افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


شورای هماهنگی تشکل‌های ...                                                                                             پنجشنبه ٣۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱ سپتامبر ۲۰۲٣


بازداشت محراب فرساد مختاری، در نوشهر

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب شورای هماهنگی اینجا کلیک کنید.
محراب فرساد مختاری، دبیر آموزش پرورش شهرستان چالوس، چهارشنبه صبح ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۱، در منزل شخصی‌اش در نوشهر توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و بر اساس گزارشات رسیده به ساری انتقال دادە شدە است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن تاکید بر آزادی فوری و بی قید و شرط آقای مختاری و سایر معلمان زندانی، خواهان خاتمه دادن به پرونده‌سازی‌های نیروهای امنیتی بر علیه فعالین صنفی معلمان می‌باشد.

***********

پیام جعفر ابراهیمی از زندان قزل حصار

جعفر ابراهیمی معلم تبعید شده به زندان قزلحصار، در تماس تلفنی ضمن تشکر از همه همکاران و تشکلهای صنفی معلمان و فعالان مدنی و سیاسی در حمایت از معلمان زندانی، اعلام داشت که با توجه به اعزام به پزشک خارج از زندان و همچنین درخواستهای خانواده، معلمان و سایر فعالان مدنی و صنفی عصر امروز به اعتصاب دارو خود بطور موقت پایان داده است.

***********

بازداشت عبدالله عبدالملکی از معلمان کردستان قروه

عبدالله عبدالملکی از معلمان بازنشسته قروه زمانی که نیروهای سرکوبگر زنان و مردان معترض قروه‌ای را مورد ضرب و شتم و اهانت متعرض شده بود که با یورش نیروهای سرکوبگر این معلم توسط اطلاعات سپاە قروە بازداشت شده و به مکان نامعلومی انتقال دادە شدە است.
شورای هماهنگی ضمن تاکید بر آزادی فوری این معلم خواهان خاتمه دادن به این پرونده‌سازی‌های نیروهای امنیتی است

***********

کیوان مهتدی بعد از نه روز به بند عمومی بازگشت

کیوان_مهتدی نویسنده و عضو کانون نویسندگان که نه روز پیش بخاطر یک فایل صوتی در حمایت از جعفر ابراهیمی و کامیار فکور به انفرادی زندان اوین منتقل شده بود، امروز به بند عمومی زندان بازگشت. این زندانی سیاسی، اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شد و در حال گذران پنج سال حبس خود می‌باشد. انیشا اسدالهی، همسر کیوان مهتدی نیز در زندان اوین می‌باشد.

***********

جعفر ابراهیمی دست به اعتصاب دارو زد

جعفر ابراهیمی معلم زندانی در اعتراض به ضرب و شتم در زندان و عدم اعزام به پزشکی قانونی، ضمن پس فرستادن دارو ها ی خود دست به اعتصاب دارو زده است.
این معلم زندانی در تماس کوتاهی با خانواده و از طریق وکیل خود، اطلاع داده است که به علت عدم همکاری زندان در اعزام به پزشکی قانونی برای ثبت آثار ضرب و شتم بر بدنش، از تحویل و استفاده از هرگونه دارویی خودداری می کند.
عرفان کرم ویسی وکیل جعفر ابراهیمی که روز گذشته به صورت کابینی موفق به ملاقات با این معلم زنذانی در زندان قزل حصار شده بود، در توییت جداگانه ضمن تایید اثار ضرب و شتم بر بدن و صورت وی، خبر اعتصاب دارو ایشان را نیز اعلام کرد.
با توجه به وضعیت بیماری زمینه ای جعفر ابراهیمی، خطر نابینایی و حتی مرگ، در صورت عدم استفاده از دارو این معلم زندانی را تهدید می کند.
در هفته گذشته شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران و تشکل های صنفی معلمان در ایران و همچنین سازمان جهانی آموزش و اتحادیه‌های معلمی و کارگری‌، با صدور بیانیه‌هایی نسبت به وضعیت نگران کننده وی هشدار دادند.

***********

گزارشی تکان دهنده از وضعیت جعفر ابراهیمی

گزارشی تکان دهنده از وضعیت جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، محبوس در زندان قزل‌حصار
بر اساس گزارش منتشر شده، ساعتی قبل اعلام شد که جعفر ابراهیمی، معلم زندانی که در تاریخ ۱۲ شهریور ماه همراه با ۱۲ تن دیگر از زندانیان اوین، به سیاه‌چاله‌ای به نام "سلول امن" در قزل‌حصار تبعید شده بود، در اثر وخامت شدید جسمی به بیمارستان رجایی کرج منتقل شد. با این وجود، هیچ بیمارستانی تاکنون پذیرش ایشان را تایید نکرده‌ است و هیچ اطلاعی از وضعیت این معلم زندانی در دسترس نیست.
بر اساس خبرهای دریافتی، وکیل جعفر ابراهیمی و کامیار فکور، آقای عرفان کرم‌ویسی، امروز برای ملاقات به زندان قزل‌حصار مراجعه کرده است. و علی‌رغم اینکه ملاقات وکیل با موکل می بایست حضوری باشد تنها اجازه‌ی ملاقات کابینی داده شده است حضور وکیل در سالن کابینی ملاقات تحت شدیدترین تدابیر امنیتی بوده و تمام وسایل ایشان را در بدو ورود ضبط کرده‌اند در نهایت پس از حدود سه ساعت معطلی عرفان کرم ویسی برای ملاقات، به ایشان اعلام شد که چون زندانیان این وکیل امنیتی هستند و جرائم سنگین دارند، ایشان نمی‌تواند موکل‌های خود را ملاقات بکند.
در حالیکه پیشتر به آقای کرم‌ویسی گفته شده بود که می‌تواند موکل‌های خود، کامیار فکور و جعفر ابراهیمی را ملاقات کند، اما ملاقاتی صورت نگرفت. دیگر زندانیان سیاسی (زندانیان منتقل شده به قزل‌حصار) در اعتراض به این وضعیت، اعلام کردند که تا جعفر ابراهیمی و کامیار فکور نتوانند با وکیل خود آقای عرفان کرم ویسی ملاقات کنند آن‌ها هم با خانواده یا وکلای خود ملاقات نخواهند کرد و به نشانه اعتراض جلوی بند تحصن کردند.
در پی این وضعیت، در نهایت ابتدا به کامیار فکور اجازه‌ی دیدار با وکیل را دادند. بر اساس توضیحات داده شده به آقای عرفان کرم‌ویسی، [در این ملاقات] حال جسمی جعفر ابراهیمی دیروز بسیار وخیم شده و به بهداری منتقل شده است. در عین حال، پس از خروج از بهداری هنگامی که خواسته است یک تماس محدود ۳ دقیقه‌ای در اتاق افسرنگهبانی مرکزی با همسر خود بگیرد، در همانجا توسط افسر جانشین و معاونش و چند تن از کادر زندان به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از ناحیه کتف، گردن و پیشانی زخمی شده است.
در ادامه جعفر ابراهیمی هم بعد از انتظار طولانی با همراهی یک افسر حفاظت توانست با وکیل خود دیدار کند. بر اساس گفته‌ی وکیل ایشان، آثار ضرب و شتم گردن، کتف، بدن، مچ دست و پیشانی ایشان به ‌وضوح مشخص بوده است. همچنین بهداری قزل‌حصار در نامه‌ای بر وخامت وضعیت جسمی آقای ابراهیمی تاکید نموده و اعلام کرده است که از آنجاییکه این فعال صنفی معلمان در معرض نابینایی ناشی از عوارض بیماری قرار دارد، می‌بایست هر چه سریعتر به پزشک متخصص اعزام شود تا به وضعیتش رسیدگی شود اما مسئولین زندان از اعزام ایشان امتناع کرده‌اند. لازم به ذکر است که علی‌رغم وضعیت جسمانی وخیم و نیز شدیدتر شدن تاری دید ایشان، اما مانند همیشه بسیار از روحیه‌ی بالایی برخودار بود.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، به مسئولین قضایی هشدار می‌دهد که آن‌ها را مسئول مستقیم حفظ جان و امنیت زندانیان می‌داند و در برابر این تعرض‌ به جعفر ابراهیمی، از تمام پتانسیل خود استفاده خواهد کرد.

جان جعفر ابراهیمی در خطر است

ژن    ژیان    ئازادی

***********

اسماعیل عبدی، به مرخصی آمد

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب شورای هماهنگی اینجا کلیک کنید.
اسماعیل عبدی، دبیر سابق کانون صنفی معلمان تهران، دقایقی پیش پس از دو سال از زندان به مرخصی آمد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن تبریک آزادی ایشان به خانواده و جامعه‌ی فرهنگیان، امیدوار است مرخصی آقای عبدی به آزادی کامل ایشان منجر گردد. این شورا همچنین خواهان مختومه شدن پرونده همه معلمان زندانی و کنشگران صنفی در سراسر کشور است.

***********

درخواست آموزش بین‌الملل، مرخصی فوری پزشکی برای سلامتی جعفر ابراهیمی

سلامتی جعفر ابراهیمی، عضو هیئت مدیره شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران (CCITTA) در دوران حبس ناعادلانه وی در ایران به شدت وخیم شده است. آموزش بین‌الملل در «وب‌تایم» سایت خود، از مقامات ایرانی درخواست کرده است تا برای فعال صنفی معلمان مرخصی فوری پزشکی اعطا کنند.
"جعفر ابراهیمی به همراه دیگر رهبران جنبش معلمان هیچ گونه قوانین داخلی و بین‌المللی را زیر پا نگذاشته‌اند. دستگیری، حبس و ادامه بازداشت آنها نقض حقوق اساسی کارگران، آزادی تشکل و آزادی بیان است."

دیوید ادواردز | دبیرکل آموزش بین‌الملل

جعفر ابراهیمی بیست ماه است که زندانی شده است. وی از بیماری روده‌ای رنج می برد و وضعیت وی در دوران حبس به شدت بدتر شده است. او فقط یک بار اجازه دسترسی به بیمارستان را داشت و درمان تحت تدابیر شدید امنیتی انجام شد و حق مراقبت پزشکی جامع را از او سلب کرد. دیابت وی تشدید شده است و اطلاعات هم‌بندان حاکی از آن است که بینایی ابراهیمی در خطر است. بدون بستری شدن فوری و مناسب، ممکن است بینایی خود را به طور کامل از دست بدهد.
اما مقامات به جای صدور مجوز درخواستی برای بستری شدن ابراهیمی در بیمارستان، او را در تاریخ ۱۲ شهریور از زندان اوین به بازداشتگاه قزل‌حصار خارج از تهران منتقل کردند. مقامات همچنین اتهامات جدیدی را علیه وی مطرح کرده و وی را به "تهدید امنیت کشور" و "بر هم زدن آسایش جامعه" متهم کرده‌اند.
جعفر ابراهیمی به همراه ۱۲ زندانی دیگر که به قزل‌حصار منتقل شده اند، اعتصاب غذا کرده و خواستار بازگشت به زندان اوین و رفع اتهامات جدید شده است. ابراهیمی اجازه‌ی تماس با بیرونی‌از زندان را ندارد و‌ این مسئله شدت نگرانی از سلامتی او در بازداشتگاه جدید را تشدید کرده است.
در ۶ سپتامبر، آموزش بین‌الملل (EI) نامه‌ای اعتراض آمیز به مقامات ایرانی تسلیم کرد و خواستار مرخصی پزشکی فوری برای ابراهیمی شد تا بتواند مراقبت‌های پزشکی تخصصی و مراقبت‌های مناسب را دریافت کند. EI تاکید کرد که دولت ایران را در قبال هر آسیبی که ممکن است متوجه اعضای تشکل­های صنفی معلمان در زندان شود را مسئول می‌داند.
آموزش بین‌الملل و شورای هماهنگی تشکل­های صنفی فرهنگیان ایران، از اعضای آموزش بین‌الملل، خواستار آزادی فوری تمامی معلمان زندانی در ایران هستند. لینک وب‌تایم آموزش بین‌الملل: اینجا کلیک کنید.

***********

گزارشی از اخرین وضعیت زندانیان تبعیدی قزلحصار

۱) با وجود گذشت بیش از یک هفته از انتقال غیر قانونی سیزده زندانی از اوین به زندان قزلحصار، هنوز هیچ تغییری در وضعیت اسفناک این زندانیان ایجاد نشده است.
دو) جعفر ابراهیمی در تماسی کوتاه از زندان قزلحصار (تماس های سه دقیقه ای) از سلامت خود خبر داده است، با این وجود با توجه به تشدید بیماری و عدم امکانات بهداشتی و درمانی بنا به گفته سایر همبندان وضعیت سلامتی وی در خطر است
سه) زندان از دادن کارت تلفن به زندانیان تبعیدی خودداری کرده و این زندانیان برای تماس مجبورند از تلفن های افسرنگهبانی و به صورت کوتاه و روزانه فقط سه دقیقه با خانواده های خود ارتباط بگیرند.
چهار) حمزه سواری و سعید ماسوری از زندانیان سیاسی قدیمی با انتشار متن هایی به توصیف وضعیت اسفناک زندان قزلحصار و شرایط دردناک زندانیان تبعیدی و سایر زندانیان پرداخته اند.
پنج) در طوفان توییتری شب گذشته هشتک زندان قزلحصار جز هشتک های داغ توییتر فارسی شد.

***********

پرونده‌سازی جدید در خصوص فعال صنفی معلمان، عاتکه رجبی

بنا به گزارشی که به کانال شورای هماهنگی رسیده است دستگاه قضایی و وزارت اطلاعات در اقدامی هماهنگ برای خاموش کردن صدای عاتکه رجبی، معلم معترض با پرونده‌سازی‌های جعلی علاوه بر تحمیل حکم حبس در تلاش هستند ایشان را اجباری در بیمارستان روانی بستری نمایند و تحت مداوای مدنظر خود قرار دهند.
نهادهای امنیتی در سال‌های گذشته نیز با بستری کردن اجباری زندانیان سیاسی، شرایط بسیار سختی و گاه کشنده‌ای را بر آن‌ها تحمیل کرده‌اند.
چند روز پیش دادگاه این معلم اخراجی در حالی برگزار شده بود که قاضی بدون ارسال ابلاغیه و دادن مهلت قانونی برای حضور در دادگاه تنها به تماس با وثیقه‌گذار بسنده کرده و در حالیکه فرصت مطالعه پرونده به خانم رجبی و وکیل ایشان داده نشده بود، جلسه دادگاهی را برگزار کرده بود و متعاقب آن بلافاصله حکم زندان را برای ایشان صادر کرد.

