درخانه اگر کس است، یک حرف بس است!
با سلام خدمت همکاران کارگر.
از اینکه ازکلمه ی همکاران کارگر استفاده کردم هدفی را دنبال میکنم .چرا که الان سیستم به سمتی می رود که کارگر نما را روبروی کارگر قرار میدهد واین کاملا برنامه ریزی شده جهت عقیم کردن صدای مطالبه گریست .
هفت تپه :پایتخت اعتصابات و اعتراضات کارگری.
اعتراضات کارگری هفت تپه از سال ۸۶ در زمان دولتی شروع شد وبعد از کش و قوس و هزینه های فراوان به همت کارگران به یک ثبات نسبی دست یافت. و بعد از اینکه شرکت را به بخش خصوصی واگذار کردن دوباره اعتراضات از سر گرفته شد درابتدا مطالبات بسنده به حقوق بود تا اینکه فعالین کارگری به این نتیجه رسیدن که برای بقای هفت تپه و ساکنین این منطقه باید بخش خصوصی از این شرکت برود (نه رستمی نه بیگی شرکت بشه دولتی). در این راه هم مثل گذشته باز هزینه های زیادی پرداخت شد. اخراج ، بازداشت ،زندان و بالغ بر ۲۰ پرونده ی قضایی.در کل به همت و ایستادگی همین کارگران دست بخش خصوصی از کارگران و مردم منطقه کوتاه شد ،همین ایستادگی هفت تپه را سرآمد تمام مطالبه گری ایران و جهان قرار داد. تاجایی که الان هم می بینید از شعارهای ما و گفته های ما در تمام اعتراضات استفاده میشود. بطوریکه میتوان گفت امروزه جاده صاف کن تمام این اعتراضات هفت تپه بوده نکته ای که هفت تپه را از تمام اعتراضات متمایز میکرد این بود که هم به مسائل کارگری و هم به مسائل اجتماعی نظیر(اینترنت،هور العظیم، ...) می پرداخت . دستاورد کارگران هفت تپه نه تنها در ایران بلکه در کل جهان بی سابقه بوده ،کارگران هفت تپه با ایستادگی و دادن هزینه توانستن مدیریتی را از شرکت اخراج (بخش خصوصی)و مدیریتی را که خود میخواستن(طرح توسعه) در شرکت ابقا کنند و این یک دستاورد بزرگ بود . این دستاورد چنان بزرگ بود که تن هر کارفرمایی را به لرزه می انداخت . چر ا که میدانستند با قدرت بزرگی مواجه هستند و قدرتی بالاتر از قدرت کارگر در هیچ جای دنیا نیست اگر اتحاد باشد.
و این اتحاد را کارگران هفت تپه داشتند. و از این بیم داشتند که این اتحاد در بین دیگر کارگران به وجود بیاید.( فولاد هفت تپه اتحاد اتحاد ) این شعار ترس بر اندام کارفرمایان می انداخت حال تصور کنید اگر تمام شرکتها با ما هم سو میشدن چه میشد؟ پس باید فکری می کردنند که دومینوی اعتراضات کارگری شروع نشود ،میبایست از همانجا که این دومینو شروع شد از همانجا شروع کنند یعنی بقول خودشان باید مار را از سر کُشت .باید به هر قیمتی هفت تپه عقیم شود.
سوال : آیا بنظر شما موفق شدن؟ و یا اینکه اگر موفق شدن از چه ابزاری استفاده کردند؟
حراست
در بین حراست انسانهای شریف و بزرگی هستند که خرید و فروش نمیشوند. بهترین فکر این بود که کارگر روبروی کارگر بایستد و خود از دور نظاره گر باشند از افرادی استفاده کنند که دستشان باهم در یک کاسه و مزدور و کاسه لیس باشند. جالب اینجاست که چه در گذشته و چه در حال خط مشی زندگیشان برای همه واضح بوده و همیشه ب کارگر و شرکت خیانت کردن یعنی اینکه خود سیستم ب دنبال آدمهای فاسد است .اگر کارگر رزقش کارگری باشد امکان ندارد روبروی کارگر بایستد و کارگر را مورد ضرب و شتم قرار دهد پس شک نکنید رزقش از حرام است وجالب اینکه همین رویه را در فولاد هم پیاده کردن ولی موفق نشدند چرا؟
پس بدانید برای این قضیه کار کارشناسی شده واین از ترس اتحاد کارگریست. در زمان بخش خصوصی حراست ویژه تشکیل شد با لباس و فرمی مخصوص همراه با باتوم در شرکت گشت زنی میکردنند اصل برده داری در زمان فرعون. آنقدر آدم فروش و ضد کارگر در شرکت بود که حد و وصفی نداشت. بنظر شما لباس کنونی حراست کارگریست یا نظامی؟ آیا این متمایز کردن کارگران حراست از بقیه کارگران شرکت نیست ؟آیا تفکری پشت همین مسائل ریز که به چشم نمی آید نیست؟ همیشه لباس حراست کمی متفاوتر از بقیه پرسنل بود.
چرا بازگشت بکار اسماعیل بخشی اینقدر سخت شد؟
هزینه ای که اسماعیل بخشی برای شرکت هفت تپه پرداخت کرد بر هیچ کسی پوشیده نیست مگر آنکه بویی از انسانیت نبرده باشد. مگر بخشی چه گفت که باید این چنین هرینه بدهد وقتی اسماعیل تشت رسوایی بخش خصوصی را از پشت بام به زمین کوبید و دستشان را برای همه رو کرد گفت که شرکت زیر نظر شورای کارگری باشد و کارگر در تمام امور دخیل باشد چون معیشت کارگر بسته به هفت تپه بود و اگر هفت تپه نباشد کارگری نیست و اینها از چنین درایتی میترسیدند ،پس باید حذف میشد واین امر به همت ما کارگران محقق شد و اسماعیل هنوز که هنوزه خانه نشین است یکی گفت اسماعیل سیاسیه یکی گفت تجزیه طلبه یکی گفت خدارو قبول نداره....این حرفها فقط برای این بود که وجدان نداشته ی خودمان را خفه کنیم چون راحت ترین کار برای ما این است که حقی را ناحق کنیم ولازم نیست هزینه ای بپردازیم .اسماعیل به کارش و راهش ایمان دارد. ولی نمیدانم من هم به خیانتم ایمان دارم
در خانه اگر کس است،یک حرف بس است.
نوشته: یوسف بهمنی - نماینده مستقل کارگری هفت تپه
نشر در گروه های واتزاپی - بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
***********
پیام یک کارگر اخراجی به همکاران در هفت تپه
با سلام و درود خدمت همه همكاران سابق خودم در كارخانه MDF هفت تپه،
بنده حدود ۲ سال پیش توسط حسين طاهر خانى اخراج شدم، فقط به دليل اعتراض به كم بودن دست مزدم، ولى متاسفانه هيچ يك از شما كوچكترين دفاع را از من نداشتيد،البته من نمى خوام كسى را سر زنش كنم فقط دوست دارم كه شما كه در سخت ترین شرایط، و با كمترين دست مزد براى طاهر خانى ها زحمت مى كشيد، كمى نسبت به شرايط موجود و اتفاقات اخير اگاه باشيد.
از حق حقوقتان دفاع كنيد، كه هيچ كسى جزء خود شما نمى تواند منجى ونجات دهنده شما از دست اين غاصبان (طاهر خانى ها) باشد،
آيا تا كنون با خودتان فكر كرديد چرا بايد با شما قرار دادهاى يك ماهه ببندند؟
چرا طرح طبقه بندى مشاغل اجرا نمى شود؟عدم داشتن عناوين شغلى مرتبط با كار كارگر ،عدم پرداخت حق غذا از ابتدا تا كنون ،عدم پرداخت حق اياب و ذهاب از ابتدا تا كنون ،عدم رعايت مسائل و توجه به سلامت روحى وروانى كارگران كارخانه به دليل وجود آلودگى هاى، صوتى، شيميايى وغيره....
عدم رعايت عدالت در پرداخت پرداختى حقوق ومزاياى پرسنل ،عدم تائيدمرخصى استعلاجی و كسر آنها از حقوق پرسنل ،عدم داشتن خانه بهداشت فعال و حرفه ى كه متاسفانه كار فرما فقط اقدام به نصب يك تابلو و تجهیز يك كانكس با چند تا چسب زخم و تو قوطى بتادين و چند باند نموده، واين حركت نمايشى فقط جهت فريب بازرسان بهداشت بوده است، كه متاسفانه طى چند سال گذشته حوادث متعددى رخ داده كه هيچ كدام از آنها توسط كارفرما، فرم گزارش حادثه ى ذكر نگرديده است،
وآخرين مورد كارگر بنام حسين پيكر كه از ناحيه سر به شدت مصدوم شده بود، هيچ كارى صورت نداده اند ايشان را با وانت به درمانگاه انتقال داده اند،
كه اين كارگر بعد از آن حادثه ديگر تمايلى به ادامه همكارى با طاهرخانی را نداشته، واين شركت را ترك مى كند،..
عدم توجه به سابقه پيمانكارى كارگران و اعمال نكردن آن در سابقه كار شركتى
عدم ارسال نسخه هاى قرار داد كار به سازمان تأمین اجتماعى و اداره كار شهرستان كرخه لذا از شما دوستان و همكاران خواهش میکنم
كه با حق و حقوق خودتان آشنا باشيد
نگذاريد كه توسط يك عده سود جو پايمال شود،. اميد است كه با شناخت و درك شرايط آينده
شغلى خودتان را بهتر كنيد
به اميد آزادى كارخانه MDF هفت تپه از دست غارتگران.....
***********
برای خانم فرزانه زیلابی
در دادگاه تاریخ شما جزو سربلندترین ها هستی
متاسفانه در زمانه ای زندگی می کنیم که همه چیز وارونه است و بر روی سر ایستاده است. کارگر معترض، معلم و بازنشسته و هر کسی که حق بدیهی اش را داد میزند، با بازداشت و پرونده سازی و زندان روبرو میشود. ما در نظامی زندگی میکنیم که سرکوب شده مجرم است و سرکوبگر مجری قانون و عدالت! دزد و اختلاسگر آزاد است و کارگر و انسان معترض زندانی! در این نظام عدالتی وجود ندارد، نمیتواند وجود داشته باشد، چون قانون حاکم به سرکوب و دزدی و استثمار و فساد و اختلاس «وجاهت قانونی» میدهد! بله، خیلی وقتها از ماله کشان اصلاح طلب یا کسانی که به زبان آنها سخن میگویند، میشنویم که «این کار وجاهت قانونی ندارد»! در این آه و ناله قانون بالای سر مردم و بیگناه و معصوم است، در صورتی که اینطور نیست. قانون چیزی جز بیان حقوقی قدرت سرمایه دار و اختلاسگر و سرکوبگر نیست. قانون را همانهایی نوشتند که منافع اقلیتی فاسد را پاس میدارند و اکثریتی محروم را زیر می گیرند. این قانون را ما کارگران ننوشته ایم.
به این دلیل به نام نامی «قانون» کارگر معترض به فساد کارفرما و همکاری مقامات قانون با وی، زندانی و شکنجه و اخراج میشود. چند صد پرونده کارگران هفت تپه از هوا که نیامده است، استاندار و فرماندار و اطلاعات و شورای تامین و نماینده مجلس و امام جمعه و هر کسی که سبیلش با رشوه چرب شده در کنار مشتی مزدور و کاسه لیس کارفرمایان درمحل کار، برای کارگران پرونده قضایی تولید کردند.
