افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


سندیکای کارگران واحد                                                                                                                سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱ دسامبر ۲۰۲۱


رسول بداغی عضو کانون صنفی معلمان اسلامشهر آزاد شد

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.
آزادی آقای رسول بداغی عضو کانون صنفی معلمان اسلامشهر را به عموم معلمان ایران و کارگران و تمام آزادیخواهان شادباش می گویم. سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خواهان آزادی بی قید و شرط سایر معلمان زندانی و کارگران و حامیان کارگران می باشد.

************

شورای اسلامی کار فرمایشی شرکت واحد بار دیگر با صدور

بیانیه علیه تجمع حق طلبانه کارگران، سرسپردگی بی‌چون و چرای خود به کارفرما را به نمایش گذاشت

یک روز پیش از تجمع اعتراضی کارگران شرکت واحد مقابل شهرداری تهران (یکشنبه ۲۸ آذر) شورای اسلامی کار فرمایشی و ضدکارگری شرکت واحد بار دیگر در اقدامی رذیلانه با صدور اطلاعیه‌ای تجمع کارگران را "اعمال شتابزده و غیرقانونی" خواند و خواهان عدم حضور همکاران در این تجمع حق طلبانه شد.
شورای اسلامی کار فرمایشی و ضدکارگری همچنین با نسبت دادن این فرخوان به "برخی اشخاص که ارتباطشان با عوامل خارجی در دادگاه‌های قوه قضائیه اثبات گردیده" به مدد نهادهای امنیتی برای پرونده‌سازی علیه پیشروان سندیکای کارگران شرکت واحد شتافته است.
تیمی که هر ساله بنام مذاکرات برای تعیین مزد با نام نمایندگی کارگران در شورای عالی کار حضور دارد و برای چامعه کارگری نمایش اجراء می‌کند برآمده از همین ساختار شورای اسلامی کار دست‌ نشانده قدرت می‌باشد که هیچ تعلق خاطری به کارگران ندارد و به فکر منافع خویش است.
اما رانندگان و کارگران فهمیم شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با هوشیاری بار دیگر تو دهنی محکمی به شورای اسلامی کار سرسپرده کارفرما و قدرت زد و حضوری پر تعدادتر و پر شورتر از همیشه در تجمع داشت.
متن اطلاعیه شورای اسلامی کار فرمایشی و ضدکارگری شرکت واحد علیه تجمع اعتراضی کارگران در روز یکشنبه ۲۸ آذر



باسلام و درود خدمت همکاران زحمتکش و خدوم شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه


بازتاب رسانه ای و گسترده فراخوان روز یکشنبه در رسانه های منافقین و سلطنت طلبان حرکت صنفی کارگران شرکت واحد را زیر سوال برده و کاملا موضوع را سیاسی و در راستای مقابله با ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به تصویر کشیده است .
گویی کارگران با نیت براندازی و با پوشش خواسته های کارگری اقدام به تجمع نموده اند.
لذا از آنجاییکه مطالبات صنفی کارگران منجمله بازنگری در طرح طبقه بندی مشاغل سازوکار قانونی خود را دارد و اَعمال شتابزده و غیرقانونی از سوی پرسنل موجب به انحراف کشیده شدن اهداف کارگرانه ما خواهد شد ، ضمن محکوم نمودن عناصر ضد انقلاب هرگونه تجمع بر علیه منافع ملی را به صلاح مجموعه ندانسته و خواهان عدم حضور همکاران در این فراخوان میباشیم.
این فراخوان از سوی برخی اشخاص که ارتباطشان با عوامل خارجی در دادگاههای قوه قضائیه اثبات گردیده و به هیچ عنوان دغدغه کارگران را ندارند و در راستای منافع شخصی خود قصد بر هم زدن نظم عمومی و کارگاه را دارند ترتیب داده شده و هوشیاری همکاران را میطلبد. قطعاً شروع این تجمع با ما و پایان آن با افراد نفوذی خواهد بود که به نام همکار بین ما وارد خواهند شد و بهره برداری از نیت پاک همکاران به نفع منافقین صورت خواهد پذیرفت.
و من ا.. توفیق
شوراهای اسلامی کار شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

************

تجمع کارگران شرکت واحد مقابل شهرداری تهران امروز ۲۸ آذر

در اعتراض به عدم اجرای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و دیگر مطالبات معوق کارگران

امروز ۲۸ آذر رانندگان و کارگران شرکت واحد در اعتراض به عدم اجرای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و دیگر مطالبات معوق کارگران در مقابل شهرداری و شورای شهر تهران تجمع و راهپیمایی کردند. در این تجمع بیش از ۲۰۰ تن از رانندگان و کارگران شرکت واحد شرکت کردند. کارگران در بخشی از شعارها کارگران فریاد زدند چنانچه خواسته‌های‌شان محقق نشود اعتصاب آغاز خواهد شد. خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام می‌گردد.

************

بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداغی از فعالین صنفی معلمان را شدیدا محکوم‌ میکنیم

رسول بداغی "عضو کانون صنفی معلمان اسلامشهر و نماینده این کانون در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران" معلم فداکار و دلسوزی است که دغدغه ای جز تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان و بهبود شرایط سخت معیشت همکارانش نداشته است. او در طی دو دهه گذشته به خاطر فعالیت های صنفی و پیگیری مطالبات صنفی معلمان، با پرونده سازی های عوامل امنیتی و قضایی ۷ سال حکم زندان گرفت، اما فشارهای امنیتی و حکم ظالمانه زندان نه تنها اراده او را در مبارزه با ظلم و فقر وبی عدالتی و فساد درهم نشکست، که مصمم تر و محکم ترش کرد. او پس از زندان مسیر حق خواهی و مطالبه گری را پیگیرانه و با جسارت و شهامت مدنی ستایش انگیزی پیگیری کرد.
رسول بداقی یک روز پیش از تجمع باشکوه سراسری ۲۲ آذر معلمان با یورش عوامل امنیتی، همراه با ضرب و شتم و در حالی که حتی اجازه لباس پوشیدن به او ندادند بازداشت شد‌ و با همان شرایط به بند ۲۰۹ اوین منتقل گردید.
اما این بازداشت برخلاف انتظارات عاملان و آمرانش نه به سکوت و انفعال معلمان منجر شد و نه مانعی بر سر حضور گسترده معلمان شاغل و بازنشسته در تجمعات اعتراضی ایجاد کرد. معلمان با درایت و هوشیاری در تجمعات دهها هزار نفری فریاد آزادی رسول بداغی و دیگر معلمان دربند را سر دادند و در سراسر کشور برخورد امنیتی با مطالبه گری را محکوم کردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار معلمان که آینده سازان فرزندان شان هستند، بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداقی را محکوم می کند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان و اسماعیل عبدی و سایر معلمان زندانی و زندانیان سیاسی است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

پنجشنبه ۲۵/آذر/۱۴۰۰

************

دهها هزار معلم امروز ۲۲ آذرماه در اعتراض به

عدم اجرای رتبه بندی و همسانسازی و معلمان زندانی در دهها شهر کشور دست به تجمعات اعتراضی زدند

امروز سومین روز اعتراضات معلمان و فرهنگیان بازنشسته در تهران و همزمان در صدهها شهر کشور دراعتراض به عدم اجرای رتبه بندی و همسانسازی بوده که در دوروز گذشته با تحصن و حاضر نشدن درکلاس های درس آغاز گردیده و امروز ۲۲ آذر ماه با تجمعات دهها هزار نفری در دهها شهر کشور برگزار گردیده است .
معلمان در تجمعات اعتراضی شعار معلم زندانی آزاد باید گردد سر دادند وخواستار آزادی زندانیان سیاسی شدند دراین تجمعات معلمان نارضایتی عمیق خودشان را از سسیتم اداره کشور ابراز کردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن برسمیت شناختن اعتراض واعتصاب برای معلمان وکارگران ، خواستار آزادی تمامی معلمان و کارگران و زندانیان سیاسی دربند میباشد

************

رانندگان و کارگران شرکت واحد، روز یکشنبه ۲۸ آذر ساعت ۱۰ صبح

برای پیگیری مطالبات به شهرداری و شورای شهر تهران مراجعه می کنیم

همکاران گرامی حق گرفتنی است نه دادنی
با توجه به عدم توجه مدیریت شرکت واحد نسبت به مطالبات معوق کارگران شرکت واحد و بدون نتیجه ماندن طومار اعتراضی رانندگان به شهرداری تهران و شورای شهر تهران، در روز یکشنبه ۲۸ آذر ساعت ۱۰ صبح، رانندگان و کارگران شرکت واحد بطور جمعی به شهرداری تهران مراجعه خواهند کرد.
خواسته‌ها و مطالبات معوق کارگران شامل:
۱- پیرو پیگیری‌ها و نامه نگاری‌های سه سال گذشته خواهان اجرای فوری بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل هستیم.
۲- پرداخت معوقات شارژ کارت‌های اعتباری
۳- پرداخت بدون وقفه چهار درصد حق بیمه کارگرانی که شرایط بازنشستگی‌شان احراز شده است.
۴- تعیین تکلیف کارگرانی که از تسهیلات مسکن برخوردار نشدند. همچنین تعیین تکلیف پروژه‌های مسکن تعاونی مسکن شرکت واحد از جمله سپیدار دو و سه، سهیل که بیش از ده سال است بلاتکلیف می‌باشند.
۵- تبعیض بسیاری در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد وجود دارد. خواهان رفع هرگونه تبعیض در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد هستیم.
۶- بازگشت به کار پنج راننده اخراجی حق طلب که به دلیل پیگیری مطالبات رانندگان سال‌هاست اخراج از کار می‌باشند.
۷- شروع دوباره سفرهای زیارتی و تفریحی یا پرداخت هزینه‌های این سفرها.
۸- عدم پرداخت پک بهداشتی کرونا
۹- عدم پرداخت سود سهام بانک شهر
۱۰- سنوات خدمت بازنشستگان در چند قسط پرداخت می‌گردد. خواهان پرداخت یکجا و بدون تاخیر سنوات خدمت بازنشستگان هستیم.

************

سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت لیلا حسین‌زاده

از دانشجویان حامی حقوق کارگر را محکوم می‌کند

لیلا حسین زاده فعال صنفی دانشجوبی که به شیراز سفر کرده بود, روز سه‌شنبه ۱۶ آذر با هجوم پانزده مامور امنیتی بازداشت شد. با توجه به اینکه بلافاصله خبرگزاری‌های فارس و تسنیم وابسته به نهادهای امنیتی، خبر بازداشت ایشان را با عنوان "بازداشت لیدر گروه خرابکاری" منتشر کردند، مشخص است که نهادهای امنیتی پرونده سازی خاصی را برای این فعال صنفی دانشجویی که از حامیان حقوق کارگر می‌باشد، تدارک دیده‌اند.
چند روز پیش از این بازداشت نیز شعبه ۳۶ تجدید نظر دادگاه انقلاب حکم بدوی پنج سال زندان برای ایشان را که به دلیل شرکت در جشن تولد محمد شریفی مقدم، دانشجوی زندانی دانشگاه شریف و خواندن سرود "خون ارغوان‌ها" صادر شده بود را تایید کرد.
لیلا حسین‌زاده از دانشجویان شناخته شده دانشگاه تهران و فعال صنفی دانشجویی است که به دلیل فعالیت‌های صنفی و دفاع از طبقه کارگر در دی ماه سال ۹۶ نیز بازداشت و محکوم به شش سال حبس تعزیری شده بود که به دلیل ابتلا به بیماری صعب‌العلاج با تشخیص پزشکی قانونی پس از حدود یکسال زندان مشمول عدم تحمل کیفر و آزاد شده بود.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با توجه به شدت بیماری لیلا حسین‌زاده عمیقا نگران سلامت ایشان می‌باشد.
فعالیت‌های ایشان در دفاع از طبقه کارگر بوده و باید بدون قید و شرط، بلافاصله آزاد و حکم ظالمانه‌ی زندان برای وی لغو گردد. کارگران و معلمان و حامیان حقوق کارگر زندانی باید بدون قید و شرط آزاد و احکام قضایی علیه آنان لغو گردد.

************

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

امروز ،دوشنبه ۲۰ آذر ، متاسفانه آقای رسول بداقی عضو هیات مدیره کانون صنفی اسلامشهر و نماینده این تشکل‌ در شورای هماهنگی توسط پلیس امنیت به صورت خشونت‌آمیز و همراه با هتک حرمت بازداشت شده‌اند.
رسول بداقی یکی از فعالان برجسته صنفی و فداکار است که پیش از این نیز ۷ سال به خاطر فعالیت صنفی متحمل زندان شده‌ اما هرگز از مطالبه‌گری دست برنداشته‌است و شجاعانه در مسیر حق‌طلبی و تحقق مطالبات معلمان و حقوق دانش‌آموزان ایستادگی نموده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن بازداشت این فعال صنفی وارسته تاکید می‌کند اگر چه آقای بداقی از افراد موثر جنبش معلمان است اما امروز هر معلم یک لیدر و سازمان‌دهنده موثر در جنبش است و با بازداشت‌ها و برخوردهای غیرقانونی نمی‌توان بر روند مطالبه‌گری تاثیر منفی گذاشت. شورای هماهنگی خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط آقای رسول بداقی و سایر معلمان زندانی و توقف احضار و دادگاهی کردن فعالان صنفی است و قدرتمندانه اعتصاب فردا، یکشنبه ، ۲۱ آذر را در تمام مدارس ادامه خواهد داد و روز دوشنبه، ۲۲ آذر بزرگترین #تجمع خود را برای تحقق #رتبه‌بندی_کامل_شاغلان و #همسان‌سازی_بازنشستگان برگزار خواهد نمود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می کند که معلمان مطالبه جو، مرعوب این برخوردها نخواهند شد و برای تحقق منافع عالیه فرهنگیان و فرزندان خود و فرزندان ایران به اعتصاب و تجمع سراسری می‌پیوندند.
وعده ما یکشنبه ۲۱ آذر اعتصاب سراسری و دوشنبه ۲۲ آذر تجمع سراسری در جای جای ایران.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

************

اعتصاب معلمان در ۱۱۰شهر کشور بصورت همزمان،

امروز بیستم آذرماه در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی و همسانسازی

امروز شنبه ۲۰ آذر ماه درپی فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ، معلمان در سرکلاس هایشان چه بصورت حضوری وچه غیر حضوری حاضر نشدند و خواستار رسیدگی به اجرای کامل رتبه بندی معلمان شاغل و اجرای همسانسازی حقوق برای فرهنگیان بازنشسته و آزادی معلمان زندانی شدند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه ضمن حمایت از فراخوان سراسری تجمع و اعتصاب شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، حق اعتراض واعتصاب را از حقوق مسلم کارگران و معلمان میداند و هرگونه برخوردهای پلیسی وامنیتی با معلمان معترض را محکوم میکند.