***********

نامۀ آموزش بین‌الملل، فدراسیون جهانی اتحادیه معلمان، به علی خامنه ای

آموزش بین‌الملل، فدراسیون جهانی اتحادیه معلمان، در نامه‌ای به آقای خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، خواهان مرخصی پزشکی فوری برای فعالین صنفیِ معلمی بازداشتی جعفر ابراهیمی، هاشم خواستار، اصغر امیرزادگان، عزیز قاسم‌زاده و اسماعیل عبدی شد. در این نامه‌، #دیوید_ادواردز، دبیر کل آموزش بین‌الملل، فدراسیون جهانی اتحادیه معلمان متشکل از ۳۸۳ اتحادیه معلمی، از جمله شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، از مسئولان حاکمیتی و مسئولان زندان، مرخصی پزشکی فوری این معلمین زندانی که در وضعیت سلامتی وخیم در زندان هستند، را درخواست کرده‌ است.

متن نامه:
جعفر ابراهیمی، یکی از اعضای هیئت ‌مدیره شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در حال حاضر در بازداشتگاهی در خارج از تهران به سر می‌برد که در تاریخ ۱۲ شهریور به آنجا تبعید شد. وی از بیماری روده‌ای رنج می‌برد و در مدت بیست ماه اخیر در زندان اوین وضعیت وی به شدت بدتر شده است. او فقط یک‌بار اجازه دسترسی به بیمارستان را داشت و درمان تحت تدابیر شدید امنیتی انجام شد و حق مراقبت پزشکی جامع از او سلب شده است. از طرف دیگر دیابت وی تشدید شده است و اطلاعاتی از سوی هم‌بندیان او منتشر شده است که نشان می‌دهد بینایی ابراهیمی در خطر است. بدون بستری شدن فوری و مراقبت‌های مناسب پزشکی، ممکن است بینایی خود را کاملاً از دست بدهد. اما به‌جای موافقت با بستری شدن ابراهیمی، او در تاریخ ۱۲ شهریور از اوین به بازداشتگاه دیگری منتقل ‌شده است. مقامات همچنین اتهامات جدیدی را علیه وی مطرح کرده و وی را به «تهدید امنیت کشور» و «برهم زدن آسایش جامعه (زندان)» متهم کرده‌اند.
اسماعیل عبدی، یکی دیگر از اعضای هیئت‌مدیره، که قبلاً عضو هیئت‌ مدیره شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران بود، که از تیر ۱۳۹۴ تا به امروز در زندان است و اکنون در زندان کچویی زندانی است، نیز از مرخصی پزشکی محروم شده است. علیرغم توصیه اکید پزشکان داخل زندان مبنی بر درمان تخصصی در خارج از زندان، دادستان تهران از صدور دستور قضایی مبنی بر مجوز انتقال وی خودداری کرده است. سلامت جسمانی عبدی در دوران حبس به دلیل درد مزمن در دست‌ها و عضلات و همچنین مشکلات وخیم دندانی، بدتر شده است.
جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی به همراه دیگر اعضای زندانی اتحادیه معلمان از جمله هاشم خواستار، اصغر امیرزادگان و عزیز قاسم‌زاده، هیچ‌گونه قوانین ملی و بین‌المللی را نقض نکرده‌اند. دستگیری، زندان و ادامه بازداشت آن‌ها نقض حقوق اساسی کارگران برای آزادی تشکل و آزادی‌بیان است. این معلمین زندانی، به مراقبت‌های پزشکی تخصصی فوری و درمان مناسب نیاز دارند. ما دولت ایران را مسئول هر آسیبی می‌دانیم که ممکن است متوجه معلمان صنفی شود در زمانی که در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران، زندانی هستند.
از شما می‌خواهیم به این درخواست فوری برای مرخصی استعلاجی جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی رسیدگی کنید و برای اطمینان از دریافت مراقبت‌های پزشکی، آزادی فوری آنان را فراهم نمائید. مداخله شما می‌تواند در نجات جان معلمان و رعایت اصول عدالت و حقوق بشر مؤثر باشد.
از توجه شما به این موضوع حیاتی تشکر می‌کنم
دکتر دیوید ادوارز
دبیر کل آموزش بین‌­الملل

رونوشت به:
- قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
- شورای عالی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران
- نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد
- حسین دهقانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اروپا
- سازمان عفو بین‌الملل
- فرانت لاین دیفندرز
- گیلبرت هونگبو، مدیر کل سازمان بین‌المللی کار (ILO)
- لوسی ترینگل، دبیر کل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری (ITUC )

***********

درخواست فرانت لاین دیفندرز از مقامات ایران

در خصوص وضعیت وخیم جعفر ابراهیمی و کامیار فکور؛

جعفر ابراهیمی و کامیار فکور با اتهامات جدیدی مواجه شدند؛ این در حالی است که وضعیت سلامتی جعفر ابراهیمی در بازداشت وخیم‌تر شده …
وکیلِ جعفر ابراهیمی و کامیار فکور، مدافعان حقوق بشر، در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ اعلام کرد که در شعبه سوم دادسرای اوین پرونده جدیدی به اتهام «اخلال در نظم عمومی» و «توهین به مسئولان زندان» برای آن‌ها تشکیل‌شده است. هر دو مدافع حقوق بشر حداقل به همراه ده زندانی دیگر در همان روز به‌اجبار از زندان اوین به زندان قزل‌حصار منتقل شدند.

جعفر ابراهیمی معلم، مدافع حقوق بشر و بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران (CCITTA) است. در ساعات اولیه ١٠ فروردین ۱۴۰۱ به منزل این مدافع حقوق بشر یورش بردند و بدون ارائه حکم بازداشت شد.

کامیار فکور روزنامه‌نگاری است که درزمینۀ مسائل زیست‌محیطی کار می‌کند و مدافع حقوق کارگری است. او قبلاً در اردیبهشت ۱۴۰۰ در جریان اعتراض مسالمت‌آمیز به دستمزد کارگران دستگیرشده بود. در مهرماه ۱۴۰۱ شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران این مدافع حقوق بشر را به اتهامات «اجتماع و تبانی به‌قصد اقدام علیه امنیت ملی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد. این حکم در اسفندماه ۱۴۰۱ در دادگاه تجدیدنظر به هشت ماه حبس کاهش یافت.

وکیل جعفر ابراهیمی و کامیار فکور در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ اعلام کرد که این مدافعان حقوق بشر اکنون به «اخلال در نظم عمومی» و «توهین به مسئولان زندان» در شعبه سوم دادسرای اوین متهم شده‌اند. هر دو مدافع حقوق بشر در همان روز به‌زور از زندان اوین به زندان قزل‌حصار منتقل شدند. اعتقاد بر این است که انتقال آن‌ها ممکن است مربوط به سازمان‌دهی زندانیان برای نوشتن بیانیه یا تظاهرات قبل از اولین سالگرد تظاهرات "زن، زندگی، آزادی" در شهریور ۱۴۰٢باشد. انتقال این مدافعان حقوق بشر پس از آن صورت گرفت که شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان نسبت به وخامت شدید وضعیت سلامتی جعفر ابراهیمی در دوران حبس در زندان اوین ابراز نگرانی کرد. علاوه بر این، انتقال کامیار فکور به این معنی است که او دیگر در همان زندانی نیست که همسرش، مدافع حقوق بشر سروناز احمدی،بازداشت است و احتمالاً ملاقات هفتگی آن‌ها امکان‌پذیر نباشد.

در ١٠ شهریور ۱۴۰۲ شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان گزارش داد که جعفر ابراهیمی به دیابت مبتلا شده است. به گفته وکیل وی و بر اساس گزارش زندانیان، وی برای حرکت درنتیجه وخیم شدن وضعیت بینایی‌اش نیاز به همراه دارد. بنابراین، طبق گزارش شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ، با توجه به کوتاهی مسئولان زندان اوین در رسیدگی به وضعیت سلامتی جعفر ابراهیمی، دسترسی فوری به خدمات پزشکی خارج از زندان ضروری است. این مدافع حقوق بشر طی دو ماه گذشته که از بیماری التهابی روده رنج می‌برده، ٨ کیلو کاهش وزن داشته است . علاوه بر این، او دچار درد مفاصل و درد دهان نیز شده است. این مدافع حقوق بشر باوجود چندین بار انتقال به درمانگاه اوین و تجویز درمان‌هایی که برای اثربخشی نیازمند ایزوله بودن است، همچنان در بند عمومی ۴ زندان اوین محبوس است.

در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، درخواست جعفر ابراهیمی، مدافع حقوق بشر برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در رشته فلسفه تعلیم و تربیت، علیرغم کسب نمره بالا در آزمون ورودی دکتری سراسری رد شد. به گزارش انجمن دانشجویان متحد ایران، این مدافع حقوق بشر برای مصاحبه دکتری به دوازده دانشگاه دعوت‌شده بود اما تنها توانست در چهار دانشگاه شرکت کند زیرا از مرخصی از زندان اوین برای شرکت در سایر دانشگاه‌ها محروم شد. سازمان سنجش ایران که مسئول ارزیابی داوطلبان و اعلام نتایج آزمون دکتری است، در پرتال خود هیچ توضیحی درباره رد درخواست مدافع حقوق بشر ارائه نکرده است. بااین‌حال، آن‌ها طی یک تماس تلفنی گفتند که متقاضی علیرغم صلاحیت بالای تحصیلی، واجد «معیارهای صلاحیت عمومی» نیست، که این گمانه‌زنی‌ها مبنی بر احتمال دخالت عوامل اطلاعاتی را افزایش داده است.

وکیل جعفر ابراهیمی در تاریخ ٣٠ مرداد ۱۴۰۲ درتوئیتر اعلام کرد که حکم زندان پنج‌ساله مدافع حقوق بشر به اتهام « اجماع و تبانی با قصد اقدام علیه شعبه امنیت ملی» تائید شد. دادگاه تجدیدنظر به درخواست وکیل مدافع برای تجمیع کیفرخواست‌های متعدد علیه جعفر ابراهیمی به استناد ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی تشکیل شد که در نتیجه به اشد مجازات یعنی پنج سال حبس به اتهام «اجتماع و تبانی به‌قصد اقدام علیه امنیت کشور» محکوم شد. علاوه بر این، پس از در نظر گرفتن مجازات زندانی که قبلاً گذرانده شده است و آیین‌نامه‌ای تصویب‌شده که در بهمن ۱۴۰۲ به زندانیان سیاسی آزادی مشروط پس از گذراندن یک‌سوم مدت محکومیت خود اعطا می‌کند، این مدافع حقوق بشر به‌طورمعمول باید در فروردین ۱۴۰٣ از زندان آزاد شود. اما پس از طرح اتهامات جدید علیه جعفر ابراهیمی در بازداشت، دیگر زمان مورد انتظار آزادی برای این مدافع حقوق بشر که وضعیت سلامتی وی از سوی پزشکان نگران‌کننده توصیف‌شده است، مشخص نیست.

فرانت لاین دیفندرز از مقامات ایران می‌خواهد:

١. جعفر ابراهیمی و کامیار فکور را فوراً و بدون قید و شرط آزاد کنید و محکومیت آن‌ها را لغو کنید زیرا فرانت لاین دیفندرز معتقد است که آن‌ها صرفاً در نتیجه فعالیت مشروع حقوق بشری، به‌ویژه در حمایت از حقوق معلمان و کارگران در حبس هستند؛

٢. اطمینان حاصل شود که نحوه برخورد و رفتار با جعفر ابراهیمی و کامیار فکور در حین بازداشت، مطابق با شرایط مندرج در «اصول حقوقی سازمان ملل برای حمایت از افراد تحت هر نوع بازداشت یا حبس» باشد؛

٣. حصول اطمینان از دسترسی فوری جعفر ابراهیمی به مراقبت‌های پزشکی مناسب؛

۴. در هر شرایطی تضمین کنید که تمامی مدافعان حقوق بشر در ایران قادر به انجام فعالیت‌های حقوق بشری مشروع خود بدون ترس از پایمال شدن حقوقشان و عاری از هرگونه محدودیت ازجمله آزار و اذیت قضایی باشند
لینک: اینجا کلیک کنید.

جعفر ابراهیمی آزاد باید گردد

ژن ژیان ئازادی

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

***********

گزارشی از آخرین وضعیت زندانیان تبعید شده به قزل‌حصار

یک) انتقال این زندانیان از زندان اوین بدون اطلاع و با فریب و به بهانه‌های مختلف صورت گرفته و این روند تبعیدی با توسل به دست‌بند و پابند و همچنین با اعمال خشونت، تهدید و توهین انجام شده است. لازم به ذکر است که نام این زندانیان در آمار زندان قزل‌حصار ثبت نشده است و بنا به گفته‌ی رئیس زندان، هیچ‌گونه امکانی برای پذیرش این افراد وجود ندارد.

دو) همگی افراد تبعید شده در بند امن زندان قزل‌حصار، که مخصوص زندانیان تنبیهی است، نگهداری می‌شوند. همچنین به دلیل فقدان امنیت حداقلی در این بند، زندانیان تبعیدی ناچارند جهت جلوگیری از بسته و مسدود شدن درب سلول، به صورت شبانه‌روزی، کشیک دهند.

سه) این بند فاقد امکانات اولیه همچون آب اشامیدنی و اب گرم برای استحمام است.

چهار) زندانیان تبعید شده از هیچ‌گونه امکان هواخوری برخوردار نبوده و به صورت بیست و چهار ساعته در یک محیط بسته و بدون تهویه نگهداری می‌شوند.

پنج) بند امن فاقد هرگونه امکانات پخت‌وپز و فروشگاه برای خرید می‌باشد.

شش) زندانیان تبعیدی به نشانه اعتراض از پذیرش غذای زندان از روز اول انتقال خودداری کرده و با توجه به عدم امکان پخت‌وپز عملا در طول چند روز گذشته، خوراک این زندانیان به چای و بیسکویت محدود شده است.

هفت) زندانیان تبعیدی از امکان تلفن به صورت عادی محروم بوده و امکانات حداقلی برای درمان و بهداشت نیز از انها دریغ شده است.

هشت) خواست اصلی زندانیان تبعیدی، بازگشت به زندان اوین و همچنین پایان فوری پرونده‌سازی امنیتی اخیر علیه آنهاست و تاکید دارند که در صورت عدم تحقق مطالبات بحق خود، همچنان از دریافت هرگونه غذای زندان خودداری خواهند کرد.

