افق روشن
www.ofros.com

اخراج ۸ کارگر دیگر از شرکت بانتا آبیدر سنندج

ضرب و شتم و تهدید به اخراج کارگران شرکت پیش‌تنیه در سنندج

كمیتۀ هماهنگی برای كمك                                                                                      سه شنبه ٢۹ مرداد ۱۳۹٢

اخراج ۸ کارگر دیگر از شرکت بانتا آبیدر سنندج

به گزارش رسيده روز پنج شنبه مورخ ۹۲/۵/۲۴ تعداد ۸ نفر از کار گران شرکت بانتا آبیدر توسط کارفرمای اين شركت از کار اخراج شدند.
اخراج این کارگران بدلیل واهی و تکراری اتمام مراحل کار صورت گرفته است، اما کارفرما در اصل برای ادغام شرکت با چند شرکت پیمانی دیگر و بکارگیری نیروی جدید کار اقدام به اخراج این کارگران کرده است تا به آنان تمام حقوق ومزایایشان را نپردازد .لازم به ذكر است كه ظرف دوهفته ی قبل تعداد ۴۴ کارگر از این شرکت اخراج گردیده اند.

۲۹ مرداد ۱۳۹۲

*****************

ضرب و شتم و تهدید به اخراج کارگران شرکت پیش‌تنیه در سنندج

شرکت پیش‌تنیه سازنده لوله و دیوار بتونی پیش‌ساخته و لوله‌های سبک و فشرده پلاستیکی در ۵ کیلومتری شهر سنندج و جنب فرودگاه این شهر قرار دارد.
کارفرمای این شرکت به نام محمود کرباسیان برای اخراج کارگران فشار زیادی آورده تا جایی که نام‌برده با یکی از کارگران به نام عابدین صلواتی درگیر و پس از ضرب و شتم این کارگر، وی را اخراج نمود و سعی نموده است که کارگران را وادار نماید تا قضیه کتک‌کاری را برعکس گواهی کنند و با مقاومت یکی دیگر از کارگران به نام سعدی‌خانی، نام‌برده مجددا شروع به توهین و تهدید کارگران به اخراج نمود. این اعمال ضد کارگری در طول یک ماه گذشته بسیار شدت گرفته است.

۲۵ مرداد ۱۳۹۲

*****************

حادثه‌ایی دیگر در محیط کار به علت عدم امکانات ایمنی

به گزارش رسیده روز چهارشنبه ۹٢/۵/۱۶ کارگر ساختمانی بانام "طالب محمدی‌نیا "اهل روستای دادانه‌ی کمانگر از توابع مریوان موقع کار دچار حادثه‌ی برق گرفتگی شد.
این کارگر موقع کار در طبقه‌ی دوم ساختمانی در خیابان شهدای سنندج (سه راه فرح) بعلت نزدیکی کابل‌های تیر برق و برخورد با آنها دچار برق گرفتگی و بیهوش شد که توسط دیگر کارگران همکارش در ساختمان به بیمارستان بعثت سنندج انتقال داده شد. گزارشات رسیده حاکی از وخامت حال وی دارد.

۱۷ مرداد ۱۳۹٢

اخراج ۲۰ کارگر از شرکت بانتا آبیدر سنندج

به گزارش رسیده امروز یکشنبه ۹۲/۵/۱۳ کارفرمای شرکت بانتا آبیدر سنندج تعداد ۲۰ نفر از کارگران این شرکت را اخراج کرد. کارفرما دلیل اخراج این تعداد از کارگران را تعدیل نیرو بدلیل کاهش میزان کار اعلام نموده است. شایان ذکر است که کارگران اخراجی سابقه‌ی کاری ۲ ماهه تا ۲ ساله در درون شرکت بانتا را داشته‌اند که بدون پرداخت حقوق کاملشان از کار بیکار شده‌اند.
همانطور که در گزارش‌های قبلی از این شرکت ذکر شده بود، کارفرما قرار بود از هر کارگر مبلغ ۱۵۰ هزار تومان بابت صدور بیمه کسر نماید و در عوض کسر مبلغ قید شده از حقوق کارگران روزمزد به آنها بیمه‌ی یک روزه تعلق بگیرد، یعنی کارگر تا زمانی از خدمات بیمه برخوردار است که در محوطه‌ی شرکت مشغول به کار باشد و در ایام تعطیل یا زمان بیکاری کارگر فاقد بیمه می‌باشد. این شرایط اعتراض کارگران را به همراه داشت که کارفرما نیز در مقابل این اعتراض‌ها، همه‌ی کارگران را با تهدید به اخراج به سر کار برگرداند.

