افق روشن
www.ofros.com

امتناع دو بیمارستان از پذیرش كارگر مصدوم، رانندگان واحد

خواهان ۱۰ درصد حق جذب و اخراج بیش از سه هزار كارگر قراردادی


خبرگزاری کار ایران                                                                                            سه شنبه ١٣ تیر ١٣٩١

امتناع دو بیمارستان از پذیرش كارگر مصدوم

شامگاه ۲۲ خرداد سال جاری، یکی از حوادث تلخ جامعه کارگری در شهرستان قرچک از توابع تهران رقم خورد که منجر به قطع پای یک کارگر خدمات شهری شد.
به گزارش ایلنا، احمد خدری، کارگر ۴۱ ساله یکی از شرکت‌های تامین منابع انسانی شهرداری قرچک به دلیل بی‌احتیاطی راننده حمل زباله، زیر چرخ‌های یک کامیون گرفتار شد که در ‌‌نهایت این حادثه منجر به قطع پای راست وی از ناحیه زانو می‌شود.
احمد خدری که هم اکنون در بیمارستان عرفان تهران بستری است در تشریح این حادثه به خبرنگار ایلنا گفت: هنگام خالی کردن ماشین مکانیزه حمل زباله، به دلیل اینكه ماشین به عقب حركت می‌كرد، از ماشین به پایین پرت شدم و ماشین هم روی پاهای من قرار گرفت.
وی ادامه داد: ۱۰ دقیقه بعد از تماس همکارانم با آتش نشانی، ماموران در محل حادثه حاضر شدند اما به دلیل تجربه کم دچار دستپاچگی زیادی شده بودند و تا مدت زیادی نمی‌دانستند باید چگونه کامیون را از روی پا‌هایم بلند کنند.
به گفته خدری، آتش نشانان مدام با مرکز تماس می‌گرفتند و تقاضای راهنمایی می‌کردند درحالی که دو پای من زیر کامیون گیر کرده بود و خونریزی شدیدی داشتم.

عدم پذیرش مصدوم توسط ۲ بیمارستان
بنابراطلاعات دریافت شده، با انتقال کارگر مصدوم به بیمارستان ۱۵ خرداد قرچک، مسئولان این بیمارستان، به دلیل عدم وجود پزشک حاذق و همچنین عدم پذیرفتن مسئولیت قطع پای کارگر، از پذیرش وی خودداری می‌کنند، و به این ترتیب احمد خدری با شرایط وخیمی که داشت به تهران منتقل می‌شود.
در تهران هم مسئولین یك بیمارستان دولتی ١۵ خرداد، احمد خدری را پذیرش نمی‌کنند و این کارگر مصدوم که خونریزی شدیدی از ناحیه پا‌ها داشت، به بیمارستان خصوصی عرفان واقع در سعادت آباد تهران منتقل می‌شود.
طبق گفته این كارگر، از زمان وقوع حادثه تا زمانی که برای انجام عمل اولیه به اطاق عمل بیمارستان عرفان منتقل می‌شود، ۱۱ ساعت زمان می‌گذرد که بخش زیادی از این زمان به دلیل عدم پذیرش از سوی ۲ بیمارستان فوق تلف شد که این مساله می‌توانست به قیمت جان کارگر تمام شود.
شرکت پیمانکار به جای هزینه درمان وام می‌دهد
یکی از اقوام احمد خدری در مورد حمایت‌های مسئولان شهرداری و همچنین کارفرمای این کارگر به ایلنا گفت: از طرف شرکتی که احمد برای آن‌ها کار می‌کرد، تا کنون مبلغی به ما پرداخت شده است که این مبالغ بلاعوض نیست و در ازای تضمین برای بازگرداندن این مبالغ ۲ فقره چک از من دریافت کردند که این مساله در نوع خود جالب توجه است.
این شخص در ادامه صحبتهای خود ادامه داد: به نظر می‌رسد باید از مراجع قانونی و ذی‌صلاح برای پیگیری حقوق احمد استفاده کنیم چرا که پرداخت هزینه سنگین درمان احمد از سوی کارفرمای وی، امری مبهم و غیرقابل پیش بینی است، اما ما فکر می‌کنیم بهتر است که کار به شکایت و پیگیری قانونی نرسد و مسئولان شرکت خودشان نسبت به پرداخت هزینه درمان احمد اقدام کنند.

