افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


هفت تپه - کانال مستقل کارگران                                                                                                       پنج شنبه ٧ تیر ۱۴۰٣ - ۲٧ ژوئن ۲۰۲۴


به سرمایه داران رای نمی دهیم!

انتخاب واقعی و آزاد فقط در شوراهای منتخب مردم است

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران اینجا کلیک کنید.
ما کارگران به هر موضوعی از دریچه منافع طبقه کارگر و اصل برابری شهروندان نگاه میکنیم. همانطور که سرمایه داران و کارفرمایان، ایرانی و غیر ایرانی، از دریچه منافع طبقه شان و سود و زیان شان به هر موضوعی نگاه می کنند.
کارگران ایران در صدها رشته تولیدی و خدماتی و هزاران شرکت و هولدینگ و واحدهای زنجیره ای، بی حقوق، با دستمزد تحقیرآمیز زیر خط فقر، با ناامنی شغلی و بیکاری، با قراردادهای برده وار و سرکوب مستمر روبرو هستند. نصف جامعه یعنی زنان از آزادی پوشش بعنوان بدیهی ترین و خصوصی ترین حق محروم شدند و اعتراض و فریادشان با فجایعی روبرو شده که داغ گرم هر محله و شهر ایران است. سالی یک میلیون بیکار به ارتش بیکاران اضافه میشود. این جامعه مملو از بحرانهای اجتماعی لاینحل است که هر روز بر دامنه و عمق آنها افزوده میشود. هر دولتی با هر اسمی آمده وضعیت را وخیم تر کرده است. همه این کاندیداها امتحان پس دادند و رفوزه شدند.
مسئول و مسبب این اوضاع دولت و کارفرمایان و سرمایه داران گردن کلفتی هستند که به چهاردرصدی ها معروفند و نود و شش درصد بقیه باید در خدمت اینان باشند و بیشترشان برای زنده ماندن با مرگ دست و پنجه نرم کنند. دولت و قانون هم منافع همین سرمایه داران را پاسداری میکند و گرنه چرا بجای اختلاسگران و جنایتکاران و دزدهای اموال جامعه، کارگر و معلم و زن و مرد و جوان و دانشجو و انسان معترض در زندانها می پوسند؟
به کی رای بدهیم؟ به مدافعان بازار آزاد و خصوصی سازی؟ به مدافعان واگذاری اموال عمومی و صندوق بیمه و بازنشستگی به قماربازان بورس؟ به افزایش سن بازنشستگی؟ به مسببین فقر و نداری و گرانی؟ به عاملان بی حرمتی و سرکوب در دهه های مختلف؟ در کدام انتخابات شرکت کنیم؟ انتخاباتی که بیشتر مردم و خود حکومتی ها در آن نمیتوانند شرکت کنند؟ سینه چاکان مدافع انتخابات بناچار اعتراف میکنند که انتخابات رقابتی و آزاد نیست، چرا باید در انتخابات غیر آزاد و گزینشی شرکت کرد؟
کارگران خواهان اداره شورائی جامعه با تکیه به خرد جمعی و آزادی تمام افکار هستند. تنها در چنین شرایطی، یعنی قدرت شوراها همه شهروندان میتوانند در شرایط برابر و بطور آزادانه انتخاب کنند و انتخاب بشوند و تصمیم بگیرند و یا تصمیمی را هر وقت دلشان خواست لغو کنند. انتخاب واقعی و آزاد فقط توسط نظام شورائی و شوراهای آزاد و منتخب مردم میتواند موضوعیت داشته باشد، در غیر آن کم و زیاد فقط سلب اختیار و انتخاب است.
کارگران هفت تپه و جنبش کارگری ایران در کنار تلاش جامعه برای رسیدن به آزادی و برابری و حقوق و حرمت همگان است. اشخاص در ظرفیت شخصی میتوانند هر تصمیم درست یا غلطی بگیرند. اما ما بعنوان «کارگران هفت تپه»، تصمیمی برای شرکت در انتخابات نداریم و در انتخابات شرکت نمی کنیم. ما به سرمایه داران و مسببین فلاکت و مشقات خود و اکثریت مردم رای نمی دهیم. ما همدرد مادران و پدران داغدیده جگرگوشه هاشان هستیم و امیدواریم روزی عدالت کارگری مرهمی بر درد آنان بگذارد.
در این مناسبت ها در دو سال اخیر بارها دیده شده که چند فرد خودفروخته با همراهی کهنه بسیجی های عدالتخوار و مدافع «بخش خصوصی خوب»، به اسم «کارگران هفت تپه» برای حمایت از کاندیداهای حکومتی و کارفرمایان متفرقه از ريیسی تا جلیلی و اسدبیگی و رستمی و ناصری و دیگران دلقک بازی میکنند. اینها قبل از اینکه از کسی حمایت کنند، خودشان و کارگران هفت تپه را خیلی ارزان فروختند. یک نتیجه جانبی کار این خودفروختگان، خوراک تبلیغاتی درست کردن برای فرصت طلبان و دشمنان هفت تپه است تا عمل چند مزدور را گوتره ای بحساب ۵۰۰۰ کارگر هفت تپه بگذارند تا شاید خرده حسابهایشان را با عده دیگری صاف کنند. کسی که نامی از هفت تپه شنیده است و فقط به اخبار گوش میدهد، چند فرصت طلب ضد کارگر که دنبال منافع حقیرند را با عظمت ایستادگی و اتحاد و آزادگی کارگر هفت تپه عوضی نمیگیرد. هفت تپه کم آدم نیمه راه ندیده است، اما سنت مبارزه اش با تکیه به خرد جمعی و اعتصابات قدرتمند و رهبران خوش نام مثل اسماعیل بخشی شناسنامه آنست نه افراد سست عنصری که هر روز در جایی بیتوته میکنند.
کارگران هفت تپه و جنبش کارگری، هیج منفعتی در دفاع از این نظام استثمارگر و سرکوبگر ندارند و برای ادامه و بقای آن در انتخابات سرمایه داران شرکت نمی کنند. ما به دشمنان طبقاتی مان رای نمی دهیم. شرکت در انتخابات تائید کل وضعیت و مشکلات و مشقات و مسببین آنست.

جمعی از کارگران هفت تپه

چهارشنبه - ۶ تیرماه ۱۴۰۳

*************

کارگران همچنان مشغول مرگند

در حالی که که هنوز دو نفر از کارگران شاغل در معدن شازند زیر آوار ریزش کوه در حبسند و پیکر بی‌جان دو نفر دیگر دیروز پیدا شده، امروز بخشی از دیواره‌ی معدن دوباره ریزش و ادامه‌ی جستجو‌ها برای پیدا کردن دو‌ کارگر مفقود‌شده را با مشکل مواجه کرده است.
آنچه در میانه‌ی سیاست‌های خصوصی‌سازی، چپاول منابع طبیعی و همکاری تمام‌و‌کمال دولت با بخش خصوصی برای به جیب زدن سود بیشتر، مطلقا اهمیتی ندارد، ایمنی محیط کار و جان کارگرانی است که نه تنها دستمزد درخوری دریافت نمی‌کنند، بلکه هر لحظه ممکن است در حین کار به قتل برسند.