نه) روز گذشته حیات الغیب، رییس سازمان زندان‌ها، در بند زندانیان تبعید شده حضور پیدا کرده و تاکید کرده است که با دستور وی این تبعید صورت گرفته است و قول تغییر در شرایط زندانیان را داده است؛ با این حال هیچ تغییری در شرایط زندانیان تبعید شده ایجاد نشده است

صبح روز یکشنبه ۱۲ شهریورماه، ۱۳ زندانی سیاسی شامل جعفر ابراهیمی، کامیار فکور، لقمان امین‌‌پور، سعید ماسوری، افشین بایمانی، سپهر امام‌ جمعه، زرتشت احمدی راغب، محمد شافعی، سامان صیدی (یاسین)، حمزه سواری، احمدرضا حائری، رضا سلمان زاده و مسعود رضا ابراهیمی نژاد با توسل به خشونت و بدون ارائه‌ی توضیحات، به زندان قزل‌حصار تبعید شدند.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

***********

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان درباره وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی

معلم و کنش‌گر صنفی، جعفر ابراهیمی چند سالی است که درگیر بیماری گوارشی است و هرپزشک متخصص و متعهدی با بررسی شرایط ایشان می‌داند او نیاز مبرم به مداوای ویژه و مصرف منظم و پیوسته داروهای خاص دارد.
اکنون حدود ۱۶ ماه است که او زندانی شده و از مراقبت‌های پزشکی لازم برخوردار نیست؛ طبیعتاً مصرف غذای بی‌کیفیت و نامطلوب زندان به همراه عدم پایبندی بخش درمانی زندان به مسئولیت‌های خاص درمانی، این معلم کنشگر را از حیث شرایط جسمانی در وضعیت حاد و بحرانی قرار داده است به گونه‌ای که تداوم این وضعیت، جان او را شدیدا به مخاطره خواهدانداخت.
همه کسانی که حتی چند ماهی را در زندان به سر برده باشند، می‌دانند کمتر کسی از زندان‌بانان به سلامت و جان زندانیان اهمیت می‌دهد و کمتر پزشک متخصصی حاضر به همکاری با سازمان زندان‌هاست. آن‌چه بهداری زندان نامیده می‌شود تنها نامی بی‌مسماست که حد اعلای کار آن به تزریق آمپول یا ارائه چند مسکن ختم می شود. روند اعزام بیمار به بیمارستان و مطب پزشک نیز با وجود آن که هزینه آن برخلاف قانون به‌طور کامل با زندانی است، خود پروسه‌ای طولانی و غالبا حکایت نوشداروی پس از مرگ سهراب است. مرگ نابهنگام بکتاش آبتین در اثر پیشرفت کرونا یکی از نمونه‌های این مدعاست.
اکنون جعفر ابراهیمی شرایط جسمی بسیار نامناسب و نیاز فوری به مراقبت‌های پزشکی خاص دارد اما پس از گذشت دست‌کم دو هفته از وضعیت وخیم ایشان، به جای پاسخ اخلاقی، انسانی و قانونی به درخواست مرخصی درمانی و اضطراری او، خبر می‌رسد که او را از زندان اوین به زندان قزل‌حصار منتقل کرده‌اند تا بر وخامت اوضاع ایشان افزوده شود و ...
جعفر ابراهیمی که همراه با هزاران معلم دیگر تنها بهبود شرایط آموزش و پرورش فرزندان این سرزمین را خواهان شده، به چه جرمی در زندان است و چرا باید از دریافت حداقل های خدمات مناسب پزشکی، محروم و با جان او بازی شود؟
اگر واقعا خصومتی در کار نیست و طبق اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، همه آحاد ملت از حقوق یکسان برخوردارند، چرا درست در روزهایی که جعفر ابراهیمی بیش از همیشه نیازمند به درمان و داروی مناسب است، باید جابه‌جا شود تا برای دسترسی به درمان مناسب در بیرون از زندان که بعد از گذشت دو تا سه هفته به نتیجه نرسیده، مجبور باشد مجددا در محل جدید، دور تسلسل را تکرار کند و بیش از این دچار رنج و آسیب جسمی و روحی شود؟

اگر داد این است، بیداد چیست؟
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان خواهان صدور سریع مرخصی اضطراری برای رسیدگی فوری به وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در بیرون از زندان بوده و اعلام می‌دارد، مسئولیت هرگونه آسیب جسمی به این معلم دربند با مسئولان سازمان زندان‌ها و قوه قضائیه است. شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

***********

صدای امروز همه‌ی معلمان ایران؛ جعفر ابراهیمی را آزاد کنید

جعفر ابراهیمی، معلم زندانی، مدتهاست که با بیماری‌های مختلف در زندان اوین دست و پنجه نرم می‌کند. او پیشتر ‌‌در سال ۱۳۸۸، در زندان به بیماری التهاب روده مبتلا شده بود. در جریان بازداشت طولانی مدت در سلول انفرادی و عدم رسیدگی به وضعیت سلامت او‌ از زمان بازداشت در اردیبهشت ۱۴۰۱، نه تنها بیماری‌های پیشین او تشدید شده است که اکنون با بیماری دیابت دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. اکنون علاوه بر همه این بیماری‌ها در معرض خطر جدی از دست دادن بینایی خود قرار گرفته است.
تبعید آقای ابراهیمی به زندان قزلحصار، منجر به تشدید وضعیت وخیم جسمی ایشان و نیز به خطر انداختن جان این فعال صنفی است.

***********

خبر فوری: جعفر ابراهیمی و کامیار فکور به زندان قزلحصار تبعید شدند

صبح امروز همراه با جعفر ابراهیمی معلم زندانی، کامیار فکور از فعالین کارگری نیز از زندان اوین به زندان قزلحصار تبعید شده است.
خبرهای تکمیلی در مورد انتقال جعفر ابراهیمی و کامیار فکور بزودی از طریق کانال شورای هماهنگی اعلام می شود.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

***********

تشدید بیماری و وخامت وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در زندان

بنا بر خبر های رسیده به کانال شورای هماهنگی، متاسفانه بیماری جعفر ابراهیمی در طول هفته گذشته تشدید شده و وضعیت جسمی این معلم زندانی رو به وخامت بوده است. به طوریکه هفته گذشته، بخاطر افت فشار، در هواخوری زندان بیهوش شده و به بهداری زندان اوین منتقل شده است.
بنا بر گفته های هم بندیان جعفر ابراهیمی، این معلم زندانی در شرایطی است که برخی اوقات، برای طی کردن مسافتی کوتاه هم نیازمند همراهی و کمک هم بندیان خود می باشد.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان، با تاکید بر حق همه زندانیان در برخورداری از امکانات مناسب پزشکی و مرخصی درمانی، خواهان صدور فوری مرخصی درمانی برای این معلم زندانی شده و مسیولیت عواقب خطرات احتمالی برای جعفر ابراهیمی را متوجه مسئولان قضایی و سازمان زندان ها می داند.

جان جعفر ابراهیمی در خطر است


***********

بیانیه اعتراضی انجمنهای صنفی فرهنگیان کرمانشاه،

اسلام آباد غرب و هرسین، نسبت به اخراج و انفصال از خدمت فعالین صنفی و اساتید دانشگاهها

در طی سالهای گذشته و همچنین سالهای اخیر، معلمین این کشور در بدترین و بغرنج ترین شرایط اقتصادی و محرومیت ، جنگ و آوارگی تحمیلی و اِعمال وضعیتهای نابسامان و تحقیر آمیز دولتهای متوالی، هیچگاه نسبت به آموزش و امر تحصیل دانش آموزان کوتاهی و تسامح نداشته اند و در بحبوحه و روند ریزش ارزشهای اجتماعی و فرو مُردن انسانیت در رکاب آموزشهای سود محور سرمایه، این معلمان بودند، که با نادیده انگاشتن نیازهای مادی و اجتماعی در تعامل و گفتگوی دائمی و دلسوزانه با اولیای دانش آموزان، نهایت همدلی و همفکری در زمینه ی پیشرفت آنها را فراهم می ساختند.
معلمان در جلوگیری از اثرات تخریبی بحرانهای داخلی فارغ از هر نوع وابستگی قومی و با شرکت متحدانه در جنگ و دفاع از کشور، همگام و همراه با سایر مردم، عملکرد و نقش بارز و چشمگیری داشته اند و اولین کسانی بودند، که بعد از پایان جنگ هشت ساله، خطر کالایی شدن و طبقاتی کردن آموزش و تفکیک تضعیفی مدارس، در راستای انحطاط و مضمحل ساختن اهداف و نُرمهای تفهیم شده ی جهان آموزش را با اشراف و آگاهی علمی خود به کرات و به گونه ای مسئولانه مورد تاکید قرار دادند.
آموزگاران هر نوع تنزل و کاستی و بی مبالاتی در شأن و منزلت فرهنگیان و تقلیل دادن جایگاه معلمان به اعضای مازاد و غیرضروری یک تشکیلات آموزشی و فرهنگی ، که بود و نبود آنها چندان حائز اهمیت نیست، نوعی شلیک جمعی و عامدانه ی دولت به پاهای زخمی علم و اندیشه و علیل و ناکارآمد ساختن جوانان خلاق در دستیابی و تلاش در جهت توسعه و پیشرفت کشور و ارتقاء دانش بشری است.
تنها راه نجات تن بیمار و از هم گسیخته ی آموزش و پرورش، تحسین و تمجید و کاربست نگرش و انتقادات معلمین و اساتید منتقد و وظیفه شناس مدارس و دانشگاههاست، که بنابر تعهد انسانی و همت والای خود می خواهند آموزشهای پایه ای و عالی را بر طبق اصول و فرامین مندرج در قانون اساسی، عملیاتی و مورد بهره برداری قرار دهند و با نقد و نظرات پیشرو خود آموزش را از هر نوع جزم اندیشی و ایدئولوژی سازی و انحرافات ساختاری، که موجب پسرفت و عقب‌ماندگی فرهنگی و اجتماعی می شود نجات دهند.
پیامد سیاستهای بدسگال و مخرب و ویرانگر آموزشی و به انزوا کشاندن تحصیلات پایه ای و دانشگاهی، موجبات بازداشت ، اخراج و انفصال از خدمت معلمان، اساتید دانشگاهها و کارگران را فراهم می سازد و همچنین، فرهنگیان معترض وضع موجود را از مزایای حقوقی پرداخت شده به سایر همکاران خود محروم می نماید.
ما انجمنهای صنفی فرهنگیان کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین، تعرض همه جانبه ی دولت به معیشت، زندگی و وظیفه ی خطیر و ارزشمند معلمین و اساتید دانشگاهها، که با اخراج و انفصال از خدمت این سرمایه های ملی در کمال ظلم و بی عدالتی محقق می شود، محکوم می نمائیم و خواستار پایان دادن به تهدید و تعدی و هتک حرمت این انسانهای گرانقدر و مؤثر در امر تعلیم و تربیت و آموزش عالی نسل نوین و نسل پُرتکاپوی فردای کشور و همچنین خواهان لغو و بی اثر نمودن کلیه ی احکام ظالمانه بر ضد همکاران فرهنگی و دانشگاهی هستیم.

- انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته ی کرمانشاه

- انجمن صنفی فرهنگیان اسلام آباد غرب

- انجمن صنفی فرهنگیان هرسین

۱۴۰۲/۶/۹

***********

اختصاصی

وکیل جعفر ابراهیمی، معلم زندانی:

ادامه وضعیت کنونی ایشان در زندان، خطر نابینایی را بدنبال دارد.

عرفان کرم ویسی، وکیل جعفر ابراهیمی در مصاحبه ای اختصاصی با کانال شورای هماهنگی در خصوص بیماری این فعال صنفی گفت:
آقای ابراهیمی سالهاست که درگیر بیماری التهاب روده مربوط به دستگاه گوارش و دیابت می باشند که از اردیبهشت ماه سال گذشته که به زندان اوین منتقل شدند این وضعیت در بدن ایشان تشدید شده و در حال حاضر به وخیم ترین وضعیت خود رسیده است.

وی با اشاره به نیاز مبرم جعفر ابراهیمی به مرخصی درمانی اضافه کرد:
در خصوص مرخصی درمانی ایشان، بهمن ماه سال گذشته اداره پزشکی قانونی شهرستان تهران واحد غرب، در پاسخ نامه ی زندان اوین که آذر ماه به آن مرجع ارسال شده بود، خطاب به زندان اوین اعلام کرد که با عنایت به تشدید علائم گوارشی از قبیل درد شکمی و ... لازم است هرچه سریعتر جهت اقدامات تشخیصی که شامل کولونوسکوپی و نمونه برداری می شود، به مدت یک ماه تحت درمان قرار گیرند و با توجه به اینکه این مراحل درمان باید دور از محیط زندان و در شرایط ایزوله باشد به مدت یک ماه این امر را توصیه کرده و لازم دانسته اند.

عرفان کرم ویسی با اشاره به مسئولیت سازمان زندان ها در عدم مرخصی به این معلم زندانی می گوید:
اما متاسفانه از آن تاریخ تا کنون سازمان زندان ها و مسئولین زندان اوین هیچ اعتنایی به وضعیت سلامتی ایشان نداشته و با ارجاع مکرر آقای ابراهیمی به کمیسیون های پزشکی و بهداری زندان از انجام چنین درخواستی امتناع نموده اند.

با توجه به نوع بیماری جعفر ابراهیمی که از نوع بیماری های خاص هست و تجویز داروهای خاص از نوع ازارام که سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کند و موجبات گسترش عفونت در بدن در شرایط نا ایمن را فراهم می کند، از ایشان در مورد چگونگی برخورد مسئولان زندان با شرایط خاص جعفر ابراهیمی پرسیدیم:
مسئولان بهداری زندان در نهایت امر با تجویز این داروها که سیستم خود ایمنی ایشان را فعال می کند، بسنده کرده اند. علیرغم اینکه مصرف چنین داروهایی برای جعفر ضروری است اما مصرف چنین دارویی در زندان امکان پذیر نمی باشد. چون می تواند جان بیمار را باخطر گسترش عفونت در شرایط نا ایمن زندان مواجه کند. اخیرا نیز درمان موکلم را موکول به پرداخت هزینه شخصی ایشان کرده اند و این موضوعی است که کاملا در تضاد با آیین نامه سازمان زندان ها می باشد و هزینه های درمانی آقای ابراهیمی بنا بر ضروریت و فوریت آن، وفق مواد ١٠٣ و ١٠۴ آیین نامه مذکور به عهده سازمان زندان‌ها می باشد.

عرفان کرم ویسی در خصوص اخرین وضعیت جعفر ابراهیمی می گوید:
در خصوص آخرین وضعیت ایشان باید گفت که روز چهارشنبه هفته جاری به حدی وضعیت ایشان وخیم شده که با سرم زدن به ایشان و مصرف مسکن سعی در آرام کردن وضعیت جسمانی ایشان داشته اند.
پیگیری های بنده نیز تا کنون نتیجه ای در بر نداشته و پاسخ مثبتی تاکنون نه به بنده و نه به آقای ابراهیمی داده نشده است.
در پایان باید گفت که ادامه حبس ایشان با توجه به عود کردن بیماری ایشان وخامت حال ایشان را تشدید کرده و بنا به نظریات پزشکی در صورت ادامه ی این وضعیت منجر به تارشدن بینایی و در موارد شدیدتر نابینا شدن را در پی دارد و در صورت هرگونه اتفاق ناگواری مسولیت جانی موکلم متوجه سازمان زندان ها و پزشکی قانونی و نهادهای ذی‌ربط و دستور دهنده ی چنین امری می باشند.