در این میان تک و توک انسانهای با وجدانی مثل شما، خانم زیلابی پیدا میشوند که حق را زیرپا نمیگذارند. از وکالت دکان نساختند و جیب مردم را خالی نمی کنند. شما بدون هیچ چشمداشتی وکیل کارگران هفت تپه شدید و حتی از جیب خودتان مایه گذاشتید چون کارگر اسیر نان ندارد بخورد تا چه رسد هزینه وکالت بدهد. و بعد، فاسدها و اختلاسگرها دندان قروچه می کنند و در کمین اند ایشان را «ادب» کنند تا کسی بخود جرات ندهد طرف حق را بگیرد. وقتی در اهواز مقابل ساختمان وکلای خودفروخته شعار دادیم و از شما خانم زیلابی حمایت کردیم، قدردان این زحمات بودیم. و امروز جواب ما را با صدور حکم زندان برای خانم فرزانه زیلابی میدهند. چه انتظاری داشته باشیم؟ که فاسدها و زالوها از حق دفاع کنند؟ مجری قانون و عدالت باشند؟ مگر میشود هم سرمایه دار و نوکر سرمایه دار بود و هم مجری عدالت و قانون؟
خانم زیلابی گرامی!
شما افتخار و تاج سر کارگران هفت تپه هستید. شما عضوی از خانواده بزرگ محرومان هستید. شما و نوع شما که بسیار نادر هستند آبروی وکالت و وجدانی هستید که خود را نفروخته است. میگویند هر شغلی قسم و تعهدی دارد. شما فراتر هستید و باید روزی نشان شرافت وکالت به نام «جایزه فرزانه زیلابی» ثبت شود. خانم زیلابی خشم ما از بی عدالتی و آن بیدادگاه نوکر سرمایه دار حد ندارد. تاریخ و کارگران هفت تپه، جنبش کارگری و همه کسانی که علیه ظلم و بیعدالتی قیام کردند، از شما با احترام یاد می کنند و به آن قانون ضد کارگری و حامی سرمایه دار و مجریان رشوه خوارش لعنت خواهند فرستاد. دادگاه سرمایه داران شما را محکوم میکند اما شما در دادگاه تاریخ جزو سربلندترین ها هستید!
ما از تریبون رزم و مقاومت و مبارزه یعنی هفت تپه اعلام میکنیم که نه تنها تا زمانی که این حکم ظالمانه لغو شود بلکه تا همیشه حامی شما خواهیم بود و بدانید که شما عضوی از خانواده بزرگ هفت تپه و کارگران و زحمتکشان هستید. اعلام حمایت خود را از جنابعالی اعلام میکنیم. با احترام فراوان به شما.
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
***********
حمایت نمایندگان مستقل کارگری هفت تپه از وکیل شجاع خانم زیلابی
حمایت نمایندگان مستقل کارگری هفت تپه از وکیل شجاع خانم زیلابی. دزدهایی مثل اسدبیگی آزاد هستند و دستگاه ظالم قضایی به وکیل کارگران حکم زندان میدهد. ما در کنار نمایندگان خود از خانم زیلابی حمایت میکنیم.
خبر کوتاه است.
فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه در بیدادگاه جمهوری اسلامی به ۱۸ماه حبس محکوم شد.در شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز با حکم قاضی سجاد مومنی نوکر جیره خوار جعفری چگنی رییس سابق دادگستری شوش ودادستان حال خوزستان،که ارتباط و حمایت او از اسدبیگی ها آشکار بود و رشوه های نجومی برای پرونده سازی برای کارگران هفت تپه گرفته بود.تنها جرم فرزانه زیلابی حمایت از کارگران هفت تپه بود و آنها و اربابانشان در حال تسویه حساب با کارگران و حامیانشان هستند.
اما بد نیست قسمتی از مکالماتی که بین این وکیل با شرف و آن قاضی خود فروخته بعد از ابلاغ دادنامه و اعلام حکم رد وبدل شده و توسط منابع آگاه به دست ما رسیده را برایتان نقل کنیم
- قاضی مومنی: حیثیت شغلی خود را با پذیرفتن این پرونده ها خدشه دار می کنید!
+ وکیل زیلابی: حیثیت شغلی من و اعتبار پروانه وکالت من بسته به دفاع از کارگرها و معلم ها و بازنشسته ها و هر کس که ظلمی به او شده است،می باشد...
+ وکیل زیلابی: اگه مشکلتون با وکالت منه،صراحتا اعلام کنید، ای بازیها و پرونده سازیا چیه؟!
- قاضی: اتفاقا میخواستم در این مورد (پروانه وکالت) مجازات تکمیلی بدم، گفتم باعث سوئ ظن میشه!!
+ وکیل زیلابی: من همین الان هم به دادگاه شما سوئ ظن دارم ...
اما در پایان تاریخ قضاوت خواهد کرد حیثیت شغلی قاضی خود و فروخته و احکامی که علیه بیگناهان و وکلای آنها داد و حیثیت شغلی وکلای با شرفی مثل سرکار خانم زیلابی که میتوانستند مثل خیلی ها بدون دردسر به زندگی شخصی خود میپرداختند و خود را به دردسر نمی انداختند، اما شرافت اجازه نداد در مقابل ظلمی که به کارگران و معلمان و بازنشستگان و مخصوصا قشر ضعیف جامعه سکوت کند.
***********
انتقام از وکیل کارگران هفت تپه
خانم فرزانه زیلابی وکیل با شرف کارگران هفت تپه به جرم حمایت از ما هنوز در حال هزینه دادن است. وکیلی که بدون چشم داشت مادی یا معنوی، یاور کارگران هفت تپه بوده است.
جعفری چگنی دادستان فاسد خوزستان که در زمان فساد بزرگ اسدبیگیا رئیس دادگستری شوش بود و با صادقی رییس سابق اطلاعات شوش، میلیاردها رشوه از اسدبیگیا گرفتند و برای کارگران پرونده سازی کردند، در حال حاضر در حال آزار این وکیل با شرف هستند.
چندین پرونده برای ایشان به خاطر دفاع از کارگران تشکیل داده اند.
یکی از پرونده هایی که اتهام امنیتی بود در شعبه چهار اهواز برگزار شد.
پرونده دیگر با اتهام نشر اکاذیب در اهواز با ریاست قاضی حسین زاده نوکر حلقه به گوش اطلاعات فردا برگزار می شود. همان قاضی که در پرونده سازی برای اسماعیل بخشی نقش زیادی داشت. ما که می دانیم قضات در جمهوری اسلامی کوچکترین استقلال و اختیاری از خود ندارند و حکم اطلاعات را پرینت و اعلام می کنند، اما خود قاضی هم می داند که کار وکیل دفاع از موکل است و بس. پس اگر ذره ای شرافت در وجودت هست، انصاف و عدالتت را نمی خواهیم، لااقل برا خودت مستقل باش!
***********
پایان اعتصاب غذای یوسف بهمنی
امروز پنج شنبه - ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ یوسف بهمنی گرامی بنا به درخواست و اصرار جمع کثیری از همکاران در پنجمین روز اعتصاب غذای خود، به این اعتصاب خود پایان داد. یوسف بهمنی نماینده مستقل کارگری دچار بیماری های متعدد است و حتی یک روز #اعتصاب_غذا برای ایشان مهلک است. ما از یوسف بهمنی عزیز تشکر میکنیم که به خواست همکاران احترام گذاشت و باز هم مثل همیشه تن به خرد جمعی و نظر همکاران داد و از اصرار و تاکید خود بر ادامه اعتصاب غذا صرفنظر کرد.
از شیر یوسف عزیز و سایر نمایندگان مستقل تشکر میکنیم که سال هاست که برای منافع و مطالبات و حرمت کارگران هفت تپه از جان و جسم و معیشت خود مایه گذاشته اند. ما مثل همیشه متحدانه حامی این نمایندگان مستقل و باشرف کارگری هستیم و خواهیم بود. درود بر #یوسف_بهمنی و سایر نمایندگان مستقل کارگری هفت تپه.
***********
وخامت حال یوسف بهمنی وانتقالش به درمانگاه هفت تپه
فوری! حال یوسف بهمنی در اثر چهارمین روز اعتصاب غذا رو به وخامت گذاشت و او در درمانگاه هفت تپه بستری شد. یوسف بهمنی نماینده جسور و هشیار ما در اعتراض به بی حرمتی ناصری به همکاران در هفت تپه دست به اعصاب غذا زده است. متاسفانه ایشان از بیماری های دیگری رنج می برد که ممکن است در اثر اعتصاب غذا به سرعت تشدید شود. یوسف بهمنی سال هاست برای هفت تپه و عزت و معیشت کارگران هفت تپه تلاش میکند و هزینه میدهد. ما باید متحدانه در حمایت از این نمایندگان عزیزمان اقدام کنیم.
***********
دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
روز جهانی کارگر، اهواز-خوزستان
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی درب اداره کل سازمان تامین اجتماعی خوزستان-اهواز و راهپیمایی تا میدان فرهنگ-شهر در گرامیداشت روز جهانی کارگر و در اتحاد با کارگران و سایر اقشار زحمتکش و در ادامه پیگیری خواست های به حقِ لگدمال شده،
و فریاد و اعتراض دادخواهانه خود، نسبت به عدم توجه و عدم رسیدگی چندین ساله کلیه مسئولین و مقامات و مدیران و دولتمداران و مجلسیان نسبت به حق و حقوق از دست رفته و پایمال شده-شان.
***********
درباره بی حرمتی ناصری؛ پیامی به کارگران شرکت های تابعه هفت طرح
ناصری گفته که هفت تپه خر است و خودش سوار بر این خر است. این گفته یک مدیر سرمایه داری است. سرمایه داری با ضرب و زور و پلیس و دستگاه امنیتی و قضایی و دولتش جامعه را گروگان گرفته تا از طبقه کارگر منفعت ببرد. نیروی کار ما کارگران را میخرند آنهم به یک چندم قیمت؛ یک دستمزد بخور و نمیر میدهند که ما جان داشته باشیم و به آنها سواری دهیم. در عوض کار ارزشمند ما را استفاده میکنند که برایشان ارزش اضافه و نهایتا سود تولید کنیم. مادامی که این نظام طبقاتی و استثمارگر بر قرار باشد این ستم ادامه خواهد داشت.
حرفی که ناصری با حالت بی حرمتی زده در اصل همان حرفی است که از نظر اقتصادی و سیاسی در آن حقیقتی نهفته است. آنها سوار بر زندگی و جان و جسم و فکر و سرنوشت ما شده اند که بهره ببرند. آنها مفت خورانی هستند که فقط با زور دولت و حکومتشان بر طبقه کارگر مسلط هستند. سود می برند و غارت میکنند. ناصری حرف دل هر سرمایه دار یا مدیر سرمایه داری را به زبان آورده است. آنها از اینکه از ما سود می برند عمیقا خوشحال هستند و در خلوت خود بیان میکنند که عجب سواری مفیدی میگیریم.
عبدالعلی ناصری اما یک چیز را فراموش کرده است که او نمیتواند به هر شکلی که دوست دارد بر هفت تپه سوار شود و هفت تپه خری نیست که سواری بدهد. ناصری که با گفتن خر و خرسواری شعور و تربیت خودش را به نمایش گذاشته است حواسش نیست که اینجا هفت تپه ی مشی شورایی است. هفت تپه ی خرد جمعی و اتحاد و مبارزه. اینجا هفت تپه ای است که پایتخت اعتصاب جهان است. ناصری بخت برگشته در بدجایی این غلط را کرده است. به او نشان خواهیم داد که هفت تپه جایی نیست که بشود از این غلط ها کرد. هفت تپه همان جاست که در برخی سال ها بیش از سه بار اعتصاب داشته است که تا نود و پنج روز هم طول کشیده است. کارگران هفت تپه همان هایی هستند که هر سه قوه ی زورگوی نظام سرمایه داری حاکم بر جامعه ایران را به غلط کردم انداختند و نور چشم رهبر و رئیس جمهور و مجلس شان را با لگد از شرکت بیرون کردند. ناصری یادش باشد که اگر پایش را بیش از این از گلیم ش دراز کند با مشت محکم کارگران هفت تپه مواجه خواهد شد. ما به اعتراض به این دری وری های ناصری ادامه خواهیم داد تا بفهمد دیگر از این غلط ها نکند.