*************

رهام یگانه: استقلال دستگاه قضائی؟!

همه ما نسبت به اقدام دولت سوئد جهت آزاد کردن حمید نوری معترض هستیم؛ اما مسئله اصلی این است که اعتراض ما تا چه اندازه عمیق و بنیادین است؟
چرا در قلمروی دولت‌های موجود در نظم جهانی سرمایه‌داری، حفاظت از منافع خصوصی‌ و انحصاری طبقه حاکم بر همه چیز اولویت دارد؟ پاسخ به این پرسش راه را برای تغییرات ریشه‌ای و دستیابی به اهداف رهایی‌بخش باز می‌کند.
نهاد دولت از روز اول یک نهاد خنثی و بی‌طرف برای اداره امور جامعه نبود چراکه از اساس ابزاری بود در دست کسانی که ثروت مشترک تولید شده توسط کارگران و استثمارشدگان را تصاحب می‌کردند و به انحصار خودشان درمی‌آوردند. تا همین امروز هم تمام نهادها و قوای دولت‌های استثمارگر در خدمت منافع سرمایه‌داران و برای سرکوب کارگران قرار دارد؛ در نتیجه چیزی تحت عنوان "استقلال دستگاه قضایی" در این دولت‌ها وجود نداشته و نخواهد داشت.
نظم جهانی سرمایه‌داری و توسعه نامتوازن در این سیستم با اتکا به بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و سازمان ملل متحد که متشکل از دولت‌هاست، به نیروی کار ارزان‌ در جنوب جهانی و تحمیل محرومیت مضاعف، نسل‌کشی و فاشیسم در این مناطق نیاز دارد و از این راه تسلط ژئوپولیتیک بر منابع ثروت را هم تامین می‌کند. درون این امپراطوری جهانی سرمایه‌داری، دولت‌های به اصطلاح دموکراتیک و غربی هم در خاورمیانه با ارتجاعی‌ترین حکومت‌ها همکاری می‌کنند؛ مانند مورد دولت طالبان و اسرائیل. اقدامات سازمان ملل متحد بعد از سرکوب خونین خیزش انقلابی ۱۴۰۱ و به ویژه بعد از سقوط هلیکوپتر هم مشاهده کردیم!
اگر برای رهایی از‌ وضعیت فلاکت‌بار موجود به دنبال‌ متحد می‌گردیم باید کسانی را دریابیم که هیچ منفعتی از استثمار و تبعیض نمی‌برند: طبقه‌ کارگر و فرودستان در سرتاسر جهان. از این جهت دادخواهی باید هرچه عمیق‌تر و گسترده‌تر تبدیل به امر مشترک کارگران شود و متقابلا خانواده‌های دادخواه لازم است بیش از‌ پیش در تعامل سازنده با کارگران امر دادخواهی را پیگیری کنند. قدرت اعتصاب و اتحاد طبقاتی کارگران را دست کم نگیریم، تولید‌کنندگان ثروت می‌توانند چرخ انباشت سرمایه را متوقف کنند و اربابان سودجو را به زانو درآورند؛ مبارزه طبقاتی در طول تاریخ بارها این را اثبات کرده است.
خوشبختانه دادخواهی در مبارزات کارگران در جریان است. برای نمونه کارگران نیشکر هفت تپه برای مختومه‌شدن پرونده‌سازی علیه فرزانه زیلابی و بازگشت به‌ کار اسماعیل بخشی همواره تلاش جمعی کردند و حتی چندتن از آنان کنار خانواده کیان پیرفلک ایستادند و در جریان خیزش انقلابی ۱۴۰۱ دادخواهی را امر خود دانستند. در این روزها هم شاهد حمایت برخی از کارگران پروژه‌ای نفت، گاز و پتروشیمی از توماج صالحی بودیم و صدای رسای این کارگران جسور را علیه اعدام می‌شنویم. نمونه‌های دیگری هم از دادخواهی روزنامه‌نگاران، معلمان و بازنشستگان می‌توان ذکر‌ کرد، اما مسئله این است که متوجه باشیم بستر اجتماعی برای پیشبرد امر دادخواهی در مبارزات طبقاتی کارگران مهیاست.
فعالین مبارز بهتر نیست بجای ارسال پیام به کنفرانس امنیتی مونیخ، هورا کشیدن برای جایزه صلح نوبل و انتشار بیانیه‌های مشترک با مقامات سابق حکومت (تاجزاده، فائزه رفسنجانی و امثالهم) و اقداماتی از این دست، یک صدا علیه گفتمان ایدئولوژیک حقوق بشر اعلام موضع کنند و گسست قطعی خود را از کل سازوکار سازمان ملل متحد اعلام کنند؟!
ما نباید رهایی و تحقق برابری را از استثمارگران حاکم که خود مسبب وضع موجود هستند مطالبه کنیم؛ منافع آن‌ها به کاهش توان و سرکوب قدرت جمعی ما و تمامی استثمارشدگان گره خورده است.
به امید روزی که‌ هرگونه امید و خوش‌بینی به پروژه‌ی گذار مسالمت‌آمیز، دولت‌های سرمایه‌داری، سازمان ملل‌شان‌ و حقوق صوری بشرشان از بین برود و اعتماد و اتکا به قدرت متحد طبقه کارگر جهت آفرینش و ابداع اداره شورایی جامعه افزایش پیدا کند

*************

‏دیروز با تعدادی از همکاران، اسماعیل بخشی را تا اداره کار شوش همراهی کردیم.دیروز جلسه هیات حل اختلاف بابت بازگشت به کار او برگزار شد، ما امیدی نداریم، اما تمام مراحل قانونی را می رویم.اسماعیل در دوره ریاست رییسی، بازداشت،شکنجه و یکسال زندان شد ودر دولت فخیمه روحانی و رئیسی از‏بازگشت به کار او جلوگیری کردند.
۶ سال بیکاری، ۶سال رنج، ۶سال....این ها عدد نیست، این ها عمریست که از او و خانواده اش گرفتید، حالا برید هی برید، بگید رئیسی یار و یاور کارگران بود.کدام کارگران؟! یار و یاور کارگران ‎ هفت تپه ‏اصلاح: پرونده سازی ها برای اسماعیل در پایان دوره لاریجانی و ابتدای دوره رییسی بر قوه قضاییه بود

نشر در صفحه تویتر (ایکس) همکار مان حسن کهنگی

بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه

*************

جلسه رسیدگی به شکایت اسماعیل بخشی در اداره کار شوش برگزار شد.