۱۳ مرداد ۱۳۹٢

*****************

حادثه در سد داریان پاوه

بر اساس خبر رسیده در تاریخ ۹۲/۵/۲ یکی از کارگران شاغل در سد داریان واقع در شهرستان پاوه در حین کار دچار سانحه گردید. بر اثر این سانحه عبدالوحید ویسی کارگر شرکت کلهام در بخش ترانسپورت دچار سوختگی شدید در ناحیه صورت و دستهایش شد. کمیته‌ی هماهنگی ضمن ابراز تاسف از وقوع این حادثه ناگوار یادآور می‌گردد که این اولین و آخرین بار نخواهد بود که در این سد یا دیگر محیط‌های کار چنین حوادث ناگواری رخ می‌دهد. این گونه حوادث به دلیل عدم رعایت استانداردهای ایمنی در محیط های کار که ناشی از سودخواهی کارفرمایان می ‌باشد اتفاق می‌افتد و تنها راه رهایی از این گونه حوادث در گرو اتحاد و همبستگی کارگران و ایجاد تشکل‌های مستقل کارگری می‌باشد.

۸ مرداد ۱۳۹٢

*****************

تجمع کارگران فولاد زاگرس در مقابل اداره کار شهرستان قروه

به گزارش رسیده امروز ۹۲/۵/۷ صد نفر از کارگران کارخانه فولاد زاگرس در مقابل اداره کار قروه دست به تجمع زدند. این تجمع از۱۰ صبح تا ۱۲:۴۰ امروز ادامه داشت. در پی مراجعه کارگران به تهران قرار بر این بود که کمیسیون اصل نود به مشکلات آنان رسیدگی کند اما تاکنون هیچ جوابی به آنان داده نشده است.
کارگران در تاریخ مقرر به کارخانه مراجعه کرده و دفتر کار خود را امضا می کنند ولی مدیر کارخانه در محل کار حاضر نشده و آنان به ناچار در مقابل اداره کار دست به تجمع زدند؛ تجمع کنندگان تاکید کردند که اگر تا شنبه به آنان پاسخ داده نشود با خانواده‌هایشان مجددا در مقابل اداره کار تجمع خواهند کرد.

۷ مرداد ۱۳۹٢

*****************

تجمع اعتراضی کارگران فولاد زاگرس کردستان

بر اساس خبر ارسال شده روز دوشنبه ۹۲/۴/۳۱ جمعی از کارگران فولاد زاگرس کردستان که ۱۸۳ نفر بودند در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی در شهر تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.
دو نفر از نمایندگان کارگران به داخل ساختمان مجلس رفتند تا با مسؤل کمیسیون اصل ۹۰ را جع به مطالبات برحقشان مبنی بر بازگشت به کار وپرداخت حقوق های معوقه گفتگو کنند که بعد از چندین ساعت بحث ومذاکره از طرف مسؤل مربوطه وعده هایی راجع به رسیدگی به مطالبات مذکور به کارگران داده شد.ازدیگرمطالبات وخواست های تجمع کنندگان، اعتراض به فروش کارخانه و واگذاری آن به بخش خصوصی بود که قرار بود مسؤلان وهیئت مدیره، کارخانه را با قیمت ۸۴ میلیارد تومان به بخش خصوصی بفروشند که کارگران اعلام کردند که قیمت واقعی کارخانه طبق برآورد کارشناسان ۳۴۰ میلیارد تومان تخمین زده شده . در نتیجه کارگران بااین تجمع ،از فروش و واگذاری کارخانه نیز جلوگیری کردند که در نتیجه هیئت مدیره به نمایندگان کارگران وعده داد که از بیمه ی بیکاری کارگران نیز برای خرید مواد اولیه ودر نتیجه از سرگیری چرخه ی تولید کارخانه استفاده کند.

