوید از شکر خبری نیست
همین امر کارگران را بشدت عصبانی کرد و امروز همه ی بخشهای نیشکر هفت تپه به اعتراض دست از کار کشیدند بعد از اینکه کارگران با سوت زدن همدیگر را برای اعتصاب همه گیر فرامیخواندند، سیفوری به سرعت از شرکت خارج شد و زمانی که کارگران برای خاموش کردن بخش کارخانه به آنجا مراجعه کردند، درخشانی مدیر کارخانه مانع اینکار شد و باعث درگیری بین او و کارگران گردید و در آخر کارگران موفق شدن کارخانه را خاموش کنند
طبق گزارشات رسیده بعد از شدت گرفتن اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه آقایان اسماعیل بخشی، رمضان علیپور ،کرامت پام و رحیم بساق از نمایندگان کارگران به دادگستری شهر شوش احضار شدند و همگی عازم آنجا شدند
خواست کارگران:
۱- *حقوق دی و بهمن*
۲- *عیدی و پاداش*
۳- *هشت ماه بن کارگری*
۴- *حواله ی شکر*
۵- *حق رهبری*
۶- *تغییر وضعیت قراردادها*
۷- *تغییر وضعیت کارگران اقبالی*
۸- *دریافت عناوین شغلی*
۹- *دریافت سهمیه ی لوازم تحریر سال تحصیلی جاری*
در ضمن طبق گفته ی کارگران بیمه ی ماههای فروردین اردیبهشت و تیرماه از سال ۹۵ کلیه کارگران که در آن زمان به صورت روزمزد زیر نظر شرکت دریایی زئوس مشغول بودند واریز نشده است. خبرهای تکمیلی متعاقبا منتشر خواهد شد.

۱۳ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در دوازدهمین روز

اعتصاب، به تجمعات اعتراضی خود در مقابل استانداری ادامه دادند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، صبح امروز و در پی تداوم بازداشت نه نفر از کارگران معترض این مجتمع بزرگ صنعتی در شب پنج شنبه گذشته، آنان پرشور تر و مصمم تر از روزهای گذشته دست به تجمع اعتراضی در مقابل استانداری خوزستان زدند.
همزمان با این تجمع، جمعهای دیگری از کارگران نیز همراه با خانواده های کارگران بازداشتی و محمد علی جداری فروغی وکیل پایه یک دادگستری که با خواست خانواده های کارگران بازداشتی وکالت آنان را بر عهده گرفته است با حضور در شعبه ۱۲ بازپرسی دادگاه انقلاب پیگیر آزادی آنان شدند اما با اعلام اینکه قضات بدلیل شرکت در یک همایش در محل دادگاه حضور ندارند این پیگیریها به صبح فردا موکول شد.
بنا بر این گزارش، در تجمع امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز خانواده های کارگران بازداشتی و تعدادی از زنان شاغل در شرکت نیز حضور داشتند و تا پایان تجمع بطور کوبنده ای با سر دادن شعارهایی خواهان آزادی همکاران بازداشتی خود و رسیدگی به خواستهایی شدند که از ۱۲ روز پیش برای دستیابی به آنها دست به اعتصاب زده اند.
تجمع متحدانه و پرشور امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در شرایطی برگزار شد که رئیس دادگستری استان خوزستان در حمایتی آشکار وبی پرده از کارفرما، از بازداشت نه کارگر این مجتمع بزرگ صنعتی با عنوان شرکت در تجمع غیر قانونی اسم برده و ۱۲ روز اعتصاب و تجمع کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز را غیر قانونی اعلام کرده است.
این برخورد از سوی رئیس دادگستری استان خوزستان در حالی است که کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز حقوق ماههای دی و بهمن خود را دریافت نکرده اند و کارفرما از تعیین تکلیف چگونگی پرداخت حقوق اسفند ماه و عیدی و پاداش کارگران طفره میرود و در روزهای اول اعتصاب آنان اعلام داشته بود من ریالی ندارم به شما بدهم.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با حمایت از اعتصاب و اعتراضات بر حق کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و با تاکید به آزادی فوری و بی قید و شرط کارگران بازداشتی این مجتمع بزرگ صنعتی، اعلام میدارد آن چیزی که کاملا غیر قانونی و حتی ضد انسانی است عدم پرداخت به موقع دستمزد کارگران گروه ملی فولاد اهواز و دیگر کارگران همچون کارگران شرکت نیشکر هفت تپه است و اگر در این میان چیزی عین قانون و حتی فراتر از قانون، بدیهی ترین حقوق انسانی کارگران است آن چیز همانا دفاع آنان از حقوق بر حق شان است.
در شرایطی که قوه قضائیه و دیگر نهادهای مسئول حتی لحظه ای کارفرما را بدلیل عدم پرداخت حقوق کارگران تحت پرسش قرار نداده اند و ۱۲ روز است خواست قانونی و بر حق کارگران فولاد اهواز را مورد توجه قرار نداده اند خود بیش از هر کس دیگری مجرم و ناقض قانون و حقوق انسانی کارگران فولاد هستند.

۱۳ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران بازنشسته خشمگین شرکت نیشکر هفت تپه همچنان در داخل شرکت به اعتراضات خود ادامه میدهند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه که از صبح امروز ۱۲ اسفند در محوطه شرکت برای دستیابی به مطالباتشان تجمع کرده و بدلیل عدم پاسخگوئی مسئولین شرکت مانع خروج رستمی یکی از سهامداران عمده از شرکت شده و وی را به ساختمان مدیریت منتقل کرده بودند در ادامه کشمکش خود با مدیران شرکت، سیفوری یکی دیگر از مسئولین شرکت را در ساختمان مدیریت نگه داشته اند.
تداوم اعتراض کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه تا ساعت مخابره این خبر(۲۰/۷)، در حالی است که بدنبال ممانعت کارگران از خروج رستمی از شرکت در حوالی ظهر امروز، ایشان وعده پرداخت مطالبات کارگران را تا بعد از ظهر امروز داده بود. اما بدلیل عدم تحقق وعده ای که رستمی داده بود تا ساعت دریافت این خبر تجمع کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه در حالی که رستمی و سیفوری یکی دیگر از میران شرکت را در ساختمان مدیریت نگه داشته اند ادامه دارد.
بنابر این گزارش، در پی این حرکت معترضانه از سوی کارگران بازنشسته و بدنبال مذاکراتی که بین آنان و رستمی و سیفوری انجام شد نهایتا آنان اعلام کردند فقط دو میلیون و پانصد هزار تومان از طلب پنجاه الی هفتاد میلیونی کارگران را میتوانند بدهند و مابقی آنرا در ابانماه سال ۹۷ پرداخت خواهند کرد که این امر خشم کارگران را برانگیخت.
در پی این وضعیت و خشم و عصبانیت کارگران، سیفوری نیز اقدام به پاره کردن حواله ۲۵ کیلیوئی شکر که قرار بود به کارگران شاغل داده شود نمود که این مسئله باعث خشم بیشتر کارگران و بروز درگیری شد که طی آن شیشه های ساختمان مدیریت شرکت شکسته شد.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران تا لحظه دریافت این خبر(ساعت ۲۰/۷) مامورین انتظامی نیز در محل حضور پیدا کرده اند اما تا این لحظه در درگیری کارگران بازنشسته و رستمی و سیفوری دخالتی نکرده اند و در حال حاضر کارگران با هدف دستیابی به خواستهای برحق خود، همچنان مانع خروج رستمی و سیفوری از شرکت هستند.

۱۲ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در یازدهمین روز

اعتصاب با تجمع در مقابل استانداری خوزستان خواهان آزادی همکاران بازداشتی خود شدند

در پی بازداشت ۹ نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز از ساعات اولیه صبح امروز ۱۲ اسفند کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی در اعتراض به بازداشت همکاران خود دست به تجمع در مقابل استانداری خوزستان زدند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در این تجمع که با تجمعات روزهای پیشین این کارگران بسیار متفاوت بود کارگران تمامی خطوط قبل از حرکت به سوی استانداری با سر دادن شعار در محل شرکت همکاران خود را به تجمع فرا میخواندند.
بنا بر این گزارش، امروز ۱۲ اسفند، از ساعت ۳۰/٨ صبح، کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در حالیکه تعدادی از زنان شاغل در شرکت و همسران برخی از کارگران بازداشتی آنان را همراهی میکردند تجمع خود را در مقابل استانداری خوزستان آغاز کردند و تا پایان تجمع که دست به راهپیمائی از خیابان فلسطین به طرف خیابان چمران زدند بطور مرتب شعار "کارگر زندانی آزاد باید گردد" و شعارهای دیگری که عمدتا در اعتراض به بازداشت همکارانشان بود سر میدادند. این شعارها عبارت بودند از: "مرگ بر موسوی" - " می ایستیم، میمیریم،حقمونو میگیریم"- " نیروی انتظامی به هوش باش، ما کارگریم نه اوباش"- " ما کارگریم نون میخوایم ، دوا و درمون میخوایم"- "دزدان بیرونن، کارگران زندانن"- "کارگر زندانی ،حمایتت میکنیم " و...،
بنا بر گزارش دیگری که به اتحادیه آزاد کارگران ایران رسیده است علاوه بر تجمع اعتراضی کارگران گروه ملی صنعتی اهواز در مقابل استانداری خوزستان، جمعی از آنان نیز به همراه خانواده های کارگران بازداشتی با حضور در دادگاه پیگیر وضعیت همکاران خود شدند و سپس با حرکت به سمت زندان مرکزی اهواز تلاش کردند با آنان ملاقات کنند اما نه به این کارگران و نه خانواده هایشان اجازه ملاقات با کارگران زندانی را ندادند.
بنا بر این گزارش، بازپرس پرونده، از پذیرش قرار برای آزادی کارگران بازداشتی خودداری نموده و به خانواده هایشان اعلام کرده است، آنان فعلا تحت بازداشت خواهند ماند و تا سه روز آینده در قرنطینه زندان خواهند بود.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند تا آزادی همکاران بازداشتی خود و دریافت حقوق ماههای دی و بهمن و تعیین تکلیف چگونگی پرداخت حقوق اسفند ماه و عیدی و پاداش و همچنین واریز حق بیمه هایشان به حساب صندوق تامین اجتماعی به اعتصاب و تجمعات اعتراضی خود ادامه خواهند داد.
فیلمهای تجمع امروز کارگران گروه ملی صنعتی اهواز بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس https://telegram.me/ettehad قرار دارد.

۱۲ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

تجمع بازنشستگان و کارگران بخش کشاورزی شرکت نیشکر هفت تپه

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، صبح امروز شنبه ۱۲ اسفند ماه کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه برای چندمین بار در محوطه شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند و همزمان با آنان کارگران بخش کشاورزی نیز وارد محوطه شرکت شده و خواهان پرداخت حقوق ماههای دی، بهمن و عیدی و پاداش خود شدند.
کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه که از سال ۱۳۹۵ بازنشست شده اند علیرغم طلب پنجاه الی هفتاد میلیون تومانی از کارفرما بابت سنوات خود، تاکنون فقط سه میلیون تومان از این مبلغ را دریافت کرده اند و هیچیک از چکهایی که به کارگران داده شده بود به دلیل خالی بودن حساب کارفرما، وصول نشده است.
همچنین بخش دیگری از بازنشستگان شرکت نیشکر هفت تپه که در تجمع امروز شرکت داشتند و از آذر ماه امسال بازنشسته شده اند بدلیل عدم واریز ۴ درصد سهم کارفرما به حساب سازمان تامین اجتماعی سیکل بازنشستگی شان تکمیل نشده است و همین مسئله باعث شده آنان از یک طرف بدلیل عدم اشتغال از آذر ماه امسال به این سو حقوقی از کارفرما دریافت نکنند و از طرف دیگر بدلیل عدم تکمیل سیکل بازنشستگی شان حقوقی از سازمان تامین احتماعی دریافت نکنند. این دسته از کارگران بازنشسته دفترچه های درمانی شان نیز تمدید نمیشود و در شرایط بسیار سخت و طاقت فرسائی قرار دارند
بنا بر این گزارش، علیرغم تجمع و اعتراضی که از صبح امروز کارگران بازنشسته و بخش کشاورزی شرکت نیشکر هفت تپه در محوطه شرکت بر پا کردند هیچیک از مسئولین حاضر به پاسخگوئی به خواستهای آنان نشدند. به همین دلیل کارگران تجمع کننده ، خشمگینانه جلوی رستمی یکی از سهامداران عمده شرکت را که سوار بر سانتافه خود در حال خروج از شرکت بود گرفتند و پس از انتقال وی به دفتر مدیریت، اعلام کردند تا پرداخت مطالبات شان او را رها نخواهند کرد.
همچنین صبح امروز و بدنبال ورود کارگران بازنشسته و بخش کشاورزی به شرکت، کارگران دیگر بخشها نیز در حال پیوستن به آنان بودند که با اعلام اینکه فیشهای حقوقی دی ماه آماده پخش است و دادن برخی وعده های دیگر از سوی کارفرما به سر کارهای خود بازگشتند.
بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم وعده ای که رستمی برای پرداخت مطالبات کارگران شاغل و بازنشسته معترض داده است آنان تا لحظه مخابره این خبر (ساعت یک و نیم ظهر) وی را رها نکرده و در ساختمان مدیریت نگه داشته اند.

۱۲ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

شاپور احسانی راد: کارگران‌ حق طلب گروه ملی صنعتی فولاد اهواز آزاد باید گردند

بازداشت شبانه کارگرانی که دستمزدشان را طلب کرده اند تاکنون در قاموس هیچ قانون انسانی نیامده است، کسانی که حکم بازداشت کارگران را صادر کردند و نیز انهایی که ضابط این حکم هستند باید تحت تعقیب، بازداشت و محاکمه شوند.
کارگرانی که نزدیک به ده روز فریاد کشیدند نزدیک به ده روز برای خواست بر حق شان ، دستمزدشان ، برای معاش خانواده شان در مقابل همه ارگانها و نهادهای قدرت فریاد بلند اعتراض شان را رساندند، معلوم نیست چطور و با چه جراتی شبانه به انها تعرض، حمله کردند و بازداشت شدند، ایا نمی دانند این تعرض، اتش خشم کارگران را از دزدان دستمزدشان ، دو صد چندان می کند، ایا نمی دانند که با بازداشت این ده کارگر فولاد، اتش کینه و نفرت همه طبقه کارگر را از حاکمان سرمایه دامن می زنند ایا تصور می کنند می توانند با این عمل ننگین خود، در دل کارگران حق خواه وحشت و رعب ایجاد کنند، اما و سرمایه داران و حامیان انها باید بدانند کارگران اعتصابی و معترضی که سفره بدون نان خود را جلوی استانداری، پیش چشم سودپرستان نامردمی پهن کردند که شاید فریاد رسی باشد، کارگرانی که در بدترین و دشوار تربن شرایط اب و هوایی‌ در کارهای سخت و زیان اور با فولاد دست و پنجه نرم می کنند، کار می کنند، عرق می ریزند و از این همه گرسنگی و‌ بی حقوقی، از این همه بی عدالتی با شعار مرگ با کارگر، مرگ خود را طلب می کنند دیگر از هیچ سرکوب و بازداشتی واهمه نخواهند داشت و زودتر از انچه تصورش را کنید قدرتمندانه به خیابانها خواهند امد و نه تنها دوستان خود را ازاد خواهند کرد بلکه تا همه مطالبات به حق خود را نگیرند یک قدم عقب نخواهند گذاشت و جواب کارفرمای گروه فولاد و همه کسانی را که دیشب ناجوانمردانه‌ در جواب شکم‌ گرسنه، همسران و کودکان کارگران، حکم حمله و تعرض شبانه و بازداشت کارگران را صادر کردند، خواهند داد.
کارگران می دانند زور، قدرت و ثروت فرادستان از کار، زحمت و تلاش فرودستان است، در مقابل کارفرما و همه حافظان سرمایه، که‌ دسترنج ،حق کارگر و دستمزد زحمتکشان را اشکارا می دزدند، کارگران ناچارند با قدرت اتحاد، دستمزدشان را با زور و قدرت از حلقوم انها دراورند، امروز برای کارگران فولاد و همه کارگران ایران دزدی دستمزدشان، ظلم و ستم، حسرت و گرسنگی و این همه سرکوب و تحقیر دیگر تحمل ناپذیر شده است، طاقت کارگران دیگر طاق شده است، بنابراین ما کارگران ایران دیگر به هیج وجه بازداشت و سرکوب هم طبقه ایی های خود را تحمل نخواهیم کرد و متحدانه به یاری همه کارگران ایران انها را از دست دزدان دستمزد ازاد خواهیم کرد.

شاپور احسانی راد نماینده اخراجی کارگران پروفیل ساوه و عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران

۱۱ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

ممانعت از ورود کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به مصلی این شهر

نیروهای امنیتی مانع حضور بیش از ۳۰۰ نفر از کارگران شرکت گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مصلی این شهر شدند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بعد از ظهر امروز جمعی از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در پی آگاهی از بازداشت همکاران خود که دیشب رخ داده بود بدنبال تجمع در مقابل مصلای اهواز، بعد از ظهر امروز دست به تجمع اعتراضی در مقابل دادگستری مرکزی این شهر زدند و خواهان آزادی همکاران بازداشتی خود شدند.
بنا بر این گزارش، بدنبال این تجمع مسئولین دادگستری به کارگران تجمع اعلام کرده اند همکاران بازداشتی آنها را فردا برای تعیین تکلیف به شعبه ۱۲ دادگاه انقلاب اعزام خواهند کرد.
بنا بر اظهار کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، کارفرما و مسئولین امنیتی این شهر با این دستگیریها در پی آن هستند تا نوک پیکان خواست کارگران را از روی مطالبات معوقه آنان به بازداشت همکارانشان معطوف کنند و با مشروط کردن آزادی کارگران بازداشتی به بازگشت بکار کارگران، اعتصاب آنها را بدون پرداخت مطالباتشان در هم بشکنند.
به همین دلیل کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند از فردا صبح اعتراضات خود را تشدید و در حمایت از همکارانشان در محل این شعبه دادگاه حاضر خواهند شد و تا زمان دریافت مطالباتشان به اعتصاب خود پایان نخواهند داد.
لازم به یاداوری است شب گذشته مامورین اطلاعات نیروی انتظامی اقدام به بازداشت بیش از ده نفر از کارگران گروه ملی صنعتی اهواز کردند و تا بعد از ظهر امروز تلاش زیادی از سوی عوامل کارفرما و مسئولین امنیتی اهواز بکار گرفته شد تا همکاران این کارگران از بازداشت آنان مطلع نشوند. اسامی ۹ نفر از این کارگران به شرح زیر است:
۱- فرهاد اکبریان ۲- مرتضی اکبریان ۳- میثم علی قنواتی ۴- امین مؤمن پور ۵- حسین نیسی ٦- باقردلفی ۷- تقی حسن زاده ۸- هادی عفراوی ۹- مهدی عادل زاده

۱۱ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

بیانیه خبری شماره ۲ اتحادیه آزاد کارگران ایران

پیرامون بازداشت ۹ نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز

بدنبال انتشار خبر بازداشت شبانه ۹ نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، از صبح امروز ۱۱ اسفند ماه عوامل کارفرما و مامورین امنیتی تلاش زیادی را بکار بستند تا با شایعه خواندن این خبر از انتشار آن در میان کارگران جلوگیری بعمل آورده و مانع عکس العمل آنان که امروز در مقابل مصلای شهر اهواز تجمع کرده بودند بشوند. هر چند این حرکت از سوی عوامل کارفرما تا حوالی ساعت ۳ بعد از ظهر امروز مانع شکل گیری اعتراض در میان همکاران این کارگران شد اما اینک همه کارگران گروه ملی صنعتی فولاد از این بازداشتها مطلع شده و در عکس العمل به بازداشت همکاران خود در پی تجمع اعتراضی هستند.
بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران، ایران در پی بازداشت شب گذشته ۹ نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، صبح امروز آنان را به دادگاه نزد قاضی کشیک منتقل و با دستور این قاضی هر نه نفر کارگر بازداشتی با حکم بازداشت موقت به زندان مرکزی اهواز واقع در جاده شیبان انتقال یافتند. همچنین بنا بر اظهار برخی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز صبح امروز قبل از تجمع کارگران در مصلای این شهر، عبدالله کایدی یکی از مهندسین شرکت نیز دستگیر شده است.
هجوم شبانه مامورین اطلاعات نیروی انتظامی به منازل کارگران گروه ملی فولاد اهواز و بازداشت آنان در مقابل چشمان خانواده هایشان و تلاش برای عدم اطلاع همکاران این کارگران از بازداشتها در شرایطی است که آنها ماههاست دستمزدی نگرفته و خود و خانواده هایشان در وضعیت به غایت مصیبت باری برای گذران زندگی قرار دارند. بازداشت ۹ کارگر گروه ملی صنعتی اهواز و تلاش کارفرما و حکومتگران برای واداشتن ما کارگران بکار با شکم گرسنه از طریق ضرب و زور و با داغ و درفش، یادآور دوران ننگین برده داری در تاریخ بشر است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن بازداشت ۹ کارگر معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، بدینوسیله توجه تشکلها و نهادهای کارگری در داخل کشور و سازمانهای بین المللی و حقوق بشری را به سرکوب و بازداشت کارگران رنجدیده و معترض این مجتمع بزرگ صنعتی جلب میکند و با فراخوان به مردم شریف اهواز و کارگران گروه ملی صنعتی فولاد و دیگر کارگران در این شهر برای اعتراض گسترده به این بازداشتها، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط فرهاد اکبریان- مرتضی اکبریان - میثم علی قنواتی - امین مؤمن پور - حسین نیسی - باقر دلفی - تقی حسن زاده - هادی عفراوی - مهدی عادل زاده و عبدالله کایدی است

۱۱ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

بیش از ده نفر از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز با هجوم شبانه مامورین امنیتی به منازلشان بازداشت شدند

در نهمین روز اعتصاب متحدانه کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و تجمعات پی در پی آنان در مقابل استانداری خوزستان و راهپیمائی در سطح شهر اهواز، پلیس اطلاعات نیروی انتظامی این شهر، شب گذشته با در دست داشتن لیستی از کارگران معترض گروه ملی فولاد اهواز به درب منازل آنان مراجعه و اقدام به بازداشتهای گسترده آنها کرد.
این بازداشتهای شبانه در مقابل چشمان خانواده های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در حالی رخ میدهد که بدنبال پرداخت حقوق آذر ماه کارگران در روز چهارشنبه، نیمه های شب همانروز(چهارشنبه) هیئتی ده نفره وارد شرکت شده و اعلام کرده بودند برای بازدید و بررسی اعتراضات کارگران و توقف تولید از طرف وزرای کار و صنعت، معدن و تجارت آمده اند که با اعتراض و سوال کارگران حاضر در شیفت شب مبنی بر اینکه اگر با هدف بررسی اعتصاب و دلایل توقف تولید آمده اید چرا نیمه شب را برای اینکار انتخاب کرده اید، مواجه شدند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا لحظه دریافت این خبر (صبح جمعه) بازداشت بیش از ۱۰ نفر از کارگران معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز توسط اطلاعات نیروی انتظامی قطعی است. اسامی سه نفر از این کارگران فرهاد اکبریان ، مرتضی اکبریان و میثم علی قنواتی می باشد و هنوز اسامی دیگر کارگران بازداشتی بدست اتحادیه آزاد کارگران ایران نرسیده است.
بنابر این گزارش، این بازداشتهای گسترده با دستور دادستانی اهواز صورت گرفته و علاوه بر بیش از ده کارگری که بازداشت شده اند اطلاعات نیروی انتظامی اهواز طی تماسی با بسیاری از کارگران آدرس منازل آنان را طلب کرده است.
هجوم شبانه مامورین اطلاعات نیروی انتظامی به منازل کارگران گروه ملی فولاد اهواز و بازداشت آنان در مقابل چشمان خانواده هایشان در شرایطی که آنها ماههاست دستمزدی نگرفته و خود و خانواده هایشان در وضعیت به غایت مصیبت باری برای گذران زندگی قرار دارند، نه بیانگر وجود حکومتی برای اداره جامعه در این کشور، بلکه مبین وجود برده دارانی مطلق العنان با حمایت حکومتگرانی است که با ژست مستضعف پناهی در چهل سال پیش اختیار این جامعه را بدست گرفتند و اینک با هجوم شبانه به منازل ما کارگران، بطور بی شرمانه ای در تلاشند تا ما را با ضرب و زور و توسل به دار و درفش با شکم گرسنه وادار بکار کنند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با هشدار به ادامه سیاست سرکوب اعتراضات کارگری در سطح کشور، بازداشت کارگران گروه ملی فولاد اهواز را قویا محکوم میکند و با تاکید به آزادی فوری و بی قید و شرط آنان، تبعات و مسائل ناشی از تداوم اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز را که بازداشت همکارانشان میتواند تشدید کننده آن باشد مستقیما به عهده مسئولین استانی و دولت روحانی میداند.