************

شانزده آذر روز دانشجو گرامی باد

شانزدهم آذر روز دانشجوست؛ روزی که دانشگاه با تقدیم سه شهید راه آزادی، شریعت رضوی، محدث قندچی و مصطفی بزرگ نیا، نماد پیوند مبارزه ضد استبدادی و ضد سلطه طلبی و دخالت خارجی شد.
اگر چه در دو سال و نیم اخیر دانشگاهها در اثر ویروس مرگبار کرونا بسته شده اند و دانشجویان امکان حضور و فعالیت جمعی نداشته اند، اما چرخش مهم جنبش دانشجویی به سوی جامعه کارگری کشور و نقش آن در حمایت از مبارزات کارگری را از یاد نبرده ایم. تردید نداریم که این چرخش برگشت ناپذیر که از جمله متاثر از گسترش روزافزون شکاف طبقاتی، نابودی فرصت های اشتغال و برخورداری از یک زندگی بی دغدغه برای دانشجویان پس از پایان تحصیل و در بازار کار، رشد امیدبخش توجه به مطالبات اقشار و لایه های هم سرنوشت در جنبش کارگری و بی آیندگی، بحران هویت و فروپاشی گفتمان های جناح های حاکمیت در دانشگاههای کشور است، بار دیگر در دانشگاه صحنه های پرشوری در دفاع از آزادی و عدالت اجتماعی خواهد آفرید. و بار دیگر شعارهایی چون «فرزند کارگرانیم، کنارشان می مانیم» در فضای دانشگاه طنین انداز خواهد شد.
سندیکای شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، شانزدهم آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان عزیز تبریک می گوید، ادامه بازداشت، سرکوب و برخورد امنیتی با فعالین دانشجویی را محکوم می کند و همواره خود را در کنار دانشجویان و متحد آنان در جنبش مطالباتی، برای یک آینده روشن و امیدبخش می داند.

************

فشار بر حامی حقوق کارگران، هیراد پیر بداغی را محکوم می‌کنیم

هیراد پیربداغی از سوی بازجویان، برای قول همکاری، تحت فشار و آزار و اذیت می‌باشد. با وجود اتمام بازجویی و صدور قرار کفالت از آزادی ایشان جلوگیری شده است و بنا بر اطلاع قرار است بزودی دادگاه وی را برگزار کنند. هیراد پیربداغی در روز ۱۵ آبان در منزلش بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان منتقل شده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت و فشار بر هیراد پبربداغی از حامیان حقوق کارگر را محکوم می‌کند و خواهان آزادی بی‌قید و شرط ایشان می‌باشد. تمامی فعالین کارگری، معلمان و حامیان حقوق کارگر باید پرونده‌هایشان مختومه و بی‌قید و شرط از زندان آزاد گردند.

************

سه‌شنبه ۱۶ آذر تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد

جهت پیگیری طومار اعتراضی کارگران، به اداره مرکزی مراجعه کردند

سه شنبه ۱۶ آذر تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد جهت پیگیری طومار اعتراضی کارگران در خصوص مطالبات معوق کارگران شرکت واحد به اداره مرکزی مراجعه کردند و با توجه به عدم حضور مدیر عامل همچنین معاونت توسعه منابع انسانی با آقای اکبری مدیر منابع انسانی در مورد اجرای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل، ۴ درصد حق بیمه کارگرانی که شرایط بازنشستگی‌شان احراز شده است، عدم شارژ کارت اعتباری کارگران، پاداش فرزندان شاگرد ممتاز کارگران، پک بهداشتی کرونا، سهمیه لوازم تحریر فرزندان کارگران و غیره گفتگو شد. ایشان گفتند جواب نامه (طومار اعتراضی کارگران) آماده شده است ولی از آنجا که نیاز به تایید نهایی دارد، فردا به محض امضا به شورای شهر و دبیرخانه شرکت واحد ارجاع می‌گردد و در مورد مطالبات مورد گفتگو اعلام کردند، شرکت واحد راجع به تک‌تک خواسته‌های شما مکاتباتی با شهرداری انجام داده است و منتظر هستیم ردیف بودجه به شرکت واحد اختصاص بدهند. در مورد طرح طبقه بندی مشاغل گفتند که ۹۹ درصد کار کارشناسی و فنی اجرای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل انجام شده است و منتظر تعیین نرخ ضریب از طرف پیمانکار هستیم.

همکاران گرامی
آنچه مسلم است کارگران برای رسیدن به حق خود باید همبستگی حداکثری داشته باشند و تمام شیوه‌های اعتراضی را برای رسیدن به خواسته‌های خود در دستور کارشان قرار دهند. سندیکای کارگران شرکت واحد جمع آوری طومار اعتراضی کارگران را از ابتدا بعنوان یکی از شیوه‌های اعتراضی در دستور کار قرار داد و البته همیشه اعلام کرده توهمی نسبت به صرف جمع آوری طومار برای رسیدن به خواسته‌های کارگران ندارد و تاکید می‌کند کارگران برای رسیدن به حق خود باید با همبستگی حداکثری تجمع و اعتراض خیابانی و اعتصاب در دستور کارشان باشد. امروز معلوم شد که مدیریت شرکت واحد اقدام مثبتی برای برآورده کردن حق کارگران نکرده است و یا به قول مدیریت تا بودجه‌ای نیاید اقدامی نمی‌توانند بکنند. لذا با توجه به تجربیات گذشته، کارگران باید با همبستگی و حضور همگانی پیگیر مطالبات خودشان باشند، در غیراینصورت به خواسته‌هایشان نمی‌رسند و آنچه را هم که دارند از دست خواهند داد.
سندیکا به دقت همبستگی کارگران و آمادگی‌شان برای مشارکت در اعتراضات را به صورتی میدانی و همچنین در گروه‌های همکاران در تلگرام و ... را پایش می‌کند و متناسب با آن برنامه‌های اعتراضی کارگران برای رسیدن به حقوق‌شان را تدارک می‌بیند.
در مراجعه به اداره مرکزی، آقایان شهابی، اصلاغی، کمساری، باباخانی، کریمی و پورعلیمردانی به نمایندگی از سندیکا حضور داشتند.

************

کارگران شرکت واحد ضمن حمایت از بیانیه چندین تشکل بازنشستگان

درخصوص آزادی اسماعیل گرامی، خواستار آزادی بی قید وشرط این کارگر بازنشسته ۶۶ساله زندانی است.

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.
چرا اسماعیل گرامی بازنشسته فعال باید نزدیک به ۹ ماه را درزندان و در بدترین شرایط درکنار زندانیان و مجرمان خطرناک نگهداری شود؟ مطالباتی که اسماعیل فریاد میزد خواست و مطالبه همه بازنشستگان بود، که با کمک بخشی از حق خواهان و معترضان برای تمامی بازنشستگان اعمال گردید و بخشی از این مطالبات در سال ۹۹ و بخشی هم درابتدای سال ۱۴۰۰ اجرا شد.
با توجه به اینکه مطالبات بازنشستگان به حق بوده و معترضین هم وضعیت سخت معیشت شان را فریاد زده اند، چرا اسماعیل گرامی که یکی از پیشروان این حق خواهی بوده، باید به اتهام واهی تجمع و تبانی علیه امنیت ملی حداقل به۴ سال زندان محکوم و با توجه به نبود هیچگونه ادله محکمه پسندی حکم ایشان از سوی دادگاه تجدیدنظر هم تایید شود و همچنان نزدیک به یک سال را در زندان سپری کند!
واقعا تبانی با چه کسانی؟ حتما منظور بازنشستگانی است که با عصا و واکر و ویلچر به تجمعات می آمدند؟
امروز ۲۴۶ روز از زندانی شدن اسماعیل گرامی ۶۶ ساله که متاسفانه دارای بیماری های زمینه ای وبیماری های خاص میباشد، می گذرد، شرایط زندان با توجه به عدم برخورداری از آب آشامیدنی بهداشتی و عدم امکانات بهداشتی و پزشکی مناسب و در دسترس ، قطعا شرایط جسمی این فعال بازنشسته را وخیم تر خواهد کرد.
با وجود اینکه شرایط سخت معیشت بازنشستگان و پائین بودن دستمزد و شرایط درمان و هزینه های سرسام آورآن غیر قابل کتمان است و فاصله دستمزد با هزینه های زندگی بسیار زیاد شده است از نظر ما بازنشستگان اسماعیل فقط فریاد صدای ما بی صدایان بوده است . مابازنشستگان خواهان آزادی بی قید وشرط ایشان هستیم.

۱۴۰۰/۹/۱۴

بازنشستگان تامین اجتماعی البرز (بتا)

بازنشستگان تامین اجتماعی استان قزوین

گروه بازنشستگان روشنفکر

بخشی ازبازنشستگان استان گیلان

کانون گفتگوی بازنشستگان تامین اجتماعی

کارگران وبازنشستگان تهران

بازنشستگان استان البرز

پیشکسوتان پیشرو آذربایجان شرقی

پیشکسوتان پیشرو بوشهر .

پیشکسوتان پیشرو هرمزگان.

پیشکسوتان و حامیان بازنشستگان.

شورای سفیران دفاع از قانون مدیریت خدمات کشوری.


************

عدم همکاری مدیریت شرکت واحد و ش ورای اسلامی کار فرمایشی در خصوص بازنشستگی کارگران

پیام رسیده به سندیکا از طرف کارگران

باعرض سلام خدمت تمامی همکاران عزیزم
اینجانب رضا پراورکی کارگزینی ۵۰۰۳۸شاغل در کارواش و سوخت سامانه ۴. بنده از سال ۷۹ تا الان با ابلاغ سوختزنی و کارواش مشغول به کار هستم و همانطور که همه در جریان هستید از اول ابلاغ سوخت و کارواش سنگین بوده و هست.
بنده در سال ۹۸ تقاضا بازنشستگی دادم و در بیمه خانم پناهی متصدی این امر به بنده فرمود که شما ۳سال ونیم کارت سبک شده از تاریخ ۱۳۸۷/۱تا ۱۳۹۰/۶ (با همون ابلاغ سوخت وکارواش کار کردم )و شما ۱۲۸۰ روز کم داری باید تا ۳. ۱۴۰۰ کار کنی و کمسیون بیمه هم که ۷ نفرا هستن تایید کردن
و بنده تا ۳. ۱۴۰۰ هم کار کردم و دوباره که تقاضا دادم. اون خانم پناهی رفته بود و جاش آقای صفدری آمده در شعبه ۲۳ بیمه این آقا میگه اون خانم پناهی و اون ۷ نفر کمسیون برای خودشون گفتن شما بازنشست ی من میگم شما از ۱۳۹۰/۶ به پایین یعنی ۱۰ سالت سبکه میگم بابا همه همکارای من با سنگی کار رفتن کارم سنگین میگه اگه سنگین برو نامه شو بیار بنده به شورای سامانه ۴ کارگزینی و همینطور به مرکز مراجع کردم میگن ما نامه ای برای سبک یا سنگینی کار شما در دست نداریم میگن نامه سنگین شما در دست شوراهای قبل بوده و آنها هم که بازنشست شدن و رفتن
بنده از شما همکاران گلم تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید که از کجا و چه شخصی و سازمانی نامه سنگینی کارم رو بگیرم و ببرم بیمه بدم به آقای صفدری و بازنشست بشم
بنده از ۱۳۷۷/۳ تا الان(دقیقا ۲۳و نیم )شاغل هستم با ابلاغ رانندگی و سوخت و کارواش هر دو هم کار سخت و زیان آور ولی حقم و ناحق کردن تو رو خدا کمکم کنید و بنده رو راهنمایی فرمایید
با تشکر فراوان رضا پراورکی کوچیک شما

************

سرکوب و سوءقصد به جان کارگران مجتمع مس سونگون در ورزقان را محکوم می کنیم

شش روز است که بیش از دوهزار تن از کارگران مجتمع مس سونگون ورزقان برای مطالبات قانونی خود در حال اعتصاب و اعتراض هستند. مدیریت از همان ابتدا سعی در پایان دادن به اعتصاب کارگران نمود اما وقتی با پیگیری و پافشاری کارگران بر عقد قراردادها، همسان سازی دستمزد و مزایا و طبقه بندی مشاغل روبرو شد با کمک نیروهای حراستی و انتظامی سعی در سرکوب کارگران نمود.
روز گذشته یک جرثقیل حامل تیرآهن، بدون اخطار با سرعت از میان‌ کارگران در حین بازگشت آنان از راهپیمایی از سمت دهانه سنگ‌شکن‌های معدن عبور کرد که با هوشیاری کارگران اعتصابی و واکنش به موقع آنان این سوقصد ناکام ماند، امروز هم نیروی انتظامی با محاصره نیروهای باقی مانده در خوابگاههای مجتمع، مانع پیوستن کارگرانی به آنان شد که شب گذشته به خانه های خود رفته بودند.
بعد از مقاومت وایستادگی کارگران معدن سونگون که جانانه ومتحدانه درمقابل سرکوب همه جانبه نیروی های ضدشورش و عوامل کارفرما ایستادگی کردند ، درجلسه ای که با حضور استاندار و فرمانده نیروی انتظامی و نماینده ورزقان درمجلس و نماینده کارگران حضور داشتند ، کارفرما تن به وعده وعید یکماه برای تحقق مطالبات کارگران داد و کارگران اعتصابی تا رسیدن به خواسته هایشان ، امروز ۱۴آذر ماه به اعتصاب شش روزه شان پایان دادند .
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه برخورد سرکوب گرانه و سوقصد به جان کارگران مجتمع مس سونگون را سرکوب و سوقصد به همه تشکل های مستقل کارگری و تعرض گستاخانه به حقوق بدیهی جامعه کارگری می داند و آن را بشدت محکوم می کند. ما ضمن اعلام حمایت از کارگران اعتصابی، به سهم خود عموم حامیان طبقه کارگر را در همه جا فرامی خوانیم که به دفاع از حق کارگران اعتصابی برخیزند.