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران اینجا کلیک کنید.
موضوع شکایت : جلوگیری از ورود نامبرده به محل کار!
ایا مستنداتی مبنی بر تعلیق و یا اخراج نامبرده موجود است؟
در اوج بحران اعتراض و اعتصابات شرکت از ورود ایشان به دلیل مسائل امنیتی جلوگیری کردن و تا چند ماه هم برایش حقوق و تایم کارت ثبت شد و قرار شد بعد از ارامش دوباره به محل کار برگردد که معیشت عموم مردم را اقای بخشی در نظر داشت پذیرفت .غافل از اینکه میخواستن در نهایت سکوت اسماعیل را قربانی کنند .چرا که نباید هیچ صدایی از کارگر در اید و در نطفه باید خفه شود .ولی این را نمیدانستن که اسماعیل در روح و جان کارگر هفت تپه جا دارد، نه هفت تپه از اسماعیل جداست و نه اسماعیل از هفت تپه.
شورای تامین کدام مصلحت را در نظر میگیرد که این چنین زندگی مردم را به ورطه نابودی کشیده است ؟مصلحت عوامل یا خواص ؟ شورای تامین بجای اینکه مسئله را حل کند صورت مسئله را پاک میکرد .شورای تامینی که تمام قد در کنار کارفرمای فاسد بود و بر ضد کارگر از هیچ کاری فرو گذار نبود. اعم موضوعات بالغ بر ۲۲ پرونده ی قضائی ،تشکیل پرونده برای وکیل با شرف کارگران شرکت خانم زیلابی و چندین مسئله دیگر . چه کسی شرکت را به خصوصی واگذار کرد و این همه فساد انجام داد؟
چرا اسماعیل و امثال ایشان باید تاوان فساد و اختلاس و ندانم کاریهای شما را بدهند .همانهایی که تمام قد در کنار فساد و اختلاس بودن الان مانع ورود اسماعیل به شرکت میشوند . شک ندارم که این همه ترس خودشان است . شعار اسماعیل را گرفتید، ما همه بخشی هستیم هنوز هم در روح و روان ما طنین انداز است.
مامورم و معذورم:
کلمه ی که مایه حقارت و نهایت تنزل شخصیت یک فرد است. کلمه ی که افراد بی مایه امروزه زیاد از ان استفاده میکنن، چنین افرادی اگر به جایی میرسند از هیچ کاری برای منفعت خود فروگذار نیستن.
یادت می اید که بودی و الان چه شدی ؟ واقعا تو لایق چنین جایگاهی هستی ؟ میدانم که هستی چون ماموری و معذوری.
اقای ناصری در چندین مورد که فیلمش حتی موجود است گفتن که با بازگشت اقای بخشی مشکلی ندارند حال نمیدانم شما از که دستور میگیری.
دستاورد کارگران هفت تپه در کل دنیا بی نظیر است، کارفرمای فاسد را از شرکت بیرون کردیم و انکه خود میخواستیم را اوردیم و این دستاورد را فقط و فقط با اتحاد بدست اوردیم به طوریکه تمام شرکتها ما را سرلوحه خویش قرار میدهند و از این بابت که توانستیم حرکت سازنده ی را اغاز کنیم خدا را شاکر و سپاسگذاریم.

یوسف بهمنی

نشر: در گروهای واتساپی و رسانه مجازی

بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه

*************

دستاورد سازی عجیب کارگر هفت تپه برای دولت بانی تورم شصت درصدی!!

درچندروزاخیر یکی از کارگران هفت تپه در یک گفتگوی زنده تلویزیونی در برنامه خادم رضا با دستاورد سازی های عجیب برای دولت بانی تورم شصت درصدی، نقش رئیسی دربهبود وضعیت معیشت کارگران ایران را بعد از انقلاب بی سابقه دانست!
او با سخنانی بدور از واقعیت و چشم بستن بر حقیقت اعتقاد داشت که دراین سه سال عمر دولت،جهشی بی سابقه در وضعیت کارگران ایران به وجود آمدکه لازم دانستم بعنوان یک کارگر و منتقداز وضع موجود چند سوال را از ایشان بپرسم.
اول اینکه باید از او پرسید که شما از کدام جهش ودستاورد حرف میزنی که نارضایتی کارگران از سختی معیشت و این همه نابرابری را نمی‌بینی؟چرا چشمت را بر تمام مشکلات این جامعه برای دیده شدن بسته ای؟
آیا از نارضایتی کارگران از عدم توجه این دولت به قانون در افزایش حقوق کارگران اطلاعی داری؟یا از بی توجهی این دولت به خواسته نمایندگان کارگران در تعیین دستمزد امسال آگاهی؟
آیا شما بعنوان شخصی همسو با دولت این سختی های تحمیل شده به کارگران و ناامیدی از آینده را احساس ولمس کرده ای؟شما از کدام دستاورد و جهش سخن می‌گویی که اطلاع نداری با عملکرد دولت عزیزشما هرسال سفره کارگران کوچک و کوچکتر می شود؟
چرا فکر نمیکنی شما بعنوان فعال کارگری در هفت تپه در پیشگاه وجدان خود مسئولی و نسبت به جایگاهی که داری نبایدجامعه کارگری را قربانی منفعت های شخصی خود بکنی؟
فکر نمیکنی وقتی نمیتوانی کمی مرهم باشی بهتر است نمک زخم نباشی؟!

*************

هفت تپه در رسانه ها

گزارشی از هفت تپه در صدای امریکا

پاسخ یک فعال کارگری به ادعای نقش داشتن رئیسی در «آزادی» هفت‌تپه: نادیده گرفتن زحمات کارگران است.
۰۲ خرداد ۱۴۰۳