۱۱ اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

تجمع دوباره بازنشستگان نیشکر هفت تپه با سفره های خالی

امروز چهارشنبه ۹ اسفند ماه کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه با زور وارد شرکت شدند و با پهن کردن سفره های خالی ، اعتراض خود را به گوش مدیران و مسئولین رساندند
طبق گزارشی که توسط اتحادیه آزاد کارگران ایران دیروز منتشر شد، این کارگران بازنشسته دیروز از ساعت دو تا نه شب نیز در شرکت تجمع کردند و بابت چک های صادر شده که وصول نمیشوند اعتراض کردند اما هیچ پاسخی به آنان داده نشد
این کارگران از سال ۹۵ تا کنون بازنشسته شده اند وهر کدام ۵۰ تا ۷۰ میلیون سنوات نپرداخته طلب دارند
درضمن کارگرانی که در آذر ماه امسال بازنشسته شده اند نیز همراه دیگر همکارانشان امروز در شرکت حضور بهم رساندند
اینان نیز با عدم پرداخت سهم ۴ درصد سخت و زیان آورکارفرما به تامین اجتماعی سرگردان مانده اند و از هیچ جایی (نه شرکت و نه تامین اجتماعی ) حقوق دریافت نمیکنند و دفترچه هایشان اعتبار ندارد

نهم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

نسرین جوادی: ما کارگران در جنگی نابرابر

برای رسیدن به حق و حقوق انسانی خود مبارزه خواهیم کرد

نزدیک به چهار دهه است که از فقر، فلاکت، بیکاری، گرسنگی و فساد گرفته تا کلیه فروشی، خودفروشی و خودکشی را بر ما کارگران تحمیل کردند تاکی ما تحمل کنیم ؟!! مگر ما انسان نیستیم مگر ما زندگی را دوست نداریم
ولی متاسفانه، حق انسانی از ما گرفته شده اگرچه آنرا با دست خالی با نیروی متحد و متشکل و با مبارزه خواهیم ستاند، در برابر کارفرمایان که همه گونه قدرت سرکوب را از دولت دارند و به همان پشتوانه هر فلاکتی بر سر کارگران آوار میکنند هرگز سکوت نخواهیم کرد
ما کارگران کارد به استخوان رسیده در مقابل هر گونه تعرض به حق و حقوق انسانی خود ساکت نخواهیم ماند، اینهمه ، نابرابری، ظلم و تحقیر دیگر تحمل ناپذیر شده است تاکی هر روز خبر های درد ناک از خودکشی کارگر و زحمتکش، اعتراض کارگر و به زندان افتادن و بیکار شدنشان، "کارگری از بلندی سقوط کرد و کشته شد"، "کارگرمقنی دچار گاز گرفتی شد"، نه یک نفر، نه دو نفر، بلکه روزی چندین نفر از کارگران به خاک می افتند، امن نبودن جاده ها، امن نبودن وسایل نقلیه و.......
جامعه دائم در التهاب خبر های ناگوار از این دست میباشد، کدام‌ جامعه هست که کارگرانش همان حقوق حداقلی چند برابر زیر خط فقر را هم سه ماه، شش ماه، و عمق فاجعه تا یکسال و دو سال هم شده که حقوق های عقب افتاده دارند در کجای دنیا کارگر نیروی کارش را به رایگان در اختیار کارفرما یا سرمایدار قرار می‌دهد و اجازه هیچگونه اعتراض هم ندارد؟!!
کارگران شعار مرگ بر کارگر درود بر ستمگر می‌دهند چرا شعار وارونه می دهند؟!!
با شعارهایی از این دست از این همه نابرابری و ظلم، طلب مرگ می کنند و کارگرانی که طلب مرگ می کنند دیگر هرگز سکوت نمی کنند و از هیچ چیزی نخواهند ترسید
در خاتمه خواسته ما کارگران و مزد بگیران حقوق مطابق با تورم واقعی نه تورم دستکاری شده و غیر واقعی بانک مرکزی است، حقوق و دستمزدی متناسب با سبد هزینه یک خانوار کارگری که بتوانیم یک زندگی شرافتمندانه و انسانی داشته باشیم
ما کارگران تا رسیدن به حقوق انسانی خود ایستادگی و مبارزه خواهیم کرد چون دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم چون حتی از مرگ نیزعبور کردیم ما کارگران در برابر بیداد گری و ظلم مضاعفی که بر ما روا داشته اند مبارزه بی امان خود را برای مطالباتمان محکم و متحد ادامه خواهیم داد

نسرین جوادی کارگر بازنشسته تامین اجتماعی - ۹ اسفند

****************

شتمین روز تجمع اعتصاب کارگران گروه ملی فولاد اهواز

ه در مقابل استانداری با شعار " موسوی حیا کن، گروه ملی را رها کن

کارگران اعتصابی گروه ملی فولاد اهواز در هشتمین روز اعتراض خود ،متحدانه در مقابل استانداری اهواز تجمع کردند و با شعارهای اعتراضی خواهان پرداخت تمام مطالبات خود شدند
بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه ازاد کارگران ایران، امروز چهارشنبه ۹٦/۱۲/٦ کارگران گروه ملی اهواز با تجمع در مقابل استانداری، با شعارهای موسوی حیا کن، گروه ملی را رها کن – استاندار بی عرضه نمیخوایم نمیخوایم- مرگ بر کارگر درود بر ستمگر و....به بی توجهی کارفرما و مسئولین کشور به عدم پرداخت حقوق های معوقه خود اعتراض و نارضایتی شدید خود را از وعده ی پرداخت فقط یک ماه حقوق اذرماه نشان دادند، ضمن اینکه امروز بازنشستگان انجمن صنفی فولاد نیز برای پیگیری مطالبات خود در مقابل استانداری اهواز به تجمع اعتراضی کارگران گروه ملی پیوستند
خبرها حاکی از این است که در ادامه تجمع اعتراضی امروز، سرهنگ صفری فرمانده انتظامی اهواز ضمن حضور در بین پرسنل معترض گروه ملی فولاد اهواز عنوان کرد ما تبعات ادامه این ماجرا و بی توجهی مسئولین را به همه مراجع ذیربط گزارش کرده ایم و در تلاشیم تا به هرشکل ممکن و البته با جلب رضایت کارگران به ماجرا خاتمه دهیم سرهنگ صفری در ادامه عنوان کرد متاسفانه برخلاف ادعای مالک و خبرهای درج شده؛درجلسه دیروز در وزارت صنعت ومعدن ،موسوی مالک شرکت حضور نداشته است.
در هشتمین روز اعتراض به عدم پرداخت حقوق های معوقه، کارگران معترض گروه ملی فولاد اهواز، علیرغم همه ترفندها و بی توجهی و کم محلی هایی که کارفرما و مسئولین کشوری برای فرسوده کردن انها انجام می دهند با اتحاد و همدلی نشان دادند که حق گرفتنی است و تاکید کردند تا حقوق خود را نگیرند از پای نمی نشیند

نهم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

فرهاد شیخی:کارفرمایان همیشه قاتل و زالو صفت، جان علی نقدی را هم گرفتند

حاکمیت سرمایه همین است.
به بیگاری کشیدن انسانها و نپرداختن دستمزد محقرانه و وادار کردن آنها به مرگ!!
هنوز بیژن قلوزی را یادتان هست که دستمزد یکسال کارش را ندادند و در دفتر کارفرما خودش را به اتش کشید؟
علی نقدی و ده ها نفر در ایران وادار به خودکشی شده اند چرا که مطالبات بر حقشان را خواسته اند و نداده اند و در فقر کامل مرگ را بر این زندگی ناچیز و محقرانه ترجیح داده اند.
یاد دروغ پردازیهای نامزدهای ریاست جمهوری در دوره انتخابات میافتم که یکی از یکی پر رو تر بود که پشت کارگر قایم میشدند!
کنشگران تدبیر و امید جز میدان دادن به سرمایه داران برای گرفتن جان انسانها چه غلطی کرده اند؟!
هزاران انسان ماه هاست در گرسنگی دست به اعتصاب زده اند و تمامی مسئولین دروغگوی استان خوزستان سرکارگران شیره مالیده اند و نتیجه اش هم شد خود کشی علی نقدی کارگری که از اینکه برای ندادن دستمزدش به قدری به کارفرما رجوع کرده کلافه شده و کارگران را از خودکشی اش مطلع ساخته و خودش را در کانال اب غرق کرده
خودکشی علی نقدی باید اعتصابات را گسترده تر،عمومی تر و محکمتر از قبل کند و آن را به سایر نقاط سرایت دهد چرا که ما کارگران جز اعتصاب ابزاری در دست نداریم خون علی نقدی نباید پایمال شود
از وزیر و وکیل و دولت کاری ساخته نیست
این مقابله ی مستقیم ما کارگران در اعتراضات و اعتصابات علیه کارفرمایان است که توازن قوا رو به نفعمان تغییر میدهد وگر نه دادگاه با ما نیست دادگاه ما کف خیابان و اعتصابات است وگر نه علی نقدی دیگر یا بیژن قلوزی دیگری را میکشند و از ما کاری ساخته نیست

نهم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

پروین محمدی: یا مرگ یا زندگی

هر روز شاهد خودکشی کارگران بخاطر فقر و تنگدستی تحمیل شده به آنان هستیم. کارگران یک روز چون بیژن قلوزی کارگر کارخانه اسفالت کامیاران با ۱۱ ماه حقوق معوقه خود را از خشم بی پاسخی کارفرما به آتش میکشد و روزی دیگر همانند علی نقدی پور کارگر جوان نی بر نیشکر هفت تپه که برای گرفتن بخشی از مطالباتش به کارفرما مراجعه میکند و با جواب نه این کارفرما ، خودش را در رودحانه غرق میکند.
کارگرانی که خودکشی نمیکنند نیز در حال جنگ با مرگ تحمیل شده از طرف دزدان حاکم بر شرکتها و مسئولینی هستند که با این دزدان همکاری میکنند و زندگی به غایت ضد انسانی را به میلیونها خانواده های کارگری تحمیل کرده اند.
خبرهای حقوق های معوقه وحشتناک است به نوشتن ساده، ولی در عمل نشان دهنده فاجعه ا ی عظیم در زندگی میلیونها انسان است.
کارگران گروه ملی فولاد اهواز ، نیشکرهفت تپه ، هپکو، فولاد ارومیه، فولاد خراسان ، کارگران شهرداری ها و الی آخر، شرکتی نیست که دستمزدهای پنج برابر زیر خط فقر کنونی را بموقع پرداخت کند و هیچ مسئولی زبان باز نمیکند که این چه سرنوشتی است که برای ما کارگران رقم زده اند.
کارگران به درست در تجمعاتشان فریاد میزنند نمیتوانید کارخانه و جامعه را اداره کنید لطفا بکشید کنار، اما به جای چنین کاری خود دست اندر کار گفتن بلایایی شده اند که بر سر کارگر آورده اند.
سوالم اینجاست شما که واقف هستید به اینکه در چهل سال اداره این جامعه آنرا به نابودی کشاندید چند سال دیگر لازم دارید تا درست رفتار کنید آیا اصلا بلد هستید درست کار کنید که البته اگر بلد بودید چهل سال گذشته زمان کمی نبود.
آیا متوجه هستید خودکشی ما کارگران یعنی چه؟ یعنی ما دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم و برای زندگی مان خواهیم جنگید و نخواهیم گذاشت بیش از اینها ما را برای خاطر لقمه نانی به خودکشی سوق دهید.

پروین محمدی - ۸ اسفند ۹۶

****************

پیام به کارگران شرکت نیشکر هفت تپه پیرامون خودکشی کارگر نی بر علی نقدی

خبر بسیار تلخ بود. علی نقدی کارگر نی بر شرکت نیشکر هفت تپه امروز هشتم اسفند ماه بدنبال مراجعه به شرکت برای دریافت مطالباتش و پاسخ منفی کارفرما، به همکارانش گفت خسته شده ام و میخواهم خودکشی کنم و به فاصله اندکی در کمال ناباوری همکارانش، خود را در آب خروشانی که تا دیروز نیشکر را می پروراند و او دروش میکرد غرق نمود.
این اولین بار نبود که علی نقدی خواهان دریافت حقوقهای معوقه اش شده بود، او از ماهها پیش با درخواست و بناچار با اعتصاب و اعتراض، دوشادوش همکارانش برای بدست آوردن دسترنج کاری که ماهها پیش انجام داده بود تلاش و مبارزه میکرد.
اما ستمگران و غارت گران از کارفرما تا مسئولین استان و وزرات کار و دولت دست در دست هم، به تنها چیزی که می اندیشند تضمین سودهای نجومی و وادار کردن کارگران به کار با شکم گرسنه است.
خودکشی یک کارگر از فرط استیصال و درماندگی برای گذران زندگی، اولین بار نبود که رخ میداد که حال، کارفرما و مسئولین استان و دولت، فکر پیش آمدن چنین فاجعه ای در شرکت نیشکر هفت تپه را نکرده باشند. آنان به عنوان کسانی که محرمانه ترین آمارهای کشور دست شان است خود به امکان وقوع چنین فاجعه ای در هفت تپه و دهها شرکت و کارخانه واقف بوده و هستند.
اما واقعیت این است که جان و تمام زندگی و هستی ما کارگران، سرمایه اصلی آنان برای دست یابی به سودهای نجومی است و به همین دلیل خودکشی تاکنونی دهها و صدها کارگر در سطح کشور آنان را تکانی نداده است تا با پرداخت بموقع دستمزدها و مهیا کردن شرایط لازم برای بهبود زندگی ما کارگران چنین فجایع جبران ناپذیری رخ ندهد.
ما در اتحادیه آزاد کارگران ایران عمیقا از مرگ علی نقدی دردمندیم و خشم و عصیان علیه وضعیت جهنمی موجود سراپای وجودمان را فرا گرفته است.
ما این ضایعه جانگداز را به خانواده علی عزیز، دوستان و همکاران او و شما هم طبقه ای ها و یارانمان در شرکت نیشکر هفت تپه تسلیت میگوئیم و با تاکید به محاکمه و مجازات کسانیکه که مسبب خودکشی علی نقدی شدند و فراخوان به شما یاران برای پیگیری متحدانه ی این امر، عهد می بندیم دوشادوش شما و با امید به زندگی و پیروزی و اتکا به نیروی متحد و متشکل مان تا به آخر و تا برپائی دنیائی عاری از فقر و فلاکت و عاری از ستم و استثمار مبارزه خواهیم کرد.

هشتم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

تجمع واعتراض بازنشستگان نیشکر هفت تپه

امروزسه شنبه ٨ اسفند بازنشستگان نیشکر هفت تپه بعد از عدم وصول چک داده شده بابت سنوات اشان ،در شرکت نیشکر هفت تپه تجمع کردند کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه علیرغم گذشت یکسال از زمان بازنشست شدن این کارگران ، حق سنوات آنان را پرداخت نمی کند.
بنا به گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، ۱۲۰ نفر از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که از سال ۹۵ بازنشسته شدند و هر کدام برای ۵۰ تا ۷۰ میلیون حق سنوات خود چند فقره چک مدت دار دریافت کرده بودند و در موعد و سررسید چک ها با عدم وصول آنها از طرف بانک مواجه می شوند
امروز سه شنبه 8 اسفند همه این بازنشسته ها بنا به وعده داده شده توسط کارفرمای شرکت که از ساعت دو بعدازظهر تا نه شب در دفتر رستمی ، مدیریت شرکت به گفتگو و مذاکره برای مطالبه حق سنوات خود پرداختند اما مدیریت شرکت با کمال بیشرمی به آنها گفت پولی نداریم که به شما بدهیم، بازنشستگان اصرار کردند تا دستکم نفری ده میلیون از طلبشان پرداخت شود
ولی مدیریت به این خواست بازنشستگان نیزجواب منفی داد بازنشستگان شرکت نیشکر هفت تپه تاکنون برای مطالبات خود چندین دفعه در محل کارخانه تجمع اعتراضی برگزار کردند و هفته پیش با میانجی بعضی از مدیران و قول انها برای رسیدگی به مطالبه شان، از خاموش کردن کوره بخار دست کشیدند

٨ اسفند ۹٦

****************

کارگران اعتصابی و معترض گروه ملی اهواز

در ادامه اعتراضاتشان سفره خالی خود را جلوی استانداری پهن کردند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، آنان در هفتمین روز اعتصاب خود و تجمعاتشان در مقابل استانداری خوزستان، امروز نیز همچون روزهای دیگر در مقابل این استانداری اقدام به برپائی تجمع اعتراضی کرده و با باز کردن سفره خالی تا پایان تجمع شعار دادند.
آنان در تجمع امروز علاوه بر تکرار شعاریهای قبلی شعارهای دیگر نیز از قبیل حسین حسین شعارشون، دزدی افتخارشون - سفره ما خالیه، ظلم و ستم کافیه - توپ تانک فشفشه حساب باید پر بشه - حقوق به ما نمیدن، مرگ بر آمریکا و ... سر دادند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران علیرغم هفت روز اعتصاب و تجمعات و راهپیمائی از سوی کارگران گروه ملی فولاد اهواز امروز نیز همچون روزهای دیگر نه کارفرما و نه مسئولین استانی پاسخگوی خواستهای کارگران نشدند.
اما بنا بر برخی گزارشهای غیر قابل تایید، امروز قرار بود محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت با دعوت از دیگر وزرای دولت، جلسه فوق العاده کار گروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید را به منظور رسیدگی به وضعیت بحرانی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز تشکیل دهد.
لازم به ذکر است در خبر مربوط به اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز که دیروز از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران منتشر شده بود، اشتباها دیروز هفتمین روز اعتصاب آنان قید شده بود در حالیکه دیروز ششمین روز اعتصاب بود که بدینوسیله تصحیح میشود.
فیلم و تصاویر مربوط به تجمع اعتراضی امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس https://telegram.me/ettehad قرار دارد.

هشتم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگر جوان نی بر نیشکر هفت تپه خودکشی کرد<

صبح امروز اسفند ماه جسد بیجان علی نقدی کارگر جوان نی بر نیشکر هفت تپه بصورت شناور در کانال آبیاری منتهی به پمپ استیشن واقع در مسیر شهرحر - هفت تپه پیدا شد.
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ،همکاران وی اظهار میکنند علی نقدی بخاطر بدهی و عدم پرداخت مطالبات انباشته اش از طرف شرکت خودکشی کرد اطلاعات بعدی در دست تکمیل شدن است

٨ اسفند ۹٦

****************

کارگران شرکت فراورده های روغنی ایران (فریکو سیرجان)

هفتمین روز اعتصاب و تحصن خود در مقابل کارخانه را پشت سر گذاشتند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت فریکو سیرجان به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز دوشنبه هفتم اسفند ماه حدود ۴۵۰ کارگر این شرکت هفتمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند. این کارگران از زمان شروع اعتصاب بطور شبانه روزی در مقابل کارخانه حضور دارند تا کارفرما بدون پرداخت حقوقهای معوقه آنان قادر به خروج روغنهای دپو شده از انبار شرکت نشود.
بنا بر این گزارش، در پی هفت روز اعتصاب کارگران شرکت فریکو، دیروز ششم اسفند ماه هیات مدیره این شرکت با تشکیل جلسه ای در تهران ابلاغیه ای را تنظیم و امروز آنرا به اطلاع کارگران رساند. در این ابلاغیه کارفرما با قراردادن شرط بازگشت بکار کارگران در روز نهم اسفند ماه، اعلام کرده است در این صورت حقوق بهمن ماه کارگران را دهم اسفند و در صورت ادامه تولید، حقوق اسفند آنان را روز ۲۲ اسفند پرداخت خواهد کرد.
تنظیم این ابلاغیه از سوی هیات مدیره این شرکت و دادن وعده پرداخت حقوق بهمن و اسفند با شرط بازگشت بکار کارگران در حالی است که هنوز حقوق مهر و آبانماه کارگران پرداخت نشده است و کارفرما در این ابلاغیه صحبتی از چگونگی پرداخت عیدی و پاداش کارگران به میان نیاورده است.
بنا به اظهار کارگران شرکت فریکو سیرجان، کارفرما با این وعده ها قصد شکستن اعتصاب و پایان دادن به تحصن کارگران در مقابل کارخانه را دارد تا قادر به تخلیه انبار شرکت از روغنهای دپو شده شود. به همین دلیل آنان اعلام کرده اند تا زمان واریز حقوقهای معوقه به حسابهایشان، به اعتصاب و تحصن شبانه روزی خود در مقابل کارخانه ادامه خواهند داد.

هفتم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران معترض گروه ملی اهواز،

در هفتمین روز اعتصاب، مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند

اعتراض ، اعتصاب و تجمع هر روزه کارگران گروه ملی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان برای پرداخت حقوق های معوقه آذر، دی، بهمن و همچنین تعیین تکلیف پرداخت حقوق اسفندماه، عیدی و پاداش، پرداخت معوقات بیمه تامین اجتماعی، برقراری بیمه تکمیلی پرسنل و ساماندهی و برقراری مجدد سرویسهای ایاب و ذهاب ادامه دارد.
بنا به گزارش های ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران، امروز دوشنبه ۹٦/۱۲/۷ این کارگران در حالی وارد هفتمین روز اعتصاب خود شدند که در اعتراض به بی توجهی کارفرما به خواستهایشان، از اوایل صبح در مقابل استانداری خوزستان با شعار عزا عزاست امروز، گروه ملی صاحب عزاست امروز، هرگز ندیده ملتی اینهمه بی عدالتی، فریاد حق طلبی سر دادند. کارگران با این شعارها نه تنها کارفرمای گروه ملی فولاد، بلکه بی مسئولیتی اداره کنندگان کشور را در پاسخگویی و حل مطالباتشان به چالش کشیدند.
بنا بر این گزارش، موسوی مالک شرکت روز گذشته در اقدامی تفرقه افکنانه و توهین آمیز که خشم بیشتر کارگران را موجب شد اقدام به پرداخت حقوق آذرماه کارگران زیردیپلم نمود. لازم به ذکر است در این مجتمع بزرگ فولاد با چهار هزار کارگر، فقط ٦۳ کارگر زیر دیپلم مشغول بکار هستند.
بنا بر دیگر گزارشهایی که به اتحادیه آزاد کارگران ایران رسیده است در پی هفت روز اعتصاب و تجمع اعتراضی از سوی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، افکار عمومی این شهر بشدت معترض بی تفاوتی مسئولین استانداری و کشوری به اعتراضات این کارگران و شرایط مصیبت باری هستند که کارفرمای این شرکت به آنان تحمیل کرده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن بی تفاوتی مسئولین استانی و دولت روحانی به خواستهای بر حق کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که ناشی از همدستی و همکاری آنان با کارفرمای این شرکت برای خسته کردن و تحمیل یک شرایط فرسایشی به کارگران این مجتمع برای دست شستن آنان از خواستهایشان است، مسئولیت عواقب تداوم و تشدید اعتراضات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و دیگر کارگران در سطح کشور را متوجه بالاترین مقامات کشوری میداند و بدینوسیله خواهان رسیدگی فوری به خواستهای کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و پرداخت حقوقهای معوقه آنان است.

هفتم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

ادامه تجمع اعتراضی کارگران گروه ملی فولاد اهواز

در مقابل استانداری خوزستان و راهپیمایی انان در خیابان امانیه - میدان فلسطین

نزدیک یک هفته است که کارگران معترض و اعتصابی گروه ملی فولاد اهواز با فریاد خروشان خود در صحن نماز جمعه، مقابل استانداری خوزستان و خیابانهای اهواز، همبستگی و اتحاد قدرتمندانه خود را برای گرفتن مطالبه و خواست هایشان به نمایش گذاشتند.
بنا به گزارش های رسیده به اتحادیه ازاد کارگران ایران با اینکه دیروز استاندار خوزستان طی مصاحبه تلویزیونی که در صدا و سیمای استان پخش شد خبر از جلسه ایی در وزارت کشور برای رفع مشکلات کارگران گروه ملی فولاد اهواز داد، با این حال کارگران گروه ملی فولاد اهواز خشمگین از بی نتیجه بودن این جلسه و بی توجهی چندین ماهه به خواسته های خود و شنیدن بارها وعده و وعید های دروغین و بی اعتمادی کارگران به این سخنان، امروز یکشنبه ۹٦/۱۲/۶ بار دیگر با تجمع در مقابل استانداری تجمع کردند.
کارگران در این تجمع شعارهایی همچون، "حساب ما پر نشه - اهواز قیامت میشه" و "کارخونه را خواباندون - حقوق ها را را نمیدن" و "مرگ بر کارگر، درود بر ستمگر "و.....را سر دادند.
در ادامه تجمع ،به دلیل بی پاسخی مسئولین استانداری اهواز، هزاران کارگر گروه ملی فولاد اهواز با لباس کار و در صفوفی متحد و قدرتمند وبا سردادن شعارهای اعتراضی به صورت راهپیمایی در خیابان های شهررژه رفتند و خواهان پرداخت مطالبات خود در کوتاهترین زمان شدند.
و با شعارهای کوبنده اعتراضی، اگر مشکل ما حل نشه، اهواز قیامت میشه،‌ و... کسب هر چه سریع تر حقوق های معوقه و کلیه مطالباتشان را خواستار شدند.

٦ اسفند ماه ۹٦

****************

توافق نماینده های کارگران بازنشسته کیان تایر

و مسئولین سازمان حمایت از صنایع برای پرداحت بخشی از سنوات

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی تجمعات کارگران بازنشسته کیان تایر در هفته ها و ماههای گذشته در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت و وعده های داده شده از سوی این نهاد برای پرداخت سنوات ۴۰۰ کارگر بازنشسته این کارخانه و پیگیریهایی که نماینده های آنان انجام دادند دیروز پنجم اسفند ماه طی جلسه ای در محل کارخانه مقرر گردید تا پایان اسفند ماه جاری مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به کارگران بازنشسته کیان تایر پرداخت گردد.
همچنین بر اساس این توافق که بصورت مکتوب به امضای نماینده های کارگران، نماینده هیات اجرائی حمایت از صنایع و نماینده حراست کل وزارت صنعت و معدن رسید، مقرر شد در ادامه پرداخت سنوات کارگران بازنشسته کیان تایر مبلغ ٨۴ میلیارد تومان در طول سال ۹٧ در بیست و پنجم هر ماه به آنان پرداخت شود و چنانچه در طول سال حجم تولید بالا رفت خارج از این توافق نیز پرداختهایی صورت بگیرد و نهایتا تا پایان سال ۹٨ سنوات همه آنان تسویه گردد.
۴۰۰ کارگر کارخانه کیان تایر که از سال ۱۳۹۲ بتدریج بازنشسته شده اند و هر یک ده الی شصت میلیون تومان از شرکت طلبکار هستند علیرغم گذشت چندین سال هنوز موفق به دریافت مطالبات خود نشده اند. طبق تعهدی که کارفرما حین بازنشستگی این کارگران داده بود قرار بود مطالبات سنواتی آنان بصورت ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان پرداخت شود اما مسئولین این کارخانه که هم اکنون تحت اختیار سازمان حمایت از صنایع قرار دارد شش ماه است از پرداخت همین مقدار ناچیز ماهیانه نیز خودداری کرده اند به همین دلیل طی هفته و ماههای گذشته کارگران بازنشسته کیان تایر دست به تجمع اعتراضی در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت زدند. آنان آخرین بار ۱٨ بهمن ماه دست به تجمع در مقابل این وزارتخانه زدند که در پی آن و پیگیریهای نماینده هایشان توافق فوق حاصل شد.