************

بیانیه مشترک جمعی از تشکل های مستقل کارگری، بازنشستگان و فعالین جنبش کارگری

حذف حداقل دستمزد و جایگزینی آن با مزد منطقه‌ای، مزد توافقی و مزد براساس بهره‌وری،

یورش فزاینده‌ی کارفرمایان و دولت به سطح معیشت کارگران

دولت سرمایه‌داری و کارفرمایان با طرح مزد منطقه‌ای و اصلاحیه مجدد بر قانون کار در جهت حذف قانون تعیین دستمزد، تلاش دارند که حلقه‌ی فشار بر گلوی کارگران را تنگ‌تر کنند و سطح معیشت و زندگی ما را بیشتر از این تنزل دهند. اخیرا نیز حدود ۴۰ تن از نمایندگان مجلس اسلامی طرحی ارائه داده‌اند که طبق آن کارگاه‌های روستائی از پرداخت حداقل دستمزد معاف می‌شوند و مزد بر اساس توافق بین کارفرما و کارگر در این کارگاه‌ها که شامل چند میلیون کارگر هستند تعیین می‌شود. این به اصطلاح «توافق»، از نوع توافقی که بین راهزن مسلحی که لولۀ سلاحش را بر شقیقه‌ی قربانی گذاشته است، می‌باشد!
طرح مزد منطقه‌ای نیز تلاشی برای پایین آوردن سطح عمومی مزدها و ایجاد تفرقه در میان کارگران است. ترفند دیگر کارفرمایان و دولت مطرح ساختن مزد بر اساس بهره‌وری است. تا آنجا که به کارگران مربوط است شدت کار دائما افزایش می‌یابد و کاهش یا رکود بارآوری تولید ربطی به کارگران ندارد. فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات، کاهش سرمایه‌گذاری در آنها و کارآیی و مدرن‌سازی وسایل و زیرساخت‌ها، اتلاف‌های مختلف، پرهزینه و کند بودن اقدامات لجستیکی و غیره همه محصول سیاست‌های کارفرمایان و دولت هستند و نه کارگران. از این رو مربوط کردن مزد به بهره‌وری یا بارآوری کار، حیله‌ای پلید است و هدفی جز قانون‌زدایی از شرایط کار و سلب مسئولیت از کارفرما و دولت و افزایش فشار بر کارگران ندارد. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

تجمعات سراسری اعتراضی معلمان شاغل و فرهنگیان بازنشسته

تجمعات سراسری اعتراضی معلمان شاغل و فرهنگیان بازنشسته امروز ۱۱ آذر ماه در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی و عدم اجرای همسانسازی در تهران و همزمان در بیش از ۲۴استان و پنجاه شهر کشور.
امروز یازدهم آذر ماه براساس فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه بندی و عدم اجرای همسانسازی تجمعات اعتراضی در تهران و همزمان در بیش از ۲۴ استان و ۵۰ شهر از جمله در شهرهای، شیراز، شهرکرد، مشهد، نورآباد لرستان، دهدشت استان کهگیلویه وبویراحمد، ویسان، شاهیندژ، تبریز، قم، اهواز، شاهرود، ممسنی، الیگودرز، یاسوج، دیواندره، بوکان، سنندج، شیروان، خرم آباد، یزد، جایزان استان خوزستان، ایذه، سقز، اردبیل، شاهرود، خرامه، کرمان، پلدختر، قزوین، زاهدان، رشت، اصفهان، اندیمشک، گتوند استان خوزستان، کرمانشاه، بجنورد، یاسوج، میاندوآب، همدان و گرگان، بوشهر، خمینی شهر، سمیرم، دلفان، اراک،ساری، خرم بید، بیجار، استهبان برگزار گردید.
معلمان و فرهنگیان بازنشسته معترض در قطعنامه پایانی اعلام کردند خواستار رسیدگی به اجرای کامل رتبه بندی (حداقل هشتاد درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه) و همسانسازی حقوق بازنشستگان با شاغلین هستند و درصورت بی توجهی دولت و مجلس نسبت به مطالبات، تجمعات اعتراضی ادامه خواهد داشت.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه ضمن حمایت از اعتراضات و مطالبات معلمان شاغل و فرهنگیان بازنشسته ، خواستار آزادی تمامی معلمان و بازنشسته های زندانی می باشد.

************

تاریکی مسیر خط پنج بی‌آرتی (بزرگراه رسالت) و مشقت کار رانندگان زحمتکش در این شرایط

با وجود کارتن خواب‌ها و افراد بی‌خانمان، ریسک تصادف با عابر در این شرایط بیشتر و مشقت کار مضاعف شده است.

************

سرکوب کشاورزان و مردم اصفهان، تعرض به آزادی و حقوق همه مردم است!

دستاورد چهار دهه پیشبرد سیاست‌ها و مدیریت آبی نادرست چیزی جز اختصاص غیر اصولی و کارشناسی آب زاینده رود به مصارف صنعتی و مناطق دیگر و در نتیجه خشک شدن این رود، نادیده گرفتن منافع کشاورزان و دیگر ساکنان منطقه، عدم اختصاص حق آبه و تخریب محیط زیست نبوده است. کشاورزان و مردمان آسیب دیده و معترض به این وضعیت، پس از نتیجه نگرفتن از پیگیری‌های طولانی از کانال‌های حقوقی و قانونی و اعتراض‌های مکرر خیابانی، ناگزیر در بستر خشک شده‌ی زاینده رود گردهم آمده و چادر زدند. این گردهمائی به صورت شبانه‌روزی همراه با شعارهای اعتراضی و بیان محکم و قاطع خواسته‌های تظاهر کنندگان ادامه یافت. نیروهای انتظامی و امنیتی این تجمع اعتراضی و بحق مردم را تحمل نکردند و از ساعت سه بامداد روز پنج‌شنبه تا نیمه‌های شب جمعه پنجم آذر با گسیل نیروهای بسیج و پلیس مردم را با سلاح گرم و گاز اشک آور سرکوب، زخمی و دستگیر کردند و پس از به آتش کشیدن چادرهای معترضین به ضرب و شتم و متفرق کردن آنان پرداختند. مردم معترض با صفوف متحد و جسارت تمام، مقاومت و ایستادگی کردند و نشان دادند که خشونت و بازداشت نمی‌تواند پاسخگوی خواسته‌های به حق مردم زحمتکش باشد. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

شورای شهر با ارجاء طومار اعتراضی کارگران

(در مورد مطالبات معوق) به شرکت واحد از مدیریت توضیح خواست

شورای شهر طی تماس تلفنی با اعضای سندیکا، اعلام کرد که طومار اعتراضی کارگران شرکت واحد در مورد مطالبات معوق‌شان را با شماره ۸۳۷۴۳۵ مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ به مدیریت شرکت واحد ارجاع داده و از آنان توضیح خواسته است.
یادآور می‌شود به دلیل بی‌توجهی مدیریت شرکت واحد به مطالبات کارگران و معوق شدن بسیاری از مطالبات منجمله اجرای بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل، عدم شارژ کارت‌های اعتباری در بسیاری از موارد و ...‌ ، کارگران با تهیه طوماری اعتراضی خطاب به شورای شهر تهران، شهرداری تهران و مدیریت شرکت واحد، خواهان رسیدگی شدند و اعلام کردند در صورت عدم رسیدگی، اعتراضات دیگری همچون تجمعات کارگری، روشن کردن چراغ اتوبوس‌ها در روز، عدم کارکرد رانندگان و کارگران در روز پنج‌شنبه و ... در دستور کار خواهد بود.

************

گزارش کمیته آزادی تشکل‌یابی سازمان بین‌المللی کار

در مورد سندیکای کارگران شرکت واحد و کارگران در سایر بخش‌های ایران

گزارش کمیته آزادی تشکل‌یابی سازمان بین‌المللی کار |۲۳, نوامبر ۲۰۲۱
مقدمه

کمیته آزادی تشکل‌یابی (CFA ) که از سال ۱۹۵۱ توسط هیئت حاکمه‌ی سازمان بین‌المللی کار تاسیس شده، در اکتبر و نوامبر امسال به بررسی ۱۴۳ شکایتی پرداخت که در کشورهای مختلف صورت گرفته است. در این نشست، کمیته ۲۰ مورد را بررسی کرد که در ۱۴ مورد از آنها توانست به گزارش نهایی برسد، اما شش مورد از آنها با گزارش موقت به پایان ‌رسید، زیرا نیازمند رصد و پیگیری مشکلات مطرح شده و ارزیابی مجدد هستند. جمهوری اسلامی ایران در زمره این گزارش‌های موقت قرار گرفته است. به‌علاوه، در این میان، وضعیت آزادی زحمتکشان در چهار کشور به شدت فوری و جدی ارزیابی شده است که این چهار کشور عبارتند از: کمبودیا، گواتمالا، فیلیپین، و جمهوری اسلامی ایران. منظور از وضعیت فوری و جدی مطابق با بند ۵۴ رویه تعریف شده، وضعیتی است که جان انسان‌ها و آزادی‌های فردی در معرض خطر باشند، و همچنین تغییر شرایط زحمتکشان به گونه‌ای باشد که جنبش کارگری در آن کشور به کل ناتوان از تشکل‌یابی گردد.
شکایت مورد بررسی درباره ایران از سال ۲۰۰۶ توسط کنفدراسیون اتحادیه‌های صنفی آزاد (ICFTU) که بعدها در کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌‌های صمفی (ITUC) ادغام شد و نیز توسط فدراسیون بین المللی کارگران حمل‌‌و‌نقل (ITF) پیگیری می‌شود و به انواع سرکوب علیه فعالان کارگری در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، و نیز بازداشت و پرونده‌سازی علیه تعداد زیادی از فعالان صنفی و کارگری مربوط می‌شود.
آخرین بررسی این پرونده (که از سال ۲۰۰۶ جاری است) به اکتبر سال ۲۰۲۰ بازمی‌‌گردد که با گزارش موقت و پیگیری‌های متعاقب در تاریخ ۳۱ ژانویه ۲۰۲۱ و ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۱ همراه بوده است.
لازم به ذکر است که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌کدام از مقاوله‌نامه‌های مرتبط با آزادی تشکل‌یابی(کنوانسیون شماره ۸۷) و محافظت از حق سازمان‌دهی و چانه‌زنی جمعی (کنوانسیون شماره ۹۸) را تصویب نکرده است.

گزارش اکتبر ۲۰۲۰
در بررسی پیشین وضعیت ایران (اکتبر ۲۰۲۰) اعلام شد که کمیته آزادی تشکل‌یابی قاطعانه انتظار دارد که دولت جمهوری اسلامی ایران با حضور نمایندگان حقیقی کارگران و کارفرمایان و همچنین با راهنمایی فنی سازمان ‌بین‌امللی کار، اقدامات عملی برای تشکیل مجموعه‌ای از اتحادیه‌‌‌های صنفی مستقل را صورت داده و در این زمینه گزارش مستمری به سازمان بین‌المللی کار ارائه دهد. امتداد این روند به پیگری شرایط پذیرش مقاوله‌نامه‌های مرتبط با تشکل‌های کارگری از جانب جمهوری اسلامی ایران منجر خواهد شد.
علاوه بر ایجاد شرایط عضویت کارگران هر بنگاه اقتصادی در تشکل مستقل کارگری دلخواه خود، کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست گزارش از پیگیری وضعیت ۱۷ راننده‌ی کامیونی را مطرح ساخت که پس از اعتصاب رانندگان کامیون با پرونده‌سازی مواجه شده‌اند. کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد تا تضمین کند که هیچ فردی صرفاً به خاطر شرکت در اعتصاب مسالمت آمیز رانندگان کامیون در سپتامبر ۲۰۱۸ زندانی نشده است، و نیز اینکه به جز ۱۷ نام موجود هیچ فرد دیگری در رابطه با این اعتصاب مورد پیگرد نیست.
همچنین کمیته خواهان گزارشی در ارتباط با وضعیت پرونده جمیل محمدی و شاپور احسانی، و روند آزادی آقای جعفر عظیم‌زاده از فعالان کارگری عضو اتحادیه آزاد کارگران است.

پاسخ دولت جمهوری اسلامی
دولت جمهوری اسلامی در پاسخ گزارش اکتبر ۲۰۲۰ کمیته آزادی تشکل‌یابی به سازمان بین‌المللی کار اعلام کرد که کارگران ایران حق دارند که آزادانه در هر تشکل قانونی که می‌‌خواهند فعالیت کنند ، و نه مقامات و نه کارفرمایان حق مداخله‌ در این روند را نخواهند داشت. دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام آمادگی برای حمایت همه‌جانبه از حق تشکل‌یابی مستقل کارگران، دولت ایالات متحده را باعث و بانی شرایط دشوار زحمتکشان ایران دانست.
دولت جمهوری اسلامی ایران همچنین اعلام کرد که پس از اصلاحیه جدید قانون کار برای کارگران در بنگاه‌ها و مناطق مختلف کشور، و همچنین برای کارگران خویش‌فرما امکان تشکیل سندیکا (و دیگر انجمن‌های صنفی) را به رسمیت خواهد شناخت. البته با تاکید بر اینکه پیش‌نویس قانون جدید کار هنوز در دولت در دست بررسی است. دولت جمهوری اسلامی ایران همچنین پیوستن به مقاوله‌نامه‌های نام‌برده شده و نیز اقدامات تنطیمی و مقررات‌گذاری‌های مد نظر سازمان بین‌امللی کار را در دست اقدام دانست.
در ارتباط با کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که کارگران این شرکت آزاد هستند که به هر تشکلی که صلاح می‌دانند بپیوندند و آزادی و حق سازماندهی آنها به رسمیت شناخته می‌شود و در این زمینه نه دولت و نه کارفرما هیچ مداخله‌ای نمی‌کنند. دولت در ادامه افزود که نسبت به دشواری‌های پیش روی کارگران آگاه است و می‌داند که بسیاری از این مشکلات با سازماندهی جمعی کارگران به صورت صلح‌آمیز و در چارچوب قوانین و مقررات ملی برطرف خواهد شد.
در ارتباط با ۱۷ بازداشتی اعتصاب رانندگان کامیون، دولت جمهوری اسلامی جرم آنها را اخلال در نظم عمومی اعلام کرد، و گفت که تمام آنها یا با قرار منع تعقیب آزاد شدند و یا در دادگاه تبرئه شدند.
همچنین در ارتباط با جمیل محمدی و شاپور احسانی راد، دولت جمهوری اسلامی اتهام آنها را نه فعالیت صنفی بلکه ارتباط با گروه‌های سیاسی معاند، اجتماع و تبانی، و اقدام علیه امنیت ملی اعلام کرده است. در رابطه با آقای جعفر عظیم‌زاده نیز جرم ایشان تبانی و اقدام علیه امنیت ملی اعلام شده که با پایان دوره پنج‌ساله محکومیت در مارس ۲۰۲۱ از زندان آزاد شده است.

