افق روشن
www.ofros.com

اخراج گسترده کارگران در عسلویه، شرکت های دولتی در اراک و پارس الکتریک


ایران خبر - هرانا                                                                                            یکشنبه ٢۹ فروردین ١٣٨٩

اخراج ٣۶ هزار كارگر در منطقه پارس جنوبى

طى روزهاى اخیر موج اعتراضات كارگرى در سراسر میهن شدت گرفته و از طرفی میزان بیكارى و اخراج کارگران از شتاب فزایندهاى برخوردار شده است. حكومت ضد كارگری آخوندی در پى اخراجهاى بىرویه و گسترده كارگران، تنها در منطقه پارس جنوبى در عسلویه ٣۶هزار كارگر را اخراج كرده است. br> موج بیکارى و اخراج کارگران از پروژههاى منطقه پارس جنوبى در پى رکود اقتصادى در این منطقه اتفاق افتاده است. این کاهش ۹۰ درصدى در تعداد شاغلان در این منطقه اقتصادى انرژى کشور نشاندهنده کاهش شدید فعالیتهاى اقتصادى و عمرانى است. br> این در حالى است که منطقه پارس جنوبى و عسلویه به عنوان قطب صنعت انرژى ایران شناخته مىشود. ۲۸/۱/۱۳۸۹

-------------------

نود درصد كارگران عسلویه اخراج شدند

خبرگزاری هرانا - اخراج های گسترده در عسلویه تعداد کارگران را از ۴۰ هزار نفر در سال ۸۳ به ۴ هزار نفر کاهش داده است.
بر اساس این گزارش، موج بیکاری و اخراج کارگران از پروژه های منطقه پارس جنوبی در پی رکود اقتصادی در این منطقه اتفاق افتاده است.
به گزارش كلمه، این کاهش ۹۰ درصدی در تعداد شاغلان در این منطقه اقتصادی انرژی کشور نشان دهنده کاهش شدید فعالیت های اقتصادی و عمرانی است. این در حالی است که منطقه پارس جنوبی و عسلویه به عنوان قطب صنعت انرژی ایران شناخته می شود.
خاطر نشان می شود، طی روزهای اخیر موج اعتراضات كارگری در ایران شدت گرفته و میزان بیكاری و اخراج کارگران از شتاب فزاینده ای برخوردار شده است. جمعه ٢٧ فروردین ١٣٨٩

-------------------

اخراج گسترده کارگران شرکت های دولتی در شهر اراک

خبرگزاری هرانا - درآستانه روز جهانی کارگر، روز اول ماه مه، وضعیت کارگری در شهر اراک، بزرگترین قطب صنعتی ایران، بحرانی است و شرکت های دولتی در شهر اراک، بسیاری از کارگران خود را اخراج نموده اند.
شرکت های بزرگ دولتی در اراک چندین ماه است که قادر به پرداخت حقوق کارگران خود نیستند و شرکت های آذر آب، واگن پارس و پالایشگاه اراک در این مورد وخیم ترین وضعیت را دارند.
به گزارش کلمه، شرکت های دولتی در اراک که با مشکل نبود نقدینگی روبرو هستند، اقدام به اخراج کارگران خود می کنند و از سوی دیگر، در بخش خصوصی نیز اوضاع به شدت نگران کننده و بحرانی به نظر می رسد.
بر اساس این گزارش، دولت محمود احمدی نژاد بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران بخش خصوصی بدهکار است. گفتنی است در سالیان اخیر، روند تعطیل کارخانه ها در ایران شدت گرفته است.
بنا بر گزارش رادیو فردا، مخالفان، سیاست های دولت محمود احمدی نژاد را عامل این وضعیت می دانند. شنبه ٢٨ فروردین ١٣٨٩

-------------------

اعتصاب کارکنان بانک کشاورزی و اخراج ۳۵۰۰ تن از کارگران پارس الکتریک

بنا به گزارش منابع خبری به جرس، روز پنج شنبه ۲۶ فروردین ماه، گروهی از کارکنان بانک کشاورزی، در اعتراض به قطع مزایا و وامهای خود، در حوالی میدان انقلاب دست به اعتصاب واعتراض زدند که عده ای از آنها دستگیر و طبق آخرین شواهد، به زندان اوین منتقل شده اند.
تلاش خبرنگار جرس برای تهیۀ لیست بازداشت شدگان و جزئیات بیشتر، به نتیجه ای نرسیده است.
همزمان یکی از کارگران کارخانه نیمه تعطیل ایران ترمه و تهران پتو، ضمن بیان اینکه "هر روز اشتغال های کشور از بین می رود و کسی به این موضوع توجه نمی کند، اما اگر کوچکترین اشتغالی که آن هم شاید ناپایدار باشد، به وجود بیاید در بوق و کرنا می شود"، خاطرنشان کرد: " کارخانه ای که روزی ۳هزار نفر به طور مستقیم و ۲۰هزار نفر به طور غیر مستقیم از آن کسب روزی می کردند، با وضعیت فعلی در حال نابودی است... امروزه تنها ۲۰۰کارگر در این واحد تولیدی باقی مانده است که همین ۲۰۰کارگر هم ۲۶ماه است که حقوق و مطالبات خود را دریافت نکرده اند.
طی چند ماه اخیر، کارگران اراک، اصفهان، استان گلستان، قم خوزستان و چند بخش تولیدیِ بزرگ در استان تهران، دست به اعتصاب و اعتراض به وضع موجود زدند.
طی سالهای اخیر، بر خلاف ادعای دولت و دسست اندرکاران بخش کارگری، بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل، گروه کثیری از کارگران اخراج یا محروم از دریافت حقوق و مزایا و حداقل معیشتیِ منصفانه، نقدینگیِ بخش تولید و صنعت با رکود و ورشکستگی و همچنین بخش کار و تولیدِ کشور با بحران مواجه شده است.
همچنین بنا به اخبار در سایت ایران پرس نیوز ،در ادامه تاراج کارخانه هاى بزرگ کشور توسط عوامل رژیم، هزاران کارگر کارخانه پارس الکتریک طى یکسال اخیر به تدریج اخراج شده اند. این کارخانه که در گذشته بیش از ۳۵۰۰ کارگر داشت، در حال حاضر فقط ۱۵۰کارگر دارد و اکثر متخصصان این کارخانه اخراج و از کار بیکار شده اند.