آخرین وضعیت احمد خدری
کارگر مصدوم شده شهرداری قرچک در حال حاضر پای راست خود را از ناحیه زانو به پایین از دست داده و هم اکنون در بیمارستان عرفان بستری است. به گفته اقوام احمد خدری، روند درمان پای احمد به دلیل میزان بالای عفونت کماکان ادامه دارد.
براساس این گزارش خانواده احمد با دریافت وام از كارفرما تا کنون مبلغی در حدود ۵۰ میلیون تومان برای هزینه‌های درمان وی به بیمارستان پرداخت کرده‌اند که باتوجه به میزان جراحت و طول درمان به نظر می‌رسد مبلغ تمام شده بسیار بیشتر از این مقدار باشد.
به گفته خانواده وی، اگر عفونت پای راست احمد همچنان در بدن وی رشد کند، می‌تواند جان وی را به خطر بیاندازد و بخشی از این شرایط به دلیل سر باز زدن بیمارستان‌ها در پذیرش وی است.
احمد خدری، کارگر یکی از شرکتهای تامین منابع انسانی شهرداری قرچک دارای فرزند جوان است.

---------------------------------

در دیدار نمایندگان رانندگان با مدیرعامل شركت واحد مطرح شد:

رانندگان شرکت واحد ۱۰ درصد حق جذب می‌خواهند

٣٠ نفر از کارگران رسمی سامانه حمل و نقل شهری استان تهران طی جلسه‌ای با مدیران ارشد این سامانه خواستار رسیدگی به دریافت ۱۰ درصد حق جذب در پرداخت حقوق ماهانه خود از شهرداری تهران شدند.
به گزارش ایلنا، جلسه رسیدگی به مشکلات کارگران سامانه حمل و نقل شهری تهران در محل سامانه ١٨٨٨ شهرداری و با حضور ٣٠ نفر از نمایندگان کارگران با قائم مقام شهردار تهران در امور حمل و نقل و مدیریت شرکت واحد استان تهران برگزار شد.
در جریان دیدار کارگران سامانه حمل ونقل تهران با سلیمانی قائم مقام شهردار تهران و سنندجی مدیرعامل شرکت واحد، این کارگران خواستار دریافت ١٠ درصدی حق جذب و حق مسکن در پرداخت حقوق ماهانه خود همانند سایر زیر مجموعه های شهرداری تهران همچون آتش نشانی و تاکسیرانی تهران شدند.
لازم به یادآوری است که در تاریخ هفدهم خرداد ماه سال جاری جمعی از كارگران رسمی شركت واحد با امضای طوماری خواستار دریافت ۱۰ درصد حق جذب در پرداخت حقوق ماهانه خود از شهرداری تهران شدند که در ادامه این تلاش دیروز - دوشنبه ١٢ تیرماه - ٣٠ نفر از کارگران سامانه حمل و نقل به نمایندگی از سایر کارگران برای پی‌گیری این موضوع به دیدار مدیران ارشد حمل و نقل شهری شهرداری تهران رفته و خواستار افزودن ١٠ درصد حق جذب به حقوق ماهانه خود شدند.