اعتراض کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه ـ آرشیو
یکی از نمایندگان کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه در واکنش به ادعای نقش ابراهیم رئیسی در «آزاد شدن» این شرکت، آن را «نادیده گرفتن زحمات و زخم‌های کارگران» دانست.
ادعای نقش ابراهیم رئیسی در این زمینه و همچنین تبلیغات رسانه‌ها در ایران در مورد حمایت او از کارگران در شرایطی مطرح شد که برخورد با کارگران، معلمان و بازنشستگان و فعالان صنفی آنها در دوران ریاستش در دو قوه قضاییه و مجریه، افزایش یافت.
در همین ارتباط، او در چند سال اخیر و به‌ویژه پس از دوران ریاست‌جمهوری خود به یکی از محورهای شعارها در اعتراضات معیشتی از جمله در شعارهایی مثل «شش کلاس دروغگو، حاصل وعده‌هات کو» و «رئیسی بی‌عرضه، برگرد برو تو حوزه» تبدیل شده بود.
بر اساس گزارش «کانال مستقل کارگران هفت‌تپه» در روز چهارشنبه دوم خرداد، یوسف بهمنی، یکی از فعالان کارگری این شرکت، با بیان این‌که «امروز من منتقد و کارگر هفت‌تپه‌ام»، گفت که پس از مرگ ابراهیم رئیسی «خیلی از افراد، آزادی هفت‌تپه را منتسب به» وی دانسته‌اند و «زحمات و زخم‌های کارگران هفت‌تپه را نادیده گرفته‌اند.»
یوسف بهمنی با اشاره به این‌که در جمهوری اسلامی «تمام رئیس‌جمهورها» پس از پایان دوره «یا منفور می‌شوند و یا ممنوع‌التصویر» شده‌اند و یا معمولا «تمام بدبختی‌های این سرزمین منتسب به رئیس‌جمهوری قبلی است»، یادآور شد که سیستم انتخاب و تأیید صلاحیت در جمهوری اسلامی از ریاست‌جمهوری و مجلس شورای اسلامی تا شورای نگهبان و ریاست قوه قضاییه به رهبر منتهی می‌شود.
او با طرح این پرسش که «نماینده مجلس در جمع کارگران کاغذ پارس با قدرت و اقتدار صحبت می‌کند، این قدرت و اقتدار را به جز از کارگر هفت تپه از کجا آورده؟»، گفت: «حال شما می‌خواهید زحمات کارگران را نادیده بگیرید یا می‌خواهید ما اسماعیل بخشی و خانم زیلابی را فراموش کنیم»
این کنشگر کارگری با اشاره به این که اسماعیل بخشی، از نمایندگان کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه، و فرزانه زیلابی، وکیل کارگران این شرکت و نیز شمار یاز معلمان و بازنشستگان در استان خوزستان، «هزینه» داده‌اند و «هفت‌تپه و تمام کارگران مدیون» آنها هستند، گفت که اگر ابراهیم رئیسی و محمد کعب عمیر، نماینده مجلس شورای اسلامی از شوش «راست می‌گفتند، چرا اسماعیل بخشی بازگشت به کار نمی‌شود؟»
یوسف بهمنی افزود: «امروز هرکه در کنار کارگر هفت‌تپه ایستاد، باید به خود افتخار کند چرا که کارگر هفت‌تپه دست بزرگترین مفاسد را رو کرد» و «ما هر چه خواستیم با اتحاد خودمان به دست آوردیم؛ ایستادیم، هزینه دادیم و پیروز شدیم.»
او همچنین گفت: «کسانی هستند که سعی دارند زحمات کارگران را کم‌رنگ جلوه دهند و دستاوردها را به جای دیگر نسبت دهند.»
کانال مستقل کارگران هفت‌تپه همچنین به نقل از یکی از کارگران این شرکت، نوشت: روز چهارشنبه در «سه‌راه هفت‌تپه» بنری بزرگ زده بودند که روی آن نوشته شده بود «تنها حامی کارگران هفت‌تپه ابراهیم رئیسی بوده» است.
به گفته این کارگر، وقتی ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه بود، «چه پرونده‌هایی که برای کارگران درست نکرد» و وقتی رئیس‌جمهوری شد، «اگر اعتصابات و پافشاری خود کارگران نبود، هیچ وقت شرکت را به هفت طرح نمی‌دادند»، گرچه «تا همین امروز هم هنوز قضیه واگذاری روشن نشده است.»

*************

این شرکت هیچ وقت درمان نمیشود..چرا؟

یک بیمار همیشه نیازمند دکتر و دارو میباشد.

مُشت نمونه ی خرواره .مثالی که تا کنون همیشه شنیده ایم.
هفت تپه نمونه ی کوچکی از ایران است با نگاهی ساده میتوان تشخیص داد که هر زیر ساختی که باید یک کلان شهر بزرگ داشته باشد هفت تپه دارد .شهرداری کوچک ،انواع بانک، کشاورزی ،صنعتی ، توریستی و گردشگری.تابوده همین بوده متاسفاته مسئولین همیشه از درد ورنج مورد سو استفاده کرده و بالاترین هزینه ها رو به مردم تحمیل کردند .هزینه ی درمان بیماریهای صعب الاج کمرشکن، خرید مسکن شده آرزو ودر عمل هیچگونه رفاهیاتی نداریم .مگر میشود در کشوری با این همه سرمایه ملی زندگی کرد و مردمش اینقدر محتاج و فقیر باشند .الان خط فقر کجاست؟
البته شاید این حرف برای بعضی ها نامفهوم باشد چون در خواب هم نمی دیدند این حقوق را بگیرند ولی ای کاش کارگرکه حقوقش ۱۱ میلیون تومان است دوفرزند دارد و ماهی ۵ میلیون کرایه میدهد و از صبح تا شب سر کار است را درک کنیم.
هفت تپه آباد نمیشود ،واگذار نمیشود ،تا جیب منفعت طلبان پر شود.اگر هقت تپه آباد شود دست خیلی ها برای چپاول کوتاه میشود.
تجربه نشان داده در دو مورد هیچ گونه حساب کتابی وجود ندارد شاید روی کاغذ حساب کتابی باشد ولی در کل موضوع نیست. یک شرکتهای تازه بنیان مثل همین طرح توسعه در زمان ساختن و هفت تپه ا ی که در ورته ی ورشکستگی بود . در این دو مورد هرچه هزینه کنی میشود هزینه ها راصاف کرد .
ما کارگران هفت تپه از سال ۸۶ درگیر همین ورشکستگی بودیم چندین مدیر عامل دیدیم بخش خصوصی آمد الان هم طرح توسعه ،آیا هنوز هیچکس نتوانسته یک برنامه برای هفت تپه بریزد یا نخواسته اند .تجربه ی شخصی من میگوید نخواسته اند چون منفعتشان در همین ولنگاری و شلختگیست.
مسئولین از درد و رنج ما سود میبرن نه در رفاهیات اجتماعی.
کمی تفکر بد نیست
نفهمی ودیوانگی هم عالمی دارد.

یوسف بهمنی

*************

یوسف بهمنی کارگر هفت تپه:

امروز من منتقد و کارگر هفت تپه ام!

بعد از فوت رئیس جمهور خیلی از افراد آزادی هفت تپه را منتسب به آقای رئیسی دانستن و زحمات و زخمهای کارگران هفت تپه را نادیده گرفتن. نگاهی ب گذشته:
اصولا رئیس جمهور چگونه انتخاب میشود. و چرا تمام رئیس جمهور ها بعد پایان ریاست جمهور یا منفور میشوند و یا ممنوع التصویر و اینکه تمام بدبخیتهای این سرزمین منتسب به رئیس جمهور قبلی ست با نگاهی به گذشته میتوان فهمید که تمام کارشکنی و بد عهده ی تمام دولتها مقصر دولت قبلی ست. مگر همین رئیس جمهور در شواری نگهبان تایید صلاحیت نمیشود.
شواری نگهبان چند عضو دارد و چگونه انتخاب میشوند؟
شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد که ۶ نفر را رهبری انتخاب میکند و ۶نفر را رئیس قوه قضایه و رئیس قوه قضایه را رهبری انتخاب میکند.
نماینده مجلس در جمع کارگران کاغذ پارس با قدرت و اقتدار صحبت میکند. ایشان این قدرت و اقتدار را بجز از کارگر هفت تپه از کجا آورده؟
حال شما میخواهید زحمات کارگران را نادیده بگیرید یا میخواهید ما اسماعیل بخشی و خانم زیلابی را فراموش کنیم. اگر این در افکار شماست این یک خیال باطل است و اینها با هفت تپه عجین شده اند و هفت تپه و تمام کارگران مدیون این اشخاص بزرگ هستن.چرا که زندگی شرافتمندانه در پیش گرفتن و هنوز که هنوزه دارن هزینه میدهند. اگر جناب رئیسی و کعب عمیر راست میگفتند چرا اسماعیل بخشی بازگشت بکار نمیشود. کدام حرف اسماعیل به ناحق بود و کدام یک اثبات نشد... امروز هر که در کنار کارگر هفت تپه ایستاد باید به خود افتخار کند چرا که کارگر هفت تپه دست بزرگترین مفاسد را رو کرد. و اینکه برای منافع خودشان در کنار ما بودن و منتی بر ما ندارن همانطورکه آقای رئیسی در تبلیغات ریاست جمهوری از هفت تپه نام میبرد. و کعب عمیر در تبلیغات مجلس از کلیپ اسماعیل بخشی استفاده میکند.
ما هر چه خواستیم با اتحاد خودمان بدست آوردیم ایستادیم هزینه دادیم و پیروز شدیم.
کسانی هستند که سعی دارن زحمات کارگران را کم رنگ جلوه دهند و دستاوردها را بجای دیگر نسبت دهند. شک ندارم این افراد در همان دوران بردگی و سختی کم رنگ بودن.
اسماعیل بخشی با یک دختر بدون درآمد دراتاق ۳×۴ در منزل پدرش زندگی میکند. حیا کجا رفته؟