ششم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

ادامه اعتصاب کارگران بخشهای مختلف شکت نیشکر هفت تپه

در پی اعتصابات کارگران بخشهای مختلف کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که از روز چهارشنبه گذشته بطور مداوم ادامه دارد دیروز چهارم اسفند ماه کارگران قسمت تجهیزات مکانیکی شرکت که تعداد آنها بیش از یکصد نفر است بطور یکپارچه ای در اعتراض به جابجائی های مدیریتی و گماردن مدیران ضد کارگر دست به اعتصاب زدند.
در پی این اعتصاب یکی از مدیران ارشد شرکت به نام سیفوری تلاش کرد با تهدید و ارعاب کارگران را وادار به شکستن اعتصاب کند اما با عکس العمل تند آنان نهایتا ناچار به فرار از کارخانه شد و کارگران در ادامه اعتراض خود که به ساختمان مدیریت کشیده شد موفق شدند با جلوگیری از منصوب کردن مدیر جدید برای قسمت تجهیزات مکانیکی به خواست خود دست یابند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در ادامه این اعتصابات در شرکت نیشکر هفته از صبح امروز کارگران بخشهای دفع آفات، بخش تولید شکر و تجهیزات مکانیکی دست به اعتصاب زده اند و همزمان کارگران بازنشسته آذر ماه نیز وارد محل کارخانه شده و همراه با دیگر کارگران در مقابل محل کوره بخار کارخانه دست به تجمع زده اند. کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه خواهان تکمیل پرداخت حقوق اذر ماه همه کارگران و پرداخت کامل حقوق ماههای دی و بهمن و عیدی و پاداش خود هستند.
کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه خواهان واریز 4 درصد از بیمه خود به حساب سازمان تامین اجتماعی هستند تا سیکل بازنشستگی شان تکمیل شود. در حال حاضر این کارگران از آنجا که از آذر ماه سالجاری بازنشسته شده اند از کارفرما حقوقی دریافت نمیکنند و از سوی دیگر بدلیل عدم واریز ۴ درصد سهم بیمه کارفرما به صندوق سازمان تامین اجتماعی این سازمان نیز از بازنشسته کردن آنان خودداری میکند

پنجم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب متحدانه ۴۵۰ کارگر شرکت فریکو سیرجان در اعتراض به عدم پرداخت چهار ماه حقوق معوقه

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت فریکو سیرجان به اتحادیه آزاد کارگران، کارگران این شرکت تولیدی از سه ماه پیش در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای خود و عدم واریز بیمه هایشان به حساب صندوق سازمان تامین اجتماعی بارها دست به اعتصاب زده اند اما علیرغم وساطت مسئولین فرمانداری و نماینده شهر و تعهد کارفرما برای پرداخت دستمزدهای معوقه کارگران، هیچیک از این وعده ها در طول سه ماه گذشته محقق نشده است و در حال حاضر این کارگران چهار ماه حقوق معوقه دارند.
بنا بر این گزارش، کارگران شرکت فریکو سیرجان در ادامه اعتصابات و اعتراضات سه ماه گذشته خود، بار دیگر از روز چهارشنبه گذشته دست به اعتصاب زده و خواهان تسویه دستمزدهای معوقه خود و واریز بیمه هایشان به صندوق سازمان تامین اجتماعی شده اند.
بنا بر اظهار کارگران اعتصابی شرکت فریکو سیرجان، در طول ماههای گذشته هر موقع آنان در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای خود دست به اعتصاب زده اند کارفرما اقدام به تعطیلی شرکت کرده تا کارگران بناچار خود به سر کارهایشان بازگردند. این تعطیلی در مواقعی تا بیست روز هم طول کشیده است.
بنا بر این اظهارات، این بار نیز در پی آغاز اعتصاب کارگران از روز چهارشنبه گذشته و ممانعت آنان از بارگیری روغن، کارفرما اقدام به تعطیلی کارخانه کرده و کارگران از آنجا که متوجه شدند کارفرما در صدد خارج کردن روغنهای دپو شده به مبلغ پنج میلیارد تومان از انبار شرکت است از روز چهارشنبه گذشته دست به تجمع شبانه روزی در مقابل شرکت زده اند و علیرغم سرمای شدید با بر پا کردن چادر در مقابل کارخانه، شبها را به صبح میرسانند.
شرکت فریکو سیرجان که در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان قرار دارد تولید کننده روغنهای خوراکی با برند نینا است و متعلق به مهدی میر سلیم (پسر عموی میرسلیم کاندیدای ریاست جمهوری دوره یازدهم ریاست جمهوری) می باشد

پنجم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

راهپیمائی متحدانه و هزاران نفره کارگران گروه ملی صنعتی

فولاد اهواز در خیابانهای این شهر با شعار حساب ما پر نشه اهواز قیامت میشه

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، آنان در ششمین روز اعتصاب متحدانه خود و در پی تجمع روز چهارشنبه گذشته در مقابل استانداری خوزستان و تجمع اعتراضی دیروز در نماز جمعه اهواز، صبح امروز ابتدا دست به تجمع در مقابل استانداری خوزستان زدند و بدنبال بی توجهی مسئولین این نهاد به خواستهایشان اقدام به راهپیمائی در خیابانهای اهواز کردند.
بنا بر این گزارش، تا لحظه مخابره این خبر(ساعت یازده) راهپیمائی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در خیابان امانیه با شرکت هزاران کارگر با شعارهای حساب ما پر نشه اهواز قیامت میشه، پول ما رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن، مرگ بر کارگر درود بر ستمگر و... همچنان ادامه دارد.
فیلم تجمع امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان و راهپیمائی آنان در خیابانهای شهر اهواز بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس @ettehad قرار دارد.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز خواهان پرداخت یکجا و کامل حقوق ماههای آذر، دی، بهمن، تعیین تکلیف چگونگی پرداخت حقوق اسفند ماه و عیدی و پاداش، پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی، برقراری بیمه تکمیلی پرسنل و ساماندهی و برقراری مجدد سرویسهای ایاب و ذهاب هستند.

پنجم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

اعتراض گسترده کارگران گروه ملی

صنعتی فولاد اهواز در نماز جمعه امروز این شهر

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران این مجتمع بزرگ فولاد در پی چهار روز اعتصاب و تجمع اعتراضی در برابر استانداری خوزستان و عدم توجه کارفرما و مسئولین استان به خواستهای بر حق شان، دست به تجمع و اعتراض گسترده در نماز جمعه شهر اهواز زدند.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در شرایطی که روزهای پایانی سال در حال فرا رسیدن است هنوز حقوق ماههای آذر، دی و بهمن را دریافت نکرده اند و علاوه بر آن کارفرما با عدم واریز حق بیمه آنان به صندوق سازمان تامین اجتماعی که موجب عدم تمدید دفترچه های درمانی شان شده است شرایط به غایت مصیبت باری را برای هزاران کارگر این مجتمع بزرگ صنعتی و خانواده هایشان ببار آورده اند.
بنا بر این گزارش، امروز از ساعات اولیه شروع نماز جمعه اهواز، صدها کارگر معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز با در دست داشتن پلاکاردهایی وارد محل نماز جمعه شده و دست به اعتراض زدند با این حال هیچیک از مسئولین حاضر در نماز جمعه نه تنها جوابگوی خواستها و اعتراضات آنان نشدند بلکه به مامورین امنیتی و نیروهای انتظامی دستور جلوگیری از اعتراض کارگران را دادند اما کارگران بطور متحد و یکپارچه ای دست به ایستادگی زده و تا پایان نماز جمعه به اعتراض خود ادامه دادند.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز امروز در پنجمین روز اعتصاب و در پایان اعتراضی که امروز در نماز جمعه اهواز انجام دادند اعلام نمودند تا دریافت یکجای سه ماه دستمزد معوقه و روشن شدن چگونگی پرداخت حقوق اسفند ماه و عیدی و پاداش و رسیدگی به دیگر خواستهایشان به اعتصاب و اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

چهارم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

بخشهایی از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه

در اعتراض به عدم پرداخت حقوق اذرماه، دست از کار کشیدند

کارگران بخشهای مختلف شرکت نیشکر هفت تپه که حقوق آذرماه آنان پرداخت نشده است امروز بار دیگر دست به اعتصاب زدند.
کارفرمای نیشکرهفت تپه در تداوم سیاستهای تاکنونی خود، همچنان بصورت پراکنده حقوقهای معوقه کارگران را پرداخت میکند و از هفته گذشته که اقدام به پرداخت حقوق آذر ماه کرده است هنوز دستمزد بخشهای زیادی از کارگران قسمتهای مختلف شرکت را پرداخت نکرده است.
بنا به گزارش های ارسالی کارگران نیشکر هفت تپه به اتحادیه ازاد کارگران ایران، پس از اعتصاب شش روزه در این مجتمع بزرگ کشت و صنعت در آذرماه سالجاری که منجر به اخراج مدیران ضد کارگری شد و طبق تعهدات کارفرما در حضور مسئولین فرمانداری و اداره کار شوش مقرر گردید حقوق های معوقه پرداخت و به روز رسانی شده، قرارداد ها اصلاح و طبقه بندی مشاغل انجام و خواستهای کارگران بازنشسته بر آورده شود، اما در چند روز اخیر جابجایی نگران کننده مدیران و پرداخت کش دار و قطره چکانی حقوق آذرماه به عده ای از کارگران و شایعه برگشت مدیران سابق، باعث اعتراض و خشم و نگرانی شدید کارگران شده است و همه این عوامل باعث شد امروز پنج شنبه ۳/۱۲/۹۶ کارگران بخش های مختلف شرکت که حقوق آذرماه را نگرفته اند بار دیگر دست به اعتصاب بزنند
بنا بر این گزارش، در پی این اعتصاب، کارگران اعتصابی که از بخش های مختلف شرکت بودند در مقابل درب مدیریت تجمع‌ کردند و ضمن بستن درب مدیریت، خواهان پرداخت حقوق آذرماه و پاسخگویی به مطالبات خود شدند با این حال هیچیک از مسئولین شرکت پاسخگوی کارگران معترض نشدند و آنان نیز اعتصاب خود را تا پایان وقت امروز ادامه دادند.
بنا به اظهارات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، در نتیجه عدم پاسخگویی کارفرما به خواستهای کارگران و شایعه برگشت مدیران سابق، زمزمه اعتصابات و اعتراضات گسترده در میان کارگران بالا گرفته است و چه بسا که در صورت تداوم وضعیت کنونی، هفته آینده کارگران این مجتمع کشت و صنعت همچون آذر ماه سالجاری دست به اعتصاب بی وقفه تا رسیدن به خواستهای خود بزنند.
این در حالی است که در پی اعتراض دو روز گذشته کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه و عدم تحقق وعده هایی که اسدی جانشین قائم مقام مدیرعامل داده بود، آنان اعلام کرده اند یکشنبه هفته آینده ششم اسفند ماه بار دیگر در محل شرکت دست به تجمع اعتراضی خواهند زد.

سوم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

تجمع بازنشستگان و اعتصاب نی برها و نیروهای پیمانکاری اقبالی در شرکت نیشکر هفت تپه

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، صبح امروز کارگران نی بر و کارگران پیمانکاری اقبالی در شرکت نیشکر هفت تپه دست به اعتصاب زده و خواهان پرداخت دستمزدهای معوقه خود شدند.
این کارگران هنوز حقوق آذر ماه خود را دریافت نکرده اند و کارفرما همچنان از پرداخت حقوق آذر ماه آنان خودداری میکند. تداوم عدم پرداخت دستمزدهای معوقه کارگران نیشکز هفت تپه در حالی ادامه دارد که کارفرما در راستای تشدید تحمیل بی حقوقی بیشتر به کارگران در صدد بازگرداندن سیامک افشار به عنوان قائم مقام مدیر عامل کارخانه و آوردن بقیه اعضای تیم مدیریتی شرکت است که در پی اعتصاب شش روزه کارگران در آذر ماه سالجاری با اعتراضات آنان از کار بر کنار شده بودند.
بنا بر این گزارش، صبح امروز در پی اعتصاب کارگران پیمانکاری اقبالی و نی بر، کارگران بازنشسته شرکت نیز که در آذر ماه سالجاری بازنشسته شده بودند دست به تجمع در مقابل نیروگاه برق کارخانه و کوره بخار با قصد خاموش کردن آنها زدند اما با مذاکراتی که انجام شد همه آنان در نمازخانه شرکت حضور پیدا کردند و طی مذاکراتی که بین آنان و اسدی جانشین قائم مقام مدیر عامل کارخانه انجام شد وی وعده پرداخت ۴ درصد سهم بیمه کارگران به سازمان اجتماعی را جهت تکمیل سیکل بازنشستگی آنان داد.
بنابر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه ازاد کارگران ایران، در پایان شیفت کاری امروز هیچیک از مسئولین کارخانه وعده ای را برای پرداخت حقوق آذر ماه کارگران نی بر و اقبالی نداد و آنان نیز به اعتصاب خود ادامه دادند. همچنین کارگران بازنشسته نیز اعلام کرده اند در صورت عدم تحقق وعده های داده شده اعتراضات خود را ادامه خواهند داد.

دوم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در چهارمین

روز اعتصاب خود، دست به تجمع در مقابل استانداری خوزستان زدند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در چهارمین روز اعتصاب و در پی بی توجهی کارفرما به خواستهایشان دست به تجمع در مقابل استانداری خوزستان زده اند.
روز دوشنبه هفته جاری در دومین روز اعتصاب کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی، "گزینی" یکی از اعضای هیات مدیره این شرکت با حضور در جمع کارگران اعلام کرده بود: مالک جدید شرکت(موسوی)هیچگونه پولی جهت پرداخت دستمزدهای شما ندارد و میبایست تا سال آینده برای دریافت دستمزدهای معوقه خود صبر نمائید.
بنا بر این گزارش، بدنبال این اظهارات از سوی "گزینی" و پایان صحبتهای وی، کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در همان روز دوشنبه طی فراخوانی اعلام کردند امروز چهارشنبه در مقابل استانداری خوزستان دست به تجمع اعتراضی خواهند زد.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز خواهان پرداخت یکجا و کامل حقوق ماههای آذر، دی، بهمن، تعیین تکلیف چگونگی پرداخت عیدی و پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی، برقراری بیمه تکمیلی پرسنل و ساماندهی و برقراری مجدد سرویسهای ایاب و ذهاب هستند.
گزارش تکمیلی تجمع کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز متعاقبا از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران منتشر خواهد شد.

گزارش تکمیلی
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی در چهارمین روز اعتصاب و در پی بی توجهی کارفرما به خواستهایشان دست به تجمع در مقابل استانداری خوزستان زدند.
در این تجمع که تا ساعت ۱۴ ظهر طول کشید صدها نفر از کارگران این مجتمع شرکت داشتند و بطور مرتب شعار میدادند. با اینحال هیچیک از مسئولین استانداری پاسخگوی خواستهای کارگران نشدند و آنان اعلام کردند همچنان طی فردا و پس فردا، اعتصاب و جلوگیری از بارگیری محصولات کارخانه را ادامه خواهند داد و با توجه به اینکه در دو روز آینده استانداری تعطیل است در مورد چگونگی تشدید اعتراضات خود، اوایل هفته آینده تصمیم گیری خواهند کرد.
روز دوشنبه هفته جاری در دومین روز اعتصاب کارگران این مجتمع بزرگ صنعتی، “گزینی” یکی از اعضای هیات مدیره این شرکت با حضور در جمع کارگران اعلام کرده بود: مالک جدید شرکت(موسوی)هیچگونه پولی جهت پرداخت دستمزدهای شما ندارد و میبایست تا سال آینده برای دریافت دستمزدهای معوقه خود صبر نمائید.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز خواهان پرداخت یکجا و کامل حقوق ماههای آذر، دی، بهمن، تعیین تکلیف چگونگی پرداخت حقوق اسفند ماه و عیدی، پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی، برقراری بیمه تکمیلی پرسنل و ساماندهی و برقراری مجدد سرویسهای ایاب و ذهاب هستند.
گروه ملی صنعتی فولاد اهواز از شرکتهای متعلق به گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا بوده است که پس از ماجرای اختلاس ۳ هزار میلیاردی، مدیریت موقت آن به قوه قضاییه واگذار و سپس مالکیت آن به بانک ملی بابت مطالباتش از مالک قبلی منتقل و نهایتا مالکیت آن در آبانماه سالجاری از بانک ملی به سید عبدالرضا موسوی مدیرعامل شرکت هواپیمایی زاگرس واگذار شد.

دوم اسفند ماه ۱۳۹٦

****************

از صبح امروز همراه با تجمع بازنشستگان شرکت نیشکر هفته تپه،

کارگران بخشهای تولید شکر و مهندسی و تجهیزات مکانیکی نیز دست به اعتصاب زدند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، صبح امروز ۳۰ بهمن ماه، کارگران بخش های کارخانه تولید شکر، مهندسی و تجهیزات مکانیکی در اعتراض به عدم پرداخت حقوق آذر ماه دست از کار کشیدند.
بنا بر این گزارش، این کارگران دیروز نیز دست از کار کشیده بودند اما با دخالت درخشانی مدیر کارخانه و دادن وعده پرداخت حقوق آذر ماه که قرار بود تا ظهر دیروز انجام شود، به سر کارهای خود بازگشته بودند اما امروز بدنبال عدم تحقق وعده ی داده شده توسط درخشانی، کارگران این خطوط دست از کار کشیدند و در محل کار خود تحصن کردند.
عدم پرداخت حقوق آذر ماه بیش از نیمی از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه و سردواندن آنان از سوی کارفرما در حالی ادامه دارد که بدنبال قوت گرفتن خبر استعفای کاظمی قائم مقام جدید مدیر عامل شرکت، یکی از پیمانکاران عمده شرکت به نام اقبالی که با خواست کارگران از کار برکنار شده بود بار دیگر وارد شرکت شده است و همین مسئله موضوع تداوم بدعهدیهای کارفرما و تلاش برای عدم پرداخت حقوقهای معوقه کارگران را در هفته های پایانی سال دامن زده است. اقبالی در حالی در شرکت حضور پیدا کرده است که در پی اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در آذر ماه سالجاری ،کارفرما در حضور مسئولین فرمانداری و اداره کار شوش متعهد شده بود پیمانکاری اقبالی را بر چیده و با کارگران آن قرار داد مستقیم منعقد کند.
صبح امروز در حالی کارگران بخشهای تولید شکر و مهندسی و تجهیزات مکانیکی در شرکت نیشکر هفت تپه دست به اعتصاب زدند که حدود یکصد نفر از کارگران بازنشسته شرکت نیز در اعتراض به عدم پرداخت ۴ درصد سهم کارفرما به سازمان تامین اجتماعی برای تکمیل سیکل بازنشستکی شان، وارد شرکت شده و دست به تجمع در مقابل نیروگاه کارخانه با قصد قطع برق و خاموش کردن کوره کارخانه زدند که با دخالت درخشانی و حراست از اینکار منصرف شدند. این کارگران در حال حاضر از یک سو بدلیل بازنشستگی، نه از شرکت حقوقی دریافت میکنند و نه بدلیل عدم واریز ۴ درصد سهم بیمه از سوی کارفرما به حساب سازمان تامین اجتماعی، سیکل بازنشستگی شان تکمیل شده است تا برای گذران زندگی حقوق بازنشستگی دریافت کنند.
بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، با توجه به عدم پایان اعتصاب از سوی کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه و عزم و اراده آنان در تداوم اعتراضات شان، از ساعتی پیش حقوق آذر ماه پرسنل کارخانه و کارگران روزمزدی به صورت پراکنده ای در حال واریز به حسابهایشان است.

۳۰ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

دومین روز اعتراض کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز

برای دومین روز متوالی امروز دوشنبه ۳۰ بهمن در ادامه اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در اعتراض به سه ماه حقوق معوقه دست از کار کشیدند و تعدادکثیری ازآنان مقابل ساختمان مدیریت این شرکت تجمع نموده و خواهان پاسخی مشخص از سوی مدیریت شرکت بودند.
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ،بعد از گذشت چند ساعت "گزینی "عضو هیئت مدیره این شرکت در بین کارگران معترض حاضر شده و به صراحت اعلام مینماید که مالک جدید شرکت(موسوی)هیچگونه پولی جهت پرداخت دستمزدهای کارگران نداشته و میبایست تا سال آینده صبر نمائید.
پس از آن کارگران تصمیم گرفتند به اعتصاب خود تا حصول نتیجه ادامه داده و در صبح روز چهارشنبه همین هفته تجمع اعتراضی خود را مقابل ساختمان استانداری خوزستان برگزار نمایند.

۳۰ بهمن ۹٦

****************

تداوم بد عهدی های کارفرما و اعتصاب کوتاه کارگران شرکت نیشکر هفته تپه

بنا بر گزارشهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال ادامه روال تاکنونی حقوقهای معوقه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه و پرداخت فقط حقوق آذر ماه بخشهایی از کارگران و کارکنان شامل رسمی های کارخانه، تجهیزات و کشاورزی و عدم پرداخت آن به کارگران روزمزد، اداری، بازرگانی و... صبح امروز در حالیکه زمزمه اعتصاب در میان کارگران پیچیده بود و بخشهایی از آنان حدود پانزده دقیقه ای دست از کار کشیده بودند درخشانی مدیر کارخانه بلافاصله وارد مسئله شد و با اعلام اینکه تا ظهر حقوق آذر ماه باقی مانده کارگران واریز خواهد شد، آنان اعتصاب خود را ادامه نداده و بر سر کارهایشان بازگشتند.
عدم پرداخت حقوقهای معوقه و وضعیت فلاکتبار کارگران شرکت نیشکر هفته تپه در حالی ادامه دارد که بنا بر خبرهای غیر رسمی، کیومرث کاظمی قائم مقام مدیر عامل شرکت نیشکر هفته تپه که بدنبال اعتصاب شش روزه کارگران در آذر ماه سالجاری و برکناری سیامک افشار به این سمت منصوب شده بود بدلیل عدم تامین مالی برای اداره شرکت، همکاری خود را در این سمت با کارفرما به حالت تعلیق در آورده و از سوی دیگر بنا بر خبری که صدا و سیما پخش کرده است مدعی العموم به موضوع عدم پرداخت حقوقهای معوقه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه ورود کرده و طی جلسه سه ساعته ای با مسئولین شرکت، مصوب شده است هیاتی از دادستانی شوش از محل شرکت بازدید و با بررسی مشکلات کارگران، برنامه ریزیهای لازم برای حل آنها انجام شود.
اما کارگران شرکت نیشکر هفت تپه همه این مسائل را وسیله ای برای سر دواندن خود ارزیابی میکنند و با توجه به نزدیک شدن به هفته های پایانی سال و عدم پرداخت دستمزدهای معوقه و عیدی و پاداش ،در تب و تاب اعتصاب و اعتراض بسر می برند.

