برگزاری تجمعات اعتراضی در برخی از نقاط کشور
برای مشاهده و مطالعه مطالب کانال منشور آزادی، رفاه، برابری
اینجا کلیک کنید.
امروز یکشنبه دوم دی ماه ۱۴۰۳ کارگران صنعتی و بازنشستگان برخی از صندوق های بازنشستگی برای دست یابی به حقوق و مطالبات خود تجمعاتی را برگزار کردند.
کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با شعار "عزا عزا است امروز جامعه کارگری رو فناست امروز" تجمع و راهپیمایی خود را در اعتراض به دستمزدهای ناچیز، معوقه های پرداختی، و اوضاع فلاکت بار معیشتی بیان کردند.
کارمندان حریم بان، شهربان شهرداری تهران با حضور در مقابل شورای شهر اعتراض خود را به نداشتن قرار داد بعد از ۱۸ سال خدمت و کار اعلام داشتند.
بازنشستگان تامین اجتماعی در شهر شوش همچون هفته های گذشته راهپیمایی و تجمع اعتراضی خود را برگزار کردند.
همچنین در اهواز بازنشستگان تامین اجتماعی این شهر با تجمع در مقابل اداره کل این سازمان در مرکز استان خوزستان اعتراض خود را به شرایط وخیم زندگی بازنشستگان و دیگر مردم جامعه بیان داشتند.
کارکنان شرکت مخابرات شاغل در استان فارس در اعتراض به عدم پرداخت سنوات خود در شهر شیراز تجمعی اعتراضی برگزار کرده و خواهان رسیدگی فوری مدیران و مسئولان به وضعیت خود شدند.
بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد و معدن نیز امروز در تهران با تجمع در مقابل ساختمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتراض خود را به وضعیت جاری کشور که جز فقر و فلاکت و رنج برای مردم نیست بیان کردند.
در اصفهان نیز بازنشستگان فولاد با تجمع در خیابان نشاط این شهر اعتراض خود را به وضع موجود بیان کردند. "مدیر بی لیاقت، خجالت، خجالت" و "نه سرما نه گرما، نیست جلو دار ما" از جمله شعارهایی بود که در تجمع اصفهان سر داده شد.
بازنشستگان تامین اجتماعی در کرمانشاه نیز تجمعی اعتراضی همچون هفته های گذشته برگزار کرده و خواستار رسیدگی به شرایط نابسامان کنونی شدند. شعارهای زیر از جمله شعارهای مطرح در این تجمع بود: "قطع برق کشور، میریم به عصر حجر"، "می جنگیم، می جنگیم، ذلت نمی پذیریم"، "شاغل و بازنشسته، اتحاد، اتحاد"، "دولت فرمایشی، حقوق فرسایشی"، "بیت المال و خزانه جولانگاه دزدانه" و "آقازاده آمریکاس، تورمش مال ماست".
چنان که شعارهای بالا نشان می دهند زندگی مزدبگیران روز به روز جهنمی تر می شود بی آن که هیچ کس از جانب دولت خود را مخاطب این شعارها بداند و کمترین وقعی به این اعتراض ها بگذارد. آیا همین بی اعتنایی به حرف طبقه مزدبگیر یعنی کارگران و زحمتکشان جامعه نشان نمی دهد که برای پاسخگو کردن چنین حکومتی باید به شیوه دیگری با آن سخن گفت؟
کانال تلگرام منشور آزادی، رفاه، برابری
۲ دی ۱۴۰۳
**************
اما برای شادمانی
سیاره ما
چندان آماده نیست
خوشی را باید
از چنگ روزهای آینده
بیرون کشید
در این زندگی
مردن
دشوار نیست،
ساختن زندگی
بسیار دشوارتر است
مایاکوفسکی
ترجمه: محمد مختاری
**************
اسماعیل گرامی
زندانیان سیاسی و عقیدتی را به یاد آوریم
زندانیان سیاسی و عقیدتی را به یاد آوریم
اسماعیل گرامی، فعال کارگری مستقل و بازنشسته کارخانه کارتن ایران است که هم اکنون با حکم ۵ سال حبس در زندان اوین به بند کشیده شده است.
اسماعیل گرامی طی سال های گذشته بارها دستگیر و زندانی شده است. وی نخستین بار در سال ۱۳۹۹ در تجمع اعتراضی بازنشستگان در مقابل وزارت کار بازداشت و یک روز بعد آزاد شد.
این فعال کارگری بار دیگر در فروردین ۱۴۰۰ توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و به شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین منتقل شد. بر اساس گزارش ها ماموران در جریان بازرسی منزل، گوشیهای تلفن اعضای خانواده را ضبط کردند.
اسماعیل گرامی در ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری محاکمه و بابت اتهام اجتماع و تبانی به پنج سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد. در ۲۷ شهریور همان سال شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، محکومیت اسماعیل گرامی را عینا تایید کرد.