یک فرصت چند هفته ای هم به ناصری میدهیم برای اجرای همسان سازی و اشتغال دائم همکاران فصلی؛ برای بازگشت به کار اسماعیل عزیزمان و همینطور سامان دادن به قضیه منازل سازمانی.
ناصری! بد غلطی کردی! تو کسی نیستی که بتوانی برای همیشه و به هر قیمتی بر هفت تپه سوار شوی. همانطور که اسدبیگی را بیرون کردیم تو و روسای الدنگت را هم بیرون خواهیم کرد.
به همکاران شریف مان در سایر شرکت های هفت طرح:
ما از هفت تپه به سایر همکاران در هفت طرح و شرکت های تابعه سلام میفرستیم و میخواهیم علیه این مدیر بیشعور یعنی عبدالعلی ناصری متحدانه برخیزیم. ناصری باید از مدیریت هفت طرح استعفا دهد. او شایسته ی حتی خدمت کردن در امور ساده به کارگران هفت طرح را ندارد.
***********
فوری اعتصاب و اعتراض کارگران هفت تپه
امروز همکاران در اعتراض به توهین کردن ناصری به کارگران از ناهارخوری غذایشان را گرفتند و مقابل درب مدیریت جمع شدند. کارگران میگویند ناصری و هیچ کارفرمایی حق ندارد با کارگران با بی احترامی حرف بزند. اعتراض هنوز ادامه دارد. یکشنبه - ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
***********
استقبال مخصوص کارگران هفت تپه از رئیسی!
بعد از روزها تبلیغ و التماس مسئولین مختلف و تلاش نوچه های حکومتی و بسیجی ها و تمامی عوامل مستقیم و غیر مستقیم امنیتی، رئیسی جمهور سرکوبگران و غارتگران یعنی رئیسی امروز جمعه وارد هفت تپه شد و با استقبال مخصوص هفت تپه…
گزارشی درباره حضور رئیسی در شرکت هفت تپه- نوشته ابراهیم عباسی منجزی- نماینده مستقل کارگران هفت تپه و عضو مجمع نمایندگان کارگری
دیروز ۱۴۰۲/۲/۷ آقای رئیس جمهور اقلیت مردم به هفت تپه تشریف آوردند و قدم رنجه فرمودند.
اما عده ای بوقچی و هوچی گران قدیم لحظه به لحظه از موقعیت تیم رئیسی برای کارگران خبر رسانی می کردند و نیرو برای استقبال ایشان جمع آوری می کردند.
من هیچ حرفی برای گفتن و مطالبه نداشتم چون آقای رئیسی وقتی سر کار آمدند با نظارت استصوابی به مردم تحمیل شدند همان مردمی که در رفراندم سال ۵۸ مشروعیت به آنها دادند و در حال حاضر می گویند قدرت تجزیه و تحلیل مسائل رفراندم را ندارند. آری؛ همه مسئولین بر اساس روابط نصب و عزل می شوند و بی قاعدگی و بی قانونی بیداد می کند.
قانون اساسی هزاران بار نقض شد و نادیده گرفته شد و فقط نوشته شده و قرار نیست به آن عمل شود.
فساد_سیستماتیک مسئولین رده بالا بیداد می کند و این فساد در تار و پود حاکمیت نهادینه شده و الا چطور وزیر صمت میتواند ۷۵ خودروی شاشی بلند به نمایندگانِ مجلس حبه کند تا از استیضاح بگریزد آیا این فساد سیستمانیک نیست؟!
چطور تورم ۴۷ درصد است و مخارج و هزینه ها به دلار محاسبه می شود اما حقوق ها را با ریال محاسبه می کنند و آن مبلغ ناچیز حقوق ریالی را به بهانه ی مهار تورم فریز می کنند.
چطور باید با یک رئیس جمهور سخن گفت که زیر دسنانش بی کفاینی آنان برای جامعه عیان شده و گوش شنوایی برای نقد نیست و نقادان را متهم می کنند با زور و چماق با آنها سخن می گویند؟!
من بعد از اتمام ساعت کاری و خروجم از درب ثبت و ضبط اوقات کاری کارگران دیدم یک جمعیت هلهله کنان و با تعداد زیادی ماشین دارند به شرکت ورود می کنند و مقصدشان مسجد شرکت هفت تپه بود. من مات و مبهوت ماندم که چرا این تعداد قلیل مردم دور و بر کسی جمع شدند(رئیسی) که به آنها می گویند قدرت تحلیل مسایل را ندارید فقط به ما گوش کنید و ۴۴ سال به آنها وعده وعید دادند ولی همه دروغ بود. البته تعدادی از بیکاران بومی و غیر شرکتی بودند، به خیال اینکه رئیس جمهور دست آنها را در شرکت بند کُند و چرخ زندگی خود را بچرخانند آمده بودند و عده ای زیاد از جمعیت هم امنیتی ها بودند که امنیت رئیس جمهور را تامین می کردند.
من گفتم خوب ما که کارگر این شرکت هستیم و آقایان مهمان ما هستند و باید بمانیم و پذیرایی کنیم!!! علی رغم اصرار دوستان به نماندن و خطر داشتن حضور ما اما ماندیم تا ببینیم افاضات ریئس جمهور چیست و ما هم اگر وقت کردیم بعضی از مطالبات باقی مانده را بیان کنیم.
مطالبات مورد نظر من:
برگشت بکار اسماعیل بخشی
تعیین_تکلیف سهام شرکت که در حال حاضر هفت تپه به این دلیل مصداق بیماریست که در کما به سر می برد
و بحث همسان سازی حقوق ها با طرح و توسعه ی نیشکر بود.
اما بوقچی ها و هوچی گران بسیجی ها که عنوان کارگر هفت تپه را یدک می کشند از حضور ما ناخرسند بود و می ترسیدند که نکند ما رئیس جمهورشان را نقد کنیم و حرفی بزنیم که به مذاقشان خوش نیاید. آنطور که برداشت شد و با عده ای از افراد حاضر ( لباس شخصی) مشورت کردند که با من حرف بزنند و همانطور شد، رئیس جمهور در لفافه تهدید کرد که هر کس تولید را متوقف کند باهاش برخورد می شود و این هشدار برای همان کسانی بود که برای کار آمدند و خطابش با کارگران فصلی بود که آمده بودند تا به آن بگویند ما قرار داد مستمر می خواهیم.
ختم کلام رئیس_جمهور_اقلیت به دلیل شلوغ کاری نتوانستند سخن خود را بیان کنند. به منبر رفت تا برای گرسنگان از وعده وعید هایش سخن بگوید اما نتوانستند و از پله پایین آمدند که من قصد صحبت کردن را از نزدیک داشتم.
خواستم از مطالبات هفت تپه بگویم از درد مردم ایران بگویم و نقد کنم آن همه بی کفایتی ها را.
خواستم بگویم؛ ۲۱ درصد افزایش حقوق سالانه شورای عالی کار غیر قانونی و ظالمانه است. خواستم بگویم؛ رفراندم حق مردم است و مردم بر همه چیز آگاه هستند. اما یک دفعه چند نفر لباس شخصی آمدند و گفتند از اینکه مراعات این جلسه را کردید ممنونیم آری تهدید محترمانه بود و من در جواب گفتم من نقدها داشتم و حرف داشتم، خواستم بگویم اما ...
و اینجا بود که همه به ماشین نشستند و همان بوق چی ها و هوچی گران همراه مرکب رئیس جمهور اقلیت سوار شدند و به اهواز، شهر ثروتمندِ فقیر نشین(سفره ی ایران) رفتند.
و ما ماندیم و یک هفت تپه ای که در کما می باشد.
آری بوق چی ها رفتند تا امتیاز بگیرند برا ی خود و اطرافیان خود.
نوشته ابراهیم عباسی منجزی- نماینده مستقل کارگران هفت تپه و عضو مجمع نمایندگان کارگری- گزارشی درباره حضور رئیسی در شرکت هفت تپه
منبع: توئیتر ابراهیم عباسی- بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
***********
استقبال مخصوص کارگران هفت تپه از رئیسی
بعد از روزها تبلیغ و التماس مسئولین مختلف و تلاش نوچه های حکومتی و بسیجی ها و تمامی عوامل مستقیم و غیر مستقیم امنیتی، رئیسی جمهور سرکوبگران و غارتگران یعنی رئیسی امروز جمعه وارد هفت تپه شد و با استقبال مخصوص هفت تپه ای ها مواجه شد که این استقبال عبارت بود از تحریم کردن رئیسی و عدم حضور کارگران در مراسم دلقک بازی که برای او درست کرده بودند.
مسئولین دولتی و حکومتی با سراسیمگی تمام با خودروهای نقلیه عمومی و خصوصی تعدادی از نیروهای امنیتی و بسیجی را از شوش و استان به داخل شرکت هفت تپه اوردند که بتواند جلوی ضایع شدن خودشان را بگیرند که موفق نشدند. با وجود اینکه تمام نیروهای موجود در حضور رئیسی در داخل هفت تپه بسیجی و امنیتی بودند با این حال جمعیتی که بتوانند از آن برای تبلیغات استفاده کنند را نتوانستند با خود همراه بیاورند و عکس های گرفته شده پشت کله و گردن یکی دو نفر را نشانه رفته که چیزی معلوم نباشد چون نمیتوانستند از زاویه باز تصویر بگیرند زیرا تعداد جمعیت در حد خنده دار بود.
البته قابل ذکر است که خنیفر و سایر نوچه های حکومت و همپالکی هایشان موفق شدند تعداد بسیاری کثیری در حدود بیست و پنج نفر !!! از بسیجی ها و مفت خوران داخل شرکت را با خود همراه کنند که در مقابل جمعیت پنج هزار نفره کارگر هفت تپه در حد صفر هم نیست. همچنین تعداد حدود بیست نفر ار جوانان بیکار منطقه را با وعده و عید به داخل شرکت اوردند و گفته بودند اگر در تجمع حاضر شوید شما را سر کار خواهیم برد. اما نهایتا با همه کلک ها و نقشه ها موفق نشدند در داخل شرکت هفت تپه برنامه دلخواه خود را به پیش ببرند. کارگران هفت تپه به صورت واضح نه بزرگ به رئیسی و بسیجی ها و امنیتی ها و مجیزگویان همراهشان گفتند.
ما این حماسه بزرگ تحریم کردن استقبال و مجیز گویی رئیسی را به همکاران هفت تپه تبریک میگوییم و تاکید میکنیم که هفت تپه باز هم مثل همیشه گل کاشت. دقت کنیم که قرار نبود کارگران به جای دیگری بروند که به خاطر مساله رفت و امد تنبلی کنند. بلکه رئیسی به دست بوسی ما در داخل شرکت امد با این حال همکاران برای حضور او پشیزی هم قائل نشدند و انگار این شخص وارد محل کار ما نشده بود!
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
***********
مطلبی دریافتی در نقد این اظهارات... بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
نگاه تحقیرآمیز به کارگر
در مورد اظهارات خانم صبا آلاله در تی وی اینترناشنال
برای شنیدن اظهارات خانم صبا آلاله
اینجا کلیک کنید.
خانم صبا آلاله بعنوان «روان تحلیگر اجتماعی» در مورد وضعیت کارگران میگوید. ابتدا یادداشتی اعتراضی از یک کارگر پیمانی نفت خوانده میشود که کارفرمایان چگونه وحشیانه آنها را استثمار میکنند، حقوق شان را زیرپا میگذارند، انسانیت آنها را انکار و به «انسان زدایی» روآوردند.
