تجمع كارگران كنفكار رشت مقابل استاندارى گیلان
تعداد زیادى از كارگران كارخانه كنفكار رشت پیش از ظهر امروز با در دست داشتن پلاكاردهایى نسبت به عدم پرداخت حقوق و دستمزد خود معترض بودند.
به گزارش هرانا به نقل از خبرگزاری فارس، كارگران حاضر در این تجمع از مسئولان استاندارى میخواستند تا كارخانه كنفكار را بازگشایى كرده و به مشكلات فراوان اقتصادى و خانوادگى دهها كارگر بلا تكلیف پایان دهند.
یكى از كارگران اظهار داشت: پنج سال است حقوق نگرفتهایم و وضعیت بازنشستگان كارخانه كنفكار نامشخص است.
وى كه خواست نامش فاش نشود افزود: با توجه به شرایط اقتصادی، بیشتر كارگران در خانههاى استیجارى زندگى میكنند و براى كسب معیشت خانواده بسیار در تنگنا هستند.
این كارگر گفت: سالها است كه صداى فریاد ما براى رسیدگى به وضعیت كارخانه كنفكار رشت بلند است اما تا كنون مسئولان استان فقط وعده دادهاند و هیچ اقدامى در این باره صورت نگرفته است.
وى هزینه زندگى و تحصیل فرزندان دانشجوى كارگران را از مشكلات اساسى عنوان كرد و افزود: در این اوضاع بحرانی، از دولت و رئیس جمهور محترم كه حامى كارگران است میخواهیم كارگران را از فلاكت و بدبختى كه بر اثر تعطیلى این كارخانه نصیب ما كردهاند، نجات دهد.
در حال حاضر تجمع همچنان ادامه دارد و نیروى انتظامى با حضور در محل، اوضاع را كنترل میكند.
مرخصی یك ماهه كارگران ایران صدرای بوشهر
به دنبال اتمام مهلت یكساله پرداخت مستمری بیمه بیكاری به كارگران ایران صدرای بوشهردر هفته گذشته،كارفرما اینكارگران را برای یك ماه به مرخصی فرستاد.
عیسی محمد كمالی دبیر اجرایی خانه كارگر بوشهردر گفتوگو با خبرنگار ایلناگفت: كارگران شركت ایران صدرا هفته گذشته پس از یكسال دریافت مستمری بیمه بیكاری به كارخانه بازگشتند اما كارفرما آنها برای یك ماه دیگر به مرخصی فرستاد.
وی افزود: در این یكسال كه كارخانه ایران صدرا به منظور تغییر ساختار و بازسازی تعطیل شده بودكارفرما نیز به دلیل فروش شركت صدر،ا تغییر كرد.
وی با یادآوری اینكه در گذشته حداقل ١٢٠٠ تا ٢٠٠٠ كارگر در كارخانه صدرا مشغول به كار بوده اند. گفت: كارگران امیدوارند كه صاحب جدید كارخانه برخلاف صاحب قبلی در پی تسویه حساب با آنها نباشد.
به گفته كمالی، كارگران ایران صدرا كه از ابتدای سال ٨٦ با بحران مواجه شدند امیدوارند مالك جدید بتواند آرامش از دست رفته را به آنها بازگرداند.
كارخانه ایران صدرا در زمینه ساخت كشتی و سكوهای دریایی فعالیت دارد و درابتدای سال ٨٦، با اخراج گسترده كارگران قراردادی خود در زمره كارخانههای بحرانی قرار گرفت.
این كارخانه سرانجام سال گذشته باقیمانده كارگران خود را به بیمه بیكاری معرفی كرد.