۲۹ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز از صبح امروز بطور یکپارچه ای دست به اعتصاب زده اند

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، آنان از ساعات اولیه صبح امروز در اعتراض به عدم پرداخت سه حقوق ماههای آذر و دی و بهمن دست به اعتصاب زده و اقدام به تجمع در برابر کارخانه کرده و بمدت دو ساعت با مسدود کردن دربهای ورودی مانع ورود و خروج به آن شدند.
بنا بر این گزارش، بدنبال تداوم این تجمع و احتمال بسته شدن جاده اهواز - خرمشهر که بخشی از آن از مقابل شرکت گروه ملی فولاد اهواز میگذرد، کارگران اعتصابی این شرکت تجمع خود را به داخل کارخانه کشاندند و با توجه به اینکه هیچ یک از مسئولین شرکت حاضر به پاسخگوئی به خواستهای کارگران نشدند آنان تا لحظه تنظیم این خبر (ساعت ۱۴ ظهر) همچنان در اعتصاب هستند.
کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز هم اکنون سه ماه دستمزد معوقه دارند و با توجه به نزدیک شدن به هفته های پایان سال مصرانه خواهان دریافت دستمزدهای معوقه خود هستند و اعلام کرده اند تا همه حقوقهای معوقه پرداخت و دیگر مطالباتشان بر اورده نشود دست از اعتصاب و اعتراض بر نخواهند داشت.
بنا بر اظهار کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز، کارفرمای این شرکت علاوه بر عدم پرداخت حقوق کارگران، بیمه های آنان را نیز از آذر ماه سالجاری به این سو به صندوق سازمان تامین اجتماعی واریز نکرده و همین امر باعث شده سازمان تامین اجتماعی از تمدید دفترچه های درمانی کارگران خودداری کند. همچنین سرویسهای ایاب و ذهاب کارگران هم مختل شده و کارفرما از حدود یکماه پیش به بهانه کاهش هزینه ها از حدود ۱۳۰ سرویس موجود کارخانه برای ایاب و ذهاب کارگران، ۵۰ سرویس را تعطیل و همین مسئله مشکلات بسیاری را برای کارگران ایجاد کرده است.
بنا بر این اظهارات، بدلیل عدم پرداخت بموقع حقوق کارگران گروه ملی فولاد اهواز، کارگران این شرکت بزرگ تولیدی برای گذران زندگی با این شرایط که اقساط این وامها بطور مستقیم از حقوق پرسنل کسر و به حساب بانک واریز شود اقدام به دریافت وام از بانک ملی مستقر در شرکت کرده اند اما کارفرما اقساط این وامها را از حقوق کارگران کسر و به حساب بانک واریز نکرده است و همین امر باعث شده ، بانک مذکور حساب کارگرانی را که اقدام به دریافت وام کرده اند مسدود نماید. علاوه بر این، کارفرما در یک دزدی آشکار دیگر از حقوقهای کارگران، از خرداد ماه سالجاری اقدام به انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی با بیمه البرز کرده است، اما علیرغم کسر ماهیانه مبلغ این بیمه از حقوق کارگران، وجوه را به حساب شرکت بیمه البرز واریز نکرده و به همین دلیل این شرکت بیمه هیچگونه سرویس دهی به کارگران انجام نمیدهد.
کارگران گروه ملی صنعت فولاد اهواز، در اعتصاب امروزشان خواستهای خود را به شرح زیر اعلام و تاکید کرده اند تا رسیدن به این خواستها اعتصاب و اعتراضات خود را ادامه خواهند داد.
۱- پرداخت یکجا و کامل حقوق ماههای آذر، دی، بهمن و تعیین تکلیف چگونگی پرداخت عیدی و پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی
۲- برقراری بیمه تکمیلی پرسنل
۳- ساماندهی و برقراری مجدد سرویسهای ایاب و ذهاب کارگران

۲۹ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب کارگران نی برنیشکر هفت تپه به دلیل عدم پرداخت حقوق

بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن کارگران نی بر بابت اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای معوقه اشان دست از کار کشیدند طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ، طبق روال کنونی پرداخت حقوق کارگران کشاورزی و نی بر شرکت نیشکر هفت تپه جلوتر از بقیه کارگران انجام میشده است این کارگران خواهان پرداخت حقوق ماههای آذر و دی هستند
طبق گفته ی کارگران ،مدیریت شرکت به تازگی خواهان تعویض کارت بانکی آنان از بانک ملی به بانک انصار شده است
و شرط پرداخت حقوق های معوقه ی آنان را ، منوط به داشتن کارت بانک انصار ذکر نموده است
یکی از کارگران طی تماس با اتحادیه آزاد کارگران ایران گفت: ما کارگران روز مزد فقط روزی که کار میکنیم ،مزد داریم ؛حقوق برج ٨ و ۹ روی هم ۳۳ روز کار کردیم بنابر این ما حقوق برج ۱۰را هم میخواهیم چون در برج ۱۰ هم فقط ۲۵ روز کار کردیم
کارگران بخاطر نزدیک شدن به پایان سال ،نگران عدم پرداخت مطالبات و هزینه های سال نو خانواده هایشان هستند و به همین دلیل بعد از ناهار امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن همگی دست از کار کشیدند
قابل ذکر است نی برها در دو قسمت فعلی و توسعه مشغول بکار میباشند که هر قسمت ۳۰ دسته دارد و هر دسته تقریبا ۵۰ نفرکارگر دارد ۱۵۰۰ نفر در قسمت فعلی و ۱۵۰۰ در قسمت توسعه مشول میباشند
چون ۳ روز سرکار نیاوردنمون، اگه صبح اعتصاب میکردیم اتحادی نبود و سریع اعتصابمون شکسته میشد، بین خودمون نفوذی زیاد داریم و متاسفانه سرکارگرهامون رو شرکت خریده

۲۵ بهمن ۹٦

****************

فرهاد شیخی: مرگ دردناک بیژن قلوزی باید همه

وجدانهای بیدار را برای تغییر وضعیت موجود به حرکت در آورد

بیژن قلوزی کسی است که که مرگ دردناکش باید همه وجدانهای بیدار را تکان داده و جامعه ای را به حرکت در آورد، همانطور که خودسوزی یک دکه دار، مردم تونس را به حرکت در آورد و آتش حقانیت اش جامعه ای را در بر گرفت.

چه کسی او را کشت؟؟خودش یا کارفرما؟؟
چقدر دردناک است که قاتل زنده باشد و از دسترنج مقتول ارتزاق کرده باشد و یک دنیا قانون و دولت هم حامی اش باشد و راست راست در خیابان نعش کثیفش را حرکت دهد.
بیژن قلوزی را کارفرما (سرمایه) سوزاند نه خودش، درست همانزمان که شروع به ندادن حقوق اش کرد بنزین را رویش ریخت و ماه ها یکی پس از دیگری او را استثمار و به بیگاری کشاند و آخر سر فندکی زیرش گرفت.
مطمئنا اگر به مراجع قانونی هم میرفت،چیزی جز همان تجربه ی کارگران هفت تپه که باتوم و شلاق و کتک کاری از جانب مأموران قانون بود را دریافت نمیکرد. و همه ی این عوامل دست به دست هم داد تا در روز ۲۲ بهمن که دولت سرافرازیش را جار میزند، سر افکندگی و ضد کارگری بودنش (که به دروغ رفاه مردمی را فریاد میزنند و با کلیدشان مغز همه را خورده اند) را اثبات کند و از دنیا برود.

چه مرگ دردناکی
خانواده ای پنج نفره، مستاجر، دختر دم بخت و ماه ها بیگاری و بعد خود سوزی! بیگاری و برده داری نوین را در ایران میشود در هر ناحیه ای به وفور دید.
ماه ها معوقات مزدی یعنی ماه ها نان در سفره نداشتن، یعنی ماه ها روان پریشی، یعنی ماکزیموم پتانسیل اعتراضی در وجود تک تک ما.
هر چند که با همان مزد چهار پله زیر خط فقر و با مخارج و تورم بالا و دلار پنج هزارتومانی و ارزش پایین پول ایران نانی به سفره نداشت.
خودسوزی وی در دفتر کارفرما، در جایی که پولهای کارش تل انبار و به حساب صاحب شرکت آسفالت منطقه واریز شده بیش از هر چیزی نمایانگر این است که تا چه حد کارگر بی حق و حقوق است و جز خودش یعنی جز طبقه ی کارگر که هم سرنوشت هستند، کسی را ندارد.
هم در تئوری هم در پراتیک ، هفت تپه و هپکوها بارها اثبات کرد که قانون علیه کارگر و له کارفرماست وگرنه، اگر غیر از این بود قلوزی ها خودسوزی نمیکردند و در روز کارگر جلو مجلس برچیده نمیشدند.
من بعنوان یک کارگر که کیلومترها از وی دور اما هم سرنوشت او هستم انگشت مجرمیت و نه صرفا اتهام را به طرف صاحب شرکت آسفالت و دولت دراز میکنم و همچنین شریک غم خانواده ی او که الان نان آوری ندارند هستم

****************

بیژن قلوزی کارگر کارخانه آسفالت کامیاران جان باخت

بیژن قلوزی کارگر کارخانه اسفالت کامیاران که از روز ۱۹ بهمن با سوختگی ٨۰ درصدی با مرگ وزندگی دست و پنجه نرم میکرد در شب ۲۱ بهمن در بیمارستان جان باخت و دیروز ۲۲ بهمن به زادگاهش شهر کامیاران منتقل و قرار است امروز به خاک سپرده شود.
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ،بیژن قلوزی ۴۵ ساله با بیش از ۲۳ سال سابقه کار، ۱۱ ماه حقوق معوقه، مستاجر و دارای ۵ فرزند در روز ۱۹ بهمن ماه برای تهیه مخارج ازدواج اولین دخترش به تنگنای مالی دچار میشود و به همین دلیل برای گرفتن حقوق های معوقه اش که ۱۱ ماه توسط کارفرما به تاخیر افتاده بود به دفتر ایشان میرود اما ساعتی بعد پیکر سوخته بیژن از دفتر کارفرما به بیمارستان توحید سنندج منتقل میشود. اینکه در دفتر کارفرما چه گذشت، کسی نمیداند و هنوز این مسئله روشن نشده است.
چیزی که در این میان روشن است این است که بیژن با دست خالی و با درخواست دریافت دستمزدهای معوقه اش وارد دفتر کارفرما شده است. کارگران این کارخانه میگویند کارفرما گالون بنزینی را که در دفترش بوده است را با پا به سمت بیژن هول داده و باعث آتش گرفتن وی شده است و کارفرما میگوید خودش خودسوزی کرده است.
اما چیزی که واقعیت دارد فاجعه آشکار و عیان از جرم و جنایتی نابخشودنی توسط کارفرمایانی است که ماهها حقوق کارگران را به گرو میگیرند و قائل به هیچ زمان معینی برای پرداخت آن نیستند و آن هنگام که کارگران کارد به استخوانشان میرسد و دستمزدهای معوقه خود را طلب میکنند یا با یگان ویژه و سرکوب و زندان و دادگاه مواجه میشوند، یا در نتیجه فشارهای اقتصادی و معیشتی دست به خودکشی میزنند و یا همچون بیژن با تنی سالم وارد دفتر کارفرما شده و پیکر نیمه جانشان روانه بیمارستان میشود.
بیژن یکی از صدها وهزاران قربانی سیستمی ضد انسانی است که در آن میلیونها کارگر پس از ماهها کار و زحمت، تازه باید وارد میدان جنگی نابرابر و خطرناک برای دریافت دسترنج شان بشوند. در این سیستم قانون و دادگاه و پلیس و نیروی امنیتی، نگهبان منافع مشتی دزد و غارتگر، و یار و یاور آنان برای وادار کردن ما کارگران با شکم گرسنه و با دستمزدهای چندین برابر زیر خط فقر است. مرگ بیژن، آنهم در روند خواست دریافت ۱۱ ماه دستمزد معوقه اش، بار دیگر نشان داد ما کارگران هیچ راهی جز اتکا به نیروی متحد خود و مبارزه ای سراسری برای پایان دادن به وضعیت فلاکتبار موجود نداریم.

۲۳ بهمن ۹٦

****************

تجمع و اعتراض جمعی ازفارق التحصیلان بیکاران شوش در مقابل نیشکر هفت تپه

۳۰ نفر ازجوانان بیکار و تحصیلکرده ی شوش پشت درب های شرکت نیشکرهفت تپه علیه بیکاری و بکار گیری دوباره بازنشستگان در این شرکت دست به تجمعات اعتراضی زدند
این جوانان میگویند مابرای تحصیلات خودمون خیلی زحمت کشیدیم، ولی متاسفانه شرکت بزرگ نیشکر هفت تپه که تنها امید ما در این منطقه قرار دارد از بکار گیری ما جوانان سرباز میزند و بازنشسته های شرکت را دوباره بکار میگیرد
آنان اضافه کردند: در قسمت صنعت چون کارباتجربه وسختی لازم است ،میشود توجیه پذیر باشد
ولی درپستهای اداری کشاورزی وحراست وخدماتی وتجهیزات وغیره ما جوانان تحصیلکرده میتوانیم بکار گرفته شویم

مگر ما کم جوان تحصیل کرده داریم؟
در آخر ازروئسای اداره کار،نماینده مجلس دکترنوری وفرماندارشوش خواستند تا درجلسه شورای اشتغال این موضوع رامطرح ورسیدگی کنند
طبق گفته یکی از این جوانان ،صحیح نیست که یک نفر۲حقوق دریافت کند ویک نفرپول نان شب نداشته باشد و مهندس اسدبیگی نبایداجازه بدهد چنین اشخاصی دوباره وارد شرکت شوند
در این مدت این جوانان تجمعات مکرر در مقابل نیشکر هفت تپه برگزار کرده اند و خواهان اشتغال بکار شده اند
این جوانان اظهار داشتند تا حصول نتیجه به تجمعات و اعتراضات خود ادام خواهند داد

۲۰ بهمن ۹٦

****************

کارگر با ۱۱ ماه حقوق معوقه به آتش کشیده شد

دیروز پنجشنبه ۱۹ بهمن بیژن قلوزی کارگر ۴۵ ساله با بیش از ۲۳ سال سابقه کار در کارخانه آسفالت کامیاران به آتش کشیده شد طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران این کارگر بابت اعتراض به ۱۱ ماه حقوق معوقه ی خود به دفتر کارفرما مراجعه میکند و پس از دقایقی پیکر سوخته ی او را به بیمارستان توحید سنندج انتقال میدهند
طبق گزارش بیمارستان بیژن قلوزی دچار ٨۰ درصد سوختگی شده است ودر وضعیت کنونی حال وی وخیم گزارش شده و امکان انتقالش به بیمارستانی در اصفهان وجود دارد
طبق گفته ی کارگران ،در اتاق کارفرما گالون بنزینی قرارداشته و در مشاجره این کارگر با کارفرما مورد استفاده قرار گرفته است هنوز اطلاع دقیقی از چگونگی به آتش گرفتن این کارگر وجود ندارد
کارفرما اظهار میکند که کارگر خود اقدام به خودسوزی نموده اما کارگران ادعا میکنند که کارفرما وی را به آتش کشیده است
این کارگر متاهل و دارای ۵ فرزند کوچک میباشد

۲۰ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

کارگر زندانی رضا شهابی به مرخصی آمد

کارگر زندانی رضا شهابی که طی ماه های گذشته به دلیل بیماری و عدم رسیدگی پزشکی در زندان دو بار سکته کرده بود صبح نوزدهم بهمن برای پنج روز به مرخصی پزشکی آمد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران، با محکوم کردن تداوم حبس این فعال کارگری، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط رضا شهابی و معلمان در بند اسماعیل عبدی، محمود بهشتی لنگرودی، مختار اسدی، همه بازداشت شدگان اعتراضات مردمی دی ماه، زنان معترض در شهرهای مختلف کشور و باز شدن درب زندانهای کشور و خالی شدن آنها از همه انسانهای آزادیخواه و عدالت طلب است.

۱۹ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

زمزمه اعتصاب در میان کارگران شرکت کشت و صنعت میان آب

بدنبال گذشت نزدیک به دو ماه از اعتصاب قدرتمندانه کارگران کشت وصنعت میان آب، نه تنها هیچیک ازوعده های داده شده به این کارگران محقق نشده است بلکه با رسیدن به روزهای پایانی بهمن ماه، آنان دو ماه دستمزد معوقه نیز خواهند داشت.
بنا بر اظهار کارگران این شرکت، بدنبال واگذاری شرکت کشت و صنعت میان آب از بانک کشاورزی به بخش خصوصی که در خرداد ماه سالجاری رخ داد، کارفرما دست به جاری کردن قوانین خاص خود در شرکت زد و در اولین قدم از پرداخت پاداش برداشت خودداری و به موازات آن قراردادهای یک ساله کارگران را که سالها عرف شرکت بود به دو ماه تنزل داد و از اجرای طرح طبقه بندی مشاغل نیز که پیش تر مصوب شده بود خودداری کرد و این وضعیت اولین اعتصاب کارگری در شرکت را از زمان تاسیس رقم زد که در پی آن نماینده اداره کار در شرکت حضور پیدا کرد و مدیریت قول یکماهه برای حل مشکلات پیش آمده داد.
اما علیرغم این وعده ها هیچ کار عملی برای رسیدگی به خواستهای کارگران صورت نگرفت و همین امر باعث شد تا در اواخر آذر ماه سالجاری اعتصابی بسیار قدرتمند در شرکت رخ دهد بطوریکه کارگران جاده ورودی و گیت شرکت را بستند و برداشت نیشکر بطور کامل متوقف شد.
در پی این اعتصاب متحدانه و قدرتمند که با اعتصاب کارگران شرکت کشت وصنعت هفته تپه همزمان شده بود، مسئولین اداره کار، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات ونماینده فرماندار بلافاصله در شرکت حضور پیدا کردند وبا کشاندن همه اعضای مدیریت به شرکت وبرگزاری جلسه ای نسبتا طولانی، به کارگران قول تحقق خواستهایشان را تا پایان دی ماه دادند.
اماهمه این وعده ها پوچ وتوخالی بود و تنها به فاصله دو روزاز پایان اعتصاب، دونفرازکارگران با سابقه کاری۱۷سال ودارای حکم استخدام کارمندی،اخراج وبه تعداد زیادی ازآنان اخطارداده شدکه درصورت اعتصاب مجدد، اخراج خواهند شد.
بنا بر اظهار کارگران شرکت کشت و صنعت میان آب، در طول نزدیک به دو ماهی که از وعده های مدیریت میگذرد علاوه بر اخراج دو کارگر و تهدید دیگران، نه تنها وعده های داده شده محقق نشده است بلکه در حالی که بهمن ماه در حال پایان است حقوق دو ماه کارگران نیز پرداخت نگردیده و اراده ای هم از سوی کارفرما و مسئولین شرکت برای پرداخت حقوق معوقه و تحقق وعده هایی که در اعتصاب اذر ماه به کارگران داده شده بود دیده نمیشود.
بنا بر این اظهارات، با توجه به شرایط مشقت باری که هم اکنون کارگران شرکت میان آب با آن مواجه هستند زمزمه اعتصاب مجدد در میان آنان بالا گرفته است و در صورت ادامه وضعیت حاضر، احتمال اعتراضات شدید کارگری در این شرکت بسیار جدی است. شرکت کشت و صنعت میان آب دارای ۴۰۰ کارگر قراردادی و ۲۰۰ کارگر فصلی است.

۱۹ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه بدنبال هفت روز اعتصاب، پس از تکمیل پرداخت

حقوق آبانماه و تعهد کارفرما به پرداخت حقوق آذر ماه در روز دوشنبه آینده به اعتصاب پایان دادند

کارگران اعتصابی مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه صبح امروز در پی پرداخت حقوق آبانماه باقی مانده کارگران و کارکنان که عمدتا رسمی هستند و همچنین وساطت مسئولین نیروی انتظامی، مهندس کریم پور رئیس بخش کشاورزی و مهندس جودکی رئیس بخش آبیاری و تعهد قائم مقام مدیر عامل کارخانه کیومرث کاظمی برای پرداخت حقوق آذر ماه کارگران در روز دوشنبه آینده به اعتصاب خود پایان دادند.
کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه روز یکشنبه هفته جاری در پنجمین روز اعتصاب خود علیرغم هجوم وحشیانه نیروهای گارد ویژه و بازداشت حدود چهل نفر از کارگران و انتقال ۲۳ نفر از آنان با دست و پابند به مرکز ستاد فرماندهی نیروهای انتظامی در شهرک دانیال، دست از اعتصاب بر نداشتند و تا دیروز متحدانه به اعتصاب خود ادامه دادند. بنا به اظهار کارگران شرکت نیشکر هفت تپه از صبح امروز بسته بندی شکر با وزن ۲۵ کیلو برای دادن به کارگران به همراه ۵۰ الی یکصد هزار تومان وجه نقد که هر ساله در جنین روزهایی به کارگران داده میشود آغاز شده است.
۴۵ کارگران شرکت نیشکر هفت تپه اعلام کرده اند چنانچه روز دوشنبه هفته آینده خلف وعده ای صورت گیرد بلافاصله اعتصاب خود را از سر خواهند گرفت.

۱٨ بهمن ماه ۱۳۹٦

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در هفتمین روز اعتصاب مانع خروج تریلی های حامل شکر از کارخانه شدند

امروز سه شنبه ۱٧ بهمن ماه، در هفتمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، کارگران بخش کشاورزی علیرغم استقرار نیروهای حراست در دور تا دور کارخانه که با هدف جلوگیری از ورود آنان به شرکت انجام شده بود وارد محوطه شرکت شدند و در ادامه اعتراضات خود در حالی که کارگران بخشهای داخلی نیز به آنان پیوستند به سوی کوره کارخانه حرکت کردند اما نیروهای انتظامی مستقر در محل مانع ورود آنان به قسمت کوره شدند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی ممانعت نیروهای انتظامی از ورود کارگران معترض به قسمت کوره بخار، آنان به سمت انبار شرکت حرکت کردند و جلوی حرکت تریلی های حامل شکر را گرفته و ضمن ممانعت از خروج این تریلی ها از شرکت، بار تعدادی از آنها را خالی کردند.
بنا بر این گزارش در پی این حرکت اعتراضی از سوی کارگران، نیروهای یگان ویژه مستقر در کارخانه مانع گسترش اعتراض کارگران در داخل شرکت شدند و بدنبال آن کیومرث کاظمی قائم مقام مدیر عامل شرکت که مدعی بود طی روزهای گذشته در تهران بوده است در میان کارگران حاضر شد و با اعلام اینکه از این پس مسائل کارخانه را با اسد بیگی پدر حل و فصل خواهد کرد و از آنجا که مشکلی ۳۰ میلیاردی در سیلوی شوشتر برای پدر اسد بیگی ها ایجاد شده است از کارگران خواست تا دوشنبه آینده برای پرداخت حقوق آذر ماه مهلت دهند و بر سر کارهایشان بازگردند. وی در حالی وعده پرداخت حقوق آذر ماه را در دوشنبه آینده داد که هنوز نیمی از کارگران هفت تپه حقوق آبانماه خود را دریافت نکرده اند.
اما کارگران با این صحبتها از سوی کاظمی بشدت خشمگین شده و اعلام کردند ما حق مان را می خواهیم و موضوع عدم پرداخت حقوقهای ما چیزی نیست که تازگی داشته باشد که شما الان بخواهید عدم پرداخت حقوقهای ما را به مشکل ۳۰ میلیاردی کارفرما در سیلوی شوشتر مرتبط کنید.
بر اساس آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با توجه به وعده های تکراری از سوی مسئولین این شرکت به ادامه صحبتهای کاظمی توجهی نکرده و اعلام نمودند تا زمان پرداخت حقوقهای معوقه همچنان به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

۱٧ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

گزارش تکمیلی ششمین روز اعتراض و اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه

امروز دوشنبه ۱۶ بهمن کارگران بخش های کشاورزی وکارخانه، تجهیزات ،مهندسی وبازرگانی با تجمع در محوطه شرکت به اعتراض چند روزه ی خود ادامه دادند این کارگران دیروز با یورش گسترده نیروهای گارد ویژه با تبانی کارفرمای شرکت ، در میان سکوت و اغماض مقامات و نهادهای اداری و ذیصلاح هفت تپه و شوش، تعداد زیادی از همکارانشان را با دستبند و پابند دستگیر کردند و فضای رعب و وحشت را به جای پاسخگویی به خواست بر حق شان حاکم کردند
همین امر باعث شد تا امروز شعله های خشم و عصیان کارگران فوران کند وآنان درادامه اعتراضاتشان ، متحد تر ومصمم تر از روزهای گذشته ششمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند ابتدا در محوطه جلوی دفتر مدیریت تجمع کردند و بعد به سمت قسمت یارد رفتند و دروازه ی شرکت را بستند و مانع خروج تریلی های بارگیری شدند
سرکوبگران می پنداشتند که با حمله، بازداشت و در غل و زنجیر کردن کارگران، خواهند توانست بدون اینکه چندین ماه حقوق های معوقه را پرداخت کنند و این بار حتی نه با وعده و وعید ،بلکه با زور و سرکوب عریان دوران برده داری، کارگران را وادار به کار با شکم گرسنه کنند
امروز کارگران و بازنشستگان نیشکر هفت تپه با تجمع در محوطه شرکت نشان دادند که دوران سرکوب و بگیر و ببند و در غل و زنجیر کردن نیروی کار به پایان رسیده است و شان، کرامت و شرافت کارگران نیشکر هفت تپه را به جهانیان نشان دادند که هرگز زیر بار ستم زندگی نمی کنند

۱٦ بهمن ۹٦

****************

پروین محمدی: قدرت کارگران در اعتصاب و اتحاد است

بارها از کارگران میشنوم تاکی باید با اعتصاب حقمان را بگیریم؟
"خسته شدیم از اعتصاب"
من به عنوان یک انسان حق دارم با کارم رفاه و آسایش برای خود و خانواده ام تامین کنم
اما در این سیستم اقتصادی من کارگر انسان نیستم
برده مدرن هستم
برده ایی که فقط آزاد شده ام که کارفرمایم را خودم انتخاب کنم
این آزادی را هم با جبر گرسنگی و معیشت به گرو گرفته توسط کارفرماها ،ظاهری بهم داده اند
به همین خاطر در انتخاب کارفرمایم نیز اختیاری ندارم
هر کس مرا به کار گیرد برایش کار میکنم
پس در این سیستم لفظ آزادی و اختیار حرف پوچ و چرتی است
برسیم به حق اعتصاب ، کاری که تا عمر دارم و اسمم کارگر است جزء جدا نشدنی از زندگی ام خواهد بود
اعتصاب تنها ابزار قدرت ما کارگران است وگرنه سگ هار سرمایه هیچ مانعی برای ایستادن از چپاول نمیشناسد
اگر فکر کنیم کارفرما انسان است و شعور دارد و میفهمد که ما کارگران هم انسانیم و با این همه کار و زحمت حق حیات داریم اشتباه کرده ایم
چرا که کارفرما هم در این سیستم سرمایه انسان نیست و باید محافظ سرمایه اش باشد و دایم تلاش کند سرمایه اش را با سود بیشتر، زیاد کند
اعتصاب تنها قدرت ما در مقابل قدرت کارفرمایان است آنان پول و پست و پلیس و دولت و قدرت دارند و ما کارگران در مقابل آنان تنها اعتصاب را داریم
قدرت اعتصاب ما میزان سهم ما از ثروت تولید شده را نشان خواهد داد
این ثروت دایم در حال تولید است و آنان سهممان را از زندگی به زبان خوش نخواهند داد چرا که سودشان بخطر میافتد
تنها زبان کارگر اعتصابش است هر چه قدرتمندتر و همبسته تر ،سهم اممان بیشتربرای زندگی
این تنها فرمولی است که کارگر برای زندگی در این سیستم میشناسد
و کارفرما هم از پول و پلیس و دولت و قدرتش استفاده میکند تا مقابل این قدرت کارگران (اعتصاب)همیشه بیاستد
اما اتحاد و همبستگی کارگران تنها سلاحی است که هیچ قدرتی را یارای مقابله با آن نیست

پروین محمدی نماینده سابق کارگران صنایع فلزی ایران

۱٦ بهمن ۹٦

****************

کارگران بازداشت شده شرکت نیشکر هفت تپه آزاد شدند

بنابر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران همه ی کارگران بازداشتی شرکت نیشکر هفت تپه آزاد شدند.
کارگران تیزبین و هوشمند شرکت نیشکر هفت تپه نیک میدانند که یورش وحشیانه ی امروز گارد ویژه و بازداشت دهها کارگر، سناریوئی از پیش طراحی شده از سوی کارفرما با همدستی مسئولین شهر شوش بود تا خواست پرداخت مطالبات معوقه از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به خواست آزادی همکاران بازداشتی آنان تبدیل شود و با آزادی کارگران دستگیر شده، اعتصاب بدون پرداخت ریالی به کارگران خاتمه پیدا کند.