یوسف بهمنی کارگر هفت تپه

*************

کارخانه‌ی طنین‌ پیک سبلان اردبیل و‌ شیوه‌ی برده‌داری نوین

هر آنچه در خبرگزاری‌ها و صفحات متعدد اینترنتی در مورد کارخانه‌ای به نام «طنین‌ پیک‌ سبلان‌ اردبیل» می‌توان یافت؛ عبارت است از افتخاراتی همچون: «تامین بخشی از توپ های جام جهانی در کنار شرکت های بزرگی مانند آدیداس»، «واحد نمونه ملی در بین تمام واحدهای کارگری کشور» و یا دارای رسالت‌هایی همانند «کمک به توسعه ورزش مدارس و روستایی» می‌باشد. حتی «صفا سراج مهدی‌زاده» به عنوان مدیر عامل شرکت، خود را مفتخر می‌داند که بدون دریافت ريالی تسهیلات بانکی مشغول فعالیت [اقتصادی] بوده و ريالی بدهکار بانک، بیمه‌ها و مالیات نیست. اما آنچه کارگران خط تولید این شرکت در مورد شرایط کاری آنجا می‌گویند، پرده از چهره‌ی متفاوتی از این شرکت برمی‌دارد. شرکتی که در بین کارگران، به محلی برای «برده‌داری نوین» معروف شده است.
کارخانه طنین‌ پیک‌ سبلان‌ اردبیل «Beta Sport» در سال ۱۳۸۹ به مدیریت فریدون‌ سراج‌ مهدیزاده در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل جهت تامین نیاز توپ‌های ورزشی ایران در اردبیل با برند بتـا (BETA) شروع به کار کرد. محصولات تولید شده در این شرکت شامل توپ‌های ورزشی: فوتبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، هندبال و سایر لوازم ورزشی می‌باشد.
طبق‌ تحقیقات‌ میدانی انجام‌ شده، حقوق‌ کارگران‌ خط تولید که‌ اکثر فرآیند پروسه‌ی تولید و‌ بسته‌ بندی آن اعمالی‌ کاملا‌ فیزیکی‌ است، کمتر از حقوق‌ قانون‌ کار می باشد و اغلب کارگران‌ آن‌ به‌ دلیل‌ شرایط و‌ فشارهای سخت کاری موجود، این شرکت را ترک می‌کنند. حال اینکه مزایای سختی کار نیز شامل کارگران نمی‌شود. این در حالی است که در قسمت لاستیک‌سازی و بلیدرسازی که‌ مواد‌ اولیه‌ لاستیک توپ‌ در این‌ واحد تولید می‌شود‌، ماده شیمیایی مورد استفاده کربنات‌ سدیم و بچینگ بوده و مستقیما ریه‌ها را درگیر کرده‌ و در دراز مدت باعث ابتلای سرطان ریه در فرد می‌شود. زیرا تنفس این ماده شیمیایی می‌تواند به عوارض نامطلوبی مانند تنفس مجاری تنفسی، سرفه، تنگی نفس، آسم و مشکلات ریوی منجر شود.
این کارخانه در ۳ شیفت اما نه‌ بصورت چرخشی بلکه‌ غیر منظم‌ فعالیت می‌کند که‌ در این بین حقوق کارگران «حق شیفت» در شیفت عصر و شب نیز پرداخت نمی شود. در اقدامی کاملا غیر قانونی حتی کارگران‌ به‌ مدت ‌۳ هفته‌ در شیفت شب پشت سر هم به‌ اجبار‌ کار می کنند در صورتی هم که کارگران اعتراضی به این موضوع بکنند، مستقیما توسط مدیریت اخراج خواهند شد. گفتنی است کارخانه‌ های سه‌ شیفته‌ چرخشی، بایستی حق‌ شیفت‌ عصر و شیفت شب کارگران را پرداخت‌ نمایند. و تمامی شیفتها‌ بصورت چرخشی و‌ منظم‌ ادامه‌ پیدا کند، زیرا این موضوع‌ در قانون‌ کار مندرج می‌باشد. کارگران‌ این کارخانه که‌ در شیفت‌های‌ عصر و شب با‌ فشار شدید کاری مواجهه هستند،‌ همیشه‌ از‌ عدم‌ پرداخت‌ حق‌ شیفت‌ها‌ و آمار بیش‌ از حد در شیفت‌ شب شکایت می‌کنند.
عدم‌ ارائه فیش حقوقی ماهیانه به کارگران و حتی عکس برداری از آن نیز ممنوع می‌باشد. فیش حقوقی کارگران‌ باید هر ماه‌ بعد از واریز شدن حقوق به کارگران‌ ارائه‌ شود‌ تا‌ از ریز‌ واریزی‌ها‌ و‌ کسری‌های‌ حقوق‌ خود‌ مطلع‌ شوند‌. عدم‌ اعطای‌ فیش‌ حقوق‌ به‌ کارگران‌ و‌ عکس نگرفتن‌ از‌ آن در این کارخانه به‌ منزله‌ این‌ است‌ که‌ کارگر‌ در‌ زمان‌ اخراج‌ و تسویه‌ بدون‌ در دست داشتن مدرکی، نتواند‌ به‌ اداره‌ کار شکایت‌ کند.
عدم اعطای مرخصی به کارگران در صورت لزوم، از دیگر مواردی است که در کارخانه مذکور رایج می‌باشد. در حالی که در قانون کار، برای کارگران ماهی دو و نیم روز مرخصی قید شده است. اما در کارخانه‌ طنین‌ پیک‌ سبلان اعطای مرخصی به کارگران ممنوع می‌باشد. در شرایط اضطراری نیز، کارگر باید یک هفته‌ قبل درخواست مرخصی نماید و اگر به تایید دفتر تولید رسید مرخصی با هزار مکافات‌ اعطا‌ می‌شود. در غیر این صورت مرخصی‌ای نیز شامل حال کارگران نمی‌شود.
ضمنا طبق‌ دستور مدیریت‌ کارخانه‌ و‌ واحد‌ آموزش،‌ کارگران‌ بایستی‌ در تمامی تعطیلات مندرج در تقویم را در شرکت‌ حضور داشته‌ باشند.‌ چنانچه عدم‌ حضور‌ نیروها‌ در‌ روز‌ تعطیل‌ در‌ کارخانه‌ غیبت‌ و‌ اخراج‌ کارگر‌ را‌ در‌ پی دارد. با این وجود شرکت طنین‌ پیک‌ سبلان اضافه کاری‌‌های‌ اجباری را به بهانه‌های واهی یا‌ پرداخت‌ نمی‌کند‌ یا‌ کسر کرده‌ و‌ دیرتر پرداخت می‌نماید. حتی با قانونی‌ که‌ در شرکت وضع‌ کرده‌اند‌؛ با‌ مرخصی رفتن‌ نیروها‌ نیز‌ یک‌ ساعت‌ از مبلغ‌ اضافه‌ کاری‌ کارگران‌ کسر می‌گردد.
طبق قوانین‌ وضع‌ شده‌ در‌ کارخانه طنین‌ پیک‌ سبلان، که‌ با برنامه‌ریزی‌های‌ واحد آموزش‌ و‌ مدیریت‌ آقای‌ مهدی‌زاده‌ انجام‌ شده‌ است، تمامی‌ کارگران خط تولید باید مثل‌ یک‌ برده‌ آمار خط تولید را انجام دهند. آمارها بیش‌ از حد توان یک کارگر می‌باشد.

