نوروزانه صاحبان سرمایه، اخراج کارگران است!
برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ های و مطالب سندیکا
اینجا کلیک کنید.
بر اساس خبر های دریافت شده قرار است تعداد زیادی از کارگران در آغاز سال جدید از کار اخراج شوند.
براساس این خبر، آمیلی جانشین اسدبیگی، لیستی را آماده کرده است که با تعداد زیادی از کارگران قرارداد جدید منعقد نشود.
همانطور که قبلا به اطلاع رسیده ایشان با همکاری کارفرمای ستم گر هفت تپه _ اسد بیگی_ دستور اخراج ابراهیم عباسی را صادر کرده بود.
کارگران مبارز هفت تپه؛
برای دفاع از همکاران خود باید دست به اعتراض زد، نباید اجازه داد که کاسه لیسان و کارفرمایان استثمار گر، همکاران ما را از محل کار اخراج کنند.
داشتن نان و کار، ابتدایی ترین حقوق هر انسانی است. با اتحاد و همبستگی در مقابل اخراج سازی ها باید ایستاد.
در آغاز سال جدید با اتحاد بیشتری نسبت به سال گذشته باید از حق و حقوق انسانی خود به دفاع بر خواست.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هر گونه اخراج سازی تحت هر عنوانی را محکوم کرده و از تمام مدافعین جنبش کارگری خواستاریم به این اخراج سازی ها اعتراض کنند.
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۲۹ اسفند ۱۳۹۹
************
فرزانه زیلابی از فراخواندن علی نجاتی، کارگر نیشکر هفت تپه
برای اجرای حکم به "امتداد" میگوید: عفو اشتباه بود؛ زندانش کنید!
«در هفتههای اخیر در تماسهای پی در پی به آقای نجاتی گفته شد که برای اجرای حکم به شعبه اول اجرای احکام اوین مراجعه کند»، نکته اما اینجاست که “در تماسهای اولیه حتی به او اعلام نشده که موضوع اجرای حکم است و به این دلیل باید حاضر شود” و “در یک اقدام خلاف قانون، اجبار به حضور از طریق مسدود کردن حساب بانکی این کارگر اخراجی و بازنشسته صورت گرفته است”.
امتداد-گروه خبر: نگرفتن حقوق، اخراج از کارخانه، بلاتکلیفی شغلی و عدم تمدید دفترچه بیمه تنها مشکلاتی نبوده که کارگران نیشکر هفتتپه در طول سالهای گذشته با آن دست و پنجه نرم کردهاند. آنها در راستای احقاق حقوقشان و رفع مشکلات پیش گفته بارها با بازداشت و صدور حکم زندان مواجه شدهاند. بارها از میان اعتراضات پایشان به زندان باز شده و کنار غم نان که در راستای نگرفتن حقوق گریبانشان را گرفته بود، باید به دنبال رفع اتهام از خود، گرفتن وکیل و حل مشکلات قضایی هم میرفتند. “علی نجاتی” هم به مانند برخی از کارگران نیشکر هفتتپه در طول این سالها بازداشت شده است؛ این کارگر اکنون “بازنشسته” شرکت در طول این مدت با دو پرونده قضایی مواجه بوده است.
برای مشاهده و مطالعۀ متن کامل
اینجا مراجعه کنید.
************
تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی
۲۴ اسفند ساعت ۱۰:۳۰ صبح
تهران: روبروی سازمان تأمین اجتماعی
شهرستانهای نزدیک به تهران: اولویت به شرکت در تهران
سایر شهرستانها: مقابل اداره کل تأمین اجتماعی
حداقل دستمزد برپایۀ سبد واقعی معیشت، ۱۲ میلیون و پانصدهزار تومان، باید پرداخت شود.
برای اعتراض به شرایط موجود، با اتحاد و همبستگی مزدبگیران در روز ۲۴ اسفند ساعت ۱۰ و سی دقیقه صبح، در کف خیابان برای کسب نان و آزادی با رزم مشترک گرد هم می آییم!
زنده باد اتحاد، زنده باد اعتصاب سراسری کارگران
#اتحاد_اعتصاب
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
************
بر اساس خبر دریافتی: حکم شلاق محمدرضا دبیریان نقض شد
دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان، حکم شلاق یکی از کارگران هفت تپه ؛ محمدرضا دبیریان را نقض کرد.