در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ شماری از زندانیان سیاسی محبوس در تیپ دو زندان تهران بزرگ توسط تعدادی از زندانیان متهم به جرائم عمومی مورد ضربوجرح قرار گرفتند. در جریان این حادثه اسماعیل گرامی و برخی از زندانیان سیاسی آسیب دیدند و تعدادی از آنها جهت درمان به بهداری زندان منتقل شدند. در پی بروز این درگیری، ۱۴ تن از زندانیان سیاسی این بند به بند یک تیپ دو زندان تهران بزرگ منتقل شدند که با عنوان بند دربسته شناخته میشود و دارای شرایط غیراستاندارد و بسیار نامناسب است.
در مرداد ۱۴۰۱ اسماعیل گرامی به همراه حدود ۴۰ تن از زندانیان سیاسی زندان تهران بزرگ بدون اعلام قبلی به زندان اوین منتقل شدند. این زندانی سیاسی با انتقال به زندان اوین دچار بیماری کرونا و عوارض ناشی از آن و تشدید بیماری های زمینه ای از جمله صرع شد.
در عصر روز شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱، بخشی از زندان اوین دچار آتشسوزی شد. در این حادثه که به درگیری ماموران سرکوب گر و زندانبانان با زندانیان انجامید، شماری از زندانیان جان خود را از دست دادند، تعدادی به دلیل اصابت گلولههای جنگی و ساچمهای و ضربوجرح توسط ماموران زندان زخمی و شماری دیگر بر اثر استنشاق گاز اشکآور و دود ناشی از آتش دچار مسمویت شدند.
در ۲۴ مهر ۱۴۰۱ پس آتشسوزی در زندان اوین اسماعیل گرامی به همراه تنی چند از زندانیان به زندان گوهردشت (رجاییشهر) منتقل شد. این زندانیان محبوس در بند ۸ زندان اوین پیش از انتقال به زندان گوهردشت مورد ضربوجرح با باتوم توسط زندانبانان قرار گرفتند، به سوی آنها گاز اشکآور پرتاب شد و پس از آسیبدیدگی از دسترسی به خدمات درمانی نیز محروم شدند.
در بهمن ۱۴۰۱ اسماعیل گرامی با آنچه به نام "عفو" برخی از زندانیان اعلام شد از زندان آزاد شد.
اسماعیل گرامی در آبان ۱۴۰۲ بار دیگر در جریان تجمع بازنشستگان مقابل ساختمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تهران توسط پلیس امنیت بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. او نهایتا آخر شب از زندان آزاد شد.
این زندانی سیاسی در تیر ۱۴۰۳ توسط شعبه ۱۰۲۷ دادگاه کیفری - دو تهران بابت اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق برپایی تجمعات بازنشستگان تامین اجتماعی به پرداخت ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد.
در مرداد ۱۴۰۳ ماموران امنیتی و نظامی به محل سکونت آقای گرامی یورش بردند، خانه او را تفتیش کردند برخی از لوازم شخصی وی از جمله لپ تاپ، تلفن همراه و کارت ملی، این فعال کارگری را با خود بردند. اسماعیل گرامی خبر داد که پس از این یورش به خانه و زندگی اش به دادسرای شهید مقدس (اوین) احضار شده است. این فعال کارگری با حضور در شعبه سوم بازپرسی دادسرای اوین بازداشت به زندان اوین منتقل شد.
اسماعیل گرامی در شهریور ۱۴۰۳ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری محاکمه و بابت اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در تجمعات بازنشستگان به یک سال حبس محکوم شد.
اسماعیل گرامی تنها به "جرم" شرکت در تجمعات بازنشستگان و دفاع از حقوق خود و هم طبقه ای هایش محکوم و به بند کشیده شده است. در حالی که انبوه ثروت تولید شده از استثمار کارگران صرف بودجه های نظامی و امنیتی و نهادهای رنگارنگ مذهبی می شود، میلیون ها کارگر از شاغل و بازنشسته و خانواده های شان زیر خط فقر زندگی می کنند. بخش های مختلف طبقه کارگر از جمله بازنشستگان با برگزاری تجمعات به این ستم و بیداد اعتراض می کنند. اما پاسخ سرمایه داری استبدادی حاکم چیزی جز سرکوب نبوده است.
ما خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی و عقیدتی از جمله اسماعیل گرامی هستیم.
کانال تلگرام منشور آزادی، رفاه، برابری
۱ دی ۱۴۰۳
___________________________
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب پائیز ۱۴۰٣
اینجا کلیک کنید.
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب تابستان ۱۴۰٣
اینجا کلیک کنید.
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب بهار ۱۴۰٣
اینجا کلیک کنید.
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب کانال از ۱ دی تا ۲٧ اسفند ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب کانال تا ۲٨ آذر ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مطالعه و مراجعه به اخبار، گزارشات و مطالب کانال تا سی شهریور ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.