۲۰ درصد از کارگران استان تهران امسال اخراج شدند
ایلنا: نماینده کارگران در کمیته اصلاح قانون کار اعلام کرد: طی سال جاری ما بین ۱۵ تا ۲۰ درصد از کارگران فعال در واحدهای تولیدی استان تهران اخراج شدند.
فرامرز توفیقی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا از عدم انجام تعهدات دولت در زمینه اجرای کار شایسته در کشورخبر داد و گفت: پیش نویس کنونی اصلاحیه قانون کار بر خلاف مقاوله نامههای بین المللی کار تدوین شده است.
وی با تاکید بر لزوم حمایتهای ویژه دولت از واحدهای تولیدی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر واحدهای تولیدی کشور به علت کمبود نقدینگی نسبت به تعدیل نیروی کار اقدام کردهاند.
وی با تاکید بر لزوم توسعه سیاستهای اشتغال زایی از سوی دولت یاد آور شد: در حال حاضر مرکز آمار ایران به علت عدم ارائه آمارهای صحیح و وزارت کار به دلیل عدم ارائه طرح صحیح در زمینه ایجاد اشتغال در کشور موانعی را ایجاد کردهاند.
نماینده کارگران در کمیته اصلاح قانون کار با انتقاد از پیش نویس فعلی اصلاح قانون کار افزود: به رغم وعدههایی که از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در رابطه با افزایش مبلغ دستمزد سال ۹۰ به کارگران داده شده بود روند افزایش دستمزد عملیاتی نشد از این رو کارگران نسبت به طرحهای مطرح شده از سوی وزارت کار خوشبین نیستند.
-----------------
پیش نویس اصلاح قانون كار پایان آبان ماه نهایی میشود
ایلنا: عضو هیات مدیره کانون شورای اسلامی کار استان تهران اعلام کرد: پیش نویس اصلاح قانون کار پایان آبان توسط شورای عالی کار نهایی میشود.
علی اکبر عیوضی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا ضمن بیان مطلب فوق یاد آور شد: نمایندگان کارگری در وهله اول مخالف اصلاح قانون کار هستند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت اصل سه جانبه گرایی در روند تدوین پیش نویس اصلاح قانون کار خاطرنشان ساخت: طبق مقاوله نامههای بین المللی کارهر گونه اقدام در جهت اصلاح قانون کار باید به صورت سه جانبه انجام شود.
عضو هیات مدیره کانون شورای اسلامی کار استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود از تشکیل کمیتههای مزد استانی در آبان ماه سال جاری خبر داد و افزود: همچنین این کمیته در محورهای ۱۰ گانه استان تهران تشکیل خواهد شد.
عیوضی در بخش دیگری از سخنان خود یاد آور شد: با تشکیل کمیتههای مزد استانی نرخ سبد هزینه خانوار کارگری براساس تورم روزانه محاسبه و به منظور تعیین مصوبه مزدی به شورای عالی کار ارجاع میشود.
-----------------
اعتراض پرستاران بیمارستان ولی عصر
دبیرکل خانه پرستار با اشاره به اعتراض پرستاران بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی، اظهارداشت: کارانه پرداختی به این پرستاران نه تنها افزایش نیافته بلکه نسبت به سال قبل کمتر شده است.
محمد شریفی مقدم در گفتگو با مهر به اعتراض امروز حدود ۵٠ پرستار بیمارستان ولیعصر در مجتمع بیمارستانی امام خمینی اشاره کرد و افزود: این پرستاران از تبعیض در پرداخت کارانه گلایه دارند و معتقدند بر خلاف آنکه درآمدهای بیمارستان از محل انجام اعمال جراحی افزایش یافته است اما کارانه ای که می گیرند کمتر از حد معمول است.
وی با اعلام اینکه محور اعتراض امروز پرستاران این بیمارستان تبعیض در پرداخت کارانه و کمبود نیرو بود، گفت: کارانه ای که پرستاران بیمارستان ولیعصر می گیرند بین ٧٠ تا ٨٠ هزار تومان است.
شریفی مقدم ادامه داد: پرستاران معترض عنوان می کنند که این کارانه نه تنها افزایش نیافته بلکه کمتر شده است. ضمن اینکه همین کارانه های کم با تاخیر چند ماهه پرداخت می شود.
دبیرکل خانه پرستار با اعلام اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی شامل سه بیمارستان است که ١١٠٠ تخت و نزدیک به ۴ هزار نیرو دارد، افزود: بر اساس قانون می بایست به ازای هر تخت ١.٨ نیرو وجود داشته باشد که باید ٩ دهم تا یک درصد آنها پرستار باشند.
وی با انتقاد از نیروهایی که پرستار نیستند و به صورت غیرمجاز مشغول کار در این مجمتع بیمارستانی هستند، گفت: کمبود نیروی پرستاری باعث شده که اضافه کار اجباری برای پرستاران در نظر گرفته شود که هر ساعت اضافه کار ١٧٠٠ تومان است.
شریفی مقدم به کارانه دریافتی یک پزشک در همین بیمارستان که تا ٦٠ میلیون تومان است، اشاره کرد و افزود: متاسفانه جریانی با تهدید پرستاران سعی در تامین منافع گروهی خاص دارد.
دبیرکل خانه پرستار اظهارداشت: همین روشهای مدیریتی باعث می شود به رغم مجوز جذب نیرو در بیمارستان امام خمینیهیچ پرستاری تمایل به حضور در این بیمارستان را نداشته باشد و جذب بخش خصوصی شود.