محمدرضا دبیریان کارگر هفت تپه با شکایت رئیس پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان شوش ؛مرتضی بهمنی ،از سوی قاضی شعبه یکصد و یک دادگاه کیفری شوش؛ به ۲۲۲ ضربه شلاق محکوم شده بود.
اتهام های انتسابی وی نشر اکاذیب و توهین به مسئولان و افترا بود.
اما شعبه ۲۴ دادگاه تجدید نظر استان خوزستان به علت نبودن ادله اثباتی علیه این کارگر حکم شلاق را نقض نمود و حکم برائت او را صادر کرد.
آقای دبیریان در دادسرا به وکیل دسترسی نداشت و بازجویی ها و تفهیم اتهام در مدت بازداشت او ،بدون امکان دسترسی به وکیل صورت گرفته بود.
و در دادگاه نخستین نیز به صورت غیابی محکوم شده بود.
وکالت آقای دبیریان را درمرحله ی اعتراض و تجدیدنظر خواهی به حکم صادرشده، خانم فرزانه زیلابی به عهده داشت.
چهارشنبه ۲۰/اسفند/۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
************
پروندهسازی برای خانم زیلابی وکیل کارگران هفتتپه، محکوم است!
خبرهای دریافتی حاکی از این است که برای خانم فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه، پرونده سازی امنیتی صورت گرفته است.
پرونده سازی علیه وکیل کارگران هفت تپه با دخالت دادستان شوش (مصطفی نظری) و رئیس سابق دادگستری شوش (صادق جعفری چگنی) که چند ماهی است به سمت ریاست حفاظت اطلاعات دادگستری استان خوزستان منصوب شده ، صورت گرفته است.
پرونده خانم زیلابی، از دادسرای شوش به دادسرای عمومی انقلاب اهواز احاله شده است.
مقامات امنیتی و قضایی در همکاری با کارفرمای بخش فاسد خصوصی نیشکر هفت تپه، علاوه بر پرونده سازی برای کارگران هفتتپه همزمان سعی دارند با پرونده سازی برای وکیل کارگران هفت تپه، خانم فرزانه زیلابی، مبارزات به حق کارگران هفتتپه را به شکست بکشانند، اما کارگران نشان دادهاند که هر گونه پرونده سازی با شکست مواجه خواهد شد و کارگران از مبارزه برای رسیدن به مطالبات خود از جمله لغو خصوصی سازی بازنخواهد داشت.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هرگونه پرونده سازی برای وکیل کارگران نیشکرهفت تپه خانم فرزانه زیلابی،را شدیدا محکوم کرده وخواهان پایان دادن به این رویکرد ضد انسانی و ارتجاعی میباشد.
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
************
توضیح در ارتباط با دادگاهی روز دوشنبه کارگران نیشکر هفت تپه
لازم به یاد آوری است که در دادگاهی روز دوشنبه که ۵ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه دادگاهی شدند، وکیل کارگران نیشکر هفت تپه، خانم فرزانه زیلابی حضور داشتند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۱۸ اسفند ۱۳۹۹
احضار کارگران نیشکر هفت به دادگاه شوش
امروز دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ در ادامه پرونده سازی های اسدبیگی و دادستان شوش برای کارگران هفت تپه، پنج نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، برای آخرین دفاع خود، در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوش حاضر شدند.
اتهام نخ نما علیه کارگران نیشکر هفت تپه، عبارت است از اخلال در نظم عمومی!؟؟
اسامی کارگران احضار شده عبارتند از:
یوسف بهمئی -
ابراهیم عباسی منجزی -
حمید ممبینی -
مسعود حیوری -
حسین حمدانی
سندیکای کارگران نیشکر هفت هرگونه پرونده سازی برای کارگران شریف و زحمت کش را محکوم کرده وخواهان پایان دادن به این روند پوسیده پرونده سازی میباشد.
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
************
قطعنامه ی تجمع اعتراضی تشکلهای
مستقل کارگران، بازنشستگان، معلمان، برای افزایش مزد حداقل ۱۴۰۰
گسترش و ادامه مبارزه برای افزایش مزد سال ۱۴۰۰ ضرورت پافشاری بر خواست فوری و مبرمی است که حق حیات کارگران، بازنشستگان، معلمان، پرستاران و همه زحمتکشان شاغل و بیکار به آن وابسته است. ما در هر فرصتی در طول سال نارضایتی عمیق خود را از حداقل مزد مصوب اعلام کرده و میکنیم.
