کارگران صنایع مخابراتی راه دور شیراز مقابل استانداری تجمع کردند
نایب رئیس شورای کارگری صنایع مخابراتی راه دور شیراز گفت: بیش از ۳۵۰ نفراز کارگران صنایع مخابراتی راه دور (ITI) شیراز، صبح امروز در اعتراض به عدم دریافت بیش از ۲۴ ماه حقوق معوق خود در مقابل استانداری شیراز تجمع کردند.
هاشم شمشیری در گفت گو با خبر نگار ایلنا اظهار داشت: این کارگران با اعتراض به عدم دریافت بیش از ۲۴ ماه از حقوق معوقه خود، خواستار دریافت مطالباتشان هستند.
وی گفت: این شرکت از سال ۸۳ به بخش خصوصی واگذار شده و از سال ۸۶ عمده مشکلات کارگران هر روز بیشتر بیشتر شده است.
وی ادامه داد: ۷۰ درصد کار پروژههای مخابراتی ایران و همچنین ساخت پروژه کارت هوشمند سوخت توسط این کارخانه انجام شده است و این کارخانه بزرگترین کارخانه مخابراتی کشور است.
شمشیری اظهارداشت طبق آخرین مصوبه دولت در پی سفر ریاست جمهوری به این استان جهت حل مشکلات این شرکت و پرداخت معوقات حقوق کارگران ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است وهمچنین چهار وزارت خانه دولتی اعم از وزارت صنایع، نفت، دفاع ومخابرات برای حل مشکلات این شرکت قول پروژههای بدون مناقصه دادهاند که تا هم اکنون هیچکدام عملی نشده است.
وی که در این تجمع حضور دارد تصریح کرد: ۸۰ درصد کارگران این شرکت دارای شرایط بازنشستگی پیش از موعد با کارهای سخت و زیان آور هستند که ما از مسئولین خواستاریم نسبت به حل مشکلاتمان اقدام کنند.
وی در خاتمه گفت: کارگران این شرکت تا تحقق خواستههای خود و حل مشکلاتشان توسط مسئولین به تجمع خود ادامه میدهند.
تعداد کارگران رسمی تا پایان امسال کاهش مییابد
عضو هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران از سیر نزولی کارگران رسمی تا پایان سال جاری خبر داد.
علی دهقان کیا در گفتوگو با خبرنگار ایلنا تعداد کارگران رسمی را ۱۸ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با اجرای ماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع تعداد کارگران رسمی تا پایان سال جاری کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به واردات ۲۰ میلیاردی قاچاق کالا تصریح کرد: قاچاق این میزان کالا منجر به از بین رفتن ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار فرصت شغلی در کشور شد.
عضو هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران با انتقاد از روند ارائه تسهیلات بانکها به بخش تولید افزود: هم اکنون بانکهای کشور در اختیار تولید کنندگان نیستند و گردش نقدینگی در بخش تولید کشور به صفر رسیده است.
وی وضعیت واحدهای تولیدی کشور را بحرانی اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طبق وعده قبلی مقرر شده بود که دولت ۳۰ درصد از محل هدفمندی یارانهها را به بخش تولید تخصیص دهد اما به دلیل عدم پرداخت تسهیلات در حال حاضر واحدهای تولیدی کشور در معرض ورشکستگی قرار گرفتهاند.
دهقان کیا اصلاح قانون کار را با هدف رفع موانع تولید در کشور عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: در حال حاضر تعداد موارد موانع تولید بیش از ۱۳ مورد است که قانون کار فعلی تنها یکی از موارد آن محسوب میشود.
وی خواستار رعایت اصل سه جانبه گرایی در روند تدوین قانون کار فعلی شد و خاطرنشان ساخت: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تدوین پیش نویس فعلی قصد تشییع جنازه قانون کار را دارد.