اظهارات خانم صبا آلاله بعنوان روان تحلیلگر اجتماعی مانند اقدامات آن کارفرمایان سودپرست و ضد انسان دردناک است. در این تصویر و اظهارات همان روش و قوانین کارفرمایان علیه کارگران بصورت تئوری روان اجتماعی عرضه میشود. وی فشرده نگاه تحقیرآمیز بورژوا و طبقه سرمایه دار به کارگر را در فرم «تخصصی» منعکس میکند. دیدگاه تحقیرآمیز و شبه نژادپرستانه ای که محتوای همان تئوری های ارتجاعی دانشگاهی است که البته با تردستی جای «جامعه» و دولت و طبقه سرمایه دار را عوض میکند.
ایشان از جمله میفرماید: این گروه (کارگران) اختلال روانی دارند، سلامت روانی ندارند، چون امنیت ندارند، چون جایگاه اجتماعی ندارند، چون برای کارشان احساس شایستگی نمیکنند ... و خودشان یک درافزوده را تاکید می کنند که هدف اصلی برنامه از دعوت ایشان شاید همین نکته باشد که «امیدی به کارگران نباید بست، کسی اینها را قبول ندارد»!
وی میگوید: این گروه (کارگران) از خیلی ابعاد اجتماعی دورند و در رقابتهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی به هیچوجه نمیتوانند حضور داشته باشند ... در رقابت سیاسی نمیتونند حضور داشته باشند چون سواد و آموزش درست ندارند ... در رقابت اقتصادی نمیتوانند حضور داشته باشند چون در فقر گسترده بسر میبرند و صرفا مشغول رفع نیازهای فردی خودشان هستند و به نیازهای دیگران نمیتوانند بها بدهند.... این گروه در رقابتهای اجتماعی نمیتوانند حضور داشته باشند چون جامعه جایگاه بهشون نمیده و همیشه توسط جامعه طرد میشوند.... جامعه به اینها بعنوان افراد سطح پایین نگاه میکنه... و بالاخره هشدار میدهد که سلامت روانی این گروه (کارگران) هشداری است برای جامعه و حکومت!
خانم محترم، کارگر گروه نیست، طبقه اجتماعی است، محصول تولید سرمایه داری است، ضامن بقا و دوام جامعه و زندگی مرفه امثال شماست، ثروت موجود در کره خاکی محصول کار اوست، کل پیشرفت های مدنی و حقوقی و سیاسی و رفاه اقتصادی و غیره محصول مبارزات این طبقه با طبقه سرمایه دار تازیانه بدست و نژادپرست است. این اظهارات شما حتی قوت قلب به روزنامه کیهان و ضد کارگرهای متشکل در نشریات امنیتی و حکومت اسلامی در ایران نمیدهد. چون برعکس کل نگرش شما و تی وی اینترناشنال، جامعه چشم امیدش به تحرک طبقه کارگر است. من شما را نمیشناسم. اما میگویم در آن دانشگاهی که تو و امثال تو در آن درس خواندی را باید گل گرفت.
بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
***********
هشداری از هفت تپه! زمان بندی سه یا چند روزه برای اعتصابات اعلام نکنید!
دیده شده که فراخوان هایی در فضای مجازی دست به دست میشود که سه روز مشخص را برای اعتصابات کارگری تعیین کرده اند که اشتباه است و ما بدینوسیله در اینباره هشدار میدهیم.
فرض میکنیم کسانی که این فراخوان های سه روزه را اعلام کرده اند تحت تاثیر دستگاه امنیتی نیستند و در اثر کم اگاهی نسبت به مبارزات کارگری دست به این کار زده اند. اما اعلام میکنیم این یک روش اشتباه است. برای اعتصابات کارگری روز خاص اعلام نکنید و بگذارید کارگران، بر اساس شرایط محیط کار خود، اعتصاباتشان را مدیریت کنند.
از نظر ما، زمان بندی مناسب برای اعتصابات یعنی بدون تاریخ پایان و تا زمان حصول به نتیجه. اما ما هم به خود اجازه نمیدهیم برای بقیه تعیین تکلیف کنیم و بگوییم در فلان روزهای خاص اعتصاب کنید. ما در هفت تپه گاه تا نود و پنج روز اعتصاب کرده ایم در حالی که عده ای تلاش میکردند بگویند اعتصاب تمام شده یا باید تمام شود. از نظر ما طولانی تر شدن اعتصاب تا رسیدن به نتیجه اصولی ترین برنامه و مدیریت اعتراضی کارگری است. اما کارگران در محیط های کاری باید بتوانند خودشان بر مشکلاتی که کارفرماها، دولت و دستگاه امنیتی و حتی رسانه های جریان اصلی برایشان ایجاد میکنند فائق آیند.
وقتی عده ای خارج از محیط کار، مثلا سه روز معین را برای اعتصابات کارگری فرمان میدهند پیشاپیش تبلیغ میکنند که اعتصاب در چهارمین روز باید تمام شود در حالی که این یک اقدام ضد کارگری و ضد اعتراضی است.
ما از تمام کارگران، مردم آزادیخواه و رسانه ها میخواهیم که در اینباره هشیاری به خرج دهند و صرفا از اعتصابات حمایت کرده و علاوه بر شرکت در اعتصابات، در فضای مجازی و رسانه ها بر خواسته های برحق کارگران و لزوم تقویت اعتصابات سراسری تاکید کنند.
ما از همه کارگران در سراسر کشور میخواهیم که به این کارزار سراسری و اعتصابات سراسری بپیوندند. ما در هفت تپه، یعنی پایتخت اعتصابات جهان، نه سه روز یا سه هفته بلکه مدت هاست مشغول این کارزار و اعتصاب سراسری هستیم. ما در روز بیست و نهم اسفند ماه اعلام کارزار کردیم و از همه کارگران خواستیم به این کارزار بپیوندند. خودمان هم به فراخوان اکتفا نکردیم و در روز پنجم فروردین اولین تجمع اعتراضی را در هفت تپه برگزار کردیم و روزهای بعد نیز چند مرتبه تجمع کردیم و حتی همکاران ما در حمایت از تجمعات اعتراضی به داخل شهر شوش و به خیابان هم رفتند.
حالا که کارگران و هم طبقه ای های ما در نقاط مختلف دست به اعتراضات و اعتصابات زده اند به آنان تبریک و خسته نباشید میگوییم و از این عزیزان میخواهیم که تحت تاثیر بازی های کارفرماها، دولت، نهادهای امنیتی، برخی رسانه ها و سلبریتی کارها قرار نگیرند و تا حصول به نتیجه، به اعتصابات خود ادامه دهند.
از سایر کارگران و هم طبقه ای ها چه در کارخانه ها چه در مراکز درمانی و چه در مدارس و در نقاط مختلف و در رسته ها و صنوف مختلف کارگری و تولیدی و خدماتی هم درخواست میکنیم به این اعتصابات سراسری بپیوندند. مبارزه ما علیه دستمزد مصوبه ظالمانه تنها یکی از خواسته های ماست. ما سال ها و مدت هاست که علیه فقر و فلاکت و سرکوب و علیه کلیت این مناسبات و نظام استثمار و سرکوب برخاسته ایم و اکنون و در آستانه اول ماه مه، روز جهانی کارگر نیز آنرا تشدید کرده و این مبارزه را تا سرحد توان و تا زمان نامحدود ادامه خواهیم داد.
جمعی از کارگران هفت تپه - دوشنبه - ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
***********
از اعتصاب و خواست های شما عزیزان حمایت می کنیم
از روز جمعه ۱ اردیبهشت کارگران پیمانکاری و پروژه ای شاغل در شرکتهای نفت و گاز و پتروشیمی و مس و فولاد و معادن و نیروگاه ها بتدریج وارد اعتصاب شدند. روز شنبه ۲ اردیبهشت کارگران ده ها شرکت با تحویل وسائل و تخلیه کارگاه ها و محلهای کار دست به اعتصاب زدند. این اعتصاب در اعتراض به مصوبه شورای ضد کارگری کار صورت میگیرد و قبلا اولتیماتوم آن توسط کمپین مرکزی نفت و گاز داده شده بود. خواست مرکزی کارگران افزایش دستمزدها بمیزان ۷۹ درصد است. خواستهای دیگر کارگران از جمله زمان کار و مرخصی ماهانه، کاهش ساعت کار، بهبود سرویس بهداشتی و غذایی و روشن بودن مفاد قراردادها و حقوق اضافه کار و غیره اعلام شده است.
کارگران هفت تپه از اعتصاب و اعتراض شما عزیزان حمایت می کنند. ما در همه شرکتها و صنایع کشور از کارگران پیمانی و غیر پیمانی و رسمی میخواهیم به مصوبه دستمزد اعتراض کنند و دست به عمل اعتراضی و اعتصابی بزنند.
این اعتصابات گسترده در آستانه روز جهانی کارگر نوید همبستگی قدرتمند کارگران برای زندگی بهتر است. مصوبه دستمزد از نظر کارگران اعتبار ندارد و باید لغو شود. دستمزد مناسب و مکفی باید توسط نمایندگان مستقل کارگران تعیین شود.
اعتصابتان پیروز و اتحادتان بیش باد!
جمعی از کارگران هفت تپه در بخشهای مختلف
***********
لیست خواستههای مراکز اعتصابی کارگران پروژهای در روزهای اول و دوم اردیبهشت
طی روزهای اول و دوم اردیبهشت کارگران پروژهای و پیمانی در دهها مرکز مرتبط با صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، فولاد و... به کمپین ۱۴۰۲ پیوستند. اصلیترین خواستهی کارگران افزایش حقوق بر اساس لیست تعیینشدهی کمپین برابر با میزان ۷۹ درصد است. همچنین برقراری قاعدهی ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت است که پس از کمپین ۱۴۰۰ هنوز در برخی مراکز اجرایی نشده نیز از دیگر مطالبات اصلی کارگران محسوب میشود.
لیست زیر دیگر خواستههای کارگران است که از سوی مدیریت کمپین مرکزی نفت و گاز اعلام شده:
- واریز حقوق در حداقل زمان (۱۰ تا ۱۵ روز پس از کارکرد هر ماه)
- واریز بیمه برابر با عنوان شغلی
- حذف روال ۱۰ ساعت کاری و تبدیل به ۸ ساعت در روز
- محاسبه هرگونه کار کمتر از یک ماه برابر با دستمزد اورهال
- انواع مزایای عیدی، سنوات، ایاب و ذهاب، حق اولاد، بن کارگری، بدی آب و هوا... باید به طور جداگانه نسبت به دستمزد تصویبی محاسبه و به پرسنل پرداخت شود.
- بالا بردن کیفیت سرویسهای رفت و برگشت به محل کار، کیفیت خوراک، حذف خوراکهای تکراری از منوی هفتگی، کاهش تعداد نفرات در هر اتاق به نهایتا ۴ نفر و ارتقای سطح بهداشت خوابگاهها و سرویسهای بهداشتی (در محل کار و خوابگاه)
- تحویل یک نسخه از قرارداد به همراه سربرگ شرکت استخدامکننده، مهر و امضای مدیر مربوطه به پرسنل استخدام شده
- حذف بند غیرقانونی آزمایشی کار کردن در طول ۱۵ روز با دستمزد اداره کاری و یا بدون دستمزد
- حذف تعهدنامههایی که برای جلوگیری از اعتراضات کارگران در مراجع قانونی به وسیلهی کارفرمایان و پیمانکاران گرفته میشوند.