دهها سال است که شورای عالی کار به عنوان مرجع رسمی تعیین حداقل دستمزد، در آخرین روزهای پایانی هرسال، حداقل مزدی را تصویب میکند که معنای دیگری جز ارائه شاخص واقعیِ فقر و خالیتر شدن سفرهی خانوارهای کارگری ندارد.
از نظر ما شورای عالی کار بنا به ساختار نابرابر و غیر دموکراتیک آن و به عنوان نهاد دست ساز دولتی، مرجع ظالمانهای برای محاسبه و تعیین مزد حداقل طبقۀ کارگر ایران است.
در آستانه تعیین مزد سال ۱۴۰۰ ما کارگران شاغل و امضا کنندگان بیانیه مشترک مورخ ۲٦ بهمن ماه ۱۳٩٩ بار دیگر اعلام میکنیم: به علت تورم افسار گسیخته حاکم و عقب ماندگی مزمن چند ده ساله مزدها و افزایش شکاف بین مزد و هزینه زندگی، حداقل مزد در سال آینده نمی تواند از ۱۲ میلیون و پانصد هزار تومان در ماه کمتر باشد.
برای مشاهده و مطالعۀ متن کامل
اینجا مراجعه کنید.
************
نان کار آزادی، پوشش اختیاری
در ٨ مارس ١٨٥٧، زنان کارگر در شهر نيويورک در اعتراض به شرايط سخت محيط کار، دستمزد ناکافی و ١٢ ساعت کار روزانه، دست به اعتصاب زده و تظاهرات بزرگی را از محلات کارگری شروع کردند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه روزجهانی زن را به تمام انسان هایی که برای رهایی از ستم و تبعیض جنسیتی و طبقاتی، و برای رهایی زنان از هر گونه ستم و نابرابری، مبارزه می کنند را تبریک می گویید.
۸ مارس روز فریاد اعتراض علیه ظلم وستم، نابرابری و تبعیض و استثمار جامعه سرمایه داری است.
گرامی باد ۸ مارس روز جهانی زن
************
اخراج ابراهیم عباسی منجزی!
بر اساس خبر دريافتی، امروز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه، امیلی، نماینده بخش فاسد خصوصی در صفحه شخصی خود نوشته ای در ارتباط با اخراج ابراهیم عباسی منجزی، انتشار داده است.
بر اساس این نوشته از تاریخ درج شده در متن آقای عباسی از کار اخراج میباشد.
صحت خبر هنوز تا این ساعت مشخص نشده است.
دوشنبه ۱۱/اسفند/۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
************
تجمّع
کارگران، بازنشستگان و معلمان
برای مزد شایسته
یکشنبه ۱٧ اسفند ساعت ١٠/٣٠
محل: مقابل وزارت کار در تهران
فراخوان مشترک تشکل های مستقل کارگران، بازنشستگان و معلمان
این درد مشترک، بی رزم مشترک، درمان نخواهد شد
در روز ۱۷ اسفند دوباره به خیابان خواهیم آمد و برای داشتن معیشت مناسب و شایسته و زندگی بهتر هم صدا خواهیم شد.
زنده باد اتحاد، زنده باد اعتصاب سراسری کارگران
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
************
کارگران و زحمتکشان! مردم آزادیخواه!
احضار و بازداشت و صدور احکام سنگین و ناعادلانه محکومیت برای دانشجویان شدت یافته است. سها مرتضائی، نازنین محمدنژاد، پریسا رفیعی، مرجان اسحاقی، مصطفی هاشمی زاده، امیرمحمد شریفی، محمد شباهتی، کامیار ذوقی، محمد خانی، علی یونسی، امیرحسین مرادی، الهام صمیمی، فرزاد سامانی، صهیب بادروج، شهاب الدین نظری، و حامد قره اوغلایی از جمله دانشجویانی هستند که در هفته های گذشته، و در دورانی که به علّت کرونا دانشگاهها تعطیل هستند به اشکال مختلف احضار و بازداشت شده اند. بخشی از این جوانان با وثیقه های میلیاردی به طور موقت آزاد، تعدادی از آنان وضعیتشان نامشخص و سایرین را به طور غیابی احکام زندان و محرومیت از هر نوع فعالیت صنفی داده اند که هم اکنون با پرونده سازی های امنیتی و احکام قضایی در زندان بسر می برند.