جمع‌بندی کمیته در نوامبر ۲۰۲۱:
کمیته هنوز درباره پرونده اقدامات سرکوب‌گرانه علیه اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه که از سال ۲۰۰۶ گشوده است پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکرده است، و به‌علاوه نسبت به چارچوب ناکافی قانونی برای حمایت از حق تشکل‌یابی، و دستگیری‌های گسترده فعالان کارگری و صنفی توضیح مناسبی دریافت نکرده است.
کمیته نسبت به گزارش‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با بخش قانون‌گذاری در این زمینه به دیده مثبت نگاه می‌کند و امیدوار است که مسیر پیوستن به مقاوله‌نامه‌های محل بحث هموار گردد.
کمیته انتظارات خود را در ارتباط با این تغییرات در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران قرار داده است، و با عطف به این خطوط راهنما، از دولت جمهوری اسلامی ایران قاطعانه انتظار دارد که شرایط ایجاد کثرتی از تشکل‌های مستقل کارگری را برای تمام کارگران فراهم سازد.
در ارتباط با سندیکای کارگران شرکت واحد کمیته تاکید می‌کند که هرچند دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده که این کارگران «آزاد هستند که به تشکلی که صلاح می‌دانند بپیوندند‍»، اما هیچ مدرک و اقدام عملی و ملموسی را ارائه نکرده است که نشان دهد سندیکای کارگران شرکت واحد را به رسمیت شناخته است و شرایط حق نمایندگی و چانه‌زنی جمعی آنها را فراهم کرده است. به این اعتبار، کمیته بار دیگر تاکید می‌کند که دولت پیشنهاد گزارش پیشین را در دستور کار خود قرار داده و شرایطی را تضمین کند که کارگران شرکت واحد بتوانند آزادانه اتحادیه خود را انتخاب کنند، و نیز سندیکای کارگران شرکت واحد بتواند در میان کارگران آزادانه فعالیت کرده و جذب نیرو کند، و همچنین نمایندگی آنها هم از سوی کارفرما و هم از سوی دولت به رسمیت شناخته شود. کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست دارد که به‌طور مستمر در ارتباط اقدامات صورت گرفته در این زمینه به کمیته گزارش دهد.
در ارتباط با احکام جعفر عظیم‌زاده، جمیل محمدی و شاپور احسانی راد در قالب اجتماع و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی، کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست دارد که مصادیق مشخص این جرائم را در اختیار این کمیته قرار داده تا روشن شود مشخصاً چه چیزی را «تبانی» اعلام کرده است. و با تاکید بر اینکه هیچ فردی نباید برای فعالیت‌های صنفی مورد بازداشت و سرکوب قرار گیرد، بار دگیر از دولت جمهوری اسلامی درخواست دارد که تضمین کند هیچ فردی بابت فعالیت صنفی قانونی و صلح‌آمیز با احکام قضایی همچون اقدام علیه امنیت ملی، یا تبلیغ علیه نظام مواجه نمی‌شود. کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست دارد که علاوه بر مدارک مرتبط قضایی در ارتباط با چنین احکامی، در تمام این پرونده‌ها بازنگری کرده و روند این بازنگری را به اطلاع کمیته برساند.

پیشنهادات کمیته به هیئت حاکمه سازمان بین‌المللی کار
کمیته پس از این نشست پیشنهادات زیر را تقدیم هیئت حاکمه می‌کند:
۱- ضمن استقبال از اقدامات صورت گرفته برای تصویب مقاوله‌نامه‌های ۹۸ و ۱۴۴، از دولت تقاضا می‌شود که به صورت مستمر گزارشی از پیشرفت این روند ارائه دهد.
۲- کمیته قاطعانه انتظار دارد که که اصول اولیه برای آزادی تشکل‌یابی با حضور نمایندگان متکثر کارگران فوراً تضمین شود. و به طور مشخص، از دولت انتظار دارد که با بررسی «خطوط کلی برای تاسیس اتحادیه‌های صنفی در زمینه هنر، فرهنگ، و رسانه» شرایط تشکل‌یابی کارگران فرهنگی، هنری، و رسانه‌ای را ایجاد کند تا آنها بتوانند به شکل آزادانه سازماندهی کنند.
۳- کمیته بار دیگر بر تضمین آزادی کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برای عضویت در سندیکای مستقل خود، و نیز حق فعالیت آزادانه و عضوگیری این سندیکا اصرار می‌ورزد، به‌گونه‌ای که اعضای سندیکای بتوانند بدون مداخله دولت و کارفرما به فعالیت بپردازند، و نیز نمایندگی آنها از جانب دولت و کارفرما به رسمیت شناخته شود. کمیته از دولت درخواست دارد که در ارتباط با این اقدامات گزارش‌های مستمری ارائه دهد.
۴- ضمن تاکید بر حق آزادی تشکل‌یابی افراد، کمیته از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست دارد که مدارک مرتبط با اتهام «تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» را در ارتباط با احکام قضایی احسانی راد، محمدی، و عظیم‌زاده ارائه دهد، و چنانچه این احکام به فعالیت صنفی آنان مرتبط می‌شد، کمیته خواهان آزادی فوری آقای احسانی راد است.
۵- کمیته بار دیگر تاکید می‌کند که وضعیت ایران به غایت اضطراری و جدی است و از بدنه اجرایی درخواست دارد که مطابق با این شرایط اقدام کند.

************

متن کامل طومار اعتراضی رانندگان شرکت واحد

متن کامل طومار اعتراضی رانندگان شرکت واحد که امروز ۳۰ آبان توسط چندتن از رانندگان شاغل و تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد در دبیرخانه شورای شهر وشهرداری به ثبت رسید.

مدیر عامل محترم شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
با سلام و احترام

طومار اعتراضی کارگران شرکت واحد به شرح ذیل، در۷۲ صفحه با تعداد ۷۰۰ امضاء ارسال می‌گردد. یادآور می‌گردد در سال‌های گذشته در چندین نوبت در خصوص موارد خواسته شده ذیل اقدام به تهیه طومار با امضاء‌های فراوان کرده‌ایم (که آخرین مکاتبه به شماره٣٢٩۵۱/١٦٠ و ١٦٠/٢١١٩۵مورخ ٩٨/١١/٢٠ و ۹۹/۹/٢۴ می‌باشد) اما متاسفانه مسئولین مربوطه به درخواست کارگران بی‌توجهی کرده‌اند. لذا با ارسال این طومار درخواست پرداخت مطالبات معوق کارگران به شرح ذیل را داریم.
درخواست رانندگان و کارگران شرکت واحد از مدیریت برای پرداخت فوری مطالبات معوق ما رانندگان خطوط بی‌آرتی و کارگران تعمیرگاهی و اداری امضا کنندگان‌ این درخواست اعلام می‌کنیم.
با توجه به شرایط موجود و تورم بیش از ۱۰۰ درصدی و افزایش قیمت مایحتاج زندگی و مسکن و هزینه‌های سرسام آور زندگی، ازجمله؛ بهداشت و درمان، خوراک، پوشاک، تحصیل، اجاره بهای مسکن و حامل‌های انرژی نظیر برق، آب، گاز و غیره و از سوی دیگر، با وجود فشار کاری در خطوط به دلیل کمبود راننده و خدمت‌رسانی در شرایط سخت کرونایی، ما کارگران و خانواده‌هایمان از حداقل‌های زندگی محروم هستیم.
رانندگان و کارگران به مدیریت شرکت واحد در مورد معوقات زیر هشدار می‌دهند.
۱- پیرو پیگیری‌ها و نامه نگاری‌های سه سال گذشته خواهان اجرای فوری بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل هستیم.
۲- پرداخت معوقات شارژ کارت‌های اعتباری
۳- پرداخت بدون وقفه چهار درصد حق بیمه کارگرانی که شرایط بازنشستگی‌شان احراز شده است.
۴- تعیین تکلیف کارگرانی که از تسهیلات مسکن برخوردار نشدند. همچنین تعیین تکلیف پروژه‌های مسکن تعاونی مسکن شرکت واحد از جمله سپیدار دو و سه، سهیل که بیش از ده سال است بلاتکلیف می‌باشند.
۵- تبعیض بسیاری در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد وجود دارد. خواهان رفع هرگونه تبعیض در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد هستیم.
۶- بازگشت به کار پنج راننده اخراجی حق طلب که به دلیل پیگیری مطالبات رانندگان سال‌هاست اخراج از کار می‌باشند.
۷- شروع دوباره سفرهای زیارتی و تفریحی یا پرداخت هزینه‌های این سفرها.
۸- عدم پرداخت پک بهداشتی کرونا
۹- عدم پرداخت سود سهام بانک شهر
۱۰- سنوات خدمت بازنشستگان در چند قسط پرداخت می‌گردد. خواهان پرداخت یکجا و بدون تاخیر سنوات خدمت بازنشستگان هستیم.
در صورت بی‌توجهی مدیریت شرکت واحد و مسئولان شهرداری، اعتراضات پیوسته جمعی نظیر روشن کردن چراغ اتوبوس در روز، تجمع در محل کار و مقابل سازمان‌های مربوطه، عدم کارکرد در روزهای تعطیل و اعتصاب را در دستور کار خود قرار میدهیم.
سندیکای کارگران شرکت واحد اعلام میکند درصورت عدم رسیدگی به مطالبات به حق رانندگان و کارگران شرکت واحد، عواقب ناشی از اعتراضات بعهده شورای شهر و شهرداری ومدیریت شرکت واحد خواهد بود.

لذا اعتراض و حق خواهی را حق مسلم خود میدانیم .
رونوشت به رئیس محترم شورای شهر و شهردار محترم تهران

************

بیانیه حمایتی پنج سندیکای فرانسوی از فعالین کارگری و نویسندگان و وکلا ، معلمان و بازنشتگان‌ زندانی در ایران.

ازایران: همبستگی با قربانیان سرکوب
در ایران اقدام به ایحاد تشکلات سندیکایی مستقل از قدرت حاکم یک جرم محسوب می شود. اخیرا حکومت ایران بر شدت فشار بر مبارزان در همه حوزه ها نظیر معلمان، نویسندگان، وکلای دادگستری و کارگران افزوده است.
جعفر ابراهیمی عضو تشکل صنفی معلمان تهران اخیرا به اتهامات واهی "تبلیغات کاذب" و "اقدام علیه امنیت کشور" متهم شده است. جعفر ابراهیمی مبارزی است که برای عدالت اجتماعی، و برای آموزش رایگان فعالیت می کند. هدف حکومت از محاکمه کاملا بی پایه او، مرعوب و خفه کردن هر صدایی است که علیه رژیم سرکوبکر برمی خیزد و مبین آن است که در ایران مدافعان حقوق انسان ها همواره هدف سرکوب هستند.
آرش گنجی نویسنده و مترجم، عضو کانون نویسندگان ایران است. او به خاطر ترجمه کتابی درباره وضعیت روژاوا در سوریه به "اقدام علیه امنیت ملی" متهم و به ۱۱ سال زندان محکوم می شود. تقاضای تجدید نظر او رد می شود و حکم ۱۱ سال زندان تأیید می شود. در حاضر سه عضو دیگر کانون نویسندگان به اسامی آبتین بکتاش، رضا خندان مهابادی و کیوان باژن به جرم های مشابه در زندان به سر می برند.
اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته ۶۷ ساله، مدافع حقوق کارگران، مبارزی است که برای احقاق حقوق بازنشستگان با سازمانده گردهمایی ها در پی ایجاد تشکل برای بازنشستگان بود. او در ژوئن ۲۰۲۱ به ۷۴ ضربه شلاق و ۶ سال زندان محکوم می شود. در سپتامبر دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی را تأیید می کند.
فرزانه زیلابی وکیل دادگستری، به جرم دفاع از حقوق کارگران تحت پیگرد قضایی قرار می گیرد. او در محاکمات کارگران نیشکر هفت تپه وکالت متهمین را برعهده گرفته بود. دادگاه بدوی خانم زیلابی را به اتهام "تبلیغات علیه دولت" به دو سال زندان و ممنوعیت خروج از کشور محکوم می کند. اخیرا چندین وکیل دادگستری دیگر هم به زندان محکوم شده اند. حکومت با پیگرد وکلای مخالفان و معترضین قصد جلوگیری از روال قانونی مبارزات آن ها را دارد.
ما سازمان های سندیکایی فرانسه بار دیگر همبستگی خود را با سندیکالیست های قربانی سرکوب حکومت ایران و رفقای حامی شان را اعلام می کنیم و:
- خواهان آزادی بدون قید و شرط و فوری آرش گنجی و اسماعیل گرامی و همه سندیکالیست ها نویسندگان و زندانیان عقیدنی هستیم؛
- اعمال سرکوبگرایانه و اذیت و آزارها علیه خانم فرزانه زیلابی، وکیل مدافع کارگران کارکنان نیشکر هفت تپه را محکوم می کنیم و خواهان لغو فوری ممنوعیت سفر در مورد وی هستیم؛
- خواهان لغو همه محکومیت های غیرعادلانه و خلاف آزادی های و حقوق بنیادی هستیم. از جمله محکومیت جعفر ابراهیمی. هم چنین خواهان آزادی بدون قید و شرط و فوری همه مبارزین زندانی شده به خاطر فعالیت های سندیکایی اشان هستیم؛
- از رژیم ایران می خواهیم که به پیمان های بین المللی که دولت ایران امضا کرده، از جمله حق ایجاد تشکل های مستقل، حق برگزاری تجمعات، حق اعتصاب، و حق قراردادهای جمعی، احترام بگذارد.

کنفدراسیون دموکراتیک فرانسوی کار (س‌اف‌دت) CFDT : dszliwka@cfdt.fr
کنفدراسیون عمومی کار (س ژ ت) CGT : n.ferouse@cgt.fr
کنفدراسیون متحده سندیکایی (اف.اس. او) FSU : michelle.olivier@snuipp.fr
اتحاد سندیکایی همبستگی (سولیدر) Solidaires : contact@solidaires.org
اتحاد ملی سندیکاهای مستقل (او ان اس آ) UNSA : rachel.brishoual@unsa.org

پاریس، ۱۶ نوامبر ۲۰۲۱

************

احضار، بازداشت و زندانی کردن فعالان جنبش‌های کارگری، اجتماعی و مدنی محکوم است!

اکنون برای همگان مانند روز روشن است که بحران اقتصادی - اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عمیقی بر جامعه‌ی ایران حاکم است. همچنین بر اکثریت عظیم افراد جامعه، بویژه کارگران و زحمت‌کشان پوشیده نیست که حاکمان اقتصادی و سیاسی مسئول اصلی بحران‌های بزرگی هستند که سال‌هاست بر زندگی بیش از ٩۵ درصد مردم تحمیل گردیده است. فقر و سیه‌روزی و محرومیت اکثریت عظیم مردم از حداقل معیشت، مسکن، بهداشت، آموزش، فرهنگ و بیمه‌های اجتماعی به طور روزافزونی شدت می‌یابد و در همان حال سرمایه، دارائی و درآمد اقلیت حاکم سر به فلک می‌کشد.
اما فشار خرد کننده بر کارگران و زحمت‌کشان تنها در عرصه‌ی اقتصادی نیست. هرچه بر شرایط فلاکت‌بار اقتصادی و اجتماعی افزوده می‌گردد، تهاجم قدرت سیاسی حاکم بر فعالان جنبش کارگری و دیگر جنبش‌های اجتماعی و مدنی و به طور کلی به معترضان وضع موجود نیز اضافه می‌گردد. افزایش دستگیری‌ها، بازداشت‌ها و احضار به مراکز قضایی و امنیتی و زندانی کردن فعالان در یکماه گذشته حاکی از آن است که نهادهای حاکم در مقابل فقر گسترده و روزافزون، بیکاری، تورم افسار گسیخته، عدم اطمینان به آینده و در یک کلام به بحرانی که زندگی اکثریت زحمت‌کشان جامعه را به تباهی می‌کشاند، پاسخی جز سرکوب، ارعاب و بازداشت و زندان ندارند. نهادهای حاکم در مقابل اعتراض بحق و طبیعی فعالان کارگری، معلمان، بازنشستگان، فعالان اجتماعی و مدنی، در مقابل ابتدائی‌ترین خواست‌هایی که برای انسان جزء بدیهی‌ترین حقوق به شمار می‌رود به سلاح سرکوب و اختناق روی می‌آورند. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

سندیکای کارگران شرکت واحد

کشتار معترضین در آبان ۹۸ را قویا محکوم می‌کند و پشتیبانی خود را از مادران دادخواه اعلام می‌دارد