---------------------------------

نرخ خط فقر شدید بیش از ۶۰۰ هزار تومان برآورد شد

ایلنا: مسئول كمیته مزد استان تهران اعلام كرد: نرخ خط فقر شدید در كشور بیش از ۶۰۰ هزار تومان برآورد شد. علی اكبر عیوضی در این زمینه به ایلنا گفت: نرخ سبد هزینه خانوار کارگری با در نظر گرفتن ۲۰۰۰ کالری برای افراد بازرگسال و ۱۸۰۰ کالری برای کودکان و همچنین حذف کالاهای یارانه‌ای از قبیل آب، برق، گاز و نان برای سال جاری بیش از ۷۰۰ هزار تومان است. عیوضی با اشاره به عدم تناسب بین عرضه و تقاضای نیروی كار در كشور گفت: بسیاری از مردم به دلیل تامین حداقل نیازهای معیشتی خود و پیدا كردن شغل به دریافت حداقل حقوق بدون بیمه و مزایا نیز از كارفرمایان راضی هستند. وی تصریح كرد: بسیاری از كارفرمایان با گرفتن قرار داد سفید امضا از كارگران و یا گرفتن امضای پایان خدمت بدون تاریخ این امكان را به خود می‌دهند هر زمان كه خواستند كارگران را اخراج كنند. عیوضی با تاكید بر این‌كه عدم نظارت و كنترل كافی بر عملكرد كارفرمایان چنین فضایی را ایجاد كرده است، خاطر نشان كرد: اگر قانون محكمی وجود داشته باشد و كارفرمایان نگران نظارت قانون بر عملكرد خود باشند و با آن‌ها برخورد جدی شود چنین خلاف‌هایی را مرتكب نمی‌شوند.

---------------------------------

اخراج بیش از سه هزار كارگر قراردادی طی چهار ماهه نخست امسال

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی سراسر کشور اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از سه هزار کارگر قراردادی از واحدهای تولیدی اخراج شده‌اند.
فتح الله بیات با پیش‌بینی افزایش تعداد اخراج کارگران تا پایان سال جاری، به ایلنا گفت: در صورتی که دولت از واحدهای تولیدی کشور حمایتی نکند روند اخراج کارگران تا پایان سال جاری همچنان افزایش خواهد یافت.
بیات در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کارگران روز مزد بیمه نمی‌شوند، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر تنها کارگران قراردادی از بیمه برخوردار هستند و بسیاری از شرکت‌ها از ارسال لیست بیمه کارگران روزمزد خودداری می‌کنند.
وی ادامه داد: در سال جاری بیش از ۹۰ درصد از جامعه کارگری کشور با قراردادهای سه ماهه در واحدهای تولیدی فعالیت می‌کنند.
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد از اشتغال کشور ناپایدار است، یاد آور شد: نرخ اعلامی بیکاری مرکز آمار ایران منطبق با واقعیت‌های بازار ایران نیست.

---------------------------------

وقتی دخل در مقابل خرج حیران می‌شود

مهر: حسابی سرانگشتی نشان می‌دهد اگر در خوشبینانه‌ترین حالت، دو نفر در یك خانواده كار كنند و درآمد خالص آنها ٤٠٠ هزار تومان باشد؛ آنگاه سهم سبد خرج هر خانوار در هر روز تنها ١٣ هزار تومان است، یعنی سهم هر نفر، تنها چهارهزارتومان؛ آیا این رقم برای گذران زندگی كافی است؟
این روزها خرج و برج اكثر خانواده‌ها به گونه‌ای نیست كه بتواند مغلوب درآمد آنها شود یا حتی ریالی در ماه پس‌انداز داشته باشند. این روزها سبد هزینه‌ای خانوارها آنقدر دارای وزن شده كه به اصطلاح قدیمی‌ها، دخلشان به خرجشان نمی‌خورد.
حتی اگر دو نفر در هر خانواده كار كنند كه به دور از پرداخت اقساط و البته اندكی خوشبینانه، ممكن است درآمدی حدود ۴٠٠ هزار تومان داشته باشند؛ اگر یكی از آنها، دو شیفت كاری را مشغول باشد تا درآمدی بالاتر از این نصیب خانواده خود كند و اگر به طور متوسط این خانواده را چهارنفره حساب كنیم، سهم هر نفر در ماه صدهزار تومان می‌شود. فارغ از كرایه رفت و آمد، هر روز یك خانواده چهارنفره باید روز خود را با ١٢هزار تومان بگذراند. یك حساب سرانگشتی نشان می‌دهد اگر هر خانوار در ماه به طور متوسط دو كیلو گوشت قرمز، پنج‌كیلو گوشت مرغ، ١٠ كیلو برنج، ١٠ بطری شیر، پنج‌بسته پنیر ٤٠٠ گرمی، ٦٠ قرص نان سنگك، ١٠ كیلو سبزی خوردن، ٦٠ كیلو میوه از قرار متوسط هر كیلو دوهزار تومان خریداری كند، به فرض اینكه حبوبات و سایر ملزومات پخت و پز را در اختیار داشته باشد، حتما باید رقمی را پرداخت كند كه قطعا بیش از آن چیزی است كه در سبد درآمدی او قرار دارد.