***********
اعتصاب کارگران پروژهای شاغل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در اعتراض به عدم افزایش دستمزد
امروز شنبه دوم اردیبهشتماه ۱۴۰۲ کارگران پروژهای شاغل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در اعتراض به عدم افزایش دستمزد برای سال ۱۴۰۲ دست به اعتصاب زده و کارگاههای خود را تخلیه کردند.
کارگران پروژهای شاغل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خواستار افزایش دستمزد مطابق با لیست پیشنهادی خود بر اساس افزایش ۷۹ درصدی هستند.
تاکنون اعتصاب کارگران شرکت عمران صنعت شاغل در پروژه پتروشیمی آپادانا، پتروشیمی دهلران، پیمانکاریهای بویری و باقری، کارگران شرکت IGC شاغل در پروژه دشت عباس دهلران، کارگران پروژهای شاغل در شرکت پارس کیهان، شرکت اکسیر صنعت شاغل در فاز ۱۴ عسلویه، کارگران شرکت تیام صنعت شاغل در پروژه پتروشیمی گچساران گزارش شده است.
***********
به همکاران در هفت تپه
نوشته ای از ابراهیم عباسی منجزی- عضو مجمع نمایندگان مستقل کارگری
منتظر اعلام ورشکستگی دوباره #هفت_تپه باشید تا یک مولد ساز!!! اسدبیگی دیگر بیاید. اینجا بغیر کارگران و انگشت شماری از مدیران کسی قصد کار کردن ندارد. می خواهند هفت تپه را دوباره قربانی قدرت طلبی خود بکنند.
گفتند برنامه ی ۲ و ۵ ساله ای جهت پایداری تولید داریم اما دروغ بود.
ناصری مدیر عامل طرح و توسعه روز اول سر سنگر مبارزات هفت تپه چشم در چشم کارگران گفت "مطالبات کارگران را پرداخت می کنم" و بقول خودشان فتحی این برنامه ریزی را انجام داده بود اما فتحی(مدیر عامل) سابق را با دسیسه جهت انجام ندادن هم سان سازی حقوق ها کنار زدند.
قرار بود هم سان سازی حقوق ها بعد از سه ماه انجام بگیرد و تا کنون که قریب به ۲۰ ماه می باشد کارگران را به بهانه های واهی سر می دوانند.
گفتند؛ مسئله ی برگشت بکار اسماعیل بخشی را از مسئولین پیگیری می کنم و انجام می دهیم اما این مورد هم فقط یک وعده ی شیرین و فریبکارانه بود.
آری هم قطاران، اگر از تاریخ درس عبرت نگیریم محکوم به تکرار آن هستیم.
طرح توسعه هیچ جنب و جوشی و تلاش مضاعفی برای ایجاد تولید پایدار انجام نداده؛ مطالبات را پرداخت نکرد؛ فقط حقوق ها ی پرسنل را به روز کرد
یکسری منفعت طلب هم از روز اول به تعریف و تمجید مسئولین هفت طرح پرداختند. آنها(مسئولین طرح و توسعه) هم تا توانستند از آن تعداد انگشت شمار فریب خورده بهره برداری و سو استفاده کنند.
از جمله؛
🍁 هم سان سازی حقوق ها را به تعویق انداختند
🍁 مسئله برگشت بکار اسماعیل بخشی کلا به فراموشی سپرده شد
🍁 فعالین کارگری را به چند دسته تقسیم کردند
🍁 یک دسته مغضوب کارفرما و دست نشاندگان آن ماندند و هستند
🍁 و دسته دیگر هم با فریب انجام هم سان سازی، شورای اسلامی را راه اندازی کردند که تخلفات آشکار نیز در بوجود آوردن آن رخ داده
🍁 و دسته ی دیگری هم طبق معمول منافع فردی را چسبیدند و منافع جمع را ضایع کردند
حال سر کلامم با کارگران غیور هفت تپه است:
اسماعیل بخشی کجاست؟
آیا از گذران زندگی او خبر دارید که به سختی می گذرد؟
همسان سازی حقوق ها چرا انجام نگرفت؟
میدانید دادن یک مبلغ ناچیز یک ترفند است تا اگر سهام هفت تپه را به طرح توسعه ندادند به زیر همه چیز بزنند و حقوق ها فریز بماند.
آیا وقت آن نرسید دوباره اتحاد هفت تپه را به رخ آنها بکشانید و حقوق پایمال شده خود را پس بگیرید؟!
آنکس که باید بشنود شنید.
تاریخ ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۲
ابراهیم عباسی منجزی
منبع: توئیتر
بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
***********
فراخوان تجمع اعتراضی فردا ۱۱ فروردین ساعت ۸.۳۰ در محوطه صنعتی. برای اجتماع در محل های دیگر با خرد جمعی تصمیم میگیریم.
***********
برگزاری راهپیمایی اعتراضی در هفت تپه
برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران
اینجا کلیک کنید.
برگزاری راهپیمایی اعتراضی در هفت تپه در محوطه صنعتی در اعتراض به دستمزد ظالمانه تعیین شده توسط شورای عالی کار. شعارهای امروز: کارگر ایرانی اتحاد اتحاد! کارگر هفت تپه اتحاد اتحاد! کارگر می میرد ذلت نمی پذیرد!
سایر مطالبات:
همسان سازی -
رفع مشکل منازل سازمانی -
تبدیل قرداد همکاران فصلی -
رفع مشکلات همکاران در ام.دی.اف -
بازگشت به کار اسماعیل بخشی -
پنج شنبه - ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
***********
ادامه تجمع: فردا پنجشنبه
اعلام فراخوان جمعی از کارگران هفت تپه توسط نماینده مستقل کارگری، ابراهیم عباسی. ما از نمایندگان مستقل درخواست کردیم که برای ادامه تجمع سایر همکاران را دعوت کنند.
فردا مقابل مدیریت راس ساعت ۸.۳۰ تجمع خواهیم کرد.
***********
تجمع کارگران هفت تپه علیه مصوبه دستمزد
برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران
اینجا کلیک کنید.
امروز نیز همکاران در اعتراض به مصوبه دستمزد و خواستهای زمین مانده دست به تجمع زدند. در این تجمع نماینده عزیز ما مهندس عباسی سخنرانی کرد. زنده باد همکاران متحد هفت تپه پایتخت اعتصاب جهان.
شعار دادن کارگران در تجمع امروز در هفت تپه در محوطه صنعتی شرکت.
امروز، شروع مرحله دوم از تجمع در سال جدید بود. شعارها: کارگر ایرانی اتحاد، اتحاد، کارگر می میرد ذلت نمیپذیرد، مرگ بر ستمگر درود بر کارگر. اولین روز تجمع در روز پنجم فروردین انجام شده بود.
سخنرانی نماینده مستقل کارگری و عضو مجمع نمایندگان کارگری هفت تپه، ابراهیم عباسی در تجمع امروز در هفت تپه در محوطه صنعتی شرکت. بخش اول
تجمع اعتراضی به دستمزد ظالمانه تعیین شده توسط شورای عالی ضد کارگری سرمایه داران.
امروز، شروع مرحله دوم از تجمع در سال جدید بود. اولین روز تجمع در روز پنجم فروردین انجام شده بود.
سخنرانی نماینده مستقل کارگری و عضو مجمع نمایندگان کارگری هفت تپه، ابراهیم عباسی در تجمع امروز در هفت تپه در محوطه صنعتی شرکت. بخش دوم
تجمع اعتراضی به دستمزد ظالمانه تعیین شده توسط شورای عالی ضد کارگری سرمایه داران.
امروز، شروع مرحله دوم از تجمع در سال جدید بود. اولین روز تجمع در روز پنجم فروردین انجام شده بود.
***********
فردا تجمع مقابل مدیریت
یا ایها الهفت تپه یون! آیا منتظر هستید ناجی آخر الزمانی بیاید و حق و حقوق شما را از کارفرما بگیرد؟!
آیا با این چندر غازی که به اسم معوقه همسان سازی واریز کردن، تمام مشکلات حل شدن؟!منتظر موج سنگین گرانی اردیبهشت ماه باشید که این سی درصد قدرت خرید را هم به نصف کاهش خواهد داد.
وقتی با یک روز اعتصاب، مجبور می شوند دو میلیون واریز کنند، چرا با یک اعتصاب سنگین و متحدانه و منسجم کارفرما را وادار به اجرای دقیق همسان سازی نمی کنیم؟
فکر کردید بدون اعتصاب کارفرما همسان سازی واقعی انجام می دهد؟
علاج واقعه را باید قبل از واقعه کرد.قبل ازینکه کارفرما همسان سازی رو ماست مالی کنه،متحد شوید و از حق زن و بچتون دفاع کنید.
چرا هرجا میشینیم،همه از گرانی و قسط و بدهکاری و کم بودن حقوق ناله می کنیم،ولی حاضر نیستیم برای رسیدن به حقمون دفاع کنیم؟
آیا کسی راهی به جز اعتراض و اعتصاب بلد است که به حقوقمون برسیم؟!
اگر قرار بود با سلام و صلوات و ایشاالله و ماشاالله مشکلاتمان حل شود، شورای ضد کارگری عالی کار به جای تورم خود اعلامی ۴۷درصدیشان و خط فقر بیست و چندمیلیونی، افزایش ۲۷درصدی و حقوق ۷میلیونی تصویب نمی شد.
فردا یکدل و یکصدا یک تجمع اعتراضی ساعت۸ صبح درب مدیریت شرکت انجام می دهیم تا این مدیریت فشل و ناکارآمد را پاسخگو کنیم
پیام همکار
***********
به کارزار اعتراضی کارگران ایران در اعتراض به حداقل دستمزد بپیوندید!
کارگران آگاه و هشیار سراسر کشور!
همانطور که مطلعید دستمزد چند برابر زیر خط فقر که در واقع صدور حکمی جدید برای مرگ تدریجی و انسداد کامل معیشت و زندگی کارگران است، مورد اعتراض گروه های مختلف همکاران در سراسر کشور قرار گرفته است. در حالی که خط فقر بالای بیست میلیون تومان است اما شورای عالی ضد کارگری مبلغ حداقل دستمزد ماهیانیه را در حدود پنج میلیون تومان تصویب کرده است. در همین راستا، امروز ما همکاران شما در هفت تپه، کلید اولین اعتراضات میدانی در این زمینه را زدیم و از شما نیز دعوت میکنیم که به کارزار اعتراض به این دستمزد مصوبه بپیوندید. ما دعوت میکنیم که شما هم طبقه ای ها هر کدام با ابتکار خود دست به اعتراض عملی و میدانی بزنید. بدون اتحاد و اعتراض عملی نمیتوان این وضعیت فلاکت بار را تغییر داد. بدون مبارزه و ایجاد فشار و قدرت کارگری نمی توان به مطالبات برحق مان دست یابیم.
کارگران، هم طبقه ای ها در سراسر کشور!
ما امروز پنجم فروردین تجمع اعتراضی در هفت تپه برگزار کردیم که به عنوان بخش کوچکی از خانواده بزرگ طبقه کارگر در ایران اعلام کنیم نه تنها به صورت بیانیه و نوشته و اطلاعیه با دستمزد خط مرگ مخالفیم بلکه عملا و به نیروی متحدانه کارگری علیه آن مبارزه خواهیم کرد. لذا بدینوسیله از همه کارگران و زحمتکشان در سراسر کشور دعوت میکنیم که به کارزار عملی مقابله با این دستمزد و وضعیت فلاکت باری که برای ما ایجاد کرده اند بپیوندند. زنده باد اتحاد و مبارزه.