***********

نهادهای امنیتی مانع ورود جعفر ابراهیمی به مقطع دکترا شدند

جعفرابراهیمی معلم زندانی در بند ۴ اوین در آزمون دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت رتبه ۱۶ را کسب نمود. او درحالی این رتبه را به دست آورد که به کتاب‌ها و منابع آزمون دکتری دسترسی چندانی نداشت.
بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته او به ۱۲ دانشگاه برای مصاحبه دکتری دعوت شد، اما فقط ۳ روز به او مرخصی دادند و او در مصاحبه‌ی ۴ دانشگاه توانست شرکت کند.
علی‌رغم رضایت تیم مصاحبه کننده‌ در آن دانشگاه‌ها، یکی از سوالاتی که همواره تیم مصاحبه‌کننده از آقای ابراهیمی می‌پرسیدند این بود که آیا در صورت تایید ما سازمان سنجش و وزارت علوم نیز شما را تایید می‌کنند؟
اکنون بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری مشخص شده که ایشان توسط سازمان سنجش رد صلاحیت عمومی شده است. فرم صلاحیت عمومی، فرمی است که سازمان سنجش برای فیلتر کردن دانشجویان از آن استفاده می‌کند و یکی از معیارهای اصلی در این فرم نداشتن سابقه فعالیت سیاسی است. اکنون مشخص شده است که جعفر ابراهیمی در همدستی سازمان سنجش و نهادهای امنیتی از ورود به مقطع دکتری بازمانده است.

***********

اتهام محاربه برای یک بازنشسته و فعال کارگری

یونس آزادبر از بازنشستگان و فعالین کارگری گیلان بدون حضور وکلای خود رامین صفرنیا و قاسم بزرگ زاده ، در تاریخ ۹ شهریور در شعبه اول بازپرسی عمومی و انقلاب سنگر با اتهامات محاربه ، تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروه های مخالف نظام ، تفهیم اتهام شد.
این فعال کارگری و بازنشسته مخابرات که از اعضای موسس سندیکای کارگران شرکت گاز و مخابرات استان گیلان می باشد ، در روز ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲ پس از تجمع بازنشستگان در منزلش در سنگر بازداشت شد و از ان زمان در زندان لاکان می باشد .
یونس آزادبر به بیماری صرع مبتلا است و با توجه کهولت سن ( ۶۰ سال ) نیازمند رسیدگی رسیدگی پزشکی در خارج از زندان می باشد

***********

سه‌شنبه‌های اعتراضی بازنشستگان کشوری

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب شورای هماهنگی اینجا کلیک کنید.
ایلام

در دهمین هفته سه‌شنبه تجمعات خودجوش سراسری بازنشستگان کشوری در مورخه ۱۴۰۲/۶/۷ جمعی از بازنشستگان شهر ایلام، با تجمع در برابر صندوق بازنشستگی این شهر با سردادن شعارهای اجرای همسان‌سازی حق مسلم ماست، اینجا کلیک کنید.
وزیر بی‌کفایت استعفا استعفا، / تورم، گرانی بلای جان مردم
مطالبات بازنشستگان:
- همترازی حقوق بازنشستگان با شاغلان متناظر، ماده ۶۴ ق م خ ک
- داشتن بیمه کارآمد و بیمه تکمیلی توسط دستگاه متبوع دوران خدمت همچون شاغلان ماده ۸۵ ق م خ ک
- افزایش سنواتی سالیانه بر طبق نرخ تورم واقعی ماده ۱۲۵ ق م خ ک
- تسری مزایای نقدی و غیرنقدی شاغلان به بازنشستگان کشوری
- افزایش حقوق، غیرقابل قبول بودن افزایش حقوقی ۲۰ درصدی با نرخ تورم ۷۰ درصدی.
اردبیل

تجمع بازنشستگان کشوری استان اردبیل مقابل صندوق بازنشستگی کشوری شعبه استان اردبیل
حمایت بازنشستگان اردبیل، از جناب آقای غلامرضا اصغری، فعال صنفی فرهنگیان، که امروز توسط نیروهای امنیتی بازداشت گردید. تجمع‌کنندگان خواستار آزادی هرچه سریعتر ایشان شدند. اینجا کلیک کنید.
رشت

در دهمین هفته سه‌شنبه تجمعات خودجوش سراسری بازنشستگان کشوری در مورخه ۱۴۰۲/۶/۷ جمعی از بازنشستگان شهر رست، با تجمع در برابر صندوق بازنشستگی این شهر با سردادن شعارهای اجرای همسان‌سازی حق مسلم ماست، اینجا کلیک کنید. وزیر بی‌کفایت استعفا استعفا، / تورم، گرانی بلای جان مردم

***********

برگزاری دادگاه صالح نيكبخت سه‌شنبه ۷ شهريور در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

صالح نیکبخت یکی از وکلای ارزشمند فعالین صنفی معلمان و وکیل مدافع خانواده ژینا امینی در جلسه‌اي كه در آن اتهام «فعاليت تبليغي عليه نظام» مورد بررسی قرار می گرفت در دادگاه حاضر شد.
علی رضایی وکیل مدافع ایشان در مصاحبه با روزنامه شرق اعلام کرد که اتهام تبلیغ علیه نظام بابت مصاحبه‌هاي صالح نيكبخت با برخي رسانه‌هاي خارجي و داخلي ازجمله در مورد مساله كولبري، برخورد نيروي انتظامي با افغان‌ها، موتورسواري بانوان، مصاحبه با روزنامه اعتماد در مورد تشريح روند پيگيري قضايي پرونده مهسا اميني و... به صالح نيكبخت تفهيم شد بدون اينكه فرصتي براي دفاع شفاهي و بررسي پرونده فراهم شود. علي رضايي در ادامه عنوان کرد رييس دادگاه، ادامه رسيدگي و استماع دفاعيات آقاي نيكبخت و اينجانب را به جلسه آينده موكول كرد.

***********

حکم اخراج برای فعال صنفی صادق و شجاع سارا سیاهپور

هیات تخلفات آموزش پرورش استان البرز، با صدور حکمی ظالمانه و غیرقانونی سارا سیاه‌پور، معلم شجاع و خوشنام البرز را از کار اخراج کرد.
اتهامات وارده به خانم سیاه‌پور در برگه رای قابل پژوهش حکم اخراج این فعال صنفی
- فعالیت صنفی و مطالبه‌گری قانونی
- شرکت در تجمعات و تحصنات قانونی معلمان
- شرکت در کمپین زن    زندگی    آزادی و حمایت از آن
- استفاده از استیکر بنیاگذار جمهوری اسلامی (طوری نکنید که طوری شود که مردم فکر کنند طوری شده است)
- تشکیل گروه غیرهمکاری در مدرسه به نام “خوشگلا” در فضای مجازی (اعضا ۱۴ نفر همکار خانم که همگی معلم و در مدرسه محل تدریس ایشان هستند) قید شده است.
حراست‌ها و هیات تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش خصوصا در یک سال اخیر عملا به بازوی اجرایی نیروهای امنیتی تبدیل شده‌اند و با پرونده‌سازی‌های بی‌پایه تمام تلاش خود را معطوف سرکوب اعتراضات جامعه معلمان کرده‌اند.
خانم سیاه‌پور که ۱۷ سال به‌عنوان معاون آموزشی در مقاطع مختلف فعالیت داشته است، بعنوان یکی از صدها فعال صنفی صرفا در پی احقاق حقوق صنفی خود بوده است که با چنین حکم بی‌شرمانه‌ای مواجه شده است. علاوه بر مجراهای قانونی، فعالیت سندیکایی در قانون اساسی حکومت ایران بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره سازمان جهانی کار متعهد به اجرای مقاوله‌نامه‌هایست که فعالیت صنفی و تشکیلاتی از بدیهیات آن است و جالب آنست عضو هیات مدیره سازمان جهانی کار خود از سرکوب‌گرترین حکومت‌ها در زمینه تشکل‌یابی و فعالیت‌های تشکیلاتی است.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن این حکم ظالمانه و اعلام حمایت قاطع از خانم سارا سیاه‌پور و دیگر فعالین صنفی، به آمرین و عاملین چنین احکامی هشدار می‌دهد که صدور این احکام نه تنها مانع مطالبه‌گری معلمان نخواهد شد بلکه این سرکوب‌ها خشم نهفته معلمان را شعله‌ورتر از هر زمانی خواهد کرد.

***********

خبر فوری:

در پی وخامت حال پدر اسماعیل عبدی بر اثر فشار خون و ناراحتی قلبی و در پی آنژیو گرافی انجام شده و احساس شدید درد در ناحیه سر و اختلال در تکلم و انجام ام آر آی و سی تی اس کن به علت وجود توده در مغز که منجر به خونریزی شد،امروز او در بیمارستان لقمان مورد عمل جراحی قرار گرفت.متاسفانه علی رغم گذشت نزدیک به ۹ ماه از نقض حکم اسماعیل عبدی در دیوان عالی او به طور غیر قانونی علی رغم تاکید این امر توسط اجرای احکام همچنان در زندان کچویی کرج زندانی است.شورای هماهنگی با توجه به وخامت حال پدر این معلم سرافراز خواهان آزادی سریع اسماعیل عبدی است و کوتاهی و قصور در این امر را متوجه مقامات عالی رتبه قضایی می داند.

شنبه چهارم شهریور ۱۴۰۲

***********

حبس، تبعید و شلاق برای سیوان ابراهیمی

سیوان ابراهیمی، مدرس آموزش زبان کوردی به اتهام «اخلال در نظم عمومی» از سوی شعبه ۱۰۶ دادگاه کیفری سنندج به یک سال حبس تعزیری، تبعید به زندان دیزل ‌آباد کرمانشاه و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شده است.
همچنین پرونده دیگری نیز به اتهام «تبلیغ علیه نظام» علیه این فعال مدنی در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج تشکیل شده و قرار است روز ۶ شهریور جلسه دادگاه وی برگزار شود.
سیوان ابراهیمی، پیش‌تر در دیماه ۲۷ روز بازداشت شده بود که با قرار وثیقه به صورت موقت از زندان سنندج آزاد شده بود

***********

بیانیه شورای هماهنگی در خصوص بازداشت فعالین حقوق زنان در گیلان

در شهریور ۱۴۰۱ و در پی قتل حکومتی ژینا امینی، خشم فروخورده‌ی مردم در کف خیابان‌ها بار دیگر طغیان کرد و به رغم کشتار و بازداشت گسترده معترضان، پایه‌های سست شده حاکمیت بیش از هر زمانی دیگر به لرزه درآمد. مردم ایران در هماهنگی ای قابل ستایش و با ترجمه شعار کوردی ژن ژیان ئازادی به زبان‌های مختلف، این شعار پیشروانه را به سطح جدیدی از مطالبه‌گری پیوند زدند و یک جنبش انقلابی تمام عیاری را به تاریخ آزادی‌خواهی منطقه اضافه کردند، جنبشی که انعکاس جهانی بی‌دیلی را به همراه داشت.
نقش بی‌مانند و پیشروانه زنان و دانش‌آموزان دختر در این جنبش باشکوه، دستگاه‌های امنیتی حاکمیت را چنان مرعوب کرد که از هیچ کوششی برای خاموش کردن این صدای حق‌خواهی فروگذاری نکرده و نمی‌کنند. آن‌ها در آستانه قیام ژینا، در اقداماتی به اصطلاح پیشگیرانه شمار زیادی از فعالین را در مناطق مختلف دستگیر کرده اند.
در هفته‌های گذشته زنان گیلان و کوردستان، که به صورت گسترده‌تری در صف اعتراضات بودند، آماج موج جدیدی از بازداشت‌های خودسرانهّ غیرقانونی و فراقانونی قرار گرفته‌اند و بیشترین بازداشت‌های اخیر از این مناطق بوده است.
دستگیری وازده نفر از فعالین حوزه زنان در گیلان، به نام‌های فروغ سمیع‌نیا، جلوه جواهری، متین یزدانی، یاسمین حشدری، نگین رضایی، زهرا دادرس، #زهره دادرس، واحده خوش‌سیرت، شیوا شاه‌سیاه، آزاده چاوشیان، سارا جهانی، و هومن طاهری، نیز بازداشت بیش از سی نفر از فعالین کورد، برآیندی از دستپاچگی حاکمیت برای جلوگیری از شروع مجدد اعتراضات در شهریور ماه است.
مطابق معمول شاهد تکرار بی‌شرمانه سناریوسازی‌های نیروهای امنیتی و همراهی صدا و سیما و دستگاه قضایی هستیم از داستان‌سرایی‌هایی نخ‌نمایی که سال‌هاست حاکمیت در تلاشی مذبوحانه به آن متوسل می‌شود و نزدیک‌ترین نمونه‌ی آن سناریوسازی سال گذشته، در آستانه روز جهانی کارگر، علیه فعالین صنفی معلمان و کارگران بود. خود حاکمیت نیز واقف است که این داستان‌پردازی‌های بی‌اساس هیچ مبنایی در جهان واقع و هیچ تاثیری در اراده‌ی نیروهای معترض ندارد. نیز بر همگان روشن شده است که این سناریوسازی‌ها مطلقا هیچ مخاطبی در سطح جامعه ندارد و هیچ عقل سلیمی این داستان‌های جن و پری سناریونویس‌های کم‌هوش و غیرخلاق نهادهای امنیتی را باور ندارد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، ضمن تاکید بر مطالبات آزادی‌خواهانه و برابرطلبانه جنبش ژینا، بازداشت غیرقانونی فعالین حقوق زنان و کودکان و نیز دیگر فعالین حوزه‌های مختلف را شدیدا محکوم کرده و خواستار آزادی بی‌قید و شرط آن‌ها است. این شورا همچنین از مردم سراسر کشور می‌خواهد که صدای این زندانیان و نیز دیگر زندانیان سیاسی سراسر ایران باشند.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

دوم شهریور ماه ۱۴۰۲

***********

برگزاری دادگاه عاتکه رجبی

شعبه هفتم دادگاه انقلاب مشهد طی تماس تلفنی با وثیقه گذار در ۲۹ مرداد ا عاتکه رجبی را برای روز سی‌ام مرداد احضار کرده بود.
دادگاه این فعال صنفی معلمان در حالی برگزار شد که دادگاه فرصت مطالعه کیفرخواست را به ایشان نداده و ابلاغیه‌ای برای حضور ایشان صادر نکرده بود.
لازم به یادآوری است که رجبی پیش‌تر طی حکمی از سوی هیات تخلفات از وزارت آموزش و پرورش اخراج شده بود.
رویه غیر قانونی دادگاه‌ها انقلاب در برخورد با متهمان مورد تازه‌ای نیست و عملا قاضی های این دادگاهها نقش دادستان و نهاد امنیتی را همزمان به عهده گرفته‌اند.