۲ مرداد ۱۳۹۲

*****************

پیام تسلیت به مناسبت جان باختن فعال کارگری کاوه خدادادی

با نهایت تاسف باخبر شدیم که کاوه خدادادی فعال کارگری و عضو کمیته‌ی هماهنگی در شهر بوکان در روز ۹۲/۴/۲۲ بر اثر حادثه‌ی دلخراش تصادف در جاده‌ی عجب‌شیر - بناب جان باخت.
به این ترتیب کارگران یکی از فعالین دلسوز و کمیته‌ی هماهنگی یک عضو صادق خود را از دست داد. کمیته‌ی هماهنگی جان باختن این عزیز از دست رفته را به خانواده‌ی داغ‌دار، کارگران و فعالین کارگری و مردم دلسوز و زحمت‌کش شهر بوکان تسلیت عرض نموده و خود را در غم آنان شریک می‌داند. بدون شک از دست دادن کاوه خدادادی ضایعه‌‌ای جبران ناپذیر برای جامعه‌ی کارگری می‌باشد.

یاد این فعال کارگری برای همیشه در دل‌هایمان جاودانه خواهد ماند.

۲۴ تیر ۱۳۹۲

*****************

تجمع کارگران ذوب آهن زاگرس در مقابل استانداری شهر سنندج

به گزارش رسیده امروز پنج شنبه ۹۲/۴/۲۰ حدود ۲۰۰ نفر از کارگران ذوب آهن زاگرس کردستان در ساعات ۱۰ صبح در مقابل استانداری کردستان در شهر سنندج دست به تجمع زدند. ذوب آهن زاگرس که در منطقه قروه دهگلان قرار دارد دارای تعداد سیصد کارگر می‌باشد که در روز ۹۲/۴/۱۹ تعداد ۲۵۰ نفر از آنها اخراج شدند.
این کارگران چهار ماه حقوق نگرفته‌اند وهر یک دارای ۱۲ تا ۱۵ سال سابقه کار می باشند و کار آنها از نوع سخت و زیان‌آور است اما از طرف مدیریت کارخانه بیمه سخت و زیان آور برای آنها منظور نشده است. کارگران در ساعات اولیه صبح با پلاکاردی بزرگ که روی ان نوشته شده بود ما خواهان بازگشت به کار وحقوق معوقه خود هستیم در مقابل استانداری سنندج تجمع نمودند و در همان ساعات اولیه حدود ۴۰ نفر از کارگران به همراه نمایندگان خود جهت پیگیری خواسته‌های خود به داخل استانداری رفتند. آنها بعد از ساعات ها بدون هیچ نتیجه‌ای از استانداری بیرون آمدند و همراه کارگران به طرف دفتر شاهرودی دست به راهپیمایی زدند. لازم به ذکر است که در همان ساعات اولیه و قبل از رسیدن کارگران ده‌ها ماشین از نیروهای امنیتی و لباس شخصی در خیابان استانداری مستقر شدند و سراسر منطقه را زیر نظر گرفتند واین تجمع تا ساعات ۱ بعد از ظهر ادامه پیداکرد.

