كارگران قند وتصفیه شكراهواز مقابل استانداری تجمع كردند
دبیرا جرایی خانه كارگر استان خوزستان گفت: دیروزكارگران كارخانه قند وتصفیه شكر اهواز در مقابل استانداری تجمع كردند.
آقایار حسینی درگفت وگو با ایلنا افزود: این كارگران از آذرماه سال گذشته تاكنون حقوق ، عیدی و پاداش خودرا دریافت نكردهاند.
وی گفت: به دلیل عدم پرداخت حق بیمه كارگران از سوی كارخانه، كارگران با مشكل تمدید نشدن دفترچه های بیمه خود نیز مواجه هستند.
دبیر اجرایی خانه كارگر استان خوزستان اظهارداشت: كارخانه قند و تصفیه شكراهواز حدود ٩٠ كارگر دارد.
--------------
تجمع پرستاران در اعتراض به تبعیض در پرداخت کارانه
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار با تایید خبر تجمع پرستاران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، به خبرنگار مهر گفت: پرستاران این بیمارستان از مدتها قبل مشکلاتی دارند که بارها به صورت شفاهی مطرح کرده اند. البته یک ماه قبل نیز در نامه ای که بیش از ۴۰۰ امضا پای آن بود به وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان نظام پرستاری، خواستار رسیدگی به حل مشکلات خود شدند.
وی با اشاره به اینکه تا امروز هیچ اتفاق خاصی در زمینه حل مشکلات پرستاران رخ نداده است، افزود: این موضوع باعث شد تا تعداد زیادی از پرستاران در محوطه فضای باز بیمارستان تجمع کنند.
دبیرکل خانه پرستار با بیان اینکه در ادامه پرستاران معترض به طرف سالن تصویربرداری بیمارستان هدایت شدند، گفت: ابتدا مدیر بیمارستان برای پرستاران صحبت کرد و سپس نماینده پرستاران در حال بیان علت تجمع بود که رئیس بیمارستان میکروفون را از دست او گرفت و همین مسئله باعث شد جو سالن متشنج شود.
شریفی مقدم با اشاره به اینکه پرستاران از من خواستند به نمایندگی از آنها صحبت کنم، ادامه داد: من در همان ابتدای صحبتم گفتم که خطاب من وزیر بهداشت است چون ۹۰ درصد مشکلات مربوط به وزارت ایشان است.
وی سپس به دلایل تجمع پرستاران اشاره کرد و افزود: تبعیض در پرداخت حقوق کارکنان مابین وزارتخانه های بهداشت و علوم از جمله موضوعات اعتراضی پرستاران است.
دبیرکل خانه پرستار همچنین به تبعیض در ساعت کار نیروهای ستادی وزارت بهداشت و دانشگاهها و بیمارستانها اشاره کرد و گفت: این دسته از نیروها از ۲۸/۹/۸۹ و به دنبال ابلاغ کاهش ساعت کار به دلیل آلودگی هوا، در هفته ۳۲ ساعت کار می کنند که در ماه رمضان به ۲۵ ساعت رسیده است اما پرستاران بین ۴۰ تا ۴۴ ساعت کار می کنند که اختلاف ۱۲ ساعتی در ساعت کار نیروهای ستادی و بیمارستانی با پرستاران دیده می شود.
شریفی مقدم در ادامه با اشاره به کارانه پرداختی پرستاران که همواره کمتر از کارانه پزشکان است، افزود: پرستاران بیمارستان امام (ره) ۶ ماه است که کارانه خود را دریافت نکرده اند. در حالی که کارانه پزشکان ۱۰۰ تا ۵۰۰ برابر پرستاران است.
وی با اعلام اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دارای نیروی مازاد ستادی و اداری است، ادامه داد: طبق استاندارد به ازای یک پرستار می بایست یک نیروی اداری وجود داشته باشد اما در حال حاضر به ازای هر تخت در این بیمارستان ۵ نیرو وجود دارد که ۴ نفر آنها اداری و ستادی هستند.
دبیرکل خانه پرستار به سخنان رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) در جمع پرستاران اشاره کرد و افزود: دکتر اعتمادیان عنوان داشتند که این بیمارستان ۱۸ میلیارد تومان بدهی دارد که از گذشته بوده است. همچنین ما نمی دانیم با ۳ هزار نیروی مازاد ستادی و اداری چکار کنیم.
شریفی مقدم در پایان تاکید کرد: این تجمع ساعت ۱۱ بدون نتیجه خاصی به پایان رسید.
--------------
كارگران شركت متك در حال اخراج شدن هستند
جمعی ازكارگران شركت متك (واقع در اصفهان) درگفتوگو با خبرنگار ایلنا عنوان کرده اند: این شركت حدود٧٠ پرسنل داشتكه ١۵ كارگر آن رسمیبودند، اما متاسفانه مدیریت شركت تاكنون ١٠ نفراز اینكارگران رسمیرا هم اخراج كرده است. این كارگران اظهارداشتند: از كارگران قراردادی هم تاكنون حدود۴٠ كارگر اخراج شده اند و درحال حاضر حدود ٢٠ كارگردر این واحد اشتغال دارند.
آنان با بیان اینكه شركت متك در زمینه تاسیسات فكری فعالیت میكند، اظهارداشتند: درخصوص اخراجها نامهای را به ریاست جمهوری نوشتهایم كه این نامه برای رسیدگی به استانداری اصفهان ارجاع شده كه تاكنون نتیجهای برای كارگران نداشته و استانداری نظاره گر اخراج كارگران بوده است.
كارگران متك تصریح كردند: با توجه به این كه این شركت دارای سهامداردولتی و خصوصی است هر موقع كه به سود مدیریت باشد این واحد را دولتی معرفی میكنند و هر هنگام كه به سودآنها نباشد این شركت خصوصی معرفی میشود