***********

تایید حکم اخراج دائم از کار محمود ملاکی در دادگاه تجدیدنظر

کانون صنفی معلمان استان بوشهر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تجدیدنظر هیات تخلفات وزارت خانه آموزش و پرورش حکم انفصال دائم، اخراج، محمود ملاکی بازرس این کانون را عینا تایید نموده‌ است.
محمود ملاکی، از فعالین خوشنام و معلمان متعهد بوشهر است که در زندان مرکزی بوشهر دوران محکومیت یکساله خود را می‌گذراند. آقای ملاکی در حوزه محیط زیست هم فعالیت‌های موثری داشته است و در زمینه آموزش مسایل زیست محیطی تلاش‌های موثری داشته است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن حمایت قاطع از محمود ملاکی عزیز، صدور پیاپی احکامی چون کسر گروه، بازنشستگی اجباری، انفصال از خدمت و ... را از سوی وزارت آموزش پرورش ناشی از فضای پادگانی و امنیتی می‌داند که بر این وزارت خانه مستولی شده است و معلمان را به مقابله در برابر این رویه دعوت می‌کند

***********

تا‌یید حکم ۵ سال زندان جعفر ابراهیمی

جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، که همراه تعداد زیادی از معلمان در آستانه تجمع اعتراضی یکم اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و کماکان در زندان اوین به سر می‌برد، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ۵ سال زندان محکوم شد.
به گفته وکیل ایشان، آقای عرفان‌کرم‌ویسی، بنابر ابلاغیه شعبه ۳۶ تجدیدنظر ضمن نقض آرا پیشین مبنی بر تجمیع و ادغام پرونده‌های جریانی مجازات اشد اتهام اجتماع و تبانی، ۵سال، ایشان تایید که از این مدت طبق بخشنامه کاهش مجازات ۲ سال آن قابلیت اجرایی دارد. باتوجه به ایام بازداشت قبلی و حبس فعلی که از اردیبهشت ماه سال گذشته شروع شده است، دوران محکومیت آقای ابراهیمی فروردین ماه ١۴٠٣ به پایان می‌رسد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، با تاکید بر فعالیت قانونی فعالین صنفی، صدور این احکام را محکوم کرده و با توجه به شرایط جسمانی آقای ابراهیمی، بر آزادی بی‌قیدوشرط این عضو شورای هماهنگی پای می‌فشارد.

***********

صدور حکم محکومیت احمد علیزاده، فعال صنفی معلمان آبدانان‎ ایلام

احمد علیزاده، فعال صنفی خوشنام معلمان اهل آبدانان استان ایلام، به اتهام تشکیل گروه به قصد بر هم زدن امنیت کشور به سه سال و یک روز حبس تعزیری محکوم شده است. این حکم در حالی صادر شد که این حکم در برگزاری جلسه‌ی واخواهی، این حکم از شش سال و یک روز حبس به سه سال و یک روز حبس تقلیل یافت.
پیش‌تر نیز آقای علیزاده بنا به پرونده‌سازی دستگاه امنیتی با بازنشستگی اجباری روبه‌رو شده بود. همچنین در اسفند ماه سال گذشته این معلم شریف به دو سال تبعید به سیستان‌و‌بلوچستان نیز محکوم شده بود.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، ضمن ابراز ناخرسندی از چنین احکامی، آن را بشدت محکوم می‌کند. این شورا بار دیگر بر حق قانونی تشکل، تشکل‌یابی و ‌آزادی اجتماعات قانونی تاکید می‌نماید و آن را از اصول بدیهی شهروندان می‌داند.

***********

تداوم فشار بر فعالین زنان؛ بازداشت‌ دسته‌جمعی فعالان حقوق زنان در گیلان

با نزدیک شدن به سالگرد جنبش ژن ژیان ازادی، فشار بر جامعه‌ی مدنی به ویژه فعالین زنان، افزایش یافته است؛ در دو هفته‌ی گذشته شاهد بازداشت بسیاری از فعالین در سایر شهرهای کشور بوده‌ایم. در ادامه‌ی همین فشارها و بازداشت‌ها، بر اساس گزارش منتشر شده در سایت «بیدارزنی»، صبح امروز ۲۵ مرداد در یک یورش جمعی به فعالان حقوق زنان در گیلان، شماری از فعالین گیلان که اسامی آنان در ذیل آمده‌ است را دستگیر و به مکان نامعلومی انتقال داده‌اند:
فروغ سمیع‌نیا؛ و جلوه جواهری؛ از فعالین حقوق زنان، با یورش ماموران امنیتی در منزل خود بازداشت شدند.
یاسمین حشدری؛ فعال حقوق زنان و شاعر ساکن انزلی، با یورش ماموران امنیتی در منزل خود بازداشت شد.
زهرا و‌ زهره دادرس؛ از فعالان حقوق زنان ساکن رشت، با یورش ماموران امنیتی در منزل خود بازداشت شدند.
نگین رضایی؛ فعال حقوق زنان ساکن شهر فومن، با یورش ماموران امنیتی در منزل خود بازداشت شد.
متین یزدانی؛ فعال حقوق زنان و عکاس ساکن رشت، با یورش ماموران امنیتی در منزل خود بازداشت شد.

***********

مخالفت دادستانی با مرخصی درمانی اسماعیل عبدی

بر اساس خبرهای موثق، باوجود تاکید پزشکان بهداری زندان کچویی مبنی بر ضرورت اعزام معلم زندانی اسماعیل عبدی جهت درمان تخصصی به خارج از زندان و تنظیم درخواست از سوی اجرای احکام نیابت کرج، دادستان تهران از ارائه‌ی دستور قضایی و موافقت با اعزام ایشان خودداری می‌کند.
در جدیدترین سنگ اندازی صورت گرفته در کار این معلم زندانی، در حالی که خانواده‌ی اسماعیل عبدی با توصیه‌ی پزشکانِ زندان از پزشک متخصص بیرون از زندان جهت درمان برای روز دوشنبه (۲۳/ ۵/ ۴۰۲) وقت گرفته‌بودند، دادستانی با اعزام ایشان مخالفت کرد.
اسماعیل عبدی نزدیک به ۹ سال است که در زندان به سر می‌برد، و طبق قانون می‌بایست از حدود ۱۰ ماه پیش از زندان آزاد می‌شد، ولی متاسفانه همچنان در گروگان نهادهای امنیتی است، این در حالی‌ست که بعضی از کسانی که مرتکب قتل شده‌اند یا اختلاس‌های کلان انجام داده‌اند بعد از گذراندن دوران کوتاهی از حکم خود آزاد گشته‌اند.
اسماعيل عبدى از سال‌ها پیش دچار دردهای مزمن در ناحیه‌ی دست‌ها، انگشت‌ها و عضلات است علاوه بر این به دلیل خرابی دندان، به‌شدت نیازمند کارهای درمانی ست اما مسئولان قضایی به هیچ یک از نیازهای درمانی او پاسخ مثبت نداده‌اند.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن این دوگانگی در معیارها و رفتار دستگاه قضایی، به مسئولان مربوطه هشدار می‌دهد که مسئولیت هرگونه عارضه و یا عوارض ناشی از سهل انگاری‌ها متوجه این دستگاه و سایر دستگاه‌های ذیربط می‌باشد و وجدان آگاه جامعه‌ی فرهنگیان نسبت به ظلم و ستمی که نسبت به این معلم آگاه و استوار روا داشته‌شده‌است بی‌تفاوت نخواهدماند.

***********

حکم بدوی دبیرکل سازمان معلمان صادر شد

طبق رأیی که شعبه ۲۶ داددگاه انقلاب تهران صادر نمود، طاهره نقی‌ئی، معلم و دبیر کل سازمان معلمان به ۶ ماه حبس تعلیقی، منع خروج از کشور به‌مدت ۵سال، منع عضویت در گروه‌های سیاسی به‌مدت ۵سال و منع استفاده از گوشی هوشمند به‌مدت ۵ سال، محکوم گردید.

***********

وخامت وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی

جعفر ابراهیمی، معلم زندانی، به دلیل مشکلات گوارشی، در اثر عدم‌ رسیدگی پزشکی تخصصی، وضعیت جسمی وخیمی پیدا کرده است. جعفر ابراهیمی، مدتهاست به دلیل عود بیماری التهاب روده نیاز فوری به درمان دارد. این معلم زندانی با از دست دادن ۸ کیلو‌ وزن در دو ماه اخیر، دست‌وپا و دهانش نیز درگیر این بیماری شده است.
جعفر ابراهیمی بارها به بهداری زندان مراجعه و داروی تجویز شده توسط پزشک متخصص زندان، مشروط به مصرف در شرایط ایزوله می‌باشد و این امکان در زندان وجود ندارد. با توجه به این وضعیت بحرانی، پزشکی قانونی ضرورت آزادی‌ هر چه سریع آقای ابراهیمی از زندان را اعلام نموده است اما مسئولین زندان با فرستادن پرونده‌ی ایشان به کمیسیون و نیز عدم پاسخگویی، توجهی به ضرورت درمان این فعال صنفی ندارند.
وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در زندان روز به روز وخیم‌تر و بدون داشتن هیچ سابقه‌ای پیشین، بدلیل فشارهای دوران انفرادی و نیز زندان، متاسفانه به دیابت نیز مبتلا شده‌اند.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، اعلام می‌نماید این معلم زندانی در وضعیت جسمی سختی به‎سر می‎برد؛ و با توجه به وضعیت فعلی این فعال صنفی، انتظار می‎رود شرایط را برای آزادی و درمان هر چه سریع ایشان فراهم شود.

***********

یک ماه بی‌خبری از سیسیل کولر زندانی سیاسی و فعال سندیکالیست فرانسوی

نوامی کولر، خواهر سیسیل کولر، معلم فرانسوی زندانی در اوین، در توییترش نوشت که: «خواهرم سیسیل، در آخرین تماسی که داشت گفت که این تماس‌ها برایم مثل هوای تازه است. از ۴ جولای، یک ماه پیش، هیچ خبری از او نداریم و این غیرانسانی‌ست. او باید از آن جهنم بیرون بیاید».
سیسیل کولر و #ژاک_پاریس دو معلم سندیکالیست فرانسوی هستند که در پس سفر به ایران و ملاقات با فعالین کارگری و تعدادی از اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، برای تبادل تجربیات خود، با پرونده‌سازی امنیتی هنگام بازگشت، بازداشت شدند و از اردیبهشت ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۱۵ ماه است در زندان اوین به‌سر می‌برند! برگرفته از توئیترنوامی کولر اینجا کلیک کنید.

***********

درخواست برگزارکنندگان کمپین یکصدهزار امضا از همکاران فرهنگی

با درود و سپاس!
تا امروز با گذشت نزدیک به ۵ هفته نزدیک به ۲۸۰۰۰ معلم از کمپین اعلام حمایت کرده اند که با وجود فصل تعطیلی مدارس و فیلترینگ گسترده میزان قابل قبولی است. برای کم کردن اثر فیلترینگ از هفته پیش لینک بدون فیلتر ساخته شد ولی برای ارسال اگرچه پیام‌ رسانهای داخلی نیز موجود است اما همچنان با مشکل فیلتر بودن واتساپ و تلگرام روبرو هستیم.
به همین دلیل با در نظر گرفتن این شرایط روشی را به همکاران محترم پیشنهاد میکنیم که درصورت انجام آن سرعت پیشرفت کارزار به مراتب افزایش می یابد و آن ارسال متن زیر به همراه لینک امضا بصورت پیامک(از طریق sms یا هر پیام رسان دیگر) به《حداقل دو نفر》از همکاران است.
حتی اگر فقط ۵۰۰ نفر از همکارانی که هنوز پتیشن را امضا نکرده اند امروز از این روش استفاده کنند در کمتر از ۱۰ روز آینده به نتیجه مطلوب خواهیم رسید و متعاقبا اقدامات موثر بعدی را آغاز خواهیم کرد.

***********

فرنگیس قشقایی: حضور ماموران امنیتی برای اخذ تعهد

فرنگیس قشقایی از فعالین صنفی معلمان در یادداشتی کوتاه از حضور ماموران امنیتی برای اخذ تعهد خبر داد.
در متن ایشان آمده است
«اینجانب فرنگیس قشقایی معلم بازنشسته استان خوزستان ساکن کرج زندانی سیاسی که در ۷ آبان سال ۱۴۰۱ به دلیل شرکت در اعتراضات دستگیر و پس از ۱۰۲ روز آزاد شدم امروز ۲ مامور از کلانتری ۱۹ بادر دست داشتن حکم دادستان به درب منزل اینجانب آمده و از من بابت شرکت نکردن در اعتراضات تعهد کتبی گرفتند و من را مجرم خطاب کردند من معلمی که برای مطالبات خودم وهمکاران فرهنگیم و مشکلات هموطنانم معترض بودم را مجرم می خوانند»
شورای هماهنگی ضمن حمایت از این فعال صنفی خواستار توقف پرونده سازی ها و آزادی بی قید و شرط فعالین صنفی است

***********

صدور حکم بازنشستگی اجباری لیدا اسماعیلی

صدور حکم بازنشستگی اجباری پیش از موعد و کسر گروه خانم دکتر لیدا اسماعیلی از فعالین صنفی البرز و گیلان
هیات تخلفات استان البرز طی حکمی خانم اسماعیلی, از فعالین خوشنام البرز و گیلان را به بازنشستگی پیش موعد و تقلیل گروه محکوم کرده‌است در حالی که وزارت آموزش و پرورش برای بازگشت به کار بازنشستگان این وزارت خیز برداشته است همزمان روزانه اخباری مبنی بر انفصال از خدمت، کسر حقوق، حذف رتبه‌بندی فعالین منتشر می‌شود
دولت رییسی با سپردن پست‌های آموزشی به نظامیان سپاهی و استخدام طلاب حوزوی‌ عملا ساختار آموزشی این وزارت خانه را به به بخشی از ماشین سرکوب‌ حاکمیت تبدیل کرده‌است
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن حمایت از این فعال صنفی امنیتی شدن فضای مدارس و پرونده‌سازی و صدور احکام علیه فعالین صنفی را محکوم می‌نماید و تاکید دارد که اعتراضات فراگیر معلمان در آینده‌ای نزدیک گریزناپذیر است

***********

عاتکه رجبی، معلم اخراجی به دادگاه احضار شد

عاتکه رجبی، فعال صنفی معلمان که پیش‌تر به جهت حمایت از انقلاب ژینا طی حکمی از طرف هیات تخلفات وزارت آ.پ از آموزش و پرورش اخراج شده است، به حضور در روز شنبه ۱۴ مرداد در شعبه ۹۰۶ دادگاه انقلاب مشهد احضار شده است.
این فعال زنان و کودکان پیش‌تر نیز به مدت پنج روز در بازداشت وزارت اطلاعات بود که با وثیقه یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی آزاد شده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت پرونده‌سازی‌ها علیه فعالین صنفی خواستار صدور قرار منع تعقیب برای معلم شجاع و متعهد است

***********

بیانیه‌ در حمایت از تجمعات مسالمت‌آمیز بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی

(یکشنبه‌ها و سه شنبه‌های اعتراضی)