*************

اول مه روز جهانی کارگر در هفت تپه

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران اینجا کلیک کنید.
اول مه روز جهانی کارگر در هفت تپه. همکاران و کارگران ایران و جهان روزتان پیروز. روز کارگر مبارک. سخنرانی همکارمان ابراهیم عباسی در مراسم اول ماه مه روز جهانی کارگر قسمت اول اینجا قسمت دوم اینجا قسمت سوم اینجا کلیک کنید.

*************

فاجعه مدیریتی درشرکت نیشکر هفت تپه

با توجه به دادنامه شماره ۴۴ هییت حل اختلاف اداره کار شوش و اجراییه دادگستری د خصوص محاسبه و اصلاح دستمزد ....... متاسفانه به روشنی به این حقیقت پی میبریم که مدیر اموراداری شرکت تا چه اندازه نسبت به مسئولیت محوله نا آگاهست بطوری که حتی یک کارگر بسادگی میتواند تمام محاسبات و اصلاح دستمزد نامبرده از سال ۹۵ را به سادگی انجام دهد ولی مدیری که نتواند یک محاسبه ساده مزدی را انجام دهد باید استعفای خود را اعلام نماید چرا که باعث بروز مشکلات برای شرکت خواهد شد و هر چه جلوتر میرویم به عمق فاجعه بیشتر پی خواهیم برد اول اینکه هبچگونه محاسبه مزدی و اصلاح دستمزدی در این حکم لحاظ نشده است و تنها مبلغی که میبایست از سال ۹۵ تاکنون افزایشات مزدی شورایعالی کار روی آن اعمال گردد در مزد مبنا قید شده است این چه حکمی است که تمام آیتمهای آن با خط تیره مشخص شده است دوم اینکه باتوجه به صدور رای هیئت حل اختلاف و نیز اجرائیه دادگستری در این خصوص که نشانگر قطعیت رای صادر شده است چگونه شرکت میخواهد پیگیریهای قانونی را در خصوص این دادنامه و اصلاح و نقض این حکم داشته باشد و این متاسفانه ضعف مدیریت حقوقی و رابط حقوقی بین شرکت و اداره کار را میرساند چون هرگونه رای که قطعیت داشته باشد قابل اعتراض نخواهد بود و نکته جالبتر در خصوص نماینده حقوقی شرکت در اداره کار زمانی مشخص میشودکه در یکی از رأی های صادر شده بنفع شرکت نماینده حقوقی روی رأی که بنفع خود و شرکت صادرشده بود اقدام به اعتراض در دیوان عدالت اداری مینماید.
حال دوستان به این نکته کاملا واقف شدید که افرادی که از طرف صنایع جانبی بعنوان مدیر برای شرکت گمارده شده اند فاقد صلاحیت میباشند که این مسئله فقط و فقط بخاطر نا اگاهی از قوانین کار موجب لطمه زدن به حقوق قانونی پرسنل خواهد شد.

*************

دهمین روز اعتصاب ام دی اف هفت تپه

سلام به همکاران و کارگران شریف هفت تپه
ما کارگران ام دی اف هفت تپه امروز دهمین روز هست که در اعتصاب هستیم از همه همکاران و کارگران شریف هفت تپه تقاضا میکنیم که از ما حمایت کنند و تنهایمان نزارند.

*************

نه به انتخابات؛ انگشت در خون عزیزان خود نمیزنیم!

این انتخابات مضحکه نیست، بازی به نفع جنایت و خون است. قبلا میگفتیم در مضحکه انتخابات شرکت نمیکنیم اما حالا ضمن اینکه میگوییم در انتخابات شرکت نمیکنیم میگوییم این دیگر حتی یک مضحکه نیست بلکه دست بردن در حوضچه…
نه به انتخابات؛ انگشت در خون عزیزان خود نمیزنیم!
این انتخابات مضحکه نیست، بازی به نفع جنایت و خون است. قبلا میگفتیم در مضحکه انتخابات شرکت نمیکنیم اما حالا ضمن اینکه میگوییم در انتخابات شرکت نمیکنیم میگوییم این دیگر حتی یک مضحکه نیست بلکه دست بردن در حوضچه ی خون است. هر کسی انگشت برای رای دادن رنگی کند عین این است که دارد به خون عزیزان ما انگشت میزند. هر کسی رای بدهد انگار در صحنه اعدام عزیزان ما شرکت میکند و خودش زیرپای اعدامی را خالی میکند.
شرکت کردن در این انتخابات از بیشرفی هم بدتر است و شرکت مستقیم در جنایت های حکومت است. حکومتی که فقر و بدبختی و کشتار و سرکوب و جنایت، اقدامات عادی و هر روزه اش شده است. حکومتی ها به درستی میگویند هر کسی رای ندهد یعنی با نظام مخالف است. ما رای نمیدهیم و میگوییم نه تنها با نظام مخالفیم بلکه میخواهیم سر به تن این نظام نباشد. میخواهیم تن به سرش هم نباشد. کلیت این نظام از بالا تا پایین دست در خون جوانان و عزیران ما داشته و دارد و همه اینها در این فقر و کثافتی که در جامعه هست نفش دارند.
اگر چند فرد بیشرف و خودفروخته و دلقک دربار از میان هفت تپه به همراهی فعالان کارفرمایی و ماموران دولتی ها در اینجا و آنجا به جلسه ی انتخاباتی و تبلیغاتی رفته اند، آبروی نداشته خود را به نمایش گذاشته اند. آنها که برای این انتخابات، تبلیغ میکنند از خود آنها که کاندیدا شده اند بیشرف ترند. ما در این حمام خون و بازی جنایت شرکت نمیکنیم. نه تنها آنرا تحریم میکنیم و رای نمیدهیم بلکه فعالانه علیه آن هم صحبت میکنیم و از همه میخواهیم متحدانه علیه این بازی جنایتکارانه حکومتی که نامش انتخابات است شرکت نکنند و علیه آن باشند.
کارگران، هیج منفعتی در ادامه و بقای این نظام استثمار و سرکوب و جنایت ندارند و به همین دلیل متحدانه علیه انتخابات تبلیغ میکنند. همکاران باشرف ما در هفت تپه وارد این بازی خونین نمیشوند و آنانکه در این میدان جنایت که نامش انتخابات برای تایید نظام است شرکت میکنند، چیزی از شرف و انسانیت نمیداننند.

