وقتیكه كارگر میگوید!!
ایلنا: وقتیکه کارگری ١٣ ماه حقوق معوقه خود را نمی گیرد و به زمین و زمان شکوه میکند و دست به دامن این و آن میشود و صدایش از درد و ناله به فریاد تبدیل میگردد.
وقتیکه زن و بچه کارگری که ١٣ ماه حقوق نمی گیرد و می بیند کارخانه ای که وجود نان آور خانه اش که بسته با تار و پود آن دارد و جوانی، میانسالی و پیری خود را با خاک و خون خوردن به پای این دستگاه و آن دستگاه و به فکر تولید بهترین پارچه با بهترین برند بین المللی می ریزد هر روز با مشکلی تازه دسته و پنجه نرم می کند.
وقتیکه کارگری می بیند امروز اجاره تولید کارخانه اش بستگی به اجازه تفکرات سیاسیونی قرار گرفته که حداقل بعد از انقلاب طعم نخوردن و نیاشامیدن را نچشیده اند.
وقتیکه کارگر به کارخانه اش نگاه میکند که امروز قسمتی از آن به تله ای از خاک تبدیل شده است و زمینهایش از قیمت طلا و جواهر هم بالاتر رفته است و علیرغم وعده قبلی ها که ایجاد اشتغال خواهند کرد و آب از آب تکان نخورده است.
وقتیکه کارگر نان شب ندارد، لباس خود و زن و بچه اش دسته چندمی میشود، فرزند دانشجواش که بخاطر دست ها و جیب خالی پدرش و باغرور شکسته او ترک تحصیل میکند و به سیگار فروشی کنار خیابان روی می آورد.
وقتیکه به پایه های لرزان زندگی زوجان جوان نگاه میکنی که در این کارخانه نه تنها امنیت شغلی ندارند بلکه در اجتماع هم بعلت نداشتن ترد میگردند و اعتبار خود را در بین کسبه محل و بازار از دست میدهند.
وقتیکه کارگران نساجی میگویند بعلت سو مدیریت و حضوران مدیران دولتی ١۵ سال است که این وضعیت در مازندران سیر نزولی داشته است و فریاد رسی پیدا نمی شود.
وقتیکه کارگران میگویند علیرغم قول ریاست محترم جمهور در سفر اول خود به مازندران مبنی بر احیای نساجی مازندران اندرخم سلیقه ها و تنگ نظری ها می ماند.
وقتیکه کارگران میگویند علیرغم تعهدات سرمایه گزار خارجی که معوقات را پرداخت نماید و پرداخت نمی گردد.
وقتیکه کارگران میگویند ازوعده و وعید مسئولان و پاسکاریها خسته شده اند و این خستگی نفس آنان را بریده است.
وقتیکه کارگران می گویند ماههاست حقوق نمی گیرند و عده ای تازه به استخدام کارخانه در می آیند و خود را مالک اصلی می نامند.
وقتیکه امام جمعه شهر بر مسئولین تکلیف می کند که اگر کارخانه خصوصی است بخش خصوصی چرا پاسخگو نیست و اگر دولتی است چرا دولت مداخله نمی کند؟
وقتیکه کارگر می بیند مطالبات آن از طریق تسهیلات بانکی و فروش ماشین آلات تامین می گردد.
وقتیکه کارگر جوابی از فرماندار، نماینده مجلس، استاندار نمی شنود و مات و حیران می ماند.
وقتیکه کارگر به خبرنگار می گوید و خبرنگار می نویسد و....
فرامرز درخشنده سرپرست روزنامه كاروكارگر وخبرگزاری كارایران (ایلنا) در استان مازندران
------------------
عدم پرداخت حقوق کارگران پارس تابلو ساوه
کارگران کارخانه پارس تابلو ساوه در استان مرکزی، دو ماه است که حقوق دریافت نکرده اند.
به گزارش ایران کارگر، کارگران این کارخانه تعدادشان به ۲۵۰ تن می رسد و اکنون در وضعیت معیشتی سختی به سر می برند. یکی از کارگران این کارخانه در این باره گفته است: با توجه به گرانی قیمت ها و حقوق ناچیز کارگران که تناسبی با تورم فعلی و شرایط قیمت ها ندارد، عدم پرداخت حقوق باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای برای آنها شده است. در حال حاضر، کارگران از حداقل ها محروم هستند.
------------------
کارگران را بعد از ۲۰سال سابقه کار، اخراج می کنند!