۲۰ تیر ۱۳۹۲

*****************

ادامه‌ی سیاست‌های ضدکارگری علیه کارگران شرکت بانتا آبیدر سنندج

کارفرمایان شرکت بانتا آبیدر با اعمال سیاست‌ها و فشارهای ضد کارگری وغیر قانونی برکارگران این مجموعه شرایط سخت کاری و روانی برای کارگران این شرکت فراهم کرده‌اند.
مدتی است که کارفرمایان و سرکارگران همراه داشتن و استفاده از تلفن همراه را در درون محوطه‌ی شرکت برای کارگران منع کرده‌اند که هر کارگری که از این دستور سرپیچی کند فی الفور اخراج می‌شود.
در پی درج گزارش در رابطه با وضعیت کارگران این شرکت در سایت کمیته‌ی هماهنگی و انتشار آن در میان کارگران، کارفرمایان شرکت اقدام به مذاکره برسر مسئله‌ی بیمه و قرارداد، با کارگران کردند و شرایط غیرانسانی خود را برای انعقاد قرارداد به شرح زیر بیان کردند:
"انعقاد قراردادهای ۱ ماهه الی ۱ ساله با کارگران به شرط قبول کسر مبلغ ۳۰۰ هزارتومان از دستمزدشان برای بیمه"
این شرایط غیر انسانی خشم واعتراض کارگران را به همراه داشت که با عدم پذیرش این شرایط از طرف کارگران، ادامه‌ی مذاکره‌ی کارفرمایان با کارگران شرکت به هفته ی آینده موکول شد.

۱۴ تیر ۱۳۹۲

*****************

مرگ دلخراش یک کارگر در دستگاه سنگ‌شکن

براساس خبر دریافتی در تاریخ ۹ تیر کارگری به نام امجد چشمه سپی کارگر شرکت ساشا بتن سازنده بتن آماده و تیرچه و بلوک و قطعات بتنی در ۱۵ کیلومتری جاده کامیاران سنندج به داخل سنگ شکن افتاده و پس از انتقال به بیمارستان متاسفانه جان خود را از دست داد.
این کارگر جوان ساکن روستای کانی کوه در ۱۰ کیلومتری جاده کامیاران کرمانشاه بود. کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری ضمن عرض تسلیت و همدردی با خانواده و دوستان امجد چشمه‌سپی، عدم رعایت استانداردهای ایمنی در محیط‌های کار که ناشی از سودخواهی سرمایه‌داری است را عامل بروز این گونه حوادث می‌داند.

۱۰ تیر ۱۳۹۲

*****************

اعتراض کارگران اخراجی سد ژاوه

به گزارش رسيده، در پی اخراج ۱۱۰ نفر از کارگران مشغول به کار در سد ژاوه در چند روز گذشته، کارفرما اعلام کرد که ۳ ماه حقوق معوقه همراه با سنوات کارگران را در طی سه ماه آینده به آنها پرداخت خواهد نمود.
در اعتراض به اين موضوع، کارگران اخراجی اعلام کردند که اگر حقوق معوقه و سنوات آنان در طی چند روز آینده پرداخت نشود در مقابل اداره کار سنندج دست به اعتصاب خواهند زد.

۴ تیر ۱۳۹۲

*****************

پایان اعتصاب کارگران معدن در ونزوئلا با دخالت گارد ملی (ترجمه شده)

اعتصاب کارگران معدن آهن FMO که در تاریخ ۵ ژوئن شروع شده بود، در ۱۴ ژوئن پس از آنکه نیروهای گارد ملی تاسیسات معدن را اشغال‌کردند، به پایان‌رسید. این اعتصاب چهارمین اعتصاب FMO در سال جاری است.
کارگران اعضای اتحادیه Sintraferrominera هستند که مطالبات آنها به این ترتیب است: پرداخت ۵۰ درصد باقیمانده دستمزد روزهای یک شنبه از تاریخ ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲، پرداخت مزایا، بودجه برای مسکن و مبارزه با فساد مالی.
نشست‌های سه جانبه قبلی بین اتحادیه، مدیران جدید FMO و رئیس شرکت‌های معدنی CVG نتیجه‌ای نداده است.
دولت در برابراعتصاب کنندگان از سیاست تهدید و ترغیب استفاده کرده‌است. پلیس مدیر پیشین FMO را که کارگران او را متهم به کارشکنی و فساد کرده‌اند، بازداشت کرده‌است. در روز ۱۲ ژوئن رئیس جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورا، اعتصاب کنندگان را "رفقای محبوب من، کارگران" مورد خطاب قرارداد و گفت: "اکنون کاری که باید انجام داد این است که تولید کنیم و مبارزه با فساد و تخلف را به من بسپارید. اجازه دهید در خلال تولید بر روی این مسائل هم بحث کنیم."
با این حال در ساعت ۳ بعدازظهر نیروهای مختلفی از گارد ملی کترل کارخانه را در دست گرفتند. اعضای گروه شبه نظامی بولیواری نیز در به دست گرفتن کنترل کارخانه شرکت کردند.
دبیرکل اتحادیه Sintraferrominera، روبن گنزالس می‌گوید: "آن‌ها از تمام قدرت دولتی برای ترساندن کارگران استفاده کرده‌اند. آنان با ما همانند مجرمان پست رفتار می‌کنند."
وزیر صنایع ریکاردو منندز که از این اعتصاب به عنوان اخاذی یاد می‌کند، "نیکولاس مادورا" را به عنوان عنصر اساسی در مبارزه با فساد ستایش می‌کند.