بمناسبت سالگرد آبان خونین سال ۱۳۹۸ و کشتار و سرکوب مردم معترض، بیانیه سندیکا در محکومیت کشتار و سرکوب مردم که در سال ۹۸ صادر شده است، بازنشر می‌گردد.
سرکوب و کشتار خونین معترضین فرودست در سراسر کشور را محکوم می‌کنیم
با اعلام افزایش۳۰۰ درصدی نرخ بنزین، اعتراضات مردم جان به لب رسیده که عمدتا از خانواده‌های کارگری و فرودستان هستند، فوران یافته است. درحدی نارضایتی‌ها در جامعه گسترده می‌باشد که در ظرف ۴۸ساعت تجمعات اعتراضی مردم به بیش از صد شهر در سراسر کشور کشانده شد.
اما این اعتراضات به حق فرودستان و دردمندان با شدت تمام و با بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن، سرکوب و به خون کشیده شد. طبق گزارشات موجود، صدها تن از جمله نوجوانان ۱۳ و ۱۴ ساله با گلوله کشته شده، بیش از هزار تن زخمی و بیش از هشت هزار تن بازداشت شده‌اند. مقامات حکومتی با روشی بی سابقه در جهان، اینترنت کل کشور را قطع کردند و حتی در بعضی مناطق تلفن های همراه را نیز از دسترس خارج کردند و با اتکا به نیروهای نظامی و امنیتی و لباس شخصی‌‌ها و با تیراندازی مستقیم به مردم با خشونت بی‌پایان به خیال خود صدای اعتراض فرودستان را خاموش کرده‌اند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه کشتار و سرکوب خونین مردم که عمده‌ی آنان از فرودستان و خانواده‌های کارگری می‌باشند را به شدت و قاطعانه محکوم می کند. هیچگونه توجیه‌ای برای این سرکوب‌ها وجود ندارد و قابل قبول نیست. نظام و دستگاه امنیتی‌ای که سالهای سال هرگونه اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم منجمله اعتراضات کارگران و معلمان را سرکوب و کارگران، معلمان، دانشجویان و ... را ضرب و شتم و شلاق زده و به حبس‌های طویل‌المدت محکوم کرده است و فریاد آنان را نشنیده با فریب‌کاری مدعی می‌شود که اعتراضات مسالمت‌آمیز را به رسمیت می‌شناسد. در حالیکه رئیس جمهور توقف خودروها در خیابان را اعتراض مسالمت‌آمیز نمی‌داند! پس منظورشان چگونه اعتراضی است؟ مگر کارگران خاتون آباد چه می خواستند به جز حق اشتغال که از زمین و آسمان به گلوله بسته شدند و کشتار شدند؟ مگر تجمع مسالمت آمیزکارگران و حامیان طبقه کارگر در روز جهانی کارگر سرکوب نشد؟ و دهها فعال کارگری از جمله اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد با حبس ‌های طولانی تنها به دلیل یک تجمع اعتراضی ساده کارگری مواجه نیستند؟
واقعیت این است که اعتراضات سراسری آبان ماه امسال دنباله اعتراضات دی ماه سال ۹۶ می‌باشد که بر بستر بیش از سه دهه تهاجم لجام گسیخته و مستمر سرمایه داری ایران و دولت‌های آن به طبقه‌ی کارگر و مردم محروم و تهیدست صورت گرفته است. سیاستهای نولیبرالی حاکمیت و ریاضت اقتصادی، تغییر قوانین کار به نفع سرمایه‌داران و محروم نمودن میلیون‌ها کارگر از حقوق ابتدایی مندرج در قوانین کار، تبعیت از نسخه‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی از جمله طرح تعدیل ساختار اقتصادی و "آزاد سازی قیمت‌ها"، خصوصی سازیهای گسترده، کالایی کردن سیستم آموزش و پرورش، مناطق آزاد تجاری، پایین نگه داشتن سطح دستمزدها، بیکار سازیهای میلیونی، حذف یارانه‌ها و گرانی سرسام‌آور و همزمان اختلاس و فساد گسترده و غارت بی‌سابقه سرمایه‌ها و منابع عمومی و سازمان تامین اجتماعی، پرداخت حقوق و مزایای نجومی به کارگزاران حکومت و مسئولین دولتی، انتقال میلیاردها دلار به خارج از کشور از طرق مختلف و بدون هیچگونه پاسخگویی، همگی به ایجاد یک شکاف عمیق طبقاتی در ایران منجر شده است؛ به نحوی که با وجود تحریم‌های اقتصادی در سال‌های اخیر، ما شاهد یک طبقه سرمایه‌دار استثمارگر و فاسد و ثروتمندان وابسته به حاکمیت با زندگی‌های فوق‌العاده اشرافی و تجمل‌گرایی بی‌سابقه و پدیده‌هایی از جمله "بچه پول دارهای ایران" هستیم و از سوی دیگر شاهد سفره خالی بیش از ۵۰ میلیون خانواده‌های کارگری، میلیون‌ها کودک‌کار، کارتن خوابی، حلبی نشینی، بی‌خانمانی، کولبری، دست فروشی، تن‌فروشی، زباله گردی، اعتیاد گسترده و میلیون‌ها جوان بیکار بدون هر گونه حمایت دولتی را پیش رویمان داریم. در همین بستر حتی ابتدایی ترین حقوق مدنی و شهروندی از جمله حق آزادی بیان و ابراز وجود را از مردم عادی و دانشجویان و زنان و اقلیت‌های ملی و مذهبی و فعالین اجتماعی و سیاسی و فرهنگی سلب کرده اند. و تلاش عظیمی به خرج داده‌اند که با سرکوب‌ و ممنوع کردن ایجاد سندیکاهای مستقل کارگری و دیگر تشکلات مستقل کارگری و فدراسیون‌ها و احزاب سراسری کارگری و دیگر تشکلات اجتماعی و سیاسی در حوزه‌های مختلف راه پیشروی برای مردم محروم و اعتراضات منسجم موثر را سد نمایند.
لازم به تاکید است در ابعاد بین‌المللی نیز سیاست‌های نئولیبرالی و ریاضت اقتصادی طبقه‌ی کارگر و مردم تهی‌دست را به اعتراضات بی‌سابقه کشانده است و ما اینک شاهد موج عظیمی از اعتراضات توده‌ای از خاورمیانه، تا آفریقا و آمریکای جنوبی و حتی در قلب اروپا هستیم. طبقه کارگر و تهی‌دستان دنیا هر چه گسترده‌تر و یک صداتر در مقابل تهاجمات ضدانسانی سرمایه‌داران و دولت‌هایشان قد علم کرده اند.
در کشورهایی همچون عراق شاهد کشتار وحشیانه صدها معترض بوده‌ایم، و در شیلی شاهد سرکوب معترضین و در بولیوی شاهد کودتای نظامی و سرکوب طبقه کارگر و مردم بومی آن کشور. با این‌وجود مقاومت و مبارزه فرودستان به ستوه آمده در جهان علیه این بی‌عدالتی‌ها متوقف شدنی نیست. سرمایه‌داران و حکومت آنها در ایران نیز بیهوده می‌پندارند که با سرکوب و کشتار می‌توانند اعتراضات سراسری در ایران را متوقف کنند. این یک جنبش عظیم جهانی برای عدالت اقتصادی و اجتماعی است که مبارزات کارگران و مردم محروم ایران نیز بخشی از آن است.
سندیکای کارگران شرکت واحد تهران اعتراضات و تجمعات را حق مسلم تمام اقشار جامعه اعم از کارگران و معلمان و دانشجویان و مزدبگیران می‌داند و ضمن ابزار تاسف و همدردی با خانواده‌های جانباختگان اعتراضات اخیر، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط کلیه بازداشت‌شدگان و معرفی و محاکمه کلیه آمرین و عوامل کشتار مردم هستیم. ما از تشکل‌های کارگری مستقل و فعالین کارگری و مدنی داخل کشور و تشکلات کارگری و سندیکایی در سراسر جهان می‌خواهیم کشتار معترضین را قاطعانه محکوم کنند و از مبارزات کارگران و زحمتکشان در ایران حمایت کنند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۱۰ آذر ۹۸

************

اطلاعیه چند سندیکای کارگری سوئد با خواست لغو حکم زندان معلم زندانی، اسماعیل عبدی و آزادی بی‌قید و شرط ایشان

بیش از شش سال از دوره‌ی محکومیت اسماعیل عبدی دبیر رسمی آموزش و پرورش در ایران می‌گذرد و همچنان خبری از آزادی او در دست نیست.
اسماعیل عبدی به اتهام سرپرستی اعتراضات کشوری معلمان و دبیرکلی کانون صنفی معلمان در دو پرونده جمعا به ۱۶ سال حبس محکوم شده است.
دوره‌ی محکومیت این عضو شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان از تیر ماه سال ۱۳۹۴ آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. این در حالیست که او با انواع بیماری‌ها همچون آسم و فشارخون دست به گریبان است و تا کنون سه بار در اعتراض به صدور احکام امنیتی برای فعالان صنفی معلمان و کارگران اعتصاب غذا کرده که موجب تشدید بیماریهای او شده است.
این اولین بار نیست که در ایران دفاع از حقوق معلمان و کارگران مشمول صدور چنین احکام ظالمانه‌ای می‌شود.
اسماعیل عبدی برای افزایش حقوق معلمان که همچون کارگران در ایران زیر خط فقر و به دشواری روزگار می گذرانند فعالیت کرده و زندانی شده است. همچنین ما بر این باوریم که ایشان برای دفاع از آموزش و پرورش رایگان و برابر برای همه‌ی کودکان ایران و اعتراض به خصوصی سازی و کالایی شدن آموزش در ایران در قالب یک اتحادیه فعالیت کرده است. صدور این احکام و پافشاری لجوجانه بر اجرای آنان بسیار ظالمانه و مغایر با رعایت ابتدایی‌ترین حقوق انسانی و مقاوله‌نامه‌های بنیادین سازمان جهانی کار است.
ما مصرانه از شما می‌خواهیم که این احکام را که هیچ مبنای قضایی، حتی بر اساس قوانین برسمیت شده خودتان، ندارد را فورا لغو و اسماعیل عبدی را بدون هیج قید و شرطی از جمله سپردن وثیقه مالی آزاد کنید. پرونده قضایی اسماعیل عبدی باید به طور کامل بسته شود.
ما از شما می خواهیم که به جای صدور حکم زندان برای معلمان معترض خواستهای برحق آنان که از جمله در اعتراضات سراسری اخیر در هشتاد شهر ایران به صراحت اعلام شده است را عملی کنید.
ما بادقت و پیگیرانه سرنوشت پرونده قضایی اسماعیل عبدی را دنبال می‌کنیم و با استفاده از روابط بین‌المللی خود با نهادهای حقوق بشری و اتحادیه‌های کارگری برای حمایت بین‌المللی از این خواست از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم ورزید.
ما با جدیت خواهان موارد زیر هستیم:
آزادی فوری همه فعالین کارگری زندانی
تصویب و اجرای مقاوله‌نامه‌های حقوق بشر سازمان ملل، مقاوله نامه۲٣ و مقاوله نامه های ٨٧ و ٩٨ سازمان جهانی کار
سازمان‌های کارگری سندیکایی و نمایندگان منتخب و اعضای آنها بدون ترس از خشونت، تهدید زندان و اخراج از کار اجازه فعالیت داشته باشند.

پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد/ایران:

سازمان مرکزی کارگران سوئد، ال او

سندیکای کارگران حمل و نقل سوئد

اتحادیه فلز سوئد

اتحادیه کمونال (شهرداری‌ها)

اتحادیه سراسری معلمان سوئد

استکهلم ١۵ نوامبر ٢٠٢١

************

پنچ سال زندان برای معلم بازنشسته خانم نصرت بهشتی به دلیل مطالبه‌گری را محکوم می‌کنیم

خانم نصرت بهشتی معلم بازنشسته و فعال صنفی فرهنگیان خراسان رضوی به دلیل فعالیت‌هایش برای احقاق حقوق بازنشستگان و معلمان، در شعبه چهار دادگاه انقلاب مشهد به اتهام اقدام علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام به پنج سال زندان محکوم شد.
دادگاه ایشان بدون حضور وکیل برگزار شده است. به گفته نزدیکان، قاضی پرونده اتهامات وی را تبلیغات مارکسیستی در مدرسه و کلاس درس عنوان کرده است این در حالیست که خانم بهشتی در سال ۱۳۹۲ بازنشسته شده است.
خانم بهشتی در روز کارگر سال ۱۳۹۹ در مقابل وزارت کار حضور فعال داشت و پس از سرکوب تجمع مقابل وزارت کار، همراه با کارگران شرکت واحد حضوری پرشور در مراسم اعتراضی روز کارگر در پایانه آزادی داشت.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه صدور حکم زندان برای معلم بازنشسته خانم نصرت بهشتی را قویا محکوم می‌کنند و خواهان لغو محکومیت ایشان می‌باشند و هر گونه پرونده سازی برای کارگران، معلمان، بازنشستگان، نویسندگان، وکلا و سایر فعالین را محکوم می‌کنیم.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

رانندگان و کارگران شرکت واحد، به پیش برای احقاق حقوق معوق

سلام خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه تورو خداهیچ کس به فکرراننده هانیست جدیدا، بن هایی که به مناسبتهای مختلف واریزمیکردند قطع کردن به گفته خبرها واطلاعیه ای درتلگرام گذاشتند چمران گفته شرکت واحدی ها حقوقهای بالایی میگیرن و این بن ها نیاز نیست به پرسنل شرکت واحد بدین یه سوال پس چرابه پرسنل شهرداری یک میلیون بن گردشگری ریختند،۵۰۰ هزارتومان بن لوازم تحریرریختن یک میلیون ولادت پیامبرریختن، طرح مشاغل بندی رواجرا نمیکنند وغیره وغیره لطفا اعتراض رانندگان رابه گوش مسئولان برسانید یا اعلام کنید بچه هاچراغ روشن کنند یا یک پنجشنبه و یا جمعه اعلام کنید کسی سرکار نیاید تا حساب کار به دست مسئولین برسه خواهشا چاره ای بیندیشید وجلوی پای رانندگان بگذارید ممنون ازلطف شما

پیام ارسالی همکار به آدمین سندیکا

************

تجمع و راهپیمایی اعتراضی رانندگان بخش خصوصی

تجمع و راهپیمایی اعتراضی رانندگان بخش خصوصی امروز ۲۳آبان دراعتراض به عدم تعهدات شرکت واحد در واگذاری اتوبوس ها به رانندگان بعد از ده سال.
امروز ۲۳ آبانماه برای دومین بار در این ماه تعدادی از رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد تهران در مقابل دادسرای کارکنان دولت واقع در میدان منیریه تهران دست به تجمع اعتراضی زدند و از آنجا با تظاهرات و راه پیمایی به سمت دفتر قوه قضاییه رفتند رانندگان معترض ضمن درخواست رسیدگی به فساد ورانتی که از سوی مدیران شرکت واحد وشرکت های پیمانکاری صورت گرفته، خواستار سند مالکیت اتوبوس هایشان هم شدند. این تجمع تا مخابره این خبر همچنان ادامه دارد وخبرهای تکمیلی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید

************

بازداشت و ضرب وشتم مسعود فرهیخته از

معلمان معترض توسط عوامل امنیتی در مترو بهارستان تهران پس از پایان تجمع.