جمعی از کارگران هفت تپه

چهارشنبه - ۹ اسفند ۱۴۰۲

انتشار: کانال مستقل هفت تپه

*************

باسلام خدمت همه همکاران
ما کارگران ام دی اف طی جلساتی که با طاهرخانی داشتیم به نتیجه ایی نرسیدیم و قرار گذاشتیم فردا همه درفرمانداری شوش جمع بشیم از همه کارگران شریف هفت تپه درخواست کمک و حمایت داریم تا با کمک هم بتونیم ام دی اف که متعلق به هفت تپه هست رو از دست غاصبان دربیاریم.

وعده ما فردا فرمانداری شوش

رمز پیروزی = اتحاد

*************

به یاد محمد قبادلو

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب هفت تپه - کانال مستقل کارگران اینجا کلیک کنید.
محمد قبادلو را با عجله کشتند تا نفس جامعه را در سینه حبس کنند. جوان عزیز ما را به قتل رساندند تا جوانان ما هوس انقلاب و تغییر نکنند. محمد قبادلو به تبعیض و زورگویی اعتراض کرده بود. اعتراض محمد اعتراض یک جامعه بود. نفرت ما از کسانی که جوانان مملکت را با خونسردی به قتلگاه می برند حد و حصر ندارد. این همه قاضی و دادیار و شکنجه گر و زندانبان و کودک کش و زن کش و متجاوز و فاسد و اختلاسگر، این صنعت آدمکشی و جلادی، از خون جوانان و دسته گل های ما ارتزاق میکنند.
ماشین جنایت و قتل دولتی شاید موقتا سکوت و شوک ایجاد کند اما خشم ناشی از آن آتشی بپا خواهد کرد که خونخوران را میسوزاند. آن ضجه و ناله های مادران قبادها در سکوت محو نخواهد شد، باید منتظر فریادهایی باشید که فولاد را توان مقابله با آن نیست.

*************

در حمایت از کریم سیاحی

علیه اخراج کارگر بدلیل اعتراض

کریم سیاحی چه میخواهد؟ اسماعیل بخشی چه میخواست؟ به صحنه مملکت نگاه کنید! هر روز خبر فساد و اختلاس و تجاوز و چپاول و نابودی زندگی است. کریم سیاحی تنها نان بازویش و شرافتش را میخورد. یک ریال دزدی نکرده، جلوی دزدی در فولاد را هم گرفته. اسماعیل بخشی را ببینید، زندگی در فقر و نداری. تمام «جرم» اش اینبود که فساد اسدبیگی ها را برملا کرد، از حقوق کارگران دفاع کرد، موقعیت قراردادهای دو هزار کارگر را تغییر داد، برای همین زندانی شد، شکنجه شد، از کار بیکار شد تا فاسدها در تهران بچرند و به جان نظم دعا کنند.
کارگران فولاد لازمست مثل تخم چشمشان از افرادی مثل کریم و غریب و طارق و دهها کارگر شریف فولاد دفاع کنند. همکاران هفت تپه لازمست از اسماعیل بخشی این آبروی جنبش کارگری و سمبل هفت تپه دفاع کنند. اگر کریم ها و اسماعیل ها نبودند حالا فولاد و هفت تپه سرنوشت بسیاری دیگر از شرکت ها را پیدا کرده بود.
نکته اینست: اخراج کارگر بدلیل اعتراض به کارفرما و پایمال کردن حقوق باید ممنوع شود. اخراچ کارگر بدلیل اعتراض به زورگویی باید ورچیده شود. خود آقایان حاکم و شکم ورمالیده اگر یک ساعت نهار و شام شان دیر شود دنیا را به هم میریزند. اخراج کارگر بدلیل اعتراض سیاست سرکوب است. سرکوب همه، سرکوب بزرگ و کوچک، سرکوب آزادمنشی، سرکوب عزت نفس و حقیقت جویی.
ما هفت تپه ای ها از آقای کریم سیاحی حمایت میکنیم. ما همدل کارگران معترض فولاد هستیم. ما چشم براه بازگشت به کار آقای اسماعیل بخشی هستیم و برای این مهم تلاش میکنیم.

اخراج کارگر بدلیل اعتراض ممنوع!

*************

پیدا شدن سروکله فرستاده های اسد بیگی در شرکت

نماینده ی مستقل کارگری اقای آمیدوار و کارگران غیور دیروز جلوی وکلای اسدبیگی که وارد شرکت شدند و خواستند انبار شکر را پلمپ بزنند ایستادند واین وکلا را از شرکت طرد کردند. اینجا کلیک کنید.
برای توقیف ۱۲هزارتن و همچنین طلب ۹۹ میلیارد تومان که همه اش هک با قرارداد صوری بنام اطرفیانش صادر کرده و صوری حوالها و قراردادهای دستشون تا بیان اموال شرکت پلمپ یا توقیف و تیکه تیکه کنند که طبق معلوم از سر بی عرضه گی مسئولین کارگر ورود کرده و مانع غارت هفت تپه و این فیلم مدرکی برای ثابت کردن اینکه کارگر پای هفت تپه داره ایستادگی میکنه.
این خانمی که صورتشو پوشانده به کارگرا میگه من حقوقتونو میدادم به کارگر هفت تپه هم توهین کرد .
از همین جا بهت میگیم اسد بیگ نمیتونی یک برگ A4 از هفت تپه ببری تا کارگر هفت تپه زنده است. یک بار دیگه اینا وارد شرکت بشن دسته جمعی اعتصاب میکنیم و لازم باشه میریزیم تو خیابون.

