کارگران اخراجی چینی البرز ۱۴ ماه حقوق معوقه خود را دریافت نکرده اند
کارگران اخراجی چینی البرز قزوین کماکان ۱۴ ماه حقوق معوقه را دریافت نکرده و آواره خیابانهای قزوین شده اند.
همزمان گزارش ها حاکی از آن است که کارخانه های ریخته گری وذوب فلزات؛ هرروز بیشتر گذشته درمعرض تعطیلی قرار می گیرند.
به گزارش جرس، بدنبال انحلال شرکت چینی البرز قزوین که دراسفندماه گذشته حکم آن صادر شده بود تا مردادماه امسال، کارگران این شرکت بارها دراعتراض به حکم انحلال واز دست دادن تنها راه امرار معاش خود - بعد از حدود ٢٣ سال سال سابقه کار- مقابل شرکت، یا سازمان صنایع قزوین و یا مقابل نهاد ریاست جمهوری در تهران تجمع و تحصن کرده بودند، اما به نتیجه نرسیدند.
این گزارش حاکیست که در نهایت کارگران این کارخانه اخراج شده و اکنون علیرغم طلب ۱۴ ماه حقوق معوقه، حتی برای تامین مخارج زندگی خود در مضیقه می باشند و درشرایط اسف باری زندگی می کنند.
یکی از کارگران این شرکت ضمن بیان نکات فوق افزود قرار است که تمام ۱٨۰ کارگر چینی البرز جلوی شرکت به تحصن دست بزنند تا از این وضعیت به شدت سخت خلاص شوند . وی افزود صاحب شرکت که حدود سه هزار نفر را بیکار کرده، بدلیل ارتباطی که با برخی مقامات دارد، قابل بازخواست و تعقیب نمی باشد و هیچ شکایتی نیز اثرگذار نمی باشد.
در همین راستا، کارخانه های ریخته گری و ذوب فلزات هرروز که می گذرد بیشتر درمعرض تعطیلی قرار می گیرند. از سوی دیگر گران شدن بیست برابرسوخت گازوئیل، به یک مشکل جدی این کارخانه ها تبدیل شده و یکی از صاحبان این کارخانه ها گفت: نساجی راکه طی این چند سال بطورکامل از بین بردند، اکنون نوبت این صنعت رسیده است.
وی می گوید علاوه بر موضوع سوخت و گران شدن آن که طبعا در کارما تاثیر جدی هم دارد و باعث بالارفتن هزینه جنس تولید شده می شود، ورود اجناس چینی مشابه، کار تولید را بطور کامل مختل کرده است و بدلیل اینکه وارد کنندگان با برخی مقامات در ارتباط می باشند، این روند قابل توقف نیست.
-----------------------
اخراج ۵۰ نفر از کارگران کارخانه تراکتور سازی ارومیه
حدود ۵۰ تن از کارگران کارخانه تراکتورسازی ارومیه، توسط کارفرما از کار اخراج شدند.
به گزارش آژانس خبری موکریان، اخیراً کارخانه ترکتورسازی ارومیه به دلیل بحران مالی بیش از ۵۰ نفر از کارگران خود را اخراج نموده که در میان آنها کارگرانی با ۱۵ سال سابقه خدمت نیز دیده میشود.
گفته میشود بحثهایی در رابطه با انتقال کارخانه تراکتورسازی ارومیه به آذربایجان شرقی به دلیل نبود نقدینگی و سرمایهگذاری مطرح شده است.