خرداد ۱۳۹۲

*****************

گزارشی از اعتراضات کارگری در بنگلادش(ترجمه شده *)

کارگران پوشاک بنگلادش در اعتراض به طولانی شدن روز کاری اعتصاب کردند.
در ۵ ژوئن هزاران کارگر پوشاک از هفت کارخانه در منطقه صنعتی "داکا تجگان" دست از کار کشیدند و در جاده های اطراف این منطقه دست به اعتراض زدند. رفت و آمد ماشین‌ها برای چندین ساعت مختل شد. در نهایت پلیس مداخله کرد و معترضان را مجبور به عقب‌نشینی کرد .این اعتصاب ادامه اعتراض کارگری ۲ روز قبل بود که توسط کارگران "پوشاک سپال" و در اعتراض به پیشنهاد مدیریت برای طولانی‌تر کردن ساعات کاری بدون درنظرگرفتن اضافه کاری صورت گرفته بود.کارگران می گویند از قبل هم با حذف ساعت ناهار در عمل یک ساعت به ساعات کاری آنها اضافه شده است.

• پلیس داکا بر روی کارگران معترض رانا پلازا آتش گشود.
در ۵ ژوئن چند صد کارگر پوشاک و خانواده‌های قربانیان فاجعه راناپلازا تظاهرات کردند. پلیس داکا از سلاح گرم و نیز ماشین‌های آبپاش برای متوقف کردن تظاهرات استفاده کرد. بنا به گفته رسانه‌های محلی حدود ۵٠ نفر در حمله پلیس زخمی شدند. پلیس ادعا می‌کند که از اسلحه تنها به منظور تیراندازی هوایی استفاده کرده است.
معترضان که خیابان های نزدیک راناپلازا را مسدود کرده بودند، خواستار غرامت برای قربانیان حادثه و نیز مجازات مرگ برای صاحب ساختمان شدند. علارغم حمله وحشیانه پلیس، کارگران می‌خواهند تا زمان دیدار مقامات بلند پایه دولتی از ساختمان راناپلازا و رسیدگی مسئولین به مطالبات کارگران به اعتصاب خود ادامه دهند( در تاریخ ۲۴ آوریل ۲٠۱۳ ریزش ساختمان راناپلازا باعث کشته شدن حدود ۱۱۲۷ نفر شد).

خرداد ۱۳۹۲

*****************

"مظفر بکری" کارگر برق‌کار و فعال کارگری

درشهرستان پاوه، در محل کار دچار حادثه شد و بر اثر ضربه مغزی جانش را از دست داد.