حذف برخی كالاها از سبد خانوارها
گفت‌وگو با مردم نشانگر این است كه گرانی‌های اخیر سبب شده كه برخی كالاها از سبد خانوارها حذف شود. البته نكته مهم‌تر این است كه آنها كالاهایی را از سبد خود حذف می‌كنند كه از جمله نیازهای ضروری یك فرد در روز به شمار می‌رود و معمولا شیر و لبنیات را نشانه می‌روند یا برخی از كالاهایی كه برای سلامتی افراد مهم هستند ولی كمتر به آنها توجه می‌شود. یكی از مصرف‌كنندگانی كه در انتظار خرید شیر است، به «مهر» می‌گوید: شیر‌گران شده و اگر تا هفته‌های گذشته، هر یك روز در میان یك بطری شیر خریداری می‌كردم اما حالا به دلیل گرانی لبنیات، هر سه روز یا حداكثر هفته‌ای دو روز شیر می‌خرم. او می‎افزاید: البته درآمد ما به گونه‌ای است كه باز هم می‌‎توانیم همین سه بطری در هفته را خریداری كنیم، برخی‌ها را می‌شناسم كه شیر و لبنیات را از سبد مصرفی خانوار خود حذف كرده‌اند چراكه‌ گران شده است.
این مصرف‌كننده می‌گوید: در ماه‌های گذشته، قیمت بسیاری از اقلام لبنیات افزایش یافته است، حتی این افزایش مشمول كالاهایی می‌شود كه در گروه لبنیات از اهمیت غذایی بالایی برخوردارند در حالی كه حتی آن دسته از كالاهایی كه شاید مصرف آنها زیاد فرقی برای سلامت نمی‌كند نیز افزایش قیمت را تجربه می‌كنند، البته نه به اندازه شیر و ماست و پنیر كه نیازهای روزانه افراد را تشكیل می‌دهند.
سبد هزینه یك خانوار
اگر قیمت هر كیلو گوشت قرمز را ٢۵ هزار تومان، قیمت هر كیلو مرغ را پنج‌هزار تومان، قیمت هر كیلو برنج را ٢۵٠٠ تومان، قیمت هر بطری روغن را ٣۵٠٠ تومان، قیمت هر كیلو میوه را به طور متوسط ٢۵٠٠ تومان، قیمت هر قرص نان سنگك را ٦٠٠ تومان و قیمت هر كیلو سبزی خوردن را هزارتومان در نظر بگیریم و به آن قیمت هر بطری شیر ١۵٠٠ تومانی، پنیر ٢۴٠٠ تومانی و ماست ٢٠٠٠ تومانی را نیز به آن اضافه كنیم، آنگاه قیمت هر سبد خرید خانوار در یك ماه رقم بالایی می‌شود؛ بنابراین هشدار در رابطه با بالا رفتن قیمت كالا، زنگ خطری برای كاهش مصرف اقلامی را به صدا در می‌آورد كه نبود آنها در سبد غذایی خانوارها مشكلات تغذیه‌ای را رقم می‌زند و فقر ویتامین را سبب می‌شود. هم اكنون قیمت هر كیلو گوشت راسته با استخوان ١٦ هزار و ٣٠٠ تومان، راسته بی‌استخوان ٢۴ هزار و ٧٠٠ تومان، ران پاك‌كرده ٢٠ هزار و ٩٠٠ تومان، ران كامل ٢١ هزار و ٧٠٠ تومان، سردست ١٨ هزار و ٩٠٠ تومان، سردست مرغوب٢٠هزار و ٨۵٠ تومان، قلوه‌گاه با استخوان ١٠ هزار تومان، قلوه‌گاه بدون استخوان ١١هزار و٣۵٠ تومان و قیمت هر كیلو گردن ١۴هزار و ٢٠٠ تومان است. همچنین قیمت هر كیلو ماهیچه ٢٢ هزار و ٦۵٠ تومان، چرخ‌كرده مخلوط ١٣ هزار تومان، خورشتی ١۵ هزار و ۵٠٠ تومان، راسته پاك‌كرده ١٦ هزار و ٨٠٠ تومان، گردن گوساله ١٢ هزار و ۵٠٠ تومان و قلوه‌گاه گوساله ٩ هزار و ٩٠٠ تومان است. قیمت هر كیلو مرغ منجمد ٣٦٠٠ تومان و هر كیلو مرغ كامل پنج هزار و ٢٠٠ تومان است. قیمت هر بطری روغن مایع ٣٢٠٠ تومان، روغن نباتی جامد ۵/٤ كیلویی ١١ هزار و ٢٠٠ تومان، رب گوجه فرنگی ٢٣٠٠ تومان، برنج هاشمی ٢٨٠٠ تومان، برنج طارم محلی ٣٢٠٠ تومان، شكر ٨٠٠ گرمی ١٢٠٠ تومان، قند شكسته ٩٠٠ گرمی ١۵٠٠ تومان و ماكارونی ٨٠٠ تومان است.