بنا به گزارش ایران کارگر، نداشتن امنیت شغلی یکی از اصلی ترین معضلات کارگران این کارخانه است. یکی از کارگران کارخانه در این باره می گوید: کارگران را بعد از ۲۰سال سابقه کار، به سادگی اخراج می کنند! کارگری که عمرش را در کارخانه گذاشته، وقتی در شرایط سنی ۵۰ تا ۵۵ سال از کار اخراج می شود، دیگر چگونه می تواند زندگی اش را سر و سامان دهد؟ صدای کارگران به هیچ جا نمی رسد! در همه جای دنیا برای کارگران حق اعتراض و اعتاب وجود دارد ولی در کشور ما این حداقل هم از کارگران دریغ شده است.
------------------
دو کارخانه صنایع فلزی تهران توسط سپاه خریداری شد
کارگران کارخانه صنایع فلزی شماره یک و دو تهران، ۴ تا ۶ماه می شود که حقوقی دریافت نکرده اند. به گزارش ایران کارگر، یکی از کارگران این کارخانه در این باره گفته است: علیرغم پیگیری های مستمر کارگران ترتیب اثری داده نشده است. در عین حال، قرار است که طی چند روز آینده این دو کارخانه توسط وزارت دفاع و سپاه، تحت عنوان خصوصی سازی، خریداری شوند.
------------------
دولت یارانه شیر دولتی را حذف می كند
آژانس ایران خبر : در همدان از شانزدهم تیرماه بدون هیچگونه اعلام قبلی، و برخلاف وعده و وعیدهایی كه در ادامه اجرایی كردن طرح حذف یارانه ها داده شده بود، دولت یارانه شیر دولتی را حذف كرد. این اقدام نگرانی مردم را برانگیخت چرا كه حذف یارانه شیر می تواند پیش درآمدی بر گرانی سایركالاها و سخت تر شدن زندگی آنها باشد
------------------
خرید دو كارخانه صنایع فلزی شماره یك و دو تهران توسط سپاه و وزارت دفاع تحت عنوان خصوصی سازی!
آژانس ایران خبر : كارگران كارخانه صنایع فلزی شماره یك و دو تهران، ۴ تا ۶ ماه می شود كه حقوقی دریافت نكرده اند. به گزارش ایران كارگر، یكی از كارگران این كارخانه در این باره گفته است: علیرغم پیگیری های مستمر كارگران ترتیب اثری داده نشده است. در عین حال، قرار است كه طی چند روز آینده این دو كارخانه توسط وزارت دفاع و سپاه، تحت عنوان خصوصی سازی، خریداری شوند
------------------
كارگر قند ورامین: كارگران را بعد از ٢٠ سال سابقه كار، اخراج می كنند!
آژانس ایران خبر : طی روزهای اخیر ٧٠ تن از كارگران كارخانه قندورامین از كار اخراج شده اند.
بنا به گزارش ایران كارگر، نداشتن امنیت شغلی یكی از اصلی ترین معضلات كارگران این كارخانه است. یكی از كارگران كارخانه در این باره می گوید: كارگران را بعد از ٢٠سال سابقه كار، به سادگی اخراج می كنند! كارگری كه عمرش را در كارخانه گذاشته، وقتی در شرایط سنی ۵٠ تا ۵۵ سال از كار اخراج می شود، دیگر چگونه می تواند زندگی اش را سر و سامان دهد؟ صدای كارگران به هیچ جا نمی رسد! در همه جای دنیا برای كارگران حق اعتراض و اعتاب وجود دارد ولی در كشور ما این حداقل هم از كارگران دریغ شده است.
------------------
كارگران پارس تابلو ساوه دو ماه بدون حقوق
آژانس ایران خبر: كارگران كارخانه پارس تابلو ساوه در استان مركزی، دو ماه است كه حقوق دریافت نكرده اند.
به گزارش ایران كارگر، كارگران این كارخانه تعدادشان به ٢۵٠ تن می رسد و اكنون در وضعیت معیشتی سختی به سر می برند. یكی از كارگران این كارخانه در این باره گفته است: با توجه به گرانی قیمت ها و حقوق ناچیز كارگران كه تناسبی با تورم فعلی و شرایط قیمت ها ندارد، عدم پرداخت حقوق باعث بوجود آمدن مشكلات عدیده ای برای آنها شده است. در حال حاضر، كارگران از حداقل ها محروم هستند.