به‌نام خداوند جان و خرد
با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری در سال ۱۳۸۶ بارقه‌ی امیدی در دل بازنشستگان کشوری و به‌تبع آن فرهنگیان بازنشسته به‌بار نشست و انتظار می‌رفت که با اجرای این قانون، بی‌عدالتی در پرداخت‌ها و تبعیضات گسترده از بین رفته و مطالبات سالیان طولانی بازنشستگان محقق گردد، به ویژه در مواد ۶۴، ۸۵ و ۱۲۵ این قانون که در صورت اجرایی شدن آن حل بعضی از معضلات، مشکلات و مطالبات معیشتی بازنشستگان به سرانجام می‌رسید.
اما متاسفانه، علی‌رغم شعارهای پر طمطراق دولت‌های قبلی و فعلی در هنگامه‌ی انتخابات، نه تنها این مواد قانونی اجرایی نشد که به‌دلیل تورم افسار گسیخته‌ی سال‌های اخیر، بازنشستگان دچار فلاکتی مضاعف گردیده‌اند که لاجرم راهی جز برگزاری تجمعات و دیده و شنیده شدن فریاد مطالبات خود نداشته، عزم خود را برای تجمعات اعتراضی جزم کرده‌اند و هر سه‌شنبه روبروی صندوق بازنشستگی تجمع اعتراضی برگزار می‌کنند تا شاید بعد از ۱۶ سال بتوانند مسئولان بی‌درد را وادار به اجرای قانون و اجابت مطالبات خود نمایند.
امید که گوش شنوایی در دولت و مجلس وجود داشته و هم‌چنان به دنبال فریب بازنشستگان و احاله مطالبات آن‌ها به برنامه هفتم توسعه!!! نباشند.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، حمایت قاطع خود را از اعتراضات صنفی تمامی بازنشستگان اعم از کشوری و تامین اجتماعی اعلام نموده، از تمامی فرهنگیان شاغل و بازنشسته دعوت می‌نماید که در سه‌شنبه‌های اعتراضی در کنار دیگر همکاران بازنشسته اعتراض خود را به روند موجود اعلام دارند تا ضمن حمایت از همکاران خود، مانع از ادامه این وضعیت آزار دهنده و ظلم آشکار شوند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۱۳ مرداد ۱۴۰۲

***********

سه‌شنبه‌های اعتراضی بازنشستگان کشوری

همراه شو عزیز
اهم مطالبات قانونی بازنشستگان کشوری و لشکری
١- آزادی معلمان و همکاران زندانی
٢- همسان سازی حقوق بازنشستگان با ٩٠ درصد حقوق شاغلین هم‌تراز به استناد ماده ٣٠ برنامه ششم توسعه
٣- تنظیم ماده ی الحاقی شفاف در برنامه هفتم توسعه در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان
۴- اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال ۱۳٨٦
۵-اصلاح ماده ٧۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد افزایش امتیاز عیدی مصوب سال ۱۳٨٦
٦- اجرای ماده ٨۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بیمه کارآمد
٧- اجرای ماده ١٢۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و افزایش حقوق برابر با نرخ تورم
٨- پرداخت معوقات احکام همسان سازی سال ٩٩ ، پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۱ و ...

وعده ما : سه شنبه هرهفته

ساعت ۱۰ صبح مقابل صندوق های بازنشستگی

***********

رسول بداقی: معلمان چه می‌گویند، چه می‌خواهند؟

«این یادداشت در تاریخ بیست و چهارم دی ماه چهارصد و یک و در زندان اوین به نگارش درآمده و پیشتر منتشر شده است»
تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران که نخستین جرقه‌های خود را در سال ۷۹ با تشکیل کانون صنفی فرهنگیان قزوین آغاز کردند و سپس در سایر استان‌ها مانند:
تهران، فارس، خراسان، یزد، اصفهان، کردستان، همدان، لرستان، اردبیل، آذربایجان و... تشکیل و در شرایطی تبدیل به یک نیروی قدرتمند شد که معلمان پیشرو در سراسر کشور به این‌موضوع مهم پی‌بردند که حاکمیت مستبد هیچ برنامه‌ای برای توسعه کشور از راه توسعه آموزش و پرورش ندارد و عمدتاً آموزش و پرورش برای حاکمیت فقط ابزاری است برای نمایش قدرت سیاسی در نزد افکار عمومی در داخل و رسانه‌های خارجی، همچنین دستگاهی است برای القا و تلقین ایدئولوژی ولایت فقیه در ذهن جوانان کشور و پرورش نسل اندر نسل جوانان با هدف پرورش توده‌ای مقلد و فرمانبردار. برای مطالعۀ متن کامل اینجا کلیک کنید.

***********

آنیشا اسدالهی، برای اجرای حکم ۵ سال و ۸ ماه زندان، که ۵ سال آن قابل اجراست، به زندان رفت

آنیشا معلم و مترجم متعهدی است که سال گذشته بعد از دیدار با نمایندگان سندیکای FO فرانسه حدود چهار ماه در بازداشتگاه ۲۰۹ وزارت اطلاعات به سربرد. این فعال کارگری امروز ۴ مرداد ماه برای اجرای حکم روانه زندان شد
علی اسدالهی برادر آنیشا در توئیترش نوشت که «آنیشا ۳۴ ساله رفت که بر آستان ۴۰ سالگی برگردد.»
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن تقدیر از شجاعت و تلاش‌های انسانی این معلم شجاع، نیز حمایت از فعالیت‌های ایشان صدور و اجرای چنین احکامی را محکوم کرده و این رویه را نشان ناتوانی و بی‌کفایتی دولتمردان در تامین مطالبات مردمان این سرزمین می‌داند

***********

نهمین سالروز تولد اسماعیل عبدی در زندان

امروز بیست و هشتم تیرماه، نهمین سال‌روز تولد اسماعیل عبدی است، نهمین سالروز تولد در زندان‌.
اسماعیل عبدی عضو کانون صنفی معلمان ایران(تهران) از ششم تیرماه ۱۳۹۴ بازداشت و با حکم دادگاه به شش سال زندان محکوم شد. قبل از پایان حکم شش سال، پرونده‌ی قبلی ایشان (۱۰ سال حکم تعلیقی) به اجرا درآمد، با تلاش وکلای این فعال صنفی، تقاضای اعاده دادرسی ایشان (وفق ماده ۴۷۷ و ۴۴۷) پذیرفته و پرونده ایشان به شعبه هم‌عرض (شعبه بیست و نهم) ارجاع شد و طبق قانون، می‌بایست حدود ۱۰ ماه پیش آزاد می‌شد. اما در اقدامی غیر قانونی، پرونده‌ی ایشان در مثلث _معاونت قوه_ دادستانی_ شعبه هم‌عرض، گرفتار شد. اما واقعیت این است که نهاد امنیتی به خصوص بازجوهای پرونده، با دخالت‌های فراقانونی #اسماعیل_عبدی را به گروگان گرفته‌اند.
مشخص نیست که چرا مسئولان قوه قضاییه، به این مهم فکر نمی‌کنند که ورود غیر قانونی بازجوها، استقلال این قوه را زیر سوال برده و باعث هتک اصل «دادگری» شده و عموم مردم را نسبت به این نهاد بدبین نموده‌است، به خصوص در زمانی که اختلاسگران و دزدان و قاتلانِ نورچشمی، همچون اکبر طبری، حسین فریدون، محمد‌علی نجفی، مهدی هاشمی و… آزادانه و به شیوه‌ی سابق، مشغول تهی‌کردن سفره‌ی ملت ایران هستند. بی‌راه نیست که بگوییم در این کشور، هر که به دایره‌ی قدرت نزدیک‌تر باشد، حاشیه‌ی امن‌تری دارد، به شکلی که حکم ۸۵ سال زندان، با مواد قانونی! شستشو شده و مجرم زندانی، آزاد می‌شود.
همگان می‌دانند که ماندن اسماعیل عبدی در زندان، ظلم مضاعفی به این عزیز و خانواده‌ی اوست. امیدواریم به زودی شاهد آزادی این اسطوره‌ی مقاومت باشیم.
پی‌نوشت:
تصویر گرافیکی الحاقی توسط اعضای سازمان عفو بین‌الملل در وین طراحی و اجرا شده است.

***********

حکم زندان برای سارا سیاهپور

بیانیه‌ی انجمن صنفی معلمان کوردستان، مریوان و سروآباد، در محکومیت روند غیرقانونی برخورد با فعالین صنفی و کارگری و کنشگران و فعالین‌ حوزه‌های مختلف مردم آزادی‌خواه و فرهنگیان کوردستان و ایران، در شرایط اسفناک اقتصادی و سیاسی کنونی، و در ایامی که روزها را…
سوران_اسکندر_لطفی، سخنگوی شورای هماهنگی فرهنگیان ایران، #شعبان_محمدی و #مسعود_نیکخواه، از اعضای هیئت مدیره‌ی انجمن صنفی فرهنگیان مریوان، از حضور در جلسه‌ی دادگاهی امروز، سه‌شنبه ۲۷ تیرماه، خودداری کردند.
روز چهارشنبه مورخه ۲۱ تیر، شماره‌ای ناشناس از شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب تهران طی تماسی تلفنی به وثیقه‌گذار‌های این سه فعال صنفی فرهنگیان اعلام کرد که آقایان نیکخواه، محمدی و لطفی می‌بایست روز سه‌شنبه ۲۷ تیر در جلسه رسیدگی حاضر شوند.
این سه معلم به دلیل اینکه فاصله زمانی مصرح در قانون آیین‌ دادرسی کیفری از زمان ابلاغ تا رسیدگی رعایت نشده است؛ همچنین به‌دلیل اینکه هیچ احضاریه‌ای برای حضور آن‌ها و وکلا در جلسه دادرسی آن‌ها صادر و ابلاغ نشده است، اعلام می‌دارند که در اعتراض به نقض قانون از سوی دادگاه و روندهای غیرقانونی و غیرقضایی به شرحی که گذشت و اعتراض به پرونده‌‌سازی و سناریوسازی‌های مکرر یک‌سال گذشته علیه فعالان صنفی معلمان و دیگر فعالان صنفی بازداشتی، در جلسه ساعت ۱۰ امروز سه‌شنبه مورخ ۲۷ تیر ۱۴۰۲ از حضور در دادگاه خودداری نموده و تاکید نمودند که تماس تلفنی با وثیقه‌گذاران، بدون ابلاغ الکترونیک به متهمان و وکلای پرونده، را فاقد وجاهت حقوقی و قضایی می‌دانند.
این فعالین صنفی در روز معلم و همزمان با روز جهانی کارگر ۱۴۰۱ بازداشت و حدود شش ماه در دو الف سپاه و ۲۰۹ وزارت اطلاعات محبوس شدند.این معلمان به دلیل قصد دیدار با نماینده از تشکل صنفی معلمان فرانسه به نام سیسل کوهلر، همراه با تعدادی دیگر از فعالین کارگری و‌ صنفی برای مدت‌ها تحت فشار قرار گرفتند تا به اجبار اعترافاتی انجام دهند و با انتشار کلیپ‌های ساختگی، سعی کردند تا تمامی اعتراضات مردم و معلمان را به این دیدار مرتبط کنند. در نهایت، در چهاردهم آذرماه، این سه فعال صنفی با پرداخت وثیقه دو نیم میلیاردی برای دومین بار آزاد شدند.
دادگاه انقلاب تهران، شعبه ۲۸، جلسه دادگاهی را در تاریخ دوم اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار کرد. بعد از نیم ساعت از شروع جلسه، قاضی عموزاد اعلام کرد که پرونده به دستور دادستان به شعبه ۱۵ ارجاع شده است و این شعبه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد. تغییر شعبه پس از برگزاری دادگاه، خلاف قوانین قضایی است. در نهایت، شعبه ۱۵ تحت ریاست قاضی صلواتی، بدون ابلاغ الکترونیکی و فقط با تماس با وثیقه‌گذار، روز سه‌شنبه ۲۷ تیرماه را برای حضور در دادگاه اعلام کرده بود.
انجمن صنفی فرهنگیان مریوان، در بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت از عدم حضور آقایان لطفی، نیکخواه و محمدی، در بی‌دادگاه امروز، روند غیرقانونی سیستم‌ قضایی با فعالین صنفی در سطح کشور را محکوم نمود؛ نیز در بخشی از این بیانیه اعلام نمود که «یقین داریم که حاکمیت می‌داند، حکمرانی با داغ و درفش و قصاوت‌های قرون وسطایی محکوم به شکست است اما چرا عامدانه به این شیوه ادامه می‌دهد جای هیچ تعجبی نیست زیرا روایتی آشنا در تاریخ را خوب آموخته‌ایم که دیکتاتور زمینه فروپاشی خود را با دست خود فراهم می‌سازد.»

***********

حکم زندان برای سارا سیاهپور

حکم بدوی دادگاه تجدید نظر سارا سیاهپور فعال صنفی معلمان عیناً تایید و به شعبه ۱ اجرای احکام زندان اوین ارسال شد. سارا سیاهپور ، معلم و عضو کانون صنفی معلمان ایران (تهران )، و فعال صنفی البرز بابت اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی به #پنج سال حبس تعزیری و تبلیغ علیه نظام به #یک سال حبس تعزیری، محکوم شد وی همچنین به دو سال ممنوع الخروجی از کشور دو سال ممنوعیت عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی نیز محکوم گردید.
لازم به ذکر است این فعال صنفی معلمان در تمامی مراحل دادگاه خود از دسترسی به وکیل محروم بوده است.
سارا سیاهپور پیشتر در شهریور ۱۴۰۱ توسط اطلاعات سپاه ثارالله بازداشت شد و سپس با قید وثیقه تا مراحل رسیدگی دادگاه به صورت موقت آزاد گردید.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ضمن محکوم کردن صدور احکام قضایی قرون وسطایی علیه فعالان صنفی، بر ادامه پیگیری مطالبات پای می‌فشارد و از همه پتانسیل اعتراضی خود علیه این رویه استفاده خواهد کرد.

***********

حمایت اسماعیل عبدی از کمپین یکصدهزار امضا برای آزادی معلمان زندانی

به‌خداوند جان و خرد
دوستان و همکاران گرامی!
مطلعید که طبق اصل ۲۶ قانون اساسی فعالیت در گروه‌های مدنی، امری قانونی‌ست و هرگونه اعتراض مسالمت‌آمیز طبق اصل ۲۷ قانون اساسی جزو حقوق اولیه مردم ایران به شمار می‌رود. بر این اساس معلمان با پایه‌گذاری تشکل‌های صنفی و دریافت مجوز از وزارت کشور با برگزاری مجامع عمومی و تشکیل هیئت مدیره پیگیر مطالبات برحق و قانونی خود بوده و در چهارچوب اساسنامه برای اصلاح اوضاع نابسامان آموزش و پرورش تلاش کرده‌اند.
متاسفانه از همان ابتدای فعالیت، پرونده‌سازی و برخوردهای امنیتی با کنشگران در دستور کار نهادهای امنیتی قرار گرفت و به‌شکلی تدریجی دامنه سرکوب تشکل‌های صنفی افزایش یافت که مقایسه تعداد معلمان زندانی در سال‌های پیشین مؤید این ادعاست.
معلمان و تشکل‌های صنفی در مدت بیست سال گذشته برای آزادی همکاران خود مسالمت‌آمیزترین روش‌های مدنی مانند نوشتن نامه، جمع آوری طومار، مذاکره با مسئولان، برگزاری کارزارهای مجازی و تجمعات را به کار بردند تا صدای معلمان زندانی را به اطلاع مردم شریف ایران برسانند.
اخیرا نیز «کمپین یکصد هزار امضا در حمایت از معلمان زندانی» شروع شده است.
این‌جانب به‌عنوان معلم زندانی از تمامی همکاران عزیز و دوستانی که با تشکیل چنین کمپین‌هایی مردم ایران را برای رسیدن به مطالبات اصلی خود یاری می‌رسانند کمال قدردانی و تشکر را دارم.