تجمع اعتراضی معلمان امروز ۲۰ آبان در تهران و همزمان در ۵۱ شهر کشور در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی برگزار گردید.
پس از پایان تجمع نیروهای امنیتی لباس شخصی در مترو بهارستان با حمله به معلمان داخل مترو قصد بازداشت چند تن از معلمان را داشتند که پس از ضرب وشتم چندتن از معلمان که قصد سوارشدن به مترو را داشتند ، آقای مسعود فرهیخته از فعالین بازنشسته معلم را بزور بازداشت کردند که در حال حاضر خبری از وضعیت این معلم بازنشسته در دسترس نیست.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ضمن حمایت از تمامی مطالبات معلمان شاغل و بازنشسته ، بازداشت خشونت بار مسعود فرهیخته معلم بازنشسته را محکوم می کند.

************

روشن کردن چراغ اتوبوس های بخش خصوصی شرکت واحد تهران امروز ۴ آبان به نشانه اعتراض

فساد گسترده و رانت در بخش خصوصی اتوبوسرانی شرکت واحد و بلاتکلیفی رانندگان این بخش درمالکیت اتوبوس ها.
رانندگان بخش خصوصی سالهاست که به فساد و ظلمی که در بخش خصوصی شرکت واحد درحقشان میشود معترض هستند و بارها در مقابل فرمانداری،استانداری، شهرداری دست به تجمعات اعتراضی زده اند و حتی شکایاتی مبنی بر سواستفاده مدیریت شرکت واحد وقت پیمان سنندجی انجام داده اند و فرمانداری حق را به رانندگان داده است. اما، متاسفانه سنندجی با استفاده از رانت و نفوذ که ازطریق رابطه با نهادها بدست آورده است نه تنها تن به اجرای شکایات رانندگان بخش خصوصی نداده اند، بلکه شکایت رانندگان را با توصیه و فشار به کمیته ماده ۱۷ ارجاع داده که از ۶ عضو آن ۴عضو از شرکت واحد و زیر مجموعه مدیریتی هستند که درواقع شکایت قاضی را به پیش قاضی بردن است.
شرکت های پیمانکاری بوجود آمده از مدیریت وقت شرکت واحد (پیمان سنندجی) بدون پرداخت هیچ هزینه ای بطور غیر قانونی صاحب دو دانگ‌ از اتوبوس های رانندگان شدند در صورتی که نه تنها اینکار کاملا تخلف وغیر قانونی بوده است بلکه حتی یک ریال هم بابت سهم دو دانگ پرداخت نکرده اند و بدتر از آن بدون اینکه درتمام این سالها هزینه ای بابت استهلاک اتوبوس ها بدهند تمام درآمد رانندگان را هم شریک شده اند.
بعلاوه اینکه از منابعی هم که شهرداری دراختیار رانندگان میگذاشته ، برداشت میکردند و تا سالها درآمد کارت خوان ها ی اتوبوس ها به حساب مدیریت شرکت واحد واریز میکردند، به بهانه اینکه رانندگان از شهرداری کمک میگیرد .
از محل قبض های جریمه سوری که توسط شرکت واحد درست شده است هر ماه از درآمد رانندگان تا سقف یک تا دومیلیون تومان برای شرکت واحد درآمد زایی میکردند که همچنان ادامه دارد.
متاسفانه رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد علیرغم پرداخت تمام اقساط اتوبوس ها هنوز صاحب و مالک این اتوبوس ها نیستند و عدم رسیدگی و توجه مقامات قوه قضائیه و فرمانداری نسبت به شکایات و اعتراضات این زحمت کشان همچنان مدیریت شرکت واحد وشرکت های پیمانکاری فاسد از منابع این زحمت کشان تغذیه میکنند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ضمن حمایت از خواسته های رانندگان بخش خصوصی اعلام میدارد هزینه های حمل ونقل عمومی بعهده شهرداری و دولت است و تجربه نشان داده که خصوصی سازی و پیمانکارهای خصولتی که از نهادهای حکومتی هستند چیزی جزفساد، اختلاس، تباهی و سو استفاده های رانتی برای اشخاص خاص در بر نداشته و ندارد.
آنچه که امروزه ما کارگران برای پایان دادن به فساد و رانت بخش خصوصی و پیمانکار های خصولتی بایدانجام بدهیم، تمام خواسته ها با اتکا به نیروی و قدرت و اراده ی جمعی خود کارگران و رانندگان مسیر خواهد شد و قطعا با اتحاد و همبستگی بین کارگران حمل و نقل درون شهری و برون شهری ، مطالبات و خواسته ها دست یافتنی خواهد شد.

************

فشار مضاعف به رانندگان خط پنج بی‌آرتی،

با اجرای دوباره طرح خاموش کردن اتوبوس‌ها در پایانه‌ها

در گرمای تابستان لازم است که برای حداقل شرایط رفاهی رانندگان، کولر اتوبوس روشن باشد. اما مدیریت ناکارآمد خط پنج بی‌آرتی بدون آنکه اتاقی در پایانه‌ها برای رانندگان ایجاد کند که سیستم سرمایش مناسب داشته باشد، به رانندگان فشار می‌آورد تا اتوبوس را در پایانه‌ها خاموش کنند و گرمای طاقت فرسای تابستان شرایط نامناسبی را برای رانندگان به وجود آورده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد نسبت به عدم تامین امکانات رفاهی مناسب برای رانندگان و سخت‌گیری‌ها به رانندگان به مدیریت ناکارآمد شرکت واحد هشدار می‌دهد و اعلام می‌کند در صورت ادامه این روند با اعتراضات مقتضی رانندگان مواجه خواهد بود. / انتشار مجدد

************

تجمع اعتراضی تعدادی از رانندگان شرکت واحد امروز۲۵مهر

مقابل قوه قضاییه دراعتراض به فساد درتعاونی مسکن مرکزی شرکت واحد.

گزارش تکمیلی تجمع رانندگان و مصاحبه یکی از نمایندگان رانندگان معترض درمحل تجمع با خبرنگار جامعه ۲۴
داوود رضوی: معلوم نیست با سرمایه ما چه کرده‌اند! از قوه قضاییه کسی نیامده علت اعتراض ما را بپرسد؛ فقط نیروهای یگان ویژه خبر شده اند
داوود رضوی، از رانندگان با سابقه شرکت واحد اتوبوسرانی و نماینده اعضای این پروژه، به خبرنگار جامعه ۲۴ گفته: بیش از ۱۲ سال قبل، منابع مالی کلانی در اختیار مدیریت وقت شرکت واحد قرار گرفت تا رانندگان اتوبوسرانی، صاحب خانه‌هایی با متراژ‌های ۶۰ و ۶۵ متری شوند. از تاریخ مقرر که موعد تحویل واحد‌ها بوده، حالا نزدیک به ۱۰ سال می‌گذرد و ما هنوز در سردرگمی به سر می‌بریم که سرنوشت پول ما چه شد؟
وی ادامه می‌دهد: با دریافت وام و پس‌اندازهایمان، سعی کردیم مبالغی که از ما خواسته شده بود را جور کنیم و در این تعاونی عضو شویم تا به آرزویمان که خانه‌دار شدن بود، برسیم، اما نمی‌دانیم این سرمایه‌ها که کم هم نیست و صحبت از رقم‌های چند ۱۰ میلیاردی است، در کجا خرج شده که هر بار برای مطالبه حق‌مان به مسئولان وقت و رئیس تعاونی اعتراض می‌کردیم، در جواب می‌گفتند در تأمین مالی پروژه به مشکل خورده‌ایم.
مدیران خود را صاحب سرمایه کارگران و تعاونی می‌دانند
رضوی گفت: جالب است بدانید در تشکیل این تعاونی شیوه کاملا متفاوت و غیر مرسومی به کار گرفته شد. در واقعیت برای تأسیس یک تعاونی ابتدا باید عضوگیری انجام شود سپس تعاونی تشکیل شود اما ما دریافتیم که مدیران آمده‌اند در وهله اول تعاونی را تشکیل داده‌اند و سپس عضوگیری انجام شده است. این مدیران منابع و اعتباری که از کارگران و رانندگان در اختیار داشتند را صاحب شدند و حتی خود را صاحب تعاونی می‌نامند! در حالی که این مدیران حتی یک ریال هم سرمایه‌گذاری نکرده‌اند. حالا پس از سال‌ها متوجه شده‌ایم که واحد‌های ساخته شده را دارند به فروش می‌رسانند، سوال ما این است که به چه حقی چنین کاری می‌خواهند انجام دهند؟
نماینده رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی همچنین درباره تجمع امروزشان می‌گوید: از ساعت ۱۰ صبح آمده‌ایم مقابل ساختمان قوه قضاییه، هیچ‌کس نیامده بپرسد علت این تجمع چیست؟ فقط نیرو‌های یگان ویژه خبر شده‌اند و اکنون اطراف ما این نیرو‌ها حضور دارند و مراقبت می‌کنند.
وی افزود: پرونده حقوقی و قضایی هم تشکیل داده‌ایم و شکایت کرده‌ایم، اما شش ماه می‌گذرد و روند قضایی شکایت ما آن‌قدر کند پیش می‌رود که مدیر وقت خدمات رفاه شرکت واحد و رئیس فعلی هیئت مدیره تعاونی مسکن مرکزی به خود اجازه داده‌ که واحد‌های متعلق به ما را به فروش برساند! اکنون یک بلوک از محل فروش آپارتمان‌ها به فروش رفته، البته هنوز کسی در این واحد‌ها مستقر نیست، ولی به زودی سکونت هم اتفاق می‌افتد.
معلوم نیست با سرمایه ما چه کرده‌اند !
رضوی تأکید می‌کند: درباره اعتبارات مالی صندوق تعاونی مسکن، هیچ شفافیتی وجود ندارد. معلوم نیست منابع را بی‌جهت خرج چه کار‌هایی کرده‌اند که می‌گویند پول نداریم!
گفتنی است، پروژه سپیدار ۲ و ۳ که در منطقه فردیس کرج واقع شده و قرار بود در ۴ بلوک ساخته شود ۲۷۰ عضو دارد. این پروژه بنا بود سال ۹۲ خانه‌ها را در ازای متری ۶۵۰ هزار تومان به اعضا تحویل بدهند این درحالی است که علی‌رغم پرداخت بیش از ۷۰ درصد هزینه برآورد شده ساخت این واحدها، اما خانه‌ای به اعضای تعاونی و رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تحویل نشده است و هرازگاهی اعضای این تعاونی برای احقاق حق خود اقدام به تجمع می‌کنند که شاید پس از سال‌ها حداقل دریابند که پولشان امروز کجاست؟
این تجمع درساعت ۱۵ با مذاکره نمایندگان با مقامات قضایی با وعده رسیدگی بپایان رسید

************

ناکارآمدی و عدم توجه مدیریت شرکت واحد، نسبت به

صدور کارت شناسایی برای کارگران، پس از مفقودی کارت شناسایی‌شان

کارت شناسایی رانندگان و کارگران شرکت واحد قابلیت‌هایی دارد که تاخیر در صدور آن موجب خسارت مالی و دردسرهایی برای آنان هست. کارت شناسایی الکترونیک و قابلیت استفاده رایگان از اتوبوس و مترو را دارد. با توجه باینکه رانندگان باید از ساعت ۳:۳۰ صبح به سمت محل کار حرکت کنند در مواجه با پلیس باید مدارکی ارائه کنند که در حال تردد به محل کار هستند و در غیر اینصورت به آنها مضنون می‌شوند.
اما کارت شناسایی رانندگان پس از مدتی فرسوده و خراب می‌شود و یا مفقود می‌گردد و مدیریت مبلغ پنجاه هزار تومان بعنوان خسارت از رانندگان دریافت می‌کند که دریافت این مبلغ از رانندگان تحمیلی می‌باشد و نباید از کارگر مبلغی برای کارت شناسایی دریافت کرد. کارگران به رغم اینکه مبلغ پنجاه هزار تومان را پرداخت کرده‌اند در حال حاضر ماه‌ها است که در انتظار دریافت کارت شناسایی‌شان هستند. اما مدیریت با اعلام اینکه دستگاه صدور کارت خراب شده است هنوز کارت شناسایی کارگران را تحویل نداده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت در مورد دریافت مبلغ پنجاه هزار تومان از کارگران برای صدور کارت شناسایی و همچنین بی‌توجهی به مسائل رفاهی کارگران هشدار می‌دهد.

************

بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل و اجرای فوری آن

در شرکت واحد، تاثیر بسزائی درحقوق بازنشستگی رانندگان و کارگران دارد.

در چندین سال گذشته بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل از سوی کارگران و رانندگان شرکت واحد بارها مطرح گردیده است و سندیکای کارگران شرکت واحد هم اقدامات و پیگیری های متعددی را از طریق مدیریت شرکت واحد و شورای شهر و شهرداری تهران انجام داده است که مستندات این پیگیری ها در کانال تلگرامی سندیکای کارگران شرکت واحد موجود میباشد . چندین تجمع اعتراضی ازسوی رانندگان و کارگران شرکت واحد درمقابل شهرداری و شورای شهر تهران برگزار گردیده که دراین زمینه مدیریت شرکت واحد و مسئولان شهرداری وعده وعید هایی هم به کارگران داده اند که بجز حداقلی پرداخت بعنوان علی الحساب و جلسات مستمر مدیریتی و وعده وعیدهای تکراری، چیزی نصیب رانندگان و کارگران زحمتکش نشده است . ازآنجایی که بخش بزرگی از کارگران و رانندگان در شرکت واحد در آستانه بازنشستگی هستند ، مدیریت شرکت واحد با ترفند روش پرداخت علی الحساب بخش زیادی از رانندگان و کارگران که در سالهای گذشته و جاری بازنشسته شده اند را عملا از امتیاز بهره بردن از طرح بازنگری طبقه بندی مشاغل محروم میکند و با توجه به اینکه در چهارده سال گذشته این بازنگری انجام نشده است رانندگان و کارگرانی که بازنشسته میشوند و بهره ای از اجرای طرح نمیبرند و در نتیجه با حداقل حقوق بازنشسته می شوند و آنچه که واقعا حقشان بوده را قانونی از دست میدهند .
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت اعلام میدارد باید هرچه زودتر طرح بازنگری طبقه بندی مشاغل را بطور کامل اجرا کنید. اجرای این طرح در این وضعیت بحرانی نه تنها درحقوق بازنشستگی کارگران و رانندگان شاغل تاثیر گذار است، بلکه در شرایط سخت معیشتی و گرانی افسار گسیخته میتواند گوشه ای از مشکلات معیشتی، درمانی و آموزشی رانندگان و کارگران زحمت کش و بازنشستگان را تامین کند.
سندیکا تاکید میکند درصورت عدم فوری اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل ، کارگران و رانندگان شرکت واحد حق اعتراض را به اشکال مختلف برای خود شان محفوظ میدانند.