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
شنبه - ۵ فروردین ۱۴۰۲
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
***********
برگزاری تجمع اعتراضی در هفت تپه
برگزاری تجمع اعتراضی در هفت تپه در اعتراض به دستمزد ظالمانه تعیین شده توسط شورای عالی کار. سایر مطالبات:
- مطالبه همسان سازی -مشکل منازل سازمانی -تبدیل قرداد همکاران فصلی
- مشکلات همکاران در ام.دی.اف
- بازگشت به کار اسماعیل بخشی سخنرانی نماینده مستقل کارگری…
از هفت تپه به کارگران و هم طبقه ای ها در سراسر کشور!
***********
پرداخت مبلغ تحقیرآمیز دو میلیون برای جلوگیری از اعتراض در هفت تپه
همکاران عزیز و ملاحظه کردید که از ترس اعتراض ما مبلغ دو تومن واریز کردند که توهین به شعور همه ماست. یعنی با دو تومن حق السکوت دادن؟ ما رو احمق فرض کردن؟ فکر میکنن ما بعد از اینهمه سال تجربه بی عقلیم که گول بخوریم؟
همانگونه که چند روز پیش گفته بودیم،کارفرما و شورای اسلامی ضد کارگرش دنبال این هستن که با فریب دلسوزی و نی داره خراب میشه و ازین حرفا،میخوان همسان سازی رو تحت الشعاع قرار بدن و در صورتیکه اعتراضات و اعتصابات سفت و سختی نشه،با یکی دو تومن که پول یک حلب روغن و یک گونی برنج هست،سر و ته همسان سازی رو جمع کنن!امروز شاهد از غیب رسید و دو تومن به اسم همسان سازی واریز کردن!اونم نه روی حقوق ثابت که سایر مزایا و اضافه کار ضریب بخوره،دو تومن علی الحساب!یعنی بک پی این چند وقته و چند ماه شده دو تومن؟!
والله تا زمانیکه حقتو بلند فریاد نزنی و براش نجنگی،کسی حقتو بهت نمیده.
خدا شاهده چهار روز اعتصاب با قدرت انجام بدیم،کاری می کنیم حقوقمون رو از زیر خط فقری که لا اقل خودشون تعریف کردن خارج می کنیم.
کافی است من و تو ما شویم.
منتظر کسی نباشید که از غیب بیاید و همه چیز رو برای تو درست کند.کار تو فقط به دست تو درست می شود و لاغیر.با اعتصاب،اعتراض .
همکاران عزیز باز هم تاکید می کنیم منظور از همسان سازی این است که حقوق من کارگر، تکنسین، کارشناس و..هفت تپه باید با همکاران هم رده من در هفت طرح یکی باشد.
حالا اگه کسی با دو تومن زندگیش تغییر میکنه،که خود دانید.
اگه واقعا می خواید حقتون رو بگیرید، فردا ساعت ۸ پیش سنگر باشید. فردا دوستان بیشتری به تجمع خواهند پیوست. اونهایی که دغدغه دارن و با این مبالغ تحقیر آمیز گول نخوردن فردا حاضر باشن./ ۴۰۲/۱/۵
کانال کارگران مستقل هفت تپه
پیام همکار
***********
نیروهای ضد کارگری باز هم علیه کارگران هفت تپه متحد شده اند
به محض اعلام تجمع برای روز پنجم فروردین اعتصاب شکن ها مشغول به خیانت شدند و در جاهای مختلف پیام منتشر میکنند و تلاش میکنند همکاران را از تجمع منصرف کنند. در اقدامی دیگر کارفرما و روابط عمومی ش طی یک اطلاعیه فریبکارانه سعی کرد بخشی از همکاران را تطمیع کند غافل از اینکه وعده های طرح شده در اطلاعیه شان به سرعت توسط همکاران افشا شد.
در بعدی دیگر، البته افراد دیگری هم در خارج از هفت تپه تحت پوشش نقد و بحث کارگری اقدام به حمله به برخی فعالین کارگری هفت تپه و یا حمله به کانال کارگری هفت تپه را آغاز کرده در واقع تلاش کردند کلیت مبارزه مستمر در هفت تپه را تخریب کنند.
مجموع این عوامل در داخل و خارج هفت تپه در توافقی نانوشته علیه منافع کارگری متحد شده اند و سعی میکنند اعتراضات هفت تپه را به حاشیه کشانده و همکاران را درگیر مباحث حاشیه ای کنند. ما بار اول نیست که با این حملات ضد کارگری مواجه میشویم. بار آخرمان هم نخواهد بود. اما فردا همکاران فصلی و قراردادی و همکاران از بخش ها و ادارات مختلف و منجمله همکاران ام.دی.اف بار دیگر گرد هم خواهند آمد تا ضمن اعتراض به حداقل دستمزد ظالمانه اعلام شده توسط شورای عالی کار، سایر مطالبات انباشت شده را نیز پیگیری کنند. فردا روز تجمع اعتراضی در هفت تپه خواهد بود. ضمنا به نیروهای مخرب و شایعه پراکن که تمام هم و غمشان تخریب وجهه مبارازت کارگری هفت تپه و نیز تخریب وجهه فعالیت کارگری مستقل هفت تپه است میگوییم اگر سرسوزنی حسن نیت یا توان دارید اعتراضاتی به سبکی که خودتان صلاح میدانید و یا بلدید در جاهای دیگر سازمان دهید. با تخریب هفت تپه، شما صاحب شخصیت و جایگاه نخواهید شد و به مبارزه طبقه کارگر کمکی نکرده اید. سعی کنید کمی در آینه به رفتار و کردار مخرب خود بنگرید. تاریخ، بازی ها دارد و دیر نیست که چهره واقعی شما برای همگان آشکار خواهد شد.
زنده باد اتحاد و همبستگی
همصدا برای برگزاری اعتراضات متحدانه، فردا پنجم فروردین تجمع اعتراضی همه همکاران در مقابل مدیریت.
پیام همکار
***********
حذف مطلبی درباره مواضع آقای ایرج مصداقی
پس از نشر مطلب نوشته شده توسط یکی از مخاطبان کانال درباره مواضع آقای ایرج مصداقی (از فعالین سیاسی در خارج از کشور)، پیام هایی از سوی دوستان دلسوز مبارزات هفت تپه به ما ارسال شد که استدلال کرده بودند درج این مطلب برای هفت تپه و مبارزاتش ایجاد حواشی میکند. این دوستان توضیح داده بودند که با درج این مطلب، عده ای دیگری "مسائل" خود با آقای مصداقی را تحت بهانه حمایت از این مطلب فرموله و بیان میکنند.
لازم به ذکر است که با توجه به اینکه ما آن مطلب را عاری از فحش یا حمله شخصی و صرفا در راستای نقد ارزیابی کرده بودیم پذیرفتیم که آن مطلب دریافتی از مخاطبان کانال را نشر کنیم. با توجه به توصیه های دوستانی که دلسوز بودن و ارزیابی دقیق شان از مجموع شرایط برای ما ثابت شده است اقدام به حذف آن مطلب میکنیم.
ان مطلب در بخش موسوم به "ستون آزاد نظریات" که مخصوص نقد و نظر و برای مخاطبان کانال است منتشر شده بود. با اینکه آن مطلب صرفا بیان نقد بوده نه فحاشی یا اتهام زنی، اما تمایل نداریم فضایی ایجاد شود که برخی افراد، اتهاماتی که میخواهند به دیگران بزنند را به مطلب منتشر شده در کانال ما سنجاق کنند. تمایل نداریم که برای کانال و مبارزات هفت تپه حواشی ایجاد شود و لذا آن مطلب را حذف کردیم. این موضوع را نویسنده مطلب نیز مطرح کردیم و ایشان هم موافقت کرد که مطلب حذف شود.
از اینکه نظرات و نقد خود درباره مطالب منتشر شده در کانال را با ما در میان میگذارید از شما سپاسگزاریم.
کانال مستقل کارگران هفت تپه
پنج شنبه - ۳ فروردین ۱۴۰۲
***********
عید خونین، عید فقر، عید انقلاب!
بهار است، طبیعت لباس نو می پوشد، گل و لاله و سبزه میگویند که زمستان و تاریکی رفتنی است. امسال دختران و پسران نازنین ما در سرزمین آفتاب چه خوش درخشیدند، انگار کنسرتی باشکوه بود که جهانی را به وجد آورد. وقتی تغییر ضروری میشود، عطر انقلاب مثل باد بهاری هرجا میرود. ببینید چطور یک جامعه غم زده و فقر زده و زن کش و بچه کش و کارگر ستیز یکباره تازه شد! گوئی در لحظات مرگ، خون زندگی و امید به تن رنجورش تزریق شد تا دوباره بشکفد، تا دوباره برخیزد، تا بگوید نه هرگز تسلیم نمی شویم، تا اعلام کند درست است هر روز از ما می کشید اما دسته جمعی خودکشی نمی کنیم!
مهسا، نیکا، سارینا، آیلار، کیان، سیاوش، فواد، خدا نور، محسن، محمد و بیشماران هر کدام ستاره بودند، نه آفتاب سوزان و یک گلوله آتش بودند، به پیکر زخمی و بیمار و ناامید یک جامعه درهم کوفته جان دادند، تا ایران ۱۴۰۱ گل سر سبد جهان شود.
و در این نوروز، در این عید خونین، چقدر جایشان خالی است. چقدر قلب بستگان و خانواده بزرگ انقلاب خونین و ریش ریش است، چقدر از جنایتکاران نفرت مان بی حد و حصر است، و چقدر عزم مان قدرتمند است که قسم بخون یاران ایستاده ایم تا پایان. آخرین پنجشنبه سال روی مزار عزیزان همه جا گلباران بود تا بگوییم یادمان نرفته است! ما نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم!
بهار آمد و زمستان طبیعت سپری شد. لااقل کودکان کارتن خوابمان چند صباحی از سرما یخ نمیزنند. برای کارگران این عید خونین تر است، فقر و نداری کمرمان را شکسته است. برای ما سفره هفت سینی وجود ندارد، عیدی در تصور نمی گنجد، اگر هست نام جاوید و بلند سربداران محسن و مجید و محمد و سید محمد بی کس و کار، جای خالی صدها جانباخته و هزاران زندانی است.
آنسوتر شکمهای ورآمده که به ما وعده قناعت میدهند از پرخوری درحال ترکیدن اند. سرمایه داران از جان و خون ما پول پارو می کنند و خدایشان را شکرگذارند. آی لعنت برشما خون آشامان و فرصت طلبان و موج سواران! عجب عیدی است امسال، عید خون، عید فقر، عید فریاد و ناله مادران!
بهار آمد، طبیعت تازه شد، جامعه هم تازه میشود، جنگ ادامه دارد! نه ما قبول نمی کنیم، نه ما کارگران این بردگی را تحمل نمی کنیم! زمستان جامعه هم تمام میشود، تمامش می کنیم، ایران در گیر و دار شکفتن یک بهار، یک انقلاب است!
یاد و نام جانباختگان و جگرگوشه هایمان بر بلندترین قله ها و بر جریده تاریخ ثبت است و در قلب سرخ مان محفوظ! در این جنگ ما پیروزیم و شما تمام شده اید و رفتنی هستید، درست مثل زمستان!
***********
درباره مبارزه، درباره سپیده قلیان و درباره قلب مان ژینا
نوشته: یوسف بهمنی، از هفت تپه ی رزم و اتحاد به کردستان
با سلام. در خاطرم هست که در گیر و دار مبارزات کارگران هفت تپه وقتی در مسیر تهران و در خرم آباد، ما فعالین کارگری هفت تپه را دستگیر کردند و به زندان بردند زندانیان و وکیل بند که خود هم زندانی بودن و حبس های سنگین داشتن در نهایت احترام و ادب با ما برخورد میکردند. آنها هم خودشان از اقشار زحمتکش جامعه بودند و قربانی فقر و فساد بوده و هستند. آنها میدانستند که ما کارگریم و برای حق و حقوق کارگران مبارزه کرده ایم و جای ما در زندان نیست. در مقابل مسئولین و نهادهای امنیتی ما را لایق حبس و آزار و زندان میدانستند چون از جنس آنها نبودیم و با افتخار در کنار یکدیگر و در کنار عزیزانی چون اسماعیل و ابراهیم و....پرچم حق خواهی و عدالت خواهی را بلند کردیم و تا درجاتی به سر منزل مقصد رساندیم.