خبر تکمیلی تهاجم وحشیانه نیروهای گارد ویژه و انتظامی به کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه

در پنجمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، در حالی که کارگران کشاورزی در گروههای کوچک به مقابل کارخانه میرسیدند تا برای تجمع به همکاران خود در داخل شرکت بپیوندند با خیل نیروهای گارد ویژه و تهاجم آنان واقع شدند بطوریکه بسیاری از آنها با موتورهای خود برای جلوگیری از بازداشت به مزارع نیشکر روی آوردند و موتورسوارهای گارد ویژه نیز به تعقیب آنان پرداخته و نهایتا بیرون از شرکت تعدادی از این کارگران و منجمله راننده های تراکتور را با ضرب و شتم بازداشت کردند.
در ادامه این تعرض وحشیانه به کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه، این نیروها تمامی دربهای ورود و خرج کارخانه را بستند و در داخل کارخانه نیز نیروهای امنیتی اقدام به بازداشت تعداد دیگری از کارگران و منجمله نماینده های آنان اسماعیل بخشی و کرامت پام و قربان علیپور کردند.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران در جریان این یورش وحشیانه به کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه حدود ۴۰ نفر از آنان بازداشت شدند که از این میان 23 نفر از آنها و منجمله نماینده های آنان اسماعیل بخشی و کرامت پام با دستبند و پا بند از پاسگاه هفت تپه به مرکز ستاد فرماندهی نیروهای انتظامی واقع در شهرک دانیال که در مجاورت شهر شوش قرار دارد منتقل شدند. لازم به یادآوری است ابتدا قرار بود این ۲۳ کارگر از پاسگاه هفت تپه به دادگستری منتقل شوند اما همه آنان جهت بازجوئی و اعمال فشار بیشتر به مرکز ستاد فرماندهی انتظامی شهر شوش منتقل شدند.
بنا بر بر این گزارش، در حال حاضر (ساعت پنج ) ۲۳ کارگر بازداشتی شرکت نیشکر هفت تپه در اتاقی ۱۲ متری در مرکز ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان شوش تحت شرایط سخت و غیر قابل تحملی در حبس هستند و توسط اطلاعات نیروی امنیتی در حال بازجوئی می باشند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی تهاجم وحشیانه نیروهای انتظامی و گارد ویژه و ضرب و شتم شدید کارگران، حوالی ساعت ۲ ظهر قائم مقام جدید مدیر عامل کارخانه کیومرث کاظمی به همراه درخشانی رئیس تولید شکر در جمع کارگران حضور پیدا کرده و تلاش کردند با اجرای یک سناریوی از پیش تعیین شده کارگران را وادار به شکستن اعتصاب کنند. در این نشست و مذاکره ابتدا درخشانی با طرح این سوال از کارگران که ایا کاظمی را قبول دارید یا ندارید فضای لازم را برای وی ایجاد کرد و سپس کاظمی با سوء استفاده از موقعیت خود به عنوان مقامی بومی در شرکت که مورد توجه برخی از کارگران قرار دارد وعده آزادی کارگران بازداشتی و پرداخت حقوق معوقه کارگران در هفته آینده را داد. در این نشست معاون نیروی انتظامی شهرستان شوش هم وعده ازادی کارگران بازداشتی را تا بعد از ظهر امروز داد.
بنا بر این گزارش، بدنبال اجرای این سناریو از سوی کاظمی و سوء استفاده ایشان از اعتماد جمعهایی از کارگران بدلیل بومی بودنش، بخشهایی از آنان به سر کارهای خود بازگشتند اما قسمتهای مهمی از شیف عصر کارخانه حاضر به شکستن اعصاب نشده و همچنان در اعتصاب بسر می برند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه بطور هوشمندانه ای بر این نکته واقف اند که سازماندهی تهاجم امروز به کارگران اعتصابی با هدف شکستن اعتصاب و عدم پرداخت دستمزدهای معوقه صورت گرفته است تا کارفرما و عواملش بتوانند با مستمسک قرار دادن موضوع آزادی کارگران بازداشتی و معامله بر سر آزادی آنها، هزاران کارگر شرکت نیشکر هفت تپه را همچنان بدون پرداخت حقوق و با شکم گرسنه وادار به کار کنند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه علیرغم اجرای سناریوی از پیش تعیین شده از سوی کاظمی و سوء استفاده از بومی بودنش، بدلیل نگرانی شدید از عدم پرداخت نزدیک به چهار ماه دستمزد معوقه و دیگر مطالبات خود مصمم به تداوم اعتصاب و اعتراضات خود هستند و اعلام کرده اند علیرغم هر گونه اخلالی در اعتراضاتشان، تا آزادی همکاران بازداشتی خود و دریافت مطالبات شان ، کماکان به اعتصابات ادامه خواهند داد

انتقال ۲۳ کارگر بازداشتی شرکت نیشکر هفت تپه با دستبند و پابند به دادگستری شوش

بنا بر خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، دقایقی پیش ۲۳ نفر از کارگران بازداشتی شرکت نیشکر هفت تپه را که اسماعیل بخشی و کرامت پام از نماینده های کارگران نیز جزوشان هستند با دستبند و پابند از پاسگاه هفت تپه به دادگستری شوش حرکت دادند.
بازداشت وزدن دستبند و پابند به کارگرانی که دسترنج و دستمزد کارانجام دادۀ ماهها پیش خود را میخواهند یک جنایت است.

کارگران و همکاران در شرکت نیشکر هفت تپه و مردم آزاده شوش!
در مقابل این جنایت فریاد اعتراض خود را بلند کنید و با حضور در مقابل دادگستری شوش خواهان آزادی فوری کارگران بازداشتی و محاکمه کسانی بشوید که صبح امروز حمله وحشیانه ای را به کارگران رنجدیده نیشکر هفت تپه سازمان دادند.

سرکوب وحشیانه و گسترده کارگران اعتصابی

شرکت نیشکر هفت تپه و تلاش برای برقراری حکومت نظامی در این شرکت

بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا لحظه مخابره این خبر (ساعت ۹/۳۰ صبح) نیروهای گارد ویژه و انتظامی در حال بازداشت گسترده کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه هستند و تعداد زیادی مینی بوس را پر از کارگران بازداشتی کرده اند. همچنین دم یارد شهدا ۱۵ نفر از راننده های تراکتور نیز بازداشت شده اند.بسیاری از کارگران برای جلوگیری از بازداشت خود را به کانالهای آب زده اند.
مافیای قدرت در شرکت نیشکر هفت تپه و حکومت خود خوانده اسد بیگی در این شرکت در حال برقراری حکومت نظامی برای وادار کردن هزاران کارگر رنجدیده شرکت نیشکر هفت تپه با شکم گرسنه است.

یورش گسترده گارد ویژه به کارگران بخش کشاورزی شرکت نیشکر هفت تپه

بنا بر گزارشهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز ۱۵ بهمن در پنجمین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، از ساعات اولیه صبح نیروهای گارد ویژه در سطح گسترده ای اقدام به محاصره کارخاته شرکت نیشکر هقت تپه کرده اند و کارگران بخش کشاورزی را که قصد ورود به کارخانه و پیوستن به همکاران اعتصابی خود را دارند مورد حملات وحشیانه قرار داده و تا لحظه مخابره این ۵ نفر از کارگران کشاورزی و ۲ نفر از کارگران یارد شهدای هفته را بازداشت کرده اند.
بنا بر این گزارش، یورش وحشیانه گارد ویژه و ونیروهای انتظامی به کارگران بخش کشاورزی در حالی از ساعت اولیه صبح امروز آغاز شده است که بعد از ظهر دیروز بخشدار شوش و رئیس جدید اداره کار ظریف خسرجی با حضور در محل کارخانه سعی در شکستن اعتصاب کارگران کردند اما با مقاومت آنان مواجه و پس از ساعتی مجبور به ترک شرکت شدند. همچنین سیامک افشار قائم مقام سابق مدیر عامل شرکت که بشدت مورد نفرت کارگران است حوالی سات ٦ بعد از ظهر دیروز وارد شرکت شده است.
بنا بر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران، موتورسواران گارد ویژه برای ایجاد رعب و وحشت در میان کارگران بخش کشاورزی با موتورهایشان در مزارع نیشکر جولان میدهند و با مشاهده کارگرانی که با موتور به سر کار می آیند آنان را مورد حمله قرار داده و در داخل مزارع تعقیب میکنند.
همچنین نیروهای گارد ویژه و انتظامی کلیه دربهای کارخانه را به کنترل خود در آورده اند و دور تا دور کارخانه در حال گشت زنی هستند تا کارگران بخش کشاورزی نتوانند به همکاران اعتصابی خود در داخل شرکت بپیوندند.
استفاده از نیروی سرکوب برای وادار کردن کارگران نیشکر هفت تپه به کار با شکم گرسنه یک جنایت بزرگ است که باید دولت روحانی، مسئولین شهر شوش، شخص اسد بیگی و دیگر مسئولین شرکت نیشکر هفت تپه پاسخگوی آن باشند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران یورش وحشیانه نیروهای گارد ویژه و انتظامی به کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه را قویا محکوم میکند و اعلام میدارد توسل به چنین اقدامات سبعانه ای نه تنها خللی در عزم و اراده کارگران شرکت نیشکر هفت تپه و ما کارگران ایران در مبارزه برای دستیابی به حقوق انسانی مان ایجاد نخواهد کرد بلکه ما کارگران را بیش از پیش، پیشاپیش مردم آزاده ایران به صفوف قیامهای خیابانی خواهد کشاند.

۱۵ بهمن ۱۳۹٦

****************

سومین روز اعتراض کارگران نیشکر هفت تپه

امروز صبح جمعه ۱۳ بهمن ۹٦ کارگران بخش های کشاورزی و تجهیزات و کارخانه و نیروهای رسمی بعد از سه روز اعتصاب و اعتراض و بی پاسخی به مطالباتشان دست به تجمع و اعتراض در محوطه شرکت زدند
بنابر خبرهای ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران کارگران نیشکر هفت تپه که از روز چهارشنبه ۱۱ بهمن بعلت مطالبات انباشته ی خود دست به اعتراض زده بودند ،امروز نیز دست از کار کشیدند و در جلوی دفتر مدیریت تجمع کردند
به نقل از یکی از کارگران تا کنون سابقه نداشته که کارگران در روز جمعه هم اعتصاب کنند و این اتفاق در امروز نشان از آن دارد که برای گرفتن حق و حقوق خود مصمم هستند و با وعده و وعید دست از اعتراض برنخواهند داشت
قابل ذکر است که کارگران علاوه بر حقوق آبان ماه برای مابقی همکارانشان ،حقوق آذر و دی را نیز طلبکار میباشند و با توجه به مدت زمان کوتاه باقی مانده تا پایان سال نگران این هستند که مدیریت نتواند تمامی مطالباتشان را بموقع پرداخت نماید
امروز مدیریت صنعت شرکت ،آقای درخشانی که در میان کارگران از محبوبیت بالایی برخوردار است به میان کارگران آمد و توصیه نمود که از اعتصابشان دست بکشند اما کارگران گفتند که آنان کماکان خواهان پرداخت مطالباتشان هستند و به اعتصاب خود ادامه خواهند داد

۱۳ بهمن ۹٦

****************

اعتصاب متحدانه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه دومین روز خود را پشت سر گذاشت

در دومین روز اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که از صبح دیروز آغاز شده است امروز ۱۲ بهمن ماه، کارکنان اداری و کارگران همه بخشهای کارخانه بطور متحدانه ای به همکاران اعتصابی خود پیوستند و علیرغم حضور چشمگیر نیروهای انتظامی و یگان ویژه در محل کارخانه، دست به تجمع در مقابل ساختمان مدیریت زدند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی ادامه این اعتصاب و تجمع کارگران در مقابل دفتر مدیریت، کیومرث کاظمی قائم مقام مدیر عامل در میان کارگران حاضر شد و تلاش کرد با وعده پرداخت حقوق آبانماه تا آخر وقت اداری امروز، کارگران را وادار به شکستن اعتصاب کند اما کارگران بشدت به او معترض شده و اعلام کردند اسد بیگی و فرماندار باید بیایند و پاسخ ما را بدهند.
لازم به یاد آوری است در اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در آذر ماه سالجاری فرماندار شوش و اسد بیگی مدیر عامل کارخانه با حضور در جمع کارگران متعهد شده بودند تا پایان سال با پرداخت دستمزدهای معوقه کارگران، پرداخت حقوقهای آنان را بروز کنند اما با گذشت نزدیک به دو ماه از آن تاریخ و نزدیک شدن به پایان سال، کارگران این شرکت همچنان سه ماه حقوق معوقه دارند.
بنا بر این گزارش در پی اعتراض خشمگینانه کارگران حاضر در تجمع به قائم مقام مدیر عامل کارخانه، وی ناچار به ترک محل شد و ساعتی بعد حقوق آبانماه کارگران روز مزد به حساب آنان واریز شد اما حقوق مابقی کارگران و کارکنان شرکت که عموما رسمی می باشند به حساب آنان واریز نشد.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه با توجه به نزدیک شدن به پایان سال، امروز خواهان پرداخت دو ماه از حقوقهای معوقه خود بودند و از آنجا که فقط حقوق آبانماه حدود ۵۰ درصد از کارگران به حسابهایشان واریز شد آنان بدون پایان اعتصاب و با تاکید به پرداخت فوری حقوقهای معوقه خود، حوالی ظهر محل کارخانه را ترک کردند.

۱۲ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

تداوم اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران این مجتمع بزرگ تولیدی که از صبح امروز دست به اعتصاب زده بودند تا آخر وقت اداری اعتصاب را ادامه دادند و اعلام کردند از فردا اعتراضات خود را تشدید خواهند کرد.
این اعتصاب در پی آن آغاز شد که کارفرمای این شرکت در طول هفته ها و روزهای گذشته، به جز پرداخت معوقات ماههای بهمن و اسفند ۹۴ به دیگر وعده های خود مبنی بر به روز رسانی حقوقهای معوقه سالجاری و دیگر مطالبات کارگران عمل نکرد و بویژه از حدود ده روز پیش به این سو به طور مرتب در مورد پرداخت حقوق آبانماه کارگران، آنان را سر دواند.
بنا بر این گزارش، مدیریت شرکت علیرغم توزیع فیشهای حقوق آبانماه که یک هفته پیش صورت گرفت نسبت به واریز آن به حساب کارگران خودداری کرد اما پس از شنیدن خبر زمزمه اعتصاب در بین کارگران، خبری را در کانال مدیریتی شرکت مبنی بر پرداخت حقوق آبانماه در روز دوشنبه منتشر نمود با این حال در پایان روز دوشنبه هم با بهانه واهی اشکال در سیستم بانکی از پرداخت حقوق آبانماه خودداری نمود تا اینکه دیروز سه شنبه تنها به ۲۰۰ نفر از۵۰۰۰ کارگراین مجموعه این پرداخت صورت گرفت و همین امر خشمگین کارگران را بر انگیخت و آنان از صبح امروز در اعتراض به حجم بالای حقوقهای معوقه خود و پراکندگی پرداختها دست به اعتصاب زدند.
بنا بر آخرین خبرهای ارسالی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی شروع اعتصاب در این شرکت که از ساعات اولیه صبح آغاز شد، کارگران بخش کشاورزی دروازه ورود و خروج یارد شمالی شرکت را بستند و کارگران همه قسمتهای کارخانه به جز قسمت کوره دست از کار کشیدند. همچنین توام با این اعتصاب، جمعهایی از رانندگان تراکتورهای استیجاری نیز در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات خود دست به تجمع اعتراضی زدند و با گذاشتن تراکتورهایشان در مقابل درب شرکت مانع ورود و خروج به شرکت شدند و علیرغم حضور سنگین نیروهای انتظامی که به قصد برداشتن تراکتورها از مقابل درب به محل اعزام شده بودند راننده ها حاضر به اینکار نشدند و اعتراض خود را ادامه دادند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، با توجه به فرا رسیدن اسفند ماه و هفته ها و روزهای پایان سال و بد عهدیهای مکرر کارفرما، بشدت نگران عدم پرداخت دستمزدهای معوقه خود هستند و اعلام کرده اند فردا نیز با اتحاد و همبستگی بیشتری به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

۱۱ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران نیشکر هفت تپه از صبح امروز دست به اعتصاب زده اند

صبح امروز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه کارگران بخش های نی بر و کارخانه و بخش های دیگری از شرکت نیشکر هفت تپه در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات معوقه دست به اعتصاب و تجمع زدند.
این کارگران که در چند ماهه گذشته مدام در تلاش برای گرفتن حق و حقوق خود بودند توانستند بعد از وقفه های طولانی حقوق ماههای بهمن و اسفند ۹۴ را دریافت کنند. این در حالی است که این مبلغ هنوز به ۱٨۰ نفر از کارگران پیمانکاری انوشه پرداخت نشده است.
بنا بر خبرهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، مدیریت شرکت از یک هفته قبل فیش های حقوق آبان ماه را بین کارگران توزیع کرده و علیرغم شرایط سخت معیشتی که این کارگران دارند همچنان از پرداخت حقوق آبانماه خودداری میکند.
بنا بر این خبرها، روز یکشنبه هفته جاری مدیریت شرکت پس از شنیدن خبر زمزمه اعتصاب در بین کارگران، خبری را در کانال مدیریتی مبنی بر پرداخت حقوق آبانماه در روز دوشنبه منتشر کرد اما در پایان روز دوشنبه هم، با بهانه واهی اشکال در سیستم بانکی از پرداخت خودداری نمود و از آنجا که تا دیروز سه شنبه تنها به ۲۰۰ نفر از۵۰۰۰ کارگراین مجموعه، این پرداختی صورت گرفت، کارگران خشمگین از حجم بالای معوقات انباشته شده و پراکندگی پرداخت آن ،صبح امروز دست به اعتصاب زدند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، با توجه به فرا رسیدن اسفند ماه و هفته ها و روزهای پایان سال، بشدت نگران عدم پرداخت دستمزدهای معوقه خود هستند.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی شروع اعتصاب در شرکت نیشکر هفت تپه، جمعهایی از کارگران برای تجمع در مقابل مدیریت عازم این محل شده اند و تراکتورهای شخصی و جمعهایی از کارگران نیز دربهای ورودی و خروجی شرکت را بسته اند.
خبرهای تکمیلی اعتصاب امروز کارگران شرکت نیشکر هفت تپه متعاقبا از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران منتشر خواهد شد.

۱۱ بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

در سومین روز اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران، آنان رسما تهدید به اخراج شدند

در سومین روز اعتصاب متحدانه کارگران گروه ملی فولاد ایران، مدیر منابع انسانی این مجتمع بزرگ تولیدی، کارگران اعتصابی را تهدید به ثبت غیبت از کار، محروم شدن از کلیه مزایای پرسنلی در روزهای عدم کارکرد و نهایتا اخراج کرد.
بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد به اتحادیه آزاد کارگران ایران، این تهدید رسمی در حالی صورت گرفته است که کارفرمای این مجتمع بزرگ فولاد، در نتیجه اعتصاب کارگران، تا دیروز فقط تا آخر آبانماه حقوقهای معوقه آنان را پرداخت کرده و از پرداخت مابقی مطالبات ۳۵۰۰ کارگر به بهانه های واهی خودداری میکند.
بنا بر اظهار کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران، کارفرما تاکنون علیرغم تهدیدات شفاهی کارگران اقدام به تهدید رسمی مکتوب نکرده بود، اما در دور اعتصاب جدید این کارگران که از سه روز پیش شروع شده است طی نامه ای مکتوب آنان را تهدید به اخراج کرد.
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران، علاوه بر خواست حقوقهای معوقه خود، تعهد کارفرما برای پرداخت بموقع دستمزدها، پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و برقراری بیمه تکمیلی و برکناری مدیرانی هستند که آنان را مسبب شرایط کنونی شرکت میدانند.

۵ بهمن ۹٦

****************

دومین روز اعتصاب متحدانه ۳۵۰۰ کارگر گروه ملی فولاد آهواز

امروز چهارشنبه ۴ بهمن ۳۵۰۰ کارگر گروه ملی فولاد اهواز دومین روز اعتصاب متحدانه خود را پشت سرگذاشتند
مدیریت شرکت در روز قبل با واریز بخشی از حقوق آبان ماه کارگران ،سعی کردند آنان را ترقیب به پایان اعتصاب کنند
اما کارگران نه اینکه اعتصاب خودرا پایان ندادند بلکه امروزدردومین روزآن، متحدانه ترازپیش به اعتراض خود ادامه دادند
طبق خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران مدیریت شرکت امروزنیز باقی مانده ی حقوق آبان ماه را به حساب کارگران واریز کرد اما کارگران اعلام کردند باید حداقل یک حقوق دیگر از مطالبات معوقه ی آنان واریز شود تا تصمیم بگیرند که به اعتصاب ادامه دهند و یا نه
طبق گزارشات ارسال شده در شیفت عصر ،حراست و مدیران تولید تلاش کردند باتهدید، کارگران را وادار به شکستن اعتصاب کنند اما قادر به اینکارنشدند
لازم به ذکر است تمام ۴ شیفت موجود در این شرکت با هم متحدانه در اعتصاب به سر میبرند
گروه ملی فولاد اهواز در کل از ۵ کارخانه به نامهای تولید شمش فولاد، لوله سازی،کوثر باتولید میلگرد،بخش یک با ۲ خط تولید میلگرد،بخش دو با ۲ خط تولید تیرآهن تشکیل شده است که در ۴ شیفت با ۳۵۰۰ کارگر به تولید مشغول است
اهم مطالبات کارگران:
۱- پرداخت باقی حقوق های معوقه
۲- تعیین زمان دقیق و ثابت برای پرداخت بموقع دستمزدها
۳- پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و برقراری بیمه تکمیلی
۴- تسریع در راه اندازی کارخانجات تولیدی
۵- برکناری مدیران ناکارآمد سابق میباشد
کارگران تاکید کردند تا احقاق خواسته هایشان به اعتصاب خود ادامه خواهند داد

اتحادیه آزاد کارگران ایران - ۴ بهمن ۹٦

****************

شاپور احسانی راد: چالش " تعیین حداقل دستمزد" امسال، در مقابل دولت سرمایه داران

شاید اگر روزی سی اعتصاب، تجمع و اعتراض کارگران، معلمان، بازنشستگان و دانشجویان برای مطالبات معیشتی در این شش ماه منتهی به امسال نبود و اگر جنبش اعتراضی اجتماعی طبقه کارگر در طی ده روز در بیش از صد شهر فریاد اعتراض شان به گرانی، تورم، بیکاری، فساد، دستمزدهای زیر خط فقر و گرسنگی را به خیابان نمی اوردند، امسال نیز مثل سالهای پیش دولت و کارفرمایان، با وجود شدت اعتراض کارگران، با سناریوهای دغلکاری و سرکوب، دستمزدهای چند برابر زیر خط فقر را به میلیونها کارگر تحمیل می کردند اما وقتی دهها جوان رعنا و ارزومند زندگی در طی جنبش اعتراضی فرودستان با گلوله های داغ سرمایه پرپر شدند وقتی که هنوز پس از دو هفته از اعتراضات خیابانی خانواده ها، ناباورانه جنازه های جگر گوشه خود را خونین و مالین روی دست خود می بینند، می توانیم بگویم که تعیین حداقل دستمزد، امسال می تواند حدیثی دیگر را رقم بزند، وقتی که ارواح خبیثه ایی که سالها در اعماق اجتماع نه دیده می شدند و نه حتی صدایشان شنیده می شد به ناگهان چون سیل در خیابابان فریاد معیشت و منزلت سر دادند، وقتی که فرودستان به چشم خود دیدند که سرمایه داران برای سود و منافع میلیاردی، املاک و حقوق های نجومی، دزدی و اختلاس هیچ ابایی از سلب حق حیات انسانها ندارند باید تاکنون فهمیده باشند که با دستان خودشان غولی را از بطری بیرون اوردند که دیگر برگرداندن ان به جای اول خود غیرممکن است، غولی که امروز با اتحاد، همبستگی و قدرتمند شدن نیروی اجتماعی طبقه کارگر خود را بر همگان اشکار کرده است با ازاد شدن نیروی غول فرودستان، می توان گفت امسال " تعیین حداقل دستمزد" حکایتی دیگر داشته باشد، بطور واقعی امسال طبقه کارگر ایران با توجه به انجماد دستمزدها در طی همه این سالها، سهم نازل (زیر پنج درصد) مزد در قیمت تمام شده کالا و تورم افسارگسیخته ایی که با کاهش ارزش پول ملی و افزایش سرسام اور نرخ دلار خود را اشکارتر تداعی می کند، مطالبه" حداقل دستمزدی" پنج برابر دستمزد کنونی را با همه قدرت و توان خود فریاد خواهند کشید. این مطالبه دستمزدی است که حق ماست و این تازه به اندازه ایی است که ما حقوق بگیران را از زیر خط فقر در می اورد و نافی مبارزه برای دستمزدی که خط رفاه را برای ما تامین کند نخواهد بود.
امروز برای مزدبگیران و کل جامعه مثل روز روشن شده است که اگر انسانها به دو طبقه متخاصم و غیرهم جنس تقسیم شدند که هیچ درک، حس و زبانی مشترکی ندارند از مناسبات سرمایه ایی است که دستمزدهای زیر خط فقر را بر ما تحمیل کرده است ، اگر کودک کار، کولبر، دستفروش، کارتن خواب و گورخواب هست، اگر قتل، جنایت، خشونت و رذیلت فردی و پلیدی اجتماعی هست اگر خودفروشی،کلیه فروشی،فرزند فروشی، خودکشی و..هست، اگر حق اعتصاب، اعتراض و تشکل و حقوق شهروندی، ازادی بان و عقیده، احزاب و مطبوعات ازاد نداریم و اگر عده ایی سرمایه دار و کارفرما و دولتیان حافظ منافع انها با ثروت های افسانه ایی به کاخ ها و مرکب های میلیاردی دست یافتند و به خدایگانی مبدل شدند که برای انسان و انسانیت هیچ حرمتی قائل نیستند از ارزانی ما کارگران و تحمیل دستمزدهای زیر خط فقر برماست، خط فقری که بانی و مسبب ان روابط منحط سرمایه داری است.
با در نظر گرفتن بدیهیات غیر قابل انکار بالا که بصورت مستدل روشن می کند که ریشه اعتراضات ده روزه اخیر در فقر و بی حقوقی اکثریت جامعه بوده است، امسال"تعیین حداقل دستمزد" به عنوان مطالبه اصلی کارگران چالشی است که در مقابل صاحبان صنایع،سرمایه داران و دولت به عنوان کارفرمای بزرگ قرار دارد و بی شک عدم حل افزایش چند برابری دستمزد ، نه تنها باعث عمیق تر شدن شکاف فاحش طبقاتی، فقر و فلاکت میلیونها حقوق بگیر خواهد شد بلکه خود این بحران حاد اقتصادی اجتماعی باعث شعله ورتر شدن خیزش دوباره جنبش اعتراضی در خیابان ها می گردد.