************

مبارزات کارگران نیشکر هفت تپه منجر به محکومیت اسدبیگی و دارودسته فاسدش گردید

ایستادگی، مقاومت و مبارزات کارگران نیشکر هفت تپه بر خواسته ها و افشاگری در فاسد بودن بخش خصوصی کارخانه منجر به محکومیت اسدبیگی و دارودسته فاسدش گردید.
امروز ۲۱ مهرماه کارگران نیشکر هفت تپه در شانزدهمین روز اعتصاب خود شاهد محکومیت های قطعی مدیریت بخش خصوصی کارخانه و دارودسته اش به زندان های طویل مدت بودند، این دست آورد وخلع ید بخش خصوصی ومحکومیت اسد بیگی تنها از راه مبارزه و پیگیری مستمر کارگران نیشکر هفت تپه بدست آمده است که ادامه این مبارزات میتواند کارگران را به تمامی مطالبات وخواسته هایشان برساند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه ازتمامی خواسته ها ومطالبات کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه حمایت میکند.
محکومیت اسدبیگی ودارودسته اش بشرح زیر میباشد:
امید اسد بیگی به ۲۰ سال حبس، رد اموال، جزای نقدی و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد
محکومیت مهرداد رستمی به ۲۰ سال حبس، رد مال و جزای نقدی
دو نفر از متهمان هر کدام به ۱۵ سال حبس، سه نفر دیگر هر کدام به ۱۰ سال و بیش از ۱۷ نفر هر کدام به ۵ سال حبس محکوم شدند.

************

به تبعیض بین رانندگان و کارکنان شرکت واحد و پرسنل شهرداری تهران پایان دهید

متاسفانه سالهاست علیرغم اعتراض مکرر رانندگان وسندیکای کارگران شرکت واحد نسبت به تبعیضات موجود میان پرسنل شهرداری و رانندگان و کارگران شرکت واحد ، هر روز شاهد تبعیض بیشتری بین کارکنان شرکت واحد و پرسنل شهرداری هستیم .
از آنجایی که رانندگان و پرسنل شرکت واحد از زیر مجموعه های شهرداری محسوب میشوند، اما شهرداری تهران در پرداخت امتیازهای رفاهی و نقدی و شارژ بن ها ، حق ویژه ای را برای پرسنل شهرداری درنظر میگیرد و رانندگان شرکت واحد از این امکانات هیچ بهره ای نمی برند .
بطور مشخص در دوسال گذشته شهرداری تهران مبلغ یک میلیون تومان بصورت غیرنقدی کارت بن های پرسنل خودش را برای دومین بار شارژ کرده است ، این درحالی است که نه تنها این امکان را در اختیار پرسنل زحمت کش شرکت واحد قرار نمی دهد بلکه حتی در پرداخت مزایایی که از حق و حقوق رانندگان می باشد، یا خوداری میکند و یا با تاخیرهای طولانی با کم و کسری پرداخت میکند .
سندیکای کارگران شرکت واحد به مسئولان شهرداری تهران تاکید میکند، با وجود کمبود اتوبوس و راننده، جابجایی شهروندان در تهران بزرگ‌ به وسیله رانندگان زحمت کش و پرسنل شریف شرکت واحد بیش از توان خودشان کار انجام می دهند که سزاوار پاداش و تشویق هستند.
متاسفانه خستگی این کار پر مشقت و طاقت فرسا با تبعیض ها مابین پرسنل شهرداری و شرکت واحد توسط مسئولین شهرداری بر تن رانندگان زحمت کش چند برابر کرده است و نارضایتی های جدی بین رانندگان خطوط بوجود آورده است که درصورت ادامه این تبعیض ها، رانندگان و کارگران حق اعتراض را برای خود محفوظ میدانند.

************

ادامه اعتراضات کارگران هفت تپه در نهمین روز اعتصاب، چهارشنبه ۱۴ مهرماه در مقابل دادگستری شوش

کارگران معترض نیشکر هفت تپه امروز ۱۴ مهرماه در حمایت از خانم فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت تپه که به دلیل دفاع از این کارگران بتازگی از سوی دادگاه انقلاب اهواز به یک سال حبس تعزیری و دوسال ممنوعیت خروج از کشور محکوم گردیده است درمقابل دادگستری شوش دست به تجمع اعتراضی زدند.
خانم زیلابی در حال حاضر وکیل مدافع کارگرانی همچون علی نجاتی از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه و اسماعیل بخشی و تعدادی از کارگران معترض هفت تپه میباشد که ازسوی عوامل امنیتی برایشان پرونده سازی شده است .
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه و دیگر تشکل های مستقل دربیانیه ها و اطلاعیه هایی محکومیت فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه را محکوم کرده اند وخواستار منع تعقیب و لغو محکومیت این وکیل شجاع وآگاه شده اند.

************

بی‌توجهی و ناکارآمدی مدیریت سامانه یک شرکت واحد برای

رفع خرابی حمام توقفگاه غرب و تهیه لباسشویی برای شستشوی لباس کار کارگران

مشعل حمام توقفگاه غرب سامانه یک مدتی است که خراب شده و به رغم پیگیری کارگران، مدیریت ناکارآمد این سامانه اقدامی برای رفع خرابی حمام انجام نداده است. کارگرانی که در توقفگاه کار می‌کنند در محیطی هستند که با آلودگی گازوئیل، روغن، گرد و غبار شدید در بخش فنی اتوبوس و ... مواجه‌ هستند و ضروری هست که در پایان کار استحمام کنند.
ماشین لباسشویی از نیازهای اولیه کارگران توقفگاه می‌باشد که بتواتند لباس کار خود را بشویند اما این امکان برای‌شان فراهم نیست و به اجبار با سختی لباس خود را در حمام می‌شستند اما با وجود خرابی حمام به لحاظ بهداشتی در شرایط سختی قرار دارند.
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت سامانه یک هشدار می‌دهد؛ رعایت نکات بهداشت محیط کار از ابتدایی‌ترین حقوق کارگران می‌باشد که رعایت آن برای کارفرما اجباری است و عدم رعایت این نکات تخلف محسوب می.شود.

************

از سرگیری تجمعات اعتراضی بازنشستگان‌ تامین اجتماعی، امروز یکشنبه یازده مهر ماه مقابل مجلس بهارستان تهران.

تعدادی از بازنشستگان و معلمان همزمان در تهران مقابل مجلس بهارستان‌ و شهرستانها مقابل ادارات ذیربط دست به تجمعات اعتراضی زدند.
این تجمعات اعتراضی همزمان‌ در شهرهای قزوین، رشت، شیراز، اصفهان، اهواز، خرمشهر، خرم آباد و بندرعباس در اعتراض به شرایط سخت معیشتی و عدم اجرای مطالبات برجا مانده برگزار گردید.
بازنشستگان تامین اجتماعی که چندین ماه برای اجرای خواسته هایشان دست از تجمعات اعتراضی کشیده بودند امروز یکشنبه یازده مهرماه تجمعات خودشان را همزمان درتهران و دهها شهر دیگر از سر گرفتند.

************

تهدید، بازداشت‌ و زندانی کردن فعالان صنفی معلمان را محکوم می‌کنیم!

شنبه سوم مهر ماه، ۱۴۰۰، معلمان بسیاری از شهرهای ایران در اعتراض به عدم اجرای رتبه‌بندی، زندانی شدن فعالان صنفی معلمان و پولی‌سازی آموزش، تجمعات سراسری را برگزار کردند.
با توجه به افزایش سرسام آور تورم و گرانی‌ در دو سال گذشته، متاسفانه وضعیت معیشت معلمان نیز مانند کارگران و مزد بگیران و دیگر اقشار جامعه بسیار آسف‌بارتر شده است و معلمان هم قدرت خریدشان هر روز نسبت به گذشته کمتر و کمتر می‌شود.
روز یکشنبه چهارم مهر ماه، آقای عزیز قاسم‌زاده عضو کانون صنفی معلمان گیلان، یکروز پس از تجمع سراسری معلمان در منزل خود بازداشت شده است.
پیش از ایشان نیز تعدادی از فعالان صنفی معلمان در شهرهای مختلف به دلیل فعالیت صنفی و اعتراض به وضع موجود در راستای بهبود معیشت، بازداشت و زندانی شده‌اند. اسامی معلمان زندانی به قرار زیر است:
۱. محمد ارکیان ۲. نصرت بهشتی ۳. حسن حسینخانی ۴. هاشم خواستار ۵. محمدرضا رمضان زاده ۶. محمد حسین سپهری ۷. اسماعیل عبدی ۸. معصومه عسکری ۹. غلامرضا غلامی ۱۰. ناهید فتحعلیان ۱۱. مهدی فتحی ۱۲. عزیز قاسم زاده ۱۳. زینب همرنگ ۱۴. یعقوب یزدانی ۱۵. حجت اله رافعی
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، پرونده سازی، اخراج، تهدید، ارعاب و بازداشت و زندانی کردن معلمان را قویا محکوم می‌کند و خواهان لغو تمامی احکام ظالمانه‌ای است که بر علیه فعالین صنفی معلمان صادر شده و خواستار آزادی بی‌قید و شرط تمامی معلمان در بند و دیگر زندانیانی هستیم که برای داشتن معیشت بهتر و داشتن یک زندگی شایسته زندانی شده‌اند.

۶ مهر ۱۴۰۰

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

میله‌های پرچمِ نصب شده بر روی نرده‌های

خط ۵ بی‌آرتی توسط شهرداری، برای رانندگان مزاحم و خطر آفرین است

پیگیری نمونه‌ای از ضعف مدیریت و تصمیم‌گیری
پس از درج گزارش زیر در کانال تلگرام سندیکا پس از مدتی میله‌های پرچشم یک سمت نرده‌ها برداشته شد اما شهرداری حاضر نشد مزاحمت میله‌های پرچم را به کلی برطرف کند.
به رغم اینکه خط ۵ بی‌آرتی عرض کمی دارد و تردد اتوبوس‌ها به سختی انجام می‌شود، شهرداری تهران به مناسبت ماه محرم میله‌های پرچم بر روی نرده‌های این خط نصب کرده است. با توجه باینکه آئینه‌های بغل از بدنه اتوبوس به میزان قابل توجه‌ای فاصله دارد امکان برخورد آئینه‌های اتوبوس با این میله‌های پرچم و ایجاد سانحه بسیار محتمل است. علاوه بر این با توجه به اینکه این پرچم‌ها با وزش باد برافراشته می‌شوند، دید رانندگان گرفته می‌شود.
سندیکای کارگران شرکت واحد از مدیریت شرکت واحد می‌خواهد برای جلوگیری از بروز سانحه برای رانندگان زحمت‌کش، هر چه سربعتر میله‌های پرچم نصب شده بر روی خطوط بی‌آرتی را جمع‌آوری کند. در صورت هرگونه حادثه برای رانندگان مدیریت شرکت واحد بعنوان کارفرما مقصر و باید پاسخگو باشد.

************

انتشار پیام امیر عباس آزرم‌وند پس از آزادی از زندان

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی آزادی موقت امیر عباس آزرم‌وند را تیریک می‌گوید و خواهان آزادی بی‌قید و شرط ایشان و سایر فعالین کارگری و معلمی می‌باشد. ایشان پس از آزادی پیامی به ستدیکا ارسال کرده است برای انتشار عمومی.
متن پیام امیر عباس آزرم‌وند:
من امروز در حالی آزاد شدم که بدون حمایت‌های گسترده ممکن نبود. بر خود لازم می‌دانم که از همه حامیانم به‌ویژه همکاران روزنامه‌نگارم و تشکل‌های کارگری و چپ و مترقی تشکر کنم. بدون شک در نبود این حمایت‌ها مشخص نبود در مقابل تلاش‌های به‌اصطلاح «تواب‌سازی جدید» چگونه برخورد می‌کردم.
پروژه جدید به نظر می‌رسد تداوم و تشدید بند و بست از سوی نهادهای موازی امنیتی است. این تلاش‌ها تنها با ایستادگی همگانی شکست می‌خورد.

امیرعباس آذرم‌وند - ۱ مهر ۱۴۰۰

************

حکم زندان، شلاق و جزای نقدی علیه «اسماعیل گرامی» ظالمانه است، آزادش کنید!

مردمی که اسماعیل گرامی را می‌شناسند، به‌خوبی می‌دانند که او یک بازنشسته و معترض به شرایط ناگوار و سخت زندگی بازنشستگان است که نتیجه و ناشی از سیاست‌های نادرست اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است که رنج آن بر‌ همه‌ی مردم تحمیل شده است!
همه‌ی مردم دریافته‌اند که برای بستن دهان‌ها و واداشتن آنها به سکوت و عدم مطالبه‌ی خواسته‌های برحق، احکام ظالمانه به استناد اتهامات ساختگی و رنگ‌باخته مانند «تبلیغ علیه نظام» و یا «اجتماع و تبانی به‌قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، دستگیر و محاکمه می‌شوند و ناروا به زندان و شکنجه محکوم می‌گردند. ... برای مطالعۀ متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

فشار مضاعف به رانندگان خط پنج بی‌آرتی، با اجرای دوباره طرح خاموش کردن اتوبوس‌ها در پایانه‌ها

در گرمای تابستان لازم است که برای حداقل شرایط رفاهی رانندگان، کولر اتوبوس روشن باشد. اما مدیریت ناکارآمد خط پنج بی‌آرتی بدون آنکه اتاقی در پایانه‌ها برای رانندگان ایجاد کند که سیستم سرمایش مناسب داشته باشد، به رانندگان فشار می‌آورد تا اتوبوس را در پایانه‌ها خاموش کنند و گرمای طاقت فرسای تابستان شرایط نامناسبی را برای رانندگان به وجود آورده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد نسبت به عدم تامین امکانات رفاهی مناسب برای رانندگان و سخت‌گیری‌ها به رانندگان به مدیریت ناکارآمد شرکت واحد هشدار می‌دهد و اعلام می‌کند در صورت ادامه این روند با اعتراضات مقتضی رانندگان مواجه خواهد بود.