و اما هدف از گفتن این قصه چه بود؟ قصه ای که برای ما درد آور ولی برای آنهاییکه سر شکار آماده رسیدند شیرین بود (این محصول مبارزه برادرم اسماعیل بخشی است و گرنه تا به حال دیدی گله ا ی چَغل(شغال) بتوانند گاومیش شکار کنند؟)
انسانهای بزرگ هم در زندان بزرگن و قابل احترام! اما خودتانرا بیینید، به کجا رسیده اید که شغل شما زندان بانی علیه بزرگترین و شریف ترین انسان هاست و بدانید که کار و امرار معاش در زندان ننگ است. ما به زندان میرویم که دنبال حق بودیم و هستیم و شما به زندان میروی که شغلت زندان بانی و سرکوب است. شما فقط در مستند بازجو فقط به زندان میروید آیا تا بحال با خود فکر کرده اید که تمام واژه هایی که مقدس بودند مثل انسانیت، شرافت، شهادت و شهامت جایگاهی در وجود شما طرفداران ستم و سرکوب ندارند؟
امروز تمام این مقدسات را فقط در کف خیابانهایی با خون جوانان وطنم میتوان یافت. امروز زندانهای ما پر از عشق و محبت شده پر از رشادت و شجاعت و آزادگی و ،پر از آزادی و امید. شماها که در صف مقابل هستید چقدر حقیرید که فقط پشت آرمانهای پوشالی خود و منافع ظالمانه خود مخفی شدید. امروز زندانهای ما پر از شیر دخترانی ست که درس آزادگی ،ایستادگی و انسانیت و مقاومت بما می آموزند. و #سپیده_قلیان یکی از آنهاست کسی که هنوز که هنوزه داره هزینه میده ولی امثال شما جرات هزینه دادن را ندارید و با زور و اسلحه و باتوم بجان مردم افتاده ای، راه تو هزینه ندارد تازه تشویق هم میشوی.
و اما ژینا جان!
اگر چه نبودنت برای پدر ومادرت طاقت فرساست و برای همه ما هم قتل ظالمانه ا ت جگرخونی دارد؛ ولی ژینا جان این را بدان گفته ایم قسم به خون یاران ...
ای دخترمان و ای عزیز مان و ای جگرگوشه همه ما ای ژینا!
ای دخترمان از کردستان قهرمان، ببین که اکنون کرد و لر و عرب و بلوچ و ترک و ... همه خواهرانه و برادرانه و برابرانه ، شانه به شانه و متحد در رزم هستیم و این را تو با خونت بما نشان دادی و اتحاد را به همه ی اقوام کشاندی و ترسی در دل ظالمان انداختی که همه در کنار هم و با یک صدا #آزادی را فریاد بزنند و این توطئه ی سو استفاده از اتهام و برچسب تجزیه طلبی را خنثی کردی زیرا که ما حالا دست در دست همدیگر برای اهداف مشترک و اینکه حقوق همه ی گروه های اجتماعی به دست آید مبارزه میکنیم . گوشمان به اتهاماتی که میزنند نیست.
از خوزستان تا تهران، از کردستان تا تهران، از زاهدان تا تهران: آزادی و برابری برای همه مردم ایران.
***********
صادق فولادی وندا، کفاش، هجدهمین معترض کشته شده زیر شکنجه
صادق فولادی وندا، کارگر ۲۹ ساله اهل گچساران که روز ۱۴ بهمن توسط ماموران اطلاعات سپاه دستگیر شده بود، به طرز نامعلومی کشته شده است. بنا بر اعلام ههنگاو جسد او ۱۸ روز پس از بازداشت در تاریخ دوم اسفند در کانال آبی در گچساران پیدا شد در حالی که آثار شکنجه بر بدن وی قابل مشاهده بوده است.
به گزارش ههنگاو، جسد این کارگر کفاش و فعال حقوق کودک در نزدیکی پاساژ کپریها در ایستگاه تاکسی گچساران پیدا شده و به دلیل شدت جراحات، خانواده او قادر به تشخیص هویتش نبودند و تنها از روی تتوهای روی بدنش موفق به شناساییاش شدند.
گفته میشود پزشک قانونی زمان مرگ صادق فولادیوندا را ۲۴ ساعت قبل از پیدا شدنش اعلام کرده است. کولبرنیوز نیز با تایید این خبر گزارش داده که صادق فولادیوندا به دلیل انتشار فراخوان تجمع در روز ١۴ بهمن دستگیر شد و خانوادهاش از زمان دستگیری تا کشته شدن وی نتوانستند هیچ اطلاعی از شرایط او کسب کنند.
صادق فولادی وندا، هجدهمین نفری است که طی اعتراضات قیام ژینا، زیر شکنجه و در بازداشت کشته شده است.
براساس تحقیقات کمیته پیگیری پیش ازاین دستکم ۱۷ تن از معترضان دربازداشت و براثر شکنجه برای اعتراف گیری و یا درنتیجه جلوگیری ازدریافت درمان موثر بعد از زخمی و مجروح شدن، کشته شدهاند.
از او شعارهایی بر دیوارهای خیابانهای گچساران باقی مانده است.
توجه: برای مشاهده لیست کامل بازداشتیها اینجا را ببینید. (این لیست بهروز میشود)
***********
فردا دوشنبه روز سوم تجمع
درود به کارگران فصلی هفت تپه ما تا حق و مطالب خودمون نرسیم دست اعتصاب نخواهیم برداشت و خط قرمز ما هفت تپه ای آباد است که خیلی از مسئولین و اشخاص فاسد توسعه مانع پیشرفت هفت تپه میخواهند بشوند لطفا دوستان گرامی فردا دو شنبه درب مدیریت حضور داشته باشین و دست این افراد را با اتحاد خودمون قطع کنیم و همه با هم برای حق خودمان ایستادگی میکنیم. همکاران داخل محوطه صنعتی فردا شما را چشم انتظاریم!
مطالبات ما:
- تعیین تکلیف فصلی به قرار دادی
- دخالت نکردن بی جای مدیران فاسد توسعه در مدیریت شرکت هفت تپه
- بازگشت شیر میدان هفت تپه اسماعیل بخشی
- همسان سازی
-تعیین تکلیف منازل سازمانی
***********
گزارش لحظه ای
الان یارد شرکت را بچه های فصلی بستند و نمیزارن شرکت کار کنه امشب هم هر سه شیف میان یارد و درب یارد را میبند همه بچه ها با هم متحد هستند یا قرار دادی همه بشند یا این از حق خودمون کوتاه نمیایم. انتخابات جاسوسان هم تحریم. اعتصاب! فقط اعتصاب! صدای اتحاد و اعتصاب را از هفت تپه میشنوید!
پیام همکار
جالبه نیروهای امنیتی برا تخلیه منازل سازمانی که حتی حکم دادستان هم روی اون هست، چندین ماهه هیچ اقدامی انجام ندادن و صدها کارگر بدون خونه،دارن کلی اجاره خونه میدن و خونه های سازمانی در اختیار نیروهای امنیتی و قضات و سپاه و کارکنان شرکت های دیگه و نماینده امام جمعه و...هست،اما برای اجرای انتصابات شورای ضدکارگری اسلامی برای هر صندوق دو افسر نیرو انتظامی فرستاده و ازون طرف برای سرکوب نیروهای فصلی یگان ویژه اعزام کرده.متاسفانه در جمهوری اسلامی نیروی انتظامی به جای صیانت از جان و مال مردم ابزاری در دستان فرادستان است که از آن برای سرکوب فرودستان استفاده می شود و عملا مثل شرکت های خصوصی نظامی،کار مزدوری فرادستان و حاکمان را انجام می دهد. / پیام همکار
تصاویری از اعتصاب امروز در هفت تپه. دومین روز اعتصاب کارگران فصلی. تجمع اعتصابی کارگران متحد و تحریم انتخابات جاسوسان. /
یکشنبه - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
***********
بمناسبت روز جهانی زن
فراخوان بزرگ ۵۲ تشکل دانشجویی، دانش آموزی، جوانان، زنان، مادران، پزشکان و کادر درمان برای انقلاب زن زندگی آزادی
بمناسبت روز جهانی زن، چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۶ عصر، اعتراضات سراسری در سراسر کشور
کانال تلگرامی تشکل دانش آموزان انقلابی تهران
اینجا کلیک کنید.
***********
سرنخ حملات تروریستی و شیمیایی به مدارس
منتظری دادستان فاسد و جنایتکار حکومت اعلام کرده دنبال سرنخ این حملات تروریستی، شیمیایی و بیولوژیکی به مدارس کشور است. باید با صدای بلند فریاد بزنیم که سرنخ خود تویی منتظری جنایتکار! سرنخ تویی و سایر مقامات جانی. سر نخ خود نظام شماست از بالا به پایین.
سرنخ تویی که به صورت خانوادگی مشغول غارت کردن ثروت های مملکت هستید و راحت میچرید ولی بقیه مردم تحت ستم و فقر را سرکوب و اذیت میکنید. سر نخ تویی منتظری ای شخص بیشرف که فرزندان قلچماقت که دور گردنشون به قطر بشکه است صدها هزار دلار از هفت تپه به جیب زدن و تو ازشون حمایت کردی. سر نخ خود تویی که یکی از پسرات بابت پرونده قاچاق سنگین مواد مخدر دستگیر شد اما هیچ کاریش نداشتن چون پدرش توی بیشرف بودی.
سر نخ تویی که دادستان استان یعنی حسینی پویا به همراه رئیس وقت دادگستری یعنی جعفری چگنی که الان مسئولیت استانی داره از طزیق شفیعی غیرنیشکری سه میلیارد رشوه از اسدبیگی ها گرفتن و تو میدونستی و لبخند زدی و به حمایت از اسدبیگی ها ادامه دادی.
به دادستان کل نظام جنایتکار جمهوری اسلامی میگیم که سرنخ حملات تروریستی و شیمیایی به دختران و مدارس و سرنخ سایر جنایت ها خود تو و سایر مسئولین بیشرف و جنایتکار هستید و ما در این انقلاب "زن زندگی آرادی" مبارزه رو ادامه میدیم و به زودی همه شما رو دادگاهی خواهیم کرد و به تو نشون خواهیم داد که سرنخ دقیقا خود تو و دیگر مسئولین نظام بوده و هستید. /
پیام دریافتی
***********
هشدار! تحریم انتخابات جاسوس ها و نوکران کارفرما!
در این انتخابات ننگین که برای انتخاب جاسوس ها و نوچه های کارفرما است شرکت نخواهیم کرد. این افراد چون میدانستند در "شورای اسلامی" گل گرفته شده و منفور است و نام این نهاد جاسوسی کارفرما به زباله دان انداخته شده کلکی زده اند و به جای شورای اسلامی سراغ عنوان "نماینده کارگری" رفتنه اند. اسم هر دو این ها در قانون کار وجود دارد. اگر نماینده کارگری بدون تایید صلاحیت و دخالت دولت و کارفرما بود میشد اسمش را نماینده کارگر گذاشت. ولی حالا هم از قبل نوکر و جاسوس های کارفرما اقدام کرده اند و هم توسط اداره کار بررسی صلاحیت!!! شده که مطمئن باشن افرادی گوش به فرمان کارفرما و ادارات دولتی تایید صلاحیت خواهند شد. گول نام "نماینده کارگری" را نمیخوریم. این مورد مشخص، همان ماهیت و کاربرد شورای اسلامی را دارد. نه به خنیفر و نوچه ها و جاسوس های کارفرما. تحریم انتخابات جاسوس ها. اینها همان کار جلیل احمدی و رخشان و نیکوفرد را انجام میدهند: نوکری کارفرما.