۳ بهمن ۹٦

****************

اعتصاب کارگران گروه ملی فولاد اهواز

اتحادیه آزاد کارگران ایران : کارگران گروه ملی فولاد اهواز در اعتراض به سه ماه عدم پرداخت حقوق خود امروز سه شنبه سوم بهمن دست به اعتصاب زده و کلیه خطوط تولیدی کارخانجات را متوقف کردند.
مدیریت این شرکت شخصی که خود را مالک و سهامدار جدید شرکت معرفی کرده است و امروز در شرکت حضور نداشت در اقدامی بی سابقه و توهین آمیز امروز بعدازظهر پس از سه ماه بی حقوقی پرسنل ،تنها چهل درصد از حقوق آبان ماه را به حساب کارگران این شرکت واریز کرد که این مسئله باعث نارضایتی بیشتر کارگران و مصمم شدن آنان برای ادامه اعتصاب و اعتراض تا احقاق حق خود شد.
طبق خبرهای ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران ،کارگران گروه ملی فولاد اهواز اعلام مینمایند در شرایط سخت معیشتی و اقتصادی موجود این اقدام نوظهور در پرداخت بخش کوچکی از مطالبات حقوقی ؛ دهن کجی به پرسنل محسوب میشود و نشان دهنده عمق بی توجهی و بی تفاوتی مسئولین شرکت به وضع معیشت کارکنان است.

۳ بهمن ۹٦

****************

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته کارخانه کیان تایر در مقابل وزارت صنعت،

معدن و تجارت علیرغم حضور سنگین نیروهای گارد ویژه برگزار شد

کارگران بازنشسته کیان تایر بنا بر فراخوان قبلی از ساعت نه و نیم صبح امروز دست به تجمع در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت زدند و خواهان رسیدگی به خواستهای خود شدند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، با شروع این تجمع، نیروهای گارد ویژه نیز با تجهیزات کامل در سطح گسترده ای در محل حضور پیدا کردند و مسئولین آن تلاش کردند با غیر قانونی خواندن تجمع کارگران، آنان را وادار به پایان تجمع کنند اما با مقاومت کارگران این تجمع ساعت ۳ بعد از ظهر ادامه پیدا کرد.
بنا بر این گزارش در پی ادامه این تجمع و ایستادگی کارگران بازنشسته کیان تایر، مسئولین این وزارتخانه (آقای ممتحن معاون بازرسی وزارتخانه) ناچار به برگزاری جلسه ای با نماینده های کارگران معترض شدند و طی آن مقرر شد جلسه دیگری با حضور آقایان ریاحی از اعضای دفتر حمایت از صنایع و میرزائی مدیر عامل و نماینده هیئت اجرائی سازمان حمایت از صنایع در شرکت کیان تایر جلسه مشترکی در محل وزارتخانه با حضور نماینده های کارگران برای رسیدگی به خواستهای آنان تشکیل شود.
کارگران کیان تایر در طول سالهای گذشته بارها در اعتراض به عدم پرداخت سنوات خود در مقابل کارخانه و وزارت صنعت، معدن و تجارت دست به تجمع زده و خواهان پرداخت سنواتهای خود شده اند. اما تاکنون هیچ گام عملی برای پرداخت سنوات این کارگران برداشته نشده است. ۴۰۰ کارگر کارخانه کیان تایر که از سال ۱۳۹۲ بتدریج بازنشسته شده اند و هر یک ده الی شصت میلیون تومان از شرکت طلبکار هستند علیرغم گذشت چندین سال هنوز موفق به دریافت مطالبات خود نشده اند. طبق تعهدی که کارفرما حین بازنشستگی این کارگران داده بود قرار بود مطالبات سنواتی آنان بصورت ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان پرداخت شود. اما مسئولین این کارخانه که هم اکنون تحت اختیار سازمان حمایت از صنایع قرار دارد شش ماه است از پرداخت همین مقدار ناچیز ماهیانه نیز خودداری کرده و اعتراضات هفته ها و ماههای گذشته کارگران بازنشسته کیان تایر تاکنون نتیجه ای نداده است.
کارگران بازنشسته کارخانه کیان تایر در پایان تجمع امروز خود اعلام کردند چنانچه بار دیگر و در پی تجمع امروزشان با وعده و وعید های توخالی مواجه شوند تا زمان حصول نتیجه و دریافت سنوات خود که حاصل سالها رنج و محنت و دسترنج آنان است به تجمعات اعتراضی خود در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه خواهند داد

اول بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب متحدانه کارگران کارخانه کاغذ پارس در هفت تپه دومین روز خود را پشت سر گذاشت

کارگران کارخانه کاغذ پارس که از بامداد دیروز ۳۰ دی ماه دست به اعتصاب زده بودند امروز نیز به اعتصاب خود ادامه دادند و حاضر نشدند با وعده های کارفرما و رئیس اداره کار شوش به اعتصاب خود پایان دهند.
بنا بر گزارشهای ارسالی از سوی کارگران کاغذ پارس به اتحادیه آزاد کارگران ایران، صبح امروز و بدنبال بی توجهی دیروز کارفرما به اعتصاب این کارگران، خانم محمودی رئیس اداره کار شوش در میان کارگران حاضر شد و تلاش کرد با طرح این نکته که تحصن و تجمع شما باعث میشود عده ای از آب گل آلود ماهی بگیرند کارگران را تهدید کند اما با پاسخ قاطعانه ای از سوی آنان مواجه شد.
وی همچنین سعی کرد با طرح این بحث که چرا در مورد مسائل تان به اداره کار رجوع نمی کنید توپ را به زمین کارگران بیاندازد که باز هم با پاسخ روشنی از سوی کارگران مبنی بر اینکه هر کارگری به اداره کار مراجعه میکند اخراج میشود مواجه گردید.
بنا بر این گزارش، علیرغم تلاشهایی که رئیس اداره کار شوش برای پایان دادن به اعتصاب کارگران بکار برد آنان حاضر به پایان اعتصاب نشدند و اعلام کردند از آنجا که طی ۴ سال گذشته کارفرما به تعهدات خود و اداره کار به وظایف خود عمل نکرده است تا رسیدگی عملی به خواستهایشان اعتصاب را ادامه خواهند داد.
اعتصاب ٧۰۰ کارگر کاغذ پارس دیروز در پی آن آغاز شد که کارگران با دریافت فیش حقوق خود متوجه شدند روزانه مبلغ سه هزار و پانصد تومان از حقوق مبنایشان توسط کارفرما کسر شده است.
کارگران کاغذ پارس علاوه بر این مسئله، خواهان انعقاد قرارداد مستقیم با کارفرما و برچیده شدن شرکت پیمانکاری از شرکت هستند و بشدت نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل که از سال ۹۴ قرار بود اجرائی شود معترضند.
همچنین این کارگران نسبت به ساعت کار ۱۲ ساعته در کارخانه و اضافه کاری اجباری که کارفرما اغلب از پرداخت وجه آن خودداری میکنند معترضند.
بنا بر اظهار کارگران پارس آنها سالهاست به جای قرارداد مستقیم با کارفرما برای یک شرکت پیمانکاری که شخصی به نام مولا یار است کار میکنند و این در حالی است که هیچگاه فرد مزبور را در کارخانه ندیده اند. بنا بر این اظهارات در طول سالیان گذشته هر زمان که کارگری دچار سانحه شغلی شده است پیمانکار مربوطه با این بهانه که خودتان ایمنی را رعایت نکرده اید از دادن خسارت و هزینه درمان به کارگران خودداری کرده است
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران هر سه شیفت شرکت کاغذ پارس همچنان در اعتصاب هستند و اعلام کرده اند از وعده و وعید خسته شده اند و تا زمانی که بطور عملی به خواستهایشان رسیدگی نشود دست از اعتصاب نخواهند کشید.

اول بهمن ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب متحدانه کاغذ پارس

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران کاغذ پارس به اتحادیه آزاد کارگران ایران، ساعت شش بامداد امروز پس از آنکه کارگران این کارخانه متوجه کسر مبلغ ۳۵۰۰ تومان از حقوق پایه روزانه خود شدند بطور متحدانه ای دست به اعتصاب زدند.
علاوه بر موضوع کسر ۳۵۰۰ تومان از حقوق مبنا که مورد اعتراض کارگران کارخانه کاغذ پارس است، آنان نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل نیز که قرار بود از مهر ماه سالجاری جاری عملی شود معترض هستند. آنان همچنین خواهان انعقاد قرارداد مستقیم هستند.
بنا بر این آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا لحظه مخابره این خبر( ده و نیم صبح) هیچیک از مسئولین کارخانه در میان کارگران حاضر نشده و پاسخی به آنان نداده اند و این اعتصاب همچنان ادامه دارد.
کارخانه کاغذ پارس با هفتصد کارگر نزدیک شرکت نیشکر هفت تپه قرار دارد و از چند سال پیش به بخش خصوصی واگذار شده است.

۳۰ دی ماه ۱۳۹٦

****************

کارگران بازنشسته کیان تایر اول بهمن ماه در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت دست به تجمع خواهند زد

بنا بر اعلام کارگران بازنشسته کیان تایر، آنان ساعت نه و نیم صبح روز اول بهمن ماه در اعتراض به عدم رسیدگی به خواستهایشان دست به تجمع در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت خواهند زد.
کارگران کیان تایر در طول سالهای گذشته بارها در اعتراض به عدم پرداخت سنوات خود در مقابل کارخانه و وزارت صنعت، معدن و تجارت دست به تجمع زده و خواهان پرداخت سنواتهای خود شده اند. آنان آخرین بار، روز ۲٧ آذر ماه در مقابل این وزارتخانه که توام با حضور نیروهای گارد ویژه بود دست به تجمع زدند که در پی این تجمع، مسئولین وزارت صنعت و معدن با صدور حکمی حضور مستمر نماینده های این کارگران در جلسات مدیریت کارخانه و نظارت بر ورود و خرج وجوه نقدی به شرکت را رسمیت دادند اما با این حال در طول یکماه گذشته هیچ اقدام موثری از سوی مدیریت کارخانه برای پرداخت سنوات کارگران بازنشسته کیان تایر انجام نشده است و آنان اعلام کرده اند جهت پیگیری مطالبات خود، ساعت نه و نیم صبح روز اول بهمن ماه بار دیگر دست به تجمع در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت خواهند زد.
۴۰۰ کارگر کارخانه کیان تایر که از سال ۱۳۹۲ بتدریج بازنشسته شده اند و هر یک ٨۰ الی ۱۰۰ میلیون تومان از شرکت طلبکار هستند علیرغم گذشت چندین سال هنوز موفق به دریافت مطالبات خود نشده اند. طبق تعهدی که کارفرما حین بازنشستگی این کارگران داده بود قرار بود مطالبات سنواتی آنان بصورت ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان پرداخت شود. اما مسئولین این کارخانه که هم اکنون تحت اختیار سازمان حمایت از صنایع قرار دارد شش ماه است از پرداخت همین مقدار ناچیز ماهیانه نیز خودداری کرده و اعتراضات هفته ها و ماههای گذشته کارگران بازنشسته کیان تایر تاکنون نتیجه ای نداده است.
عدم پرداخت یکجای سنوات کارگران بازنشسته کیان تایر و اقساطی کردن پرداخت آن، یک دزدی آشکار از دسترنج سالیان دراز این کارگران است که اینک سازمان حمایت از صنایع که مسئولیت کارخانه را بر عهده دارد حتی از پرداخت آن نیز خودداری میکند.

۲۹ دی ماه ۱۳۹٦

****************

ضرب و جرح وحشیانه اسماعیل بخشی نماینده کارگران شرکت نیشکر هفت تپه،

صفوف ما کارگران را متحدتر و عزم مان را برای پایان دادن به وضعیت جهنمی موجود جزم تر خواهد کرد

عصر امروز در حالیکه اسماعیل بخشی از نماینده های کارگران شرکت نیشکر هفت تپه طبق معمول هر روز، حوالی ساعت پنج و نیم عصر از سرویس کارخانه پیاده شده و در حال عزیمت به منزل خود بود توسط سرنشینان نقابدار دو ماشین پژو و سمند با قمه مورد حمله قرار گرفت.
در پی این حمله و ایستادگی جسورانه اسماعیل در مقابل حمله کنندگان، بلافاصله اهالی محل متوجه حمله به او شده و به کمک اسماعیل شتافتند اما حمله کنندگان با شلیک یک تیر هوائی موفق به فرار از محل شدند.
این تعرض وحشیانه و خونین به اسماعیل بخشی، در حالی صورت گرفت که این نماینده سازش ناپذیر کارگران شرکت نیشکر هفت تپه علیرغم تهدید مستقیمی که سه روز پیش از سوی یکی از سهامداران کارخانه شده بود صبح امروز طی سخنان پر شور و قاطعانه ای در تجمع اعتراضی کارگران، با اشاره به بردگی تحمیل شده بر هزاران کارگر شرکت نیشکر هفت تپه، همکاران خود را به ایستادگی در مقابل دسیسه های کارفرما فراخواند.
بنا بر اظهار کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، طرح بکارگیری تعدادی اراذل و اوباش از سوی کارفرما علیه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه از اعتصاب شش روزه آنان در آذر ماه سالجاری مطرح بوده است و حمله وحشیانه امروز به اسماعیل بخشی مسئله ای نبوده است که کارفرما حتی در صدد پنهان کردن آن باشد.
اما امروز باند مافیائی حاکم بر شرکت نیشکر هفت تپه با گسیل عده ای اراذل و اوباش مسلح به سلاح سرد و گرم و تعرض خونین به اسماعیل بخشی، برگ دیگری از ماهیت پشت پرده خصوصی سازی در ایران را به نمایش گذاشت و نشان داد مافیای قدرت در ایران با درماندگی در مقابل مبارزات متحدانه کارگران، در صدد بکار گیری زبونانه ترین شکلی از ایجاد رعب و وحشت در میان کارگران برای غارت و چپاول ثروتهای اجتماعی همچون شرکت نیشکر هفت تپه است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران، دوشادوش کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، حمله به اسماعیل بخشی را قویا محکوم میکند و یقین دارد چنین تعرضی به یک نماینده کارگری، نه تنها خللی در اراده کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در مبارزه برای دستیابی به مطالباتشان وارد نخواهد کرد بلکه صفوف آنان و طبقه کارگر ایران را در ابعادی سراسری فشرده تر از پیش خواهد نمود و عزم آنان را برای پایان دادن به وضعیت جهنمی موجود جزم تر خواهد کرد.

۲۵ دی ۱۳۹٦

****************

رانت دولت روحانی به کارفرمای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

و تکه پاره کردن این شرکت بزرگ کشت و صنعت

روز ۲۰ دی ماه جاری سند تخصیص ۳۰۰ هکتار از اراضی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان محدوده منطقه ویژه اقتصادی شوش به تصویب هیات وزیران رسید.
بنا بر اظهارات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، پشت واگذاری ابهام آمیز این شرکت بزرگ کشت و صنعت به بخش خصوصی، برادر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور قرار دارد و اینک در آستانه دومین سال واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، اختصاص ۳۰۰ هکتار از اراضی آن به محدوده منطقه ویژه اقتصادی که میتواند در عین کلید زدن مرگ این شرکت، منافع بیکران مالی برای کارفرمای خصوصی آن ایجاد کند موئد این مسئله است.

۲۵ دی ۱۳۹٦

****************

زمزمه اعتصاب بزرگ و گسترده در میان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

بیش از یکماه از اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه گذشت. این اعتصاب چنان متحدانه و قدرتمند بود که در ششمین روز اعتصاب، فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان شوش در میان کارگران حاضر شدند و کارفرما متعهد شد تا علاوه بر به روز رسانی دستمزدهای معوقه کارگران، دیگر خواستهای آنان از قبیل پرداخت دو ماه دستمزد ماههای بهمن و اسفند ۹۴ ، قراردادی کردن کارگران پیمانکاری اقبالی و روزمزد، تنظیم قراردادهای کار بر اساس فرم قرارداد وزارت کار و دیگر مطالبات آنان را بر آورده کند.
اما با گذشت بیش از یکماه از آن تاریخ، تنها کاری که صورت گرفته است برکناری قائم مقام مدیر عامل و جایگزینی او با فرد دیگری بوده است و دیگر هیچ.
اینک خشم کارگران به جان آمده شرکت نیشکر هفت تپه بدلیل ۵ ماه دستمزد معوقه و فقر و فلاکت بی پایان، بار دیگر در حال غلیان است و زمزمه اعتصابی بزرگ و متحدانه بخشهای مختلف کارخانه را در بر گرفته است. آن چیزی که طی دیروز و امروز، علاوه بر بد عهدیهای کارفرما باعث ایجاد چنین فضائی در بخشهای مختلف شرکت شده است بی تفاوتی های کارفرما به اعتصابات و اعتراضات چند روز گذشته و امروز آنان و تهدید کارگران کشاورزی توسط مسئولین شرکت به استفاده از یگان ویژه است.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه میگویند: چنانچه طی روزها و یکی دو هفته آینده قادر به دریافت معوقات خود نباشند با توجه به نزدیک شدن به پایان فصل بهره برداری در کارخانه، دیگر دست شان برای دریافت ۵-٦ ماه دسترنج شان در اواخر سال به جائی بند نخواهد شد و فقر و گرسنگی غیر قابل تصوری، آنان و خانواده هایشان را در آستانه سال جدید در خود فرو خواهد برد.
آنان در پی اعتصاب کوتاه دیروز، اعتصاب چند ساعته در اواخر شب گذشته و سپس اعتصاب صبح امروز که با بی تفاوتی های کارفرما مواجه شد، طی نشست بزرگی که حوالی ظهر امروزدر پایان اعتراض خود انجام دادند اعلام کردند چنانچه به فوریت و حداکثر تا پایان وقت امروز به خواستهایشان رسیدگی نشود از صبح فردا دست به اعتصابی متحدانه و بزرگ خواهند زد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با دعوت از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحاد و همبستگی روز افزون، اعلام میدارد مسئولیت هر گونه عواقب جبران ناپذیر ناشی از اعتراضات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه مستقیما بر عهده کارفرما، مسئولین شهرستان شوش و دولت روحانی است که همچنان نظاره گر نابودی هست ونیست کارگران این شرکت هستند و هیچ اقدام موثری را برای پایان دادن به رنج و محنت آنان که سالهاست بطور بی وقفه ای ادامه دارد انجام نمیدهند.

۲۴ دی ۱۳۹٦

****************

اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در پی وعده و وعید های دروغین

صبح امروز شنبه ۲۳ دی ماه کارگران بخش های کشاورزی دفع آفات وبخشی ازآبیاری با تجمع در محوطه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دست به اعتراض و اعتصاب زدند
طبق خبرهای ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران این کارگران که حقوق ماههای بهمن و اسفند سال ۹۴ را تا کنون دریافت نکرده اند در پی اعتراضات مکرر و دائم خود چیزی جز وعده های دروغین نشنیدند
در آخرین اعتراض خود که در هفته گذشته انجام شد آقای کاظمی قائم مقام قول شرف داد که تا پنجشنبه هفته ی گذشته حقوق های معوقه این کارگران را بعد از دو سال تاخیر پرداخت نماید اما قائم مقام شرکت (آقای کاظمی) در روز چهار شنبه ۲۰ دی ماه طی مصاحبه ایی با خبرنگار روابط عمومی شرکت گفت به دلیل وجود چند مغایرت در لیست مطالبات کارگران قادر به انجام وعده ی خود جهت پرداخت مطالبات کارگران در موعد مقرر(پنجشنبه ۲۱ دی) نمیباشد
همین امر کارگران به جان آمده از شنیدن دروغ های مکرر از طرف مدیران مجموعه را امروز به اعتصاب کشاند
در حاضر کارگران بخشهای کشاورزی دفع آفات وبخشی ازآبیاری به تجمع در مقابل درب ورودی اقدام به بستن آن نمودند و مانع ورود تراکتورهای حمل نیشکر شدند خبرهای تکمیلی بعدا منتشر خواهد شد

۲۳ دی ۱۳۹٦

****************

گزارشی از شریط کار و وضعیت کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز

گروه ملی صنعتی فولاد اهواز درسال ۱۳۹۰تا سال ۱۳۹٦ توسط قوه قضاییه تحت مصادره و اداره قرار گرفت.
در زمانی که این شرکت پس از اختلاس موسوم به ۳۰۰۰ میلیاردی مصادره گشت بیش از ۴۵۰ هزارتن محصول نهایی فولادی در انبارهای این شرکت موجود بود که تا این زمان هرگز سرنوشت این مقدارمحصول مشخص نگردید.
علاوه براین گروه ملی صنعتی به هنگام مصادره در اوج شکوفایی و تولید انواع محصولات فولادی بود بگونه ای که بیش از یک میلیون و سیصدهزارتن فولاد تولید مینمود.
اکنون پس از گذشت ٦ سال اداره آن توسط قوه قضاییه وواگذاری به فردی که درحال حاضرمدیرعامل شرکت هواپیمایی زاگرس بوده؛چیزی جز یک شرکت ورشکسته و بدهکار از آن باقی نمانده است.
از بهمن ماه سال گذشته بیش از ۳٨۰۰ نفر کارکنان این شرکت در اعتراض به وضع موجود و تعویق چندماهه حقوق خود بارها و بارها دست ازکار کشیده و تجمعات اعتراضی برپاکردند. درحال حاضربیش از سه ماه است که کارکنان این شرکت حقوق خود را دریافت نکرده اند.
موسوی مالک جدیدشرکت عنوان مینماید که مسئول تأمین حقوق پرسنل نیست؛در روزهای گذشته بیش از ٦۰۰ نفر از کارگران واحدهای مختلف به یکباره و بدون اطلاع قبلی به بهانه بازنشستگی از کاربرکنار شدند. درحالیکه سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرده که این تعداد کارگران حائزشرایط بازنشستگی نیستند. کارگران هرروز با تهدید و ارعاب توسط مدیران میانی و حتی مالک جدیدشرکت مبنی براخراج مواجه هستند. مدیرعامل شرکت معترضان را نخاله مینامد.
ماههاست کارگران شرکت از دفترچه بیمه اجتماعی و بیمه تکمیلی محرومند و دهها معضل و مشکل کوچک و بزرگ دیگر که باعث گشته صبر کارگران به اتمام برسد.
درجریان اعتراضات واعتصابات پی در پی سال گذشته تا کنون؛ بیش از سی نفر از کارگران معترض بدفعات توسط ستادخبری اطلاعات استان خوزستان و حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی احضار شده و با تعهدهای کتبی و دربرخی موارد با کفالت آزاد شده اند.

