افق روشن
www.ofros.com

آزادی ۵ نفر از بازداشت شده گان اول ماه مه، وضعیت

بد جسمانی بهنام ابراهیم زاده و درب بسته به روی کارگران آرد آدمی و آزادی


کمیتۀ هماهنگی برای کمک                                                                             سه شنبه ٢٦ اردیبهشت ١٣٩١

۵ نفر از بازداشت‌شده‌ گان اول ماه مه سنندج

روز پنج شنبه ٢١/٢/٩١ تعداد ۵ نفر از بازداشت‌شده‌ گان مراسم اول ماه مه سنندج، به اسامی «زاهد بنفشی»، «محمد لطیفی»، «حمید طاریمرادی»، «شیرکو کردی» و «فرزاد حسن پناهی» پس از ٩ روز بازداشت در اداره ی اطلاعات شهر سنندج، با قرار وثیقه آزاد شدند اما از سایر بازداشت‌شده‌گان اطلاعی در دست نیست.
کمیته ی هماهنگی آزادی این عزیزان را به خانواده های‌شان و تمامی کارگران و انسان های آزادی خواه و برابری طلب شادباش گفته و آزادی فوری و بی قید و شرط تمامی کارگران و فعالان کارگری را خواستار است.

***************

وضعیت بد جسمانی بهنام ابراهیم زاده فعال كارگری در بند

به گزارش رسیده به كمیته ی هماهنگی، بهنام ابراهیم زاده فعال كارگری دربند ازناراحتی شدید جسمانی رنج می‌برد. وی مدتهاست كه از درد در ناحیه گوش رنج برده و دچار عفونت شدید گوش شده است. علیرغم تقاضاهای مكرر وی و خانواده اش مبنی بر رسیدگی پزشكی و مداوا، تاكنون مسئولین زندان به وضعیت وی رسیدگی نكرده اند. لازم به یادآوری است كه مشكلات جسمی بهنام ناشی از دوران زندان است و مسئولیت حفظ سلامت وی بر عهده مسئولین زندان است.

***************

درب کارخانه آرد آدمی و آزادی را به روی کارگران بستند!

بر اساس گزارش رسیده، کارفرمای کارخانه آرد آدمی و آزادی، مانع از ورود کارگران به محیط کارخانه شده است.
کارخانه آرد آدمی و آزادی، واقع در میدان مکریان سقز، مشهور به کارخانه آرد ۵ طبقه، سالهاست که در این شهر در حال کار است. مسئولان این کارخانه همیشه به اشکال مختلف حقوق کارگران را تضییع کرده اند و هر بار به بهانه های واهی دستمزد کارگران را ماه ها پرداخت نکرده اند. هر زمان کارگران درخواست حقوق کرده اند،‌ نماینده کارفرما به بهانه اینکه کارخانه در حال بحران بسر می برد از پرداخت حقوق کارگران خودداری کرده است و اظهار داشته است که پولی برای حقوق کارگران وجود ندارد تا آن را پرداخت کنیم.
لازم به ذکر است که حدود ٣ ماه کارگران هیچ گونه پولی دریافت نکرده اند. کارفرما اظهار داشته است که نمی تواند کارخانه را اداره کند، او از کارگران خواسته است که کارخانه را ترک کنند. در پی این وضعیت، کارگران ٣ ماه است که هر روز به کارخانه مراجعه می کنند و تا ساعت ٢ بعد از ظهر در حیاط کارخانه تجمع کرده و سپس به خانه های خود برمیگردند.
در تاریخ ٢٣/٢/٩١ و ٢۴/٢/٩١ کارفرما دستور داده که درب کارخانه به روی کارگران بسته شود، متعاقبا کارگران هم در مقابل درب کارخانه تجمع کرده و خواستار بازگشت به کار و حقوق معوقه خویش هستند.
قابل ذکر است که این کارگران هر کدام دارای ١٧ الی ٢٧ سال سابقه کار در این کارخانه می باشند. تجمع کارگران تا زمان تکمیل خبر در مقابل درب کارخانه ادامه داشت.

کمیتۀ هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