*************

محکومیت مجدد مریم اکبری منفرد به سه سال حبس قطعی

به گزارش کمیته‌ی پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان: «مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی که هم‌اکنون پانزدهمین سال حبس‎اش را در زندان سمنان می‎گذراند، مجددا به سه سال زندان قطعی محکوم شد. او در تیرماه گذشته به اتهام‌های «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»، «نشر اکاذیب»، «توهین به رهبری»، «تشویق مردم به برهم زدن نظم عمومی کشور» در دادسرای اوین مورد تفهیم اتهام قرار گرفته بود.
مصداق این اتهام‌ها نامه‌های دادخواهانه او از درون زندان در مورد اعدام‌های دهه شصت و بیانیه‌هایش در جریان جنبش زن، زندگی، آزادی بوده است.
مریم اکبری منفرد روز نهم دی‎ماه سال ۱۳۸۸ توسط ماموران وزارت اطلاعات دستگیر شد. او سپس توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام «محاربه» به پانزده سال زندان محکوم شد و از آن‌زمان تاکنون بدون یک روز مرخصی در زندان بوده است.
او در اسفندماه ۱۳۹۹ درحالی که دوازدهمین سال حبس‌اش را پشت سر می‌گذاشت بطور ناگهانی از زندان اوین به زندان سمنان منتقل شد و از آن‌زمان در این زندان به سر می‌برد.»

*************

بازنشر

یاسر کشاورز: کارگران آبدیدهٔ فولاد اهواز

صدای اعتراض و اعتصاب این بار و مطابق انتظار از کارگران فولاد اهواز بلند شده است. کارگرانی منسجم و آگاه که هر سال به مانند الگویی پرشکوه برای سایر کارگران دست به اعتصاب و اعتراض می زنند و دلیرانه مبارزهٔ انقلابی خود را به پیش می برند. اعتصابی که با خواسته اجرای همسان سازی حقوق متناسب با سایر کارخانه های فولاد آغاز شد و خیلی زود به خواسته های رادیکال تر از جمله بازگشت به کار همکارانشان و سپس به خواست سلب مالکیت از بانک ملی شده است. این بار این کارگران با کنترل ورودی و خروجی های کارخانه نمایشی باشکوه از انسجام و قدرت کنترل کارگری را به اجرا گذاشته اند. الگوی مبارزه برای سلب مالکیت در گذشته نیز توسط کارگران هفت تپه به هدف رسید و این بار توسط کارگران فولاد دنبال می شود. نمونه ای از الگوگیری کارگران فولاد و هفت تپه که می تواند آینده درخشانی را برای هماهنگی و انسجام و تشکل یابی بیشتر کارگران در سایر محیط های کارگری را نیز رقم بزند. با نگاهی اجمالی به کانالهای خبری کارگران هفت تپه و فولاد می‌توان این هماهنگی ها و حمایت ها را به وضوح دید و به ادامه مبارزات امیدوار شد.کارگری در هفت تپه می گوید: « با سلام. درود بر همکاران عزیز و متحد در فولاد اهواز. از دیدن صحنه های باشکوه اعتصاب و راهپیمایی شما عزیزان جان گرفتیم. از اعتصاب و خواسته های شما حمایت می کنیم. آفرین بر شما کارگران آگاه که دست از مبارزه برای به دست آوردن مطالبات و خواسته های خود بر نمی دارید. کار و فعالیت و مبارزه شما نمونه و باعث افتخار است. سلام و حمایت من از کارگران بخش کارخانه در هفت تپه را پذیرا باشید». نگرانی از نفوذ نیروهای کارگری وابسته به حکومت و کارفرما که قبلاً در ستیز به تأسی از کارگران هفت تپه آنها را فعالان کارفرمایی نامیدیم در ادامه روزهای اعتصاب دیده می شود. موضوعی که هفت تپه ای ها هم در تلاش اند تا آن را به همسنگران خود در فولاد اهواز یادآوری کنند. به این پیام توجه کنید :« هشدار درباره نفوذ امنیتی ها و بسیجی ها در اعتراضات فولاد اهواز. همزمان با اعتراضات متحدانه و باشکوه همکاران در فولاد ملی در اهواز، سر و کله امنیتی ها و بسیجی ها با نقاب دلسوزی در آنجا پیدا شده است. همکاران هشیار ما در فولاد قطعا مراقب هستند که مبادا این نفوذی های امنیتی ها در صفوف کارگران مداخله و نفوذ کنند. در اعتصابات هفت تپه همین افراد حاضر شدند که توسط اکثریت همکاران دست رد به سینه آنها زده شد. البته تعدادی خودفروخته و مزدور در شرکت ما هستند که نوکری اینها را می‌کنند و ما اسمشان را فعال کارفرمایی گذاشته ایم. اینها گوش به فرمان امنیتی ها هستند و مقابل مطالبات ما سنگ اندازی می کنند. همکاران فولاد! مراقب این جانوران امنیتی و بسیجی باشید. اینها با چهره دلسوز وارد می شوند که از میان شما برای خودشان و برای ساکت کردن اعتراضات شما یارگیری کنند. یکی از آنها محسن صباغی از بسیجی های اهواز است. امروز صبح را در مقابل فولاد «صبح به خیر» گفته و معنی اش این است که آمده اند که خرابکاری خود را شروع کنند. اینها خود شیطان هستند!»
این یادآوری ها و انتقال تجربیات و حمایت ها درخشان نیست؟ این نشان بلوغ کارگران خوزستان است. این اتحاد و همدلی و این میل زیاد برای انتقال تجربیات و الگوگیری از یکدیگر برای پیش برد مطالبات و مبارزات کارگری تنها و تنها بذر امید را در دل دیگر کارگران می کارد و ترس را در جان سرمایه داران غارتگر.
همه می دانیم که مطالبات کارگران فولاد اهواز چیست ولی نالازم نمی دانیم که اشاره ای به آن داشته باشیم ولی از زبان گویای همسنگران شان در هفت تپه. با متنی که صرفا خبری نیست و در جای جای خود رگه هایی از انتقال تجربیات و حمایت دیده می شود:

«خواست های کارگران فولاد
کارگران گروه ملی با اتحاد و قدرت در اعتراض و اعتصاب هستند. کارگران فولاد از جمله باید مواظب خنیفرهای درون شان باشند. مواظب سیاستهای همکاری با پسرعموی دزدها و اختلاسگران «عدالتخواه» باشند. بچه های گروه ملی با تصمیم مجمع عمومی برای اعتصاب و کنترل ورودی های شرکت یک گام جلوتر از هفت تپه عمل میکنند. خواست های کارگران فولاد این است:
- رفع ممنوعیت ورود به شرکت کارگران تعلیق شده و بازگشت به کار کارگران اخراج شده
-همسان‌سازی دستمزد ها برابر دریافتی کارگران شرکت های فولادی همجوار
- اجرای کامل و فوری طبقه‌بندی مشاغل
- قراردادی شدن کلیه کارگران شفق
- برکناری مدیرعامل فاسد و خلع مالکیت از بانک ملی
- مشارکت کارگران در امر مدیریت شرکتی که متعلق به خود ما است.»

زنده باد قدرت خرد جمعی و تصمیم مجمع عمومی.

هفت تپه - کانال مستقل کارگران

۱۲ دی ۱۴۰۲


_____________________________

برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب پائیز ۱۴۰۲ اینجا کلیک کنید.

برای مشاهدۀ و مطالعه اخبار و مطالب تابستان ۱۴۰۲ اینجا کلیک کنید.

برای مشاهدۀ و مطالعه اخبار و مطالب قدیمی هفت تپه - کانال مستقل کارگران اینجا کلیک کنید.