۲۰ دی ۱۳۹٦

****************

داود رفیعی کارگر حق طلب پارس خودرو آزاد باید گردد

داود رفیعی کارگر حق طلب پارس خودرو که با آرا غیر قانونی اداره کار و اعمال نفوذ شرکت پارس خودرو از کار اخراج شده است دیروز در حالیکه مقابل وزارت کار با در دست داشتن بنری دست به اعتراض زده بود توسط مامورین حراست این وزارتخانه مورد ضرب و شتم قرار گرفت و سپس توسط مامورین انتظامی بازداشت و به کلانتری ۱۰٨ منتقل شد.
بنا بر پیگیرهای اتحادیه آزاد کارگران ایران، داود رفیعی امروز نیز همچنان در بازداشت نگه داشته شد و قرار است فردا به دادسرای خوش منتقل شود.
بازداشت داود رفیعی در مقابل وزارت کار، بیانگر اوج بکار گیری سیاست ارعاب علیه کارگران توسط وزارتخانه ای است که زیر مجموعه هایش در ادارات کار با خواست و اراده کارفرمایان، حکم اخراج کارگران را صادر میکنند و وزیر امنیتی اش دستور ضرب و شتم و بازداشت کارگر معترضی همچون داود رفیعی را صادر میکند که فقط با در دست داشتن بنری، آنهم به صورت فردی خواهان احقاق حق خود در مقابل این وزارتحانه شده بود.
اتحادیه آزاد کارگران ایران، بازداشت داود رفیعی و احتمال هر گونه پرونده سازی علیه او را قویا محکوم میکند و بدینوسیله خواهان آزادی فوری و بازگشت بکار ایشان و رسیدگی به صدور رای غیر قانونی اخراج داود رفیعی در اداره کار و رفتار خشونت بار مامورین حراست وزارت کار با این کارگر حق طلب و معترض شرکت پارس خودرو می باشد.

۲۰ دی ۱۳۹٦

****************

شاپور احسانی راد: جنبش اعتراضی، اجتماعی طبقه کارگر ایران گام اول را محکم برداشت

جنبش اعتراضی، اجتماعی طبقه کارگر ایران پر قدرت و با صلابت ده روز فریاد اعتراض خود علیه گرانی، تورم، بیکاری، فساد سیستماتیک و مناسبات ظالمانه و استثمارگرانه حاکم بر سرنوشت شان را در ابعادی گسترده کف خیابان اوردند.
این گام نخست که در ده روز اخیر در بیش از صد شهر، هزاران کارگر، معلم، دانشجو و دانش اموز فریاد براوردند: ما را ببینید، صدای ما را بشنوید، اتحاد سراسری و همبستگی و اتحاد ما را ببینید، هشدار ما را علیه نابرابری، فقر و فساد و تبعیض جدی بگیرید، سرکوب و اختناق را بس کنید که دیگر برای ما به ستوه امدگان که جان به لب شدیم جوابگو نیست و انگاه در میان کشاکش برخوردهای باطوم، سپر، غریو گلوله و شعله های اتش با خشم فریاد کشیدند: ای بی خبران از انسانیت، کرامت و شرافت انسانی، ما نان و کار و ازادی می خواهیم، ما شادی و رفاه می خواهیم، ما معیشت و منزلت می خواهیم، ما دیگر شرایط موجود را تحمل نخواهیم کرد، ما تا به همه خواسته ها و مطالبات خود دست نیابیم هرگز از پا نمی نشینیم، ما تغییر را با همه قدرت خود فریاد می کشیم.
امروز که به سالهای گذشته که جریان صدها و هزاران اعتراض، اعتصاب و تجمعات کارگری و اجتماعی را در مراکز صنعتی و در مقابل وزارت کار و مجلس و ریاست جمهوری و..به یاد می اورم که چگونه سرکوبگران مطالبات جامعه خام گونه می پنداشتند که با در هم کوبیدن این اعتصابات، تجمعات و اعتراضات و با به بند کشیدن رهبران انها، غارت و چپاول را بر کارگران و حقوق بگیران تحمیل کرده اند، اما موج اتشفشان کینه و نفرت طبقه فرودست این بار از درون دانش اموزان و دانشجویان طبقه کارگر شعله برکشید، جوانانی که چهره درهم شکسته و شرمنده پدر و مادر کارگر خود را که پس از خستگی کار در اوج یاس و استیصال، ناتوان از معاش خانواده می دیدند، کار و تلاش شبانه روزی انها، گلایه ها، بگو مگوها، کشمکش های شان بر سر تامین معاش و زندگی را می دیدند، اعتراضات و اعتصابات شکست خورده انها را در مقابل کارفرمایان و حاکمان و سرکوب، اخراج، بیکاری بی حقوقی انها و بی تفاوتی صاحب منصبان حکومتی را می دیدند و این جوانان نه تنها زندگی کنونی خود را از دست رفته می‌‌ دیدند بلکه جز نکبت هیچ‌ افقی نیز برای اینده خود نمی دیدند.
و اینگونه است که شلاق رویدادهای اجتماعی از دل پر کینه میلیونها دانش اموز و دانشجو و کارگر و معلم در این ده روز اخیر سر بر اورده است و صحنه هایی از دلاوری و شجاعت در مبارزات تاریخی بر سر نان و ازادی در مقابل چشم جهانیان به نمایش گذاشتند و امروز می توانیم با قاطعیت بگوییم که با به میدان گذاشتن پر شور دانش اموزان و دانشجویان و جوانان و حضور با صلابت زنان، جنبش اعتراضی اجتماعی طبقه کارگر نه تنها گام اول را محکم برداشت بلکه نشان داد تداوم این جنبش را بیمه کرده است و دیگر هیچ گونه سرکوبی قادر به مهار ان نیست

۱٨ دی ماه ۱۳۹٦

****************

اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، ظهر امروز پایان گرفت

بنا بر گزارشهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، اعتصاب متحدانه کارگران این شرکت که از صبح امروز از بخش کشاورزی آغاز و به دیگر بخشهای کارخانه و تجمع اعتراضی در مقابل یارد بزرگ کارخانه و ساختمان مدیریت کشیده شد حوالی ظهر به پایان رسید.
بدنبال این اعتصاب و تجمع، کاظمی قائم مقام جدید مدیر عامل کارخانه با حضور در میان کارگران معترض، آنان را به مسجد شرکت دعوت و سپس طی مذاکراتی با کارگران، نسبت به تحقق برخی از خواستهای آنان تا پایان هفته جاری قول مساعد داد و اعلام کرد من به عنوان قائم مقام جدید مدیر عامل اختیارات تام برای رسیدگی به مطالبات شما را دارم.
بنا بر این گزارش، وی ضمن دادن تعهد در مورد به روز رسانی حقوقهای کارگران، نسبت به یک خواست اصلی آنان که مربوط به عدم پرداخت حقوق ماههای بهمن و اسفند سال ۹۴ است اعلام کرد تا پایان هفته جاری، این دو ماه حقوق معوقه پرداخت خواهد شد. لازم به یادآوری است حقوق معوقه ماههای بهمن و اسفند ۹۴ مربوط به کارگران روزمزد کارخانه است که از سوی پیمانکار مربوطه در آن سال پرداخت نشده است و این کارگران بر اساس تبصره ۱ ماده ۱۳ قانون کار خواهان پرداخت حقوقهای خود از طرف کارفرما هستند.
در این نشست و تجمع، همچنین مقرر شد نماینده های کارگران برای تحقق دیگر خواستهای کارگران منجمله خواست مهم آنان در مورد قراردادی شدن کارگران پیمانکاری اقبالی و روزمزد، نشستی را با قائم مقام جدید مدیر عامل طی روزهای آتی داشته باشند.
بنا بر آخرین گزارشات ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران از آنجا که قائم مقام جدید مدیر عامل کارخانه برای اولین بار به کارگران برای تحقق خواستهای آنان وعده میداد کارگران حوالی ظهر به اعتصاب خود پایان دادند و اعلام کردند چنانچه از سوی قائم مقام جدید کارخانه نیز نسبت به تعهداتی که داده است خلف وعده ای صورت گیرد بلافاصله دست به اعتصاب خواهند زد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران - ۱٧ دی ماه ۱۳۹٦

****************

شاپور احسانی راد: چاره پایان دادن به مصائب موجود،

اعتراضات و مبارزات سراسری ما کارگران است

با نزدیکی به ماههای تعیین دستمزد که دغدغه دائمی میلیونها کارگر و غالب مردم هست، بار دیگر این مسئله حیاتی، آنهم در شرایطی که وضعیت معیشت کارگران و مزد بگیران زحمتکش بسیار بدتر از سالهای گذشته است، در مرکز ثقل توجهات و اعتراضات کارگران قرار خواهد گرفت. امسال کارگران در حالی با این مسئله رو در رو می شوند که هر روز سالجاری را با اعتصاب و تجمع و درگیری در محل کار و خیابان بر سر مزد و معیشت سپری کرده اند.
از این رو امسال دیگر حرف و قصد ما کارگران نوشتن طومار و تجمع و هشدار به دولت بر سر مطالبه افزایش دستمزد بر اساس سبد هزینه خانوار و اجرای بی کم و کاست ماده ۴۱ قانون کار نیست، زیرا همه این فریادهای ما سالهای پیش انجام شد که انگار گوش مسئولین دروازه بود و مطالبه اکثریت مزدبگیران باد هوا.
امروز حرف ما نه رو به حکومت و دولت، بلکه رو به میلیونها کارگری است که برای رسیدن به نان، دستمزد، معیشت و منزلت خود، دیگر هیچ راهی جز اعتراض سراسری برایشان نمانده است. ما برای نجات خود و خانواده هایمان، برای جلوگیری از فروپاشی جامعه از دست غارتگرانی که نه تنها پاسخگوی مطالبه انباشته مردم نیستند بلکه اداره جامعه را به امان خدا رها کرده اند و فقط برای بقای خود و منافعشان در حال نابودی اکثریت جامعه هستند، ناچار باید به سوی اعتراضات متحدانه سراسری حرکت کنیم.
ما کارگران و همه حقوق بگیران چاره ای جز یکی کردن فریادهایمان در سرتاسر کشور نداریم برای اینکه دستمزدهایمان کفاف زندگیمان را نمی دهد برای اینکه تورم و گرانی نفس مان را بریده، برای اینکه بیکاری و فقر امان مان را بریده، برای اینکه جان به لب شده ایم، برای اینکه کارهم که می کنیم برای گرفتن حقوق مان باید التماس کنیم و درصورت اعتراض و اعتصاب، اخراج، پلیس، باتوم، شلاق و زندان نصیب مان می شود.
ما کارگران برای نان و دستمزدمان، راهی جز رفتن به سوی اعتصابات سراسری نداریم، چرا که هیچ کس به فکرما نیست چون دولتها یکی پس از دیگری با وعده وعید می آیند اما با حسابهایی انباشته از دزدی و اختلاس می روند و دست آخر، خالی شدن خزانه را روی دوش ما کارگران سرشکن می کنند، بنزین و گازوئیل گران میشود، کرایه مسکن سر بفلک می کشد و مرغ و گوشت و میوه و لبنیات هم از سفره ما محو میشود.
ما کارگران برای بالا بردن دستمزدی که حق مان است و حاصل دسترنج مان است راهی جز اعتصاب و اعتراض سراسری نداریم زیرا رئیس مجلس می گوید ما نمی توانیم کشور را اداره کنیم، پولی در صندوق توسعه نمانده و باز کسری سنگین بودجه وجود دارد و بودجه برخی از صندوقهای بازنشستگی بدلیل غارت و چپاولی که خود اینان کرده اند از محل بودجه کشور تامین می شود.
دادستان کشور می گوید بیش از ۹۰ درصد واردات را کالاهای قاچاق تشکیل می دهد و ایلنا گزارش می دهد در بهترین حالت بودجه عمرانی کشور در سال اینده نه ٧٨ هزار میلیارد تومان، چنانکه در لایحه بودجه امده، بلکه به اعتراف خود بانک مرکزی ایران در حدود ٨ هزارمیلیارد تومان خواهد بود، این به معنی ورشکستگی پیمانکاران و خودداری انها از پرداخت دستمزد کارگران و افزایش شمار بیکاران خواهد بود.
ما کارگران چاره ای جز دست زدن به اعتصابات سراسری نداریم زیرا همچنان کارخانه ها را تعطیل و ورشکسته و کارگران را اخراج و بیکار می کنند، بانکها مردم را غارت می کنند، کولبران را هدف گلوله قرار می دهند، دانشجویان را با بیگارورزی به صلابه می کشند، زلزله، حوادث کار، اوار معادن، جاده های مرگ، الودگی هوا بیش از یک جنگ‌ از ما قربانی می گیرد و دریغ از دولتی که مسئولیت بپذیرد. محیط زیست را الوده، خودکشی را رایج، سن فحشا را پایین،امار قتل و جنایت را بالا، جوانان را بیکار و افسرده و افسردگان را بیمار و معتاد کرده اند و همه اینها این درحالی است که دهها نهاد غیر ضروری ردیف بودجه های میلیاردی دارند و هر روز خبر از دزدی و اختلاس تازه میلیاردی فضای رسانه ای کشور را پر می کند و هیچکس مسئولیتی قبول نمیکند . انگار که دولتی در این مملکت وجود ندارد.
آیا در قبال این همه مصائب و مشقات که هر روزه سیر صعودی تری نیز به خود میگیرد و کل زندگی اجتماعی را در آستانه فروپاشی کامل و غیر قابل برگشت قرار داده است میتوان به اعتراضات پراکنده بسنده کرد؟ آیا واقعا ما کارگران و حقوق بگیران چاره ای جز اتکا به نیروی خود و رفتن به سوی اعتصابات و اعتراضات گسترده سراسری داریم؟

۴ دی ۹۶

****************

بلاتکلیفی بازنشستگان آذر ۹٦ نیشکر هفت تپه

٨۵ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه با عدم واریز ۴ درصد حق بیمه تامین اجتماعی جهت بازنشستگی اشان در بلاتکلیفی بسر میبرند.
طبق خبر های ارسال شده به اتحادیه آزاد کارگران ایران این کارگران که از اول آذر ماه طبق توافق نمایندگان اشان و کارفرما ،ترک کار کردند بدون حقوق و مزایا میباشند و در سردرگمی بسر میبرند.
چرا که نه شرکت نیشکر هفت تپه به آنان حقوق میدهد و نه بیمه تامین اجتماعی مستمری اشان را برقرار میکند.
مدیریت شرکت قول داده بود که بعد از ترک کار این کارگران، تا تاریخ ۱۲ آذر ماه، مبلغ ۴ درصد بیمه تامین اجتماعی را بابت سخت و زیان آور بودن شغل این کارگران به بیمه بپردازد اما تاکنون از واریز آن خودداری نموده و بیمه تامین اجتماعی نیز شرط برقراری مستمری خود را دریافت لیست بیمه ی آبان ماه و واریز ۴ درصد آنان ذکر کرده است.
لازم به ذکر است سازمان تامین اجتماعی بعد از ارائه لیست آبان ماه و دریافت ۴ درصد ،حداقل سه ماه جهت محاسبه مستمری و واریز آن به حساب کارگران زمان میبرد.
اکنون این کارگران همانند دیگر کارگران شاغل حقوق ماههای مهر و آبان و آذر و دو ماه بهمن و اسفند ۹۴ و..طلبکار شرکت نیشکر هفت تپه هستند و از این طرف بعد از اول آذر حقوقی از هر دو طرف (نیشکر هفت تپه و تامین اجتماعی) دریافت نمیکنند ودر شرایط سخت معیشتی و زندگی بمراتب سخت تری نسبت به دیگر همکارانشان به سر میبرند.

٧ دی ۱۳۹۶

****************

تجمع و اعتراض بازنشستگان سال ۹۵ نیشکر هفت تپه

کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه برای گرفتن حق سنوات خود ، صبح امروز چهارشنبه ٦ دی ماه ناراضی و خشمگین از خلف وعده اسد بیگی مبادرت به بستن دروازه های بهره برداری توسط تریلرهای حامل شکر و رفتن به سمت کوره خانه جهت خاموش کردن آن و تجمع در محوطه کارخانه دست به تحصن و اعتراض زدند.
بنا به گزارش های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بیش از صد نفر از کارگران نیشکر هفت تپه که از اسفند ماه سال ۹۵ بازنشسته شدند جهت وصول چکهای صادر شده به محل شرکت آمدند و اعتراض خود را از عدم وصول چک های صادر شده ابراز نمودند.
این چک ها که بابت حق سنوات آنان صادر شده بود میباید در شهریور ماه وصول میشد اما با عدم وصول آن و اعتراض بازنشستگان قول پرداخت آن در آذر ماه را دادند.
بازنشستگان که تا کنون بابت سنوات خود دو مبلغ ٧ و ۱۱ میلیونی را دریافت کرده اند، بابت مابقی طلب خود که بیش از چهل میلیون تومان می باشد چکی را دریافت نمودند که بعد از گذشت چند ماه از تاریخ صدور آن نقد نشده است.
طبق اخبار ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران این امر موجب نارضایتی و خشم شدید بازنشستگان شد.
بازنشستگانی که همه امید شان را به وصول حق سنوات خود که حاصل عمر و جوانی شان بوده، بستند تا به صدها زخم زندگی پر درد و رنج خود بزنند.
طبق اخرین خبر از جلسه ایی که بین بازنشستگان و مدیریت شرکت انجام گرفت آقای امیر اسد بیگی وعده ی پرداخت ٢۵ درصد از طلب آنان را به صورت نقد و مابقی را طی دو فقره چک به تاریخ های برج ۴ و ٨ سال آینده موکول کرد.
اما بازنشستگان با این طرح موافقت نکردند وتا ساعت ٧ شب، در شرکت نیشکرهفت تپه حضور داشتند و گفتند، به علت خلف وعده اسد بیگی به خواسته هایشان، فردا همین روند را ادامه خواهند داد تا مطالبات اشان پرداخت گردد.

۶ دی ۱۳۹۶

****************

سرکوب تجمع برای آزادی رضا شهابی را قویا محکوم میکنیم

صبح دیروز مقابل وزارت کار شاهد یورش نیروهای سرکوب با همراهی و همدستی وزارت کار به تجمعی بود که ربابه رضائی، همسر رضا شهابی برای آزادی این عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد تهران فراخوان داده بود.
هر چند که این اولین بار نیست که تجمعات کارگری در مقابل وزارت کار مورد تهاجم قرار میگیرد اما یورش به تجمع دیروز در مقابل چشمان وزیر کار، بار دیگر جایگاه و ماهیت وزارت کار را به عنوان نهادی ضد کارگری و دستگاهی برای سازماندهی استثمار و بردگی کارگران در مقابل چشمان میلیونها کارگر به نمایش گذاشت و نشان داد آنجا که کارگران در صدد دفاع از منافع خود باشند نهادهای سرکوب عریان و نهادهایی همچون وزارت کار، پیکری واحد در مقابل حق خواهی ما کارگران هستند.
تهاجم به تجمع دیروز در مقابل وزارت کار و بازداشت گسترده شرکت کنندگان در آن، فقط تهاجم به تجمع برای آزادی یک کارگر زندانی نبود بلکه در عین حال پیامی از سوی وزارت کار به کارگران ایران در ماههای نزدیک به موعد تعیین حداقل مزد بود تا از هم اکنون رویکرد سرکوبگرانه خود را در مورد برپائی هرگونه تجمعی در مقابل این وزارتخانه در اعتراض به تحمیل حداقل مزد باز هم خفت بارتر به ما کارگران اعلام کرده باشند.
اما همچنانکه اعتراضات کارگری در طول سالجاری از هپکو و آذر آب تا نیشکر هفت تپه و جای جای کشور نشان داده است علیرغم این سرکوبها و پرونده سازیها و به زندان افکندن کارگران و معلمان و دیگر توده های مردم به جان آمده از وضعیت موجود، دیگر نمیتوان شرایط را در به تمکین کشاندن کارگران و توده های زحمتکش مردم ایران به دهه های پیش باز گرداند و روند چپاول و غارتگریها و سرکوب حق خواهی ما کارگران را ادامه داد.
اینک، دیگر این کارگران و معلمان و توده های زحمتکش مردم ایران هستند که بی هیچ توهمی در مقابل شرایط فلاکت بار موجود و پدید آورندگان آن ایستاده اند و روزی نیست که جای جای کشور صحنه های تجمعات اعتراضی علیه وضعیت موجود نباشد، تجمعات و اعتراضاتی که میرود در صورت عدم توجه فوری به خواستهای کارگران و توده های زحمتکش مردم ایران، همچون جویبارهایی غیر قابل کنترل و توقف به هم پیوسته و سیلی خروشان و زیر و رو کننده را بیافرینند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران بار دیگر با تاکید به آزادی فوری کارگران و معلمان و همه انسانهای عدالت طلب و آزادیخواه دربند و پایان دادن به سرکوب و تشکیل پرونده های امنیتی علیه کارگران و معلمان معترض، تهاجم به تجمع دیروز جمعهایی از کارگران و معلمان و دانشجویان برای آزادی رضا شهابی را قویا محکوم میکند و بدینوسیله خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط رضا شهابی و اعزام او به مراکز درمانی بیرون از زندان برای رسیدگی های لازم پزشکی است.

ششم دی ماه ۱۳۹۶

****************

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه خواهان برآورده شدن فوری

همه مطالباتی هستند که کارفرما در پایان اعتصاب شش روزه آنان، متعهد به تحقق شان شد

با گذشت مدت کوتاهی از اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که روز ٢۳ آذر ماه با وعده ها و تعهدات کارفرما، فرماندار و برخی دیگر از مسئولین شوش پایان گرفت کارفرمای این شرکت بار دیگر در طول هفته گذشته خلف وعده های خود را ادامه داد و حقوق شهریور ماه آنان را که قرار بود ٢۵ و ٢۶ آذر ماه پرداخت کند با تاخیر چندین روزه به حساب حدود ٨۰ درصد از آنان واریز و از پرداخت حقوق شهریور ماه مابقی کارگران خودداری کرد.
در پی این وضعیت، روز چهارشنبه ٢۹ آذر ماه بار دیگر کارگران قسمتهای مختلف شرکت نیشکر هفته تپه دست به اعتصاب زدند و کارفرما ناچار شد شبانگاه همانروز حقوق شهریور ماه بخشهای دیگری از آنان را واریز کند. اما همچنان از پرداخت حقوق همه کارگران سرباز زد و بسیاری از آنان در دو روز گذشته که مصادف با شب یلدا بود شرایط بسیار سختی را گذراندند.
خلف وعده های کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه در حالی ادامه دارد که کارگران این شرکت به تحقق بی چون چرای همه خواستهای بر حق خود پای می فشارند و طی دو روز گذشته جمع های وسیعی از آنان طی تماسهای متعددی با اتحادیه آزاد کارگران، با بر شمردن خواستهای خود اعلام کرده اند چنانچه کارفرما بخواهد با روش کنونی، پرداخت حقوق معوقه آنان را ادامه دهد و همچنان نسبت به سایر تعهداتی که در پایان اعتصاب شش روزه به آنان داده است بی تفاوت بماند اعتراضات خود را بار دیگر از سر خواهند گرفت.
اهم این خواستها که کارگران شرکت نیشکر هفت تپه بر اساس تعهدات کارفرما در پایان اعتصاب شش روزه، خواهان تحقق فوری آنها شده اند به شرح زیر است:
۱- پرداخت حقوقهای معوقه طبق جدول زمانبندی شده و برکناری کلیه مدیران ضد کارگر
٢- قراردادی شدن کلیه کارگران روزمزد
- توضیح: قرارداد کارگران روزمزد با توجه به ماهیت کارگاه باید بصورت ۶ ماهه و براساس فرم قرارداد وزارت کارمنعقد شود
۳- پرداخت ٨ ماه پول بن معوقه به کارگران روزمزد
۴- صدور احکام افزایش گروه؛ تغییر عناوین، افزایش رتبه و مزایای ماندگاری (ازتاریخ ۱۳۹۳/۰۶/۰۱) به پرسنلی که تعلق میگیرد و کارفرما در طول دو سال گذشته از اجرای آنها اجرا سرباز زده است
۵- افزایش حق غذا (طی ۱۰ سال گذشته هیچگونه افزایشی در این مورد صورت نگرفته است)
- توضیح: براساس قانون کارفرما باید یک نوبت غذای گرم در اختیار کارگر قرار دهد
۶- افزایش بدی آب وهوا (بیش از ۱۰ سال گذشته افزایشی در این مورد صورت نپذیرفته است)
٧- افزایش حق همسر (بیش از ۱۰ سال است که هیچگونه افزایشی در این مورد صورت نپذیرفته است)
٨- اعمال ۳۵ روز مرخصی استحقاقی با توجه به شرایط سخت و زیان آور بودن کارگاه طبق قانون
۹- افزایش حق ایاب وذهاب براساس ساعت اضافه کار خود شخص
۱۰- برقراری حق ایاب و ذهاب کارگران روزمزد
- توضیح: بیشتر این کارگران مخصوصا کارگران بخش کشاورزی با وسیله نقلیه شخصی رفت و آمد میکنند و کارفرما براساس قانون کار موظف به تامین وسیله ایاب وذهاب میباشد
۱۱- تعیین یک روز ثابت در ماه برای پرداخت حقوق
۱٢- پرداخت یکماه حقوق ثابت بابت پاداش کشت - تعمیرات (بهره برداری) که طی دو سال گذشته پرداخت نشده است
۱۳- افزایش حق مسکن. در صورتی که کارفرما اجاره مسکن از کارکنانی که در منازل شرکت سکونت دارند دریافت نماید، باید به سایر کارگران نیز مطابق آن پرداخت نماید
۱۴- پرداخت کلیه معوقات اعم از لوازم و التحریر؛ لباس کار؛ کفش و غیره
۱۵- عدم کاهش ساعات اضافه کاری کارکنان
۱۶- پرداخت حق بیمه های پرداخت نشده کلیه کارکنان به سازمان تامین اجتماعی
۱٧- لحاظ نمودن پایه سنوات با توجه به مصوبه شورای عالی کار بر اساس جدول مزد و مزایای کارگران مشمول قانون کار طبق بخشنامه شماره ٢۵۳۹۹۴ مورخ ۹۵/۱٢/٢٨ اداره کار در سال ۹۵ و پرداخت معوقات آن - توضیح: پایه سنوات در سال ۹۶ با توجه به اینکه هر کارگری که دارای یکسال سابقه کار در شرکت باشد می بایست تعلق بگیرد که در احکام سال ۹۶ برای کارگران روزمزد این امر لحاظ نگردیده است (اجرا از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱)
۱٨- پرداخت مابه التفاوت بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل از تاریخ ۱۳۹۳/۳/۳۱ لغایت ۱۳۹۳/۶/۱
۱۹- برچیده شدن دوربینهای کنترل کارگران، پایان دادن به فضای امنیتی و آزادی فعالیت "سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه" در محیط کار