بر اساس گزارش رسیده، "مظفر بکری" کارگر برق‌کار و فعال کارگری درشهرستان پاوه، در محل کار دچار حادثه شد و بر اثر ضربه مغزی جانش را از دست داد.
این کارگر زحمت‌کش در حین کار به دلیل خستگی و فشار ناشی از کار، از هوش رفت و با سر به زمین خورد. پیکر نیمه جان این کارگر به بیمارستانی در کرمانشاه منتقل شد که به دلیل نبودن امکانات پزشکی برای بیماران مغزی و قلبی در ساعت ۱۲ شب در تاریخ ۱۵ خرداد جان باخت.
"مظفر بکری"، سال قبل نیز در محل کارش در یک ساختمان سقوط نمود که به مدت یک ماه در بیمارستان در حالت کما به سر برد و پس از چند ماه بستری شدن با وجود اینکه سلامتیش را به طور کامل به دست نیاورده بود به دلیل نیاز خانواده‌اش، مجبور به ادامه فروش نیروی کارش شد.
این کارگر زحمت‌کش و آگاه که تمام زندگیش با رنج و کار و در عین حال عشق به رهایی کارگران آمیخته بود بارها مورد اذیت و آزار مدافعین سرمایه قرار گرفت. پیکر "مظفر بکری" با حضور انبوه مردم و دوستان و کارگران در روز پنج شنبه به خاک سپرده شد.
عدم امکانات ایمنی در محیط کار سالانه جان تعداد زیادی از کارگران را می‌گیرد. کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری، ضمن عرض تسلیت و همدردی با خانواده و دوستان مظفر بکری، عدم رعایت استانداردهای ایمنی در محیط‌های کار که ناشی از سودخواهی سرمایه‌داری است را عامل بروز این گونه حوادث می‌داند.

۱۶ خرداد ۱۳۹۲

*****************

عدم پرداخت حقوق کارگران سد ژاوه

به گزارش رسیده کارگران مشغول در سد ژاوه در ۲۰ کیلومتری سنندج بیش از ۴ ماه است که حقوق دریافت نکرد‌ه‌اند. در این پروژه بیش از ۳۰۰ کارگر مشغول کار هستند که عیدی امسال را نیز دریافت نکرده اند.

۱۵ خرداد ۱۳۹۲

*****************

اعتصاب معلمان در آرژانتین

معلمان در ایالت جنوبی آرژانتین، تیرا دل فگو، در اعتراض به توقف در مذاکرات مربوط به افزایش دستمزد در روزهای ۲۳ و ۲۴ ماه می به اعتصاب دست زدند. این معلمان عضو فدراسیون SUTEF معلمان هستند که خواهان افزایش ۵٠ درصدی دستمزدها با توجه به نرخ تورم فزاینده در آرژانتین هستند. مقامات مدرسه افزایش ۸ درصدی دستمزدها را پیشنهاد داده اند. سایر موارد مطرح شده از سوی معلمان مربوط به درصد بودجه اختصاص یافته برای آموزش و پرورش، زیرساخت های مدرسه و مزایای پزشکی و حقوق بازنشستگی می‌باشند. این معلمان که اعضای اتحادیه رانندگان کامیون هم به آنها ملحق شده بودند، در ۲۳ ماه می در پایتخت ایالت تیرا دل فگو در ساختمان محل اقامت فرماندار اعتصاب کردند. وقتی که اعتصاب کنندگان از موانع رد شدند و وارد ساختمان شدند، پلیس ضد شورش از گاز اشک آور و اسپری فلفل برای به عقب راندن آنها استفاده کرد. بیش از ۳۰ نفر از معترضان و نیروهای پلیس در این درگیری مجروح شدند.
بعد از اینکه فرماندار خانم فابینا ریوس که با کابینه خود در طبقه دوم ساختمان بودند، وعده داد که با دبیر کل فدراسیون SUTEF معلمان دیدار خواهد کرد، تنش‌ها فروکش کرد. اما زمانی که فرماندار به وعده خود عمل نکرد، تنش ها دوباره شعله ور شد.

خرداد ۱۳۹۲

*****************

اعتصاب رانندگان تاكسی در كامیاران

به گزارش رسیده، رانندگان تاكسی در شهر كامیاران در روز شنبه ۱۱ خرداد دست به اعتصاب زدند. رانندگان اعتصابی خواهان افزایش كرایه تاكسی از ۲۰۰ تومان به ۴٠٠ تومان شدند.
این چندمین بار است كه رانندگان تاكسی شهر كامیاران دست به اعتصاب می زنند. در پی این اعتصاب بسیاری از مسافران مجبور شدند مسیرهای خود را پیاده طی كنند.