ما نمایندگان مستقل خودمان را داریم و نیازی به این خائن ها نداریم.
انتخابات شما جاسوس های کارفرما را تحریم میکنیم.
پیام همکار
***********
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان
راهپیمایی و تجمع درب سازمان تامین اجتماعی خوزستان جهت تامین خواست های بحق و پایمال شده خود، توسط حاکمان! / چهارشنبه ۱۰ اسفند
برای مشاهدۀ کلیپ راهپیمایی
اینجا کلیک کنید.
***********
پیام یوسف بهمنی در حمایت از کانال مستقل، اسماعیل بخشی و خانم زیلابی
سلام به شما. این پیام شیریوسف است که دوستان در یک گروه واتزاپی قرار دادند و مورد استقبال همکاران قرار گرفت. اگر ممکن است نشر کنید تا به رویت همه همکاران و مخاطبان برسد.
{متن پیام یوسف بهمنی}
"با سلام و خسته نباشید به همکاران حاضر در این گروه واتساپی و همه همکاران. چند نکته را با شما عزیزان در میان میگذارم.
تشکر ویژه دارم از کانال به معناواقعی مستقل کارگران هفت تپه. صدای که همیشه فریاد کارگران را بگوش ناشنوایان رساند بدون هیچگونه چشم داشتی. صدای که دران هر کس با هر گرایشی میتوانست آزادی بیان را معنا کند. چ مخالف و چ موافق. در روزگاری که تمام نهادها اعم کلیه ر سانهای داخلی و مسولین در خدمت و گوش بفرمان بخش خصوصی بودن چون منافعشان تامین میشد این کانال مستقل بود که بی پروا صدای کارگران مطلوم را بگوش جهانیان رساند و رعشه بر اندام ظالمان انداخت.
در زمانیکه صدا و سیمای میلی کوچکترین حرفی در مورد اعتراض کارگران نمیزد این کانال مستقل بود که تشت رسوای که از زبان اسماعیل بخشی بیرون آمد را از پشت بام ب زمین کوبید و تا اندازه ی چشم گیری آرامش امروز را مدیون این کانال مستقل میدانیم. چرا که همه از بابت هفت تپه برند تبلیغاتی درست کردن و سو استفاده کردن. آیا آقای کعب عمیر و ریس جمهور در تبلیغات انتخاباتی از اسماعیل و هفت تپه سو استفاده نکردن. چرا بعد از این همه مشقت هنوز بخشی بازگشت بکار نشده میدانید چرا. چون حرف حق تلخ است و درد ناک. و مسئولین میترسند که باز بخشی ها حرف حق بزنند.
لازم بذکر است در همین کانال بارها و بارها خود بنده مورد انتقاد شدید قرار گرفتم و این را بدان معنا گفتم که کسی فکر نکند زینفع هستم.
جمله ی برای برادرم، دوست و همکارم اسماعیل بخشی ما کارگران هفت تپه مدیون زحماتت هستیم وهرگز فراموشت نمیکنم و از هر رسانه ی برای آوازه ی بلندت استفاده میکنیم ودرکنارت تا ابد خواهیم ماند شاید تعدادمان کم باشد ولی از جان گذشته ایم..
قدردانی میکنم از زحمات شایسته و بی بدیل سرکار خانم زیلابی وکیل کارگران هفتپه که در شرایط سخت مثل مستقل کانال ولی در جبهه ی دیگر در کنار ما بود.کلمه ی که در شان بزرگی شما باشد نیافتم ولی میدانم جاوید خواهی ماند
و در آخر یکبار دیگر از کانال مستقل کارگران هفت تپه تشکر و قدردانی مینمایم.
یوسف بهمنی"
***********
ادامه بلاتکلیفی سمانه اصغری، نیلوفر حامدی و الهه محمدی در زندان قرچک
به گزارش کمیتهی پیگیری وضعیت بازداشتشدگان: «با گذشت سه هفته از اعلام رئیس قوه قضاییه مبنی بر «عفو» گسترده متهمان و محکومان اعتراضات سراسری و بهرغم آزادی و مختومه شدن پرونده شمار قابل توجهی از زندانیان مرتبط با اعتراضات، بربازداشتشدگان همچنان در شرایط بلاتکلیفی در بازداشت موقت نگهداری میشوند.
نیلوفر حامدی، الهه محمدی و سمانه اصغری، از جمله کسانی هستند که با وجود گذشت بیش از پنج ماه از دستگیریشان همچنان در انتظار برگزاری جلسه دادگاه و تعیین تکلیف پروندهشان هستند.
نیلوفر حامدی، روزنامهنگار گروه اجتماعی روزنامه شرق، روز ۳۱ شهریورماه در منزلش در تهران دستگیر و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. او پس از سپری کردن نزدیک به سه ماه بازداشت در بند ۲۰۹، به همراه الهه محمدی در تاریخ ۲۷ آذرماه به زندان زنان قرچک ورامین منتقل شد و همچنان در این زندان است.
الهه محمدی روزنامهنگار گروه اجتماعی روزنامه هممیهن در تاریخ هفتم مهرماه دستگیر شد. او که برای ادای برخی از توضیحات احضار شده بود، در مسیر رفتن به بازجویی دستگیر شد. الهه محمدی پس از بازداشت به مدت ۲۱ روز در سلول انفرادی در بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری شد و پس از حدود دوماه و نیم از این بازداشتگاه امنیتی به زندان زنان قرچک منتقل شد.
ادامه نگهداری نیلوفر حامدی و الهه محمدی در بازداشت موقت، درحالی است که بازجویی از این دو روزنامهنگار مدتهاست پایان یافته است، اما به گفته خانواده تاکنون با تبدیل قرار بازداشت آنها به وثیقه مخالفت شده و تاریخ برگزاری جلسه دادگاه آنها نیز اعلام نشده است.
روز شش آبان، وزارت اطلاعات در بیانیهای مشترک با اطلاعات سپاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی را متهم کرد که با گرفتن عکس پدر و مادر مهسا امینی در بیمارستان و انتشار آن و همچنین سفر فوری به سقز و تهیه گزارش از مراسم خاکسپاری مهسا امینی در روشن کردن آتش اعتراضات نقش داشتهاند.
سمانه اصغری، فعال حقوق کودک و عضو سابق هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان که روز نوزدهم مهرماه در منزلش در تهران دستگیر شد، دیگر زندانی بلاتکلیف در زندان زنان قرچک است که علیرغم برگزاری جلسه دادگاهش هنوز حکمی دریافت نکرده و قاضی با تبدیل قرار بازداشتش به وثیقه نیز مخالفت کرده است. او پس از ۳۵ روز بازداشت در بند ۲۰۹ در روز ۲۳ آبان به زندان قرچک منتقل شد و از آن زمان تاکنون در وضعیت بلاتکلیفی در این زندان نگهداری میشود. گفته میشود جلسه رسیدگی به اتهامات وی حدود یکماه پیش در شعبه پانزده دادگاه انقلاب برگزار شده است. ادامه نگهداری سمانه اصغری در زندان درحالی است که روز ۲۵ بهمنماه و در پی عفو قضایی متهمان اعتراضات، مسئولان زندان قرچک نام سمانه اصغری را در لیست آزادی اعلام کردند. با مراجعه خانواده و نزدیکان او به زندان اما مشخص شد که آزادی او منتفی شده است. قاضی صلواتی رئیس شعبه پانزده دادگاه انقلاب به خانواده او اعلام کرد که پرونده وی همچنان باز است و دستوری برای آزادی او صادر نشده است.
پس از اجرای طرح عفو اخیر، از ۴۹ زندانی سیاسی زن در زندان قرچک هماکنون تنها هفت زندانی در این زندان باقی مانده و سایرین آزاد شدهاند. نیلوفر حامدی، الهه محمدی، سمانه اصغری، سها مرتضایی، فاطمه ضیایی، زهره سرو و یک زندانی با تابعیت آلمانی زندانیان باقیمانده در زندان قرچک هستند.
***********
مرثیه برای طبیعت یا یک سلبریتی
مرگ پیروزِ زیبا و باشکوه اتفاقیست بسیار تلخ، اما همانقدر تلخ که مرگ هر گونهی جانوری در معرض انقراض دیگر. مرگ پیروز تلختر از مرگ روزانهی فکهای خزری، خطر جدیِ انقراضِ روباه ترکمنی یا به خاک افتادن درختان جنگلهای ۵میلیون سالهی هیرکانی نیست.
مرگ او بهطور خاص برای میلیونها نفر غمانگیز است چراکه پیروز از روز تولد تا مرگ در برابر دوربینها رشد کرد و با برنامهای حسابشده به یک سلبریتی تبدیل شد. زندگی پیروز در عمل به "ترومن شو" ( ساختهی پیتر ویر ۱۹۹۸) تبدیل شد اما او آنچنان خوششانس نبود که پیش از مرگ، به آن سویِ ساز و کارِ نمایش راهی یابد. پیروز در تمام طول عمر کوتاهِ خود، یک قربانی بود.
سلبریتیسازی از پیروز، بیآنکه تدابیر دقیق علمی و عملی برای بازتولید نسل یوزها در نظر گرفته شده باشد، در عمل یک بازی رسانهای پوپولیستی بود برای
الف: بازنماییِ کاذب از جایگاه شاخص حیات وحش در پیشگاهِ حاکمان جمهوری اسلامی
ب: سلبِ توجه از ۱۲۸ گونهی جانوری دیگر که در سراسرِ جغرافیای ایران در آستانه انقراض قرار دارند.
سلبریتیسازی از پیروز باعث شد تا افکار عمومی در بالاترین سطحِ رویکرد انتقادی با خود بگوید:
ای بابا! همینقدر ساده بود! یکی یک جفت موجود در خطر انقراض را اسیر میکنیم، منتظر جفتگیری میمانیم، توله را بزرگ میکنیم و صلوات!
بدینترتیب، تخریبِ زیستگاه حیوانات وحشی برای توسعهی شهرها، غارت منابع تغدیه، مداخله در چرخهی طبیعی اکوسیستم، مکیدنِ منابعِ آبی، تخریب جنگلها و ویلاسازیها، طرحهای گردشگری اللهبختکی در بکرترین نقاط طبیعت، صدور مجوزهای شکار برای توریستها و به طور خلاصه کالاسازی طبیعت از نظرها محو میشود.
محیط زیست یکی از کلیدیترین شاخههای فهمِ اقتصاد سیاسی انباشتِ نئولیبرالی است.
کسانیکه بهراستی دل در گرو یک انقلاب اجتماعی نه براندازی و جابهجایی حاکمان داشته باشند، باید بدانند که دفاع از طبیعت و همتبارانِ پیروز، بدون کنفیکون کردن کل مناسباتِ اقتصادی حاکم امکانپذیر نیست.
مساله، نشاندنِ چهار تا تکنوکراتِ کراواتی بهجای آخوند نیست، بلکه تغییر بنیادین شیوهی تولید است.
برای پیروز ماتم نگیریم بلکه به دخیل کردنِ حیوانات در معرض انقراض در انقلاب بیاندیشیم.
عکسها از گونههای در معرض انقراض:
سیاهگوش -
لاکپشت پوزهعقابی -
گربه پالاس -
گوزن زرد ایرانی -
روباه قرمز -
روباه ترکمنی -
روباه شنی -
میشمرغ -
گورخر ایرانی -
فک خزری -
خرس بلوچی یا لالین