به امید آزادی

اسماعیل عبدی - ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲

زندان کچویی فردیس کرج

***********

فراخوان تجمع بازنشستگان کشوری و لشکری تهران

بگذارید هواری بزنم….
زمان: سه شنبه ۲۰ تیر ماه
ساعت ۱۰ صبح
مکان: استان تهران، مقابل صندوق بازنشستگان کشوری، واقع در میدان فاطمی

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

***********

کمپین یکصدهزار امضاء برای آزادی معلمان زندانی و پایان دادن به پرونده سازی علیه فعالان صنفی

با درود به فرهنگیان و معلمان فرهیخته و پرتلاش
همان گونه که می دانید همکارانمان در طول بیش از دو دهه ی اخیر در میدان مطالبه گری و حق طلبی و به شیوه ای کاملا مسالمت آمیز و در چهارچوب اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی مشارکت داشته اند اما در هر نوبت مواجهه ی دولتمردان با مطالبه گری فرهنگیان قهری و با استفاده از ابزار سرکوب بوده است. حتی در مواردی که مطالبات معلمان از سوی مجلس و دولت مورد تایید قرار گرفت و به آن ولو در اغلب موارد به شکل ناقص پاسخ داده شد، اما در کنار آن همیشه عده ای از همکاران شریف،آگاه، دلسوز، شجاع و فداکار ما گرفتار پرونده سازی و مجازات و گاهی احکام سنگین اخراج و زندان شده اند چنانچه در ماجرای رتبه بندی نیز شاهد تکرار این موضوع منتهی به شکلی بسیار شدیدتر وگسترده تر بوده ایم. صدور احکام زندان های طولانی مدت برای همکاران در استانهای مختلف و پرونده سازی در دادگاه ها و هیئت های تخلفات اداری و صدور احکام اخراج، بازخریدی، بازنشستگی اجباری، و انفصال برای صدها معلم در سراسر کشور از جمله این موارد است.
با این وصف، هفته ی گذشته ۱۲۰۰ نفر از معلمان تصمیم گرفتند تا با نوشتن نامه به رئیس قوه قضاییه و ارسال رونوشت برای رؤسای مجلس و دولت این موضوع را به اطلاع سران قوا رسانده و از این طریق آزادی فعالان صنفی و پایان دادن به برخوردهای امنیتی و پرونده سازی علیه آنها را درخواست نمایند اما متاسفانه این نامه از سوی قوه قضاییه و ریاست جمهوری پذیرفته نشد. و عملا نشان دادند که رفتاری تا این اندازه مدنی و قانونی نیز از سوی مسئولین مورد پذیرش نیست. فرضیه ای که با این رفتار در ذهن ما ایجاد گردید این بود که شاید مسئولان تصور می کنند از میان جمعیت بیش از یک میلیون نفری معلمان شاغل و بازنشسته فقط کمتر از یکدهم درصد آنها به مشکلات ایجاد شده برای همکاران اگاه، شجاع و پیشرو در مطالبه گری توجه دارند و به همین دلیل این مسئله قابل اعتنا نیست. از اینرو تصمیم گرفتیم این موضوع را از طریق ایجاد این کارزار در فضای مجازی با همه همکاران شاغل و بازنشسته در سراسر کشور در میان بگذاریم تا میزان حمایت از این عزیزان و درخواست آزادی معلمان زندانی و پایان دادن به پرونده سازی در دادگاه ها و هیئت های تخلفات و رفع اتهامات امنیتی از فعالان صنفی و برگزاری دادگاه های آتی طبق اصل ۱۶۸ قانون اساسی به صورت علنی و باحضور هیئت منصفه از طریق دست کم یکصد هزار امضاء همکاران شاغل و بازنشسته برای مسئولین مشخص گردد.
بنابراین از شما معلم گرامی درخواست داریم که با ورود به لینک کارزار پس از امضاء این نامه لینک آنرا برای سایر همکاران نیز ارسال فرمایید تا با ثبت حداقل یکصدهزار امضاء پیام اتحاد خودمان را به گوش همه مسئولین برسانیم.
با سپاس!
پس از پایان جمع‌آوری امضاء برای نامه به ریاست قوه قضائیه معلمان بسیاری با تماس یا ارسال پیام درخواست امضاء نامه را داشتند که متاسفانه فرصت آن پایان یافته بود. بنابراین تصمیم گرفته شد برای انجام این مهم کمپین یکصدهزار امضاء راه‌اندازی شود تا با حمایت شما همکاران گرامی این درخواست به گوش همه مسئولان کشور رسانده شود.
لطفا با ورود به لینک زیر ابتدا پتیشن را امضاء و سپس با اشتراک‌گذاری این پست از طریق تمامی اپلیکیشن‌ها و یا ایمیل در موفقیت کمپین و آزادسازی معلمان سهیم شوید.
برای ورود به سایت بایستی فیلترشکن یا vpn روشن باشد!
نوشتن نام، نام خانوادگی، کشور، شهر و استان محل خدمت یا بازنشستگی ضروری است.
لینک امضاء اینجا کلیک کنید.

***********

گزارشی از وضعیت بند چهار زندان اوین و تشدید فشار بر زندانیان سیاسی

بند چهار زندان اوین جنب بند امنیتی ۲۰٩ و مقابل بهداری اوین قرار دارد که در حال حاضر بیش از ٣٠٠ زندانی با اتهامات مختلف در آن محبوس هستند. در سالن یک حدود ۴۰ زندانی با اتهام ارتباط با خارج از کشور که در پرینت قضایی آنان اتهام جاسوسی به آنان منتسب شده است نگهداری می‌شوند در سالن دو حدود ۴٠ زندانی با اتهام مالی اغلب چک و رد مال وجود دارد. در هریک از سالن‌های سه و چهار هریک بیش از ١٠٠ زندانی با اتهام مالی و سیاسی محبوس است و در سالن فرعی ۵ و ٧ ، ۲۲ زندانی مالی که مسن و اغلب بیمار هستند زندانی هستند. درمجموع بیش از ٣٣۵ زندانی در بند چهار زندانی هستند که بیش از ٧٠ نفر از آنان زندانیان سیاسی هستند.
بیش از ۵٠ نفر از زندانیان سیاسی در طبقه همکف سالن سه در چهار اتاق با تراکم بالا و خارج از استاندارد شرایط سختی را سپری می‌کنند این شرایط با انتساب حمید محمودی معروف به سرهنگ محمودی و متعاقب انتقال ٢٧ زندانی سیاسی از بند ٨ به بند ۴ سخت‌تر هم شده است. محمودی که به خاطر سرکوب و فحاشی به زندانیان سیاسی و غیرسیاسی در جریان قیام زندانیان اوین در مهرماه ۱۴۰۱ نامش بر سر زبان‌ها افتاد باهدف تشدید فشار بر زندانیان سیاسی به این سمت گماشته شده است. وی در بدو ورود به بند ۴ محدودیت‌هایی برای برخی از زندانیان که از بند ٨ و زندان گوهردشت به بند ۴ منتقل‌شده بودند اعمال نمود زندانیانی که مستقیماً در مهر ۱۴۰۱ وی مورد ضرب و شتم وی قرارگرفته بودند و علیه آنان پرونده‌سازی کرده بود.
وی زندانیان سیاسی را تهدید کرده است که « از هر ابزار برای کنترل استفاده خواهد نمود» و زندانیان را به «پرونده‌سازی مجدد» تهدید کرده است. قطع ملاقات حضوری زندانیان به‌صورت خودسرانه، تشدید فضای امنیتی در زندان، ایجاد شبکه خبرچینی بین زندانیان، پرونده‌سازی و ... ازجمله اقداماتی است که در دوره یک‌ماهه ریاست بندی محمودی تشدید شده است. در آخرین اقدام وی برای بیش از ۲۰ نفر از زندانیان سیاسی پرونده‌سازی نموده و آنان را به شورای انضباطی احضار کرده‌اند که ممکن است منجر به احکام قضایی نیز گردد. البته این سیاست کلی سازمان زندان‌هاست و با دخالت ضابط صورت می‌گیرد و فرزادی ریاست زندان، محمدی مسئول حفاظت زندان، شفیعی مسئول حقوقی زندان، محمودی را همراهی و حمایت می‌کنند.
در همین راستا روز شنبه سوم تیر، علی معزی زندانی سیاسی پس از اینکه به افسرنگهبانی فراخوانده شد به صورت ناگهانی به بند ۲۰٩ وزارت اطلاعات منتقل گردید و روز یکشنبه چهارم تیرماه به مهدی حسنی دیگر زندانی سیاسی با تهدید و ارعاب و بدون ارایه دلیل گفته شد باید به بند شش منتقل گردد. زندانیان سیاسی به این موضوع اعتراض نموده اند و نگران آن هستند که این شیوه انتقال و جداسازی به یک روال تبدیل گردد. باید به این مساله توجه نمود که جابجایی در زندان آن هم بدون دلیل زیست هر زندانی را با مشکلات عدیده روبرو می کند و می توان آن را شکلی از آزار و اذیت زندانی تلقی نمود و اگر همراه با پرونده سازی باشد تبعات بیشتری در پی خواهد داشت.
همچنین احمدرضا حائری از بابت پرونده‌ای که در دوران حبس برای وی گشوده شده است، توسط دادگاه کیفری تهران به سه ماه و یک روز حبس محکوم شده است. آرش جوهری، فعال کارگری نیز علی رغم آنکه بیش از یک سوم از مدت حبس خود را سپری کرده است، مدتهاست که با کارشکنی ضابطین و خوش رقصی زندانبانان از حق داشتن مرخصی و آزادی مشروط محروم است.
اما مشکلات زندانیان سیاسی و غیرسیاسی بند ۴ محدود به این موارد نیست. وضعیت دسترسی به درمان و بهداشت اسفناک است. زندان فقط کسانی را به مراکز درمانی اعزام می‌کند که قادر باشند هزینه درمان را پرداخت نمایند. در برخی موارد با دخالت ضابط اعزام‌های زندانیان سیاسی مختل می‌گردد یا پس از اعزام اجازه درمان در بیمارستان یا مرخصی درمانی داده نمی‌شود وضعیت زندانیان بیمار وخیم است. زندانیان عادی که دارای پول نیستند وضعیت بدی دارند. پزشک متخصص به‌ندرت به زندان می‌آید و دارو به‌اندازه کافی در درمانگاه وجود ندارد. این در حالی است که برخی زندانیان مالی که به خاطر غارت اموال عمومی و دعوای درونی هسته قدرت در زندان هستند از مرخصی‌های طولانی برخوردارند، آنان در صورت نیاز در بیمارستان‌های خصوصی و در بخش وی آی پی بستری می‌شوند. زندانبان به خاطر زد و بندی که با این زندانیان دارد به آنان امکانات وِیژه می‌دهد. به‌عنوان نمونه حسن رعیت (سید حسن میرکاظمی) هرروز به مرخصی می‌رود و شب‌ها برای خواب به زندان می‌آید. اتاقی که رعیت و مصطفی طبسی (پسر عباس واعظ طبسی، متولی سابق آستان قدس) در آن است در اصل متعلق به زندانیان زحمتکشی است که مسئول ارائه خدمات به بند هستند اما در اتاق ویژه جهاد با امکانات و انباری مستقل فقط ۵ زندانی محبوس است و ١۵ نیروی خدماتی و جهاد در یک اتاق دیگر با تراکم بسیار بالا محبوس‌اند.
علاوه بر معضلات فوق، وضعیت کیفیت غذا به‌شدت بد است. فرزادی رئیس زندان پارها اعلام نموده که این سیاست سازمان زندان‌هاست و ما پول برای غذای زندان نداریم. عملاً زندانیانی که قادر نیستند غذای شخصی آماده نمایند یا غذای زندان را فرآوری کنند دچار سوءتغذیه می‌شوند. وجود زندانیان مالی متمول باعث شده که زندانبان به این معضل اهمیت ندهد و حاضر به دادن جیره غذایی به‌صورت خشک به زندانیان نیست که بلکه زندانیان بتوانند غذای بهتری تهیه نمایند.
اگرچه زندانبانان، زندانیان سیاسی را تحت فشار قرار داده اند اما زندانیان عادی فرودست مستقل - که اکثرا قربانی سیاست های غلط، نابرابری و ستم طبقاتی هستند- به خاطر نداشتن وکیل، حمایت خانواده و جامعه مدنی در مواردی وضعیت بدتری دارند آنان به خاطر نداشتن صدا تحت ستم مضاعف هستند. برعکس زندانیان مالی متمول که زندگی لاکچری در این بند دارند.

یکی از همراهان کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

***********

قدردانی کانون صنفی معلمان خوزستان از وکیل گرانقدر فرزانه زیلابی

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب شورای هماهنگی اینجا کلیک کنید.
در برهه‌ای که ابرهای تیره، سایه‌ای شوم بر نور می‌افکند، درخشش خورشید سایه‌های نا موزون را در هم می‌شکند.
وکیل آزاده سرکار خانم فرزانه زیلایی

طی روزهایی که وکالت اعضای هیات‌مدیره کانون خوزستان را برعهده داشتید، امنیت و آینده شغلی خود را به خطر انداخته و در سمت درست تاریخ ایستادید. به این‌وسیله، تلاش‌های بی‌مضایقه‌ی شما‌ در راستای دادخواهی فعالان صنفی خوزستان و کشور در مسیر عدالت خواهی‌ را پاس می‌داریم. صمیمانه امیدوارم در طول زندگی، بهترین اتفاقات ارزانی شما باشد.

کانون صنفی معلمان خوزستان

هفتم تیرماه ۱۴۰۲

***********

حکم انفصال از خدمت برای معلمان البرز

هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش استان البرز، در طی صدور احکامی، آقایان رحمن عابدینی، لطف‌اله جمشیدی، غلامعلی شهریاری را به انفصال موقت از خدمت محکوم کرده‌اند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز ناخرسندی از صدور احکام ناعادلانه‌ی آموزش و پرورش استان البرز با دستور نهادهای امنیتی را محکوم و در برابر آن سکوت نخواهد کرد. این شورا انتظار دارد پرونده‌های همه‌ی معلمان در دادگاه‌های قانونی بدون اعمال نظرهای ناصواب و با رویه‌ی صحیح قضایی مورد بازبینی قرار گیرد.