۱۲ خرداد ۱۳۹۲

*****************

گزارشی از شرکت بوم‌سازان زاگرس

به گزارش رسیده، شرکت بوم‌سازان زاگرس، پیمانکار نهالستان منابع طبیعی سنندج (روستای قار) مدت ۷ ماه است که حقوق کارگران خود را پرداخت نکرده است. این کارگران به اداره کار شکایت کرده‌اند؛ اما تاکنون نتیجه‌ای نگرفته‌اند. گفتنی است این کارگران که ۱۱ نفر هستند، بین ۲ تا ۳۰ سال سابقه‌ی کاری دارند.

۸ خرداد ۱۳۹۲

*****************

مرگ کارگر برق‌کار در اثر نبود ایمنی!

به گزارش رسیده روز سوم خرداد ماه کارگری به نام فریدون شهبازی ٢٧ ساله از اهالی روستای قورق، کارگر برقکار کارخانه‌ی دانه‌بندی جوجه و مرغ بعلت نبود وسایل و امکانات ایمنی در محیط کارخانه دچار حادثه‌ی برق گرفتگی شد و متاسفانه در دم جان سپرد. وی متاهل و دارای فرزند بود.
کمیته‌ی هماهنگی ضمن تسلیت به خانواده و دوستان فریدون شهبازی، خواهان برقراری استانداردهای ایمنی در محیط‌های کاری برای جلوگیری از بروز این گونه حوادث ناگوار می‌باشد.

۶ خرداد ١٣٩٢

*****************

مرگ كارگر جوان بر اثر حادثه در پاوه

به گزارش رسیده از شهرستان پاوه کارگر جوانی به نام بختیار شاه ویسی راننده جرثقیل در حین کار دچار حادثه شده و متاسفانه فوت نمود. نام‌برده متأهل و دارای دو فرزند بود.
کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری ضمن عرض تسلیت به خانواده و دوستان این کارگراعلام می‌دارد که در جامعه سرمایه‌داری جان هیچ کارگری در حین کار در امان نبوده و نیست؛ زیرا سرمایه‌داران برای سود بیشتر هیچگونه توجهی به مسائل ایمنی و رفاه اقتصادی کارگران نمی کنند.

۵ خرداد ١٣٩٢

*****************

اخراج کارگران ایران خودرو در سنندج

بر اساس گزارش رسیده روز سه‌شنبه ٣١ اردیبهشت ماه نمایندگی کارخانه ایران خودرو در سنندج (نمایندگی حیدری)، به دلیل واهی ورشکستگی کارخانه ٣٧ نفر از کارگران شاغل در این نمایندگی را که هر کدام میانگین ١٧-٢ سال سابقه کار داشتند از کار اخراج کرد. کارگران اخراجی این نماینده در اعتراض به این عمل کارفرما، صبح روز اول خردادماه در مقابل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سنندج تجمع کردند و خواهان بازگشت به کار شدند. لازم به ذکر است که نمایندگی ایران خودرو در سه راه شهرک نایسر سنندج واقع شده است.

١ خرداد ١٣٩٢

*****************

تجمع اعتراضی کارگران سد بنیر

بر اساس گزارش دریافتی دیروز یکشنبه ٢٩ اردیبهشت ماه کارگران شاغل در سد بنیر در اعتراض به عدم پرداخت ٤ ماه حقوق معوقه و نیز عیدی و پاداش سال گذشته خود از ساعت ٩ تا ١١ صبح در مقابل دفتر شرکت استراتوس پیمانکار این سد تجمع کردند و خواهان دریافت مطالبات خود شدند.
لازم به ذکر است که سد بنیر در ٢٠ کیلومتری جاده سنندج - مریوان واقع شده که بیش از ٢٠٠ کارگر در دو شیفت در این پروژه مشغول به كار هستند.

كمیتۀ هماهنگی برای كمك به ایجاد تشكل های كارگری

٣٠ اردیبهشت ١٣٩٢