تجمع کارگران شهرداری اهواز مقابل استانداری خوزستان
ایلنا: یك فعال كارگری در اهواز از تجمع اعتراضآمیز کارگران اجرائیات مناطق هشت گانه شهرداری اهواز در مقابل استانداری خوزستان خبر داد.
آقایار حسینی با اعلام این خبر به ایلنا گفت: صبح امروز (یكشنبه ٧ خرداد) حدود ۵٠ نفر از کارگران مناطق هشت گانه شهرداری اهواز در اعتراض به عدم پرداخت حقوق سه ماه گذشته و همچنین سایر مطالبات صنفیشان در مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند.
دبیر اجرایی خانه كارگر خوزستان اظهار داشت: مشکلات کارگران شهرداری ریشهای است و در سالهای اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است.
این فعال کارگری با بیان اینکه بیتوجهی مسولین و عدم پاسخگویی آنان تاکنون حلال مشکلات کارگران شهرداری نبوده است افزود: در حال حاضر در استان خوزستان افزایش مشکلات کارگران باعث شده است تجمعات متعددی را شاهد باشیم.
حسینی در ادامه با اشاره به تجمع کارگران لوله سازی خوزستان در هفته گذشته در مقابل سازمان تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: هنوز مشکلات این کارگران علیرغم چند سال پی گیری حل نشده است.
دبیر اجرایی خانه كارگر خوزستان در پایان گفت: ما در سال گذشته حتی نتوانستیم اشتغال موجود را حفظ کنیم و بسیاری از کارگران بیکار شدند.
طی سال گذشته اتفاق افتاد؛
-----------------------------
طی سال گذشته اتفاق افتاد؛
٣٣ كارگر در لرستان قربانی حوادث ناشی از كار
ایلنا-خرمآباد: مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت: آمار افراد فوت شده بر اثر حوادث کار نسبت به مدت مشابه سال قبل ١٠ درصد افزایش نشان میدهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرمآباد ، اداره کل پزشکی قانونی لرستانمدیرکل پزشکی قانونی این استان با اشاره به اینکه تعداد افراد فوت شده ناشی از حوادث کار سال ٨٩ در استان لرستان ٣٠ نفر بوده است، اظهار داشت: در سال گذشته از کل فوتیهای حوادث کار این استان،٣٢ نفر از آنان مرد و یک نفر دیگر زن بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان تصریح کرد: تمام افراد فوت شده در حوادث کار سال ٨٩ استان لرستان مرد بودند.
-----------------------------
اجرای فاز دوم هدفمندی ضربه آخر را به نیروی مولد جامعه میزند
ایلنا: یک کارشناس اقتصادی اعلام کرد: اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها ضربه آخر را به نیروی مولد کشور میزند.
کمال اطهاری با بیان اینکه سیاستهای غلط اقتصادی دولت موجب غیر رقابتی شدن کالاهای تولیدی ایران شده است، به ایلنا گفت: دولتهای نهم و دهم برای پیشگیری از افزایش نرخ تورم نسبت به واردات بیرویه محصولات چینی اقدام کرد و همین امر موجب شد که کالاهای تولیدی کشور به صورت کامل از عرصه رقابت خارج شوند.
او با بیان اینکه شتابزدگی در اجرای سیاستهای اصلاح اقتصادی همچون هدفمند کردن یارانهها یک خطای بزرگ برنامهریزی در تاریخ اقتصاد ایران محسوب میشود تصریح کرد: در صورتی که این طرح در ابتدای اجرا به دلیل توزیع پول میان مردم محبوبیتی برای دولت ایجاد کرد؛ اکنون بدلیل عواقبی که شاهد هستیم حتی آن محبوبیت موقت را نیز به شدت زیر سوال برده است.
این کارشناس اقتصادی اجرای قانون هدفمندی یارانهها را موجب بالا رفتن هزینه تولید در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: بخش واقعی اقتصاد ایران و به خصوص بخشهای پیشرو به شدت مورد آسیب قرار گرفتهاند.
اطهاری در ادامه با تاكید بر اینكه اجرای قانون هدفمندی یارانهها به شیوه فعلی از نظر اقتصادی و اجتماعی و حتی به لحاظ سیاسی عواقب مطلوبی نداشته است، یادآور شد: پیامدهای نامطلوب این تصمیم را کارشناسان بسیاری در حوزههای مختلف گوشزد کرده بودند.
به گفته این کارشناس اقتصادی: سیاستهای شتابزده و سیاستهایی که به صورت مقطعی اتخاذ میشوند کمر تولید را شکسته بنابراین تعطیلی بخش تولیدی و به خصوص بیكاری نیروی مولد در ایران ثمره سیاستهای شتابزده است که امیدوارم هرچه سریعتر اجرای طرح هدفمندی یارانهها به شیوه فعلی متوقف شود.