اول دی ماه ۱۳۹۶

****************

احضار و پرونده سازی علیه کارگران هپکو را قویا محکوم میکنیم

ما کارگران و مردم شریف ایران کارگران هپکو را با راهپیمائی هایشان در شهر اراک و با شعار” زیر بار ستم نمی کنیم زندگی” می شناسیم. آنان تابستان امسال با راهپیمائی ها و تجمعات خود برگ زرینی از ایستادگی طبقه کارگر ایران را در برابر ستمگران به منصه ظهور رساندند و آخرین بار شهریور ماه سالجاری با گسترش و تعمیق اعترضات خود دست به تجمع در مقابل استانداری زده و اقدام به بستن راه آهن کردند و نهایتا با گسیل خیره کننده نیروهای گارد ویژه و ضرب و زور سرکوب و دادن وعده های پوچ و تو خالی به کارگران، این اعتراضات پایان گرفت.
آنان ۵ ماه حقوق نگرفته بودند، خود و خانواده هایشان روزهای سخت و طاقت فرسای غیر قابل تصوری را سپری کرده بودند و اما دادخواهی شان با نامه نگاری و بردن شکایت به نهادهای مختلف حکومتی راه به جائی نبرده بود و حق داشتند شهر را بر سر کارفرما و ستمگران حامی اش خراب کنند.
اما اینک کارفرما و عواملش که زندگی و معیشت آنان را به گرو گرفته اند با وارد کردن اتهامات اخلال در نظم جامعه و شرکت در تجمعات غیرقانونی به این کارگران حق طلب و معترض، بیست نفر از آنان را احضار و پرونده هایشان را به دادستانی اراک ارجاع داده اند.
این اولین بار نیست که نهادهای امنیتی و دستگاه قضائی کشور در هم دستی آشکار و پنهان با مافیای قدرت که مالکیت بسیاری از مراکز تولیدی و صنعتی کشور را بدست گرفته و با گردن کلفتی و قلدری حقوق کارگران را پرداخت نمیکنند همکاری و کارگران ستم دیده و معترض را به مراجع قضائی می کشانند و با تشکیل پرونده به بهانه اخلال در نظم، تلاش میکنند آنان را با شکم گرسنه وادار به کار کنند.
احضار ۲۰ کارگر معترض شرکت هپکو به دادگاه در شرایطی صورت میگیرد که هم اکنون نیز آنان ۵ ماه دستمزد معوقه دارند و غاصبان دسترنج شان بی هیچ بازخواست و تشکیل پرونده ای راست راست میگردند، کارگران را تروریست میخوانند و در کمال آرامش با حمایت نهادهای امنیتی و قضائی، طرح اخراج بیش از نیمی از آنان را در سر می پرورانند.
این وضعیت، وضعیتی به غایت ستمگرانه و وارونه است. جای متهم و مجرم ستمگر با دادخواهان در مقابل چشمان میلیونها نفر مردم شریف ایران و جهانیان عوض شده و کار به جائی رسیده است که غارتگران و چپاولگران به خود جرات میدهند کارگرانی را که عمری رنج و محنت کشیده و اینک با عدم پرداخت دستمزدهایشان، آنان و خانواده هایشان را در فقر و گرسنگی مضاعف و غیر قابل تصوری فرو برده اند به دادگاه بکشانند.
این وضعیت غیر قابل تحمل است و باید به فوریت به جای کارگران معترض هپکو، کارفرمای این شرکت و حامیان آشکار و پنهانش در نهادهای قضائی و دیگر دستگاهها به جرم عدم پرداخت دستمزد آنان و تحمیل فقر و گرسنگی به هزاران انسان پیر و جوان و خردسال به محاکمه کشیده شوند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با اعلام همبستگی با کارگران شرکت هپکو، احضار ۲۰ نفر از آنان را به دادگاه قویا محکوم میکند و مصرانه خواهان منع فوری تعقیب قضائی آنها، پرداخت دستمزدهای معوقه و فرا خواندن کارفرما به محاکم قضائی به جرم عدم پرداخت دستمزدهای کارگران و بازگرداندن این شرکت به بخش دولتی است و بدینوسیله با فراخوان به کارگران هپکو برای دفاع متحدانه از همکاران احضار شده خود، از همه تشکلها و نهادهای مستقل کارگری در کشور و سازمانهای کارگری جهانی میخواهد تا در صفی متحد به دفاع از کارگران هپکو بر خیزند.

۱ دی ماه ۱۳۹۶

****************

پروین محمدی: کارگران هفت تپه تنها نیستند

وقتی پیامهای ارسال شده از طرف کارگران نیشکر هفت تپه را در این روزها میخوانم یاد خاطرات سالهای دور و تلخ خودم در کارخانجات صنایع فلزی میافتم. یاد زمانی که دزدانی به نام خصوصی سازی آمده بودند تا صاحب شرکتی بزرگ با برندی معروف و با سابقه ای درخشان و با کارگرانی فولادین بشوند، یاد روزگاری که به نمایندگی از کارگران آن مجموعه چه تلاشها کردیم تا از فروپاشی آن مجموعه جلوگیری کنیم.
یاد زمانی که ماهها بی حقوقی و عدم پرداخت دستمزدها چطور همکارانم را زمینگیر کرده بود و هیچ راه درآمدی نداشتند، یاد زمانی که بی پولی به درجه ای رسیده بود که فرزندان همکارانم دانشگاه قبول میشدند و به خاطر فقر تحمیل شده به پدرانشان از ادامه تحصیل باز می ماندند، فرزندانی که بیمار میشدند و پول درمان نبود و خانواده هایی که صاحب خانه ها بخاطر عقب ماندن اجاره خانه، اسباب های همکارانمان را به خیابان می ریختند.
هر چه به مسئولین نامه مینوشتیم که این مدیران و صاحبان جدید اینکاره نیستند، تخصص ندارند و بی تجربه، حرفهایمان خریداری نداشت چرا که اراده ای در سیستم حاکم برای نظارت بر خصوصی سازیها نبود.
در این جنگ و ستیز برای بقا بود که متوجه شدیم دستان مافیای قدرت پشت مدیران و خریدار جوان به عنوان مالک است که جنگیدن با آنها حکم مرگ دارد.
اما ما کارگران با اراده ای فولادین و متحد و منسجم سالها ایستادگی کردیم تا از این طوفان بلا بسلامت عبور و بازنشسته شدیم.برای گرفتن ذره ذره حق و حقوقمان جنگیدیم و کوتاه نیامدیم.
اما فرقی بزرگ بین آندوران و امروز وجود دارد. به یمن ابزار رسانه های اینترنتی، صدای کارگران هفت تپه و هپکو و آذرآب ثانیه ای طول نمیکشد تا بدست هم طبقه ای هایشان در سراسر ایران و جهان برسد و این باعث خوشحالی است که میتوانیم با همبستگی و اتحاد سراسری در جنگ نا برابر مافیای کنار هم باشیم و پیروزی هایمان را با هم جشن بگیریم و جنگیدنمان را باهم بجنگیم.

زنده باد اتحاد و همبستگی کارگران در سراسر ایران

۳۰ آذر ماه ٩٦

****************

‍ در پی اعتصاب امروز کارگران شرکت نیشکر هفت تپه حقوق شهریور ماه

‍ بخشهای دیگری از آنان پرداخت شد + پیام مهم یکی از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

بنا بر خبرهایی که از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران میرسد بدنبال اعتصاب و تجمعات اعتراضی کارگران این شرکت و اولتیماتوم آنان برای ادامه اعتصاب، کارفرما تا ساعت ۱۹ امشب اقدام به واریز حقوق شهریور ماه بخشهای دیگری از آنان کرده است و اسد بیگی مدیر عامل شرکت اعلام کرده است حقوق ۹۰ درصد کارگران به حساب آنان واریز شده است و حقوق مابقی کارگران نیز بزودی پرداخت خواهد شد. در رابطه با وعده مدیر عامل کارخانه امید اسد بیگی برای پرداخت حقوق شهریور ماه باقی مانده کارگران، یکی از آنان پیامی قابل تعمقی را به شرح زیر به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران ارسال کرده است:
بعد از ظهر امروز بازهم بخشی از قسمت شرکت حقوق داده. باز هم خیلی ها بدون پول ماندن و دست خالی رفتن خانه. حالا هم مشخص نیست کی دوباره واریز کنه.
اونجا که مدیر عامل گفته، بقیه حقوق به زودی. یعنی فردا هیچ خبری نیست. رفت تا هفته آینده. شرکت توی این ۵۷سال هیچ وقت پنجشنبه و شنبه حقوقی واریز نکرده. یعنی رفت تا وسط هفته آینده. خدا میدونه چی میشه زندگی ما.
میخواد همه رو آروم کنه. تا تولید تمام بشه. بعدشم هرچی اعتصاب کنیم هیچ فایده نداره. چون شرکت میره داخل تعمیرات واسه بهره برداری سال بعد. اون موقع ما باید هوا بخوریم تا شکمای خودمون رو سیر کنیم. همین حالا فقط از پول فروش ملاس راحت میتونه حقوق واریز کنه ماهیانه. حتی ماهانه فقط کارخونه الکل ۴میلیارد سود میده . یعنی فقط الکل سازی. حالا دیگه کارخانه تولید شکر بماند. خوراک دام بماند. ملاس بماند. باگاس بماند.
شرکت یه زمانی ۷هزارتا کارگر داشت. ۴هزارتا هم نی بر. حالا ۴هزارتا داره. این همه هم تولید داره و محصول هم داره. ولی مزد کارگر رو نمیده. حالا حقوق کل پرسنل را به مبلغ ۶میلیارد تومان فقط با پول ملاس هم میتونه واریز کنه.
شرکت ما خیلی از شکر کل کشور را تامین میکنه. حتی اینجا خاک هم میفروشن. جلوی چشمای خودم بار میزنن. حتی چوب های درخت آکالیب توس هم دارن میفروشن. تمام جنگلهای اینجا خالی شده. همه درختای بالا ۵۰سال سن بریدن و فروختن.
خیلی از آدمهای معروف و مهم اومدن اینجا و دیدن هفت تپه چقدر سود میده و چقدر با ارزشه. امیدوارم مشکلی واسه شرکت درست نکنن. چون اینجوری که مشخصه اینا فقط اومدن شرکت رو غارت کنن تا کامل از بین ببرن و کاملا تعطیل بشه

٢٩ آذر ماه ١٣٩٦

****************

‍ در پی خلف وعده های کارفرما،

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه بار دیگر دست به اعتصاب و اعتراض زدند

با گذشت مدت کوتاهی از اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که پنج شنبه هفته گذشته با وعده ها و تعهدات کارفرما، فرماندار و برخی دیگر از مسئولین شوش پایان گرفت این کارگران بار دیگر از ساعات اولیه صبح امروز و در پی خلف وعده های کارفرما دست از کار کشیدند و دست به تجمع و اقدامات اعتراضی در قسمتهای مختلف شرکت زدند.
بنا بر گزارشهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، اعتصاب و تجمعات امروز در پی آن شروع شد که کارفرما بر خلاف وعده هایش که مقرر شده بود حقوق شهریور ماه همه کارگران و کارکنان شرکت را اول هفته پرداخت کند بار دیگر به شیوه های قبلی متوسل شد و با هدف ایجاد دو دستگی در میان کارگران، حقوق شهریور ماه تعدادی از آنها را در یک بخش معین واریز و حقوق تعداد دیگری را در آن همان بخش واریز نکرد. علاوه بر این حقوق شهریور ماه همه کارگران و کارکنان برخی قسمتها از جمله پرسنل رسمی، مهندسین و پرسنل آتش نشانی و حراست نیز پرداخت نشد.
در پی این وضعیت، کارگران برخی قسمتها طی دو روز گذشته نیز دست به اعتصاب و اعتراض زده بودند اما امروز و با فرا رسیدن آخرین روزهای هفته، ابتدا کارگران کشاورزی اعم از آبیاری ودفع افات شامل کارگران رسمی وغیر رسمی دست به اعتصاب و تجمع زدند و سپس بخشهای دیگر شرکت شامل تمام پرسنل مدیریت امور اداری، مالی، بازرگانی داخلی، زیر بنایی و بخشی از رانندگان استیجاری و حراست بیرون محوطه صنعتی که برای اداره کشاورزی کار میکنند به اعتصاب پیوستند.
بنا بر این گزارش، بدنبال این اعتصاب و تجمع و علیرغم حضور نیروهای انتظامی، کارگران اقدام به بستن تمامی دروازه های بخش صنعتی شرکت کرده و از ورود نیشکر به این محل ممانعت بعمل آورده و باسکول کارخانه را تعطیل کردند. همچنین بجز کوره اصلی بخار که به تولید شکر اختصاص دارد و اصلی ترین کوره بخار کارخانه است بقیه دستگاههای کارخانه خاموش گردید. بنا بر اظهار کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، بدنبال این اعتصاب و تجمعات در قسمتهای مختلف کارخانه، فردی به نام خطیبی که کارگران او را نمی شناختند با معرفی خود به عنوان نماینده اسد بیگی در میان آنان حاضر شد و با وعده پرداخت حقوق شهریور ماه کارگرانی که حقوق این ماه را نگرفته اند تلاش کرد آنان را وادار به شکستن اعتصاب و باز کردن درب ورودی نیشکر کند اما کارگران بطور متحدانه ای اعلام کردند ما نماینده ای از سوی اسد بیگی قبول نمی کنیم، نماینده ای که میتواند ما را به سر کار بازگرداند فقط گوشی هایمان است که پیامک واریز حقوقمان را توسط آن دریافت کنیم.
بنا بر این اظهارات، خلف وعده های کارفرما در شرایطی ادامه دارد که روزانه حدود ۲۰ الی ۳۰ کامیون بار شکر به ارزش هر کامیون ٧۵ میلیون تومان از کارخانه خارج میشود و علاوه بر این روزانه حجم بالایی ملاس، باگاس و دیگر محصولات به ارزش میلیاردها ریال فروخته میشود.
بر اساس آخرین خبرهای ارسالی از سوی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به اتحادیه آزاد کارگران ایران، این اعتصاب تا پایان ساعت کاری شیفت صبح کارخانه ادامه داشت و شیفت بعد از ظهر نیز از راه اندازی کارخانه تا لحظه مخابره این خبر خودداری کرده است. کارگران اعتصابی شرکت نیشکر هفت تپه اعلام کرده در صورت عدم واریز حقوق شهریور ماه همه کارگران، آنان از فردا صبح بطور یکپارچه ای اعتصاب را ادامه خواهند داد و اقدام به تشدید اعتراضات خود خواهند کرد. همچنین آنان اعلام کرده اند کارفرما باید به همه تعهدات خود که در پایان اعتصاب شش روزه آنان اعلام شد عمل کند و چنانچه بخواهد خلف وعده هایش را ادامه دهد شرکت نیشکر هفت تپه روی آرامش به خود نخواهد دید.

٢٩ آذر ماه ١٣٩٦

‍‍****************

آغاز اعتصاب مجدد کارگران شرکت نیشکر هفت تپه

در پی پایان اعتصاب شش روزه کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که روز پنج شنبه گذشته و با وعده های فرماندار شوش و کارفرما و دیگر مسئولین شهر پایان گرفت کارفرمای این شرکت بزرگ کشت و صنعت از روز شنبه جاری، به جای عمل به وعده هایش برای پرداخت مرحله اول (شهریور ماه) دستمزدهای معوقه کارگران، همچون گذشته اقدام به پرداخت حقوق شهریور ماه بخش هایی از آنان کرد و تا به امروز چهارشنبه از پرداخت یکماه حقوق ما بقی کارگران خودداری نمود.
در پی این خلف وعده از سوی کارفرما طی روزهای گذشته فضای اعتراضی بار دیگر در کارخانه شکل گرفت و علاوه بر اعتصاب بخش هایی از کارگران در روزهای گذشته، از صبح امروز بخش هایی از آنان مصممانه تر از روزهای پیش دست به اعتصاب زدند.
بنابر آخرین خبرهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران تا لحظه مخابره این خبر (ساعت ۱۰ صبح) جمعهایی از کارگران کشاورزی و روزمزد و عازم محل کوره بخار کارخانه برای خاموش کردن آن شده اند و در همین حال جمع های دیگری نیز اقدام به بستن دروازه ورود نیشکر به کارخانه کرده و آنرا متوقف کرده اند. گزارش های تکمیلی اعتصاب و اعتراض امروز کارگران شرکت نیشکر هفت تپه متعاقبا از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران منتشر خواهد شد.

٢٩ آذر ماه ١٣٩٦

‍****************

اعتصاب متحدانه کارگران شرکت کشت و صنعت میان آب

کارگران شرکت کشت و صنعت میان آب در روز دوشنبه ۹٦/۹/۲۷ به علت مخالفت خود با تغییر وضعیت کارگران به قرارداد ساعتی پیمانکاری دست به اعتراض و اعتصاب زدند.
این اعتصاب پس از یک شبانه روز کشمکش و مذاکره با مدیرعامل و معاون شرکت و نماینده اداره کار به دلیل نارضایتی شدید و عدم توافق کارگران با این نوع قراردادهای خفت بار و یکطرفه با مهلت ۷ روزه کارگران به مسئولین ذیربط پایان پذیرفت.
بنا به گزارش های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، از چهار ماه پیش ، پس از واگذاری شرکت کشت و صنعت میان اب به بخش خصوصی مزمز ضمن تعدیل نیرو به ۲۸۶ نفر، کارفرما با اعمال فشارهای غیر انسانی تلاش میکند که کارگران قراردادی و روزمزد را برخلاف عرف و قانون سالیان تاکنونی شرکت به قانون من درآوردی قرارداد ساعتی تغییر وضعیت دهد.
در روز دوشنبه ۹٦/۹/۲۷ کارگران جهت اعتراض به این وضعیت ابتدا دروازه های شرکت کشت و صنعت میاناب را بستند وبا تجمع در مقابل دفتر مدیریت ، مدیر عامل شرکت را وادار به پاسخگویی کردند.
بنابر گزاراشات ارسالی در ادامه این کشمکش که به غروب آفتاب انجامید بیش از ۱۵۰ نفر از کارگران به اتفاق نمایندگان خود برای تشکیل جلسه وارد ساختمان مدیریت شدند در این جلسه شبانه سه ساعته که یک طرف آن کارگران و نمایندگانشان و در طرف دیگر مدیرعامل و معاونش و نماینده اداره کار بودند، کارفرما بعلت عدم توافق با کارگران اعلام کرد باید جلسه ایی با مالک شرکت داشته باشند.
اما کارگران مخالفت کرده و اعلام کردند هرگز زیربار قراردادهای خفت بار جدید نخواهند رفت . زندگی و بقای خود و خانواده هایشان را و تلاش و رنج چندین سال سابقه ی خود را که در این شرایط کار سخت و طاقت فرسا ودر این هوای بشدت آلوده ، آنهم در جهنم سوزان خوزستان، بازیچه امیال حریصانه صاحبان و مالکان طماع قرار نخواهند داد و چنانچه هفت روز دیگر قراردادهایشان مثل سابق نشود اعتصاب و اعتراضی خود را محکمتر و با شدت بیشتری شروع خواهند کرد، کارگران پس از این اتمام حجت به کارفرما از امروز به اعتصاب خود را پایان داده و به سر کار خود بازگشتند.

٢۸ آذر ماه ١٣٩٦

‍ ****************

رضا شهابی باید به فوریت آزاد شود

بنا بر خبرهای منتشره از سوی سندیکای کارگران شرکت واحد تهران با توجه به افتادگی نیمه چپ صورت رضا شهابی، پزشکان زندان احتمال داده اند وی دچار سکته مغزی شده است. با این حال طی روزهای رسیدگی مجدانه ای نسبت به وضعیت او صورت نگرفته است.
این اولین بار نیست که مسئولین سازمان زندانها و قوه قضائیه نسبت به شرایط جسمانی زندانیان بی تفاوتی نشان میدهند و رسیدگی پزشکی به وضعیت آنها را به عنوان ابزاری جهت اعمال فشار بیشتر به آنان و خانواده هایشان بکار میگیرند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با ابراز نگرانی عمیق نسبت به سکته رضا شهابی، عدم رسیدگی فوری به وضعیت جسمانی او و تداوم حبس این عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد تهران را قویا محکوم میکند و با تاکید بر مسئولیت سازمان زندانها و قوه قضائیه در قبال وارد شدن هر گونه لطمات جسمانی به ایشان، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط رضا شهابی و انتقال او برای رسیدگی پزشکی به بیمارستانهای خارج از زندان است.

٢۵ آذر ماه ١٣٩٦

****************

ما با حمایت از اعتراضات کارگران بازنشسته

کارخانه کیان تایر، خواهان پرداخت فوری و یکجای سنوات آنان هستیم

کارگران شاغل دیروز کیان تایر که بر متن اعتراضات و اعتصابات بی وقفه اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود بازنشسته شده اند همچنان در تب و تاب اعتراض به بی حقوقی هایشان در دوران بازنشستگی هستند.
کارخانه کیان تایر در سال ١٣٨٢ در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی به بخش خصوصی واگذار و به فاصله چهار سال از اواخر سال ١٣٨٦ با عدم پرداخت بموقع دستمزدها، اعتراضات کارگری در آن کلید خورد و از آن پس تاکنون، کارخانه ای که در سال ۱۳۷۶ یازدهمین جایزه بین‌المللی کیفیت اروپا و در سال ١٣٧٨ گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت مبنای استاندارد ٩٠٠٢ ISO و همین‌طور گواهینامه استاندارد کیفیت اروپا E.C.E را دریافت و مجوز صادرات به کشورهای این قاره پیشرفته را اخذ کرده بود به کارخانه ای بحران زده تبدیل و مرکز یکی از پر سر و صداترین و مهم ترین اعتراضات و اعتصابات کارگری شد.
در تداوم این وضعیت، علاوه بر اینکه بحران همچنان در این کارخانه ادامه دارد، کارگرانی هم که از سال ١٣٨٦ دهها بار دست به اعتراض و اعتصاب زده بودند، بدنبال بازنشستگی از سال ٩١ و گذشت چندین سال از آن، همچنان مجبور به برگزاری تجمعات اعتراضی برای دریافت سنوات خود هستند.
بنا بر اظهار کارگران بازنشسته کارخانه کیان تایر(لاستیک البرز) به گروه خبری اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدلیل عدم پرداخت سنوات در حین بازنشستگی که می باید طبق قانون بطور یکجا به آنان پرداخت میشد، آنها مجبور به پذیرش پرداخت سنوات بصورت اقساط ماهیانه ۵٠٠ هزار تومان شدند. با این حال بد عهدی های کارفرما و مشقات آنان برای دریافت همین ماهیانه ۵٠٠ هزار تومان نیز پایانی پیدا نکرد و این کارگران در طول سالهای گذشته بارها در مقابل کارخانه برای دریافت مبلغ توافق شده دست به اعتراض زدند و آخرین بار در هفتم آذر ماه اقدام به برپائی تجمعی اعتراضی در مقابل وزارت صنایع و معادن کردند.
بنا بر این اظهارات، در پی این تجمع و وعده هایی که از سوی سازمان حمایت از صنایع به عنوان اداره کننده کنونی کارخانه و طرف حساب کارگران، به آنان داده شد تاکنون هیچیک از این وعده ها محقق نشده است و ۵ ماه است که ماهیانه ۵٠٠ هزار تومان حق سنوات تقسیط شده، به ۴٠٠ کارگر بازنشسته این کارخانه پرداخت نشده است.
اینک، کارگران بازنشسته و رنج دیده کیان تایر بار دیگر با هدف دستیابی به مطالبات بر حق شان فراخوان برگزاری تجمعی اعتراضی را در مقابل وزارت صنایع و معادن داده اند و قرار است روز دوشنبه هفته جاری ٢٧ آذر ماه در مقابل این وزارتخانه تجمع کنند.
ما با حمایت از اعتراضات کارگران شاغل و بازنشسته کیان تایر، خواهان پایان دادن به بد عهدیهای سازمان حمایت از صنایع و پرداخت یکجای سنوات کارگران بازنشسته کیان تایر می باشیم و بدینوسیله همبستگی خو را با آنان برای دستیابی به مطالبات بر حق شان اعلام میداریم.

اتحادیه آزاد کارگران ایران - ٢۵ آذر ماه ١٣٩٦


برای مطالعه ادامه اخبار اینجا کلیک کنید.(۹ مهر ۱۳۹۵ تا جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶)

برای مطالعه ادامه اخبار اینجا کلیک کنید.(٢٨ بهمن ١٣٩٣ تا یکشنبه ٢۸ مهر ۱۳۹۵)