---------------------------------

رشد قیمت ۸۱ درصد مواد خوراکی

گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران توسط بانک مرکزی در هفته منتهی به ۹ تیر ماه ۹۱ منتشر شد. طبق این گزارش گوشت مرغ طی این هفته در مقایسه با هفته مشابه ماه قبل بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده است. بر این اساس ۸۱ درصد اقلام طی هفته منتهی به نهم تیرماه در مقایسه با هفته مشابه ماه قبل افزایش قیمت داشته‌اند.
به گزارش ایسنا، طی این هفته بیشترین افزایش قیمت‌ها مربوط به هلو با ۱۸۲.۱ درصد، گوجه سبز با ۱۶۹.۲ درصد رشد، سبزی‌های برگی با ۱۲۳.۳ درصد، سیب زرد با ۱۱۲.۹ درصد، طالبی با ۱۱۵.۸ درصد، خیار با ۱۰۸.۰ درصد رشد نسبت به هفته مشابه سال قبل بوده است.
در هفته منتهی به نهم تیر ماه امسال در مقایسه با هفته پیش از آن از ۱۱ گروه اقلامی دسه گروه تخم‌مرغ، میوه‌های تازه، گوشت مرغ افزایش قیمت و گروه سبزی‌های تازه، گوشت قرمز، قند و شکر، چای کاهش قیمت داشته است. چهار گروه لبنیات، برنج،حبوب و روغن نباتی هم طی این هفته نسبت به هفته قبل هیچ تغییر قیمتی نداشته‌اند. همچنین مقایسه قیمت اقلام در هفته منتهی به نهم تیر ماه امسال با هفته مشابه ماه قبل نشان می‌دهد که از ۱۱ گروه اقلامی نه گروه لبنیات، تخم‌مرغ، برنج، حبوب، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه، گوشت مرغ، چای و روغن نباتی افزایش قیمت و دو گروه گوشت قرمز و قندوشکر کاهش قیمت داشته‌اند. این اعداد حاکی از افزایش قیمت ۸۱ درصد اقلام طی هفته منتهی به نهم تیرماه در مقایسه با هفته مشابه ماه قبل است.
در هفته مورد گزراش در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه اندکی افزایش داشت وقیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم‌مرغ افزایش یافت وشانه‌ای ۴۱۰۰۰ الی ۵۴۰۰۰ ریال فروش می‌رفت. در گروه برنج، قیمت تمام اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب، بهای لوبیا قرمز افزایش جزیی داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری تهران سیب زرد تخم لبنان، انجیر و گوجه سبز عرضه نمی‌شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید.
میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوهوسبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه های تازه بهای سیب زرد تخم لبنان، گوجه سبز، هلو، خربزه و هندوانه افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه به ویژه سیب گلاب، شلیل و شبرنگ و انگور کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه فرنگی، بادنجان، لوبیا سبز و سبزی‌های برگی کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش داشت.
در این هفته بهای گوشت گوسفند کاهش ولی قیمت گوشت تازه گاو وگوساله و گوشت مرغ افزایش یافت.
در هفته مورد بررسی، بهای قند، شکر و چای خارجی اندکی کاهش داشت و قیمت انواع روغن نباتی ثابت بود.
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت وقیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۶.۳ درصد افزایش یافت.