دانشجویان فرزندان ما هستند. سرنوشت ما با فرزندانمان گره خورده است. خیال خامی است اگر عاملان و آمران این احکام ظالمانه تصور کنند ما از فرزندان مان حمایت نخواهیم کرد. ما فراموش نمی کنیم آنگاه که آنان دست در دست ما فریاد برمی آوردند "فرزند کارگرانیم - کنارشان می مانیم". آنان از یک زندگی شایسته برای خود و برای پدران و مادرانشان، از حقّ حیات آنان و از آزادی دفاع می کردند.
برای ما روشن است که گسترده تر شدن احضارها و بازداشت ها که علاوه بر دانشجویان، فعالین کارگری، فرهنگی، بازنشستگان مطالبه گر، فعالین زن و کنشگران سایر حوزه مدنی و اجتماعی را هم فرا گرفته است نتیجه ترس و وحشت از به هم پیوستگی نارضایتی های عمیق موجود است و لذا می خواهیم تا این روشنایی در خدمت حمایت از فرزندان دانشجوی ما قرار گیرد.
به جعل پرونده و پرونده سازی علیه دانشجویان پایان دهید. حداقل خواست ما آزادی تمامی دانشجویان زندانی و مختومه اعلام کردن تمامی این پرونده های جعلی علیه آنان و همه فعالین و کنشگران دیگر است.
جای دانشجو، کارگر، معلم، اهل قلم و هیج انسان مطالبه گری به صرف مطالبه گری زندان نیست!
دانشجوی زندانی - کارگر زندانی- معلم زندانی- زندانی سیاسی بی قید و بی وثیقه آزاد باید گردد!
دوستان گرامی لطف کنید؛ امضاء خود را به آدرس زیر ارسال نمایید.
farakhaneam@gmail.com
باز نشر، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
************
بیانیهی تشکلهای مستقل کارگران، بازنشستگان و معلمان پیرامون حداقل مزد سال ۱۴۰۰
مزد کارگران در سال ۱۴۰۰ نباید از دوازده و نیم میلیون تومان کمتر باشد
سالهاست که نظام سرمایهداری و دولتهای حامی آن، با استثمار هرچه شدیدتر و غیرانسانیترِ کارگران آنان را به روز سیاه نشانده و از بسیاری از حقوق اجتماعی خود محروم کردهاند. تا جایی که طبقهی کارگر ایران امروز در شرایط بسیار سخت و طاقتفرسایی زندگی میکند. براساس دادههای آماری و تحقیقات برخی مراکز و موسسات اقتصادی، در شرایط کنونی بیش از ۴۰ درصد از مردم ایران که بخش قابل توجهی از آن را کارگران تشکیل میدهند در زیر خط فقرِ مطلق زندگی میکنند.
گرانی و تورم بیداد میکند و قیمت کالاها و مایحتاج روزمره و مورد نیاز مردم، هفتگی و گاه روزانه گران میشود که از جمله آنها میتوان به قیمت خوراکیها اشاره کرد که در کمتر از یک سال بنا به گفته مقامات رسمی بیش از ۵۷ درصد رشد داشته که در واقعیت بیش از این است. اختلاس و دزدی در بین برخی از مسئولین و مقامات متداول شده و بخش وسیعی از ثروت اجتماعی در کشور را به تاراج میبرد. همهگیری ویروس کرونا بر بسیاری از مشاغل تاثیر منفی گذاشته و بخشهای قابل توجهی از فرصتهای شغلی را از بین برده است. قیمت دلار سیرصعودی داشته و به نوبه خود به رشدِ تورم در کشور دامن زده است. افزایش نرخ بیکاری، همراه با افزایش نرخ تورم، شاخص فلاکت در کشور را به میزان زیادی بالا برده است. تا آن جا که در شرایط کنونی یک شکاف ۳٦٠ درصدی بین دهکهای اول و دهم وجود دارد که موجب شده است فاصله بین غنی و فقیر در جامعه به مرزِ انفجار برسد.
برای مشاهده و مطالعۀ متن کامل
اینجا مراجعه کنید.