***********

بیانیه‌ی کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در محکومیت صدور احکام ناعادلانه برای معلمان شیراز

به‌نام خداوند جان و خرد
به صدور احکام ناعادلانه برای فعالان صنفی معلمان پایان دهید

موج جدید احضارها، پرونده‌سازی‌ها، احکام انفصال از خدمت، اخراج و زندان، برای فعالان صنفی معلمان در حالی آغاز گردیده است که حاکمیت می‌داند اینگونه برخوردها در عزم و اراده‌ای جامعه فرهنگیان و فعالان صنفی برای پیگیری حقوق صنفی، اجتماعی و شهروندی کوچکترین خللی ایجاد نمی‌کند؛ که اگر غیر از این بود برخوردهای حذفی اوایل انقلاب که منجر به اخراج معلمان بسیاری از آموزش و پرورش گردید و متعاقب آن گزینش‌های سخت و نظارت‌های سخت‌تر باید فضا را به سمتی می‌برد که دیگر هیچ معلمی در صف مطالبه‌گران و کنشگران صنفی قرار نمی‌گرفت و تنها صدایی که از آموزش و پرورش و جامعه فرهنگیان شنیده می‌شد صدای حامیان بی چون و چرای حاکمان تمامیت‌خواه بود. اما اینگونه نشد و معلمان با ایجاد تشکل‌های صنفی و مدنی و در صفوف متحد و همدل، به نماد مبارزات مسالمت‌آمیز اما پیوسته و پایدارجامعه‌ی مدنی ایران تبدیل گردیدند و با تسخیر خیابان‌ها حقوق از دست رفته خود، دانش آموزان و جامعه را فریاد زدند. هر چند که مبارزات آگاهانه، منطقی، مسالمت آمیز، پایدار و همدلانه معلمان بی‌هزینه نبود و صدور احکام سنگین و بی سابقه قضایی و هیئت‌های تخلفات اداری برای فعالان صنفی و محروم کردن بسیاری از آنها از حقوق اجتماعی، تاوان تلاش این جماعت برای گشودن راه خیابان بود. در همین راستا، صدور حکم ۳۴ سال زندان برای هشت فعال صنفی فرهنگیان شیراز به نام‌های:
عبدالرزاق امیری - زهرا اسفندیاری - ایرج رهنما - افشین رزمجویی - مژگان باقری - غلامرضا غلامی - محمدعلی زحمتکش - اصغر میرزادگان
جدیدترین و ناعادلانه‌ترین احکام صادر شده طی ماه‌های اخیر محسوب می‌شود. معلمانی که تنها جرمشان مطالبه‌گری در چهارچوب قوانین جاری کشور بوده است.
کانون صنفی معلمان ایران (تهران)، به عنوان تشکلی که بیش‌ترین آسیب را از اینگونه اقدامات سرکوبگرانه دیده است، ضمن محکومیت شدید اینگونه برخوردها، از تمامی اندیشمندان، دانشگاهیان، اهالی فرهنگ و هنر، دانش‌آموزان و اولیای آن‌ها و.... می‌خواهد که در شرایط دشوار کنونی حمایت خود را از معلمان مطالبه‌گر و تشکل‌های صنفی دریغ ننمایند و از مسئولان قضایی و نیروهای امنیتی هم می‌خواهد که به جای پرونده‌سازی برای معلمان و صدور احکام ناعادلانه، مسیر حق خدمت به منافع عمومی جامعه را در پیش گرفته، با بازگشت به مدار عدالت و قانون، زمینه آزاد شدن پتانسیل قوی موجود در تشکل‌ها برای ایجاد تغییرات حیات‌بخش در نظام آموزشی رو به موت را فراهم نمایند.

***********

کانون صنفی معلمان ایران (تهران)

۵ خرداد ۱۴۰۲

بیانیه جمعی از کنشگران و فعالان صنفی فرهنگی استان مرکزی


فعالان صنفی فرهنگی استان مرکزی

در خصوص احکام صادره ۳۴ سال حبس برای ۸ نفر از معلمان شریف استان فارس و همچنین احکام صادره علیه معلمان شریف استان خوزستان را که ابزار و اهرمی جزء ایراد سخنرانی و نوشتن نقد و ارائه راهکارهای مسالمت‌آمیز و قانونمند برای اجرای درست قوانین مصوب از جمله قانون رتبه‌بندی،‌ قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان و شاغلان، ‌پرداختن به مسئله آموزش همگانی، عدالت آموزشی، رفاه و آسایش برای همه معلمان و...... را ندارند را محکوم می‌کند و خواهان لغو ‌احکام این عزیزان است که خواهان‌پبگیری مطالبات شغلی، صنفی و معیشتی دانش‌آموزان و خود از مجراهای قانونی بوده‌اند.
همچنین گوشزد می‌نمائیم که این معلمان محکوم به حبس و زندان‌های طولانی مدت، مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی که مفاد آن یکی از اصول اساسی حقوق ملت است، اقدام به تجمع و اعتراض نسبت به بی‌توجهی سالیان متمادی مسئولان امر در آموزش و پرورش به خواسته‌های قانونی خود از جمله اصل آموزش رایگان برای همه‌ی دانش‌آموزان، عدم طبقه‌بندی و پول‌سازی آموزش و....نموده‌اند؛ پس با پایبندی به مفاد قانون اساسی این احکام غیرقانونی برای تک تک این همکاران دغدغه‌مند به ارزش‌های والای انسانی در امر آموزش رایگان و بدور از منفعت فردی و گروهی، ملی و منطقه‌ای لغو گردد. نیز به جامعه و دانش‌آموزان نشان دهند که اولا سرنوشت دانش‌آموزان برای آنها مهم است و ثانیا آموزگاران، این صاحبان خرد و اندیشه، تنها با داشتن یک زندگی شرافتمندانه و خالی از فشارهای روحی و جسمی که ناشی از بی‌توجهی به وضعیت معیشتی آنها حادث می‌شود می‌توانند آینده بهتر را نه تنها برای دانش‌آموزان، بلکه برای یک جامعه عاری از خشونت و بزهکاری که ناشی از جهل و بی‌سوادی و تعصب است به ارمغان آورند.

جمعی از فرهنگیان کنشگر و فعالین صنفی استان مرکزی ( اراک )

***********

از دانشجویان دانشگاه هنر حمایت می‌کنیم

بیانیه، در خصوص کنش دانشجویان دانشگاه هنر

به‌نام خداوند جان و خرد
«زیستن در هیچ عصری هر چند ظلمانی، مسئولیت شخصی را رفع نمی‌کند». هانا آرنت
دانشگاه به‌جهت زمینه و محیط اندیشه‌ورزی، تولید اندیشه و تزریق آن به جامعه ماهیتی آوانگارد و پیشرو دارد که نمی‌تواند در برج عاج خود برکنار از مسائل حسّاس جامعه باشد.
مطالبه‌گری و اعتراضات دانشجویی در راستای همین کارکرد و مسئولیت است وگرنه حاکمیت در تمامی این سال‌ها به‌بهانه حفظ امنیت تلاش نموده با پدیده "زیردست‌سازی" هر نهاد و جریان اجتماعی خارج از گفتمان و ایدئولوژی خود را از هویت تهی کند تا بتواند در سیطره و کنترل خویش نگه دارد.
اتّفاق اخیر در دانشگاه هنر، بار دیگر نشان داد، حاکمیت نمی‌خواهد جبهه‌ خود را در تقابل با مردم عوض کند و از آن سو دانشجویان هم با علم به نقش خویش در جامعه به‌عنوان‌ پرچمداران خیزش تحوّل‌خواهی دست از مطالبات خود نمی‌کشند.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن رفتار غیر مسئولانه و حرکت متحجّرانه گروهی که نه درک درستی از فرهنگ دارند و نه هنر را به مثابه فرهنگ می‌بینند، به‌حمایت از دانشجویان دانشگاه هنر اعلام می‌دارد، هر نوع اهرم فشار بر نهادهای دانشگاهی و دانشجویان پیشرو، نتیجه‌ای جز تزلزل در پایه های حاکمیت نخواهد داشت. این را می‌توان به‌وضوح از بیانیه قاطع دانشجویان این دانشگاه دریافت.
در این میان همراهی بسیاری از دانشگاه‌های کشور با این بیانیه پاسخی قاطع به‌رفتار غیرمسئولانه حاکمیت است تا سیاست چوب و هویج را کنار نهد و بیش از این بر خشم جامعه و فاصله آن از حاکمیت دامن نزند چراکه خوب می‌دانید قدرت واقعی از آن مردم است، مردمی که در طول تاریخ بر همگان ثابت کردند که تا پای جان بر خواسته‌های به گ‌حق خویش مداومت و مقاومت می‌ورزند و با تمام وجود هم ایستاده‌اند، پس بیش ازین با اندیشه‌های واپس‌گرایی بر طبل بی‌عاری مکوبانید چرا که متضرّر شوندگان این امر، تمام قد حاکمیت خواهد بود و بس.

شورای هماهنگی تشکّل های صنفی فرهنگیان ایران

چهارم تیرماه یک هزار و چهارصد و دو

۱۴۰۲/۴/۴

***********

محمود ملاکی بازداشت شد

روز یکشنبه چهار تیرماه ۱۴۰۲ محمود ملاکی عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان بوشهر، برای پیگیری وسایل ضبط شده خود به دادگستری این شهر مراجعه کرد و درعین ناباوری و بدون هیچ مستند قانونی، بازداشت شد.
این معلم فداکار بوشهری که بارها به بهانه‌های واهی مورد بی‌مهری و غضب هیات تخلفات اداری، نیروهای امنیتی، دادگاه عمومی و انقلاب قرارگرفته‌است، فعالیتی به‌جز پیگیری حقوق صنفی خود، همکاران و دانش‌آموزان نداشته است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن بازداشت این فعال صنفی، نهادهای امنیتی را به رعایت قانون دعوت می‌کند و از آنها توقع دارد، در شرایطی که دستمزدبگیران زیر فشار‌های شدید اقتصادی قرار دارند و اصل آموزش در مدارس ایران به محاق رفته‌است، دلسوزان آموزش کشور را بیش‌از این تحت فشار نگذارند. خواسته‌ی فعالان صنفی، صرفاً رعایت قانون اساسی در خصوص حقوق ملت بوده و هست.

***********

بیانیه در خصوص برگزاری دادگاه های همکاران فارس و خوزستان

در هفته جاری احکام قضایی علیه فعالین صنفی فارس و خوزستان صادر شد و در تداوم خط سرکوب حاکمیت برای ۸ نفر از فعالین فارس حکم ۳۴ سال زندان صادر شده است.
(زهرا اسفندیاری، مژگان باقری، و اقایان اصغر امیرزادگان، عبدالرزاق امیری، ایرج رهنما، غلامرضا غلامی، محمدعلی زحمتکش، افشین رزمجو از استان فارس و همچنین ۶ ماه زندان تعزیری برای پیروز نامی از خوزستان)
این در حالیست که هنوز همکاران دیگری هم تحت پیگرد قضایی قرار دارند که به مرحله صدور حکم نرسیده‌اند. این اقدامات دستگاه قضایی حکایت از چرخش در بر همان پاشنه سابق دارد.
یکی از تفاوت‌های بنیادی میان حقوق جدید(مدرن) با نگاه حقوقی قدیم که ریشه در قرون وسطی دارد نوع نگاه به موضوع مجازات است. در حقوق جدید مجازات جنبه اصلاح و آگاه‌سازی دارد،حال آن‌که در حقوق قدیم، مجازات برای عبرت‌آموزی و شدت عمل هرچه بیشتر برای برحذر داشتن دیگران، تلقی می شود.
متاسفانه این نگاه دارای تأخر تاریخی، بر نظام قضایی کشور مسلط شده و از آن برای کنترل جامعه استفاده می‌شود؛ هرچند در طول بیش از چهار دهه ناکارآمدی آن در همه زمینه‌ها به اثبات رسیده است.‌
این روش قرون وسطایی در مواجهه با اعتراضات صنفی و سیاسی در سال‌های اخیر هم ادامه داشته و همه شواهد به وضوح شکست آن را نشان می‌دهند. از اوایل دهه هشتاد که نهادهای مدنی و صنفی گسترش بیشتری یافتند و معلمان نیز در قالب تشکل‌های صنفی خود، مطالباتی را که جزو حقوق بدیهی و اولیه آنها است، مطرح نمودند، مواجهه با آن‌ها به قصد مهار و تحت نفوذ گرفتن به روش‌های مختلف از جمله برخورد قضایی با چهره‌های شناخته شده نیز آغاز شد و تا حدود دو سال اخیر که شدیدترین برخوردها با کنشگران مدنی و صنفی از طریق نهادهای امنیتی، وزارت آموزش و پرورش و قوه قضاییه صورت گرفته است؛ ادامه دارد و اتهام های بی اساس ،تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی و .... ترجیع‌بند تکراری، اتهامات همه کنشگران شده تا... محروم کردن صدها معلم از دریافت رتبه‌بندی به خواست حراست‌ها و صدور حکم انفصال و اخراج برای برخی از معلمانی که کمترین کنش اعتراضی نسبت به مطالبات صنفی برآورده نشده متعدد خود داشته‌اند. مهمترین پرسش از ادامه دهندگان این روش باطل و شکست خورده می‌تواند این باشد که چرا واقعیت‌ها را نمی‌بینند؟؟
با ادامه این روش نه‌تنها کمکی به رفع نابسامانی های فعلی نمی‌کنند بلکه روز به روز آگاهانه یا ناخود اگاه گام‌های معکوس برمی‌دارند.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران وارد نمودن اتهامات بی‌اساس به معلمان و کنشگران صنفی و صدور احکامی این چنین را شدیداً محکوم نموده و این احکام را نشانی از جاماندگی تاریخی و فرهنگی ذهن‌های منجمد و ناتوانی می‌داند که توان درک درست مسائل جامعه را از دست داده‌اند.
آن ها آسیب ها و شکاف‌های عمیق ایجاد شده در جامعه را نمی‌بینند و تنها راه سرکوب و ارعاب را برای ادامه حکومت‌داری برگزیده‌اند.
شورای هماهنگی با تاکید بر قانونی بودن مطالبه گری و اعتراضات معلمان بر تداوم اعتراضات معلمان تا حصول مطالبات پای می‌فشارد و به مسئولین گوشزد می‌کند که در دو دهه‌ی گذشته هر قدر احکام قضائی صادره نسبت به حق قانونی معلمان در اعتراض به شرایط اسفبار آموزش و پرورش و شرایط شغلی، بیشتر شده، نتیجه عکس داشته به طوری که ناامیدی در اصلاح پذیری حاکمان، کنشگران صنفی را در راه خود مصم تر نموده و این شکاف بین ملت-دولت در نهایت به شدت و گستردگی اعتراضات افزوده است.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

۱۴۰۲/۰۴/۰۱


___________________________

برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب بهار ۱۴۰۲ اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب سال گذشته اینجا کلیک کنید.