برنج و حبوب
در هفته مورد بررسی، در گروه برنج قیمت تمام اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب بهای لوبیا قرمز معادل ۰.۶ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
در هفته مورد گزارش، در گروه‌ میوه‌های تازه بهای سیب زرد تخم لبنان معادل ۶.۴ درصد، گوجه سبز ۱۸.۱ درصد، هلو ۱۴.۱ درصد، خربزه ۱.۱ درصد وهندوانه ۱۸.۱ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۱۷.۸ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه فرنگی معادل ۱۵.۵ درصد، بادنجان ۱۴.۴ درصد، لوبیا سبز ۷.۷ درصد وسبزی‌های برگی ۷.۹ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۶ درصد تا ۱۱.۷ درصد افزایش داشت.گوشت قرمز و گوشت مرغ در هفته مورد بررسی، بهای گوشت گوسفند معادل ۴ درصد کاهش ولی قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۹ درصد وگوشت مرغ ۱۲.۶ درصد افزایش یافت.
در هفته مورد گزارش، بهای قند معادل ۴ درصد، شکر ۰.۱ درصد و چای خارجی ۰.۳ درصد کاهش داشت و قیمت انواع روغن نباتی ثابت بود.
بر این اساس بیشترین افزایش در هفته منتهی به ۹ تیر ماه نسبت به هفته قبل از آن مربوط به گوجه سبز و هندوانه با ۱۸،۱درصد افزایش و بیشترین کاهش مربوط به انگور با ۱۷درصد کاهش بوده است.
همچنین در بخش مقایسه قیمت اقلام طی هفته ۹ تیر ماه با هفته مشابه سال قبل بیشترین افزایش قیمت مربوط به هلو با ۱۸۲درصد رشد قیمت بوده است. بیشترین کاهش قیمت در این مقایسه مربوط به تخم‌مرغ با ۸ درصد کاهش بوده است.

گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد بررسی، بهای گوشت گوسفند معادل ۴ درصد کاهش ولی قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۹ درصد وگوشت مرغ ۱۲.۶ درصد افزایش یافت.
در هفته مورد گزارش، بهای قند معادل ۴ درصد، شکر ۰.۱ درصد و چای خارجی ۰.۳ درصد کاهش داشت و قیمت انواع روغن نباتی ثابت بود.
بر این اساس بیشترین افزایش در هفته منتهی به ۹ تیر ماه نسبت به هفته قبل از آن مربوط به گوجه سبز و هندوانه با ۱۸،۱درصد افزایش و بیشترین کاهش مربوط به انگور با ۱۷درصد کاهش بوده است.
همچنین در بخش مقایسه قیمت اقلام طی هفته ۹ تیر ماه با هفته مشابه سال قبل بیشترین افزایش قیمت مربوط به هلو با ۱۸۲درصد رشد قیمت بوده است. بیشترین کاهش قیمت در این مقایسه مربوط به تخم‌مرغ با ۸ درصد کاهش بوده است.