************

حکم شش سال زندان اسماعیل گرامی

کارگر بازنشسته ۶۷ ساله در دادگاه انقلاب شعبه ۳۶ تجدید نظر عینا تایید شد

اسماعیل گرامی از فعالین بازنشستگان تامین اجتماعی میباشد که خود کارگر کارخانه کارتن سازی بوده که در اعتراضات به وضعیت سخت معیشتی در دو سال گذشته بازنشستگان، حضور مستمر و پیگیرانه ای داشته و خواسته ها و مطالبات بازنشستگان را بطور مستمر پیگیری کرده است .
در همین زمینه آقای گرامی چندین بار از سوی عوامل امنیتی احضار و تهدید شده و یک بار هم در هفدهم اسفند ۹۹ بازداشت شده ، که پس از یکروز آزاد شده است.
اسماعیل گرامی از کارگران آگاه و پیشروی است که بخوبی شرایط اسفبار سخت معیشتی را درک و لمس کرده و همچنین بی توجهی عوامل حکومتی و دولتی را نسبت به شرایط موجود و مطالبات کارگران و بازنشستگان، به همین دلایل نه تنها تسلیم تهدیدها و فشار نگردیده است، بلکه اعتقاد داشته که بهترین راه پیگیری مطالبات بازنشستگان و کارگران در کف خیابان میباشد و این نوع تفکر خوشایند عوامل امنیتی و قضایی قرار نگرفته است.
این کارگر بازنشسته در ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ با هجوم عوامل وزرات اطلاعات به منزلش بازداشت گردید و پس از ضبط کلیه تلفن های همراه خود و اعضای خانواده اش، به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل گردید که بعد از چندین روز بازداشت به زندان فشافوئیه منتقل شد.
بعد از ۵ ماه بازداشت در دادگاهی چند دقیقه ای بدون حضور وکیل درحکمی ظالمانه و ناعادلانه در مجموع به شش سال زندان وجزای نقدی و شلاق محکوم گردیده است.
این حکم بعد از گذشت چندین ماه که آقای گرامی در زندان هستند در شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر انقلاب با رد تمام ادله و مدارک و مستندات، رای بدوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب را بطور کامل تایید کردند که با این وجود این بازنشسته ۶۷ ساله علیرغم اینکه دارای بیماری های زمینه ای وکهولت سن میباشد باید تا چندین سال درزندان دوران محکومیت را بگذراند که ادامه بازداشت ایشان میتواند صدمات جبران ناپذیر جسمی، برایشان به همراه داشته باشد
سندیکای کارگران نیشکرهفت تپه محکومیت حکم ظالمانه و ناعادلانه این کارگر بازنشسته که صدای دادخواهی تمامی بازنشستگان درد مند بوده اعلام میدارد که با صدور اینگونه احکام هرگز نمیتوانید صدای دادخواهی کارگران و بازنشستگان فرودستان و دیگر اقشار محروم جامعه را خاموش کنید و قطعا این صداها با وضعیت اسفبار معیشتی وشرایط موجود فعلی بلند و بلندتر خواهد شد.

************

ناکارآمدی مدیریت شرکت واحد در نظارت بر بهداشت محیط کار کارگران و رانندگان شرکت واحد.

آنچه که از سرویس های بهداشتی سامانه یک، توقفگاه سرخه حصار در تصاویر مشاهده میکنید ، مشخص است که ماههاست هیچگونه مواد شوینده ای در ظرف های مخصوص مایع دستشویی ریخته نشده است و با وجود اینکه رانندگان و کارگران بارها مدیر یت سامانه یک و مدیر توقفگاه سرخه حصار را از عدم وجود مواد شوینده در دستشویی ها مطلع کرده اند، نه تنها تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه از سوی مدیران و مسئولان سامانه یک انجام نشده است، بلکه با نصب پوستری مبنی بر شستشوی صحیح دستان در دستشویی ناحیه پایانه آزادی، عملا پوزخندی به مراجعه کنندگان زده اند.
در صورتی که بدون وجود مواد شوینده نصب این پوستر هیچ مفهوم ومعنی ندارد.
سندیکای کارگران شرکت واحد تاکید میکند رعایت نکات بهداشتی در محیط کار از وظایف مهم و قانونی کارفرما میباشد , و در واقع عدم رعایت نکات بهداشت محیط کار از سوی کارفرما نه تنها باعث گسترش و بوجود آمدن انواع بیماری ها برای کارگران میشود بلکه از نظر قانونی هم تخلف محسوب میشود .

**********

بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل و اجرای فوری آن

در شرکت واحد، تاثیر بسزائی درحقوق بازنشستگی رانندگان و کارگران دارد.

در چندین سال گذشته بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل از سوی کارگران و رانندگان شرکت واحد بارها مطرح گردیده است و سندیکای کارگران شرکت واحد هم اقدامات و پیگیری های متعددی را از طریق مدیریت شرکت واحد و شورای شهر و شهرداری تهران انجام داده است که مستندات این پیگیری ها در کانال تلگرامی سندیکای کارگران شرکت واحد موجود میباشد.
چندین تجمع اعتراضی ازسوی رانندگان و کارگران شرکت واحد درمقابل شهرداری و شورای شهر تهران برگزار گردیده که دراین زمینه مدیریت شرکت واحد و مسئولان شهرداری وعده وعید هایی هم به کارگران داده اند که بجز حداقلی پرداخت بعنوان علی الحساب و جلسات مستمر مدیریتی و وعده وعیدهای تکراری، چیزی نصیب رانندگان و کارگران زحمتکش نشده است.
ازآنجایی که بخش بزرگی از کارگران و رانندگان در شرکت واحد در آستانه بازنشستگی هستند ، مدیریت شرکت واحد با ترفند روش پرداخت علی الحساب بخش زیادی از رانندگان و کارگران که در سالهای گذشته و جاری بازنشسته شده اند را عملا از امتیاز بهره بردن از طرح بازنگری طبقه بندی مشاغل محروم میکند و با توجه به اینکه در چهارده سال گذشته این بازنگری انجام نشده است رانندگان و کارگرانی که بازنشسته میشوند و بهره ای از اجرای طرح نمیبرند و در نتیجه با حداقل حقوق بازنشسته می شوند و آنچه که واقعا حقشان بوده را قانونی از دست میدهند.
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت اعلام میدارد باید هرچه زودتر طرح بازنگری طبقه بندی مشاغل را بطور کامل اجرا کنید. اجرای این طرح در این وضعیت بحرانی نه تنها درحقوق بازنشستگی کارگران و رانندگان شاغل تاثیر گذار است، بلکه در شرایط سخت معیشتی و گرانی افسار گسیخته میتواند گوشه ای از مشکلات معیشتی، درمانی و آموزشی رانندگان و کارگران زحمت کش و بازنشستگان را تامین کند.
سندیکا تاکید میکند درصورت عدم فوری اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل، کارگران و رانندگان شرکت واحد حق اعتراض را به اشکال مختلف برای خود شان محفوظ میدانند.

**********

سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت امیر عباس آزرم‌وند،

روزنامه‌نگار و از حامیان کارگران را محکوم می‌کند

امیر عباس آزرم‌وند صبح امروز، چهارشنبه دهم شهریور توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد. ماموران تلفن همراه و کتاب‌های ایشان را نیز ضبط کردند. در حکم بازداشت، اتهام ایشان تبلیغ علیه نظام عنوان شده است.
آزرم‌وند از حامیان سخت‌کوش کارگران می‌باشد، ایشان روزنامه نگار و عضوی از طبقه کارگر است که نظیر سایر فعالین کارگری از سوی نهادهای امنیتی برایش پرونده‌سازی شده است.
در شرایطی که وضعیت معیشت طبقه کارگر به شدت اسف‌بار و غیر قابل تحمل شده است، نهادهای امنیتی از وحشت تداوم قیام طبقه کارگر و گرسنه‌گان، به خیال خاموش کردن قیام، فشار و بازداشت کارگران و فعالین کارگری و حامیان طبقه کارگر را افزایش داده‌اند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت امیر عباس آزرم وند را قویا محکوم می‌کند و تلاش برای آزادی ایشان را در دستور کار خود دارد. فشار، بازداشت و زندانی کردن کارگران، معلمان، فعالین کارگری و حامیان طبقه کارگر را قویا محکوم می‌کنیم و خواهان مختومه شدن پرونده قضایی علیه ایشان و آزادی بی‌قید و شرط‌شان می‌باشیم.

**********

آیا مطالبه گری جرم است!

بازنشستگان، مستمری بگیران، از کار افتادگان، ودیگر اقشار مزد بگیر:
سالهاست که افزایش دستمزد باید طبق قانون کار، طبق تورم و تامین معیشت انجام می شد، که همواره نادیده گرفته شده است.
از تیرماه ۹۹ با افزایش های بی رویه و افسارگسیخته قیمت های کالاهای ضروری، دیگر حقوق دریافتی پاسخگوی حتی ده روز اول حداقل های زندگی در یک ماه نمی باشد و حداقل حقوق، فاصله بیشماری با هزینه ها دارد.
متاسفانه هر روز سفره ها کوچکتر و کوچکتر می شود و به همین دلایل ما شاهد اعتراضات گسترده و مستمر بازنشستگان در تهران و همزمان شهرهای دیگر کشور بودیم تا اینکه این اعتراضات باعث اجرای همسانسازی و افزایش حقوق ها شدند.
از آنجایی که نوع افزایش ها مورد قبول تعدادی از بازنشستگان قرار نگرفت و ادامه این اعتراضات هم خوشایند عوامل امنیتی وخانه کارگر و مسئولان کانون بازنشستگی تامین قرار نگرفت. اعضای خانه کارگر با تبلیغات و دراختیار داشتن امکانات رسانه ای، هم درایجاد تفرقه بین بازنشستگان معترض بودند، و هم اینکه افزایش هارا چشمگیر جلوه میدادند و با تقدیر وتشکراز مسئولین در واقع پیام پایان اعتراضات را به بازنشستگان معترض میدادند.
از آنجایی که درتهران وشهرستانها تعدادی از بازنشستگان (حدود ۷۰ درصد )در مورد افزایش ها نارضایتی های زیادی داشتند و دست از اعتراض برنمی داشتند و اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته با توجه به تهدیدهای پلیس امنیت و احضارهای مکرر با بازنشستگان تهران همراهی میکرد و بدون درنظر گرفتن تهدیدها همچنان درکنار بازنشستگان بود، عوامل امنیتی با بهره گرفتن از اتاق فکر خانه کارگر و مسئولین سازمان تامین اجتماعی، در روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ با ورود نیروهای اطلاعات سپاه به منزل آقای اسماعیل گرامی ضمن بازرسی منزل وضبط گوشی ها ولب تاپ ایشان وهمسرشان، خودشان را هم بازداشت وبه مکان نامعلومی انتقال دادند.
پس از۴ روز انفرادی و بازجویی هیچ نکته ای درپرونده وی نیافتند ودرنهایت ایشان را متهم به تبانی وتجمع واقدام علیه امنیت ملی کردند و ایشان را به زندان تهران بزرگ منتقل کردند. متاسفانه ۵ ماه از بازداشت موقت این کارگر ۶۷ساله بازنشسته میگذرد بدون آنکه جرمی علیه ایشان اثبات شده باشد.
اسماعیل گرامی دارای بیماری های زمینه ای است که ادامه بازداشت ایشان درزندان میتواند خطرات جانی برایشان داشته باشد.
ما بازنشستگان تشکل های مستقل ضمن محکوم کردن بازداشت ایشان خواهان آزادی بی قید وشرط وی هستیم.
عواقب بی توجهی مسئولان نسبت به سلامتی جسمی این کارگر بازنشسته، به عهده کسانی است که بدون هیچ مدرکی علیه این بازنشسته حکم صادر کرده اند وایشان را به زور و خلاف قانون درزندان نگهداری میکنند.

۱ - پیشکسوتان پیشرو هرمزگان .

۲ - بازنشستگان آذربایجان شرقی .

۳ - بازنشستگان حامیان اجرای ق م خ ک .

۴ - شورای ملاقات با نمایندگان کرمانشاه .

۵ - بازنشستگان بوشهر .

۶ - کانون‌گفتگوی بازنشستگان تامین اجتماعی

۷ - گروه بازنشستگان روشنفکر

۸ -صنف بازنشستگان کارگری مستقل گیلان

۹ - اتحاد بازنشستگان

۱۰ -گروه بازنشستگان تامین اجتماعی البرز(بتا)

۱۱ - گروه بازنشستگان مطالبه گر مستقل تامین اجتماعی تهران

۱۲ - گروه مطالبه گر صنفی ۲ گیلان

۱۳ - گروه بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاه

۱۴ - گروه اتحاد بازنشستگان

۱۵ - شورای سراسری بازنشستگان

۱۶ -گروه سیمان شرق

۱۷ - گروه صنفی عدالت گستر رشت

۱۸ - گروه بازنشستگان/مستمری بگیران تامین اجتماعی استان تهران

۱۹- گروه راهبردی بازنشستگان کارگری گیلان

۲۰ - اتحاد بازنشستگان کارگری

۲۱ - جمعی از بازنسشتگان کارگری

۲۲ - مطالبه گران صنفی گیلان


**********

عدم اجرای واکسیناسیون فوری، رایگان، عمومی و استاندارد جنایت است!

مردم را فورا واکسینه کنید!
اکنون ایران به یمن وجود حاکمیتی غیر مسئول و ناکارآمد به قتلگاهی تبدیل شده است که طبق آمار رسمی روزانه بیش از ٧٠٠ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست می دهند. کشتاری با چنین وسعت تنها بخش کوچکی از مصیبت های وارد شده بر خانواده ها و شهروندانی است که به سوگ عزیزان خود می نشینند. این کشتار کرونایی شهروندان در کنار ده ها معضل دیگر از جمله کمبود دارو و مراکز درمان، ضعف مالی بیماران و عدم توانایی خرید داروها، هزینه بالای تست کرونا و سی تی اسکن، گرانی ویزیت پزشکان بویژه مراکز درمانی خصوصی و ... مهم تر از آن اعمال تبعیض و شکاف طبقاتی در درمان و بهداشت و امر واکسیناسیون مردم محروم، نشان دهنده ابعاد دیگر سیاست های حاکم می باشد. ... برای مطالعۀ متن کامل اینجا کلیک کنید.

**********

وکالت و دفاع از حقوق کارگران جرم نیست.

محاکمه فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت تپه را محکوم می‌کنیم

مردم آزاده ایران!
چنانکه می دانید شعبه دوم دادگاه انقلاب اهواز به استناد اتهاماتی بی اساس فرزانه زیلابی را به دادگاه فراخوانده است.خانم زیلایی در مردادماه ۱۴۰۰ برای دومین باراست که محاکمه می گردد. پنجم مرداد در شعبه ۱۱۳و .-۳۱ مرداد به اتهاماتی چون «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «عضویت در گروههای معاند» و «توهین به رهبری» اتهاماتی است که قوه قضایی سالهای طولانی برای خفه کردن صدای حق خواهی معترضان، مطالبه گران و کنشگران به کار بسته اند‌‌. ما حصل این اتهامات خفه کردن صدای اعتراض به فقر و بیکاری، بهره کشی، زورگویی، فساد، غارتگری و نقض آشکار حقوق شهروندی و استقلال رای وکیل می باشد. وارد کردن این اتهامات به فرزانه زیلابی با هدف هر چه دشوارتر کردن پیگیری حقوقی حق خواهی کارگران و انتقام جویی از کارگران نیشکر هفت تپه صورت می گیرد.
ما اعلام می کنیم که وکالت و دفاع از حقوق کارگران جرم نیست. اتهامات دستگاه قضایی به فرزانه زیلابی را اتهامی نخ نما و بی پایه می دانیم و همراه با کارگران هفت تپه حمایت خود را از این وکیل مردمی اعلام می داریم.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

سندیکای کارگران شرکت واحد تهران ‌وحومه

کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

گروه اتحاد بازنشستگان

اتحاد سراسری بازنشستگان ایران

اتحاد بازنشستگان

سه شنبه دوم شهریور ۱۴۰۰