عضو سندیکایکارگران نیشکرهفت تپه میگوید: با وجود آنکه رقم دستمزدکارگران این کارخانه در سطح پایینی قراردارد اما بیشتر کارگران در مقایسه با چند سال گذشته از شرایط کارراضیتر هستند.
رضا رخشان درگفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: در حال حاضر مدیریت کارخانه نسبت به گذشته بهتر شدهاست به طوری که از یکسو تاخیر در پرداخت مطالبات کارگران تا سقف یک ماه کاهش پیداکرده است و از سوی دیگر مشکل تامین آب کارخانه مانند سالهای قبل شدید نیست.
وی گفت: با این حال هنوز شرایط کنونی کار درنیشکر هفت تپه با شرایطایدهآلیکه مدنظر کارگران است فاصله دارد.
رخشان یادآور شد: به دلیل محدود شدن زمان اضافهکار دریافتی کارگران نیشکر هفت تپه به طورچشمگیری کاهش یافته است و در حال حاضرکارگران درروزهای آخر هفته میتوانند با انجام اضافه کاری درآمد خود را افزایش دهند.
در سالهای گذشته کارخانه نیشکر هفت تپه به دلیل اشتباهات مدیریتی با مشکلهای جدی و بحرانهای کارگری روبهرو بوده است.
دلیل اصلی این بحران ناتوانی مدیران وقت کارخانه در تامین آب مورد نیاز مزارع نیشکرو رقابت با واردات و قاچاق گسترده شکر به داخل کشور بوده است که در سالهای ۸۶ و ۸۷ به وقوع اعتراضهای کارگری در کارخانه نیشکر هفت تپه منجر شد.
رخشان که در جریان اعتراضهای کارگری کارخانه نیشکر هفت تبه به همراه پنج نفر دیگر از کارگران همکار خود توسط کارفرما اخراج شده است دراین خصوص گفت: ما خواهان بازگشت به کار هستیم و شکایتهایمان در هیاتهای تشخیص و حل اختلاف ادارات کار در حال رسیدگی است.
علی نجاتی فریدون نیکوفر، قربان علیپور، محمد حیدری، جلیل احمدی و رضا رخشان ۶ کارگر نیشکر هفت تپه هستند که در جریان اعتراضهای کارگری توسط کارفرمای خود ازکار اخراج شدند.